Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ιρενε μου εμενα δίπλα μας !!! τι μαρκα βαζεις? τι νουμερο κ ποσα κιλα ειναι???

Το πρώτο ασχολίαστο...:roll:Της βάζω pampers,babylino και libero...ανάλογα τις προσφορές στο σμ.στην αρχή έβαζα μόνο pampers μια φορά μου έφερε ο άντρας μου και τις άλλες μάρκες και αφού δεν την πειράζουν της βάζω απ'όλα.Είναι 12 κιλά και της βάζω 4+ και 5.

Ο γιατρός πάλι μου έκλεισε την τρύπα ενώ πριν μου έβαλε με σύριγγα 2 δόσεις αντισηπτικού μέσα στο δόντι.....και τίποτα άλλο. Μου είπε κάτι που δεν μου άρεσε.......''Αν πονέσεις πολύ το Σ/Κ πάρε με τηλέφωνο και Κυριακή να είναι''

Κι εγώ που νόμιζα πως θα ξεμπερδέψω.....ήδη με πονάει λίγο.

Ο άντρας μου εξαφάνισε τα mesulid και μου αγόρασε depon...... ravt λες να γίνουν 2 οι ντεπονιές; :tongue:

Περαστικά!

καλημερα κ απο μενα! Με πηρε ο υπνος κ εχω ενα σωρο δουλειες κ εντος κ εκτος. Ετοιμασα την μικρη, εφτιαξα καφε κ γαλα. Η μικρη το ηπιε μονη της κ εγω το καφεδακι. Ο συζηξ κοιμαται ακομα. Το πειραμα με τις 2 πανες πετυχε. Την αλλαξα στις 1 κ στις 5 κ τωρα το πρωι, κ ηταν στεγνη απο εξω! Λετε να γλυτωσα το πλυσιμο κ το αλλαγμα μες την μαυρη νυχτα?

Μυρτουλα το 4 της ηταν μικρο σαν μεγεθος κ της εκανε σημαδσ το λαστιχο.

Η δημητρα μπηκε να μας πει τι εγινε με τον μπαμπα της?

Αμελι ωραια πραγματα!!!

Τωρα θυμηθηκα κ η χαρα εχει καιρο να μπει. Χαρα ολα καλα?

Πινω μια τζουρα καφε κ ξεκιναω. Καλημερα σε ολες!

Καλά έκανες και κοιμήθηκες!Το χρειαζόσουν:DΚαλημέρα!

Χρύσα μου καλημέρα!!!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες

Ειρήνη μου τι ωραίο ημερολόγιο

Έρσάκι ευτυχώς χτες το βράδυ δεν είχε γκρίνια,μάλλον βγήκε το δοντάκι και ηρεμήσαμε!Και το σύγκαμα είναι καλύτερα;)

Σας ευχαριστώ και για τις ευχές,είχα φτιάξει και τούρτα αλλά ξέχασα να τη βγαλω φωτό:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Σήμερα μαγειρεύω μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο!!!

Το σπίτι είναι καθαρό.....θα μαζέψω κάτι απλωμένα

Για όσες ενδιαφέρεστε εδώ μπορείτε να κάνετε βίντεο με τον Άγιο Βασίλη με στοιχεία των παιδιών σας...προσωπικό μήνυμα δηλαδή...θα σας έρθει με μαιλ.

http://www.portablenorthpole.com/home Ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί το free....είναι νωρίς! :)

Καλημέρα κορίτσια μου.

Χειμωνιάτικη μέρα σήμερα, κρύωνα... :rolleyes:

Χθες, έπεσα ξερή... ούτε κατάλαβα πότε κοιμήθηκα.. χάλια. :tongue:

Σήμερα σηκωθήκαμε πάλι νωρίς και φύγαμε μαζί με το φιογκάκι, για δουλειά. Επιστρέψαμε στις 11.30 και πήγαμε φούρνο για ψωμάκι και πήρα και μερικά γαλακτομπούρεκα :twisted:. Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο που είχα και έπλυνα 2 βραδινά πιατάκια. Εφτιαξα και πρωινό και φάγαμε.

Σήμερα θα κάνω φιογκάκια και έχω στο ψυγείο κοτοπουλάκι κοκκινιστό από προχθες. Μια χαρά, γιατί δεν έχω όρεξη να κάνω πολλά πράγματα σήμερα. Νιώθω κουρασμένη. Το φιογκάκι ήδη κάει μαθηματικά... {απο την Πέμπτη γράφουμε και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει τα γραψίματα! :roll: } και μετά θα το αφήσω να ξεκουραστεί, να δει τηλεόραση και να παίξει. Το απόγευμα παλι.

Σήμερα, δεν θα το κουνήσουμε από το σπιτάκι μας. Κάποια στιγμή, το απόγευμα, θα πεταχτώ για ένα μίνι-σούπερ-μάρκετ αλλά σκοπεύω να χαλαρώσουμε.

Πάω να κάνω λίγες δουλίτσες, σκούπα κυρίως θέλω να βάλω γιατί το πάτωμα είναι χάλια... αλλά σήμερα όχι πολλά πράγματα.

Εδώ γύρω θα είμαι μικρές μου.

777885dugw57gt25.gif

Έχω πελαγώσει...Ο άντρας μου με λέει υπερβολική και να χαλαρώσω αλλά μετά από μία υπερβολικά κουραστική βδομάδα νομίζω ότι καταρρέωωωω...

Δεν μπορώ να βάλω ένα πρόγραμμα ρε γ@μώτο και αυτό έχει επηρεάσει και τη μικρή λογικά από τις αντιδράσεις της...

Δεν ξέρω τι φταίει.Δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ κ μετά μου τη βιδώνει...

Καμιά συμβουλή???

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω δεν γελαω καθολου οταν το κανει μες την μαυρη νυχτα!!!! ειδικα εχτες νευριασα τοσο πολυ που μεσα σε 1 ωρα ηπιε 1 μπιμπερο νερο κ ηταν παλι μουσκεμα, σαν να κυλανε απο την μερια που κοιμαται, δηλ ηταν μπρουμιτα κ ειχε βραχει μπροστα.

ωραια ειναι που συννενοουμαστε, αλλα ηθελα να συννενοουμε κ με κανεναν απο εδω... η κορη μου γκρινια παραπονα κ ολη την ωρα αγκαλια, το σπιτι μες στην βρωμα (εχω να καθαρισω απο την κυριακη) κ ο αντρας μου ως συνηθως γκρινια με την δουλεια, αυτο δεν εκανες σωστα, εκεινο δεν εγινε ετσι, το αλλο αλλιως, τα νευρα μου. κ εγω με 4 ωρες υπνο....

Γιωτάκι μου, μπράβο που βρήκες κατι που "δούλεψε". Ελπίζω να συνεχίσει.

Εγώ, θα σου πω τι έκανα, αυτό δηλαδή που σου είπαν και τα περισσότερα κορίτσια.

1) Φρόντιζα ΠΑΝΤΑ να τον αλλαξω πριν κοιμηθεί. Να είναι δηλαδή στεγνή η πάνα που θα πάει για ύπνο. Δηλαδή, τον άλλαζα τελευταία στιγμή.

2) Είχα ένα πακέτο πάμπερς, 1 νούμερο μεγαλύτερο από το "κανονικό" που φορούσε εκείνη την εποχή και το χρησιμοποιούσα μόνο στον ύπνο.

3) Κοιτούσα στα μπουτάκια, να εφαρμόζουν καλά τα λαστιχάκια και το επιπλέον "ύφασμα" που έχουν γύρω γύρω ώστε να μην υπάρχουν διαρροές.

Ευτυχώς, δεν είχαμε διαρροές, παρά σπάνια ίσως, που δεν θυμάμαι.

Καλησπέρα στα κορίτσια! Εγώ είμαι πτώμα! Πρώτα πρώτα ξύπνησα με πονοκέφαλο. Πέρασε το δόντι και άρχισε το κεφάλι. Δηλαδή έλεος!

Ετοίμασα τη μικρή, ήπια το καφεδάκι μου, μάζεψα νεροχύτη και καθάρισα την κουζίνα. Καθάρισα το τζάκι και το τζάμι του. Έβαλα τα ριχτάρια να πλυθούν/ στεγνώσουν (2 έκαστο δηλαδή). Μάζεψα σεντόνια/πετσέτες της μικρής και τα έβαλα στα άπλυτα. Έβγαλα κουβέρτα/μαξιλάρια/πάπλωμα να αεριστούν, καθάρισα τα μπάνια, ξεσκόνισα πάνω και κάτω, καθάρισα τα τζάμια, τίναξα τη φλοκάτη, σκούπισα, έβαλα πλυντήριο τα ρούχα της μικρής, έφτιαξα αρακά, σκούπισα σκάλα και αυλή, πέταξα τα σκουπίδια, έβαλα να φάμε και μάζεψα πάλι την κουζίνα. Έβαλα τα ρούχα στο στεγνωτήριο και ακόμα ένα πλυντήριο τα σεντόνια μας να πλένονται. Έστρωσα τα μοσχομυρωδάτα ριχτάρια και έβαλα τις μαξιλαροθήκες στα μαξιλάρια του καναπέ. Έστρωσα τα κρεβάτια μας, άδειασα στεγνωτήριο/γέμισα στεγνωτήριο/γέμισα πλυντήριο (τα πατάκια αυτή τη φορά).

Μόλις έφτιαξα καφεδάκι (και ήπια ντεπον)και αφού τελειώσει το στεγνωτήριο/πλυντήριο/στεγνωτήριο/πλυντήριο πιάτων που λειτουργούν αυτή τη στιγμή, θα μπορέσω να κάνω μπανάκι και να ξεκουραστώ (ΑΦΟΥ βέβαια κοιμίσω τη μικρή)...

Οικιακά φίλες... Το πιο σκληρό (από πολλές απόψεις) μη αναγνωρισμένο επάγγελμα...

Οπως τα λες κορίτσι μου... μας βγαίνει η πίστη... τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε..

Πως είσαι σήμερα?

Καλά να περάσετε! Εμείς αύριο το απόγευμα έχουμε play date με συμμαθητές στο σπίτι μας! Θα ψήσω πάλι το μεσημέρι ένα brownies για συνοδευτικό του καφέ και μπισκότα βρώμης για τα παιδιά!

Να περάσετε υπέροχα!

Ο γιατρός πάλι μου έκλεισε την τρύπα ενώ πριν μου έβαλε με σύριγγα 2 δόσεις αντισηπτικού μέσα στο δόντι.....και τίποτα άλλο. Μου είπε κάτι που δεν μου άρεσε.......''Αν πονέσεις πολύ το Σ/Κ πάρε με τηλέφωνο και Κυριακή να είναι''

Κι εγώ που νόμιζα πως θα ξεμπερδέψω.....ήδη με πονάει λίγο.

Ο άντρας μου εξαφάνισε τα mesulid και μου αγόρασε depon...... ravt λες να γίνουν 2 οι ντεπονιές; :tongue:

Αχ... παλιόδοντο. Είσαι καλά?

Καλημέρα στην παρέα!

Ο καλός μου σήμερα πήγε πρωτεύουσα (σπάνιο!) και έμεινα στο τροχόσπιτο με τη Λόλα (σκυλάκι :)) Λέω μιας και έχω χρόνο να κάνω μουσακά με τις τελευταίες μελιτζάνες μας. Πάω! Ο καιρός σα να το πάει για βροχή, αλλά δεν είναι και σίγουρος!

Αχ αν οι μυρωδιές μεταφέρονταν μέσω ίντερνετ, θα ήθελα να μου στείλεις χώμα μετά από βροχή... αχ!

Ειρηνη μου με γεια,και εγω χαζευα προχθες τα ημερολόγια στο βιβλιοπωλειο...Δεν ξερω τι σημαινει η αλλαγη αυτη ,μαλλον αλλαζεις και εσυ.

Εχθες εκανα τελικα ολο το σπίτι εκτος από τις βεραντες.Σκουπισμα ,ξεσκονισμα σφουγγαρισμα ,τζαμια,αλλαγη σεντονια πετσετες ,μπανια και κατεβασα και τα παπλώματα μας.

Πήγα τον μικρο καρατε και εγω για κουρεμα(εχουν αδυνατισει τα μαλλια μου,ενω δεν εχω ιδιαιτερη τριχοπτωση και λέω σημερα να κανω μια καλή μασκουλα με λαδι και αυγο-μπλιαχ- και θα προγραμματισω να πάρω και βιταμινες.Εχετε ,καμια αλλη συμβουλή?).

Μάλλον.. πρώτη φορά παίρνω ημερολόγιο με τέτοιο εξώφυλλο! :tongue:

Χρύσα μου, ΛΑΔΙ! Λάδι ελιάς! Το καλύτερο πράγμα. Το κάνω στάνταρ 1 φορά τον μήνα {λαδοθεραπεία} και βάζω σε όλο το μαλλάκι μου. Τα μαζεύω με ένα κοκκαλάκι και κάνω τις δουλίτσες μου. Το αφήνω μισή ωρίτσα και έτοιμη. Με τα χρώματα που έχω αλλάξει στα μαλλιά μου, συν τις ανταύγεις κανονικά θα έπρεπε να τα έχω πάρει στο χέρι αλλά το λαδάκι κάνει θαύματα. Οταν "περνάνε" φάση που πέφτουν ή τα νιώθω θαμπά, τα κάνω 1 φορά την εβδομάδα και αμέσως συνέρχονται.

Υ.Γ. Εβαλα ένα μικρό και σύντομο πλυντήριο με ευπαθή και τα υλικά της δουλειάς μου στον κλίβανο να αποστειρώνονται.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ελεγα Ειρηνη μου να βαλω στη μασκα μαζι με το αυγο λάδι...το θυμαμαι που μας το εγραφες.

ΙRENE,εχεις ακονονιστες ωρες δουλειας ή τα υπόλοιπα δεν μπορεις να τα ρυθμισεις.?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Έχω πελαγώσει...Ο άντρας μου με λέει υπερβολική και να χαλαρώσω αλλά μετά από μία υπερβολικά κουραστική βδομάδα νομίζω ότι καταρρέωωωω...

Δεν μπορώ να βάλω ένα πρόγραμμα ρε γ@μώτο και αυτό έχει επηρεάσει και τη μικρή λογικά από τις αντιδράσεις της...

Δεν ξέρω τι φταίει.Δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ κ μετά μου τη βιδώνει...

Καμιά συμβουλή???

Λογικό γιατί πιέζεσαι και μετά σου βγαίνει σε άγχος ή σε νεύρα και αυτό το εισπράτει και η μικρή και τα "μέσα" σου και στεναχωριούνται.

Ρηνάκι μου, μήπως σήμερα να τα γράψεις όλα λιγουλάκι?

Να κάνεις, ας πούμε, 2-3 πράγματα, αυτά που σε εκνευρίζουν πολύ και μετά να πεις "αράζουμε τώρα" και να το ξεκουραστείτε όλοι μαζί.

Και αύριο 2-3 δουλίτσες ακόμα και τέλος.

{εγώ στη θέση σου, που και γω τώρα νιώθω πολύ κουρασμένη, θα κάνω 2 πραγματάκια και τέλος. μετά ξεκούραση!}

777885dugw57gt25.gif

Ελεγα Ειρηνη μου να βαλω στη μασκα μαζι με το αυγο λάδι...το θυμαμαι που μας το εγραφες.

ΙRENE,εχεις ακονονιστες ωρες δουλειας ή τα υπόλοιπα δεν μπορεις να τα ρυθμισεις.?

και τα δύο...:roll: και όταν και η μικρή δεν κάθεται άστα...

Λογικό γιατί πιέζεσαι και μετά σου βγαίνει σε άγχος ή σε νεύρα και αυτό το εισπράτει και η μικρή και τα "μέσα" σου και στεναχωριούνται.

Ρηνάκι μου, μήπως σήμερα να τα γράψεις όλα λιγουλάκι?

Να κάνεις, ας πούμε, 2-3 πράγματα, αυτά που σε εκνευρίζουν πολύ και μετά να πεις "αράζουμε τώρα" και να το ξεκουραστείτε όλοι μαζί.

Και αύριο 2-3 δουλίτσες ακόμα και τέλος.

{εγώ στη θέση σου, που και γω τώρα νιώθω πολύ κουρασμένη, θα κάνω 2 πραγματάκια και τέλος. μετά ξεκούραση!}

Έτσι σκέφτομαι κι εγώ βρε Ειρήνη αλλά αν τα γράψω θα μαζευτούν τα διπλάσια...Ίσως σήμερα χαλαρώσω λίγο και αύριο βλέπουμε...

Ευχαριστώ κορίτσια που με 'ακούτε':D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Irene ,κατ'έμε τα παιδια στην ηλικια που ειναι το δικο σου ειναι χειρότερα από οταν ειναι βρεφη,χαμηλωσε λιγακι τα στανταρ σου και βαλε προτεραιότητες.

Το ιδιο λέγαμε πριν με μια φιλη...μην αφηνεις να μαζευονται πολλα.Πχ,το να κανεις ενα πέρασμα -ξεσκόνισμα στο δωματιο σου το πρωι ,πριν ξυπνησει η μικρη ειναι λιγοτερο από 10 λεπτα.Την αλλη μερα ,κανεις λίγο το σαλόνι,η το μπάνιο.Το βραδυ επίσης ενα μαζεμα στο σαλονι και τα πιατα δεν ειναι πάνω από 15 λεπτα.Οκ,δεν θα δεις ποτε το σπίτι σου ολο να λάμπει με αυτο τον τροπο,αλλα δεν θα εκνευριζεσαι κιολας.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Έτσι σκέφτομαι κι εγώ βρε Ειρήνη αλλά αν τα γράψω θα μαζευτούν τα διπλάσια...Ίσως σήμερα χαλαρώσω λίγο και αύριο βλέπουμε...

Ευχαριστώ κορίτσια που με 'ακούτε':D

Μωρέ δεν πάν να γίνουν... το πάτωμα θα γίνει ακόμα πιο βρώμικο. Και?

Εσύ να είσαι ήρεμο, αυτό έχει σημασία.

Ετσι έκανα και γω σήμερα. Πιέστηκα και λέω "οχι"! Θα κάνω 2 πράγματα που με ενοχλούν (σκούπα και σφουγγάρισμα) και τέλος! Τα άλλα αν μου ρθει και πολύ χαλαρά... αν μου ρθει. ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

...και τέλος για σήμερα.

Εβαλα σκούπα, σφουγγάρισα, άπλωσα το μικρό και σύντομο πλυντήριο και ετοίμασα ακόμα ένα με κοκκινόρουχα για το βράδυ.

Τέλος...

Τώρα έχει απλό φαγάκι και... χαλαρουϊτες με τις αγάπες μου.

Σας φιλώ γλυκά ΟΛΕΣ ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα!!!

Έχω να σας διαβάσω κοντά μία εβδομάδα...

Έπεσα πάνω σε αυτό και δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω...

Κοιμούνται πατέρας και γιος και φοβόμουν μην τους ξυπνήσω...

Μα... κουρτινάκια??? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ακούστε βραδινή ατάκα του φιογκακίου, να πέσετε κάτω από τα γέλια!!!!!

Φιογκάκι:

Μαμά, γιατί δεν βγάζεις αυτό το μαλλί από το πρόσωπό σου?

{μου λέει και μου τραβάει στην άκρη την φραντζούλα}

Σίγουρα θα είναι πολύ ωραία έτσι τα μαλλάκια σου

{συνεχίζει και με κοιτάει, ενώ κρατάει την φράντζα μου στην άκρη}

Ωπα, ώπα!!! ΜΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΤΣΙ! Ξαναβάλε το κουρτινάκι! {την φράντζα}!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν έχω ιδιαίτερα νέα. Προσπαθώ να κρατάω το σπίτι σε μια ισορροπία, να μαζεύω νεροχύτη και μπάνιο και να μην έχω πολλά ασιδέρωτα και άπλυτα.

Το κρεβάτι μας δεν είναι πλέον ποτέ στρωμένο... Ο άντρας μου γυρίζει από τη (νυχτερινή) δουλειά πριν ξυπνήσω και κοιμάται μέχρι το μεσημέρι, που πάω να κοιμίσω το μικρό. Πολλές φορές σκέφτομαι να το στρώσω (κατά τις 14:00, που ανοίγω για λίγο και το αερίζω), αλλά εκείνη την ώρα βάζω βιαστικά να φάμε και πέφτω εγώ λίγο να ξεκουραστώ... Ε! Τι να κάνω? Να το στρώσω στις 4-5, για να το ξαναξεστρώσω στις 7, που ετοιμάζω το παιδί για μπάνιο και ύπνο??? Συνήθως, βαριέμαι και το παρατάω...

Στρώσαμε και τα χαλιά μας (επιτέλους) το προηγούμενο ΣΚ και τώρα ευχαριστιόμαστε παιχνίδι στο πάτωμα με το μικρό.

Α! Έβαλα στόχο να κρατάω τακτοποιημένο το ψυγείο μου, γιατί είχα χάσει τη μπάλα. Τώρα που δουλεύει νύχτα ο άντρας μου, πολλές φορές δεν τρώει εδώ. Τους έχουν φαγητό στη δουλειά τη νύχτα, οπότε, μπορεί να τσιμπήσει κάτι ελαφρύ το απόγευμα να πάρει κι ένα τοστάκι για το δρόμο και να φάει στη δουλειά. Έτσι, όμως, μου μένουν φαγητά και κάποια στιγμή έφτασα να μην ξέρω τι έχω. Άρχισα, λοιπόν, να βάζω ετικέτες στα μπολ με περιγραφή φαγητού και ημερομηνία που τα είχα μαγειρέψει. Έτσι, γλίτωσα και τα χαλασμένα φαγητά (άρα κάνω οικονομία) και το μαγείρεμα κάποιες μέρες. Απλώς, κάποιες φορές μαγειρεύω μόνο για το παιδί, γιατί δε θέλω να τρώει φαγητό που έχει μείνει στο ψυγείο πέραν των τριών ημερών.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Μαρί μου, αν μας διαβάζεις, γράψε μας πως πάνε τα πράγματα με τη δουλίτσα του άντρα σου. Το πρόγραμμα δηλαδή, πως τα πάτε?

Ειρήνη μου, σε ευχαριστώ που με σκέφτεσαι. Απ' ότι κατάλαβες, δεν προλάβαινα να σας διαβάσω...

Σήμερα κατάφερα να καθίσω λίγο...

Το πρόγραμμα μας έχει ως εξής... Το πρωί ο άντρας μου κοιμάται, αμέσως μόλις έρθει από τη δουλειά (γύρω στις 7:15) μέχρι το μεσημεράκι.

Ο μικρός ξυπνάει γύρω στις 8:00. Τον αλλάζω, πλένω, ταΐζω και καθόμαστε να παίξουμε όσο πιο ήσυχα μπορούμε. Μόλις δω ότι δεν κάθεται άλλο ήρεμος, τον αρπάω και φεύγουμε για εξωτερικές δουλειές ή (αν δεν έχω δουλίτσες να κάνω) για τις κούνιες. Γυρίζουμε κατά τις 12:00, τον ταΐζω, τον κοιμίζω κατά τις 12:30 - 13:00. Μετά ξυπνάει ο άντρας μου, να πούμε δυο κουβέντες, να φάμε πάει η ώρα 14:00. Κάποιες μέρες φεύγω στις 14:45 για μάθημα και γυρίζω 16:45. Τότε αναλαμβάνω πάλι το παιδί (που έχει ξυπνήσει γύρω στις 15:00) και πέφτει ο άντρας μου για ύπνο μέχρι τις 19:00, που βάζω το παιδί για μπάνιο. Μόλις βγει το παιδί από το μπάνιο παίρνει σειρά ο άντρας μου (μέχρι να δώσω στο μικρό το γάλα του). Μετά κάνουν τις αγκαλίτσες τους μέχρι τις 20:50 που φεύγει ο άντρας μου για τη δουλειά και εγώ βάζω το μικρό για ύπνο. Κοιμάται περίπου στις 21:30. Ε! Από εκεί και πέρα, έχω κι εγώ λίγο χρόνο για εμένα (αφού πρώτα μαζέψω το νεροχύτη - στον οποίο δεν αφήνω να μαζεύονται πολλά για το βράδυ- και κάνω ένα γρήγορο καθάρισμα στο μπάνιο).

Τα Σαββατοκύριακα είμαστε λίγο πιο χαλαροί και προσπαθούμε να περνάμε πολύ χρόνο με το παιδάκι μας (ειδικά ο άντρας μου, που το στερείται αρκετά, πλέον)

Γι' αυτό δε σας διαβάζω πολύ, ούτε σας γράφω... Σας σκέφτομαι, όμως...

Μόλις βρω τους ρυθμούς μου 100% θα επανέλθω.

Απλώς, βρίσκομαι πλέον πολύ λίγες ώρες στο σπίτι και αυτές ασχολούμαι με το παιδί ή με συμμαζέματα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Μυρτουλα το 4 της ηταν μικρο σαν μεγεθος κ της εκανε σημαδσ το λαστιχο.

Η δημητρα μπηκε να μας πει τι εγινε με τον μπαμπα της?

Αμελι ωραια πραγματα!!!

Τωρα θυμηθηκα κ η χαρα εχει καιρο να μπει. Χαρα ολα καλα?

Πινω μια τζουρα καφε κ ξεκιναω. Καλημερα σε ολες!

Γιώτα μου για το 4+ λέω....είναι ανάμεσα στο 4 και στο 5 και είναι σίγουρα για 13 κιλά...αν θες ψάξτο

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Να περάσετε υπέροχα!

Αχ... παλιόδοντο. Είσαι καλά?

Από τις 12.οο το μεσημέρι-που ξαναπήγα στον γιατρό- είμαι καλά...... Σήμερα ξύπνησα στις 5.00 πήρα ένα depon, άπλωσα ρούχα πλυμένα, δίπλωσα ρούχα για σίδερο, καθάρισα μπάνιο κουζίνα με χλωρίνη και πήγα στην μαμά μου να την βοηθήσω με το τρισάγιο του παππού μου, έκλεισε 3 χρόνια. Ξαναπήρα depon και είπα '' Ε όχι σήμερα θα πάω στην Αγία Ειρήνη'' και πήγαμε αλλά στον γυρισμό άρχισε να με σφυροκοπάει το δόντι στον πάνω φρονιμήτη και στο αυτί. Πήγα στον γιατρό, διέγνωσε φλεγμονή (εχθές δεν ήταν τόσο τραγικό το δόντι) και ξεκίνησα και αντιβίωση. Είμαι καλά τώρα και χαίρομαι που δεν ακύρωσα το ραντεβού για παιχνίδι.

Μάλλον.. πρώτη φορά παίρνω ημερολόγιο με τέτοιο εξώφυλλο! :tongue:

Ευχαριστώ πολύ! Έχω κάνει λίγο ξεκαθάρισμα στις μαμάδες που ταιριάζω και θέλω να κάνω παρέα και επίσης βασικός παράγοντας είναι να ταιριάζουν και τα παιδιά μας. Μόλις τελείωσα με το ψήσιμο των γλυκών....φαίνονται νόστιμα. Η συνταγή των brownies είναι καινούρια, δεν την έχω δοκιμάσει αλλά οπτικά φαίνεται νόστιμο!!!

Από τις 12.οο το μεσημέρι-που ξαναπήγα στον γιατρό- είμαι καλά...... Σήμερα ξύπνησα στις 5.00 πήρα ένα depon, άπλωσα ρούχα πλυμένα, δίπλωσα ρούχα για σίδερο, καθάρισα μπάνιο κουζίνα με χλωρίνη και πήγα στην μαμά μου να την βοηθήσω με το τρισάγιο του παππού μου, έκλεισε 3 χρόνια. Ξαναπήρα depon και είπα '' Ε όχι σήμερα θα πάω στην Αγία Ειρήνη'' και πήγαμε αλλά στον γυρισμό άρχισε να με σφυροκοπάει το δόντι στον πάνω φρονιμήτη και στο αυτί. Πήγα στον γιατρό, διέγνωσε φλεγμονή (εχθές δεν ήταν τόσο τραγικό το δόντι) και ξεκίνησα και αντιβίωση. Είμαι καλά τώρα και χαίρομαι που δεν ακύρωσα το ραντεβού για παιχνίδι.

Το ημερολόγιο σου μου αρέσει πολύ.... Έχω βρει μέχρι τώρα ένα ρομαντικό με λιλά λουλούδια και ένα κατακόκκινο με λαστιχάκι για να κρατάει το ημερολόγιο κλειστό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη....Με 'γεια σου και να γεμίσει από ραντεβού για δουλειές!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...