Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα στα κορίτσια! Εγώ είμαι πτώμα! Πρώτα πρώτα ξύπνησα με πονοκέφαλο. Πέρασε το δόντι και άρχισε το κεφάλι. Δηλαδή έλεος!

Ετοίμασα τη μικρή, ήπια το καφεδάκι μου, μάζεψα νεροχύτη και καθάρισα την κουζίνα. Καθάρισα το τζάκι και το τζάμι του. Έβαλα τα ριχτάρια να πλυθούν/ στεγνώσουν (2 έκαστο δηλαδή). Μάζεψα σεντόνια/πετσέτες της μικρής και τα έβαλα στα άπλυτα. Έβγαλα κουβέρτα/μαξιλάρια/πάπλωμα να αεριστούν, καθάρισα τα μπάνια, ξεσκόνισα πάνω και κάτω, καθάρισα τα τζάμια, τίναξα τη φλοκάτη, σκούπισα, έβαλα πλυντήριο τα ρούχα της μικρής, έφτιαξα αρακά, σκούπισα σκάλα και αυλή, πέταξα τα σκουπίδια, έβαλα να φάμε και μάζεψα πάλι την κουζίνα. Έβαλα τα ρούχα στο στεγνωτήριο και ακόμα ένα πλυντήριο τα σεντόνια μας να πλένονται. Έστρωσα τα μοσχομυρωδάτα ριχτάρια και έβαλα τις μαξιλαροθήκες στα μαξιλάρια του καναπέ. Έστρωσα τα κρεβάτια μας, άδειασα στεγνωτήριο/γέμισα στεγνωτήριο/γέμισα πλυντήριο (τα πατάκια αυτή τη φορά).

Μόλις έφτιαξα καφεδάκι (και ήπια ντεπον)και αφού τελειώσει το στεγνωτήριο/πλυντήριο/στεγνωτήριο/πλυντήριο πιάτων που λειτουργούν αυτή τη στιγμή, θα μπορέσω να κάνω μπανάκι και να ξεκουραστώ (ΑΦΟΥ βέβαια κοιμίσω τη μικρή)...

Οικιακά φίλες... Το πιο σκληρό (από πολλές απόψεις) μη αναγνωρισμένο επάγγελμα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Γιώτα εγώ όταν ήταν μικρά έβαζα λίμπερο ή babylino....αργότερα που μεγάλωσαν βολεύτηκα λόγω κόστους τις πάνες nannys (στα daily express ή ζώτος σούπερ μάρκετ τις έβρισκα) ή πάνες λιντλ λόγω κόστους κυρίως αλλά και ποιοτικά μια χαρά μου βγήκαν!

Εδω ειμαι και εγω!γυρισαμε απο παιδιατρο και η μικρη μου ειχε πολυ γκρινια..την εκανα μπανακι και μασαζακι και τωρα πινει το γαλα της..

Βασια εχουν εξοδο αυριο οι γυναικες του σπιτιου?τελεια..φανταζομαι την χαρα των κοριτσιων..

Μπιλλακι μου ευχομαι πολυ συντομα να πεσει ο πυρετος της μανουλας σου και να μπει να τελειωνει η ταλαιπωρια..δεν ειναι γκρινια αυτο καλη μου..ειναι σκεψεις και αυτα που θελεις να γινουν..μακαρι..σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια..απεχθανομαι την μιζερια..μπορει να βρει κανεις χιλιαδες λογους για να γκρινιαζει καθε μερα αλλα ετσι δεν χαιρεται τιποτα..

Αμελιε μπραβο που τακτοποιηθηκες,να το χαρεις το σπιτακι σου..

Χρυσα καλα να περασετε..

Γιωτα εμενα τα παμπερς δεν με βολεψανκαι στην μεγαλη αλλα και στην μικρη τψρα χρησιμοποιω babyllino..ειναι οντως σπαστικο να την αλλαζεις μεσα στη νυχτα..υπομονη,ελπιζω να εχετε ενα ησυχο βραδυ και να ξεκουραστεις,σου χρειαζεται..

Η Ειρηνη νομιζω ειναι φουλ απο δουλεια..Ειρηνη ολα καλα?

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν πήρα τηλ και το έλυσα....επειδή είμαστε 3 άτομα μπαίνουμε στο οικογενειακό άρα πάει 5 ευρώ το άτομο.....αλλιώς αν είμασταν 2 θα δίναμε 6,5 το άτομο!!!! :)

Καλά να περάσετε! Εμείς αύριο το απόγευμα έχουμε play date με συμμαθητές στο σπίτι μας! Θα ψήσω πάλι το μεσημέρι ένα brownies για συνοδευτικό του καφέ και μπισκότα βρώμης για τα παιδιά!

Γιώτα εγώ όταν ήταν μικρά έβαζα λίμπερο ή babylino....αργότερα που μεγάλωσαν βολεύτηκα λόγω κόστους τις πάνες nannys (στα daily express ή ζώτος σούπερ μάρκετ τις έβρισκα) ή πάνες λιντλ λόγω κόστους κυρίως αλλά και ποιοτικά μια χαρά μου βγήκαν!

Γιώτα εγώ pampers, libero & babylino. Ποτέ διαρροή με babylino & libero. Τις nannys τις είχα πάρει για δοκιμή το 2007 και της χάρισα γιατί γέμισε εξανθήματα. Με τις πάνες του LIDL η μεγάλη ήταν οκ, η μικρή συγκαιόταν συνέχεια και δεν της πήρα, της φύλαξα για την αδερφή μου. Στην ανηψιά μου δεν προξένησαν δερματικά..... Να πάρεις μικρή συσκευασία για να δοκιμάσεις.

Εγώ με τις babylino που είχαν και συχνά προσφορές έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Ο γιατρός πάλι μου έκλεισε την τρύπα ενώ πριν μου έβαλε με σύριγγα 2 δόσεις αντισηπτικού μέσα στο δόντι.....και τίποτα άλλο. Μου είπε κάτι που δεν μου άρεσε.......''Αν πονέσεις πολύ το Σ/Κ πάρε με τηλέφωνο και Κυριακή να είναι''

Κι εγώ που νόμιζα πως θα ξεμπερδέψω.....ήδη με πονάει λίγο.

Ο άντρας μου εξαφάνισε τα mesulid και μου αγόρασε depon...... ravt λες να γίνουν 2 οι ντεπονιές; :tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Πως είστε?

Εγώ, πολύ κουρασμένη... Η μέρα μου ξεκίνησε στις 7 που ξυπνήσαμε, πήρα το φιογκάκι, το πήγα στη γιαγιά του και έφυγα για δουλειά. Μπόλικη δουλίτσα, μαζευτήκαμε στο σπίτι περασμένες 4... ήμουν πολύ κουρασμένη και εντελώς άφαγη, που αντοχή για tae... έφαγα κάτι και κάναμε μερικά γραψίματα με το φιογκάκι για τη Δευτέρα. Το πόσα τους έχει πάλι... :roll: . Κατά τις 7 παρά φύγαμε για tae του μικρου και επιστρέψαμε. Ετοίμασα φάγαμε, κάναμε τα μπάνια μας και τώρα είμαι.... έχω πιάσει έναν καναπέ και περιμένω τον άντρα μου, να του βάλω να φάει και να πάω να σωριαστώ στο κρεβάτι μου.

Οσο το παιδάκι μου ήταν στο tae, πετάχτηκα στο κοντινο βιβλιοπωλείο και αγόρασα το ημερολόγιό μου για το 2014. Δεν ξέρω γιατί αλλά πρώτη φορά πήρα ένα "ρομαντικό" ημερολόγιο... βρε λες να γίνομαι ευαίσθητη όσο μεγαλώνω? :tongue::tongue::tongue:

Ιδού:

PB150173_zpsc5d3c311.jpg

Σας έχω διαβάσει αλλά που κουράγια για να σχολιάσω. Θα τα πούμε αύριο.

Το πρωί και πάλι, δουλεύω πολύ νωρίς αλλά ευτυχώς δεν γίνεται χαμός. Για να δούμε.. έχουμε αρκετό διάβασμα αν και κάναμε τα περισσότερα γραψίματα... ήταν τόσα πολλά... και την Τρίτη, τους έχει πάλι διαγώνισμα, γλώσσας αυτή τη φορά. Το φιογκάκι, ευτυχώς, πέρασε υπέροχα στη γιαγιά του σήμερα. Εκαναν βόλτες, πήγαν παιδική χαρά. Ολο και κάπου θα τον πάμε το Σαβ/κο. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε και Μουσείο Γουλανδρή. Το περιμένει πως και τι, το μικρό μου.

Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ, κοριτσάκια μου.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! Τι κανετε? Μολις εβαλα την μικρη για υπνο, κ μαλλον εχουμε δοντι. Πολυ γκρινια αυτες τις μερες κ με εχει πρηξει με το φαγητο. Σημερα δε εφαγε σχεδον τιποτα. Γαλα το πρωι, 1 μπανανα το μεσημερι κ λιγο ψωμι, για απογευμα γαλα κ το βραδυ γιαουρτι.

Τελικα τωρα το βραδυ της εβαλα 2 πανες, μια νο5 κ απο πανω νο6. Για να δουμε τι θα γινει!

Ειρηνη μου καλη ξεκουραση! Την δευτερα θα ειμαι απο τα μερη σου! Ωραιο ημερολογιο.

Αφροδιτακι κ παλι περαστηκα.

Κ κατι αλλο ηθελα να γραψω αλλα εχει κολλησει το μυαλο μου... Σας φιλω καλο βραδυ!

Καλημέρα στην παρέα!

Ο καλός μου σήμερα πήγε πρωτεύουσα (σπάνιο!) και έμεινα στο τροχόσπιτο με τη Λόλα (σκυλάκι :)) Λέω μιας και έχω χρόνο να κάνω μουσακά με τις τελευταίες μελιτζάνες μας. Πάω! Ο καιρός σα να το πάει για βροχή, αλλά δεν είναι και σίγουρος!

καλημερα κ απο μενα! Με πηρε ο υπνος κ εχω ενα σωρο δουλειες κ εντος κ εκτος. Ετοιμασα την μικρη, εφτιαξα καφε κ γαλα. Η μικρη το ηπιε μονη της κ εγω το καφεδακι. Ο συζηξ κοιμαται ακομα. Το πειραμα με τις 2 πανες πετυχε. Την αλλαξα στις 1 κ στις 5 κ τωρα το πρωι, κ ηταν στεγνη απο εξω! Λετε να γλυτωσα το πλυσιμο κ το αλλαγμα μες την μαυρη νυχτα?

Μυρτουλα το 4 της ηταν μικρο σαν μεγεθος κ της εκανε σημαδσ το λαστιχο.

Η δημητρα μπηκε να μας πει τι εγινε με τον μπαμπα της?

Αμελι ωραια πραγματα!!!

Τωρα θυμηθηκα κ η χαρα εχει καιρο να μπει. Χαρα ολα καλα?

Πινω μια τζουρα καφε κ ξεκιναω. Καλημερα σε ολες!

Kαλημερα!

Μακαρι να βρηκες το "κολπο" για τη μικρη σου Γιωτα,ειναι βαρβαρο αυτο με τα σεντονια ,το ζω με το μικρο μου ακόμη λογω νυχτερινης ενουρησης.Κοιταξε πάντως ειναι αλλο το 4 νουμερο και αλλο το 4+ ,που σου λεει η Μιρτουλα.

Αμελι,καλα να περασειςτο σκ,εστω και μονη,χρειαζεται καμια φορα.

Αφροδιτακι,ελπίζω να μην σε πιασει τοσος πονος ,πια μες το σκ.Τι βασανο και αυτο?

Ραβ,εισαι καλύτερα?Εκανες αρκετα ,πάντως ,εχθες και εννοειται συμφωνω μαζι σου.

Βασια,καλά να περασετε ,θα το εχω υπόψιν μου για το σινεμα ,δεν θελω αλλωστε να δουμε 3d,δεν ειμαι και σιγουρη αν επιτρεπεται για τα παιδια.

Αρετη ,κανατε εμβολιο?

Ειρηνη μου με γεια,και εγω χαζευα προχθες τα ημερολόγια στο βιβλιοπωλειο...Δεν ξερω τι σημαινει η αλλαγη αυτη ,μαλλον αλλαζεις και εσυ.

Εχθες εκανα τελικα ολο το σπίτι εκτος από τις βεραντες.Σκουπισμα ,ξεσκονισμα σφουγγαρισμα ,τζαμια,αλλαγη σεντονια πετσετες ,μπανια και κατεβασα και τα παπλώματα μας.

Πήγα τον μικρο καρατε και εγω για κουρεμα(εχουν αδυνατισει τα μαλλια μου,ενω δεν εχω ιδιαιτερη τριχοπτωση και λέω σημερα να κανω μια καλή μασκουλα με λαδι και αυγο-μπλιαχ- και θα προγραμματισω να πάρω και βιταμινες.Εχετε ,καμια αλλη συμβουλή?).

Μετα πήγαμε στη νονα του για καφεδακι και μολις γυρισαμε εστρωσα καποιες κουρελουδες στο σαλονι ,προσωρινα μεχρι να στρωσω ,ετσι για να ειναι πιο ζεστος ο χωρος και αναψαμε και το τζακι.Ο μικρος εννοειται κοιμηθηκε στον καναπε διπλα στο τζακι.

Σημερα σηκωθηκαμε ,φτιαξαμε τηγανιτες και καφεδακι-γιαλα και τωρα οι αντρες μου κατεβηκαν στην αποθηκη για μαστορεματα.Θα φτιαξουν λεει ενα σπιτακι για τα πουλια ,για να δουμε...Εγω εχω λιγα μαζεματα ,και καποια πλυντηρια και λογω καιρου θα ξεκουραστουμε στο σπίτι μας.

Καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...