Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

irene, να χαίρεσαι τον άντρα σου, Χρόνια Πολλά!:P

Χρύσα μεγειές τα παπουτσάκια, πολύ όμορφα!:P

Παρακαλώ πολύ ως μέλος του forum το μέλος elin να μπαίνει και να γράφει 5 φορές την ημέρα τουλάχιστον!!!:tongue:

Γιωτάκι, υπομονή και υπομονή...

Ολα θα γίνουν καλύτερα...:)

Η Ειρήνη μας που είναι σήμερα;

Κωνσταντίνα καλή χαλάρωση το σαβ/κύριακο!

Ο μικρός άπαιχτος!

Ελπίζω γρήγορα να πέσει ο πυρετός της μαμάς:(

Οταν λες επέμβαση εννοείς τη γνωστή διαδικασία για το μυελό ή προέκυψε κάτι άλλο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν δεν πιει νερο την ωρα που διψαει θα φωναζει νεεεεεεε νεεεεεεεεεεε νεεεεεεεε νεεεεεεεεεεεεε μαμα νεεεεεεεεεεε μαμα μαμα μαμα νεεεεεεεεεεε νεεεεεεεεεεε νεεεεεεεεε ουααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

αληθεια? εισαι η μονη που το πιστευει, ολοι οι αλλοι εχουν παραπονα!:?

κ εγω πολλες φορες σας μιλαω στο μυαλο μου...

μπραβο για τις τακτοποιησεις! βαλε φωτο να δουμε!!!

υγ. εχτες εστειλα πραγματα στην πολη σου....

πολύ γέλασα με την κόρη σου!!

χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη (που σας μιλάω στο μυαλό μου λέω!)

για το άλλο θέμα τώρα, ναι το πιστεύω και μπορώ και να σου το αιτιολογήσω αλλά νομίζω δε χρειάζεται, συνεννοούμαστε! τα καταφέρνετε μια χαρά και μόνοι σας!

φιλιά κορίτσια, μόλις έφαγα και πάω να συνεχίσω!

καλημερα! Τι κανετε? Εγω ψιλο ξενυχτησα. Κ εχω ενα προβλημα εδω κ καιρο, η μικρη μου κατουριεται συνεχεια στον υπνο της, την βρισκω μουσκεμα, φανελακια πιτζαμες σεντονια κτλ. Σημερη σηκωθηκα στις 4 κ ηταν χαλια κ μετα στις 5.30! Δεν ειναι παντα γεματη η πανα, αλλα μερικες φορες της φευγουν απο το πλαι, απο μπροστα, απο πισω, απο την μεργια που κοιμαται. Καμια συμβουλη?

Γιώτα μου μάλλον είναι λάθος το νούμερο της πάνας που της φοράς...ή πολύ μικρό ή μεγάλο....αλλιώς δεν δικαιολογειται νομίζω, εγω δεν είχα ποτέ τέτοιο θεμα

Billy ναι σου ευχομαι να μπορέσεις να κάνεις παράλληλα όλα αυτά που θες . και γω πήγα προχθες σε σχολή γονέων στον παιδικό....μου άρεσε πολύ, γνωρισα και τους γονείς των φίλων της μικρής μου ετσι και είπαμε να κανονίσουμε ομαδική έξοδο

irene ευχομαι να τελειώσει η ταλαιπωρία της μικρούλας σου με το δοντάκι!

εμεις σήμερα κάναμε γιορτούλα στο σχολείο και τέλος...μια χαρά...οπότε από το απόγευμα ξεκινάνε οι τσάρκες!!καλό ΣΚ σε όλες:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Σε περιμένω για καφεδάκι στο σπίτι μου, δε χρειάζεται να μου φέρεις κάτι εννοείται...:tongue:

Αλλά βρε, αφού επιμένεις φέρε μου την τσαντούλα που έχει το tods στην άκρη αριστερά, στη γυναικεία βιτρίνα....:tongue::tongue:

(Από Βουκουρεστίου, ξέρεις εσύ :cool: )

Χάλασα τα τελευταία μου λεφτά αγοράζοντας μια τυρόπιτα από ΑΡΙΣΤΟΝ, αλλιώς πολύ ευχαρίστως. Θύμισε μου το χρώμα της τσάντας για την άλλη Παρασκευή όμως που θα έχω πάρει το 15μερο μου, εντάξει; ;) ;) :tongue:

Διαφημίσεις

Χάλασα τα τελευταία μου λεφτά αγοράζοντας μια τυρόπιτα από ΑΡΙΣΤΟΝ, αλλιώς πολύ ευχαρίστως. Θύμισε μου το χρώμα της τσάντας για την άλλη Παρασκευή όμως που θα έχω πάρει το 15μερο μου, εντάξει; ;) ;) :tongue:

Αχ! Το ήξερα πως δε θα μου πεις όχι!:tongue:

Ας μη βιαζόμαστε όμως, πρέπει έτσι κι αλλιώς να μαζέψεις πολλά δεκαπενθήμερα!!!:tongue::tongue::tongue:

Ster Cinemas: Γενική τιμή εισιτηρίου: 6,5?. Τιμή 3D ταινιών: 10?.

Κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Vodafone 1+1 (κόστος 0,5?/sms), τα δύο εισιτήρια (εκτός 3D) κοστίζουν 8,5?

* Η πτώση της τιμής από τα Ster χαρακτηρίζεται “προσφορά” και γι αυτό το λόγο, η τιμή «επιστρέφει» στα 8,5? χρησιμοποιώντας το Vodafone 1+1 μιας και δε μπορούν να συνδυαστούν δύο προσφορές μαζί.

Η προσφορά της vodafone τώρα και για Πέμπτη.

Αχ! Το ήξερα πως δε θα μου πεις όχι!:tongue:

Ας μη βιαζόμαστε όμως, πρέπει έτσι κι αλλιώς να μαζέψεις πολλά δεκαπενθήμερα!!!:tongue::tongue::tongue:

Με έκανες να ξεχάσω τον οδοντίατρο!!!! Εύγε!

Κορίτσια μιας και το κουβεντιάζατε, εγώ χρησιμοποιώ για τις εστίες ένα προϊόν ειδικό που λέγεται scanpart.

To πουλάνε στη miele, ίσως και αλλού δεν ξέρω...Eίναι πραγματικά θαυματουργό.

Ο φούρνος μου ευτυχώς έχει πυρόλυση, κάθε φορά που τη βάζω είναι σαν καινούριος.

Ενδιάμεσα περνάω απλώς με vettex.

Διαφημίσεις

Γιώτα μου μάλλον είναι λάθος το νούμερο της πάνας που της φοράς...ή πολύ μικρό ή μεγάλο....αλλιώς δεν δικαιολογειται νομίζω, εγω δεν είχα ποτέ τέτοιο θεμα

Billy ναι σου ευχομαι να μπορέσεις να κάνεις παράλληλα όλα αυτά που θες . και γω πήγα προχθες σε σχολή γονέων στον παιδικό....μου άρεσε πολύ, γνωρισα και τους γονείς των φίλων της μικρής μου ετσι και είπαμε να κανονίσουμε ομαδική έξοδο

irene ευχομαι να τελειώσει η ταλαιπωρία της μικρούλας σου με το δοντάκι!

εμεις σήμερα κάναμε γιορτούλα στο σχολείο και τέλος...μια χαρά...οπότε από το απόγευμα ξεκινάνε οι τσάρκες!!καλό ΣΚ σε όλες:D

φοραμε το νο5 12-16 κιλα κ ειναι 13:confused:

εισιτήριο στα ster ...απ'όσο θυμάμαι.... λες να έκαναν και άλλη μείωση στα 5,00 όντως;

Λοιπόν πήρα τηλ και το έλυσα....επειδή είμαστε 3 άτομα μπαίνουμε στο οικογενειακό άρα πάει 5 ευρώ το άτομο.....αλλιώς αν είμασταν 2 θα δίναμε 6,5 το άτομο!!!! :)

πολύ γέλασα με την κόρη σου!!

χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη (που σας μιλάω στο μυαλό μου λέω!)

για το άλλο θέμα τώρα, ναι το πιστεύω και μπορώ και να σου το αιτιολογήσω αλλά νομίζω δε χρειάζεται, συνεννοούμαστε! τα καταφέρνετε μια χαρά και μόνοι σας!

φιλιά κορίτσια, μόλις έφαγα και πάω να συνεχίσω!

εγω δεν γελαω καθολου οταν το κανει μες την μαυρη νυχτα!!!! ειδικα εχτες νευριασα τοσο πολυ που μεσα σε 1 ωρα ηπιε 1 μπιμπερο νερο κ ηταν παλι μουσκεμα, σαν να κυλανε απο την μερια που κοιμαται, δηλ ηταν μπρουμιτα κ ειχε βραχει μπροστα.

ωραια ειναι που συννενοουμαστε, αλλα ηθελα να συννενοουμε κ με κανεναν απο εδω... η κορη μου γκρινια παραπονα κ ολη την ωρα αγκαλια, το σπιτι μες στην βρωμα (εχω να καθαρισω απο την κυριακη) κ ο αντρας μου ως συνηθως γκρινια με την δουλεια, αυτο δεν εκανες σωστα, εκεινο δεν εγινε ετσι, το αλλο αλλιως, τα νευρα μου. κ εγω με 4 ωρες υπνο....

Γιώτα μήπως δεν κάθεται καλά η πάνα πάνω της.....εμένα τύχαινε την ώρα που κοιμόταν στο πλάι...να έχει ένα κενό στο πλάι και έφευγαν απο εκεί....για τσέκαρε το....δοκίμασε επίσης άλλη μάρκα....!! Εμένα ποτέ δεν με βόλεψαν τα πάμπερσ....πάντα είχαμε διαρροές....!!!

Γιώτα μήπως δεν κάθεται καλά η πάνα πάνω της.....εμένα τύχαινε την ώρα που κοιμόταν στο πλάι...να έχει ένα κενό στο πλάι και έφευγαν απο εκεί....για τσέκαρε το....δοκίμασε επίσης άλλη μάρκα....!! Εμένα ποτέ δεν με βόλεψαν τα πάμπερσ....πάντα είχαμε διαρροές....!!!

τι να πω ρε παιδι μου, εχω αγανακτησει.... στην αρχη ειχα ενα πακετο με παμπερσ κ επειδη ειχα διαρροες δεν ξαναπηρα. τωρα λεω να τα βαλω.... τι μαρκα εβαζες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...