Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι θα δείτε στο σινεμά, αυτό που βλέπω εγώ από αυτά που γράφεις είναι ότι στο σπίτι σας βρέχει λουκανικο-/τυρο-/σπανακο-πιτοειδή, κέικ κλπ-κλπ και μου τρέχουν τα σάλια!!!!!

χαχαχαχχα έχεις απόλυτο δίκιο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν έχω γράψει πολλές μέρες αλλά σας διαβάζω!Διάβασα ένα tip για τον φούρνο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για να σας πω αν κάνει δουλειά ή όχι!Βουτάμε ένα σφουγγαράκι σε μπύρα κ καθαρίζουμε τον φούρνο, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να είναι ζεστός ή όχι!Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω κ θα σας πω!Εκτός αν προλάβει κάποια άλλη κοπέλα! :)

Η ζωή είναι όμορφη...

:D

Χρύσα και εμένα μου έκανε εντύπωση.....το ρώτησα δύο φορές και μου είπε ότι είναι 5 ευρώ το άτομο....!!! Λες να παράκουσα και να πάθω κανένα σοκ αύριο????

Είναι στα Ster cinemas και έχει παντού....Αν επιλέξεις όμως 3d ταινία πάει στα 12 ευρώ νομίζω το άτομο...

Είναι 6,50... Το ψάχνω.....

καλημερα!

γιωτα καλα που δεν επεσες στη αναγκη τους τελικα ας μην πεσουν κ αυτοι στην δικη σου ομως....!!!! κ εγω θα μπορουσα να γραφω με τις ωρες για αυτο, αλλα .....(ποτε θα παμε κουνιες ειπαμε??)

κικη μπραβο για την κορουκλα σας ετσι παντα να αντιμετωπιζει τα πληθη με θαρρρος κ να λαμπει σαν αστερι που ειναι!

αρετη το λεω ξανα τι ισορροπημενα, ηρεμα κ αβιαστα ειναι τα ποστ σου τα κανεις ολα να φαινονται τοσο απλα κ ευκολα! χωρις ιχνος γκρινιας!!!

κοριτσια μου η μαμα πηρε εξιτηριο χθες. με πυρετο φυσικα δεν μπορει να χειρουργηθει αλλα ουτε κ να κραταει το κρεβατι..... να δουμε ποτε θα ειναι καλα απυρετη τουλαχιστον 4 μερες(ως κ τωρα κανει ακομα 38++) κ μετα ξανα μανα το κυνηγι για κρεβατι κ γιατρο διαθεσιμο και και....ΑΑΑΧ!!!!!!

ο μπαμπας της Δημητρας πρεπει να εχει χειρουργηθει ως τωρα ευχομαι να ειναι κλυτερα απ οτι περιμεναν. yori ενημερωσε μας οποτε μπορεσεις, κουραγιο!

ευακι...επισης κουραγιο!

δεν υπαρχει μηνας που να μην μαθω ενα νεο περιστατικο...χθες εμαθα για την γυναικα πρωην συναδελφου μου στην ηλικια μου....

υγεια να εχουμε για εμας κμοσους αγαπαμε.

σημερα δεν εχω δουλειες ουτε μαγειρεμα(εχω φασολακια απο χθες) μονο πλυντηρια εχω βαλει κ τα κλασικα πρωινα μαζεματα.

ετσι κρατησα τον μικρο σπιτι παρειτσα μου, ωσπου να φυγω για δουλεια. χρειαζομαι την θετικη του αυρα κ την φατσουλα του.

παιζουμε συλλαβες κ παζλ, κοβουμε με ψαλιδακια, ζωγραφιζουμε.

ετοιμασα κ την βαλιτσουλα του κ μολις σχολασει ο πατερας του θα φυγουν για χωριο κ θα τους ξαναδω την Κυριακη.

μπιλλακι κουνιες???? τι ειναι αυτο???? αχ ποσο θελω???? θελω να πω τοσα πολλα αλλα οχι σε ατομα του περιβαλοντος μου!!!!

αχ ας μην ταλαιπωρειται αλλο η μαμακα σου.....:-(

κ εμεις το ειχαμε αντιμετωπισει καποιο διαστημα.

αλλαξε της μαρκα κ εμεις φορουσαμε λιμπερο κ λιντλ το πρωι αλλα το βραδυ μονο με παμπερς την βγαζαμε καθαρη!

κ μην της βαζεις ποτε στον υπνο τα βρακακια γιατι φευγουν απο το πλαι που εχει μονο λαστιχα,μονο την ανοιχτη κλασικη πανα.

αν δεν δεις διαφορα με αυτα μηπως να της εκανες ενα βραδινο αλλαγμα για να μην γεμιζει, λεω εγω τωρα..:rolleyes::rolleyes:

1???????????? 3 θες να πεις, μια στις 10, μια στις 1 μια στις 4 κ ενιοτε στις 6-7..... θα δοκιμασω παμπερσ...

Γιωτα μου ,αφου πίνει τοσο μες τη νυχτα ειναι λογικο.Μηπως να την αλλαζες την ωρα που της δινεις το μπιμπερο?

αν δεν πιει νερο την ωρα που διψαει θα φωναζει νεεεεεεε νεεεεεεεεεεε νεεεεεεεε νεεεεεεεεεεεεε μαμα νεεεεεεεεεεε μαμα μαμα μαμα νεεεεεεεεεεε νεεεεεεεεεεε νεεεεεεεεε ουααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

Καλημέρα! Μπήκα χθες το βράδυ και αναπλήρωσα τα κενά μου (καμιά 10αριά σελίδες). Περαστικά στα πονεμένα δόντια! Αφροδιτάκι, έλα και και ξεμπερδεύεις!

Εγώ πονάω πολύ στο αριστερό μου χέρι, πήρα βολταρέν τις προάλλες για 3 μέρες. Μάλλον θα ξαναπάρω γιατί δεν...

Γιώτα, πακέτο τραβάς αλλά νομίζω το χειρίζεσαι άψογα. Μου αρέσει πώς τα διευθετείς τα πράγματα.

Μπιλάκι, δεν έχουμε "μιλήσει" από όσο θυμάμαι αλλά να ξέρεις ότι σας σκέφτομαι τη μανούλα σου και εσένα. Μακάρι να μην ταλαιπωρείται...

Ειρηνάκι και Χρύσα, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Περάσαμε πολύ όμορφα εκείνη τη βραδιά με τους συναδέλφους, άναψα και το τζάκι άρα καλό χειμώνα! Θα φέρνω ξύλα από το χωράφι κάθε φορά με το αμαξάκι μου γιατί μου τελείωσαν κιόλας όσα είχα φέρει.

Θα ήθελα να απαντήσω σε πολλές ακόμα αλλά δεν έχω χρόνο...

Θα σας πω εν τάχει τα δικά μου.

Τακτοποιήθηκα ήδη τέλεια στο καινούριο σπίτι, όλα είναι στη θέση τους! Είναι τέλεια να έχει αποθηκευτικούς χώρους το σπίτι (όσες έχετε σχετικό πρόβλημα, σας νιώθω γιατί το είχα όλη μου τη ζωή οπότε τώρα το απολαμβάνω.

Οφείλω να πω πόση δύναμη και κίνητρο μου δίνετε ακόμα και από μακριά, και χωρίς να σας γράφω! Βλέπετε μένω μόνη στο νέο σπιτάκι, δεν έχω άντρα και παιδάκια να παίρνω ικανοποίηση από τη χαρά τους για τους κόπους μου (ο καλός μου πολλά χλμ μακριά και μπορεί να έρχεται σπάνια λόγω των ζώων). Έτσι, με "μπρίζωνα" όσο τακτοποιούσα όλο μου το νοικοκυριό σκεπτόμενη εσάς, σα να σας μιλάω στο μυαλό μου! Δεν πάω καλά, ε;

Ήρθα λίγο πριν νυχτώσει χθες στο τροχόσπιτο και το καμάρι μου αφαίρεσε το μπανάκι (δεν το χρησιμοποιούμε, έχουμε έξω) και μεγάλωσε άπειρα η κουζίνα! Έφτιαξε και ράφια, φαντάζεστε τη χαρά μου! Θέλω να σας βαλώ φωτογραφίες αργότερα. Οπότε, τακτοποίησα την κουζίνα και εγκαινιάσαμε το φούρνο γκαζιού: μπουτάκια κοτόπουλο και πατάτες (τις είχα βράσει μέχρι να μαλακώσουν) στη λαδόκολλα με λαδάκι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη! Λουκούμι, αλλά την επόμενη φορά θα θωρακίζω πρώτα τα μπουτάκια στο γουοκ για να έχουν καλή κρούστα. Έβρασα με ελάχιστο νεράκι και μπρόκολο, έκανα και λίγες μελιτζάνες (πρώτα τις άχνισα με νεράκι μέχρι να μαλακώσουνε και μετά τους έριξα λίγο λαδάκι, ίσα να τηγανιστούν λίγο για τη γεύση. Πολύ ελαφριές γίνονται έτσι!) Φάγαμε τέλεια και το γιορτάσαμε!

Τελικά έγραψα ένα σωρό αλλά έχω χαρεί γιατί μετά από πολύ καιρό και πολύ υπομονή τακτοποιούμαστε και στα δύο σπιτάκια! Την υγειά μας να έχουμε γιατί είναι πολλά να γίνουν ακόμα, δε φτάνει μια ζωή! Σας στέλνω τη χαρά και τη θετική ενέργειά μου :)

Πάω για δουλειές τώρα! Ήδη ξεκινήσαμε στο χωράφι, τώρα νοικοκυριό, μετά ξανά χωράφι! Με τη σκυλίτσα από κοντά βέβαια, πάντα έτοιμη για παιχνίδι!

Μου αρέσει που δε θα έγραφα πολλά! Καλημέρα και φιλιά σε όλες!

αληθεια? εισαι η μονη που το πιστευει, ολοι οι αλλοι εχουν παραπονα!:?

κ εγω πολλες φορες σας μιλαω στο μυαλο μου...

μπραβο για τις τακτοποιησεις! βαλε φωτο να δουμε!!!

υγ. εχτες εστειλα πραγματα στην πολη σου....

Δεν ξέρω τι θα δείτε στο σινεμά, αυτό που βλέπω εγώ από αυτά που γράφεις είναι ότι στο σπίτι σας βρέχει λουκανικο-/τυρο-/σπανακο-πιτοειδή, κέικ κλπ-κλπ και μου τρέχουν τα σάλια!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Σήμερα ο μικρός μου είχε κέφια και ξύπνησε στις 5 το πρωί.. τον άλλαξα, τάισα και κάτσαμε στο δωμάτιό του αγκαλίτσα μέχρι τις 6.30 όπου ξανακοιμήθηκε στην αγκαλιά μου.. Μετά έπεσα κι εγώ για ύπνο και σηκώθηκα κατά τις 8.15 όπου άδειασα το πλυντήριο των πιάτων, έβγαλα το φαγητό του μπέμπη από το ψυγείο, έβγαλα και τα φρούτα του για να πάρουν θερμοκρασία δωματίου και αέρισα το υπνοδωμάτιό μας..

Μετά περιμένοντας τον μικρό να ξυπνήσει ήπια καφεδάκι και τσίμπησα μερικά μπισκότα..

YOTOU δεν ξέρω τι ηλικία έχει η μικρή σου.. Τον δικό μου πάντως που είναι 8 μηνών τον αλλάζω στάνταρ μια φορά το βράδυ που θα ξυπνήσει για να φάει.. φροντίζω να έχουν περάσει περίπου 5 ώρες από την τελευταία φορά που τον άλλαξα.. Και όσον αφορά τα pampers.. έχουν δίκιο τα κορίτσια.. σαφώς είναι τα καλύτερα αλλά εγώ και αυτά του αλλάζω..

Την μικρή μου ανηψιά πάντως που συνέχιζε να κατουριέται στον ύπνο της μέχρι 4 ετών την σηκώνανε το βράδυ..

Σήμερα έχει γενέθλια η αδερφή μου.. έτσι αύριο αν είναι καλός ο καιρός θα πάρω το μωρό και θα πάμε στην Πάτρα για να μην είναι μόνη της.. έτσι θα δω και τον ανηψούλι μου ο οποίος έγινε κιόλας 13 μηνών..

Στο μαγείρεμα τώρα.. Σήμερα τρώμε σουβλάκι.. το έχουμε καθιερώσει μια φορά τη βδομάδα (κάθε Παρασκευή) και πολύ μας αρέσει..

Φιλιά πολλά!

2χρ κ κατι εινια η μικρη..... θα δοκιμασω παμπερσ!!!

υγ. να ηξερες ποσο πολυ χαιρομαι για το αγορακι σου.....:P:p:p:p

φιλια πολλα!

Διαφημίσεις

εχω λιωσει στα πατωματα αγκαλιες κ παιχνιδι με τον μικρο αχ τι ομορφα!

φυσικα βαρεθηκα να παιζω σβουρες μπει μπλειντ κ να φτιαχνω παζλ αλλα χαλαλι του.

βγαλαμε κ τα χριστουγεννιατικα βιβλια μας κ μεσα σ ε αυτα μας ειχαν χαρισει κ ενα μεγαλο βιβλιο που το στηνεις κ ειναι το σπιτι του αη βασιλη χοχοχο μπηκαμε για τα καλα στο πνευμα με ρωταει ποτε θα ερθει να του φερει δωρο!!

εντωμεταξυ ωραια τα στρωμενα χαλακια δεν λεω αλλα με τοσο σουλατσο τα παιχνιδια κ εμεις εχουμε γεμισει παντου χνουδια...αλλα δεν πειραζει ας ειναι καλα η σκουπα κ το ξεσκονοπανο!

να παρετε κ μια δοση γκρινιας απο εμενα σημερα ή ηδη γκρινιαξα κ δεν θυμαμαι???

εχω τοσα πραγματα ακομα σε αναμονη που δεν μπορω να τελειωσω.

ακομα δεν μου εχει πει το τελειωτικο ωραριο που θα εχω στην δουλεια.

με φωναζει κατα βουληση κ δεν το μπορω αυτο. μου λεει μια μερα πριν ελα αυριο π.χ γκρρ...

περιμενω πρωτα να δω τι θα μου πει, κ μετα εχω ηδη παρει τιμες για να παει ο μικρος ταε κ εγω για πιλατες που πηγαινα πριν μερικους μηνες(ααααν μου κανει το ωραριο που του εχω ζητησει φυσικα κ αν η μαμα μου δεν αρχισει τα συχνα μπες βγες στο νοσοκομειο...) επισης σημερα με ειδοποιησαν απο τον σταθμο οτι ξεκινανε 2 φορες τον μηνα σχολες γονεων την ωρα που εμεις θα ειμαστε με την ψυχολογο(2ωρες την φορα) τα παιδα θα κανουν θεατρικο κ δημιουργικο παιχνιδι. ωραια μου φαινεται οτι θα ειναι. την Δευτερα θα παμε πρωτη φορα θα σας πω.

ευχηθειτε μου να καταφερω να τα κανω ολα αυτα που θελω!

να παρετε κ μια δοση γκρινιας απο εμενα σημερα ή ηδη γκρινιαξα κ δεν θυμαμαι???

εχω τοσα πραγματα ακομα σε αναμονη που δεν μπορω να τελειωσω.

ακομα δεν μου εχει πει το τελειωτικο ωραριο που θα εχω στην δουλεια.

με φωναζει κατα βουληση κ δεν το μπορω αυτο. μου λεει μια μερα πριν ελα αυριο π.χ γκρρ...

περιμενω πρωτα να δω τι θα μου πει, κ μετα εχω ηδη παρει τιμες για να παει ο μικρος ταε κ εγω για πιλατες που πηγαινα πριν μερικους μηνες(ααααν μου κανει το ωραριο που του εχω ζητησει φυσικα κ αν η μαμα μου δεν αρχισει τα συχνα μπες βγες στο νοσοκομειο...) επισης σημερα με ειδοποιησαν απο τον σταθμο οτι ξεκινανε 2 φορες τον μηνα σχολες γονεων την ωρα που εμεις θα ειμαστε με την ψυχολογο(2ωρες την φορα) τα παιδα θα κανουν θεατρικο κ δημιουργικο παιχνιδι. ωραια μου φαινεται οτι θα ειναι. την Δευτερα θα παμε πρωτη φορα θα σας πω.

ευχηθειτε μου να καταφερω να τα κανω ολα αυτα που θελω!

μεσα απο την καρδια μου!!!

ψυχολογο αληθεια γιατι πατε? για τον προσφατο συμβαν? πατε ολοι μαζι η εσυ με το παιδι? κ τι σας λεει? για διαπαιδαγωγιση κτλ?

Γεια και από μένα!!!

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω την τελευταία βδομάδα αλλά ή γράφετε πολλά ή εγώ δεν προλαβαίνω...Ενώ βάζω πρόγραμμα σχεδόν ποτέ δεν μπορώ να το τηρήσω γιατί πάντα κάτι βγαίνει.

Η μικρή βγάζει το τελευταίο της δόντι κι έχει γκρίνια και έχει συγκαεί.Πονάει το κακόμοιρο και μου'ρχεται να κλάψω κι εγώ μαζί της

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα! Τι κανετε? Εγω ψιλο ξενυχτησα. Κ εχω ενα προβλημα εδω κ καιρο, η μικρη μου κατουριεται συνεχεια στον υπνο της, την βρισκω μουσκεμα, φανελακια πιτζαμες σεντονια κτλ. Σημερη σηκωθηκα στις 4 κ ηταν χαλια κ μετα στις 5.30! Δεν ειναι παντα γεματη η πανα, αλλα μερικες φορες της φευγουν απο το πλαι, απο μπροστα, απο πισω, απο την μεργια που κοιμαται. Καμια συμβουλη? Ξεχασα να πω εχτες, χρυσα μου με γεια τα παπουτσακια! Σωστος κυριος ο γιοκας σου! Βασια περιμενουμε φωτος. Μαμα της λιλας κουραγιο! Αφου μετα την δουλεια εκανες ολα αυτα, τι να πω. Μπραβο!

Εγω σηκωθηκα, ετοιμαστηκα εφτιαξα καφε κ ψωμι, συμμαζεψα κ παω να τους ξυπνησω. Φιλακια!

μαλον θελεις μεγαλητερο νουμερο πανα και οχι πολα υγρα το βραδυ,εγω αυτο το παθενα με παμπερς μετα αρχησα του λιντλ πανες βρακακια και μου αρεσαν περησοτερο ηταν ποιο στεγνος

Γιωτάκι μου τι τραβάς κι εσύ...Δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω τα πεθερικά σου,γιατί θα βρίσω...μια από τα ίδια η πεθερά μου και μένουμε 5 λεπτά απόσταση...

όσο για τη μικρή τι να σου πω και μένα πίνει πολύ νερό αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο.λογικά θα έκανα αυτά που σου είπαν και οι άλλες κοπέλες

Μπιλάκι μακάρι να τελειώσει ο γολγοθάς της μαμάς σου με τον καλύτερο τρόπο!

Με το αγοράκι σου έριξα πολύ γέλιο!!!

Ήρθε το μάθημά μου ήθελα να σχολιάσω κι άλλα....Ελπίζω μετά να προλάβω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή έπρεπε να βγω για λίγο έξω να συναντήσω έναν συνάδελφο στην Ακαδημίας, σκέφτηκα να γυρίσω με το πάσο μου πίσω στην εταιρεία και να κάνω μια βολτίτσα περπατώντας. Διέσχισα την Βουκουρεστίου (χόρτασε το μάτι μου τσάντες, ρούχα, κοσμήματα) αλλά τίποτα ακόμη από στόλισμα για Χριστούγεννα.

Επειδή έπρεπε να βγω για λίγο έξω να συναντήσω έναν συνάδελφο στην Ακαδημίας, σκέφτηκα να γυρίσω με το πάσο μου πίσω στην εταιρεία και να κάνω μια βολτίτσα περπατώντας. Διέσχισα την Βουκουρεστίου (χόρτασε το μάτι μου τσάντες, ρούχα, κοσμήματα) αλλά τίποτα ακόμη από στόλισμα για Χριστούγεννα.

Σε περιμένω για καφεδάκι στο σπίτι μου, δε χρειάζεται να μου φέρεις κάτι εννοείται...:tongue:

Αλλά βρε, αφού επιμένεις φέρε μου την τσαντούλα που έχει το tods στην άκρη αριστερά, στη γυναικεία βιτρίνα....:tongue::tongue:

(Από Βουκουρεστίου, ξέρεις εσύ :cool: )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...