Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

γιωτα καλα που δεν επεσες στη αναγκη τους τελικα ας μην πεσουν κ αυτοι στην δικη σου ομως....!!!! κ εγω θα μπορουσα να γραφω με τις ωρες για αυτο, αλλα .....(ποτε θα παμε κουνιες ειπαμε??)

κικη μπραβο για την κορουκλα σας ετσι παντα να αντιμετωπιζει τα πληθη με θαρρρος κ να λαμπει σαν αστερι που ειναι!

αρετη το λεω ξανα τι ισορροπημενα, ηρεμα κ αβιαστα ειναι τα ποστ σου τα κανεις ολα να φαινονται τοσο απλα κ ευκολα! χωρις ιχνος γκρινιας!!!

κοριτσια μου η μαμα πηρε εξιτηριο χθες. με πυρετο φυσικα δεν μπορει να χειρουργηθει αλλα ουτε κ να κραταει το κρεβατι..... να δουμε ποτε θα ειναι καλα απυρετη τουλαχιστον 4 μερες(ως κ τωρα κανει ακομα 38++) κ μετα ξανα μανα το κυνηγι για κρεβατι κ γιατρο διαθεσιμο και και....ΑΑΑΧ!!!!!!

ο μπαμπας της Δημητρας πρεπει να εχει χειρουργηθει ως τωρα ευχομαι να ειναι κλυτερα απ οτι περιμεναν. yori ενημερωσε μας οποτε μπορεσεις, κουραγιο!

ευακι...επισης κουραγιο!

δεν υπαρχει μηνας που να μην μαθω ενα νεο περιστατικο...χθες εμαθα για την γυναικα πρωην συναδελφου μου στην ηλικια μου....

υγεια να εχουμε για εμας κμοσους αγαπαμε.

σημερα δεν εχω δουλειες ουτε μαγειρεμα(εχω φασολακια απο χθες) μονο πλυντηρια εχω βαλει κ τα κλασικα πρωινα μαζεματα.

ετσι κρατησα τον μικρο σπιτι παρειτσα μου, ωσπου να φυγω για δουλεια. χρειαζομαι την θετικη του αυρα κ την φατσουλα του.

παιζουμε συλλαβες κ παζλ, κοβουμε με ψαλιδακια, ζωγραφιζουμε.

ετοιμασα κ την βαλιτσουλα του κ μολις σχολασει ο πατερας του θα φυγουν για χωριο κ θα τους ξαναδω την Κυριακη.

Μπιλακο μου ελπίζω να σταματησει ο πυρετος αμεσα ,να ησυχασετε τουλάχιστον από αυτο.Καλά να περασουν μπαμπάς και γιος και εσυ να απολαυσεις το σκ, σου ,να ξεκουραστεις και να ανανεωθεις!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!

Καλά, ακόμη γελάω με τη ντεπονιά!!!

Για το στεγνωτήριο να πω ότι έχω πλυντήριο-στεγνωτήριο 8 κιλών της εταιρείας άριστον και μέχρι στιγμής...άριστον μας βγήκε.

Έχει αρκετά προγράμματα για πλύσιμο-στέγνωμα, αλλά ειδικά για το στέγνωμα, τροποποιώ το ντιφόλτ, ή βάζω το πρόγραμμα για εύκολο σιδέρωμα που δεν τα...αφυδατώνει!

Καλαμάρι κ το δικό μου είναι με συμπύκνωση υδρατμών. Αυτό που κάνω μόλις τελειώσει η πλύση, είναι να βγάλω-διπλώσω-ξαναβάλω μέσα τα πλυμένα, αν κ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το δίπλωμα στο τσαλάκωμα, γιατί γύρω-γύρω τα κάνει, οπότε ζάρες δημιουργούνται.

Αυτό που προσέχω είναι να τα βγάλω αμέσως μετά το στέγνωμα, να τα διπλώσω και να τα "πατήσω" με τα χέρια μου. Για πολλά ρούχα αυτό υποκαθιστά το σιδέρωμα, αν κ δεν τα βάζω αμέσως στο συρτάρι γιατί μπορεί να έχουν μια ελαφριά υγρασία.

Αυτό που χρειάζεται να προσέξει κανείς όταν κάνει χρήση πλυντηρίου-στεγνωτηρίου είναι να έχει μέσα ομοειδή πράγματα τόσο ως προς το χρώμα, όσο και ως προς την υφή/σύνθεση, αν θέλει να αποδώσει το πρόγραμμα που έχει επιλέξει. Κ εξηγώ: Οι πετσέτες κρατούν πολλή υγρασία, οπότε αν μπουν μαζί με ένα βαμβακερό σεντονάκι σε πρόγραμμα που στεγνώνει πλήρως τις πετσέτες, τότε το σεντονάκι υποβιβάσθηκε σε σφουγγαρόπανο-λέμε τώρα-από τις ζάρες.

Οπότε, ή βάζουμε ομοειδή, ή επιλέγουμε ένα πρόγραμμα που δεν...αποξηραίνει τα πιο λεπτά ρούχα και πιθανώς να αφήσει μια αισθητή υγρασία στις πετσέτες που μεταφράζεται από το να τις αφήσουμε λίγο εκτός συρταριού μέχρι να τις "πατήσουμε" ελαφρώς με το σίδερο, ακόμη κα να τις απλώσοουμε για λιγάκι, αν είναι χειμώνας κ έχει υγρασία.

Είχε αναρτήσει ένα κατοπιστικό ποστ το Καλαμάρι παλαιότερα για το πώς χωρίζει τα ρούχα, αν μπορεί να το υπενθυμίσει, θα ήταν χρήσιμο.

Προσωπικά πήρα στεγνωτήριο για τους χειμερινούς μήνες, διότι οι απλώστρες μέσα στο σπίτι δημιουργούσαν μια δύσκολη κατάσταση, τα ρούχα δεν στέγνωναν, έξω μύριζαν καυστήρα/τζάκι και τα νεύρα τσαταλάκια...

Για το "πέταμα" ρούχων , όπως σας ξαναέγραψα τα φθαρμένα φούντο, τα καλής κατάστασης που τα είχα βαρεθεί τα χώρισα και κάποια τα έδωσα, κάποια άλλα τα πήγα χωριό, ώστε αν μου...λείψουν εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος να τα αναζητήσω-κρατάω έτσι κ καβάτζα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι...

Πάντως ένα ρούχο παλιό, ελαφρώς φθαρμένο, που το έχω "για το σπίτι" δεν θα το λυπηθώ αν έχω κ δεύτερο καλύτερο. Φροντίζω μόνο να κρατώ μία αλλαξιά για τις κατασκευές, τα βαψίματά μου και την κηπουρική.

Το ίδιο κ σε παπούτσια. Κάποια φθαρμένα πολύ που μπορεί να τα είχα πάρει φθηνά τα πέταξα, κάποια -λίγα- οφ φάσιον αλλά σε καλή κατάσταση τα πήγα χωριό για να κάνω το αντίστοιχο τεστ με τα ρούχα-η μόδα ξαναγυρίζει να προσθέσω-ενώ κάποια καλά και ακριβά που τα αγαπώ τα κρατώ ακόμη κ αν δεν είναι τελευταία λέξη της μόδας-δεν είναι τόσα πολλά άλλωστε.

Γενικά η άποψή μου είναι ρούχα όμορφα κ σε καλή κατάσταση να κρατιούνται σε αποθηκευτικό χώρο για ένα χρονικό διάστημα και μετά πράττουμε κατά περίπτωση/βούληση.

Τα παλιά κ φθαρμένα πέταμα.

Επίσης τελευταία έχω πάρει μερικά μπλουζάκια στοκ/σέκοντ χάντ (με 2-3 ευρώ) (ζάρα, Η&Μ) τα οποία κ με ανανέωσαν και δεν θα τα λυπηθώ όταν θα παλιώσουν/τα βαρεθώ.

Τέλος, φροντίζω να έχω υπόψη μου τη...χωρητικότητα της ντουλάπας μου, που είναι περιορισμένη αλλά κ να μην είναι η χαμηλή τιμή/προσφορά το αποκλειστικό μου κριτήριο για αγορές. Και, για κάθε τι που μπαίνει, θα πρέπει να φύγει κάτι άλλο-όχι αυστηρά αλλά αν αγοράσω 3 καινούρια-που θα πει ότι τα χρειάζομαι, θα φύγει σίγουρα ένα παλιό που δεν το χρειάζομαι ή προέκυψε η ανάγκη για αντικατάσταση, κλπ-κλπ.

Πάντως πέταμα/χάρισμα=άδειασμα=ανάσα για το σπίτι κ την τακτοποίηση.

(Ειρήνη, ειδικά για αυτό το θέμα, πολλά σμούτς!!!)

καλημέρα!!!

Εγώ έφυγα για δουλίτσες και λαική αγορά....μόλις γύρισα, τακτοποίησα, έφαγα και θα πάω να ετοιμάσω πράγματα του συζύγου!

Για αύριο έκλεισα με τα κορίτσια μου σινεμαδάκι...θα δούμε το βρέχει κεφτέδες....η τιμή πολύ οικονομική δεν το περίμενα....15 ευρώ και οι τρείς θα δώσουμε! Πιο φτηνά και απο το χωριό είναι.....τελικά ακριβές είναι μάλλον οι 3D αλλά την συγκεκριμένη δεν την είχε!

Καλημέρα! Μπήκα χθες το βράδυ και αναπλήρωσα τα κενά μου (καμιά 10αριά σελίδες). Περαστικά στα πονεμένα δόντια! Αφροδιτάκι, έλα και και ξεμπερδεύεις!

Εγώ πονάω πολύ στο αριστερό μου χέρι, πήρα βολταρέν τις προάλλες για 3 μέρες. Μάλλον θα ξαναπάρω γιατί δεν...

Γιώτα, πακέτο τραβάς αλλά νομίζω το χειρίζεσαι άψογα. Μου αρέσει πώς τα διευθετείς τα πράγματα.

Μπιλάκι, δεν έχουμε "μιλήσει" από όσο θυμάμαι αλλά να ξέρεις ότι σας σκέφτομαι τη μανούλα σου και εσένα. Μακάρι να μην ταλαιπωρείται...

Ειρηνάκι και Χρύσα, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Περάσαμε πολύ όμορφα εκείνη τη βραδιά με τους συναδέλφους, άναψα και το τζάκι άρα καλό χειμώνα! Θα φέρνω ξύλα από το χωράφι κάθε φορά με το αμαξάκι μου γιατί μου τελείωσαν κιόλας όσα είχα φέρει.

Θα ήθελα να απαντήσω σε πολλές ακόμα αλλά δεν έχω χρόνο...

Θα σας πω εν τάχει τα δικά μου.

Τακτοποιήθηκα ήδη τέλεια στο καινούριο σπίτι, όλα είναι στη θέση τους! Είναι τέλεια να έχει αποθηκευτικούς χώρους το σπίτι (όσες έχετε σχετικό πρόβλημα, σας νιώθω γιατί το είχα όλη μου τη ζωή οπότε τώρα το απολαμβάνω.

Οφείλω να πω πόση δύναμη και κίνητρο μου δίνετε ακόμα και από μακριά, και χωρίς να σας γράφω! Βλέπετε μένω μόνη στο νέο σπιτάκι, δεν έχω άντρα και παιδάκια να παίρνω ικανοποίηση από τη χαρά τους για τους κόπους μου (ο καλός μου πολλά χλμ μακριά και μπορεί να έρχεται σπάνια λόγω των ζώων). Έτσι, με "μπρίζωνα" όσο τακτοποιούσα όλο μου το νοικοκυριό σκεπτόμενη εσάς, σα να σας μιλάω στο μυαλό μου! Δεν πάω καλά, ε;

Ήρθα λίγο πριν νυχτώσει χθες στο τροχόσπιτο και το καμάρι μου αφαίρεσε το μπανάκι (δεν το χρησιμοποιούμε, έχουμε έξω) και μεγάλωσε άπειρα η κουζίνα! Έφτιαξε και ράφια, φαντάζεστε τη χαρά μου! Θέλω να σας βαλώ φωτογραφίες αργότερα. Οπότε, τακτοποίησα την κουζίνα και εγκαινιάσαμε το φούρνο γκαζιού: μπουτάκια κοτόπουλο και πατάτες (τις είχα βράσει μέχρι να μαλακώσουν) στη λαδόκολλα με λαδάκι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη! Λουκούμι, αλλά την επόμενη φορά θα θωρακίζω πρώτα τα μπουτάκια στο γουοκ για να έχουν καλή κρούστα. Έβρασα με ελάχιστο νεράκι και μπρόκολο, έκανα και λίγες μελιτζάνες (πρώτα τις άχνισα με νεράκι μέχρι να μαλακώσουνε και μετά τους έριξα λίγο λαδάκι, ίσα να τηγανιστούν λίγο για τη γεύση. Πολύ ελαφριές γίνονται έτσι!) Φάγαμε τέλεια και το γιορτάσαμε!

Τελικά έγραψα ένα σωρό αλλά έχω χαρεί γιατί μετά από πολύ καιρό και πολύ υπομονή τακτοποιούμαστε και στα δύο σπιτάκια! Την υγειά μας να έχουμε γιατί είναι πολλά να γίνουν ακόμα, δε φτάνει μια ζωή! Σας στέλνω τη χαρά και τη θετική ενέργειά μου :)

Πάω για δουλειές τώρα! Ήδη ξεκινήσαμε στο χωράφι, τώρα νοικοκυριό, μετά ξανά χωράφι! Με τη σκυλίτσα από κοντά βέβαια, πάντα έτοιμη για παιχνίδι!

Μου αρέσει που δε θα έγραφα πολλά! Καλημέρα και φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Σας έγραψα πολλή ώρα πριν αλλά με είχε πετάξει έξω... καλά που το είχα αντιγράψει! Αλλά τώρα έχετε γράψει πάλι ένα σωρό! ελίν, τέλειο ποστ!

βγαίνω έξω τώρα, έχει τέλεια μέρα! έπεσε και ο αέρας!

κοριτσια δειτε αυτο για τα παιδακια μας αυθεντικο γραμμα απο τον αη βασιλη σταλμενο απο την Λαπωνια.

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/Norama-Tour-Operator-Incentive-House/29823765?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_319&a=1656

πολυ καλο αλλα ο μικρος μου μηπως ειναι πολυ μικρος ειναι για λιγο μεγαλυτερα παιδακια λετε??

Βασια ,σε πιο σινεμα αυτο/Πες μας εντυπωσεις.Ανεβαινουμε Αθηνα στο τελος του μηνα και θελω οπωσδηποτε να πάμε να δουμε εκαποια ταινια.

Βιλλυ,πολύ πολύ ωραιο αλλα δεν χρησιμοποιω πιστωτικη....

Αμελιε,μπραβο μια χαρα τα εφερες βολτα,τωρα θα το ευχαριστηθεις το σπίτι σου.Ειπαμε παρακινουμε πάντα με οσα κανουμε,η μια την αλλη.

Ελίν,καπως ετσι κανω και εγω.Δυστυχως ρουχα παλια δεν μπορω να τα πεταξω ,οσο θα ηθελα ,λιγα μονο, γιατι τα βαζω στον κηπο,ο αντρας μου στις δουλειες του οπότε δεν υπάρχει περιπτωση να εχω ποτε την τελεια ντουλάπα.Το κατα δυναμην...

Κατεβασα τα παπλώματα μας,μαζεψα τις πετσετες του μπανιου και πάω να το πλυνω.Εχω πολλα να κανω αλλα χαζολογαω....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Να ευχαριστήσω την Εύη κ την Αφροδίτη για τις ιδέες περί αποθήκευσης ποδηλάτου.

Μάλλον προσανατολίζομαι σε κάτι τύπου μεγάλο επίτοιχο "κρεμαστάρι"/γάντζο όπως απλό αμπράς κουρτίνας-κρεμασμένο αλλιώς. Δεν ξέρω αν θα βρω σε σιδηρικά ή θα πρέπει να κάνω πατέντα. Θα σας ενημερώσω.

Αμελί πόσο υπέροχα μου ακούγονται όλα αυτά με τη σπορά, το χωράφι, τη φροντίδα των ζώων, τη ζωή κοντά στη φύση. Δύσκολη δουλειά, αλλά κ τόσο όμορφη. Ζεις τίς ώρες της ημέρας και της νύχτας, τις εναλλαγές των εποχών με όλα τους τα χρώματα και τα αρώματα...υπέροχες εικόνες από την νηπιακή και πρώιμη παιδική μου ηλικία στο χωριό μου, αλλά και μεταγενέστερα, οποτε το επισκέπτομαι-με αλλαγές βέβαια τώρα...Πάντα εκεί γυρίζω νοερά όταν επιζητώ να με επαναπροσδιορίσω. Το χωριό μου, τα χωράφια, το ποτάμι, οι λόφοι-ίδια σαν λέξεις, αλλά τόσο διαφορετικά στην όψη για το κάθε μέρος, ιδιαίτερα και μοναδικά για τον καθένα-η παιδική μου ηλικία, οι αναμνήσεις μου/η ταυτότητά μου, το καταφύγιό μου...

Να ευχαριστήσω την Εύη κ την Αφροδίτη για τις ιδέες περί αποθήκευσης ποδηλάτου.

Μάλλον προσανατολίζομαι σε κάτι τύπου μεγάλο επίτοιχο "κρεμαστάρι"/γάντζο όπως απλό αμπράς κουρτίνας-κρεμασμένο αλλιώς. Δεν ξέρω αν θα βρω σε σιδηρικά ή θα πρέπει να κάνω πατέντα. Θα σας ενημερώσω.

Αμελί πόσο υπέροχα μου ακούγονται όλα αυτά με τη σπορά, το χωράφι, τη φροντίδα των ζώων, τη ζωή κοντά στη φύση. Δύσκολη δουλειά, αλλά κ τόσο όμορφη. Ζεις τίς ώρες της ημέρας και της νύχτας, τις εναλλαγές των εποχών με όλα τους τα χρώματα και τα αρώματα...υπέροχες εικόνες από την νηπιακή και πρώιμη παιδική μου ηλικία στο χωριό μου, αλλά και μεταγενέστερα, οποτε το επισκέπτομαι-με αλλαγές βέβαια τώρα...Πάντα εκεί γυρίζω νοερά όταν επιζητώ να με επαναπροσδιορίσω. Το χωριό μου, τα χωράφια, το ποτάμι, οι λόφοι-ίδια σαν λέξεις, αλλά τόσο διαφορετικά στην όψη για το κάθε μέρος, ιδιαίτερα και μοναδικά για τον καθένα-η παιδική μου ηλικία, οι αναμνήσεις μου/η ταυτότητά μου, το καταφύγιό μου...

Έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς με συγγραφή; Με χαλαρώνει να σε ''διαβάζω''.

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς με συγγραφή; Με χαλαρώνει να σε ''διαβάζω''.

Φιλιά!

Ίσως. Δεν ξέρω όμως τι να γράψω. Δεν το "έχω" να γράψω κάτι φανταστικό/μυθιστορηματικό. Οι σκέψεις μου, κάποιες από τις οποίες μοιράζομαι μαζί σας, είναι βιωματικές. Οι λέξεις και η αλληλουχία τους αφορούν όχι το εξωραϊσμό των όσων γράφω, αλλά την διατύπωσή των σκέψεών μου, ώστε να αποτυπώνεται το πληρέστερο νόημα τους. Είναι κάτι που με "ελαφρώνει"-δες το σαν κάθαρση (κολλάει κ με τα καθαρά ρούχα του στεγνωτηρίου-πλακίτσαααα:tongue:)

Μην γελάσεις, αλλά έχω περάσει αρκετές (εκατοντάδες) ώρες από τη ζωή μου μιλώντας στον εαυτό μου, φωναχτά ή από μέσα μου, σε "δύσκολες" και δύσκολες στιγμές. Είναι κάτι που απλώς με βοηθά.

Τώρα αν ποτέ θα καταφέρω να μαζέψω τις σκόρπιες σκέψεις μου...Δεν ξέρω.

Πάντως αν το δει κανείς "εμπορικά" (με την καλή έννοια το λέω) δεν είναι δύσκολο να γίνει κανείς συγγραφέας, εφόσον χειρίζεται καλά το λόγο, έχει φαντασία, κάνει-πιθανώς-έρευνα και μελετήσει, ανάλογα με τη θεματολογία που θα επιλέξει να καταπιαστεί...Άλλο θέμα όμως αυτό.

κοριτσια δειτε αυτο για τα παιδακια μας αυθεντικο γραμμα απο τον αη βασιλη σταλμενο απο την Λαπωνια.

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/Norama-Tour-Operator-Incentive-House/29823765?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_319&a=1656

πολυ καλο αλλα ο μικρος μου μηπως ειναι πολυ μικρος ειναι για λιγο μεγαλυτερα παιδακια λετε??

Υπάρχει μια σελίδα που σου φτιάχνει βιντεάκι να μιλάει ο Άγιος Βασίλης στο παιδί σου....με ονόματα και στοιχεία..τους το είχα κάνει πέρσυ και είχαν τρελαθεί...θα το βρω να στο πω!!!

Επίσης υπάρχει και μια ανιματέρ που ξέρω που ντύνεται ξωτικό...έρχεται στο σπίτι με 10 ευρώ για 15 λεπτά και κάνει έκπληξη στο παιδί....το δίνει καραμέλες κλπ ....εγώ την είχα φέρει πέρσι.....

Όσο μεγαλώνουν δεν πολυπιστεύουν :) βλέπω και απο τις δικές μου τώρα που το ψάχνουν και απλά τους λέω ότι "αν πιστεύεις υπάρχει η μαγεία των Χριστουγέννων" :)

καλημέρα!!!

Εγώ έφυγα για δουλίτσες και λαική αγορά....μόλις γύρισα, τακτοποίησα, έφαγα και θα πάω να ετοιμάσω πράγματα του συζύγου!

Για αύριο έκλεισα με τα κορίτσια μου σινεμαδάκι...θα δούμε το βρέχει κεφτέδες....η τιμή πολύ οικονομική δεν το περίμενα....15 ευρώ και οι τρείς θα δώσουμε! Πιο φτηνά και απο το χωριό είναι.....τελικά ακριβές είναι μάλλον οι 3D αλλά την συγκεκριμένη δεν την είχε!

Δεν ξέρω τι θα δείτε στο σινεμά, αυτό που βλέπω εγώ από αυτά που γράφεις είναι ότι στο σπίτι σας βρέχει λουκανικο-/τυρο-/σπανακο-πιτοειδή, κέικ κλπ-κλπ και μου τρέχουν τα σάλια!!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Σήμερα ο μικρός μου είχε κέφια και ξύπνησε στις 5 το πρωί.. τον άλλαξα, τάισα και κάτσαμε στο δωμάτιό του αγκαλίτσα μέχρι τις 6.30 όπου ξανακοιμήθηκε στην αγκαλιά μου.. Μετά έπεσα κι εγώ για ύπνο και σηκώθηκα κατά τις 8.15 όπου άδειασα το πλυντήριο των πιάτων, έβγαλα το φαγητό του μπέμπη από το ψυγείο, έβγαλα και τα φρούτα του για να πάρουν θερμοκρασία δωματίου και αέρισα το υπνοδωμάτιό μας..

Μετά περιμένοντας τον μικρό να ξυπνήσει ήπια καφεδάκι και τσίμπησα μερικά μπισκότα..

YOTOU δεν ξέρω τι ηλικία έχει η μικρή σου.. Τον δικό μου πάντως που είναι 8 μηνών τον αλλάζω στάνταρ μια φορά το βράδυ που θα ξυπνήσει για να φάει.. φροντίζω να έχουν περάσει περίπου 5 ώρες από την τελευταία φορά που τον άλλαξα.. Και όσον αφορά τα pampers.. έχουν δίκιο τα κορίτσια.. σαφώς είναι τα καλύτερα αλλά εγώ και αυτά του αλλάζω..

Την μικρή μου ανηψιά πάντως που συνέχιζε να κατουριέται στον ύπνο της μέχρι 4 ετών την σηκώνανε το βράδυ..

Σήμερα έχει γενέθλια η αδερφή μου.. έτσι αύριο αν είναι καλός ο καιρός θα πάρω το μωρό και θα πάμε στην Πάτρα για να μην είναι μόνη της.. έτσι θα δω και τον ανηψούλι μου ο οποίος έγινε κιόλας 13 μηνών..

Στο μαγείρεμα τώρα.. Σήμερα τρώμε σουβλάκι.. το έχουμε καθιερώσει μια φορά τη βδομάδα (κάθε Παρασκευή) και πολύ μας αρέσει..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Χρύσα και εμένα μου έκανε εντύπωση.....το ρώτησα δύο φορές και μου είπε ότι είναι 5 ευρώ το άτομο....!!! Λες να παράκουσα και να πάθω κανένα σοκ αύριο????

Είναι στα Ster cinemas και έχει παντού....Αν επιλέξεις όμως 3d ταινία πάει στα 12 ευρώ νομίζω το άτομο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...