Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου, τι κανετε? Να σας ευχαριστησω ολες απο καρδιας για τα λογια συμπαραστασης κ να ευχαριστησω διπλα εσας που προσφερθηκατε να βοηθησετε. Τελικα δεν πηγαμε στο νοσοκομειο γιατι θα αναλαβει ο αδελφος του το θεμα(ορθοπεδικος)(θελαμε χαρτι για το τεβε κ αδεια) κ ετσι δεν χρειαστηκα ΚΑΜΙΑ βοηθεια. Πηγαινοερχοτουσαν σημερα μαλλον απο τυψεις κ εγω ευγενικη κ απομακρη. Θα ηθελα να γραψω παρα πολλα για αυτο το θεμα,αλλα κολλαω. Παντως την μικρη δεν θα την επερνα μαζι. Η θα φωναζα τους γονεις μου η θα τον πηγαινε καποιος αλλος στο νοσοκομειο. Τεσπα, αυριο φευγουν για το χωριο κ θα καταλαγιασει το θεμα.

Ιρενε μου πολυχρονος κ ευτυχισμενος!

Ειρηνη μου πως εισαι? Κ εγω αδειαθετη, σημερα το μεσημερι

Μπιλακι μου να πανε ολα καλα με την μανουλα. Δωστης ενα φιλακι. Ο γιος φοβερος!

Κικη ναι! Δεν ξαναρωταω κ μαλιστα εγω, θα βαζω τον αντρα μου να ανακοινωνει! Μπραβο στην κορη!

Ιρενε μου ξεχασα, τι κανατε με την βροχη? Πως ειναι το σπιτι?

Περαστηκα στην νεα οδοντοπαθουσα(σορρυ δεν θυμαμαι ονομα)

Ρε κοριτσια η 4u που ειναι?

Ελενα μεγεια το τατου! Βαλε φωτο να το δω!

Αρετη μου ποση ηρεμια εκπεμπεις...

Σας φιλω κοριτσακια, καλο βραδυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια, σας διαβάζω αλλά δεν έχω κουράγιο να γράψω, δουλεύω φουλ αυτή την εβδομαδα και καθε μερα γυρίζω σπίτι μου καλές 8 απο το πρωί, δεν αντέχω αλλο, ολο προβλήματα δημιουργούνται στην δουλεια που δεν μπορω πλέον να τα βγάλω πέρα, το παιδι μου ίσα που το κάνω μπάνιο και το κοιμήζω, σημερα να φανταστείτε ειμαι με μια μπανάνα, αδιαθέτησα κιόλας, τα χέρια εκεί που άρχιζαν να επουλώνονται ανοίγουν σε κάποια σημεία, έχω πλακώνει στις αλοιφές μπάς και προλάβω το χειρότερο!

Απο δουλειές τα βασικά, τώρα μόλις τελείωσα το σαλόνι και την κουζίνα, ξεσκονισα, έκανα τζάμια και σφουγγαρισα, αύριο το πρωί πριν πάω στην δουλεια θα αλλάξω σεντόνια και θα σφουγγαρισω τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια, α! Έκανα και το πίσω μπαλκόνι που απλώνω ρουχα καθώς και τα τζάμια των δωματίων μας!!!

Αφροδιτακι, σε καταλαβαίνω απόλυτα με την απονεύρωση, στο 2ο ραντεβού θα είσαι πολυ καλυτερα, υπομονη!!

Arisanna, περαστικά στον αντρα σου, και εγω περνάω κατι παρόμοιο και επώδυνο με τα χέρια μου, πιστεύω ειναι ψυχολογική αντίδραση!!

Μπράβο στην μητέρα σου για το πετρέλαιο, οι μάνες όλα για τα παιδιά τους!

Τα σημάδια απο την κεραμική εστία τα καθαρίζω με cif, με το σφουγγάρι των πιάτων και φεύγουν όλα!

Μαρια, πολυ ωραια αυτά που έφτιαξες στο παρτυ, συγχαρητήρια!

Χρύσα, με γεια τα παπούτσια του νεαρού, πολυ όμορφα!

Kalamaraki, σε ευχαριστω για τον πωλητή, με γεια το tattoo σου!

Ειρηνη, έκανες και εσύ μπολικες δουλίτσες, να σε ρωτήσω έχεις υπόψη σου επουλωτικες και αναπλαστικη κρέμα(για τα χέρια), επίσης ημιμονιμο μπορω να κάνω τώρα που φτιάχνουν?

Yotou, τι να πω μακριά και αγαπημένοι, αλλά συνήθως θέλουν να κάνουν οτι τους βολευει, το βασικό ειναι που αντρας σου παει καλυτερα.

Εμάς στην πολυκατοικία θα βάλουν πετρέλαιο, δεν το διαπραγματευόμαστε μιας και εκτός απο αυτόνομη, είμαστε ενοικιαστές και στο μισθωτήριο αναφέρεται ως παροχή την οποία πληρώνω, επίσης είμαστε στον τελευταίο όροφο και δεν έχουμε αλλο μέσω θέρμανσης, τι θα κάνω με μικρό παιδι.

Πάω σιγα σιγα για νάνι, καλο σας βραδυ!

nJ2dp3.png

Καλημερα!!τι κανετε?

Γιωτακι ευτυχως που δεν χρειαστηκατε τιποτα..παντως οταν καποιοι εχουν τετοια συμπεριφορα προτιμω να μην τους ξαναζητησω βοηθεια γιατι μετα θεωρουν οτι πρεπει να τους εχεις υποχρεωση..τεσπα μην ασχολεισαι, εσεις να ειστε καλα..

Μαμα της λιλας μην σκας για την δουλεια εσυ χαλιεσαι κανενας δεν θα το εκτιμησει..και πολλα εκανες για την ωρα που γυρισες..ελπιζω να ξεκουραστεις το Σ/κ..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλημερα! Τι κανετε? Εγω ψιλο ξενυχτησα. Κ εχω ενα προβλημα εδω κ καιρο, η μικρη μου κατουριεται συνεχεια στον υπνο της, την βρισκω μουσκεμα, φανελακια πιτζαμες σεντονια κτλ. Σημερη σηκωθηκα στις 4 κ ηταν χαλια κ μετα στις 5.30! Δεν ειναι παντα γεματη η πανα, αλλα μερικες φορες της φευγουν απο το πλαι, απο μπροστα, απο πισω, απο την μεργια που κοιμαται. Καμια συμβουλη? Ξεχασα να πω εχτες, χρυσα μου με γεια τα παπουτσακια! Σωστος κυριος ο γιοκας σου! Βασια περιμενουμε φωτος. Μαμα της λιλας κουραγιο! Αφου μετα την δουλεια εκανες ολα αυτα, τι να πω. Μπραβο!

Εγω σηκωθηκα, ετοιμαστηκα εφτιαξα καφε κ ψωμι, συμμαζεψα κ παω να τους ξυπνησω. Φιλακια!

καλημερα! Τι κανετε? Εγω ψιλο ξενυχτησα. Κ εχω ενα προβλημα εδω κ καιρο, η μικρη μου κατουριεται συνεχεια στον υπνο της, την βρισκω μουσκεμα, φανελακια πιτζαμες σεντονια κτλ. Σημερη σηκωθηκα στις 4 κ ηταν χαλια κ μετα στις 5.30! Δεν ειναι παντα γεματη η πανα, αλλα μερικες φορες της φευγουν απο το πλαι, απο μπροστα, απο πισω, απο την μεργια που κοιμαται. Καμια συμβουλη? Ξεχασα να πω εχτες, χρυσα μου με γεια τα παπουτσακια! Σωστος κυριος ο γιοκας σου! Βασια περιμενουμε φωτος. Μαμα της λιλας κουραγιο! Αφου μετα την δουλεια εκανες ολα αυτα, τι να πω. Μπραβο!

Εγω σηκωθηκα, ετοιμαστηκα εφτιαξα καφε κ ψωμι, συμμαζεψα κ παω να τους ξυπνησω. Φιλακια!

Καλημερα Γιωτα,

και εμενα το εκανε αυτο ο γιος μου.

1. Θα της παρεις μεγαλυτερο νουμερο πανας (δεν ξερω βεβαια τι του φορας), εγω του εβαζα από το lidl και τη νυχτα για τον υπνο του εβαζα pampers, και δεν βρεχοταν.(τελικά ότι πληρώνεις,παιρνεις):lol:

2. Κατι άλλο που πρέπει να κάνεις ( μπορει και να το κάνεις), είναι να την σκεπάζεις λίιιγο περισσότερο, γιατι αν ξεσκεπάζεται και ψιλοκρυώνει, θα κατουριέται το μαναρακι μου.;)

3.Όχι πολλά υγρά μετά τις 8 το βράδυ.:)

Αυτά θυμάμαι από τα δικά μου.

Αν θες δοκίμασε τα, και πες μας.Κρίμα να αλλάζεις νυχτιάτικα τοσα ρουχα,σκεπασματα,κτλ.

Καλη σου μέρα, και καλή συνέχεια!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλα τα κορίτσια, ελπιζω να ειστε όλες καλα!

Μπιλάκι ενημερωσε μας για την μανουλα, ευχομαι να πανε-πηγαν ολα καλα!

Οδοντοπονεμενες κρατατε γερα, υπομονη!

Εγω από δουλειές εχτες έκανα:

1. επεστρεψα σπιτι στις 17.00

2. εφαγα ωραιότατη κρεατόσουπα,μαζεψα κουζινα

3. με πηρε τηλ η μαμα να την παω να παρει ενα χαλι στην αδερφη μου, δωρο, την πηγα, τσιμπησα και εγω κατι πατακια (δωρο)

3. επεστρεψα πάλι και έκανα τα παιδακια μου μπανιο, αχ σε ζεστο σπιτάκι επιτέλους

4. Τους φορεσα πυτζαμουλες και εφτιαξα αυγοφέτες για βραδινο.

5. Ηρθαν τα διδυμάκια της κουμπαρας και μαζί με τα δικά μου εκαναν το σπίτι βομβαρδισμένο τοπίο

6. Έφυγαν τα παιδάκια και τα δικα μου ξαναπεινασαν (τι πραγμα ειναι αυτο καθε μια ωρα πεινανε αυτα τα παιδια μου)

7. Τους ξαναέβαλα βραδινο, αυτη τη φορα ήθελαν πιτα σκεπαστη (ψωνιαααα).

Τους έβαλα μια πιτα σουβλακιου στην τοστιερα με ζαμπονοτυρι και βουαλα!

8. Έφαγαν με το ένα μάτι κλειστό από την νύστα και ήπιαν και το γάλα τους και νάνι.

9. Ξαναματα μάζεψα την κουζίνα και ξεσκόνισα σαλονοκουζινα

10. Εβγαλα ένα πλυντηριο, εβαλα στεγνωτηριο, εβαλα άλλο πλυντηριο

11.Εβαλα ρεβυθια στο νερο για σημερα

12. συμμάζεψα την αποθήκη (εσωτερικη) επιτέλους, μονο καρεδάκια δεν εστρωσα , όπως με κοροιδευει ο αντρας μου.

13. ¨εφτιαξα ένα κακαο και άραξα στον καναπε και σαπισααααα.

Σήμερα, πηγα τον γιοκα μου σχολειο, και ήρθα στη δουλεια,σημερα έχω όρεξη για σίδερο (φτου μου φτου μου δεν περιμενα να το παθω εγω αυτο)

Σας φιλω όλες !!! Καλη συνέχεια !

Εγώ κοιμήθηκα σαν πουλάκι σήμερα, με την ευγενική χορηγία ενός mesulid στις 10.00 το βράδυ ( ναι ναι το πήρα μόνο 14 ώρες μετά το τελευταίο).

Την μεγάλη θα την πάρει ο μπαμπάς μιας συμμαθήτριας της μετά την γιορτή του Πολυτεχνείου και θα την πάρει ο άντρας μου το απόγευμα. Εγώ μετά την δουλειά πάω καρφί στον οδοντίατρο για συνέχεια απονεύρωσης.... έχω μαζί οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα.... Φοβάμαι λιγάκι.....

Από δουλειές μόνο μάζεμα και ξανά άπλωμα ρούχων το πρωί.

Καλημέρα κορίτσια! Σας έγραψα και χθες αλλά δυστυχώς με πέταξε εκτός και χάθηκε το μήνυμά μου.

Σήμερα δε δουλεύω κι έχω στο μυαλό μου ένα σωρό πράγματα να κάνω. Για να δούμε πως θα μου βγει.

Περαστικά στην αφροδίτη με το δόντι της και στον άντρα της yotou. Και τα δικά μου πεθερικά έτσι είναι. Ευγενικοί, γελαστοί αλλά από βοήθεια δεν...

Κι εγώ δεν τους ζητάω ποτέ τίποτα. Έχω βέβαια τους δικούς μου γονείς και με στηρίζουν πολύ.

Και μια και λέω για στήριξη από γονείς arisanna το καλύτερο δώρο για τις γιορτές σου έκαναν οι γονείς!

Για το φούρνο τώρα: εγώ τον καθαρίζα μετά από κάθε χρήση με υγρό πιάτων οπότε δε μαζεύε τίποτα και δεν είχα πρόβλημα. Μετά τη γέννηση του μωρου αυτά είναι πολυτέλειες οπότε προβληματίζομαι στο τι θα κάνω.

Για τις εστίες κι εγώ σφουγγαράκι και ζιφ χρησιμοποιώ. Καθαρίζουν αμέσως.

Τα λέμε!

h6cQp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Σας έγραψα και χθες αλλά δυστυχώς με πέταξε εκτός και χάθηκε το μήνυμά μου.

Σήμερα δε δουλεύω κι έχω στο μυαλό μου ένα σωρό πράγματα να κάνω. Για να δούμε πως θα μου βγει.

Περαστικά στην αφροδίτη με το δόντι της και στον άντρα της yotou. Και τα δικά μου πεθερικά έτσι είναι. Ευγενικοί, γελαστοί αλλά από βοήθεια δεν...

Κι εγώ δεν τους ζητάω ποτέ τίποτα. Έχω βέβαια τους δικούς μου γονείς και με στηρίζουν πολύ.

Και μια και λέω για στήριξη από γονείς arisanna το καλύτερο δώρο για τις γιορτές σου έκαναν οι γονείς!

Για το φούρνο τώρα: εγώ τον καθαρίζα μετά από κάθε χρήση με υγρό πιάτων οπότε δε μαζεύε τίποτα και δεν είχα πρόβλημα. Μετά τη γέννηση του μωρου αυτά είναι πολυτέλειες οπότε προβληματίζομαι στο τι θα κάνω.

Τα λέμε!

Καλημερα Μαράκι,

όταν λες cif ποιο εννοεις? Έχει ειδικο για εστίες?

Τα λέμε!

Μαράκι τι δουλεια κανεις?

Και γιατι δεν δουλευεις σημερα παρακαλω?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια,

εμεις καλυτερα χαλαρωσαμε και λιγο λογω γιορτης Πολυτεχνειου και ειναι η μανουλα πιο ξεκουραστη αρα και πιο χαρουμενη:rolleyes:

Ειρηνη μου τα κουτια ειναι αυτα http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-104C47B0-9F9B818F/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=2564

και λεω να βαλω μεσα τα χριστουγεννιατικα γλυκα που σκεφτομαι να κανω.Το μικρο μαλλον θα το χαρισω στην κουμπαρα μου,με γλυκα μεσα εννοειται.

Ευχαριστω ολες για τις απαντησεις για το στεγνωτηριο ειμαι αναμεσα σε αυτο

http://www.skroutz.gr/s/399726/Whirlpool-AZA-HP-9781.html και αυτο

http://www.skroutz.gr/s/386707/AEG-T86590IH.html

καλαμαρακι θα παρω ενεργειακη κλαση Α σιγουρα για οικονομια στο ρευμα.

Χρυσα με γεια τα παπουτσακια,πολυ ωραια!

Αρηςαννα κακως δεν ψωνιζεις απ'το ιντερνετ δεν υπαρχει κανενα προβλημα δεν χρειαζεται ουτε πιστωτικη.

Φιλια σε ολες

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημερα!!τι κανετε?

Γιωτακι ευτυχως που δεν χρειαστηκατε τιποτα..παντως οταν καποιοι εχουν τετοια συμπεριφορα προτιμω να μην τους ξαναζητησω βοηθεια γιατι μετα θεωρουν οτι πρεπει να τους εχεις υποχρεωση..τεσπα μην ασχολεισαι, εσεις να ειστε καλα..

Μαμα της λιλας μην σκας για την δουλεια εσυ χαλιεσαι κανενας δεν θα το εκτιμησει..και πολλα εκανες για την ωρα που γυρισες..ελπιζω να ξεκουραστεις το Σ/κ..

ετσι ακριβως!!!

Καλημερα Γιωτα,

και εμενα το εκανε αυτο ο γιος μου.

1. Θα της παρεις μεγαλυτερο νουμερο πανας (δεν ξερω βεβαια τι του φορας), εγω του εβαζα από το lidl και τη νυχτα για τον υπνο του εβαζα pampers, και δεν βρεχοταν.(τελικά ότι πληρώνεις,παιρνεις):lol:

2. Κατι άλλο που πρέπει να κάνεις ( μπορει και να το κάνεις), είναι να την σκεπάζεις λίιιγο περισσότερο, γιατι αν ξεσκεπάζεται και ψιλοκρυώνει, θα κατουριέται το μαναρακι μου.;)

3.Όχι πολλά υγρά μετά τις 8 το βράδυ.:)

Αυτά θυμάμαι από τα δικά μου.

Αν θες δοκίμασε τα, και πες μας.Κρίμα να αλλάζεις νυχτιάτικα τοσα ρουχα,σκεπασματα,κτλ.

Καλη σου μέρα, και καλή συνέχεια!

πανα μεγαλυτερη της εβαλα κ εγω,παλι τα ιδια, Libero περνουμε. το βραδυ θα της βαλω 2 πανες να δω τι θα γινει.

το ξεσκεπασμα δεν το ειχα σκεφτει, ευχαριστω

πινει παρα παρα πολυ νερο, εχει κ μπιμπερο στο κρεβατι κ πινει τουλαχιστον 2 μες την νυχτα. διψαει, τι να την κανω??? ολο κατουρημενα ρουχα μαζευω....

Εγώ κοιμήθηκα σαν πουλάκι σήμερα, με την ευγενική χορηγία ενός mesulid στις 10.00 το βράδυ ( ναι ναι το πήρα μόνο 14 ώρες μετά το τελευταίο).

Την μεγάλη θα την πάρει ο μπαμπάς μιας συμμαθήτριας της μετά την γιορτή του Πολυτεχνείου και θα την πάρει ο άντρας μου το απόγευμα. Εγώ μετά την δουλειά πάω καρφί στον οδοντίατρο για συνέχεια απονεύρωσης.... έχω μαζί οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα.... Φοβάμαι λιγάκι.....

Από δουλειές μόνο μάζεμα και ξανά άπλωμα ρούχων το πρωί.

περαστηκα κ μην μασας!!!

Τα λέμε!

εμενα οι γονεις μου δυστυχως μενουν μακρυα, 45' τουλαχιστον με το αμαξι...

καλημερα!

γιωτα καλα που δεν επεσες στη αναγκη τους τελικα ας μην πεσουν κ αυτοι στην δικη σου ομως....!!!! κ εγω θα μπορουσα να γραφω με τις ωρες για αυτο, αλλα .....(ποτε θα παμε κουνιες ειπαμε??)

κικη μπραβο για την κορουκλα σας ετσι παντα να αντιμετωπιζει τα πληθη με θαρρρος κ να λαμπει σαν αστερι που ειναι!

αρετη το λεω ξανα τι ισορροπημενα, ηρεμα κ αβιαστα ειναι τα ποστ σου τα κανεις ολα να φαινονται τοσο απλα κ ευκολα! χωρις ιχνος γκρινιας!!!

κοριτσια μου η μαμα πηρε εξιτηριο χθες. με πυρετο φυσικα δεν μπορει να χειρουργηθει αλλα ουτε κ να κραταει το κρεβατι..... να δουμε ποτε θα ειναι καλα απυρετη τουλαχιστον 4 μερες(ως κ τωρα κανει ακομα 38++) κ μετα ξανα μανα το κυνηγι για κρεβατι κ γιατρο διαθεσιμο και και....ΑΑΑΧ!!!!!!

ο μπαμπας της Δημητρας πρεπει να εχει χειρουργηθει ως τωρα ευχομαι να ειναι κλυτερα απ οτι περιμεναν. yori ενημερωσε μας οποτε μπορεσεις, κουραγιο!

ευακι...επισης κουραγιο!

δεν υπαρχει μηνας που να μην μαθω ενα νεο περιστατικο...χθες εμαθα για την γυναικα πρωην συναδελφου μου στην ηλικια μου....

υγεια να εχουμε για εμας κμοσους αγαπαμε.

σημερα δεν εχω δουλειες ουτε μαγειρεμα(εχω φασολακια απο χθες) μονο πλυντηρια εχω βαλει κ τα κλασικα πρωινα μαζεματα.

ετσι κρατησα τον μικρο σπιτι παρειτσα μου, ωσπου να φυγω για δουλεια. χρειαζομαι την θετικη του αυρα κ την φατσουλα του.

παιζουμε συλλαβες κ παζλ, κοβουμε με ψαλιδακια, ζωγραφιζουμε.

ετοιμασα κ την βαλιτσουλα του κ μολις σχολασει ο πατερας του θα φυγουν για χωριο κ θα τους ξαναδω την Κυριακη.

ετσι ακριβως!!!

πανα μεγαλυτερη της εβαλα κ εγω,παλι τα ιδια, Libero περνουμε. το βραδυ θα της βαλω 2 πανες να δω τι θα γινει.

το ξεσκεπασμα δεν το ειχα σκεφτει, ευχαριστω

πινει παρα παρα πολυ νερο, εχει κ μπιμπερο στο κρεβατι κ πινει τουλαχιστον 2 μες την νυχτα. διψαει, τι να την κανω??? ολο κατουρημενα ρουχα μαζευω....

.

κ εμεις το ειχαμε αντιμετωπισει καποιο διαστημα.

αλλαξε της μαρκα κ εμεις φορουσαμε λιμπερο κ λιντλ το πρωι αλλα το βραδυ μονο με παμπερς την βγαζαμε καθαρη!

κ μην της βαζεις ποτε στον υπνο τα βρακακια γιατι φευγουν απο το πλαι που εχει μονο λαστιχα,μονο την ανοιχτη κλασικη πανα.

αν δεν δεις διαφορα με αυτα μηπως να της εκανες ενα βραδινο αλλαγμα για να μην γεμιζει, λεω εγω τωρα..:rolleyes::rolleyes:

Καλημερααα!Τι κανετε σημερα?

Ιρενε ,να χαιρεσαι τον αντρα σου ,πολύχρονος και ευτυχισμένοες να ειναι ,και πάντα με υγεια!

Γιωτα ευτυχως που ρυθμιστηκε ετσι το θεμα,και δεν χρειαστηκε να την παρετε μαζι.Για το αλλο θεμα σου εδωσε καλές συμβουλές η Αρισαννα,πρωτα αλλαξε μαρκα και μεγεθος πάνας και δες και τα υπόλοιπα.

Λιλασμαμ,περαστικα για τα χερια σου.Προσπάθησε ολα αυτα τα θεματα να μην σε επηρεαζουν βαθια ,,δυστυχως πάντα θα υπάρχουν προβλήματα ,εμεις ομως πρεπει να βρισκουμε τροπους να τα διαχειριζομαστε,οχι μονο πρακτικα αλλα κυριως στο ψυχολογικό κομματι.

Εμεις εχθες ειχαμε ενα χαλαρο απόγευμα,εκανε ο μικρος λιγο από το διαβασμα του και παιξαμε και μετα ξαπλωσαμε παρεούλα με βιβλία μιας και ο μπαμπάς μας ειχε δουλεια.

Σημερα ειχαν γιορτη στο σχολειο ,οπότε και τον πήγα εγω ,εκανα δυο τρεις δουλίτσες στο μεταξυ και μετα επιστρεψαμε σπίτι μαζι με την ξαδερφη του,τους εφτιαξα τοστακια ακι πορτοκαλάδα και τωρα παιζουν.

Πριν φυγουμε αλλαξα τα σεντονια στα κρεβατια μας ,εβαλα το κουβερλί του μικρου στο πλυντηριο και θα κατεβασω τα χειμωνιατικα παπλώματά μας.Από φαγητο θα φτιαξω μακαροναδα με απλη κοκκινη σαλτσα και θα προσπαθησω να κανω καμια δουλίτσα για να μην εχω πολλα για αυριο.Το απόγευμα οσο ο γιος θα ειναι στο καρατε ,θα πάω για κουρεμα και μετα θα παρουμε και το μπαμπα μας να πάμε επίσκεψη στη νονα του γιου ,που γιορταζε την προηγουμενη εβδομαδα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...