Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Ωραία, θα το ψάξω. Ευχαριστώ! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

δομνινα καλυτερα να συνιθιζει σιγα σιγα στις γευσεις οχι πολλες μαζεμενες κ για το στομαχακι του αλλα κ να ξερεις αν κατι δεν το ανεχεται η δεν του αρεσει.

η απωλεια των γονιων πως να ξεπεραστει ειναι τοσα που μας δινουν κ τοσο το κενο που αφηνουν πισω τους....λυπαμαι.

ειρηνη καθαριστικο φουρνου εβαζα κ εγω αλλα αφηνει πολυ μυρωδια αυτη των χημικων ενιωθα λες κ τα τρωγαμε μετα..! σαφως κ καθαριζε τελεια αλλα ειπα να το γυρισω λιγο στο πιο υγιεινο.

σας ειπα οτι εκοψα την χλωρινη ειμαι 2 βδομαδες καθαρη!!!

χαχα σαν την βασια θα μετραω κ εγω!

να δουμε θα καταφερω να αντισταθω?? μονο στην Ελλαδα δεν εχει απαγορευτει ακομα.

οπως κ το φορνετ το ειδε η ουκρανεζα κυρια που εχουμε στην γιαγια κ εφριξε αυτο λεει στην ουκρανια το εχουν απαγορεψει πολλααα χρονια!

ειμαι η μαρια και ειμαι καθαρη 2 μηνες :cool::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ομορφες,τι κάνετε?

Εγω πέρασα ενα πολύ ομορφο πρωινο,πήγα το πιθτσιρίκι μου σχολειο και μετα για καφε με καλη και μεγαλη παρεα,και φυγαμε στις 11,πήγα με τη μαμα μου στη λαικη και γυρισαμε σπίτι.Εστρωσα κρεβατια ,συμμαζεψα λιγακι γιατι το πρωι τα ειχα αφησει ολα στη μεση και εβαλα να ζεσταινεται το φαγητο,κοκκινιστο κοκορα (από την Κυριακη,στην καταψυξη ) και θα βαλω σε λίγο χυλοπίττες.Παρελαβα και ενα ζευγαρι παππουτσια του μικρου,για πιο καλά, που του ειχα παραγγειλει και πολύ το χαρηκα.Οριστε και η φωτο.

huy0.jpg

(το χρωμα ειναι λιγότερο εντονο απότι στη φωτο)

Εννοειται εχω καποιες δουλίτσες αλλα σε γενικες γραμμες το σπίτι ειναι μια χαρα από το σιγυρισμα των προηγούμενων ημερων ,οπότε σημερα θα απολάυσουμε το χειμωνιατικο καιρό και τη βροχη,μιας και δεν εχουμε και καρατε.

πολυ ωραια παπουτσακια κι εγω κατι τετοιο θελω για το μικρο αλλα στα geox δεν ειχε 24 που θελω :(

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι μου κανετε?

Χρυσα81 ωραια τα παπουτσάκια...

Ειρηνάκι μου τι έγινε με την βροχή?

Στην δουλεια γινεται χαμος απο την δουλεια..στην κυριολεξια

Οι δημιουργίες επισης ...γουρια, στολισμους, ημερολογια κτλ κτλ

Χτες το βραδυ τελειωσα τα μπαλαρινάκια μου και η ζαλάδα μου ειναι τέτοια που αντι να τα αφησω στην κοπέλα το πρωι τα πηρα βολτα μαζι μου χαχα

Εχτες τελειωσα αργά ...

Προχτες ηταν μια δυσκολη μέρα πήγα να δω τον θειο μου που ειναι πολύ χαλια η μελαγχολια μου εχει φτάσει οσο δεν φτάνει...

:(

Φυσικά τον πήρα και μου είπε να πάω πρωί πρωί...τον περίμενα απ' έξω... Μου έκανε κάτι για 3 λεπτά και αμέσως το δόντι αποσυμφορήθηκε. Τώρα το αφήνουμε να ηρεμήσει και πάω αύριο μετά την δουλειά για συνέχεια της απονεύρωσης.

Έκανα βλακεία που πήρα 2 mesulid μέσα σε 5 ώρες και με μάλωσε.....

Ευχαριστώ όλες για τα περαστικά!

Καλέεεεεεεεεεεε διαβάζουμε και κανα φύλλο οδηγιών! Τα μεσουλιτ είναι 12 ωρα! Πάντα έτσι γερό στομάχι να χεις κορίτσι μου... Εγώ το χω άχρηστο το στομάχι μου και αυτές τις μέρες το χω στα κόκκινα...

Εύχομαι να ηρέμησες. Κι εγώ απονεύρωση ξεκίνησα σήμερα καθώς αλλού πόναγα τόσες μέρες κι αλλού ήταν το πρόβλημα απ ότι φαίνεται... Η γάτα ο ντόκτορ το χε καταλάβει αλλά...

για να φτιαξουν τα κεφια μας!

ατακα του γιου στην προσπαθεια να κοψουμε την πανα για τα κακα(το εχουμε πλεον καταφρει 3 βδομαδες γιουπι)

εγω - δεν εισαι πια μωρο να φορας πανα! οι πανες ειναι για τα μωρα! κανενας συμαθητης σου δεν φοραει, εισαι παιδακι μπλα μπλα...

-τι λες μαμα!!!! εισαι με τα καλα σου???? αφου ειμαι μωρο ακομα!

-οχι δεν εισαι! εισαι παιδακι!

τι λεεεεεςςςς!!! αφου εσυ δεν μου λες καθε βραδυ καληνυχτα μωρο μου σε αγαπαω!!!!

αρκει να μην μου γινει ετσι!!

images?q=tbn:ANd9GcTKfVPPGrVP5vgDD0gqMkb6U92uGl285XqTQCPJHByGhSgqeHk--w

να πω κ μια χθεσινοβραδινη λιγο σοκιν... για την αντρικη ματαιοδοξια!!

του λεω

-βγαλε το κεφαλακι να το πλυνουμε!

με ρωταει

-μαμα αν το τραβηξω ολο πισω θα πεταχτει εξω κ θα γινει τεραστιο????

-οχι αγαπη μου δεν εχει αλλο να βγει μονο το κεφαλακι!

- οχι οχι δεν καταλαβαινεις αν το τραβηξω ολο ολο θα γινει ΤΕΡΑΣΤΙΟ??

ξανα εγω

-οχι δεν εχει αλλο αν το τραβηξεις παραπανω απλα θα πονεσει.

-αχου δεν καταλαβαινεις επιτελους! αφου εχει κ αλλο σου λεω!

...σαν το κραγιον σου....που οταν το τραβας βγαινει πολυ!

προσπαθωντας να μην σκασω στα γελια του εξηγω ξανα!

- ΑΑΑ! καλα μαμα εσυ δεν καταλαβαινεις απο πουλακια θα ρωτησω τον μπαμπα που ξερει!!!

Γέλασα ΤΟΣΟ πολύ με το αγοράκι σου αλλά και με ένα άλλο αγοράκι που συνάντησε ο άνδρας μου σήμερα στο σούπερ μάρκετ... Βοηθούσε τη μαμά του κουβαλώντας μια συσκευασία πάνες και είχε πλάκα ο μικρούλης οπότε ο σύζυγος γέλασε. Γυρνάει λοιπόν ο μικρός θυμωμένος και του λέει του άνδρα μου "ΔΕΝ είναι δικές μου! Της αδελφής μου είναι!" αχαχαχαχαχαχαχα Έξαλλος ο πιτσιρίκος! αχαχαχαχαχαχαχα

Εύχομαι όλα να πάνε καλά για τη μανούλα σου!

Εγω για τον φουρνο κάνω πυρόλυση,καμια κοπελα δεν το ανεφερε, δεν κανετε ή δεν κανει να κανουμε?

Βεβαια δεν ειναι να πεις ότι αστραφτει ο φουρνος μου, δεν τον περιποιουμαι και πολυ συχνα, αλλα τον διατηρω σχετικά καθαρο.

Βρε συ δεν έχουμε όλες φούρνο με πυρόλυση...

Αχ αχ... Ο καημός μου... Ο βρωμόφουρνος!

Εγώ γύρισα από οδοντίατρο, πήγα στο μανάβη για κάτι λίγα φρούτα και λαχανικά και επέστρεψα. Έπλυνα το σπανάκι, έφτιαξα το σπανακόρυζο, έβαλα ψαράκι να ψήνεται και πατάτες να τηγανίζονται. Φάγαμε πολύ καλά σήμερα! Μάζεψα την κουζίνα, έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει και άναψα το τζάκι. Τώρα χαλαρώνω διαβάζοντάς σας!

Καλό απόγευμα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Hola, μικρές (το υπογραμμίζω) και όμορφες κορασίδες! :D

Γρήγορα περαστικά στις οδοντοχτυπημένες!

Βάσια, καλά μαγειρέματα! Είναι boys only η εκδρομή; Γιατί δεν πας κι εσύ με τα κορίτσια; Θα είναι ωραία μ' αυτόν τον καιρό!

Ειρήνη, να χαίρεσαι τον αντρούλη!

Ειρηνάκι, μια χαρά τις προχώρησες τις δουλίτσες σου. Ελπίζω να νιώθεις και καλύτερα.

Χρύσα, με γεια! Είναι πολύ όμορφα!

Μπιλάκο, καλό κουράγιο στη μανούλα. Όλα να πάνε καλά την Παρασκευή!

πάντως, κι εγώ με την αμμωνία δεν την πάλεψα αλλά δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω γιατί το εξέλαβα ως οιωνό και γκουχου, γκουχ, :rolleyes: δεν δοκίμασα κάτι άλλο έκτοτε παρά μόνο γρήγορο σαπουνισματάκι και βετέξ μετά τη χρήση του φούρνου κι όσο ακόμα είναι ζεστος.

Όσο γι' αυτό:

- ΑΑΑ! καλα μαμα εσυ δεν καταλαβαινεις απο πουλακια θα ρωτησω τον μπαμπα που ξερει!!!

:cool::cool::rolleyes::lol:

Γιώτα, εγώ σ' αυτά, λέω, ότι πρέπει να γίνεται κανείς γαϊδούρι. Ωραίες οι αξιοπρέπειες και τα συναφή αλλά, αν έπρεπε να πάρω το παιδί στο νοσοκομείο μαζί μου, δεν θα ρωτούσα. Θα σας τη φέρουμε αύριο τάδε ώρα. Άμα κλάψει και δεν ξέρετε τι να κάνετε, πάρτε μας τηλέφωνο να σας καθοδηγήσουμε. Α, μα πια!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλέεεεεεεεεεεε διαβάζουμε και κανα φύλλο οδηγιών! Τα μεσουλιτ είναι 12 ωρα! Πάντα έτσι γερό στομάχι να χεις κορίτσι μου... Εγώ το χω άχρηστο το στομάχι μου και αυτές τις μέρες το χω στα κόκκινα...

Εύχομαι να ηρέμησες. Κι εγώ απονεύρωση ξεκίνησα σήμερα καθώς αλλού πόναγα τόσες μέρες κι αλλού ήταν το πρόβλημα απ ότι φαίνεται... Η γάτα ο ντόκτορ το χε καταλάβει αλλά...

Το ήξερα...... και από οδηγίες του γιατρού και από τον άντρα μου.....και επειδή διαβάζω τα φυλλάδια έτσι κι αλλιώς.Εγώ κάνω του κεφαλιού μου όμως μερικές φορές, ευτυχώς που όντως δεν έπαθα και κάτι στομαχικό.

Τελικά ανακουφίστηκα ξαπλωμένη με το μάγουλο να ακουμπάει στον νιπτήρα που ήταν παγωμένος και κοιμήθηκα για λίγο έτσι....

Περαστικά μας! Εγώ αύριο το απόγευμα θα έχω την συνέχεια....

[quote name=

Βάσια, καλά μαγειρέματα! Είναι boys only η εκδρομή; Γιατί δεν πας κι εσύ με τα κορίτσια; Θα είναι ωραία μ' αυτόν τον καιρό!

Με δουλεύεις ε??? χαχχαχα θα μείνουν 30 μαντράχαλοι σε σκηνές σε 1200 υψόμετρο....και να με πλήρωνε δεν θα πήγαινα!!! Εγώ πάντως του είπα...μην ζητάς την Δευτέρα εντριβές και βεντούζες θα βγάζω φρονιμήτη χαχχαχα!!!

Διαφημίσεις

Πήγα, λοιπόν, σήμερα στο σχολείο της μικρής. Τι πλάκα που 'χουν τα πιτσιρικάκια, μωρέ!

Το παιδί μου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι δεν έχει "πάρει" τίποτα από τους γονείς του :rolleyes:. Η άνεσή της μπροστά σε κοινό (καλά τα παιδάκια-συμμαθητές αλλά οι γονείς;) είναι για μένα (και τον πατέρα της) το λιγότερο ακατανόητη. Το περίεργο είναι ότι στην ένας προς έναν επικοινωνία της (π.χ. της μιλάει η κυρία στο φούρνο, μια γνωστή μου που δεν έχει ξαναδεί κλπ.) παρουσιάζεται σαν το κλασικό ντροπαλό παιδάκι (θα μιλάει μέσα από τα δόντια της, μονολεκτικά, κλπ.). Ε, σήμερα, αν ήταν δυνατόν, θα έλεγε και την ιστορία της ζωής της!

Πάντως, χάρηκα που πήγα, αφού μου δίνεται σπάνια η ευκαιρία να πηγαίνω εγώ στο σχολείο της.

Αφού τελειώσαμε, πήγα τελικά στη δουλειά για να μη χάσω (από οικονομικής άποψης) τουλάχιστον όλη την ημέρα.

Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί αυτή τη βδομάδα έχω καταφέρει να διατηρήσω το σπίτι μου σε πολύ καλή κατάσταση οπότε οι καθαριότητες θα είναι τόσο εύκολη δουλειά που σκέφτομαι να τις κάνω αύριο και το σ/κ να μην κάνω τι-πο-τα :D!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

γεια σου Ευα, δεν τα ξερω κι εγω καλα, λόγω των εγκαταστασεων της δεη στην Πτολεμαιδα, οι γυρω περιοχες τροφοδοτουνται με ρευμα για θερμανση.

Κάπως έτσι.Και τους ερχεται πολυ οικονομικα.Να φανταστεις ο αδερφος μου περυσι έκαψε περιπου 600 ευρω ρευμα όλο το χρονο!!! (για θερμανση).

Αν τα θυμαμαι καλα:rolleyes:

ευχαριστω για την απαντηση...μπορω να εχω κ γω λιγο?:lol::lol::lol::lol: 400ε πληρωνω το 2μηνο το χειμωνα λογω aircondition:-x:-x:-x.

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Irene να χαιρεσαι τον αντρα σου,πολυχρονος..

Βασια ολα ετοιμα ε?σουπερ εξοπλισμενος απο θεμα φαγητου ο συζηξ..

Κικη μπραβο για την μικη σου..

Μπιλλακι καλα πεθανα απο τα γελια για τις ατακες του μικρου..ελπιζω να πεσει γρηγορα ο πυρετος της μανουλας σου και να πανε ολα καλα την παρασκευη..

Τινα να τα χαιρεσαι τα αγορια σου..

Χρυσα μεγεια τα παπουτσακια του γιοκα σου,παρα πολυ ωραια..

ΑρηςΑννα μπραβο για την μανουλα..ηρωιδες, μακαρι και εμεις να μπορουμε να βοηθαμε ετσι τα παιδια μας..

Γιωτακι τι εγινε τελικα με την μικρη?καλα ουτε για το νοσοκομειο δεν μπορουσαν να την κρατησουν?κριμα...

Ειρηνη εισαι καλυτερα?

Αφροδιτακι περαστικα με το δοντι..τελικα επιδημια επεσε..

Εγω το μεσημερι πηρα τα παιδια,γυρισαμε σπιτακι μας,τις εκανα μπανακι και λουσιμο,ετοιμασα τραπεζι και φαγαμε,μαζεψα την κουζινα και κοιμισα την μικρη..εφτιαξα καφεδακι,εβαλα ενα πλυντηριο,επλυνα το μπανιο και εκατσα παρεα με την μεγαλη..οταν ξυπνησε και το μικρο μπουμπουκι,εβαλα σκουπα,ξεσκονισα,ταισα την μικρη,απλωσα το πλυντηριο και φυγαμε οικογενειακως για σουπερ.γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα,αλλαξα την μικρη εφτιαξα γαλατακια,δοντακια και υπνο..ο αντρας μου εφτιαξε τοστακια και καθομαστε χαλαροι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...