Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , anemoni9 είπε:

Ωραία, θα το ψάξω. Ευχαριστώ! 

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ το κάνω όπως η Ειρήνη αλλά όχι συχνά.... προσπαθώ να καθαρίζω με υγρό πιάτων μια φορά την εβδομάδα. Χρησιμοποιώ ένα καθαριστικό φούρνων της εταιρείας AMWAY 3 φορές τον χρόνο περίπου. Καθαρίζει φοβερά αλλά πρέπει να βρεις αντιπρόσωπο. Αν γνωρίζεις κάποιον καλώς γιατί σαν προιόν είναι πολύ καλό. Εγώ το χρησιμοποιώ και για την εστία σε σκληρές βρωμιές ;)

Μιας και ανεφερες τις εστιες, να ρωτησω κάτι:

ΟΙ εστιες μου (όχι όλες) έχουν ενα σημαδι γυρω γυρω , και δεν βγαινει με την ξύστρα, ειναι σαν να ειναι λερωμενο, αλλα στην ουσια ειναι λεια η εστια, σαν να ειναι εσωτερικο.Ξερει καμια κοπελα πως καθαρίζει?

Μου εχει σπασει τα νευρα να τριβω τριβω και να βλεπω ελαχιστη διαφορα, στο τελος θα τις χαλασω...

Μιας και ανεφερες τις εστιες, να ρωτησω κάτι:

ΟΙ εστιες μου (όχι όλες) έχουν ενα σημαδι γυρω γυρω , και δεν βγαινει με την ξύστρα, ειναι σαν να ειναι λερωμενο, αλλα στην ουσια ειναι λεια η εστια, σαν να ειναι εσωτερικο.Ξερει καμια κοπελα πως καθαρίζει?

Μου εχει σπασει τα νευρα να τριβω τριβω και να βλεπω ελαχιστη διαφορα, στο τελος θα τις χαλασω...

Κι εμένα είναι έτσι σε λίγα σημεία αλλά από το τρίψιμο την χάλασα πιο πολύ και τα παράτησα....Δεν ξέρω τι να σου πω...

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!

Σήμερα ξεπατώνομαι!!!Γιορτάζει ο αντρούλης μου και φτιάχνουμε διάφορα!!!

Σας φιλώ!!!

Να τον χαιρεσαι, και την οικογενεια σας.Σύντομα με ακόμα ένα μπεμπάκι;);)

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφες,τι κάνετε?

Εγω πέρασα ενα πολύ ομορφο πρωινο,πήγα το πιθτσιρίκι μου σχολειο και μετα για καφε με καλη και μεγαλη παρεα,και φυγαμε στις 11,πήγα με τη μαμα μου στη λαικη και γυρισαμε σπίτι.Εστρωσα κρεβατια ,συμμαζεψα λιγακι γιατι το πρωι τα ειχα αφησει ολα στη μεση και εβαλα να ζεσταινεται το φαγητο,κοκκινιστο κοκορα (από την Κυριακη,στην καταψυξη ) και θα βαλω σε λίγο χυλοπίττες.Παρελαβα και ενα ζευγαρι παππουτσια του μικρου,για πιο καλά, που του ειχα παραγγειλει και πολύ το χαρηκα.Οριστε και η φωτο.

huy0.jpg

(το χρωμα ειναι λιγότερο εντονο απότι στη φωτο)

Εννοειται εχω καποιες δουλίτσες αλλα σε γενικες γραμμες το σπίτι ειναι μια χαρα από το σιγυρισμα των προηγούμενων ημερων ,οπότε σημερα θα απολάυσουμε το χειμωνιατικο καιρό και τη βροχη,μιας και δεν εχουμε και καρατε.

Πολυ ωραια τα παπουτσια σας, μου αρεσει πολυ αυτο το στυλ.

Εγω όμως φοβάμαι να ψωνίσω απο ιντερνετ, βλέπω όμως οι περισσοτεροι αυτο κάνουν,πρεπει να το επιχειρησω.

Ναι, τηλεθερμανση εχει, αλλά η μαμα΄είπε θα του στειλω λεφτα για πετρελαιο,απο συνηθεια, κεκτημενη ταχυτητα που βαλαμε εμεις πετρελαιο.

Εννοειται οτι θα κανει τα λεφτα ότι θελει ο αδερφουλης:lol::lol::lol:

μπραβο για την μαμα σου να ειναι παντα γερη κ να σας βοηθαει.να ρωτησω η ασχετη τι ειναι η τηλεθερμανση:rolleyes:

μπραβο για την μαμα σου να ειναι παντα γερη κ να σας βοηθαει.να ρωτησω η ασχετη τι ειναι η τηλεθερμανση:rolleyes:

γεια σου Ευα, δεν τα ξερω κι εγω καλα, λόγω των εγκαταστασεων της δεη στην Πτολεμαιδα, οι γυρω περιοχες τροφοδοτουνται με ρευμα για θερμανση.

Κάπως έτσι.Και τους ερχεται πολυ οικονομικα.Να φανταστεις ο αδερφος μου περυσι έκαψε περιπου 600 ευρω ρευμα όλο το χρονο!!! (για θερμανση).

Αν τα θυμαμαι καλα:rolleyes:

γειά σας κοριτσάκια. εγώ εδώ στη δουλειά κ μετά σπίτι με ότι συνεπάγεται αυτό με δύο παιδιά. πολλά θα ήθελα να σας πω αλλά δυσκολεύομαι να τα εξωτερικεύσω. γενικώς όχι μόνο σε σας.

λοιπόν για το θέμα της τηλεθέρμανσης θα σας πω εγώ καθότι από Κοζάνη.

η ιδέα γεννήθηκε πρίν κάποια χρόνια για το πως θα εκμεταλλευτούν τον ατμό των υδροηλεκτρικών εργοστασιων. βρήκαν λοιπόν τρόπο κ διοχετεύουν τον ατμό μέσω των σωλήνων που περάσανε σε δίκτυα (για πολλά χρόνια η πόλη ήταν σκαμμένη - αλλά άξισε τον κόπο γιατί βελτιώθηκαν κ λίγο οι δρόμοι) κ έρχεται ο ατμός στην είσοδο της κάθε πολυκατοικίας κ μετά στο δίκτυο του νερού του καλοριφέρ. επομένως μετά το μαζούτ που καίγανε όλοι κ τη βρωμιά κ την μπόχα κ την επικινδυνότητα που υπήρχε τώρα πλέον όλα είναι καθαρά κ ΖΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Εγώ όταν πάω κοζάνη είμαι με ένα φανελάκι μόνο. ο άντρας μου δεν αντέχει τόση ζέστη. αφού σκέφτομαι όταν χαλάσει ο καιρός να πάω τα παιδιά εκεί για να ζεσταθούν.

το ίδιο έγινε κ στην πτολεμαίδα κ σιγά σιγά στις νέες οικοδομές. μακάρι να ήταν κ αλλού. επίσης ο λογαριασμός έρχεται μέσω της ΔΕΥΑΚ.

ήταν όντως πολύ οικονομικό αλλά όπως όλα τα πράγματα στην ελλάδα σιγά σιγά το ακριβαίνουν κ αυτό. πάλι όμως συμφέρει.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7

Πολύχρονος και καλόχρονος!!!

Ευχαριστώ:P

Να τον χαιρεσαι, και την οικογενεια σας.Σύντομα με ακόμα ένα μπεμπάκι;);)

Ευχαριστώ μακάρι:-D

Δεν σας προλαβαίνω κι αυτή η βδομάδα πέρασε πολύ γρήγορα:confused:

Ευτυχώς χτες έβρεξε αλλά όχι υπερβολικά και όλα λειτουργούν κανονικά!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μπόλικες δουλίτσες, προχώρησες Νασιούλα μου. Η μεσούλα όμως? Πως είναι?

Συμφωνώ με αυτό που λες, περί καθαριότητας. Για μένα πάει και παρα-έξω. Αν ενδιαφερόμασταν και για την γειτονιά μας, την πόλη μας όπως ενδιαφερόμαστε για το σπίτι μας... βλέπω κυρίες {που στο σπίτι τους μπορεί να είναι πεντακάθαρες}, που σπρώχνουν με το παπούτσι τους το φυλλάδιο που τους έχουν πετάξει στην είσοδό τους, αντί να το μαζέψουν. Πέφτει στο πεζοδρομιο, μπροστά στην πόρτα τους αλλά... δεν είναι στο σπίτι τους... :roll::roll:

Πω-πω κοριτσάκι μου!!!!! :?:-?

Πως είναι τα πράγματα σήμερα? Το σπίτι σας?

Αγαπημένο μου, εύχομαι να πας και να το κατα-ευχαριστηθείς! ;)

Αλήθεια??? Στολισατε!!!?? Και του χρόνου κορίτσι μου! Πάντα χαρές στο σπίτι σας.

Σοφάκι μου... σου στέλνω γλυκό φιλάκι.

Εμ, δεν ήθελες εμένα... πάρε τώρα πεθερικό! :tongue:

Υ.Γ. Άστα.. εμείς έχουμε 2 χρόνια να βάλουμε πετρέλαιο...:rolleyes:

Και πολύ καλά θα κάνεις. Στα 2 χρόνια, βγαίνει "αυτόματα" οπότε...

Και εγώ αυτό έκανα, Ελενάκι μου. Βγήκε τέλειο!

Κάτι τέτοια διαβάζω και χάνω την πίστη μου στους ανθρώπους.. το χω ξαναπεί.. είναι δυνατόν τα σου πει "αν λείπαμε τι θα κάνατε"? Οι γονείς σας...? :roll:

Τι να σου πω βρε Γιωτάκι.. πραγματικά δεν έχω λόγια!

Δίκιο έχεις... φαντάζομαι την ταλαιπωρία σου. Να σου πω.. και γω δεν θα έκανα μήνυση. Θα ζητούσα τα στοιχεία τους από την αστυνομία, δήθεν για να καταθέσω μήνυση αλλά θα τους την έστηνα με 2-3 μανιάτες και θα τους σαπακιαζα στο ξύλο... άει στα κομμάτια πια!

Πω πω κορίτσι μου... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! :(

Υ.Γ. Τελειωσα τον νεροχύτη μου.

Ξερω, θα με πεταξετε εξω απο το καφε, αλλα θα το πω :

Βαλαμε πετρελαιο χτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και για να το πω καλυτερα , μας βαλανε πετρελαιο, η μαμα μου.

Ήρθα απο τη δουλεια , εφυγε η λατρεμενη μου μανουλα για το σπιτακι της, και χτυπαει το κουδουνι. Ανοιγω θυροτηλεφωνο λεω ποιος?

Ηρθαμε για το πετρελαιο μου λεει, λεω σε ποιον θελετε να βαλετε στη γειτονια, να σας πω που μενει αν ξερω. Μου λεει ο πετρελαιας το ονομα του αντρα μου.

Παυση....

Κατεβαινω κατω και μου ειπε οτι παρηγγειλε η μαμα μου για μας και για την αδερφη μου απο 500 λιτρα.

Μόνο που δεν τον φιλησα τον ανθρωπο.

Ρε παιδια, η μαμα μου ειναι μονη της, με μια συνταξη, η ιδια δεν εβαλε πετρελαιο, και

εβαλε σε εμας.Και της λεω γιατι εφυγες χριστιανη μου, δεν καθισες λιγο?

Τι να κατσω μου λεει, να αρχισετε τα ευχαριστω και τετοια?

Πήρα τα παιδια επιτόπου, πήραμε σουβλακια και ενα κουτι σοκολατινες (έμεινα με 5 ευρω μεχρι αυριο) και πηγαμε τα τσακισαμε στο δωματιακι της.

Μένει σε μια γκαρσονιερα πάνω απο την αδερφη μου.

Πόσο με συγκινησε...

Άραγε εγω θα μπορεσω να ειμαι ανταξια της στο μελλον????

Αχ, μανουλες γλυκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φυσικά τον πήρα και μου είπε να πάω πρωί πρωί...τον περίμενα απ' έξω... Μου έκανε κάτι για 3 λεπτά και αμέσως το δόντι αποσυμφορήθηκε. Τώρα το αφήνουμε να ηρεμήσει και πάω αύριο μετά την δουλειά για συνέχεια της απονεύρωσης.

Έκανα βλακεία που πήρα 2 mesulid μέσα σε 5 ώρες και με μάλωσε.....

Ευχαριστώ όλες για τα περαστικά!

Καλημέρα σε όλες! Με λένε Μαρία κι έχω μια κορούλα-σίφουνα 15 μηνών.

Βρίσκω πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον το θέμα σας. Βέβαια για να σας «προλάβω» θα μου πάρει κάμποσο καιρό (1072?!?!?! σελίδες είναι αυτές). Γενικά δεν είναι το φόρτε μου η οργάνωση/τακτοποίηση, αλλά το παλεύω. Έχω ήδη εμπνευστεί για κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα (π.χ. ντουλάπες-ρούχα-παπούτσια), αλλά σκοντάφτω στα εξής:

Πρόβλημα Αʼ: Υπάρχουν μεν ρούχα που δεν πολυφοράω, αλλά είτε επειδή τα έχω ακριβοπληρώσει, είτε επειδή μπορεί κάπου-κάπως-κάποτε να τα χρειαστώ, διστάζω να τα ξεφορτωθώ μια και καλή… Καμιά ιδέα/συμβουλή/επιχείρημα για να πάρω μπρος, χωρίς να το μετανιώσω αργότερα…;

Πρόβλημα Βʼ: Φροντίζω να μην μπουκώνω τις ντουλάπες μου και κρατάω εκεί τα ρούχα της σεζόν/δουλειάς (π.χ. κουστούμια, πουκάμισα, μπλούζες και κάποια πιο casual για τα σαββατοκύριακα). Τα υπόλοιπα ρούχα (όσα δηλαδή δεν ξεφορτώνομαι – επειδή «μπορεί να τα χρειαστώ», βλεπ. Πρόβλημα Αʼ), τα έχω στις ψηλές ντουλάπες ή σε βαλίτσες (επίσης στις ψηλές ντουλάπες). Το αποτέλεσμα φυσικά είναι να ξεχνάω την ύπαρξή τους, να μην τα φοράω κι όταν πέφτω πάνω τους (π.χ. σε εκκαθάριση ή στην αλλαγή σεζόν), πάλι να λυπάμαι να τα αποχωριστώ, επειδή δεν τους έδωσα ευκαιρία… ΄

Γενικά με ποια κριτήρια εσείς αποχωρίζεστε ρούχα-παπούτσια…; Το αυτονόητο (δεν τα φόρεσα – δεν μου αρέσουν το έχω υπόψη μου, αλλά δεν με βοηθάει πολύ…)

Πρόβλημα Γʼ: Επίσης, εκτός πρώτης εφεδρείας, έχω και τα βαριά χειμωνιάτικα… Δεν κάνει δα και τόσο κρύο στον Πειραιά… Κι αυτά πιάνουν αποθηκευτικούς χώρους, κι αυτά τα ξεχνάω… Μπορεί όμως να χρειαστούν για καμιά χειμερινή εκδρομή… Εσείς τι κάνετε…;

Πρόβλημα Δʼ: Τα ανάλογα για τα παπούτσια….

Πρόβλημα Εʼ: Ρούχα συζύγου. Έχει εργαστήριο και καθημερινά φοράει ρούχα φθαρμένα ή που καταλήγουν φθαρμένα. Αποτέλεσμα: δεν θέλει να πετάει τίποτα, γιατί όλα τα «παλιά»/αταίριαστα κλπ. είναι κατά την άποψή του ό,τι πρέπει για τη δουλειά. Επίσης η καλύτερή του είναι να φορτώνεται ρούχα από τους συγγενείς του, πάλι για τη δουλειά. Τις προάλλες αγόρασε τρία (ακριβούτσικα) τζην κι ένα μπουφάν. Τον ικέτεψα να ξεφορτωθεί κάτι αντίστοιχο, αλλά ΟΧΙ, θα φοράει είπε τα παλιά στη δουλειά… Μου τη δίνει, όμως, να γεμίζουν οι ντουλάπες του πατσαβούρια… Έχω σκεφτεί σοβαρά να βάλω χέρι και να αρχίσω να αποσύρω από μόνη μου ρούχα του… [μήπως θα ήταν καλή ιδέα να του αναθέσω το ίδιο για τα δικά μου….;]

κοριτσια δεν μπορω να πω οτι ο φουρνος καθαρισε κ πολυ με την αμμωνια παντως..κατι δεν εκανα καλα???

αρα γραφω δεν εχω ασιδερωτα κ εχω λιγο καθαρο φουρνο ή λιγο βρωμικο οπως το δει κανεις!

εγω τον καθαρηζω με σοδα και ξυδι δοκημασε το βαλε σε ενα μπολ ζεστο νερο μια κουταλια σουπας σοδα και 2 σταγονες υγρο για πιατα και με ενα σφουγγαρακι καθαρησε;)

Άνναάρης....πράγματι η πυρόλυση είναι σωτήρια....μου έχει λύσει τα χέρια!!!

Χρύσα μεγειά τα παπά!!!

Τα τυροπιτάκια μου είναι έτοιμα....έχω βάψει ήδη το μαλλί και σε λίγο πάω για λούσιμο....!

Το απόγευμα θα φτιάξω τα υπόλοιπα φαγητά!

γεια σας κοριτσακια μου, σας εχω χασει λιγο, οπως ξερετε τρεχω τρεχω και δεν φτανω, ομως σας σκεφτομαι και μου λειπετε, αλλα που κουραγιο και που χρονος να σας διαβασω λιγακι ή να σας γραψω.. τελος παντων, να ξερετε οτι δεν σας ξεχνω, και σας αγαπω!

φιλακιααααααααα!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Άνναάρης....πράγματι η πυρόλυση είναι σωτήρια....μου έχει λύσει τα χέρια!!!

Χρύσα μεγειά τα παπά!!!

Τα τυροπιτάκια μου είναι έτοιμα....έχω βάψει ήδη το μαλλί και σε λίγο πάω για λούσιμο....!

Το απόγευμα θα φτιάξω τα υπόλοιπα φαγητά!

Τυροπιτακια ακουω,μιαμ μιαμ .Και υπόλοιπα φαγητά???

Ωχ, και πειναω και θα σχολάσω στις 17.00.

Αλλα θα κρατηθω γιατι χτες το βράδυ, έφτιαξα μια κρεατόσουπα για σήμερα, να ξεκουρασω και λιγο τη μανουλα μου μη μαγειρεψει κιολας,μιλαμε μουρλια, τη δοκιμασα 10 φορες για το αλατι , πιπερι, λεμονι κοντεψα να φαω τη μιση κατσαρολα.:P:p:p

για να φτιαξουν τα κεφια μας!

ατακα του γιου στην προσπαθεια να κοψουμε την πανα για τα κακα(το εχουμε πλεον καταφρει 3 βδομαδες γιουπι)

εγω - δεν εισαι πια μωρο να φορας πανα! οι πανες ειναι για τα μωρα! κανενας συμαθητης σου δεν φοραει, εισαι παιδακι μπλα μπλα...

-τι λες μαμα!!!! εισαι με τα καλα σου???? αφου ειμαι μωρο ακομα!

-οχι δεν εισαι! εισαι παιδακι!

τι λεεεεεςςςς!!! αφου εσυ δεν μου λες καθε βραδυ καληνυχτα μωρο μου σε αγαπαω!!!!

αρκει να μην μου γινει ετσι!!

images?q=tbn:ANd9GcTKfVPPGrVP5vgDD0gqMkb6U92uGl285XqTQCPJHByGhSgqeHk--w

να πω κ μια χθεσινοβραδινη λιγο σοκιν... για την αντρικη ματαιοδοξια!!

του λεω

-βγαλε το κεφαλακι να το πλυνουμε!

με ρωταει

-μαμα αν το τραβηξω ολο πισω θα πεταχτει εξω κ θα γινει τεραστιο????

-οχι αγαπη μου δεν εχει αλλο να βγει μονο το κεφαλακι!

- οχι οχι δεν καταλαβαινεις αν το τραβηξω ολο ολο θα γινει ΤΕΡΑΣΤΙΟ??

ξανα εγω

-οχι δεν εχει αλλο αν το τραβηξεις παραπανω απλα θα πονεσει.

-αχου δεν καταλαβαινεις επιτελους! αφου εχει κ αλλο σου λεω!

...σαν το κραγιον σου....που οταν το τραβας βγαινει πολυ!

προσπαθωντας να μην σκασω στα γελια του εξηγω ξανα!

- ΑΑΑ! καλα μαμα εσυ δεν καταλαβαινεις απο πουλακια θα ρωτησω τον μπαμπα που ξερει!!!

:tongue::tongue: καλα κλαιω:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...