Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xε χε χε ευχαριστώ πολύυυυυυυυ!!! Να το κάνεις οπωσδήποτε!

Ευχαριστώ για το ίνφο ;)

αμάν ρε παιδί μου.....θυμάμαι κ της μαμάς μου τη ληστεία....θα σας τα πω άλλη φορά που θα έχω χρόνο

ααα το αγαπημένο της Ειρήνης :tongue:

Εγώ έχω siemens κ το λατρεύω χε χε 7 κιλών ενεργειακής Α+++ κ με μείωση υδρατμών για εξοικονόμηση ρεύματος εως 50% άξιζε τα λεφτά του γιατί δεν είδα ιδιαίτερη αύξηση στο τιμολόγιο της Δεη.

Αυτό που λέω κ στα παιδιά μου στο σχολείο, εδώ περνάτε 8 ώρες την ημέρα είναι το δεύτερο σπίτι σας κ πρέπει να το έχετε καθαρό κ περιποιημένο

Καλέ βάζει πετρέλαιο στην Κοζάνη? Δεν έχει τηλεθέρμανση?

χε χε εμείς παραμοιάζουμε χχαχαχα κάνω ακριβώς το ίδιο χρόνια τώρα ;)

Μπιλάκο τέλειος ο γιος σου χε χε

Εύχομαι ότι καλύτερο για την μαμά σου την Παρασκευή

Στα δικά μου

Ξυπνήσαμε ετοιμαστήκαμε βουρ σχολείο η μικρή

εγώ αέρισα έστρωσα μάζεψα στεγνωτήριο,

έκανα καφεδάκι έφτιαξα το ταπεράκι μου με το φαγητό μου έχω ολοήμερο σήμερα κ έφυγα για σχολείο κ εγώ

Την καλημέρα μου:D;)

Ναι, τηλεθερμανση εχει, αλλά η μαμα΄είπε θα του στειλω λεφτα για πετρελαιο,απο συνηθεια, κεκτημενη ταχυτητα που βαλαμε εμεις πετρελαιο.

Εννοειται οτι θα κανει τα λεφτα ότι θελει ο αδερφουλης:lol::lol::lol:

ειρηνη καθαριστικο φουρνου εβαζα κ εγω αλλα αφηνει πολυ μυρωδια αυτη των χημικων ενιωθα λες κ τα τρωγαμε μετα..! σαφως κ καθαριζε τελεια αλλα ειπα να το γυρισω λιγο στο πιο υγιεινο.

Και πολύ καλά έκανες Μπιλάκι μου. Οπως σε βολεύει και σου αρέσει καλύτερα.

Εγώ, μετά το καθαριστικό, πάντα περνάω τον φούρνο με υγρό πιάτων {με ένα σφουγγαράκι}. Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό αλλά δεν μυρίζει μετά, ευτυχώς.

777885dugw57gt25.gif

Εγώ, μετά το καθαριστικό, πάντα περνάω τον φούρνο με υγρό πιάτων {με ένα σφουγγαράκι}. Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό αλλά δεν μυρίζει μετά, ευτυχώς.

Εγω για τον φουρνο κάνω πυρόλυση,καμια κοπελα δεν το ανεφερε, δεν κανετε ή δεν κανει να κανουμε?

Βεβαια δεν ειναι να πεις ότι αστραφτει ο φουρνος μου, δεν τον περιποιουμαι και πολυ συχνα, αλλα τον διατηρω σχετικά καθαρο.

Εγω για τον φουρνο κάνω πυρόλυση,καμια κοπελα δεν το ανεφερε, δεν κανετε ή δεν κανει να κανουμε?

Βεβαια δεν ειναι να πεις ότι αστραφτει ο φουρνος μου, δεν τον περιποιουμαι και πολυ συχνα, αλλα τον διατηρω σχετικά καθαρο.

Δεν έχει πυρόλυση εμένα ο φούρνος μου, κοριτσάκι μου.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφες,τι κάνετε?

Εγω πέρασα ενα πολύ ομορφο πρωινο,πήγα το πιθτσιρίκι μου σχολειο και μετα για καφε με καλη και μεγαλη παρεα,και φυγαμε στις 11,πήγα με τη μαμα μου στη λαικη και γυρισαμε σπίτι.Εστρωσα κρεβατια ,συμμαζεψα λιγακι γιατι το πρωι τα ειχα αφησει ολα στη μεση και εβαλα να ζεσταινεται το φαγητο,κοκκινιστο κοκορα (από την Κυριακη,στην καταψυξη ) και θα βαλω σε λίγο χυλοπίττες.Παρελαβα και ενα ζευγαρι παππουτσια του μικρου,για πιο καλά, που του ειχα παραγγειλει και πολύ το χαρηκα.Οριστε και η φωτο.

huy0.jpg

(το χρωμα ειναι λιγότερο εντονο απότι στη φωτο)

Εννοειται εχω καποιες δουλίτσες αλλα σε γενικες γραμμες το σπίτι ειναι μια χαρα από το σιγυρισμα των προηγούμενων ημερων ,οπότε σημερα θα απολάυσουμε το χειμωνιατικο καιρό και τη βροχη,μιας και δεν εχουμε και καρατε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

βρε ειρηνη κ ετσι το εχω κανει αλλα πολυ μυρωδια:( ποιο καθαριστικο παιρνεις??

ειπα προσπαθω να το ριξω στο πιο υγειινο-οικολογικο αλλα αν μενει βρωμια δεν νομιζω να το αντεξω!:roll:

κ η χλωρινη στο μπανιο(μονο εκει την εβαζα πλεον) μου λειπει λεμε....!!

αρηςαννα ο δικος μου εχει πυρολυση αλλα δεν κανει κ τιποτα αρα δεν την χρησιμοποιω ποτε πια, μονο στην αρχη 2-3 φορες. κ απ οσο εχω συζητησει κ με φιλες για τον ιδιο λογο δεν την βαζουν. αν η δικη σου κανει δουλιτσα μια χαρα!

αφροδιτακι κ μονο η σκεψη σου μετραει ευχαρσιτω δεν πιστευω να μπορουσαμε να τα καταφερουμε να μου το δωσεις εξαλλου.

χρυσα με γεια τα παπα!!!! πολυ μου αρεσουν αχ που τα παρηγγειλες ιντερνετικα δεν τα εχω δει αυτα τα geox σε καταστηματα θελω ενα σε καφε πιο καλο για τον μικρο.

Καλημερα ομορφες,τι κάνετε?

Παρελαβα και ενα ζευγαρι παππουτσια του μικρου,για πιο καλά, που του ειχα παραγγειλει και πολύ το χαρηκα.Οριστε και η φωτο.

huy0.jpg

(το χρωμα ειναι λιγότερο εντονο απότι στη φωτο)

Πολύ ωραία είναι, με 'γειά του!

Κι εγώ το κάνω όπως η Ειρήνη αλλά όχι συχνά.... προσπαθώ να καθαρίζω με υγρό πιάτων μια φορά την εβδομάδα. Χρησιμοποιώ ένα καθαριστικό φούρνων της εταιρείας AMWAY 3 φορές τον χρόνο περίπου. Καθαρίζει φοβερά αλλά πρέπει να βρεις αντιπρόσωπο. Αν γνωρίζεις κάποιον καλώς γιατί σαν προιόν είναι πολύ καλό. Εγώ το χρησιμοποιώ και για την εστία σε σκληρές βρωμιές ;)

Αρησαννα ,η μαμα σου ειναι υπέροχη,μπραβο της!Και εμας ειναι ετσι ευτυχως ακι οι γονεις μου και τα πεθερικα μου,παραπονο δεν εχω,μακαρι να ειμαστε και εμεις ετσι στο γιο μας.

Καλόκαυτο λοιπόν,το πετρελαιο!

Γιωτα ειλικρινα στενοχωρηθηκα πολύ με αυτα που εγραψες ,η συμπεριφορα τους ειναι ανεκδιηγητη!Αλλα να σου πως ,οσα δινεις στη ζωή ,τοσα περνεις,αυτοι θα ειναι οι χαμένοι,εσεις καπως θα τον βρειτε τον τροπο λύσετε τα θεματα σας.Μπραβο στα υπόλοιπα κοριτσια που προσφεραν βοηθεια!

Ειρηνη μου,μαλλον ειναι οι ψυχολογικες μεταπτωσεις της περιοδου,ελπίζω αυριο να εισαι καλύτερα.

Μπιλλυ,εγω με αμωνια καθαρισα το φουρνο τις προηγουμενες ημερες και αν και ηταν χαλια καθαρισε καλά ,οσο δηλαδη ενα καλό καθαριστικο.(το μονο που καθαριζε τελεια ηταν ενα της amway,αλλα δεν το εχω ξαναβρει)Εβαλα το φουρνο σε δυνατη θερμοκρασια για μιση ωρα και μετα εβαλα σε ενα μπωλάκι την αμμωνια με χλιαρο νερο και χαμηλωσα τη θερμοκρασια στους 15ο για μια ωρα και αλλη μια σε σβηστο φουρνο.Μετα σε αυτο το μειγμα προσθεσα υγρο πιατων ακι το ετριψα,Μυριζει κυριως την ωρα που το καθαριζεις ,οχι πιο πριν,ειχα ομως ανοιχτο τον απορροφητηρα.

Γελασα πολύ με τη φωτο για το φαγητο!Ακριβως,οπως τα λέει ,αν και οπως ειπαμε δεν ανοικω σε αυτες τις μαμαδες,παρα μονο στην περιοδο που αρρωσταινει.

Η μαμα σου γιατι εχει πυρετο,λογω της νοσου η καποιας ιωσης?

Βασια,εννοειται ,το εχεις,καλά μαγειρεματα!

Κική ελπίζω να τα καταφερεις να εισαι στην παρουσιαση στον παιδικο...

Ραβ,βρε αμα ειναι καλή η πεθερα δεν πειραζει να πιειες και μαζι της το καφεδακι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

ειπα προσπαθω να το ριξω στο πιο υγειινο-οικολογικο αλλα αν μενει βρωμια δεν νομιζω να το αντεξω!:roll:

κ η χλωρινη στο μπανιο(μονο εκει την εβαζα πλεον) μου λειπει λεμε....!!

αρηςαννα ο δικος μου εχει πυρολυση αλλα δεν κανει κ τιποτα αρα δεν την χρησιμοποιω ποτε πια, μονο στην αρχη 2-3 φορες. κ απ οσο εχω συζητησει κ με φιλες για τον ιδιο λογο δεν την βαζουν. αν η δικη σου κανει δουλιτσα μια χαρα!

αφροδιτακι κ μονο η σκεψη σου μετραει ευχαρσιτω δεν πιστευω να μπορουσαμε να τα καταφερουμε να μου το δωσεις εξαλλου.

χρυσα με γεια τα παπα!!!! πολυ μου αρεσουν αχ που τα παρηγγειλες ιντερνετικα δεν τα εχω δει αυτα τα geox σε καταστηματα θελω ενα σε καφε πιο καλο για τον μικρο.

Υπάρχει και σε καφε,τα εχω πάρει από εδω,

http://www.spartoo.gr/Geox-b40-children-boys.php#rst

Αφροδιτακι,μαζι γραφαμε,το καλύτερο πραγματικα ειναι της amway,ουτε τριψιμο,ουτε τιποτα,γυαλι γινεται ο φουρνος,και δεν μυριζει πολύ.

Πυροληση ουτε ο δικος μου φουρνος εχει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μπιλλυ,εγω με αμωνια καθαρισα το φουρνο τις προηγουμενες ημερες και αν και ηταν χαλια καθαρισε καλά ,οσο δηλαδη ενα καλό καθαριστικο.(το μονο που καθαριζε τελεια ηταν ενα της amway,αλλα δεν το εχω ξαναβρει)

Μαζί γράφαμε.... Με το σταγονόμετρο το χρησιμοποιώ να μην τελειώσει γρήγορα....

Αφροδιτακι,μαζι γραφαμε,το καλύτερο πραγματικα ειναι της amway,ουτε τριψιμο,ουτε τιποτα,γυαλι γινεται ο φουρνος,και δεν μυριζει πολύ.

Πυροληση ουτε ο δικος μου φουρνος εχει.

Πάλι γράφαμε μαζί..... :) :)

δεν το εκανα ακριβως ετσι... το μιγμα το πεταξα...... θα ξαναπροσπαθησω αλλη μερα γιατι κοντευω να βγαλω τα πνευμονια μου με την αμμωνια σημερα! αλλιως θα ψαξω αυτο που λετε της amway αλλα που να το βρω αφροδιτακι αν ξερεις καποιον που το φερνει πες!

τα ειδα τα παπουτσια τελεια! θα τα ψαξω κ αυτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...