Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορούλες προχώρησα τις μαγειρικές μου.

Εβαλα χοιρινές μπουκίτσες, ριγανάτες στην κατσαρόλα, με πολύχρωμες πιπεριές και πατατούλες, λεπτοκομένες, για να ψηθούν καλά και να μελώσουν στον φούρνο, με θυμάρι, λεμονάκι, μουστάρδα. Θα φάμε μούρλια φαγάκι σήμερα... :P. Αποστείρωσα τα υλικά μου και άλλαξα "καπελάκια", πρόσθεσα γάντια, μάσκες, εξοπλίστηκα δηλαδή σε όλα. Επλυνα τα νέα πιατικά που βγήκαν για την ετοιμασία των 2 φαγητών και μόλις εφυγε ο άντρας μου για δουλιτσα.

Καλημέρα σε όλες! Με λένε Μαρία κι έχω μια κορούλα-σίφουνα 15 μηνών.

Μαρία, καλώς ήρθες!

Ελπίζω να νιώσεις πιο ήρεμη με την καθημερινότητά σου στο θέμα μας καθώς και να οργανωθείς.

Θα σου γράψω σε ξεχωριστό μήνυμα, τις δικές μου σκέψεις. :D

κοριτσια δεν μπορω να πω οτι ο φουρνος καθαρισε κ πολυ με την αμμωνια παντως..κατι δεν εκανα καλα???

αρα γραφω δεν εχω ασιδερωτα κ εχω λιγο καθαρο φουρνο ή λιγο βρωμικο οπως το δει κανεις!

Εγώ, Μπιλάκι μου, χρησιμοποιώ καθαριστικο φούρνου και μένω απόλυτα ευχαριστημένη. ;)

Καλημέρα Μαρία και καλώς ήρθε στο καφέ μας! Να χαίρεσαι την κορούλα ...σίφουνα!!!Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ με τα ρούχα μου, και μερικές φορές που πήρα βαθιές ανάσες και έδωσα -σε καλά χέρια- ρούχα που δεν φορούσα, το πιστεύεις;;; δεν μου έλειψανμετά ποτέ, μόνο χώρο μου άδειασαν! ;)

Εχεις πολύ δίκιο, κοριτσάκι μου!!! ;);)

Tip για easy living!

Το βράδυ πριν κοιμηθώ ετοιμάζω ένα φίλτρο με καφέ, γεμίζω την καφετιέρα με νερό και το πρωί πριν πάω τουαλέτα, πατάω το κουμπί και μέχρι να ετοιμαστώ γίνεται και ο καφές!!!

Μπορεί να έχει ειπωθεί ξανά αλλά δεν πειράζει ;)

Εννοείται δεν πειράζει και να είχε ήδη συζητηθεί. Οχι, δεν έχει ειπωθεί, ευχαριστούμε!

Μέχρι αύριο το μεσημέρι πρέπει να έχω φτιάξει, τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, σουφλέ και κεικ μπανάνα.....ναι καλά καταλάβατε φεύγει για κάμπινγκ ο σύζυγος με το φόρουμ που είναι και πρέπει να τον εξοπλίσω!!! Τό έχω όμως....ε??? Δεν με φοβάμαι!!!

Αν το χεις λέει, χρυσοχέρα μου! :P:p

αχ βρε κοριτσια η μανουλα μου,χθες καναμε εισαγωγη για να χειρουργηθει την Παρασκευη κ ανεβασε πυρετο το βραδυ.........ποτε θα γινει η βιοψια επιτελους???:-(:-(:-(:-(

:(:(:( η μανούλα σου, τι τραβάει.............. αχ η μανούλα σου...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για να φτιαξουν τα κεφια μας!

ατακα του γιου στην προσπαθεια να κοψουμε την πανα για τα κακα(το εχουμε πλεον καταφρει 3 βδομαδες γιουπι)

εγω - δεν εισαι πια μωρο να φορας πανα! οι πανες ειναι για τα μωρα! κανενας συμαθητης σου δεν φοραει, εισαι παιδακι μπλα μπλα...

-τι λες μαμα!!!! εισαι με τα καλα σου???? αφου ειμαι μωρο ακομα!

-οχι δεν εισαι! εισαι παιδακι!

τι λεεεεεςςςς!!! αφου εσυ δεν μου λες καθε βραδυ καληνυχτα μωρο μου σε αγαπαω!!!!

αρκει να μην μου γινει ετσι!!

images?q=tbn:ANd9GcTKfVPPGrVP5vgDD0gqMkb6U92uGl285XqTQCPJHByGhSgqeHk--w

να πω κ μια χθεσινοβραδινη λιγο σοκιν... για την αντρικη ματαιοδοξια!!

του λεω

-βγαλε το κεφαλακι να το πλυνουμε!

με ρωταει

-μαμα αν το τραβηξω ολο πισω θα πεταχτει εξω κ θα γινει τεραστιο????

-οχι αγαπη μου δεν εχει αλλο να βγει μονο το κεφαλακι!

- οχι οχι δεν καταλαβαινεις αν το τραβηξω ολο ολο θα γινει ΤΕΡΑΣΤΙΟ??

ξανα εγω

-οχι δεν εχει αλλο αν το τραβηξεις παραπανω απλα θα πονεσει.

-αχου δεν καταλαβαινεις επιτελους! αφου εχει κ αλλο σου λεω!

...σαν το κραγιον σου....που οταν το τραβας βγαινει πολυ!

προσπαθωντας να μην σκασω στα γελια του εξηγω ξανα!

- ΑΑΑ! καλα μαμα εσυ δεν καταλαβαινεις απο πουλακια θα ρωτησω τον μπαμπα που ξερει!!!

χα χα χα άπαιχτος!!!!

να πω κ μια χθεσινοβραδινη λιγο σοκιν... για την αντρικη ματαιοδοξια!!

του λεω

-βγαλε το κεφαλακι να το πλυνουμε!

με ρωταει

-μαμα αν το τραβηξω ολο πισω θα πεταχτει εξω κ θα γινει τεραστιο????

-οχι αγαπη μου δεν εχει αλλο να βγει μονο το κεφαλακι!

- οχι οχι δεν καταλαβαινεις αν το τραβηξω ολο ολο θα γινει ΤΕΡΑΣΤΙΟ??

ξανα εγω

-οχι δεν εχει αλλο αν το τραβηξεις παραπανω απλα θα πονεσει.

-αχου δεν καταλαβαινεις επιτελους! αφου εχει κ αλλο σου λεω!

...σαν το κραγιον σου....που οταν το τραβας βγαινει πολυ!

προσπαθωντας να μην σκασω στα γελια του εξηγω ξανα!

- ΑΑΑ! καλα μαμα εσυ δεν καταλαβαινεις απο πουλακια θα ρωτησω τον μπαμπα που ξερει!!!

xaxaxaxaxa!!! τέλειο παράδειγμα!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Εδώ είμαι κι εγώ.. Είμαστε καλά, δόξα το Θεό.. Ο μικρός μου έβγαλε κάτω το πρώτο του δοντάκι και ετοιμάζεται να βγει και δεύτερο το ακριβώς δίπλα.. ευτυχώς χωρίς γκρίνια, πυρετό και διάρροια.. Το έχει βρει παιχνίδι όμως και δαγκώνει οτιδήποτε και οποιονδήποτε πέσει στα χέρια του..

Σήμερα για πρώτη φορά θα φάει κοτόπουλο και αποφάσισα μαζί με το καρότο, την πατάτα και τα φασολάκια να του βάλω και λίγο κουνουπίδι.. Για να δούμε πως θα το πάρει.

Για μας έβαλα μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες..

My billy έπεσα κάτω από τα γέλια με τις ατάκες του μικρού σου.. Να είσαι καλά.. Αχ τι με περιμένει κι εμένα σε λίγα χρόνια..

Λυπάμαι πολύ για τη μανούλα σου.. Όμως για ακόμη μια φορά είμαι σίγουρη πως θα σταθεί παλληκάρι..

ArisAnna είσαι τόσο τυχερή που έχεις τέτοια μάνα.. Κι η δική μου σκιζόταν για τα παιδιά της.. Δυστυχώς την έχουμε χάσει 2.5 χρόνια τώρα και η απώλεια παραμένει τεράστια..

Ειρήνη κι εγώ με καθαριστικό φούρνου καθαρίζω το φούρνο (όταν και όποτε το αποφασίσω) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Εδώ είμαι κι εγώ.. Είμαστε καλά, δόξα το Θεό.. Ο μικρός μου έβγαλε κάτω το πρώτο του δοντάκι και ετοιμάζεται να βγει και δεύτερο το ακριβώς δίπλα.. ευτυχώς χωρίς γκρίνια, πυρετό και διάρροια.. Το έχει βρει παιχνίδι όμως και δαγκώνει οτιδήποτε και οποιονδήποτε πέσει στα χέρια του..

Σήμερα για πρώτη φορά θα φάει κοτόπουλο και αποφάσισα μαζί με το καρότο, την πατάτα και τα φασολάκια να του βάλω και λίγο κουνουπίδι.. Για να δούμε πως θα το πάρει.

Για μας έβαλα μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες..

My billy έπεσα κάτω από τα γέλια με τις ατάκες του μικρού σου.. Να είσαι καλά.. Αχ τι με περιμένει κι εμένα σε λίγα χρόνια..

Λυπάμαι πολύ για τη μανούλα σου.. Όμως για ακόμη μια φορά είμαι σίγουρη πως θα σταθεί παλληκάρι..

ArisAnna είσαι τόσο τυχερή που έχεις τέτοια μάνα.. Κι η δική μου σκιζόταν για τα παιδιά της.. Δυστυχώς την έχουμε χάσει 2.5 χρόνια τώρα και η απώλεια παραμένει τεράστια..

Ειρήνη κι εγώ με καθαριστικό φούρνου καθαρίζω το φούρνο (όταν και όποτε το αποφασίσω) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη..

Σας φιλώ γλυκά!

Δομνινα να χαιρεσαι τον μπεμπακο σου, μακαρι να μην σε ταλαιπωρησει καθολου με τα υπολοιπα δοντακια του.όσο για το κουνουπιδι, μήπως του ερθει βαρύ , δεν ξερω.

Μια δοκιμη θα σε πεισει, εστω για την γευση.

Καλη σου μέρα.:-)

Διαφημίσεις

Οι χτένες/βούρτσες έλαμψαν και μοσχομύρισαν, έβαλα και μία στάλα σαπουνάκι.

Σου βάζω ένα link για την σόδα.

http://www.neadiatrofis.gr/2013/10/pos-na-dioxete-ti-mirodia-apo-tin-ilektriki-skoupa.html

Tattoo έχω κι εγώ από το 1998.... ένα tribal στην μέση μου. Εδώ και 2 χρόνια κλωθογυρίζω στο μυαλό μου κάτι για τις μικρές αλλά δεν έχω καταλήξει που και τι ακριβώς θέλω. Παίζει και μονόγραμμα και ιδεόγραμμα αλλά και σχεδιάκι, δεν ξέρω...

Με 'γεια σου λοιπόν!!!

Οι σύζυγοι μας αντάλλαξαν πόλεις το Σ/Κ? :)

xε χε χε ευχαριστώ πολύυυυυυυυ!!! Να το κάνεις οπωσδήποτε!

Ευχαριστώ για το ίνφο ;)

καλησπερα φιλες...σας διαβασα αλλα τωρα που θελω να απαντησω δεν θυμαμε τοποτα
:oops:
τες- πα χθες και σημερα και μια 10ετια τωρα θελω να τραβηξω τοις κοτσιδες μου με δηκαστηρια και τη δικαιοσηνη γενηκα
:twisted:
δενυπαρχει αυτο το πραγμα ...δεν υπαρχει.............εδω και 10 χρονια χανω χρονο και χρημα απο τη ζωη μου εξετιας 3 σεσημασμενων γυφτων που μου εκλεψαν την τσαντα και ειμαι υποχρεομενη να πηγενω σε καθε κλησει του δηκαστηριου και φυσηκα τελειομο να μην εχει γιατι το πει απο αναβολη σε αναβολη και δεν ξερω κι εγω τι αλο αντη να τελειονου με συνοπτηκες διαδηκασιες
:twisted: αι σιχτιρ πια
κοριτσια αν (μακρια απ΄εδω σας κλεψουν ποτε τσαντα μην κανετε μηνηση δεν εχει κανενα απολητος νοημα
:rolleyes:
μονο ταλεπορια
:mad:

αμάν ρε παιδί μου.....θυμάμαι κ της μαμάς μου τη ληστεία....θα σας τα πω άλλη φορά που θα έχω χρόνο

Καλημέρα! Κουράγιο Ειρήνη!

Τον ξέρετε αυτόν τον σταθμό; έχει όοοοολο το χρόνο Χριστουγεννιάτικα :-D

http://www.northpoleradio.com/

ααα το αγαπημένο της Ειρήνης :tongue:

Καλημερα κι εδω μια απο τα ιδια δεν εχω και πολυ διαθεση γενικα ολα μου φταινε...

Σκεφτομαι να αγορασω στεγνωτηριο και θελω να ρωτησω οσες εχουν τι πρεπει να προσεξω να εχει ωστε να μην την πατησω ?Γιατι εννοειται οτι δεν θα παρω και το πιο ακριβο ενα μεσαιας κατηγοριας.

Σημερα πηγα στο λιντλ και πηρα κατι χριστουγεννιατικα κουτια που τα ειχα βαλει στο ματι απο περσι οπως βλεπετε κανω τα παντα για να φτιαξει η διαθεση μου χαχα

Εγώ έχω siemens κ το λατρεύω χε χε 7 κιλών ενεργειακής Α+++ κ με μείωση υδρατμών για εξοικονόμηση ρεύματος εως 50% άξιζε τα λεφτά του γιατί δεν είδα ιδιαίτερη αύξηση στο τιμολόγιο της Δεη.

Συμφωνώ με αυτό που λες, περί καθαριότητας. Για μένα πάει και παρα-έξω. Αν ενδιαφερόμασταν και για την γειτονιά μας, την πόλη μας όπως ενδιαφερόμαστε για το σπίτι μας... βλέπω κυρίες {που στο σπίτι τους μπορεί να είναι πεντακάθαρες}, που σπρώχνουν με το παπούτσι τους το φυλλάδιο που τους έχουν πετάξει στην είσοδό τους, αντί να το μαζέψουν. Πέφτει στο πεζοδρομιο, μπροστά στην πόρτα τους αλλά... δεν είναι στο σπίτι τους... :roll::roll:

Αυτό που λέω κ στα παιδιά μου στο σχολείο, εδώ περνάτε 8 ώρες την ημέρα είναι το δεύτερο σπίτι σας κ πρέπει να το έχετε καθαρό κ περιποιημένο

Θέλω κι εγω tatoo με τα αρχικα των παιδιων μου, αλλα δεν με αφηνει κανενας απο την οικογενεια, μαλλον ειμαι ανηλικο ακομα:tongue:
Αχ, η μανουλα μου,μόλις μιλησαμε στο τηλεφωνο και μου ειπε ότι παιρνει την κορουλα μου και πανε τραπεζα να βαλει στο ν λογαριασμο του αδερφου μου λεφτα να βαλει πετρελαιο. (μενει Κοζανη).

Και βεβαια, δεν ειναι τα λεφτα, αλλα η πραξη της.

Τη λατρευω , ειναι η ζωη μου !!!

Μακαρι να καταφερω κι εγω , να λενε τα αγγελουδια μου ετσι για μενα.

Καλέ βάζει πετρέλαιο στην Κοζάνη? Δεν έχει τηλεθέρμανση?

Tip για easy living!

Το βράδυ πριν κοιμηθώ ετοιμάζω ένα φίλτρο με καφέ, γεμίζω την καφετιέρα με νερό και το πρωί πριν πάω τουαλέτα, πατάω το κουμπί και μέχρι να ετοιμαστώ γίνεται και ο καφές!!!

Μπορεί να έχει ειπωθεί ξανά αλλά δεν πειράζει ;)

χε χε εμείς παραμοιάζουμε χχαχαχα κάνω ακριβώς το ίδιο χρόνια τώρα ;)

Μπιλάκο τέλειος ο γιος σου χε χε

Εύχομαι ότι καλύτερο για την μαμά σου την Παρασκευή

Στα δικά μου

Ξυπνήσαμε ετοιμαστήκαμε βουρ σχολείο η μικρή

εγώ αέρισα έστρωσα μάζεψα στεγνωτήριο,

έκανα καφεδάκι έφτιαξα το ταπεράκι μου με το φαγητό μου έχω ολοήμερο σήμερα κ έφυγα για σχολείο κ εγώ

Την καλημέρα μου:D;)

Γλυκιά μου θέλεις να μου πεις πως την λένε να την συμπεριλάβω στο υπέρ υγείας; Δεν πήγα το προηγούμενο Σ/Κ λόγω δοντιού αλλά θα πάω μεθαύριο με την μαμά μου στην Αγ.Ειρήνη Χρυσοβαλάντου.

σ ευχαριστω πολυ κ ολες σας !! ειχε παει κ η κουμπαρα μου πριν 2 βδομαδες κ της εφερε μηλαρακι.

Ρανια την φωναζουμε, ( εψαχνα ενα κοριτσακι μεσω της Αγκαλιας να βαφτισω να μεινει το ονομα της γιατι δεν την εχουμε βγαλει....)

τον πυρτο δεν τον ψαχνουν κ πολυ μονο αν συνεχιστει για μερες.

Καλησπέρα κορίτσια,

ήλιος με δόντια σήμερα ή μου φάινεται.Εγώ πάντως σήμερα κρυώνω.Σήμερα δεν έχω και πολύ όρεξη για δουλειές.Αφού πήγα τα παιδιά στο σχολείο γύρισα,άερισα,έστρωσα τα κρεβάτια,μάζεψα νεροχύτη,σκούπισα,έφτιαξα κασκολάκι,γύρισα για πολλοστή φορά τα πήλινα μπας και στεγνώσουν,φάγητο σήμερα έχει αυγουλάκια με πατατούλες και ψητό αρνάκι που έχει μείνει από την Κυριακή και λίγο παστίτσιο που έμεινε από την Δευτέρα περισσέματα δηλαδή.Εβαλα ψωμάκι να γίνεται.Το μεσημέρι θα βάλω σίδερο και πλυντήριο -μα πότε μαζέυονται δεν μπορώ να καταλάβω-και μετά να πάω αγγλικά τα μικρά και μετά διάβασμα για την Δευτέρα γιατί αύριο δεν έχουν λόγω πολυτεχνείου:tongue::tongue:.

Ειρήνη μου λέω καλύτερα αλλά δεν με βοηθάει και ο καιρός.Καλά εχτές στην αποθήκη μην νομίζεις ότι έκανα κάτι εγώ όλα τα έβγαζε -εβαζε ο αντρας μου εγώ απλά του έλεγα που να τα βάλει.Αλλά γενικά δεν μπορώ να κάτσω βρε Ειρήνη μου εδώ ήμουν χειρουργημένη και πάλι έκανα δουλειές και τώρα...μέχρι να κρεβατωθώ εντελώς είναι αλλά και πάλι μυαλό δεν θα βάλω.

σ ευχαριστω πολυ κ ολες σας !! ειχε παει κ η κουμπαρα μου πριν 2 βδομαδες κ της εφερε μηλαρακι.

Ρανια την φωναζουμε, ( εψαχνα ενα κοριτσακι μεσω της Αγκαλιας να βαφτισω να μεινει το ονομα της γιατι δεν την εχουμε βγαλει....)

τον πυρτο δεν τον ψαχνουν κ πολυ μονο αν συνεχιστει για μερες.

Δηλαδή Ουρανία έτσι? Να σου φέρω πάλι μήλο ή είναι too much τόσο σύντομα;

ArisAnna ένα μικρό κομματάκι θα του βάλω, έτσι για αλλαγή..

Εγώ στεγνωτήριο έχω της SIEMENS εδώ και 13 χρόνια και δεν μου έχει πάθει τίποτε.. Εγώ φροντίζω να το βάζω τις ώρες που έχει μειωμένο τιμολόγιο η ΔΕΗ αλλά κάποιες φορές που είχα πολλά δεν είδα ουσιαστική διαφορά στη ΔΕΗ..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

δομνινα καλυτερα να συνιθιζει σιγα σιγα στις γευσεις οχι πολλες μαζεμενες κ για το στομαχακι του αλλα κ να ξερεις αν κατι δεν το ανεχεται η δεν του αρεσει.

η απωλεια των γονιων πως να ξεπεραστει ειναι τοσα που μας δινουν κ τοσο το κενο που αφηνουν πισω τους....λυπαμαι.

ειρηνη καθαριστικο φουρνου εβαζα κ εγω αλλα αφηνει πολυ μυρωδια αυτη των χημικων ενιωθα λες κ τα τρωγαμε μετα..! σαφως κ καθαριζε τελεια αλλα ειπα να το γυρισω λιγο στο πιο υγιεινο.

σας ειπα οτι εκοψα την χλωρινη ειμαι 2 βδομαδες καθαρη!!!

χαχα σαν την βασια θα μετραω κ εγω!

να δουμε θα καταφερω να αντισταθω?? μονο στην Ελλαδα δεν εχει απαγορευτει ακομα.

οπως κ το φορνετ το ειδε η ουκρανεζα κυρια που εχουμε στην γιαγια κ εφριξε αυτο λεει στην ουκρανια το εχουν απαγορεψει πολλααα χρονια!

Καλησπέρα κορίτσια,

ήλιος με δόντια σήμερα ή μου φάινεται.Εγώ πάντως σήμερα κρυώνω.Σήμερα δεν έχω και πολύ όρεξη για δουλειές.Αφού πήγα τα παιδιά στο σχολείο γύρισα,άερισα,έστρωσα τα κρεβάτια,μάζεψα νεροχύτη,σκούπισα,έφτιαξα κασκολάκι,γύρισα για πολλοστή φορά τα πήλινα μπας και στεγνώσουν,φάγητο σήμερα έχει αυγουλάκια με πατατούλες και ψητό αρνάκι που έχει μείνει από την Κυριακή και λίγο παστίτσιο που έμεινε από την Δευτέρα περισσέματα δηλαδή.Εβαλα ψωμάκι να γίνεται.Το μεσημέρι θα βάλω σίδερο και πλυντήριο -μα πότε μαζέυονται δεν μπορώ να καταλάβω-και μετά να πάω αγγλικά τα μικρά και μετά διάβασμα για την Δευτέρα γιατί αύριο δεν έχουν λόγω πολυτεχνείου:tongue::tongue:.

Ειρήνη μου λέω καλύτερα αλλά δεν με βοηθάει και ο καιρός.Καλά εχτές στην αποθήκη μην νομίζεις ότι έκανα κάτι εγώ όλα τα έβγαζε -εβαζε ο αντρας μου εγώ απλά του έλεγα που να τα βάλει.Αλλά γενικά δεν μπορώ να κάτσω βρε Ειρήνη μου εδώ ήμουν χειρουργημένη και πάλι έκανα δουλειές και τώρα...μέχρι να κρεβατωθώ εντελώς είναι αλλά και πάλι μυαλό δεν θα βάλω.

Ξεκουράσου! Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για μαθημένες σαν εμάς αλλά ξεκουράσου. Κάνε τα χειροτεχνικά σου, που μπορείς να τα κάνεις και καθιστή φαντάζομαι αλλά ξεκουράσου οσο μπορείς. Η μεσούλα είναι επιβαρυμένη και θέλει ξεκούραση.

Εγώ, προχώρησα τις δουλίτσες μου. Μπήκα στο μπάνιο και το σαπούνισα καλά. Τώρα έχω αφήσει λίγο την χλωρίνη να κάνει τη δουλειά της και σε λίγο θα πάω να ρίξω νερά.

Αύριο, έχω τρελή-τρελή μέρα από δουλειά και δεν θα προλάβω να κάνω, ούτε και σκοπεύω δηλαδή, τίποτα.

777885dugw57gt25.gif

Μπιλάκι αυτό που έβαλες με το φαγητό εκτός του ότι μου το έκανε η μαμά μου....το κάνω και εγώ άθελα μου με τις κόρες μου!!!!!

Ψώνισα και απο το μεσημέρι ξεκινάω τα ζυμάρια μου!

Λοιπόν για όσες θέλετε για τα χαλιά είναι αυτή εδώ η η διεύθυνση

Καθαριστήριο Ταπήτων – Τριανταφύλλου Μιχάλης

6944434801

6996453234

2106823778

https://www.facebook.com/carpetwave

Είναι πολύ εξυπηρετικοί και οικονομικοί ...!!!

Μπιλάκι αυτό που έβαλες με το φαγητό εκτός του ότι μου το έκανε η μαμά μου....το κάνω και εγώ άθελα μου με τις κόρες μου!!!!!

Ψώνισα και απο το μεσημέρι ξεκινάω τα ζυμάρια μου!

Λοιπόν για όσες θέλετε για τα χαλιά είναι αυτή εδώ η η διεύθυνση

Καθαριστήριο Ταπήτων – Τριανταφύλλου Μιχάλης

6944434801

6996453234

2106823778

https://www.facebook.com/carpetwave

Είναι πολύ εξυπηρετικοί και οικονομικοί ...!!!

;) ευχαριστώ πολύ!

Ετοιμο και το μπάνιο μου!

Εριξα νερά, πεντακάθαρο και τώρα με ανοιχτό το παράθυρο, στεγνώνει.

Τέλος οι δουλίτσες, σε λίγο σβήνω και τα φαγάκια μου και είμαστε έτοιμοι. ;)

Αχ, περιμένω πως και τι να στολίσουμε και να ευχαριστιέμαι καφεδάκι συντροφιά με το αναμένο δεντράκι μου!:P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...