Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Φυσικά τον πήρα και μου είπε να πάω πρωί πρωί...τον περίμενα απ' έξω... Μου έκανε κάτι για 3 λεπτά και αμέσως το δόντι αποσυμφορήθηκε. Τώρα το αφήνουμε να ηρεμήσει και πάω αύριο μετά την δουλειά για συνέχεια της απονεύρωσης.

Έκανα βλακεία που πήρα 2 mesulid μέσα σε 5 ώρες και με μάλωσε.....

Ευχαριστώ όλες για τα περαστικά!

Ωραια, αφου ανακουφιστηκες, θα περασεις μια πιο ευχαριστη μερα λοιπον, εστω απο πονοδοντο.

Καλη συνεχεια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, η μανουλα μου,μόλις μιλησαμε στο τηλεφωνο και μου ειπε ότι παιρνει την κορουλα μου και πανε τραπεζα να βαλει στο ν λογαριασμο του αδερφου μου λεφτα να βαλει πετρελαιο. (μενει Κοζανη).

Και βεβαια, δεν ειναι τα λεφτα, αλλα η πραξη της.

Τη λατρευω , ειναι η ζωη μου !!!

Μακαρι να καταφερω κι εγω , να λενε τα αγγελουδια μου ετσι για μενα.

Σε καταλαβαίνω. Αυτό σκέφτομαι και γω για τον γιοκα μου. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να τον καμαρώνω άξια και να τον βοηθάει όσο θέλει.

Επλυνα το χοιρινό μου και το άφησα να στραγγίξει.

Χτένισα τα μαλλάκια μου και τους έβαλα σιλικόνη

Τακτοποίησα το συρταράκι με τις καλτσούλες του φιογκακίου {θα σας βάλω φωτο αργότερα}. Εβγαλα για δόσιμο όσες δεν του κάνουν πια.

Μόλις τελείωσε και το πλυντήριο με τα παπούτσια και με την ευκαιρία πέρασα και το πλυντήριο με ένα βρεγμένο βιτέξ {λάστιχο, πόρτα μέσα-έξω, γύρω-γύρω}

Φιλιά σε όλες

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα σε όλες! Με λένε Μαρία κι έχω μια κορούλα-σίφουνα 15 μηνών.

Βρίσκω πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον το θέμα σας. Βέβαια για να σας «προλάβω» θα μου πάρει κάμποσο καιρό (1072?!?!?! σελίδες είναι αυτές). Γενικά δεν είναι το φόρτε μου η οργάνωση/τακτοποίηση, αλλά το παλεύω. Έχω ήδη εμπνευστεί για κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα (π.χ. ντουλάπες-ρούχα-παπούτσια), αλλά σκοντάφτω στα εξής:

Πρόβλημα Αʼ: Υπάρχουν μεν ρούχα που δεν πολυφοράω, αλλά είτε επειδή τα έχω ακριβοπληρώσει, είτε επειδή μπορεί κάπου-κάπως-κάποτε να τα χρειαστώ, διστάζω να τα ξεφορτωθώ μια και καλή… Καμιά ιδέα/συμβουλή/επιχείρημα για να πάρω μπρος, χωρίς να το μετανιώσω αργότερα…;

Πρόβλημα Βʼ: Φροντίζω να μην μπουκώνω τις ντουλάπες μου και κρατάω εκεί τα ρούχα της σεζόν/δουλειάς (π.χ. κουστούμια, πουκάμισα, μπλούζες και κάποια πιο casual για τα σαββατοκύριακα). Τα υπόλοιπα ρούχα (όσα δηλαδή δεν ξεφορτώνομαι – επειδή «μπορεί να τα χρειαστώ», βλεπ. Πρόβλημα Αʼ), τα έχω στις ψηλές ντουλάπες ή σε βαλίτσες (επίσης στις ψηλές ντουλάπες). Το αποτέλεσμα φυσικά είναι να ξεχνάω την ύπαρξή τους, να μην τα φοράω κι όταν πέφτω πάνω τους (π.χ. σε εκκαθάριση ή στην αλλαγή σεζόν), πάλι να λυπάμαι να τα αποχωριστώ, επειδή δεν τους έδωσα ευκαιρία… ΄

Γενικά με ποια κριτήρια εσείς αποχωρίζεστε ρούχα-παπούτσια…; Το αυτονόητο (δεν τα φόρεσα – δεν μου αρέσουν το έχω υπόψη μου, αλλά δεν με βοηθάει πολύ…)

Πρόβλημα Γʼ: Επίσης, εκτός πρώτης εφεδρείας, έχω και τα βαριά χειμωνιάτικα… Δεν κάνει δα και τόσο κρύο στον Πειραιά… Κι αυτά πιάνουν αποθηκευτικούς χώρους, κι αυτά τα ξεχνάω… Μπορεί όμως να χρειαστούν για καμιά χειμερινή εκδρομή… Εσείς τι κάνετε…;

Πρόβλημα Δʼ: Τα ανάλογα για τα παπούτσια….

Πρόβλημα Εʼ: Ρούχα συζύγου. Έχει εργαστήριο και καθημερινά φοράει ρούχα φθαρμένα ή που καταλήγουν φθαρμένα. Αποτέλεσμα: δεν θέλει να πετάει τίποτα, γιατί όλα τα «παλιά»/αταίριαστα κλπ. είναι κατά την άποψή του ό,τι πρέπει για τη δουλειά. Επίσης η καλύτερή του είναι να φορτώνεται ρούχα από τους συγγενείς του, πάλι για τη δουλειά. Τις προάλλες αγόρασε τρία (ακριβούτσικα) τζην κι ένα μπουφάν. Τον ικέτεψα να ξεφορτωθεί κάτι αντίστοιχο, αλλά ΟΧΙ, θα φοράει είπε τα παλιά στη δουλειά… Μου τη δίνει, όμως, να γεμίζουν οι ντουλάπες του πατσαβούρια… Έχω σκεφτεί σοβαρά να βάλω χέρι και να αρχίσω να αποσύρω από μόνη μου ρούχα του… [μήπως θα ήταν καλή ιδέα να του αναθέσω το ίδιο για τα δικά μου….;]

2lz0gjm6q6mf2tqs.png

Καλημέρα σε όλες! Σήμερα έχει κρύο. Καλώς ήλθες χειμώνα λοιπόν! Εγώ τα γνωστά, πόνος πάνω, πόνος κάτω, η ντεπονιά φυτρώνει στο στομάχι μου και η ζωή κυλάει!

Αέρισα, έστρωσα κρεβάτια και πίνω καφεδάκι μέχρι να ετοιμαστώ για οδοντίατρο...

Το σπίτι είναι μια χαρά μαζεμένο οπότε θα ασχοληθώ με τον πόνο μου :-P

Γιώτα θλίβομαι πραγματικά όταν μαθαίνω τέτοιες συμπεριφορές... Σκέψου να μην ήταν παιδί τους ο τραυματίας... ΣΚΕΨΟΥ!

Καλό κουράγιο κι εσύ.....

Ξερω, θα με πεταξετε εξω απο το καφε, αλλα θα το πω :

Βαλαμε πετρελαιο χτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και για να το πω καλυτερα , μας βαλανε πετρελαιο, η μαμα μου.

Ήρθα απο τη δουλεια , εφυγε η λατρεμενη μου μανουλα για το σπιτακι της, και χτυπαει το κουδουνι. Ανοιγω θυροτηλεφωνο λεω ποιος?

Ηρθαμε για το πετρελαιο μου λεει, λεω σε ποιον θελετε να βαλετε στη γειτονια, να σας πω που μενει αν ξερω. Μου λεει ο πετρελαιας το ονομα του αντρα μου.

Παυση....

Κατεβαινω κατω και μου ειπε οτι παρηγγειλε η μαμα μου για μας και για την αδερφη μου απο 500 λιτρα.

Μόνο που δεν τον φιλησα τον ανθρωπο.

Ρε παιδια, η μαμα μου ειναι μονη της, με μια συνταξη, η ιδια δεν εβαλε πετρελαιο, και

εβαλε σε εμας.Και της λεω γιατι εφυγες χριστιανη μου, δεν καθισες λιγο?

Τι να κατσω μου λεει, να αρχισετε τα ευχαριστω και τετοια?

Πήρα τα παιδια επιτόπου, πήραμε σουβλακια και ενα κουτι σοκολατινες (έμεινα με 5 ευρω μεχρι αυριο) και πηγαμε τα τσακισαμε στο δωματιακι της.

Μένει σε μια γκαρσονιερα πάνω απο την αδερφη μου.

Πόσο με συγκινησε...

Άραγε εγω θα μπορεσω να ειμαι ανταξια της στο μελλον????

Αχ, μανουλες γλυκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να την χαίρεστε την μανούλα και να σας καμαρώνει για πολλά πολλά χρόνια ακόμη!

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν μπορω να πω οτι ο φουρνος καθαρισε κ πολυ με την αμμωνια παντως..κατι δεν εκανα καλα???

αρα γραφω δεν εχω ασιδερωτα κ εχω λιγο καθαρο φουρνο ή λιγο βρωμικο οπως το δει κανεις!

Καλημέρα σε όλες! Με λένε Μαρία κι έχω μια κορούλα-σίφουνα 15 μηνών.

Βρίσκω πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον το θέμα σας. Βέβαια για να σας «προλάβω» θα μου πάρει κάμποσο καιρό (1072?!?!?! σελίδες είναι αυτές). Γενικά δεν είναι το φόρτε μου η οργάνωση/τακτοποίηση, αλλά το παλεύω. Έχω ήδη εμπνευστεί για κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα (π.χ. ντουλάπες-ρούχα-παπούτσια), αλλά σκοντάφτω στα εξής:

Πρόβλημα Αʼ: Υπάρχουν μεν ρούχα που δεν πολυφοράω, αλλά είτε επειδή τα έχω ακριβοπληρώσει, είτε επειδή μπορεί κάπου-κάπως-κάποτε να τα χρειαστώ, διστάζω να τα ξεφορτωθώ μια και καλή… Καμιά ιδέα/συμβουλή/επιχείρημα για να πάρω μπρος, χωρίς να το μετανιώσω αργότερα…;

Πρόβλημα Βʼ: Φροντίζω να μην μπουκώνω τις ντουλάπες μου και κρατάω εκεί τα ρούχα της σεζόν/δουλειάς (π.χ. κουστούμια, πουκάμισα, μπλούζες και κάποια πιο casual για τα σαββατοκύριακα). Τα υπόλοιπα ρούχα (όσα δηλαδή δεν ξεφορτώνομαι – επειδή «μπορεί να τα χρειαστώ», βλεπ. Πρόβλημα Αʼ), τα έχω στις ψηλές ντουλάπες ή σε βαλίτσες (επίσης στις ψηλές ντουλάπες). Το αποτέλεσμα φυσικά είναι να ξεχνάω την ύπαρξή τους, να μην τα φοράω κι όταν πέφτω πάνω τους (π.χ. σε εκκαθάριση ή στην αλλαγή σεζόν), πάλι να λυπάμαι να τα αποχωριστώ, επειδή δεν τους έδωσα ευκαιρία… ΄

Γενικά με ποια κριτήρια εσείς αποχωρίζεστε ρούχα-παπούτσια…; Το αυτονόητο (δεν τα φόρεσα – δεν μου αρέσουν το έχω υπόψη μου, αλλά δεν με βοηθάει πολύ…)

Πρόβλημα Γʼ: Επίσης, εκτός πρώτης εφεδρείας, έχω και τα βαριά χειμωνιάτικα… Δεν κάνει δα και τόσο κρύο στον Πειραιά… Κι αυτά πιάνουν αποθηκευτικούς χώρους, κι αυτά τα ξεχνάω… Μπορεί όμως να χρειαστούν για καμιά χειμερινή εκδρομή… Εσείς τι κάνετε…;

Πρόβλημα Δʼ: Τα ανάλογα για τα παπούτσια….

Πρόβλημα Εʼ: Ρούχα συζύγου. Έχει εργαστήριο και καθημερινά φοράει ρούχα φθαρμένα ή που καταλήγουν φθαρμένα. Αποτέλεσμα: δεν θέλει να πετάει τίποτα, γιατί όλα τα «παλιά»/αταίριαστα κλπ. είναι κατά την άποψή του ό,τι πρέπει για τη δουλειά. Επίσης η καλύτερή του είναι να φορτώνεται ρούχα από τους συγγενείς του, πάλι για τη δουλειά. Τις προάλλες αγόρασε τρία (ακριβούτσικα) τζην κι ένα μπουφάν. Τον ικέτεψα να ξεφορτωθεί κάτι αντίστοιχο, αλλά ΟΧΙ, θα φοράει είπε τα παλιά στη δουλειά… Μου τη δίνει, όμως, να γεμίζουν οι ντουλάπες του πατσαβούρια… Έχω σκεφτεί σοβαρά να βάλω χέρι και να αρχίσω να αποσύρω από μόνη μου ρούχα του… [μήπως θα ήταν καλή ιδέα να του αναθέσω το ίδιο για τα δικά μου….;]

Καλημέρα Μαρία και καλώς ήρθε στο καφέ μας! Να χαίρεσαι την κορούλα ...σίφουνα!!!Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ με τα ρούχα μου, και μερικές φορές που πήρα βαθιές ανάσες και έδωσα -σε καλά χέρια- ρούχα που δεν φορούσα, το πιστεύεις;;; δεν μου έλειψανμετά ποτέ, μόνο χώρο μου άδειασαν! ;)

sACYp2.png

Tip για easy living!

Το βράδυ πριν κοιμηθώ ετοιμάζω ένα φίλτρο με καφέ, γεμίζω την καφετιέρα με νερό και το πρωί πριν πάω τουαλέτα, πατάω το κουμπί και μέχρι να ετοιμαστώ γίνεται και ο καφές!!!

Μπορεί να έχει ειπωθεί ξανά αλλά δεν πειράζει ;)

Μπιλάκι και εμένα μου έφερε τα χαλιά πριν λίγο και είναι πεντακάθαρα....χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένη.....είναι πολυ οικονομική και όσες θέλετε κορίτσια πείτε μου να σας δώσω στοιχεία....εξυπηρετεί όλη την Αθήνα!

Άρηςάννα...αυτό θα πει ελληνίδα μάνα....!!!! Αξία ανεκτίμητη....και εμένα η δικιά μου τα ίδια κάνει...μου γεμίζει ένα αυτοκίνητο τρόφιμα όποτε πάω και ας της λέω ότι έχω!!! Δεν ξέρω τις κάνουν οι μανάδες σε άλλες χώρες αλλά τις ελληνίδες δεν τις φτάνει καμία!!!!

Μέχρι αύριο το μεσημέρι πρέπει να έχω φτιάξει, τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, σουφλέ και κεικ μπανάνα.....ναι καλά καταλάβατε φεύγει για κάμπινγκ ο σύζυγος με το φόρουμ που είναι και πρέπει να τον εξοπλίσω!!! Τό έχω όμως....ε??? Δεν με φοβάμαι!!!

Μπιλάκι και εμένα μου έφερε τα χαλιά πριν λίγο και είναι πεντακάθαρα....χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένη.....είναι πολυ οικονομική και όσες θέλετε κορίτσια πείτε μου να σας δώσω στοιχεία....εξυπηρετεί όλη την Αθήνα!

Μέχρι αύριο το μεσημέρι πρέπει να έχω φτιάξει, τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, σουφλέ και κεικ μπανάνα.....ναι καλά καταλάβατε φεύγει για κάμπινγκ ο σύζυγος με το φόρουμ που είναι και πρέπει να τον εξοπλίσω!!! Τό έχω όμως....ε??? Δεν με φοβάμαι!!!

Αν και τα πλένουμε μόνοι μας θα ήθελα να μου στείλεις στοιχεία σε παρακαλώ!

Σίγουρα θα έχει τα πιο ωραία φαγητά μαζί του!

Διαφημίσεις

Άρηςάννα...αυτό θα πει ελληνίδα μάνα....!!!! Αξία ανεκτίμητη....και εμένα η δικιά μου τα ίδια κάνει...μου γεμίζει ένα αυτοκίνητο τρόφιμα όποτε πάω και ας της λέω ότι έχω!!! Δεν ξέρω τις κάνουν οι μανάδες σε άλλες χώρες αλλά τις ελληνίδες δεν τις φτάνει καμία!!!!

βασια θα πω εδω τιμη!!! περσυ ειχα δωσει για 3 χειροποιητα 115ε:rolleyes:

κ φετος 57ε παιρνει ιδια τιμη ειτε μηχανης ειτε χειροιητα.

αφροδιτακι μπραβο της αχ αυτες οι μανουλες μας....

παντα ετσι θα ειμαστε για αυτες

images?q=tbn:ANd9GcS95CTDEgq4hIAaKjsn18v2RJ0rHWB5TaV-4L3hJPHGam1gdEJa

βασια για τις Ελληνιδες μαναδες κ χρυσα(κατι λεγαμε προχθες στο φεις)

9k=9k=65372_163009713823277_1219896318_n.jpg

αλλα ως γνωστον τα ξερουν ΟΛΑ!!!!

images?q=tbn:ANd9GcT6gdVXXIe8H8Z_qIdJH8hsAuCHA-UQpRCdEzqocL1RFxGlAzQz

αχ βρε κοριτσια η μανουλα μου,χθες καναμε εισαγωγη για να χειρουργηθει την Παρασκευη κ ανεβασε πυρετο το βραδυ.........ποτε θα γινει η βιοψια επιτελους???:-(:-(:-(:-(

αχ βρε κοριτσια η μανουλα μου,χθες καναμε εισαγωγη για να χειρουργηθει την Παρασκευη κ ανεβασε πυρετο το βραδυ.........ποτε θα γινει η βιοψια επιτελους???:-(:-(:-(:-(

Γλυκιά μου θέλεις να μου πεις πως την λένε να την συμπεριλάβω στο υπέρ υγείας; Δεν πήγα το προηγούμενο Σ/Κ λόγω δοντιού αλλά θα πάω μεθαύριο με την μαμά μου στην Αγ.Ειρήνη Χρυσοβαλάντου.

Ωχ, πολυ ταλαιπωρηθηκε η μανουλα σου βρε κοριτσι μου,λυπαμαι ειλικρινα!

Δεν ξερω τι με πιανει, οταν ακουω για μανουλες που εχουν προβληματα υγειας, θλιβομαι πραγματικα!Αυτες ειναι ηρωιδες όμως, τα καταφερνουν.

Ευχομαι ολοψυχα να της περασει ο πυρετος, να κανετε την βιοψια και να τελειωνετε επιτελους.

Για τον πυρετο τι ειπαν οι γιατροι? Από τι προερχεται?

για να φτιαξουν τα κεφια μας!

ατακα του γιου στην προσπαθεια να κοψουμε την πανα για τα κακα(το εχουμε πλεον καταφρει 3 βδομαδες γιουπι)

εγω - δεν εισαι πια μωρο να φορας πανα! οι πανες ειναι για τα μωρα! κανενας συμαθητης σου δεν φοραει, εισαι παιδακι μπλα μπλα...

-τι λες μαμα!!!! εισαι με τα καλα σου???? αφου ειμαι μωρο ακομα!

-οχι δεν εισαι! εισαι παιδακι!

τι λεεεεεςςςς!!! αφου εσυ δεν μου λες καθε βραδυ καληνυχτα μωρο μου σε αγαπαω!!!!

αρκει να μην μου γινει ετσι!!

images?q=tbn:ANd9GcTKfVPPGrVP5vgDD0gqMkb6U92uGl285XqTQCPJHByGhSgqeHk--w

να πω κ μια χθεσινοβραδινη λιγο σοκιν... για την αντρικη ματαιοδοξια!!

του λεω

-βγαλε το κεφαλακι να το πλυνουμε!

με ρωταει

-μαμα αν το τραβηξω ολο πισω θα πεταχτει εξω κ θα γινει τεραστιο????

-οχι αγαπη μου δεν εχει αλλο να βγει μονο το κεφαλακι!

- οχι οχι δεν καταλαβαινεις αν το τραβηξω ολο ολο θα γινει ΤΕΡΑΣΤΙΟ??

ξανα εγω

-οχι δεν εχει αλλο αν το τραβηξεις παραπανω απλα θα πονεσει.

-αχου δεν καταλαβαινεις επιτελους! αφου εχει κ αλλο σου λεω!

...σαν το κραγιον σου....που οταν το τραβας βγαινει πολυ!

προσπαθωντας να μην σκασω στα γελια του εξηγω ξανα!

- ΑΑΑ! καλα μαμα εσυ δεν καταλαβαινεις απο πουλακια θα ρωτησω τον μπαμπα που ξερει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...