Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!! Συγνώμη δε γράφω συχνά αλλά είμαι πραγματικά πολύ πιεσμένη και δεν προκάνω (που έλεγε και η γιαγιούλα μου)! Ειρήνη με γειά το μπλογκ!! πολύ ωραίο, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνεις η Martha Steward της Ελλάδας

:lol::lol::lol: Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!

Κοπέλες τι να πω, είστε όλες πολύ προκομένες!! Εγώ αυτό τον καιρό το έχω ρίξει στη μαγειρική... μαγειρεύω νηστίσιμες συνταγές για γλυκά και φαγητά από τις συνταγές της παρέας και ο άντρας μου κάθε μέρα μου λέει μας κόλασες πάλι σήμερα... τι νηστεία είναι αυτή με υπέροχα φαγάκια και γλυκά... χθες για παράδειγμα έφτιαξα νηστίσιμο μουσακά για μας, κοτόπουλο με χιλοπίτες για τα μικρά, ένα χαλβά φαρσάλων, μια νηστίσιμη πάστα φλώρα και νηστίσιμα τσουρεκάκια... οπότε όπως καταλαβαίνετε όλο το πρωί είμουν στην κουζίνα... μετά πήρα τα μικρά από το σχολείο, όχι να παίξουμε, όχι να βγούμε λίγο κάτω στο δρόμο με τα ποδήλατα, όχι να πάμε στις δραστηριότητές μας, πήγε βραδάκι και δεν ασχολήθηκα με τίποτα άλλο... σήμερα είναι η μέρα καθαριότητας λοιπόν... άντε καλή μας μέρα και καλή ευκολία σε όλες μας!
Και πολύ καλά κάνεις! Είπαμε... όλες περνάμε φάσεις και όλες μας έχουμε διαφορετικές ανάγκες. Εσύ τώρα περνάς μια πιο "έντονη" φάση μαγειρικής και πολύ καλά κάνεις! Καλά μαγειρέματα!!! {με πείνασες χριστιανή μου με τις περιγραφές!!!!} :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Μεγάλο πρόβλημα, λατρεμένη μου...! :rolleyes: Που νομίζω λίγο-πολύ το χουμε όλες.

Εγώ, όπως έχω ξαναπεί, το χω λύσει στο μεγαλύτερο κομμάτι του γιατί η αποθήκη μου είναι ακριβώς έξω από το σπίτι μου, οπότε για τα παπούτσια μας έχω αφιερώσει ένα ολόκληρο ράφι. Τα εκτός εποχής μέσα σε κουτιά και τα εντός εποχής πάνω στα κουτιά (των εκτός εποχής).

Χρησιμοποιείς και παπουτσοθήκη, εκτός από το ψάθινο καλάθι ή την χρησιμοποιείς αντί παπουτσοθήκης? Για δώσε μου μερικές πληροφορίες ακόμη να το δούμε... ;)

Μόνο το ψάθινο μπαουλάκι έχω, είναι μεγάλο χωράει μέσα καμία 15αριά ζευγάρια, ούτε αποθήκη, μόνο ένα ντουλάπι έξω στην βεράντα που το χρησιμοποιώ για απορρυπάντικά κλπ.....το πρόβλημα διογκώνεται ακόμα περισσότερο γιατί έχω παππούτσια που φόραγε η μεγάλη και είναι σαν καινούργια και τα κρατάω για να τα βάλει η μικρή όταν μεγαλώσει και άλλο....χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά, τα οπία πηγαινοφέρνω όποτε αλλάζει ο καιρός μαζί με τα κανονικά τους μήπως και κάποιο της κάνει..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες του γυαλού :) noni οι ιδέες σου είναι υπέροχες κι επίσης να σου πω ότι έμεινα με το στόμα ανοιχτό με αυτά που μαγειρεύεις! Μπράβο, πολύ τις θαυμάζω τις κοπέλες που "το 'χουν" στην κουζίνα..Το project "τσουρέκια" το αφήνω για του χρόνου, φέτος θα ασχοληθώ μόνο με τη διακόσμηση, μην πάθω και κανά overdose προκοπής χαχα :D

Mamavasia, το λουλούδι από χαρτοπετσέτα, σε μεγαλύτερη κλίμακα γίνεται ένα ωραιότατο Pom Pom για διακόσμηση πάρτι και βρεφικού δωματίου! Είναι το επόμενο project μου :)

Εγώ δυστυχώς... από κέφια.... μηδέν... μηδέν όμως.. :( Με έχει ρίξει τόσο το θέμα του φιόγκου.... άλλο πράγμα δηλαδή. Την επόμενη εβδομάδα έκλεισα ραντεβού με μία συμβουλευτική γονέων... δεν ξέρω, ελπίζω να βοηθηθούμε....

Ειρήνη μου, είσαι μια σούπερ μαμά :) Σίγουρα θα σε βοηθήσει μια συνάντηση, αλλά λέω, μήηηηπως, το έχεις πάρει λίιιιγο πιο βαρειά απ΄ όσο πρέπει; Στο λέω με όλη μου την αγάπη, έτσι; Να σου πω την μικρή ιστορία μου;; Ως παιδί δημοτικού ποτέ δεν κάθησα να διαβάσω και η μαμά μου τρελαινόταν. Βαριόμουν και έκανα φασαρία. Στην 6η τάξη ήρθε ένας καινούργιος δάσκαλος, πολύ άξιος και αυτό που λέμε " φωτισμένος"...Εκείνη τη χρονιά έγινα σημαιοφόρος του σχολείου :)

g8Sbp2.png

Κόρες,

Μόλις έκανα και ανάρτηση στο blog, σχετικά με το ψυγείο. Οπότε εκεί μπορούμε να ανατρέχουμε πολύ εύκολα πλέον για το συγκεκριμένο!

Περιμένω τα σχόλια σας. Πως σας φαίνεται βρε παιδιά? :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνάκι μου να σου πω, και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα να πάρω βαθμούς μου πέσαν τα μούτρα λίγο... ο δάσκαλος μου είπε ότι σε θέματα απόδοσης πετάει αλλά... αλλά.... μου είπε πως έχουμε το εξής πρόβλημα: ότι ασκήσεις και να βάλει ο δάσκαλος ή τεστ που είναι για μια διδακτική ώρα, ο μικρός τελειώνει στο δεκάλεπτο και μετά επειδή βαριέται, κόβει χαρτάκια και τα πετάει στους υπόλοιπους, κάνει το καραγκιοζάκι και γελάει όλη η τάξη και άλλα τέτοια χαριτωμένα... ο δάσκαλος μου είπε ότι έχει βρεί το κόλπο και του βάζει μια καρέκλα δίπλα στην έδρα και τον κάνει βοηθό του, δηλ. μόλις τελειώνει, πηγαίνει δίπλα του και του κόβει χαρτιά σαν προετοιμασία για κάποια εργασία και άλλα παρόμοια πράγματα... αλλά μου είπε μια κουβεντούλα μαζί του και από μένα θα βοηθούσε... δεν του είπα τίποτα στο γυρισμό, το βράδυ πήγα στο κρεβάτι του και ξαπλώσαμε μαζί αγκαλιά, τον χάιδευα και μιλάγαμε κανά μισάωρο, του εξήγησα ότι ο δάσκαλος τον αγαπά πολύ αλλά αυτός με αυτά που κάνει τον δυσκολεύει και είναι κρίμα και μπλα μπλα μπλα... τέλος του εξήγησα χωρίς υστερίες ότι το σχολείο έχει κανόνες που όλοι τους ακολουθούμε και ένας από αυτούς είναι να είναι ήσυχος στην τάξη... του εξήγησα ότι θα πρέπει να παραμένει ήσυχος και αν θέλει να πέρνει ένα βιβλιαράκι μαζί του να διαβάζει όση ώρα περιμένει, πήγαμε στη βιβλιοθήκη, δανειστήκαμε τους 5 φίλους τους έχει στην τσάντα του και μόλις τελειώνει, ρωτάει το δάσκαλο, βγάζει το βιβλιαράκι του και λύνει μυστήρια...:D του είπα επίσης ότι αν θέλει να περνάει καλά το σκ θα πρέπει να μην ενοχλεί στην τάξη και ότι συννενοηθήκαμε με το δάσκαλο να πηγαίνω κάθε Παρασκευή να μου λέει αν ήταν όλα οκ... αν είναι όλα οκ ( καλά παιδάκια είναι, δεν περιμένω να είναι και τέλειος απλά να μη ζορίζει το δάσκαλο πολύ και ο δάσκαλος τα ίδια λέει δεν είναι υπερβολικός) θα παίζει playstation το σκ. Αν ο δάσκαλος κάνει παράπονα, δεν έχει παιχνίδι στο playstation... Αυτή την Παρασκευή ο δάσκαλος είπε ότι ήταν μια χαρά! Οπότε, του έδωσα ένα μεγάλο φιλί, του είπα πόσο περήφανη είμαι για κείνον που προσπαθεί, έπαιξε και πήγαμε και μια μεγάλη βόλτα στο βουνό για σπαράγγια (σπαράγγια δε βρήκαμε αλλά το καταευχαριστήθηκε!) σαν ανταμοιβή του! Θέλω να σου πω να μην αγχώνεσαι και μην κάνεις τα πράγματα τραγικά... Επίσης να σου πω ότι ο μικρός σου καταλαβαίνει το άγχος σου για αυτό το θέμα και είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να σου τραβά την προσοχή και να ασχολείσαι μαζί του. Ξεκαθάρισέ του τι περιμένεις από αυτόν σοβαρά και χωρίς άγχος ή παρακαλετά... Το σχολείο έχει κανόνες και πρέπει να τους σεβόμαστε, άμα δεν τους τηρούμε γίνεται αυτό κι αυτό (ότι επιλέξεις εσύ), χωρίς να του δείχνεις ότι τον λυπάσαι... παρουσίασέ του το σαν φυσική συνέπεια των πράξεών του. Εξήγησέ του ότι δεν τον βάζεις εσύ τιμωρία, εσύ του παρουσιάζεις την κατάσταση... Και εκείνος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει... Υπάκουος στο σχολείο και διασκέδαση το σκ ή ανυπάκουος και στέρηση...

Ειμαι εδώ πάλι.Μαγείρεψα μπιφτέκια και πατζάρια με πατάτες,έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων με τα πρωινά και τα βραδυνά,έβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα,έβαλα σκούπα ,συμμάζεψα και πέρασα με πανάκια το νιπτήρα και τη λεκάνη,καθάρισα τον καθρέφτη και την πρόσοψη του πλυντηρίου,έβγαλα λαχανικά από τον κήπο και ήπια και καφέ με μια φίλη.Πήρα το πιτσιρίκι από το σχολείο,έφιαξα τις πορτοκαλάδες μας και τώρα ξεκουράζομαι για λίγο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου, είσαι μια σούπερ μαμά :) Σίγουρα θα σε βοηθήσει μια συνάντηση, αλλά λέω, μήηηηπως, το έχεις πάρει λίιιιγο πιο βαρειά απ΄ όσο πρέπει; Στο λέω με όλη μου την αγάπη, έτσι; Να σου πω την μικρή ιστορία μου;; Ως παιδί δημοτικού ποτέ δεν κάθησα να διαβάσω και η μαμά μου τρελαινόταν. Βαριόμουν και έκανα φασαρία. Στην 6η τάξη ήρθε ένας καινούργιος δάσκαλος, πολύ άξιος και αυτό που λέμε " φωτισμένος"...Εκείνη τη χρονιά έγινα σημαιοφόρος του σχολείου :)

Εχεις δίκιο για το θέμα του δασκάλου. Το ίδιο μου είπαν και διάφορες άλλες φίλες με παρόμοιο πρόβλημα, που μίλησα. Το ίδιο μου είπαν και 2 εκπαιδευτικοί.

Εχω αρχίσει όμως να βλέπω ξεκάθαρα πως ο μικρός μου έχει τελικά θέμα γιατί μίλησα και με τη δασκάλα της γυμναστικής και μου είπε πως είναι "γλωσσάς" και γενικά ανυπάκουος.

Και φυσικά δεν θέλω να είναι "άγαλμα" αλίμονο παιδάκι είναι και μάλιστα μικρό! Αλλά να μου πουν πως κάνει μια προσπάθεια!

Δοκιμάσαμε και την επιβράβευση και την τιμωρία. Τίποτα. Για τη συζήτηση δε το συζητώ...! Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μας...! Τι παραδείγματα του φέραμε, τι του εξηγήσαμε πως για εκείνον αυτή ειναι η "δουλειά" του όπως και για όλα τα παιδάκια του κόσμου, όπως δουλεύει η μαμά και ο μπαμπας... Και τον βλέπω, πως το καταλαβαίνει! Απόλυτα! Και ζητάει συγνώμη και λέει πως θα προσπαθήσει! Και μόλις μπει στο σχολείο.. τα ξεχνάει όλα! Καπνός! Σκεφτείτε πως μετά από τόση συζήτηση την περασμένη εβδομάδα, χθες με έπιασε πάλι η δασκάλα του και μου πε πως χθες έδωσε ρέστα! Εντελώς ανυπάκουος! :(:(:(

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι μου το θέμα "γλωσσάς", τώρα μπορεί να φαίνεται αρνητικό, αλλά κάνοντας προβολή στο μέλλον, πιστεύω ότι είναι χρήσιμο και θετικό γιατί θα έιναι ένα παιδί που θα διεκδικεί τα θέλω του με πείσμα.. και αυτό είναι καλό!! Βέβαια η μαμά μέχρι να μεγαλώσει... θα πει το ποιήμα!!:P

DSC03272x.JPG

καλημέρα!

αυτό ειναι ένα οικολογικό πανάκι με μικροίνες.

η μαμά μου τα είχε αγοράσει σε συσκευασία όπου είχε αρκετά μέσα. Δεν ξέρω τιμή αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο ακριβά! Γιατί τα βιτεξ μήπως φτηνά είναι? ειδικά αν είναι της συγκεκριμένης μάρκας...

Πρέπει να έχει και στα τζάμπο....

Εγώ τα χρησιμοποιώ παντού! κουζίνα, ξεσκόνισμα , μπάνιο..παντού! Ειδικά στην κουζίνα αλλάζω και 2-3 την εβδομάδα και τα παλιά αφού τα στεγνώσω έξω τα βάζω στα άπλπυτα.

η μαμά μου λέει πως δεν πρέπει να τα πλένεις με μαλακτικό και να τα χρησιμοποιείς σε χλωρίνη γιατί μετά αφηνουν χνούδι αλλά εγώ τα βάζω κανονικά στο πλυντήριο και καθαρίζω επίσης κανονικά μπάνιο και κουζίνα με χλωρίνη και πρόβλημα δεν αντιμετώπισα....

Κόρες,

Μόλις έκανα και ανάρτηση στο blog, σχετικά με το ψυγείο. Οπότε εκεί μπορούμε να ανατρέχουμε πολύ εύκολα πλέον για το συγκεκριμένο!

Με έψησες να πάρω κι εγω καλαθάκια για το ψυγείο! :) Τα βρήκα εδώ:

http://www.getitnow.gr/cat/me-and-home/epipla/koytia-apothikeysis/?sortOrder=ascending&sortMode=floatprop&searchMode=&parentCategoryId=cat440002pp&pageSize=15&utm_source=GET+THE+NEWS&utm_campaign=f78a911471-MH_26_03_20123_26_2012&utm_medium=email&mc_cid=f78a911471&mc_eid=fc4d554c92

Είναι καλή η τιμή; Εσύ τα βρίσκεις κάπου φθηνότερα;

g8Sbp2.png

Κόρες,

Ειρήνη μου μόλις το διάβασα και έκανα και το πρώτο μου σχόλιο.Πολύ ωραίο κείμενο και ευστοχο.:-):-)4 βασικές οδηγίες και το ψυγείο μας λάμπει(και με λίγη καθαριότητα βέβαια.Εγώ να προσθέσω πως τα πάντα που βάζω στο ψυγείο,τυρι,αλαντικά,φαγητά,βρίσκονται όλα μεσα σε μπωλ.βοηθάει πολύ στην εμφάνισή του.:-)

Για το γιόκα σου μην στενοχωριέσαι τόσοδεν είναι αφύσικο για τηυν ηλικία του.Να σε παρηγορήσω,σήμερα με πήρε η νηπιαγωγός γιατί είχε κατουρηθεί.Ξεχάστηκε με το παιχνίδι και έγινε το ατύχημα.Είναι όμως η δευτερη φορά και ενώ μου λέει πως δεν θα το ξανακάνει να τα πάλι.Ηνηπιαγωγός μου είπε να είμαι πιο αυστηρή για να καταγραφεί σαν εντολή στον εγκέφαλο.Εγώ όμως στεναχωριέμαι αφού ξέρω πως και ο ίδιος δεν νιώθει καλά και από την αλλη πρέπει κάποια στιγμή να το κόψει.Αααχ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...