Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

μπιλακι εγω μια φορα το εκανα και το αφησα μονο δεκα λεπτα νομιζω οτι μιση ωρα ειναι αρκετη.

αχ ευχαριστω!! τον σβηνω λεμε τωρα!

ή απο κρυοπαγημα θα παω τα εχω ολα ανοιχτα ή απο αναπενευστικο!!:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

χάθηκα πάλι αλλά έτρεχα με κάτι δουλειές χτές και γενικά αυτές τις μέρες.Σήμερα είχε άδεια ο άντρας μου και ήταν η τέλεια ευκαιρία για να φτιάξουμε την αποθήκη που γινόταν ο κακός χαμος.Πετάξαμε διάφορα και τα τακτοποιήσαμε για να μένει χώρος αν και τώρα με τα ξύλα δεν φαίνεται και πολύ ο κενός χώρος.Αντε να ψυχράνει λίγο μπας και το ανάψουμε.

Εκτός όμως από την αποθήκη βγήκα και έβαψα έναν τοίχο απέναντι από την εξωτερική μου πόρτα που είχε γίνει χάλια και φυσικά σκούπισμα,ξεσκόνισμα,ριχτάρια,μπάνια και κουζίνα.Εφτιαξα και τα συρτάρια των παιδιών με τα εσώρουχά τους καθώς και το δικό μου.Τακτοποιήσα και την τσάντα μου και πλέον είναι ανθρώπινη.

Ειρήνη μου σήμερα είχαμε το ίδιο φαγάκι αλλά εμείς το συνοδεψαμε με τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια.Εχω σίδερο αλλά είμαι κομμάτια για να το κάνω μάλλον αύριο.Αλλαξα και δύο λάμπες στον διάδρομο για τις αποθήκες και πήρα και απορρυπαντικά για την πολυκατοικία.Και αναρωτιώμουν με τον άνδρα μου ότι αν όλοι νοιαζόμασταν για τον όροφο μας η πολυκατοικία θα ήταν πολύ πιο περιποιημένη.Εγώ έδωσα 4? για το χρώμα και μια ώρα από το χρόνο μου που αν καταφερνα να χειριστώ την βούρτσα θα είχα τελειώσει πολύ πιο γρήγορα και τώρα βγαίνω και χαίρομαι την καθαριότητα του τοίχου μου.

Εχτές έφτιαξα και τα πρώτα ρόδια και πουλάκια για τα ημερολόγια για το παζάρι του σχολείου και τώρα περιμένω να στεγνώσουν για να τα βάψω.Μου μένουν ακόμα τα τσόχινα στολίδια,και μερικά πήλινα ακόμα.

Εν τω μεταξύ ενώ ήταν μια πάρα πολύ ωραία μέρα σήμερα τώρα έχει μουντίασει απίστευτα μάλλον θα ανοίξουν οι ουρανοί πάλι.

Μπόλικες δουλίτσες, προχώρησες Νασιούλα μου. Η μεσούλα όμως? Πως είναι?

Συμφωνώ με αυτό που λες, περί καθαριότητας. Για μένα πάει και παρα-έξω. Αν ενδιαφερόμασταν και για την γειτονιά μας, την πόλη μας όπως ενδιαφερόμαστε για το σπίτι μας... βλέπω κυρίες {που στο σπίτι τους μπορεί να είναι πεντακάθαρες}, που σπρώχνουν με το παπούτσι τους το φυλλάδιο που τους έχουν πετάξει στην είσοδό τους, αντί να το μαζέψουν. Πέφτει στο πεζοδρομιο, μπροστά στην πόρτα τους αλλά... δεν είναι στο σπίτι τους... :roll::roll:

Μπαίνω για λίγο να σας ενημερώσω για τα χάλια μας.Εδώ υπερβολική βροχή από χτες,δεν έχω ξαναδεί τόση βροχή από τότε που μένω εδώ.Από το βουνό κατέβαιναν καταρράκτες έχω βγάλει και φωτό.Τα σχολεία δεν άνοιξαν και γενικά υπολειτουργούμε.Πολλές ζημιές και μάλλον πάλι σήμερα θα έχουμε τα ίδια!!!

Δεν έχουμε κοιμηθεί όλο το βράδυ,μπήκαν και νερά στο σπίτι και σφουγγαρίζαμε.Ο άντρας μου πήγε να πάρει το αυτοκίνητο και το μηχανάκι στις 6 το πρωί γιατί είχε υπερβολικό νερό...

Πω-πω κοριτσάκι μου!!!!! :?:-?

Πως είναι τα πράγματα σήμερα? Το σπίτι σας?

Καλησπέρες, κοριτσάκια!

Ρε κορίτσια, ξέρει καμιά σας τι ισχύει για τη γονική άδεια στον ιδιωτικό τομέα;

Αύριο έχει ζητήσει η δασκάλα της μικρής στον παιδικό να πάμε στο σχολείο για να παρουσιάσουμε μαζί με το παιδί στην τάξη το κολάζ που φτιάξαμε στο σπίτι. Κάνω αίτηση για άδεια σήμερα (αφού μέχρι χθες δεν είχαν αποφασίσει αν θα το έκαναν Πέμπτη ή Παρασκευή) και δίνοντάς τη στο λογιστήριο λέω "συγγνώμη για την τελευταία στιγμή αλλά έτσι κι έτσι από τον παιδικό". Μου λένε α, οπότε γονική θέλεις; Λέω, ναι, δεν δικαιούμαι; Ναι, 4 μέρες το χρόνο, μου λένε. Και μετά με παίρνει τηλ η δ.δ. και μου λέει "Κική, νομίζω :confused: ότι γονική ξεκινάς να δικαιούσαι από την α' δημοτικού του παιδιού και μετά. Δεν είμαι σίγουρη, θα το κοιτάξουμε."

Είναι δυνατόν, βρε παιδιά; Δλδ, πριν τα 6, τι είσαι; Δεν είσαι γονιός; Τα παιδιά σου δεν έχουν ανάγκες; Δεν καταλαβαίνω. Θα μου πεις το μόνο είναι :rolleyes:;

Αγαπημένο μου, εύχομαι να πας και να το κατα-ευχαριστηθείς! ;)

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Τι κανετε?

Εγω δεν πολυμπηκα αυτες τις μερες γιατιεχω την μικρη με απιιστευτο βηχα,πυρετο κ πολυ γκρινια! Κ με την μικρη κολλημενη πανω μου προσπαθουσα να κανω κ δουλειες. Την δευτερα εκανα σχεδον τα παντα στο σπιτικ εχτες το απογευμα αφου ηταν κ η μικρη λιγο πιο ευδιαθετη επιτελους στολισαμε!! :D Για τα δικα μου δεδομενα φετος αργησαμε! :tongue: Τα μικρα το καταευχαριστηθηκαν,βοηθουσαν στο στολισμα,τραγουδουσαν χριστουγεννιατικα τραγουδια κ γενικα απο την χαρα τους εκαναν σαν τρελλα. Η μιρκη ειδικα μου ελεγε συνεχεια "μαμα χαριστωωω" μαμα ευχαριστω δηλαδη. Οταν κοιμηθηκαν το βραδυ εκλεισα ολα τα φωτα κ αφησα μονο τα χριστουγεννιατικα φωτακια κ πραγματικα ηταν υπεροχα. Για να καταλαβετε ποσο χαζεψα με ολη την ηρεμια κ την γαληνη με πηρε ο υπνος στις 3! Σημερα το πρωι ειχα μαγειρεματα εφτιαξα μουσακα,χιλοπιτες με κοτοπουλο για τα παιδια,πιτσα για το βραδυ κ για πρωτη φορα ψωμακι! Απο δουλειες σημερα λιγα πραγματα.φιλακια!

Αλήθεια??? Στολισατε!!!?? Και του χρόνου κορίτσι μου! Πάντα χαρές στο σπίτι σας.

Κοριτσάκια δεν προλαβαινω...τα εχω παιξει,....

Σοφάκι μου... σου στέλνω γλυκό φιλάκι.

Βρε ατιμούλες με γλωσσοφάγατε! Ξέρετε με ποιον το χάρηκα το τζάκι, το μεσημεριανό και τον απογευματινό καφέ μου; Με την πεθερααααααααααααα αχααχαχχαχαχαχαχαχχαχ

Πέρα απ την πλάκα, αντιλαμβάνομαι πως για κάποιους το τζάκι παραμένει κοζερί και εύχομαι για πάντα να μείνει έτσι αλλά για εμας από πέρυσι είναι ο μόνος τρόπος να ζεσταθούμε...

Εμ, δεν ήθελες εμένα... πάρε τώρα πεθερικό! :tongue:

Υ.Γ. Άστα.. εμείς έχουμε 2 χρόνια να βάλουμε πετρέλαιο...:rolleyes:

Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια.

Οχι δεν φταιει η δικηγορος μου. Εγω ενα ε-μαιλ πηρα απο τον πρωην. Πηρε λοιπον σημερα η δικηγορος να ρωτησει και ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!!!

Η δικηγορος μου ειναι εξαλλη, δεν θα του δωσουμε φυσικα δεκαρα, δεν θα ξανασχοληθω μαζι του, θα χαρω την εγκυμοσυνη μου. Αυριο ειναι τα γενεθλια των παιδιων και δεν θελει καν να τα δει. Να παει απο'κει που ηρθε και ακομα παραπερα παρακαλω ο ^%^%%^%&(*$$##, (γεμιστε το κενο με υβριστικα σχολια )

Βεβαια αν βρει γκομενα να δειτε πως θα υπογραψει....

Στα καλα νεα ενιωσα το Πιπ κλωτσια απ'εξω!! Σας φιλω!!

Και πολύ καλά θα κάνεις. Στα 2 χρόνια, βγαίνει "αυτόματα" οπότε...

Εγώ κάνω αυτό το ρυζόγαλο σαν την μαμάκα μου http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykolo-nostimo-rizogalo.html

Και εγώ αυτό έκανα, Ελενάκι μου. Βγήκε τέλειο!

Αχ βρε βασια... Μακαρι να γινοταν! Κατι τετοιες ωρες καταλαβαινω οτι μου λειπουν οι γονεις, τα αδελφια κ οι φιλες μου που ολοι μενουν μακρια... Ηρθε κ μας ειπε να της την παμε αυριο. (ατακα προς εμενα οταν τους ειπα να την κρατησουν: αν λειπαμε τι θα κανατε?) αυτο που κανω παντα τις δουλειες μου μονη μου για να μην εχω υποχρεωσεις! Τα εχω παρει πολυ ασχημα. Αλλα δεν μιλαω για χαρη του αντρα μου. Κ κλασσικα απο τα νευρα μου σιδερωσα απειρα. Μειναν κατι πιτζαμες κ 2 σετ σεντονια.

Κάτι τέτοια διαβάζω και χάνω την πίστη μου στους ανθρώπους.. το χω ξαναπεί.. είναι δυνατόν τα σου πει "αν λείπαμε τι θα κάνατε"? Οι γονείς σας...? :roll:

Τι να σου πω βρε Γιωτάκι.. πραγματικά δεν έχω λόγια!

καλησπερα φιλες...σας διαβασα αλλα τωρα που θελω να απαντησω δεν θυμαμε τοποτατες- πα χθες και σημερα και μια 10ετια τωρα θελω να τραβηξω τοις κοτσιδες μου με δηκαστηρια και τη δικαιοσηνη γενηκα δενυπαρχει αυτο το πραγμα ...δεν υπαρχει.............εδω και 10 χρονια χανω χρονο και χρημα απο τη ζωη μου εξετιας 3 σεσημασμενων γυφτων που μου εκλεψαν την τσαντα και ειμαι υποχρεομενη να πηγενω σε καθε κλησει του δηκαστηριου και φυσηκα τελειομο να μην εχει γιατι το πει απο αναβολη σε αναβολη και δεν ξερω κι εγω τι αλο αντη να τελειονου με συνοπτηκες διαδηκασιες αι σιχτιρ πια κοριτσια αν (μακρια απ΄εδω σας κλεψουν ποτε τσαντα μην κανετε μηνηση δεν εχει κανενα απολητος νοημα μονο ταλεπορια

Δίκιο έχεις... φαντάζομαι την ταλαιπωρία σου. Να σου πω.. και γω δεν θα έκανα μήνυση. Θα ζητούσα τα στοιχεία τους από την αστυνομία, δήθεν για να καταθέσω μήνυση αλλά θα τους την έστηνα με 2-3 μανιάτες και θα τους σαπακιαζα στο ξύλο... άει στα κομμάτια πια!
Μου έρχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο....έχω ξυπνήσει από τις 2.30 και στις 6.30 πήρα ακόμη ένα mesulid που περιμένω ακόμη να δράσει.Ας πρόσεχα και ας πήγαινα στον γιατρό όταν έπρεπε αντί να υποφέρ ω τώρα....

Έχω ραντεβού για το απόγευμα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω έτσι...

Ούτε καν ξέρω πόση διαδικασία χρειάζεται η απονεύρωση έτσι μου έρχεται να του τηλεφωνήσω τώρα και να του πω ''βγάλ'το κάνε ό,τι θες''.

Σιδέρωσα σχεδόν όλα τα ρούχα,μαγείρεψα αλλά δεν μπορώ να κάνω άλλες δουλειές που με κρατούν σε κίνηση και ξεχνάω τον πόνο γιατί θα κάνω φασαρία και έτσι χαζεύω στο ιντερνετ μέχρι να πάει 8.00. Ελπίζω να μην είναι τόσο νωρίς να τηλεφωνήσω τέτοια ώρα στο κινητό του...

Πω πω κορίτσι μου... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! :(

Υ.Γ. Τελειωσα τον νεροχύτη μου.

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια.

Οχι δεν φταιει η δικηγορος μου. Εγω ενα ε-μαιλ πηρα απο τον πρωην. Πηρε λοιπον σημερα η δικηγορος να ρωτησει και ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!!!

Η δικηγορος μου ειναι εξαλλη, δεν θα του δωσουμε φυσικα δεκαρα, δεν θα ξανασχοληθω μαζι του, θα χαρω την εγκυμοσυνη μου. Αυριο ειναι τα γενεθλια των παιδιων και δεν θελει καν να τα δει. Να παει απο'κει που ηρθε και ακομα παραπερα παρακαλω ο ^%^%%^%&(*$$##, (γεμιστε το κενο με υβριστικα σχολια ;))

Βεβαια αν βρει γκομενα να δειτε πως θα υπογραψει....

Στα καλα νεα ενιωσα το Πιπ κλωτσια απ'εξω!! Σας φιλω!!

Καλημερα Tintail, ετσι, δειξτου οτι δεν προκειται να κανεις πισω και θα "ισιωσει", αντε , τα πηρα τωρα!

Μπραβο για το μπεμπακι σου, καλα κλωτσηδια χαχαχαχ

Ουφφφφφφφ επιτέλους τα κατάφερα! 6 σελίδες διάβασα!!

Γιωτάκι φιλάκι κ υπομονή ;)

Χρυσάκι περαστικά σου κ τι έκανες λέει??? Τον φούρνο??? Φτού σου χε χε

Ραβτάκι κ Αφροδίτη περαστικά στα δοντάκια σας :D

Μυρτούλα μου έχουμε πάει στα λουτρά λαγκαδά αλλά....μόνοι μας βραδάκι αργά χε χε ;):lol: για τον ύπνο θα συμφωνήσω επίσης

Ειρηνάκι με γειες τα πράγματα του μικρού , το ίδιο φαγητό είχαμε χτες

Εγώ κάνω αυτό το ρυζόγαλο σαν την μαμάκα μου http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykolo-nostimo-rizogalo.html

Δομνίνα εγώ το κουάκερ το τρώω αλμυρό σαν σούπα, δεν μου αρέσουν οι γλυκές γεύσεις τόσο, βάζω λίγο νερό κ κουάκερ το ζεσταίνω εως να χυλώσει βάζω κ λίγη φέτα πιπέρι κ γίνεται πολύ ωραίο. Το έτρωγα στην εγκυμοσύνη σαν βραδινό ;)

Αστέρι του Βορρά είναι όλα πολύ όμορφα μπράβο σου να χαίρεσαι το αγόρι σου

Μαριάννα πολύ ωραία τα κεράσματα σου!

Δεν έλαμψαν??

Αλήθεια την σόδα γιατί την βάζεις για πες!

Christine_2 πολύ ωραία το νεσεσεράκι σου για την τσάντα ;)

:-D:-D:-D σματς σμουτς με κοτσομπολεύατεεε εεεεεεε???

ααα κ άλλος χε χε μια χαρά είμαι , τώρα άρχισε λίγο το φαγούρισμα κ το χτυπάω για να μην το ξύσω χε χε

Ωχχχ αμάν ρε παιδί μου.....

χε χε πολύ χαίρομαι γίνονται ωραία τα άτιμα!

Στα δικά μας

Το σάββατο γύρισε ο χαζμπαντ από αθήνα, η μικρή έχει γίνει αυτοκόλλητη μαζί του. Την Κυριακή βολτίτσα σε παιδότοπο για πάρτι κ ψήσαμε στη ψησταριά στο μπαλκόνι, το απόγευμα καναμε γενική καθαρίσαμε

Την Δευτέρα κ χτες κλασικά το πρωί νωρίς ξύπνημα κ τα κλασικά για την συντήρηση. Σήμερα πρέπει να κάνω σκούπα σουίφερ κ σφουγγάρισμα πριν κοιμηθώ κ έχω σίδερο :twisted::twisted:...........θα σας βάλω να δείτε πόσα είναι κ να δω αν θα τα καταφέρω να τα τελειώσω σήμερα...:roll::roll:

Την Παρασκευή που λέτε.....πήγα κ έκανα τατουάζ χε χε , το σκεφτόμουν κοντά μια δεκαετία τώρα κ πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια. Η κουμπαρούλα μου μου έκανε δώρο τα χρήματα κ πήγαμε μαζί

Τα βρήκαμε στα χρήματα με τον καλλιτέχνη κ έκανα κ το μονόγραμμα της μικρής μου πίσω από το αυτί μου στο λαιμό

Μου άρεσαν πάαααααααααααααρα πολύ κ τα κοιτάω με λατρεία χε χε είμαι ερωτευμένη μαζί τους χε χε :tongue:;):D:lol:

Η μικρή είναι στη γιαγιά της για παιχνίδι κ εγώ ξεκουράστηκα αρκετά κ λέω να ξεκινήσω το σπανακόρυζο για αύριο κ μετά το σίδερο

Θέλω κι εγω tatoo με τα αρχικα των παιδιων μου, αλλα δεν με αφηνει κανενας απο την οικογενεια, μαλλον ειμαι ανηλικο ακομα:tongue:

μα ειναι δυνατον να μην μπορουν να κρατησουν το παιδι για να παω τον αντρα μου στο νοσοκομειο για επανεξεταση? Κ δεν φτανει αυτο θυμωσε ο αντρας μου κ δεν θελει να ερθει κανενας να την κρατησει, ουτε οι γονεις μου(επειδη μενουν μακρια να μην τους ξεσηκωνει) κ θα την παρουμε μαζι, μεσα στα μικροβια. Τα νευρα μου!:mad:

Απορω με την αναισθησια μερικων παππουδογιαγιαδων!!!

Για να "την κανουν" στους γονεις, ταλαιπωρουν τα εγγονάκια.

Τι να πω πια?

Διαφημίσεις

Μου έρχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο....έχω ξυπνήσει από τις 2.30 και στις 6.30 πήρα ακόμη ένα mesulid που περιμένω ακόμη να δράσει.Ας πρόσεχα και ας πήγαινα στον γιατρό όταν έπρεπε αντί να υποφέρ ω τώρα....

Έχω ραντεβού για το απόγευμα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω έτσι...

Ούτε καν ξέρω πόση διαδικασία χρειάζεται η απονεύρωση έτσι μου έρχεται να του τηλεφωνήσω τώρα και να του πω ''βγάλ'το κάνε ό,τι θες''.

Σιδέρωσα σχεδόν όλα τα ρούχα,μαγείρεψα αλλά δεν μπορώ να κάνω άλλες δουλειές που με κρατούν σε κίνηση και ξεχνάω τον πόνο γιατί θα κάνω φασαρία και έτσι χαζεύω στο ιντερνετ μέχρι να πάει 8.00. Ελπίζω να μην είναι τόσο νωρίς να τηλεφωνήσω τέτοια ώρα στο κινητό του...

Καλημερα πονεμενο Αφροδιτακι, πως πας?Περασε ο πονοδοντος εστω και λιγο?

Ελπιζω να πηρες τον γιατρο σου τηλεφωνο.

Εγω για τρελο πονοδοντο, επαιρνα το naprosyn χαπι , δεν με επιανε το μεσουλιντ.

Περαστικα σου!!!

Καλημέρα! Κουράγιο Ειρήνη!

Τον ξέρετε αυτόν τον σταθμό; έχει όοοοολο το χρόνο Χριστουγεννιάτικα :-D

http://www.northpoleradio.com/

Εννοείται!!! :tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ Ευάκι μου!

Υ.Γ. Σήμερα έχω βάλει Tony Bennett, classic christmas :P

καλημερα

ειρηνη αφροδιτακι περαστικα

ερωτησ sos καθαριζω τον φουρνο (μην με μπαναρετε ομως γιατι σε λιγο δεν θα εχω ουτε ασιδερωτα:tongue:) ακολουθησα την δικη σας μεθοδο κ εχω βαλει ταψι με αμμωνια ποση ωρα να το αφησω εχω πεθανει λεμε με την μυρωδια δεν θα αντεξω για πολυ ακομα το εχω μιση ωρα, πειτε μου οτι αρκει??? :roll::roll::roll:

ποια ρωτουσε για την μυρωδια???? αν εχετε θεμα μην το κανεντε παντως μυριζει πολυυυυυ!!!!!!!!!!!! μεχρι κ στα ματια νιωθω ενοχληση:-(

Κόρες, αν γράψει πως δεν έχει και ασιδέρωτα, παρακαλώ να μπαναριστεί, να πυροβοληθεί και γενικότερα να λιθοβοληθεί :lol::lol::lol::lol:.

Καλημερα κι εδω μια απο τα ιδια δεν εχω και πολυ διαθεση γενικα ολα μου φταινε...

Σκεφτομαι να αγορασω στεγνωτηριο και θελω να ρωτησω οσες εχουν τι πρεπει να προσεξω να εχει ωστε να μην την πατησω ?Γιατι εννοειται οτι δεν θα παρω και το πιο ακριβο ενα μεσαιας κατηγοριας.

Σημερα πηγα στο λιντλ και πηρα κατι χριστουγεννιατικα κουτια που τα ειχα βαλει στο ματι απο περσι οπως βλεπετε κανω τα παντα για να φτιαξει η διαθεση μου χαχα

Μπράβο κορίτσι μου. Καλά κάνεις και προσπαθείς να φτιαξεις τα κέφια σου. Τι κουτάκια πήρες?

Υ.Γ. Λούστηκα και ψευτομάζεψα την κουζίνα.

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα κι εδω μια απο τα ιδια δεν εχω και πολυ διαθεση γενικα ολα μου φταινε...

Σκεφτομαι να αγορασω στεγνωτηριο και θελω να ρωτησω οσες εχουν τι πρεπει να προσεξω να εχει ωστε να μην την πατησω ?Γιατι εννοειται οτι δεν θα παρω και το πιο ακριβο ενα μεσαιας κατηγοριας.

Σημερα πηγα στο λιντλ και πηρα κατι χριστουγεννιατικα κουτια που τα ειχα βαλει στο ματι απο περσι οπως βλεπετε κανω τα παντα για να φτιαξει η διαθεση μου χαχα

Καλημερα Margio εγω πηρα περυσι στεγνωτηριο, μιλαμε σωτηρια.

Πηρα το indesit το ειχε προσφορα 240 ευρω, βεβαια εινακι πολυ απλο, δεν εχει πολλες λειτουργιες, αλλα σιγα, ενα στεγνωμα θελουμε και μαλιστα μερικους μηνες , το χειμωνα.

Να παρεις ενα οικονομικο, ναι!

δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω, πάντως εγω εχω το Candy - μέχρι εκει έφταναν τα οικονομικά μου όταν το πήρα - και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη

Γιώτα μου όταν σε χρειαστεί η πεθερά σου - γιατί θα σε χρειαστεί - πες της και συ "αν δεν ήμουν εγω εδω τι θα έκανες?"

Αφροδιτάκι κουράγιο για το δόντι!!

καλημέρα σε όλες!!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Σήμερα έχει κρύο. Καλώς ήλθες χειμώνα λοιπόν! Εγώ τα γνωστά, πόνος πάνω, πόνος κάτω, η ντεπονιά φυτρώνει στο στομάχι μου και η ζωή κυλάει!

Αέρισα, έστρωσα κρεβάτια και πίνω καφεδάκι μέχρι να ετοιμαστώ για οδοντίατρο...

Το σπίτι είναι μια χαρά μαζεμένο οπότε θα ασχοληθώ με τον πόνο μου :-P

Γιώτα θλίβομαι πραγματικά όταν μαθαίνω τέτοιες συμπεριφορές... Σκέψου να μην ήταν παιδί τους ο τραυματίας... ΣΚΕΨΟΥ!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ξερω, θα με πεταξετε εξω απο το καφε, αλλα θα το πω :

Βαλαμε πετρελαιο χτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και για να το πω καλυτερα , μας βαλανε πετρελαιο, η μαμα μου.

Ήρθα απο τη δουλεια , εφυγε η λατρεμενη μου μανουλα για το σπιτακι της, και χτυπαει το κουδουνι. Ανοιγω θυροτηλεφωνο λεω ποιος?

Ηρθαμε για το πετρελαιο μου λεει, λεω σε ποιον θελετε να βαλετε στη γειτονια, να σας πω που μενει αν ξερω. Μου λεει ο πετρελαιας το ονομα του αντρα μου.

Παυση....

Κατεβαινω κατω και μου ειπε οτι παρηγγειλε η μαμα μου για μας και για την αδερφη μου απο 500 λιτρα.

Μόνο που δεν τον φιλησα τον ανθρωπο.

Ρε παιδια, η μαμα μου ειναι μονη της, με μια συνταξη, η ιδια δεν εβαλε πετρελαιο, και

εβαλε σε εμας.Και της λεω γιατι εφυγες χριστιανη μου, δεν καθισες λιγο?

Τι να κατσω μου λεει, να αρχισετε τα ευχαριστω και τετοια?

Πήρα τα παιδια επιτόπου, πήραμε σουβλακια και ενα κουτι σοκολατινες (έμεινα με 5 ευρω μεχρι αυριο) και πηγαμε τα τσακισαμε στο δωματιακι της.

Μένει σε μια γκαρσονιερα πάνω απο την αδερφη μου.

Πόσο με συγκινησε...

Άραγε εγω θα μπορεσω να ειμαι ανταξια της στο μελλον????

Αχ, μανουλες γλυκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλες! Σήμερα έχει κρύο. Καλώς ήλθες χειμώνα λοιπόν! Εγώ τα γνωστά, πόνος πάνω, πόνος κάτω, η ντεπονιά φυτρώνει στο στομάχι μου και η ζωή κυλάει!

Αέρισα, έστρωσα κρεβάτια και πίνω καφεδάκι μέχρι να ετοιμαστώ για οδοντίατρο...

Το σπίτι είναι μια χαρά μαζεμένο οπότε θα ασχοληθώ με τον πόνο μου :-P

Γιώτα θλίβομαι πραγματικά όταν μαθαίνω τέτοιες συμπεριφορές... Σκέψου να μην ήταν παιδί τους ο τραυματίας... ΣΚΕΨΟΥ!

Σ έχει λιώσει το παλιόδοντο κορίτσι μου....:| ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Ξερω, θα με πεταξετε εξω απο το καφε, αλλα θα το πω :

Βαλαμε πετρελαιο χτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και για να το πω καλυτερα , μας βαλανε πετρελαιο, η μαμα μου.

Ήρθα απο τη δουλεια , εφυγε η λατρεμενη μου μανουλα για το σπιτακι της, και χτυπαει το κουδουνι. Ανοιγω θυροτηλεφωνο λεω ποιος?

Ηρθαμε για το πετρελαιο μου λεει, λεω σε ποιον θελετε να βαλετε στη γειτονια, να σας πω που μενει αν ξερω. Μου λεει ο πετρελαιας το ονομα του αντρα μου.

Παυση....

Κατεβαινω κατω και μου ειπε οτι παρηγγειλε η μαμα μου για μας και για την αδερφη μου απο 500 λιτρα.

Μόνο που δεν τον φιλησα τον ανθρωπο.

Ρε παιδια, η μαμα μου ειναι μονη της, με μια συνταξη, η ιδια δεν εβαλε πετρελαιο, και

εβαλε σε εμας.Και της λεω γιατι εφυγες χριστιανη μου, δεν καθισες λιγο?

Τι να κατσω μου λεει, να αρχισετε τα ευχαριστω και τετοια?

Πήρα τα παιδια επιτόπου, πήραμε σουβλακια και ενα κουτι σοκολατινες (έμεινα με 5 ευρω μεχρι αυριο) και πηγαμε τα τσακισαμε στο δωματιακι της.

Μένει σε μια γκαρσονιερα πάνω απο την αδερφη μου.

Πόσο με συγκινησε...

Άραγε εγω θα μπορεσω να ειμαι ανταξια της στο μελλον????

Αχ, μανουλες γλυκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό ειναι ΜΑΝΑ, βρε κόρες.. ΑΥΤΟ!

Μπράβο της!!!!!

Να περάσετε υπέροχες, ζεστές ευχές! Πάντα χαρές στο σπίτι σας.

Υ.Γ. Εβαλα ένα πλυντήριο με 3 ζευγάρια παπούτσια. Θα αργήσουν να στεγνώσουν αλλά έπρεπε. Μάζεψα το δωμάτιο του φιογκακίου.

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα πονεμενο Αφροδιτακι, πως πας?Περασε ο πονοδοντος εστω και λιγο?

Ελπιζω να πηρες τον γιατρο σου τηλεφωνο.

Εγω για τρελο πονοδοντο, επαιρνα το naprosyn χαπι , δεν με επιανε το μεσουλιντ.

Περαστικα σου!!!

Φυσικά τον πήρα και μου είπε να πάω πρωί πρωί...τον περίμενα απ' έξω... Μου έκανε κάτι για 3 λεπτά και αμέσως το δόντι αποσυμφορήθηκε. Τώρα το αφήνουμε να ηρεμήσει και πάω αύριο μετά την δουλειά για συνέχεια της απονεύρωσης.

Έκανα βλακεία που πήρα 2 mesulid μέσα σε 5 ώρες και με μάλωσε.....

Ευχαριστώ όλες για τα περαστικά!

Σ έχει λιώσει το παλιόδοντο κορίτσι μου....:| ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Αυτό ειναι ΜΑΝΑ, βρε κόρες.. ΑΥΤΟ!

Μπράβο της!!!!!

Να περάσετε υπέροχες, ζεστές ευχές! Πάντα χαρές στο σπίτι σας.

Υ.Γ. Εβαλα ένα πλυντήριο με 3 ζευγάρια παπούτσια. Θα αργήσουν να στεγνώσουν αλλά έπρεπε. Μάζεψα το δωμάτιο του φιογκακίου.

Αχ, η μανουλα μου,μόλις μιλησαμε στο τηλεφωνο και μου ειπε ότι παιρνει την κορουλα μου και πανε τραπεζα να βαλει στο ν λογαριασμο του αδερφου μου λεφτα να βαλει πετρελαιο. (μενει Κοζανη).

Και βεβαια, δεν ειναι τα λεφτα, αλλα η πραξη της.

Τη λατρευω , ειναι η ζωη μου !!!

Μακαρι να καταφερω κι εγω , να λενε τα αγγελουδια μου ετσι για μενα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...