Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γιώτα να μου την φέρεις εμένα....δίπλα είμαστε :) !!!!

Θα την αναλάβουν και τα κορίτσια μου χιχιχι!!!

Αχ βρε βασια... Μακαρι να γινοταν! Κατι τετοιες ωρες καταλαβαινω οτι μου λειπουν οι γονεις, τα αδελφια κ οι φιλες μου που ολοι μενουν μακρια... Ηρθε κ μας ειπε να της την παμε αυριο. (ατακα προς εμενα οταν τους ειπα να την κρατησουν: αν λειπαμε τι θα κανατε?) αυτο που κανω παντα τις δουλειες μου μονη μου για να μην εχω υποχρεωσεις! Τα εχω παρει πολυ ασχημα. Αλλα δεν μιλαω για χαρη του αντρα μου. Κ κλασσικα απο τα νευρα μου σιδερωσα απειρα. Μειναν κατι πιτζαμες κ 2 σετ σεντονια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα να μου την φέρεις εμένα....δίπλα είμαστε :) !!!!

Θα την αναλάβουν και τα κορίτσια μου χιχιχι!!!

Αχ βρε βασια... Μακαρι να γινοταν! Κατι τετοιες ωρες καταλαβαινω οτι μου λειπουν οι γονεις, τα αδελφια κ οι φιλες μου που ολοι μενουν μακρια... Ηρθε κ μας ειπε να της την παμε αυριο. (ατακα προς εμενα οταν τους ειπα να την κρατησουν: αν λειπαμε τι θα κανατε?) αυτο που κανω παντα τις δουλειες μου μονη μου για να μην εχω υποχρεωσεις! Τα εχω παρει πολυ ασχημα. Αλλα δεν μιλαω για χαρη του αντρα μου. Κ κλασσικα απο τα νευρα μου σιδερωσα απειρα. Μειναν κατι πιτζαμες κ 2 σετ σεντονια.

καλησπερα φιλες...σας διαβασα αλλα τωρα που θελω να απαντησω δεν θυμαμε τοποτα
:oops:
τες- πα χθες και σημερα και μια 10ετια τωρα θελω να τραβηξω τοις κοτσιδες μου με δηκαστηρια και τη δικαιοσηνη γενηκα
:twisted:
δενυπαρχει αυτο το πραγμα ...δεν υπαρχει.............εδω και 10 χρονια χανω χρονο και χρημα απο τη ζωη μου εξετιας 3 σεσημασμενων γυφτων που μου εκλεψαν την τσαντα και ειμαι υποχρεομενη να πηγενω σε καθε κλησει του δηκαστηριου και φυσηκα τελειομο να μην εχει γιατι το πει απο αναβολη σε αναβολη και δεν ξερω κι εγω τι αλο αντη να τελειονου με συνοπτηκες διαδηκασιες
:twisted: αι σιχτιρ πια
κοριτσια αν (μακρια απ΄εδω σας κλεψουν ποτε τσαντα μην κανετε μηνηση δεν εχει κανενα απολητος νοημα
:rolleyes:
μονο ταλεπορια
:mad:

καλα δεν λυπουντε το μωρο μεσα στα μικροβια? τι να πω....κι εγω γιαυτο αναγκαζωμαι και τον παω στη αλλη ακρη γιατι βραδυ δεν μπορουν με τιποτα,βεβαια ειναι κι δικος μου στραβοξυλο το μονο σπιτι που θελει να κοιματε βραδυ ειναι το πατρικο μου:rolleyes: στα σεμιναρια αλλο δεν τον παιρνω μαζι γιατι πρεπει να περνω και τι μανα μου για μπεμπι σιτινγ και αυτες οι χαρες κοπηκαν απο τη ετερια πλεον:?

YOTOU για απογευματινές ώρες μπορώ κι εγώ να σε βοηθήσω αν θέλεις. Δεν νομίζω να μένουμε και τόσο μακριά κι εγώ δυτικά προάστεια είμαι και στο σπίτι έχει άπειρα παιχνίδια για μικρά παιδιά.

Διαφημίσεις

Μου έρχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο....έχω ξυπνήσει από τις 2.30 και στις 6.30 πήρα ακόμη ένα mesulid που περιμένω ακόμη να δράσει.Ας πρόσεχα και ας πήγαινα στον γιατρό όταν έπρεπε αντί να υποφέρ ω τώρα....

Έχω ραντεβού για το απόγευμα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω έτσι...

Ούτε καν ξέρω πόση διαδικασία χρειάζεται η απονεύρωση έτσι μου έρχεται να του τηλεφωνήσω τώρα και να του πω ''βγάλ'το κάνε ό,τι θες''.

Σιδέρωσα σχεδόν όλα τα ρούχα,μαγείρεψα αλλά δεν μπορώ να κάνω άλλες δουλειές που με κρατούν σε κίνηση και ξεχνάω τον πόνο γιατί θα κάνω φασαρία και έτσι χαζεύω στο ιντερνετ μέχρι να πάει 8.00. Ελπίζω να μην είναι τόσο νωρίς να τηλεφωνήσω τέτοια ώρα στο κινητό του...

Καλημέρα κορίτσια!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ κουράγιο με τον πονόδοντο, η απονεύρωση έχει διαδικασία, και εγώ έχω φτάσει στο σημείο να πω "βγάλτο να τελειώνουμε" αλλά καλό είναι να το κρατήσεις το δοντάκι σου έστω και απονευρωμένο, εγώ αναγκάστηκα να κάνω και εξαγωγή και είναι κριμα.

Ο άντρας μου αυτές τις μέρες είναι στο club του οδοντιάτρου, απονευρώσεις και σφραγίσματα... μας κοστίζει όσο σχεδόν θα μας κόστιζε ο καινούργιος καναπές :rolleyes: αλλά χαλάλι γιατί είχε 5 χρόνια να πάει και δεν το αποφάσιζε με τίποτα !!!

sACYp2.png

Καλημέρα, με μία άκρως χειμωνιάτικη μέρα.

Και σήμερα δεν είμαι πολύ καλά. Η μέση μου, η κοιλιά μου.. γενικά δεν είμαι στα πολύ καλά μου. Η περίοδος με έχει "ρίξει" και ψυχολογικά γιατί δεν μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα να "ξεχαστώ" αλλά θα περάσει.. από αύριο πιστεύω, θα είμαι καλύτερα.

Χθες, είχα δουλίτσα και άργησα να επιστρέψω. Με το που ήρθα, έκανα μπανάκι και ξάπλωσα αγκαλιά με το φιογκάκι μου. Δεν μάζεψα τίποτα, ούτε νεροχύτη και σήμερα η κουζίνα μου ειναι άνω-κάτω. Δεν πειράζει, σιγά-σιγά.

Σήμερα, πήγα το παιδάκι σχολείο, με γαλότσες και μετά αποθήκη χαρτικών και σούπερ.

Η γειτονιά μας, έχει αρχίσει να στολιζεται με χριστουγεννιάτικα. Τα καταστήματα εννοώ... άντε, μήπως ανέβουν λιγάκι τα "μέσα" μας, το χουμε πολύ ανάγκη, όλοι.

Επέστρεψα σπιτάκι μου, ο άντρας μου τακτοποίησε τα αγορασμένα και εγώ άπλωσα στην απλώστρα, στο μπαλκόνι μας, ρούχα από το νυχερινό πλυντήριο.

Εχω διάφορα στο μυαλό μου για σήμερα αλλά θα δω πως θα μου "βγει" η μέρα. Θα σας ενημερώνω.

Σας φιλώ όλες γλυκά και σας εύχομαι μία όμορφη και χαλαρή μέρα.

Υ.Γ. Ακούω χριστουγεννιάτικα και νιώθω όμορφα μέσα στη μαυρίλα που μας κυκλώνει.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα σας!!

Έβαλε κρύο ή μου φαίνεται???? Σήμερα περιμένω τα χαλάκια μου....!!!

Θα φτιάξω φακές και θα στρώσω...αφού έχω ήδη καθαρίσει απο εχτές το σπίτι!

καλημερα

ειρηνη αφροδιτακι περαστικα

ευχαριστω!! βασια τα πηρα χθες τα ειχα δωσει εκει που μου ειπες!!! τα εστρωσα κιολας μια χαρα δεν μυριζουν φαρμακιλα οπως αλλες φορες μου τα εκαναν με βιολογικο καθαρισμο για χειροποιητα κ να πω οτι πληρωσα τα μισα απο περσυ!!!!!!!:P ετσι του εδωσα ακομα 2 φλοκατες κ το γουνινο χαλι που μου ειχε πει η ελινα οτι δεν αναλαμβανουν αλλα ο αντρας της μου ειπε ναι:rolleyes:

ερωτησ sos καθαριζω τον φουρνο (μην με μπαναρετε ομως γιατι σε λιγο δεν θα εχω ουτε ασιδερωτα:tongue:) ακολουθησα την δικη σας μεθοδο κ εχω βαλει ταψι με αμμωνια ποση ωρα να το αφησω εχω πεθανει λεμε με την μυρωδια δεν θα αντεξω για πολυ ακομα το εχω μιση ωρα, πειτε μου οτι αρκει??? :roll::roll::roll:

ποια ρωτουσε για την μυρωδια???? αν εχετε θεμα μην το κανεντε παντως μυριζει πολυυυυυ!!!!!!!!!!!! μεχρι κ στα ματια νιωθω ενοχληση:-(

Καλημερα κι εδω μια απο τα ιδια δεν εχω και πολυ διαθεση γενικα ολα μου φταινε...

Σκεφτομαι να αγορασω στεγνωτηριο και θελω να ρωτησω οσες εχουν τι πρεπει να προσεξω να εχει ωστε να μην την πατησω ?Γιατι εννοειται οτι δεν θα παρω και το πιο ακριβο ενα μεσαιας κατηγοριας.

Σημερα πηγα στο λιντλ και πηρα κατι χριστουγεννιατικα κουτια που τα ειχα βαλει στο ματι απο περσι οπως βλεπετε κανω τα παντα για να φτιαξει η διαθεση μου χαχα

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημερα κι εδω μια απο τα ιδια δεν εχω και πολυ διαθεση γενικα ολα μου φταινε...

Σκεφτομαι να αγορασω στεγνωτηριο και θελω να ρωτησω οσες εχουν τι πρεπει να προσεξω να εχει ωστε να μην την πατησω ?Γιατι εννοειται οτι δεν θα παρω και το πιο ακριβο ενα μεσαιας κατηγοριας.

Σημερα πηγα στο λιντλ και πηρα κατι χριστουγεννιατικα κουτια που τα ειχα βαλει στο ματι απο περσι οπως βλεπετε κανω τα παντα για να φτιαξει η διαθεση μου χαχα

καλημερα κοριτσι ευχομαι να φτιαξουν τα κεφια συντομα!

το δικο μου ειναι Bosch αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενη το χρησιμοποιω μονο οταν δεν εχω αλλη λυση τα τσαλακωνει περισοτερο απο το απλωμα:rolleyes::rolleyes: μονο καμια φορμα φουτερ γλιτωνει τα υπολοιπα......:roll::roll:

κοιτα στο παρεντς εχει ολοκληρο θεμα στεγνωτηριο θα σε βοηθησουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...