Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κική έχει δίκιο η Ρενάτα.Δυστυχώς γονιός θεωρήσε όταν το παιδί πάει στην Πρωτοβάθμεια Εκπαίδευση και τότε θα πρέπει να πηγαίνεις χαρτί από το σχολείο οτι παρουσιάστηκες πχ για να πάρεις βαθμούς.Επίσης η γονική άδεια μπορεί να μην είναι ολόκληρη ημέρα άλλα μόνο μερικές ώρες ίσα για να πάρεις βαθμούς και να γυρίσεις πίσω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την κατάψυξη για τα μαγειρεμένα φαγητά τη χρησιμοποιώ κι εγώ πολύ.

Το μέγιστο που τα έχω αφήσει είναι δέκα μέρες.

Σήμερα ας πούμε έβγαλα ρεβύθια σούπα της προηγούμενης εβδομάδας και τα έβαλα στο φούρνο με σπανάκι και ντομάτα.

Δεν καταψύχω ποτέ πατάτες, ρύζι και μανιτάρια.

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Τι κανετε?

Εγω δεν πολυμπηκα αυτες τις μερες γιατιεχω την μικρη με απιιστευτο βηχα,πυρετο κ πολυ γκρινια! Κ με την μικρη κολλημενη πανω μου προσπαθουσα να κανω κ δουλειες. Την δευτερα εκανα σχεδον τα παντα στο σπιτικ εχτες το απογευμα αφου ηταν κ η μικρη λιγο πιο ευδιαθετη επιτελους στολισαμε!! :D Για τα δικα μου δεδομενα φετος αργησαμε! :tongue: Τα μικρα το καταευχαριστηθηκαν,βοηθουσαν στο στολισμα,τραγουδουσαν χριστουγεννιατικα τραγουδια κ γενικα απο την χαρα τους εκαναν σαν τρελλα. Η μιρκη ειδικα μου ελεγε συνεχεια "μαμα χαριστωωω" μαμα ευχαριστω δηλαδη. Οταν κοιμηθηκαν το βραδυ εκλεισα ολα τα φωτα κ αφησα μονο τα χριστουγεννιατικα φωτακια κ πραγματικα ηταν υπεροχα. Για να καταλαβετε ποσο χαζεψα με ολη την ηρεμια κ την γαληνη με πηρε ο υπνος στις 3! Σημερα το πρωι ειχα μαγειρεματα εφτιαξα μουσακα,χιλοπιτες με κοτοπουλο για τα παιδια,πιτσα για το βραδυ κ για πρωτη φορα ψωμακι! Απο δουλειες σημερα λιγα πραγματα.φιλακια!

Μαράκι να χαίρεσαι το παιδάκι σου, Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα!!! :P

Το πάρτι (από αυτά που είδαμε στις φωτογραφίες ) είχε σίγουρα μεγάλη επιτυχία! :P

Ολα όμορφα και η μαμά κούκλα! :P

Και του χρόνου! :)

Διαφημίσεις

Μάλιστα :rolleyes:!

Ευχαριστώ, κοριτσάκια!

Οπότε, αν θέλω να πάω αύριο με τη μικρή μου, μόνο άνευ αποδοχών, αφού την κανονική μου άδεια την παίρνω υποχρεωτικά όλη το καλοκαίρι που κλείνει ο φόρεας :rolleyes:.

Θα μου στοιχίσει κάτι παραπάνω αυτό το κολάζ τελικά :lol:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Μάλιστα :rolleyes:!

Ευχαριστώ, κοριτσάκια!

Οπότε, αν θέλω να πάω αύριο με τη μικρή μου, μόνο άνευ αποδοχών, αφού την κανονική μου άδεια την παίρνω υποχρεωτικά όλη το καλοκαίρι που κλείνει ο φόρεας :rolleyes:.

Θα μου στοιχίσει κάτι παραπάνω αυτό το κολάζ τελικά :lol:!

Βέβαια για να κάνω λίγο και τον συνήγορο του διαβόλου από πότε θεωρείται δεδομένο πως ο γονιός μπορεί να παρεβρεθεί σε εκδήλωση του παιδικού πρωινές ώρες;

Είναι απ τις φορές που εκνευρίζομαι που και οι δασκάλες/διευθυντές κοιτάνε την πάρτη τους και δεν αφιερώνουν ένα απόγευμα για μια τέτοια διαδικασία.

Ξέρω πως σε αυτό υπάρχει ο αντίλογος απ τις δασκάλες του στυλ "τι λες κυρά μου που θα τρέχω ΚΑΙ απόγευμα" όπως και το οτι υπάρχουν γονείς που δουλεύουν απογεύματα/βράδια/Σαββατοκύριακα.

Έτσι, καταλήγουμε πως για όλα φταιει η άτιμη κοινωνία και λουζόμαστε τις συνέπειες της κάθε πράξης/απόφασής μας :-)

Βρε ατιμούλες με γλωσσοφάγατε! Ξέρετε με ποιον το χάρηκα το τζάκι, το μεσημεριανό και τον απογευματινό καφέ μου; Με την πεθερααααααααααααα αχααχαχχαχαχαχαχαχχαχ

Πέρα απ την πλάκα, αντιλαμβάνομαι πως για κάποιους το τζάκι παραμένει κοζερί και εύχομαι για πάντα να μείνει έτσι αλλά για εμας από πέρυσι είναι ο μόνος τρόπος να ζεσταθούμε...

Στις δουλειές μας τώρα, έβαλα πλυντήριο πιάτων, άπλωσα το 3ο πλυντήριο και δίπλωσα το 2ο που βγήκε απ το στεγνωτήριο, φάγαμε, μάζεψα το τραπέζι και τώρα θα αδειάσω το πλυντήριο πιάτων και θα βάλω μέσα τα άπλυτα. Θα μαζέψω και τα ρούχα απ τις απλώστρες μιας και νομίζω έχουν στεγνώσει με τον αέρα που έβαλε, θα τα σιδερώσω κι αυτά και θα συνεχίσω τη δουλίτσα στον υπολογιστή.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια.

Οχι δεν φταιει η δικηγορος μου. Εγω ενα ε-μαιλ πηρα απο τον πρωην. Πηρε λοιπον σημερα η δικηγορος να ρωτησει και ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!!!

Η δικηγορος μου ειναι εξαλλη, δεν θα του δωσουμε φυσικα δεκαρα, δεν θα ξανασχοληθω μαζι του, θα χαρω την εγκυμοσυνη μου. Αυριο ειναι τα γενεθλια των παιδιων και δεν θελει καν να τα δει. Να παει απο'κει που ηρθε και ακομα παραπερα παρακαλω ο ^%^%%^%&(*$$##, (γεμιστε το κενο με υβριστικα σχολια ;))

Βεβαια αν βρει γκομενα να δειτε πως θα υπογραψει....

Στα καλα νεα ενιωσα το Πιπ κλωτσια απ'εξω!! Σας φιλω!!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Ουφφφφφφφ επιτέλους τα κατάφερα! 6 σελίδες διάβασα!!

Γιωτάκι φιλάκι κ υπομονή ;)

Χρυσάκι περαστικά σου κ τι έκανες λέει??? Τον φούρνο??? Φτού σου χε χε

Ραβτάκι κ Αφροδίτη περαστικά στα δοντάκια σας :D

Μυρτούλα μου έχουμε πάει στα λουτρά λαγκαδά αλλά....μόνοι μας βραδάκι αργά χε χε ;):lol: για τον ύπνο θα συμφωνήσω επίσης

Ειρηνάκι με γειες τα πράγματα του μικρού , το ίδιο φαγητό είχαμε χτες

Εγώ κάνω αυτό το ρυζόγαλο σαν την μαμάκα μου http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykolo-nostimo-rizogalo.html

Δομνίνα εγώ το κουάκερ το τρώω αλμυρό σαν σούπα, δεν μου αρέσουν οι γλυκές γεύσεις τόσο, βάζω λίγο νερό κ κουάκερ το ζεσταίνω εως να χυλώσει βάζω κ λίγη φέτα πιπέρι κ γίνεται πολύ ωραίο. Το έτρωγα στην εγκυμοσύνη σαν βραδινό ;)

Αστέρι του Βορρά είναι όλα πολύ όμορφα μπράβο σου να χαίρεσαι το αγόρι σου

Μαριάννα πολύ ωραία τα κεράσματα σου!

Εγώ στο φίλτρο βάζω εκτός από βανίλια και μια κουταλίτσα σόδα.

Έπλυνα χτένες και βούρτσες με ξύδι σε στυλ kalamari ;)

.

Δεν έλαμψαν??

Αλήθεια την σόδα γιατί την βάζεις για πες!

Christine_2 πολύ ωραία το νεσεσεράκι σου για την τσάντα ;)

Χίλια χρόνια θα ζήσεις. Σε σκεφτόμουν το πρωϊνο!

:-D:-D:-D σματς σμουτς με κοτσομπολεύατεεε εεεεεεε???

καλημέρα!!:D

καλαμαράκι μεγειά!!εχω και γω δύο, αν χρειαστείς κάτι σε σχέση με την επούλωση κλπ ρώτα με...

ααα κ άλλος χε χε μια χαρά είμαι , τώρα άρχισε λίγο το φαγούρισμα κ το χτυπάω για να μην το ξύσω χε χε

Μπαίνω για λίγο να σας ενημερώσω για τα χάλια μας.Εδώ υπερβολική βροχή από χτες,δεν έχω ξαναδεί τόση βροχή από τότε που μένω εδώ.Από το βουνό κατέβαιναν καταρράκτες έχω βγάλει και φωτό.Τα σχολεία δεν άνοιξαν και γενικά υπολειτουργούμε.Πολλές ζημιές και μάλλον πάλι σήμερα θα έχουμε τα ίδια!!!

Δεν έχουμε κοιμηθεί όλο το βράδυ,μπήκαν και νερά στο σπίτι και σφουγγαρίζαμε.Ο άντρας μου πήγε να πάρει το αυτοκίνητο και το μηχανάκι στις 6 το πρωί γιατί είχε υπερβολικό νερό...

Ωχχχ αμάν ρε παιδί μου.....

Καλαμαράκι, με γεια :D:D!

ΚΙ εγώ σε σκεφτόμουν γιατί έτρωγα τη συνταγή σου (τα λαχανικά με το κάρυ) μαγειρεμένα από το σύζυγο! (Μου τη δίνει όταν πετυχαίνει το φαγητό καλύτερα από μένα :lol:)

χε χε πολύ χαίρομαι γίνονται ωραία τα άτιμα!

Στα δικά μας

Το σάββατο γύρισε ο χαζμπαντ από αθήνα, η μικρή έχει γίνει αυτοκόλλητη μαζί του. Την Κυριακή βολτίτσα σε παιδότοπο για πάρτι κ ψήσαμε στη ψησταριά στο μπαλκόνι, το απόγευμα καναμε γενική καθαρίσαμε

Την Δευτέρα κ χτες κλασικά το πρωί νωρίς ξύπνημα κ τα κλασικά για την συντήρηση. Σήμερα πρέπει να κάνω σκούπα σουίφερ κ σφουγγάρισμα πριν κοιμηθώ κ έχω σίδερο :twisted::twisted:...........θα σας βάλω να δείτε πόσα είναι κ να δω αν θα τα καταφέρω να τα τελειώσω σήμερα...:roll::roll:

Την Παρασκευή που λέτε.....πήγα κ έκανα τατουάζ χε χε , το σκεφτόμουν κοντά μια δεκαετία τώρα κ πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια. Η κουμπαρούλα μου μου έκανε δώρο τα χρήματα κ πήγαμε μαζί

Τα βρήκαμε στα χρήματα με τον καλλιτέχνη κ έκανα κ το μονόγραμμα της μικρής μου πίσω από το αυτί μου στο λαιμό

Μου άρεσαν πάαααααααααααααρα πολύ κ τα κοιτάω με λατρεία χε χε είμαι ερωτευμένη μαζί τους χε χε :tongue:;):D:lol:

Η μικρή είναι στη γιαγιά της για παιχνίδι κ εγώ ξεκουράστηκα αρκετά κ λέω να ξεκινήσω το σπανακόρυζο για αύριο κ μετά το σίδερο

Διαφημίσεις

μα ειναι δυνατον να μην μπορουν να κρατησουν το παιδι για να παω τον αντρα μου στο νοσοκομειο για επανεξεταση? Κ δεν φτανει αυτο θυμωσε ο αντρας μου κ δεν θελει να ερθει κανενας να την κρατησει, ουτε οι γονεις μου(επειδη μενουν μακρια να μην τους ξεσηκωνει) κ θα την παρουμε μαζι, μεσα στα μικροβια. Τα νευρα μου!:mad:

Δεν έλαμψαν??

Αλήθεια την σόδα γιατί την βάζεις για πες!

Την Παρασκευή που λέτε.....πήγα κ έκανα τατουάζ χε χε , το σκεφτόμουν κοντά μια δεκαετία τώρα κ πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια. Η κουμπαρούλα μου μου έκανε δώρο τα χρήματα κ πήγαμε μαζί

Οι χτένες/βούρτσες έλαμψαν και μοσχομύρισαν, έβαλα και μία στάλα σαπουνάκι.

Σου βάζω ένα link για την σόδα.

http://www.neadiatrofis.gr/2013/10/pos-na-dioxete-ti-mirodia-apo-tin-ilektriki-skoupa.html

Tattoo έχω κι εγώ από το 1998.... ένα tribal στην μέση μου. Εδώ και 2 χρόνια κλωθογυρίζω στο μυαλό μου κάτι για τις μικρές αλλά δεν έχω καταλήξει που και τι ακριβώς θέλω. Παίζει και μονόγραμμα και ιδεόγραμμα αλλά και σχεδιάκι, δεν ξέρω...

Με 'γεια σου λοιπόν!!!

Οι σύζυγοι μας αντάλλαξαν πόλεις το Σ/Κ? :)

Δηλαδή με την ομοιοπαθητικη ειδατε αποτέλεσμα άμεσο?Δεν εχω ιδεα

Δεν υπήρχε άμεσο αποτέλεσμα στην λεύκη αλλά σταμάτησε την εξέλιξη της σταδιακά. Επειδή ανά τακτά διαστήματα με 5 έως 10 χρόνια διαφορά του εμφανίζεται και κάτι σαν αλλεργία που το ονομάζουν οι δερματολόγοι κνίδωση, τον βοηθάει η ομοιοπαθητική μέσα σε διάστημα 3 έως 6 μηνών (κάθε φορά που εμφανίζεται).

Μία πολύ πολύ καλή μου φίλη, έχει ψωρασιακή αρθρίτιδα. Άλλαξε 3 δερματολόγους και τελικά με ομοιοπαθητική την αντιμετωπίζει πολύ καλύτερα. Είχε φτάσει σε σημείο να κουτσαίνει σαν γριά....

Η μεγάλη μου με ένα χαπάκι γίνεται περδίκι (στα παιδιά δεν μιλάμε για placebo γιατί δεν ξέρουν τι παίρνουν).

Η μικρή δεν είναι συμβατή με τίποτα.....:( έχουμε δοκιμάσει διάφορους συνδυασμούς αλλά απλά ο οργανισμός της θέλει κάτι άλλο, την κλασσική ιατρική του βρε παιδί μου.....

Καλησπέρες, κοριτσάκια!

Ρε κορίτσια, ξέρει καμιά σας τι ισχύει για τη γονική άδεια στον ιδιωτικό τομέα;

Αύριο έχει ζητήσει η δασκάλα της μικρής στον παιδικό να πάμε στο σχολείο για να παρουσιάσουμε μαζί με το παιδί στην τάξη το κολάζ που φτιάξαμε στο σπίτι. Κάνω αίτηση για άδεια σήμερα (αφού μέχρι χθες δεν είχαν αποφασίσει αν θα το έκαναν Πέμπτη ή Παρασκευή) και δίνοντάς τη στο λογιστήριο λέω "συγγνώμη για την τελευταία στιγμή αλλά έτσι κι έτσι από τον παιδικό". Μου λένε α, οπότε γονική θέλεις; Λέω, ναι, δεν δικαιούμαι; Ναι, 4 μέρες το χρόνο, μου λένε. Και μετά με παίρνει τηλ η δ.δ. και μου λέει "Κική, νομίζω :confused: ότι γονική ξεκινάς να δικαιούσαι από την α' δημοτικού του παιδιού και μετά. Δεν είμαι σίγουρη, θα το κοιτάξουμε."

Είναι δυνατόν, βρε παιδιά; Δλδ, πριν τα 6, τι είσαι; Δεν είσαι γονιός; Τα παιδιά σου δεν έχουν ανάγκες; Δεν καταλαβαίνω. Θα μου πεις το μόνο είναι :rolleyes:;

Καλαμαράκι, με γεια :D:D!

ΚΙ εγώ σε σκεφτόμουν γιατί έτρωγα τη συνταγή σου (τα λαχανικά με το κάρυ) μαγειρεμένα από το σύζυγο! (Μου τη δίνει όταν πετυχαίνει το φαγητό καλύτερα από μένα :lol:)

Γονική από νηπιαγωγείο..... προσοχή όχι από προνήπιο (εγώ προσωπικά δέχομαι από προνήπιο ως λογίστρια μιλάω-κάποιοι όμως στέκονται στην λέξη νηπιαγωγείο αυστηρά).... LOL καταστάσεις....

Το ίδιο ισχύει και για τον δημόσιο τομέα, από το νηπιαγωγείο και μετά γιατί θεωρείται πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...