Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πάντως αν είναι διατεθειμένος να κόψει τον καφέ, θα πρότεινα να δοκιμάσετε ομοιοπαθητική. Ο σύζυγος μου έχει λεύκη και έχει δοκιμάσει τα πάντα! Μέχρι και φωτοθεραπεία σε ινστιτούτο....

Δηλαδή με την ομοιοπαθητικη ειδατε αποτέλεσμα άμεσο?Δεν εχω ιδεα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν δεν ειμαι αδιακριτη, η λευκη ειναι ασθενεια του αίματος?

Το εμφάνισε ξαφνικά η το είχε από μικρός?

Δεν ηξερα ότι για την ομοιοπαθητικη , δεν κανει ο καφες.

Και σιγα μην τον κοψει, δουλευει και νυχτερινος οποτε αποκλειεται.

Τωρα θα ξεκινησουμε με τον δερματολογο μια θεραπεια και μετα θα δουμε πως θα κινηθουμε.

Όχι είναι δερματοπάθεια. Καταστρέφονται τα κύτταρα που δίνουν μελανίνη και το δέρμα χάνει το χρώμα του και γίνεται λευκό.

Ξεκινήσαμε από νοσοκομείο Ανδ.Συγγρού όταν ήταν μόνο ένα μικρό κομματάκι και δοκιμάσαμε πολλά φάρμακα. Ξεκίνησε όταν έχασε την μητέρα του, είμασταν ήδη παντρεμένοι.

Ράβ και εγώ το κάνω αυτό όσο μπορώ με το φαγητό....και επίσης μαγειρεύω πάντα για δύο μέρες....! Βάζω το τσουκάλι χαχαχαχ

Σήμερα βγήκα για μικροδουλειές, πήγα ένα μικρό σούπερ και γύρισα άπλωσα ρούχα, τακτοποίησα σπίτι, αέρισα και τακτοποίησα κρεβάτια! Τώρα διαβάζει η κόρη και πηγαίνω κοντά της ανά διαστήματα! Θέλω να κοιμηθώωωω!!!

Όχι είναι δερματοπάθεια. Καταστρέφονται τα κύτταρα που δίνουν μελανίνη και το δέρμα χάνει το χρώμα του και γίνεται λευκό.

Ξεκινήσαμε από νοσοκομείο Ανδ.Συγγρού όταν ήταν μόνο ένα μικρό κομματάκι και δοκιμάσαμε πολλά φάρμακα. Ξεκίνησε όταν έχασε την μητέρα του, είμασταν ήδη παντρεμένοι.

Οποτε ειναι καθαρα ψυχολογικο και το δικο σας.Μετα από καποιο σοκ.

Εμενα αγχωθηκε πολυ με τη δουλεια του και να τα αποτελεσματα.

Περαστικα σας Αφροδιτάκι, ευχομαι να ξεπεραστει και το δικό σας προβλημα όσο το δυνατον γρηγορότερα!

Οποτε ειναι καθαρα ψυχολογικο και το δικο σας.Μετα από καποιο σοκ.

Εμενα αγχωθηκε πολυ με τη δουλεια του και να τα αποτελεσματα.

Περαστικα σας Αφροδιτάκι, ευχομαι να ξεπεραστει και το δικό σας προβλημα όσο το δυνατον γρηγορότερα!

Α, καλα δεν παω καθολου καλα, εγω δεν διαβασα λευκη, διαβασα λυκο.(μακρια απο όλους)

Η λευκη ειναι καθαρα δερματικο, ναι , το ξερω.

Σε φιλω!

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα δοκιμάσω κι αν δε βγουν οι λεκέδες θα κρατήσω τα βαμμένα φορμάκια και θα του τα βάζω την ώρα που θα τρώμε φρουτόκρεμα. Τουλάχιστον να μην καταστρέψουμε κι άλλα ρούχα.

alexenia καλό κουράγιο με το νεογέννητο. Τα έχω πρόσφατα και σε νιώθω. Στον ύπνο είμαι τυχερή. Ο μπέμπης μου ξυπνούσε πάντα ανα 4ωρο κι όχι 3ωρο και από 3 μηνων κοιμόταν 12 βράδυ με 9 πρωί. Σου εύχομαι και η κορούλα σου να βρει γρήγορα τους ρυθμούς της.

Η σημερινή μου λίστα: αέρισα το σπίτι, έστρωσα τα ριχτάρια και συμμάζεψα το σαλόνι, έστρωσα κρεβάτι, άδειασα πλυντήριο πιάτων, μάζεψα 2 πλυντήρια ρούχων και άπλωσα άλλο ένα, μαγείρεψα φακές και σουβλάκια χοιρινά, έβρασα μπρόκολο, μάζεψα την κουζίνα, μαγείρεψα του μπέμπη και φυσικά έπλυνα, άλλαξα, τάισα το μωρό. Τώρα φεύγω για δουλειά. Καλή συνέχεια κορίτσια.

h6cQp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα δοκιμάσω κι αν δε βγουν οι λεκέδες θα κρατήσω τα βαμμένα φορμάκια και θα του τα βάζω την ώρα που θα τρώμε φρουτόκρεμα. Τουλάχιστον να μην καταστρέψουμε κι άλλα ρούχα.

alexenia καλό κουράγιο με το νεογέννητο. Τα έχω πρόσφατα και σε νιώθω. Στον ύπνο είμαι τυχερή. Ο μπέμπης μου ξυπνούσε πάντα ανα 4ωρο κι όχι 3ωρο και από 3 μηνων κοιμόταν 12 βράδυ με 9 πρωί. Σου εύχομαι και η κορούλα σου να βρει γρήγορα τους ρυθμούς της.

Η σημερινή μου λίστα: αέρισα το σπίτι, έστρωσα τα ριχτάρια και συμμάζεψα το σαλόνι, έστρωσα κρεβάτι, άδειασα πλυντήριο πιάτων, μάζεψα 2 πλυντήρια ρούχων και άπλωσα άλλο ένα, μαγείρεψα φακές και σουβλάκια χοιρινά, έβρασα μπρόκολο, μάζεψα την κουζίνα, μαγείρεψα του μπέμπη και φυσικά έπλυνα, άλλαξα, τάισα το μωρό. Τώρα φεύγω για δουλειά. Καλή συνέχεια κορίτσια.

Καλησπέρα Μαρια, εκανες πολλες δουλιτσες και φευγεις μιο ησυχη για τη δουλεια σου,ε?

Καλη συνεχεια, καλη δουλεια!

Καλησπέρα κορίτσια,

χάθηκα πάλι αλλά έτρεχα με κάτι δουλειές χτές και γενικά αυτές τις μέρες.Σήμερα είχε άδεια ο άντρας μου και ήταν η τέλεια ευκαιρία για να φτιάξουμε την αποθήκη που γινόταν ο κακός χαμος.Πετάξαμε διάφορα και τα τακτοποιήσαμε για να μένει χώρος αν και τώρα με τα ξύλα δεν φαίνεται και πολύ ο κενός χώρος.Αντε να ψυχράνει λίγο μπας και το ανάψουμε.

Εκτός όμως από την αποθήκη βγήκα και έβαψα έναν τοίχο απέναντι από την εξωτερική μου πόρτα που είχε γίνει χάλια και φυσικά σκούπισμα,ξεσκόνισμα,ριχτάρια,μπάνια και κουζίνα.Εφτιαξα και τα συρτάρια των παιδιών με τα εσώρουχά τους καθώς και το δικό μου.Τακτοποιήσα και την τσάντα μου και πλέον είναι ανθρώπινη.

Ειρήνη μου σήμερα είχαμε το ίδιο φαγάκι αλλά εμείς το συνοδεψαμε με τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια.Εχω σίδερο αλλά είμαι κομμάτια για να το κάνω μάλλον αύριο.Αλλαξα και δύο λάμπες στον διάδρομο για τις αποθήκες και πήρα και απορρυπαντικά για την πολυκατοικία.Και αναρωτιώμουν με τον άνδρα μου ότι αν όλοι νοιαζόμασταν για τον όροφο μας η πολυκατοικία θα ήταν πολύ πιο περιποιημένη.Εγώ έδωσα 4? για το χρώμα και μια ώρα από το χρόνο μου που αν καταφερνα να χειριστώ την βούρτσα θα είχα τελειώσει πολύ πιο γρήγορα και τώρα βγαίνω και χαίρομαι την καθαριότητα του τοίχου μου.

Εχτές έφτιαξα και τα πρώτα ρόδια και πουλάκια για τα ημερολόγια για το παζάρι του σχολείου και τώρα περιμένω να στεγνώσουν για να τα βάψω.Μου μένουν ακόμα τα τσόχινα στολίδια,και μερικά πήλινα ακόμα.

Εν τω μεταξύ ενώ ήταν μια πάρα πολύ ωραία μέρα σήμερα τώρα έχει μουντίασει απίστευτα μάλλον θα ανοίξουν οι ουρανοί πάλι.

Αυτά σας ζάλισα πάλι.

Πρωί πρωί πριν ανοίξω καλά καλά το μάτι μου με πήρε τηλέφωνο ο άνδρας μου για να μου πει ότι χάλασε το παράθυρο στο αυτοκίνητο και ότι γυρίζει πίσω για να πάρει το αυτοκίνητο του πεθερού μου να πάει στη δουλειά.. Κατά συνέπεια να πρέπει να πάω εγώ το αυτοκίνητο στο συνεργείο για να το φτιάξουν και να μάθω ότι πρέπει να σκάσουμε 110 Ευρώ πρωί πρωί για να αλλαχτεί όλος ο μηχανισμός...

Α ρε γμτ έξοδα που βγαίνουν και δεν τα έχεις υπολογίσει... :roll::roll:

Και μας το ίδιο... δεν έχουμε περάσει το αυτοκίνητό μας ΚΤΕΟ, λόγω χρημάτων φυσικά και χθες άρχισαν τα ρεπορτάζ για πρόστιμα.. βγήκαν παγανιά για έσοδα.. οπότε θα πρέπει να το περάσουμε... 110? με το πρόστιμο...:(:(

Ένας απ τους κανόνες του προσωπικού μου easy living είναι πως δεν μαγειρεύω για 1 φορά και επίσης δεν πετάω (ή προσπαθώ να μην πετάω) φαγητό. Έτσι, στην 1η περίπτωση μόλις φάμε αποθηκεύω στην κατάψυξη το φαγητό που έμεινε κολλώντας ένα ποστ ιτ όπου αναγράφω τι περιέχει το ταπερ και πότε μαγειρεύτηκε, ενώ για τη 2η περίπτωση, εάν το περισσευούμενο φαγητό δεν επαρκεί για όλους, φτιάχνω το πρόγραμμά μου ώστε μια ημέρα όλοι να φάμε μαζέματα. Προχθες για παράδειγμα, έμειναν 2 μερίδες κοτόπουλο κοκκινιστό. Χθες έμεινε μια μερίδα φασολάδα. Έτσι σήμερα εγώ θα φάω τη φασολάδα, η μικρή μου κοκκινιστό κοτόπουλο με μακριά μακαρόνια και το βράδυ ο καλός μου το υπόλοιπο κοτόπουλο συνοδεία πιλαφιού.

Πάω να ανάψω το τζάκι και να περιμένω το κοριτσάκι μου!

Συμφωνώ. Και γω πλεον έτσι κάνω. Αν και εγώ πλέον έχω και τον μπαμπά μου, που δεν αφήνει τίποτα όρθιο, από άποψη φαγητού! :tongue: Που έμοιασα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γεια σας φιλες χαθηκα αλλα που χρονος,σας διαβαζω ομως καθε μερα,αλλιως κατι μου λειπει!!δεν εχω ιδιαιτερα νεα να σας πω,σπιτι με τα πιτσιρικια ΟΛΗ μερα,σαν ζομπι απο τα ξενυχτια(ελπιζω να αρχισει να κοιμαται το βραδυ συντομα η μικρη μου),το σπιτι σε αρκετα καλη κατασταση,αν εξαιρεσεις τα παιχνιδια ολ οβερ δε πλεις χαχα!!α,πηρα στεγνωτηριο!!ακομα δεν το εχω μαθει ομως,το εχει αναλαβει ο αντρας..αληθεια,να κανω γκαλοπ-εσας ποτε αρχισαν να κοιμουνται ολο το βραδυ τα μικρα σας?Εμενα ο γιος μου 2 χρονων...λετε να μου γινει κ η κορη ετσι??

Αχ... και μένα, μετά τα 2 κοιμήθηκε 8ωρο το φιογκάκι.... :rolleyes: Βράστα!

Υ.Γ. Με γεια το στεγνωτήριο!!!!!!!!!!!!!!

Θα αναψεις τζάκι? Κερνας καφεδάκι?:lol:

Αχ... την ίδια ιδέα είχαμε! ;)

Ναι κορίτσι μου. Βάζε του φορμάκια ήδη λερωμένα και αγόρασέ του, μεγάλες, πλαστικές σαλιάρες για να λερώνεται όσο το δυνατόν λιγότερο.

Καλά κουράγια.

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

χάθηκα πάλι αλλά έτρεχα με κάτι δουλειές χτές και γενικά αυτές τις μέρες.Σήμερα είχε άδεια ο άντρας μου και ήταν η τέλεια ευκαιρία για να φτιάξουμε την αποθήκη που γινόταν ο κακός χαμος.Πετάξαμε διάφορα και τα τακτοποιήσαμε για να μένει χώρος αν και τώρα με τα ξύλα δεν φαίνεται και πολύ ο κενός χώρος.Αντε να ψυχράνει λίγο μπας και το ανάψουμε.

Εκτός όμως από την αποθήκη βγήκα και έβαψα έναν τοίχο απέναντι από την εξωτερική μου πόρτα που είχε γίνει χάλια και φυσικά σκούπισμα,ξεσκόνισμα,ριχτάρια,μπάνια και κουζίνα.Εφτιαξα και τα συρτάρια των παιδιών με τα εσώρουχά τους καθώς και το δικό μου.Τακτοποιήσα και την τσάντα μου και πλέον είναι ανθρώπινη.

Ειρήνη μου σήμερα είχαμε το ίδιο φαγάκι αλλά εμείς το συνοδεψαμε με τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια.Εχω σίδερο αλλά είμαι κομμάτια για να το κάνω μάλλον αύριο.Αλλαξα και δύο λάμπες στον διάδρομο για τις αποθήκες και πήρα και απορρυπαντικά για την πολυκατοικία.Και αναρωτιώμουν με τον άνδρα μου ότι αν όλοι νοιαζόμασταν για τον όροφο μας η πολυκατοικία θα ήταν πολύ πιο περιποιημένη.Εγώ έδωσα 4? για το χρώμα και μια ώρα από το χρόνο μου που αν καταφερνα να χειριστώ την βούρτσα θα είχα τελειώσει πολύ πιο γρήγορα και τώρα βγαίνω και χαίρομαι την καθαριότητα του τοίχου μου.

Εχτές έφτιαξα και τα πρώτα ρόδια και πουλάκια για τα ημερολόγια για το παζάρι του σχολείου και τώρα περιμένω να στεγνώσουν για να τα βάψω.Μου μένουν ακόμα τα τσόχινα στολίδια,και μερικά πήλινα ακόμα.

Εν τω μεταξύ ενώ ήταν μια πάρα πολύ ωραία μέρα σήμερα τώρα έχει μουντίασει απίστευτα μάλλον θα ανοίξουν οι ουρανοί πάλι.

Αυτά σας ζάλισα πάλι.

Καλησπέρα Νάσια, καλέ εσυ έκανες και "βαριες" δουλειες, αποθηκη, βαψιμο,

μπλιαχ.Ετσι, αν δεν πεταξουμε και κατι καθε φορα απο την αποθηκη μας, στο τελος δεν θα χωραμε να μπουμε μεσα,αυτο λεω και στον συζυγο.

Αχ, τι ωραια που ασχολεισαι με κατασκευες!!!

Διαφημίσεις

Μπαίνω για λίγο να σας ενημερώσω για τα χάλια μας.Εδώ υπερβολική βροχή από χτες,δεν έχω ξαναδεί τόση βροχή από τότε που μένω εδώ.Από το βουνό κατέβαιναν καταρράκτες έχω βγάλει και φωτό.Τα σχολεία δεν άνοιξαν και γενικά υπολειτουργούμε.Πολλές ζημιές και μάλλον πάλι σήμερα θα έχουμε τα ίδια!!!

Δεν έχουμε κοιμηθεί όλο το βράδυ,μπήκαν και νερά στο σπίτι και σφουγγαρίζαμε.Ο άντρας μου πήγε να πάρει το αυτοκίνητο και το μηχανάκι στις 6 το πρωί γιατί είχε υπερβολικό νερό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερωτηση : Στην καταψυξη πόσο μπορουμε να αφησουμε μαγειρεμενο φαγητο? Εχω καταψυξει πολλες φορες , αλλα το τρωμε μετα απο δυο τρεις μέρες, κανει παραπάνω?

κάνει μια χαρά...για δυο εβδομάδες σίγουρα διατηρείται ό,τι βάλεις μια χαρά, πολλά μπορούν κ για περισσότερο...

γεια σας φιλες χαθηκα αλλα που χρονος,σας διαβαζω ομως καθε μερα,αλλιως κατι μου λειπει!!δεν εχω ιδιαιτερα νεα να σας πω,σπιτι με τα πιτσιρικια ΟΛΗ μερα,σαν ζομπι απο τα ξενυχτια(ελπιζω να αρχισει να κοιμαται το βραδυ συντομα η μικρη μου),το σπιτι σε αρκετα καλη κατασταση,αν εξαιρεσεις τα παιχνιδια ολ οβερ δε πλεις χαχα!!α,πηρα στεγνωτηριο!!ακομα δεν το εχω μαθει ομως,το εχει αναλαβει ο αντρας..αληθεια,να κανω γκαλοπ-εσας ποτε αρχισαν να κοιμουνται ολο το βραδυ τα μικρα σας?Εμενα ο γιος μου 2 χρονων...λετε να μου γινει κ η κορη ετσι??

η δικιά μου η μεγάλη 18 μηνών....ο μικρούλης μου δεν ξυπνούσε ποτέ εκτός από τον τελευταίο καιρό που επέστρεψα στη δουλειά και του εχει δημιουργηθεί άγχος αποχωρισμού...καλή δύναμη!!

Δεν ηξερα ότι για την ομοιοπαθητικη , δεν κανει ο καφες.

Και σιγα μην τον κοψει, δουλευει και νυχτερινος οποτε αποκλειεται.

Τωρα θα ξεκινησουμε με τον δερματολογο μια θεραπεια και μετα θα δουμε πως θα κινηθουμε.

dont worry, υπάρχει καφές για ομοιοπαθητική του Κορρέ...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

κάνει μια χαρά...για δυο εβδομάδες σίγουρα διατηρείται ό,τι βάλεις μια χαρά, πολλά μπορούν κ για περισσότερο...

η δικιά μου η μεγάλη 18 μηνών....ο μικρούλης μου δεν ξυπνούσε ποτέ εκτός από τον τελευταίο καιρό που επέστρεψα στη δουλειά και του εχει δημιουργηθεί άγχος αποχωρισμού...καλή δύναμη!!

dont worry, υπάρχει καφές για ομοιοπαθητική του Κορρέ...

Και είναι και πολύ ωραίος. Εγώ τον τελείωνα αμέσως παρόλο που ήταν σε τόσο μεγάλη συσκευασία.

Δυστυχώς εμένα δε με βοήθησε ούτε η ομοιοπαθητική ούτε η κλασσική ιατρική...

Εμεινα με την απόλαυση του καφέ :cool::tongue::tongue:

Καλησπέρες, κοριτσάκια!

Ρε κορίτσια, ξέρει καμιά σας τι ισχύει για τη γονική άδεια στον ιδιωτικό τομέα;

Αύριο έχει ζητήσει η δασκάλα της μικρής στον παιδικό να πάμε στο σχολείο για να παρουσιάσουμε μαζί με το παιδί στην τάξη το κολάζ που φτιάξαμε στο σπίτι. Κάνω αίτηση για άδεια σήμερα (αφού μέχρι χθες δεν είχαν αποφασίσει αν θα το έκαναν Πέμπτη ή Παρασκευή) και δίνοντάς τη στο λογιστήριο λέω "συγγνώμη για την τελευταία στιγμή αλλά έτσι κι έτσι από τον παιδικό". Μου λένε α, οπότε γονική θέλεις; Λέω, ναι, δεν δικαιούμαι; Ναι, 4 μέρες το χρόνο, μου λένε. Και μετά με παίρνει τηλ η δ.δ. και μου λέει "Κική, νομίζω :confused: ότι γονική ξεκινάς να δικαιούσαι από την α' δημοτικού του παιδιού και μετά. Δεν είμαι σίγουρη, θα το κοιτάξουμε."

Είναι δυνατόν, βρε παιδιά; Δλδ, πριν τα 6, τι είσαι; Δεν είσαι γονιός; Τα παιδιά σου δεν έχουν ανάγκες; Δεν καταλαβαίνω. Θα μου πεις το μόνο είναι :rolleyes:;

Καλαμαράκι, με γεια :D:D!

ΚΙ εγώ σε σκεφτόμουν γιατί έτρωγα τη συνταγή σου (τα λαχανικά με το κάρυ) μαγειρεμένα από το σύζυγο! (Μου τη δίνει όταν πετυχαίνει το φαγητό καλύτερα από μένα :lol:)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Κική γίνεσαι γονιός όταν το παιδί σου πάει στην πρώτη δημοτικού.

Τότε λοιπόν θα παίρνεις άδεια από τη δουλειά σου για να πηγαίνεις στο σχολείο να μαθαίνεις για την πρόοδο του παιδιού σου.

Το σχολείο θα σου υπογράφει ένα χαρτί ότι και καλά πήγες και ενδιαφέρθηκες και το πας στη δουλειά.

Αυτά έχει αποφασίσει το τετρακοσμικό ελληνικό κράτος για σένα γονιέ!:rolleyes::cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...