Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ερωτηση: Για την κρεατοσουπα, το μοσχαρι το ξαφριζουμε?

Δεν θυμαμαι, εχω να φτιαξω χρονια κανεις δεν την τρωει (κλαψ), αλλα σημερα θα την φτιαξω για παρτη μου.

Νομιζω οτι ο αφρος που βγαινει ειναι το αιμα απο το μοσχαρι και δεν πρεπει να το βγαζουμε.Αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.

Μηπως καμια καλη μαγειρισσα ξερει?

Κανονικα το ξαφριζουμε,λένε πως φευγουν ετσι και πολλες τοξινες.Αν δεν ξαφρισεις χαλάει καπως και το ζουμι της σουπας,δεν ειναι καθαρο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετοιμασα τη φασολάδα,

καθαρισα το νεροχυτη ,

απλωσα τα δυο πρωινα πλυντηρια,

μαζεψα αλλο ενα,

εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο,

αλλαξα τις πετσεςτες της κουζινας,

εβαλα βραστο νερο στις οδοντοβουρτσες μας,

ξυδιασα το βραστηρα και

αερισα το σπίτι.

Ευη ,πολύ ομορφες ιδεες!

Πήγα φουρνο,

εκανα ενα καλο μπανακι,

εκανα πηλινγκ και μασκα εβαλα τις κρεμουλες μου και σε λίγο θα πάω να παρω το πιτσιρικι μου.

Εχθες τελειωσα με οσα ρουχα ειχα και τα τακτοποιησα αλλα με περιμενουν αλλα 3.Τον ατελειωτο εχουν!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κανονικα το ξαφριζουμε,λένε πως φευγουν ετσι και πολλες τοξινες.Αν δεν ξαφρισεις χαλάει καπως και το ζουμι της σουπας,δεν ειναι καθαρο.

Σε ευχαριστω Χρυσα, ναι, εχεις δικιο για το ζουμι.

Δεν θυμαμαι, εχω να φτιαξω χρονια κανεις δεν την τρωει (κλαψ), αλλα σημερα θα την φτιαξω για παρτη μου.

Νομιζω οτι ο αφρος που βγαινει ειναι το αιμα απο το μοσχαρι και δεν πρεπει να το βγαζουμε.Αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.

Προσωπικά, το ξαφρίζω πάντα. :D

Υ.Γ. Μπράβο που θα την φτιάξεις για σένα!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ο μπομπιράκος μου ήταν λίγο ανήσυχος χθες το βράδυ και έτσι σήμερα το πρωί σηκώθηκε με γκρίνια.. μάλλον λόγω δοντιών.. τον άφησα με τη γιαγιά του στο σπίτι κάπως θυμωμένο και εγώ ήρθα στη δουλειά..

Πρωί πρωί πριν ανοίξω καλά καλά το μάτι μου με πήρε τηλέφωνο ο άνδρας μου για να μου πει ότι χάλασε το παράθυρο στο αυτοκίνητο και ότι γυρίζει πίσω για να πάρει το αυτοκίνητο του πεθερού μου να πάει στη δουλειά.. Κατά συνέπεια να πρέπει να πάω εγώ το αυτοκίνητο στο συνεργείο για να το φτιάξουν και να μάθω ότι πρέπει να σκάσουμε 110 Ευρώ πρωί πρωί για να αλλαχτεί όλος ο μηχανισμός...

Μαράκι 81 ο μόνος τρόπος για να φεύγουν τα φρούτα από τα ρούχα του μωρού είναι πολύ σωστά όπως σου είπαν και τα υπόλοιπα κοριτσάκια να τα πλένεις αμέσως με ζεστό νερό και σαπούνι.. οτιδήποτε άλλο δυστυχώς δεν βοηθάει..

ArisAnna όταν εγώ κάνω κρεατόσουπα δεν ξαφρίζω το ζουμί.. αυτό που κάνω πάντως είναι να πλύνω καλά το κρέας πριν το βάλω στην κατσαρόλα..

Σήμερα μαγείρεψα φασολάκια για μένα, ρύζι θα κάνω για τον σύζυγο και πρέπει οπωσδήποτε να πάω Σούπερ για να πάρω πάνες του μωρού και μωρομάντηλα.. Όλο λέω να φτιάξω κι εγώ κανένα κέηκ αλλά που χρόνος με το μωρό;

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κορίτσια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Τώρα, θα ήθελα τα φώτα σας.

Μπορείτε να μου προτείνετε τρόπους επίτοιχης αποθήκευσης ποδηλάτων στο μπαλκόνι;

Κατά τα άλλα αναζητώ αυτή τη μία ώρα ημερησίως για να μπορέσω να οργανωθώ στο σπίτι. Όλα-σχεδόν-εμένα περιμένουν. Ουφ!

Και να πω ότι φτιάξαμε το δεντράκι με τους φελλούς από το Χριστουγεννιάτικο θέμα και βγήκε πολύ όμορφο. Σκεφτόμαστε να το διακοσμήσουμε και ανάλογα.

Μπράβο για το δεντράκι!

Για το ποδήλατο για δες εδώ, να πάρεις ιδέες.

http://www.ctd.gr/Category.asp?ID=1219

Εγώ το ξαφρίζω καλά καλά. Καλή όρεξη, μου αρέσει πολύ!

Aris anna , σχετικά με την δερματοπάθεια θα ήθελα να σου πω το εξής από προσωπική πείρα και καλό θα ήταν να το περάσεις σιγά σιγά και στον άντρα σου.

Μακάριοι οι δερματοπαθείς!

Τάδε έφη, ο γιατρός μας σχετικά με τις δερματοπάθειες, επειδή θεωρεί πως ο οργανισμός ξεσπά έτσι αντί για καρδιακά επεισόδια, εγκεφαλικά κτλ κτλ.......

Από προσωπική πάλι εμπειρία, η ομοιοπαθητική ίσως και να έχει αποτέλεσμα ανάλογα την περίπτωση πάντα. Σε εμάς δεν υπάρχει θεραπεία αλλά έχει μείνει στάσιμη η πάθηση ως εκεί που έφτασε (δεν μιλάω για ψωρίαση).

Υπάρχουν αξιόλογοι γιατροί ομοιοπαθητικής που έχουν σπουδάσει παράλληλα και κλασσική ιατρική και αξιολογούν ανάλογα.

Έβγαλα, δίπλωσα και τακτοποίησα τα ρούχα απ το στεγνωτήριο, έβαλα το 2ο πλυντήριο στο στεγνωτήριο και άπλωσα 2-3 κομμάτια που δεν βάζω μέσα ενώ έβαλα και μια 3η πλύση τα ρούχα εργασίας του συζύγου. Ετοίμασα τα ρούχα της μικρής, πήρα τον οδοντίατρο να κλείσω ραντεβού και έβαλα μακαρόνια να βράσουν για τη μικρή.

Ένας απ τους κανόνες του προσωπικού μου easy living είναι πως δεν μαγειρεύω για 1 φορά και επίσης δεν πετάω (ή προσπαθώ να μην πετάω) φαγητό. Έτσι, στην 1η περίπτωση μόλις φάμε αποθηκεύω στην κατάψυξη το φαγητό που έμεινε κολλώντας ένα ποστ ιτ όπου αναγράφω τι περιέχει το ταπερ και πότε μαγειρεύτηκε, ενώ για τη 2η περίπτωση, εάν το περισσευούμενο φαγητό δεν επαρκεί για όλους, φτιάχνω το πρόγραμμά μου ώστε μια ημέρα όλοι να φάμε μαζέματα. Προχθες για παράδειγμα, έμειναν 2 μερίδες κοτόπουλο κοκκινιστό. Χθες έμεινε μια μερίδα φασολάδα. Έτσι σήμερα εγώ θα φάω τη φασολάδα, η μικρή μου κοκκινιστό κοτόπουλο με μακριά μακαρόνια και το βράδυ ο καλός μου το υπόλοιπο κοτόπουλο συνοδεία πιλαφιού.

Πάω να ανάψω το τζάκι και να περιμένω το κοριτσάκι μου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Aris anna , σχετικά με την δερματοπάθεια θα ήθελα να σου πω το εξής από προσωπική πείρα και καλό θα ήταν να το περάσεις σιγά σιγά και στον άντρα σου.

Μακάριοι οι δερματοπαθείς!

Τάδε έφη, ο γιατρός μας σχετικά με τις δερματοπάθειες, επειδή θεωρεί πως ο οργανισμός ξεσπά έτσι αντί για καρδιακά επεισόδια, εγκεφαλικά κτλ κτλ.......

Από προσωπική πάλι εμπειρία, η ομοιοπαθητική ίσως και να έχει αποτέλεσμα ανάλογα την περίπτωση πάντα. Σε εμάς δεν υπάρχει θεραπεία αλλά έχει μείνει στάσιμη η πάθηση ως εκεί που έφτασε (δεν μιλάω για ψωρίαση).

Υπάρχουν αξιόλογοι γιατροί ομοιοπαθητικής που έχουν σπουδάσει παράλληλα και κλασσική ιατρική και αξιολογούν ανάλογα.

Αφροδιτάκι, ναι, εχεις δικιο, αλλά η ψυχολογια του οταν τα βλεπει ειναι αστα να πανε, χτες μου ειπε οτι ντρεπεται να αλλαζει μπροστα στους συναδελφους του, αχ , η πλατη του εχει γινει χαλια.

Του ειπα βεβαια και εγω και ο γιατρος να μην το σκεφτεται και να ηρεμησει, αλλα πως...

Τωρα θα κανουμε καποιες εξετασεις αιματος, να τον δει και ενας καρδιολογος ( η ψωριαση σχετιζεται και με καρδιολογικα προβληματα,δεν το ηξερα)και μετα θα ξεκινησει θεραπεια με χαπια.

Βλέποντας και κάνοντας!

Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!:-)

Διαφημίσεις

γεια σας φιλες χαθηκα αλλα που χρονος,σας διαβαζω ομως καθε μερα,αλλιως κατι μου λειπει!!δεν εχω ιδιαιτερα νεα να σας πω,σπιτι με τα πιτσιρικια ΟΛΗ μερα,σαν ζομπι απο τα ξενυχτια(ελπιζω να αρχισει να κοιμαται το βραδυ συντομα η μικρη μου),το σπιτι σε αρκετα καλη κατασταση,αν εξαιρεσεις τα παιχνιδια ολ οβερ δε πλεις χαχα!!α,πηρα στεγνωτηριο!!ακομα δεν το εχω μαθει ομως,το εχει αναλαβει ο αντρας..αληθεια,να κανω γκαλοπ-εσας ποτε αρχισαν να κοιμουνται ολο το βραδυ τα μικρα σας?Εμενα ο γιος μου 2 χρονων...λετε να μου γινει κ η κορη ετσι??

Έβγαλα, δίπλωσα και τακτοποίησα τα ρούχα απ το στεγνωτήριο, έβαλα το 2ο πλυντήριο στο στεγνωτήριο και άπλωσα 2-3 κομμάτια που δεν βάζω μέσα ενώ έβαλα και μια 3η πλύση τα ρούχα εργασίας του συζύγου. Ετοίμασα τα ρούχα της μικρής, πήρα τον οδοντίατρο να κλείσω ραντεβού και έβαλα μακαρόνια να βράσουν για τη μικρή.

Ένας απ τους κανόνες του προσωπικού μου easy living είναι πως δεν μαγειρεύω για 1 φορά και επίσης δεν πετάω (ή προσπαθώ να μην πετάω) φαγητό. Έτσι, στην 1η περίπτωση μόλις φάμε αποθηκεύω στην κατάψυξη το φαγητό που έμεινε κολλώντας ένα ποστ ιτ όπου αναγράφω τι περιέχει το ταπερ και πότε μαγειρεύτηκε, ενώ για τη 2η περίπτωση, εάν το περισσευούμενο φαγητό δεν επαρκεί για όλους, φτιάχνω το πρόγραμμά μου ώστε μια ημέρα όλοι να φάμε μαζέματα. Προχθες για παράδειγμα, έμειναν 2 μερίδες κοτόπουλο κοκκινιστό. Χθες έμεινε μια μερίδα φασολάδα. Έτσι σήμερα εγώ θα φάω τη φασολάδα, η μικρή μου κοκκινιστό κοτόπουλο με μακριά μακαρόνια και το βράδυ ο καλός μου το υπόλοιπο κοτόπουλο συνοδεία πιλαφιού.

Μπραβο ραβ για την οργάνωση του μενου σας, και εγω προσπαθω και ειδα διαφορα στα εξοδα του σουπερ.π.χ αν παρουμε λιγο παραπανω κιμα , θα περισσεψει και θα τον μαγειρεψουμε άλλη μερα με κατι αλλο συμπληρωμα.

¨ετσι δεν ξαναπαμε σουπερ γιατι όλο και κατι αλλο θα παρουμε:wink:

Ερωτηση : Στην καταψυξη πόσο μπορουμε να αφησουμε μαγειρεμενο φαγητο? Εχω καταψυξει πολλες φορες , αλλα το τρωμε μετα απο δυο τρεις μέρες, κανει παραπάνω?

Θα αναψεις τζάκι? Κερνας καφεδάκι?:lol:

Αφροδιτάκι, ναι, εχεις δικιο, αλλά η ψυχολογια του οταν τα βλεπει ειναι αστα να πανε, χτες μου ειπε οτι ντρεπεται να αλλαζει μπροστα στους συναδελφους του, αχ , η πλατη του εχει γινει χαλια.

Του ειπα βεβαια και εγω και ο γιατρος να μην το σκεφτεται και να ηρεμησει, αλλα πως...

Τωρα θα κανουμε καποιες εξετασεις αιματος, να τον δει και ενας καρδιολογος ( η ψωριαση σχετιζεται και με καρδιολογικα προβληματα,δεν το ηξερα)και μετα θα ξεκινησει θεραπεια με χαπια.

Βλέποντας και κάνοντας!

Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!:-)

Πάντως αν είναι διατεθειμένος να κόψει τον καφέ, θα πρότεινα να δοκιμάσετε ομοιοπαθητική. Ο σύζυγος μου έχει λεύκη και έχει δοκιμάσει τα πάντα! Μέχρι και φωτοθεραπεία σε ινστιτούτο....

Αχ τι ωραία, τζάκι και αγκαλίτσες με παιδάκι!

Ούτε κι εγώ δεν πετάω φαγητό ποτέ!

Πάντως αν είναι διατεθειμένος να κόψει τον καφέ, θα πρότεινα να δοκιμάσετε ομοιοπαθητική. Ο σύζυγος μου έχει λεύκη και έχει δοκιμάσει τα πάντα! Μέχρι και φωτοθεραπεία σε ινστιτούτο....

Αν δεν ειμαι αδιακριτη, η λευκη ειναι ασθενεια του αίματος?

Το εμφάνισε ξαφνικά η το είχε από μικρός?

Δεν ηξερα ότι για την ομοιοπαθητικη , δεν κανει ο καφες.

Και σιγα μην τον κοψει, δουλευει και νυχτερινος οποτε αποκλειεται.

Τωρα θα ξεκινησουμε με τον δερματολογο μια θεραπεια και μετα θα δουμε πως θα κινηθουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...