Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Καταρχήν να ευχηθώ περαστικά σε όλα τα κορίτσια που ταλαιπωρούνται από πονόδοντο.

arisanna περαστικά στον άνδρα σου. Συνεχώς ακούω για ψυχοσωματικά τελευταία. Ειδικά τα δερματολογικά προβλήματα πολύ γιατροί τα αποδίδουν στο άγχος.

τίνα το διαζύγιο είναι δύσκολη υπόθεση δυστυχώς. Έχω πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος που ταλαιπωρείται πολύ. Σου εύχομαι κουράγιο και δύναμη για να μορέσεις επιτέλους να ξεμπερδέψεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Με το καλό το μωράκι.

Ειρήνη τρομερή η ατάκα του γιου σου για το κουρτινάκι!!!

Από δουλειές δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα εκτός από τα βασικά. Το σπιτάκι μου είναι καθαρό αλλά το βουνό από τα ασιδέρωτα θα ακουμπήσει το ταβάνι. Ζήτησα από τη μαμά μου να έρθει να μου κρατήσει το μωρό για 3-4 ώρες για να συμμαζέψω τις ντουλάπες και να κάνω το σίδερο. Δε βλέπω άλλο τρόπο για να προλάβω να τα κάνω.

Φιλάκια!!!!!

Υ.Γ. Μήπως ξέρει καμιά από τις μανούλες πως φεύγει η φρουτόκρεμα από τα ρούχα των μωρών; Όλα τα φορμάκια του μπέμπη βάψανε από τα φρούτα.

Καλημέρα σε όλες!!!

Δοκίμασε πράσινο σαπούνι ή υγρό πιάτων.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες! Εγώ ξύπνησα σε σπιτάκι καθαρό και τακτοποιημένο οπότε είμαι χαρούμενη! Αέρισα, έστρωσα κρεβάτια, τακτοποίησα τα χθεσινά πλυμένα ρούχα, έβαλα ακόμα ένα πλυντήριο και ετοίμασα τα άπλυτα για το επόμενο, σκούπισα την αυλή και τώρα έχω δουλίτσα στον υπολογιστή.

Υ.Γ. Μήπως ξέρει καμιά από τις μανούλες πως φεύγει η φρουτόκρεμα από τα ρούχα των μωρών; Όλα τα φορμάκια του μπέμπη βάψανε από τα φρούτα.

Μου ορκίζονται στο προϊόν bio south. Δεν το χω δοκιμάσει, δεν το ξερα όταν λερωνόταν τα δικά μας φορμάκια με φρουτόκρεμα αλλά δε χάνεις τίποτα.

Καλημέρα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Kαλημερα κορίτσια ομορφα,τι κάνετε?

Σημερα ,προς το παρον τουλάχιστον ειναι χαλαρη ημερα.Από εχθες το απόγευμα ευτυχως ειμαι καλύτερα,μοναχα λιγο μπουκωμενη ακομη.Ξυπνησαμε ,ετοιμασα πρωινα και κολατσιο,εστρωσα κρεβατια,εβαλα πλυντηριο καιι πήγα το αγορι μου στο λεωφορειο.Επέστρεψα ,ηπια το καφεδακι μου ,κατεβηκα στον κήπο,εβαψα και το ξυλινο μπαουλάκι που βαζουμε τα ξυλα μας,γιατι ειχε φθαρει πολύ και πήγα λιγακι στη συνυφαδα μου.Για το μεσημερι εχω φασολάδα ισως και και συμπληρωματικο,θα το δω...

Ειρηνη ,καλη δυναμη για σημερα!Περασε η κοιλίτσα στο φιογκάκι?

Μαρια ,η μονη λύση ειναι να τα πλενεις αμεσως ,οτι αλλο και να βαλεις ο λεκες μενει ,θα το παρεις απόφαση για λίγο καιρο ολα τα ρουχαλακια του ετσι θα ειναι,μεγαλες ποδιτσες πάρε τουλάχιστον καπως να προστατευονται.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τώρα, θα ήθελα τα φώτα σας.

Μπορείτε να μου προτείνετε τρόπους επίτοιχης αποθήκευσης ποδηλάτων στο μπαλκόνι;

Κατά τα άλλα αναζητώ αυτή τη μία ώρα ημερησίως για να μπορέσω να οργανωθώ στο σπίτι. Όλα-σχεδόν-εμένα περιμένουν. Ουφ!

Και να πω ότι φτιάξαμε το δεντράκι με τους φελλούς από το Χριστουγεννιάτικο θέμα και βγήκε πολύ όμορφο. Σκεφτόμαστε να το διακοσμήσουμε και ανάλογα.

Καλημέρα κοπελιές,

εγω σας γράφω πάλι από τη δουλεια.Από το σπιτι, δυστυχως δεν προλαβαινω, λόγω συμμαζεματος, διαβασμα με το παιδι, μαγειρεμα, κτλ, αλλα σας διαβαζω.

Tin εχω περασει παρομοια εμπειρια, στην οικογενεια μυο. (Φυγαμε η μητερα μου, εγω, και τα 2 αδερφια μου απο το σπιτι, επειδη δεν εφευγε ο πατερας μου)Μιλαμε δεν υπαρχει πιο ψυχοφθορο πραγμα, και ειδικα για σενα που εισαι η μανα.

Να φανταστεις αναισθησια ο πατερας μου, την ημερα που φευγαμε ετρωγε πορτοκαλι ο πατερας μου στην κουζινα και δεν σηκωθηκε καν απο την καρεκλα.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Επρεπε ομως να φυγουμε γιατι η μαμα μου θα τρελαινοταν!!!!

Καλα εκανες και εφυγες, ομως να ειδαι αδιαλλακτη μαζι του,σκληρη, πατα τον!

Και τιποτα να μην καταφερεις στο τελοσ, που δεν το νομιζω, θα ξερεις ότι δεν παραδοθηκες αμαχητι.

Ειρηνη καλη αρχη με το σιδερο

Evi καθε εμποδιο για καλο, μην στεναχωριεσαι,θα βρεις κατι που θα σου αρεσει περισσοτερο, να το θυμασαι!

Φιλια σε ολες τις υπόλοιπες κοπέλες!

Υ.Γ Μιας και μιλατε για μαργαριταρια παιδιων , η μικρη μου, την Δευτερα που χαλασε ο καιρος:

(Ειχαμε παει σε εναν γαμο και ριχνανε βεγγαλικα το Σαββατο)

Άννα: Μαμα τι κανει ετσω μπαμ μπαμ?

Εγω: Ο Θεούλης κορίτσι μου (κατατοπιστικοτατη)

Άννα:Α, κακαλαβα, παντευτηκε, εκανε ενα γαμος ο Θεουλης!Ο μπαμπας πηγε στην εκκλησια?Θα μας φελει καλαμελιτσες?Θα παμε στην ταβελνα?

Εβγαλε και το προγραμμα το κοριτσι μου...

Εγω:

Διαφημίσεις

Τώρα, θα ήθελα τα φώτα σας.

Μπορείτε να μου προτείνετε τρόπους επίτοιχης αποθήκευσης ποδηλάτων στο μπαλκόνι;

Κατά τα άλλα αναζητώ αυτή τη μία ώρα ημερησίως για να μπορέσω να οργανωθώ στο σπίτι. Όλα-σχεδόν-εμένα περιμένουν. Ουφ!

Και να πω ότι φτιάξαμε το δεντράκι με τους φελλούς από το Χριστουγεννιάτικο θέμα και βγήκε πολύ όμορφο. Σκεφτόμαστε να το διακοσμήσουμε και ανάλογα.

Αυτή την ωρίτσα κι εγώ την αναζητώ elin αλλά πού είναι;:rolleyes:

Δώσε λέξεις κλειδιά στο pinterest και θα σου βγουν ένα σωρό για το ποδήλατο, εμένα μου άρεσαν αυτά (θέλουμε κι εμείς να κάνουμε το ίδιο στην αυλή), με ξύλα που θα κόψουμε:

rkwufs.jpg

Ένα με οδηγίες:

http://www.pinterest.com/pin/235172411764924099/

Αν θέλεις να αγοράσεις, δες ένα σχετικά οικονομικό ραφάκι ποδηλάτου:

10z254l.jpg

http://www.etsy.com/listing/163671315/bike-shelf-bicycle-wall-storage?ref=exp_listing

Αυτό είναι σαν γλάστρα:

http://www.thecycler.net/accessories/cycloc-the-modern-wall-bike-rack

Κι εδώ ένα στυλάτο:

http://clankworks.com/#perch

sACYp2.png

Ετοιμασα τη φασολάδα,

καθαρισα το νεροχυτη ,

απλωσα τα δυο πρωινα πλυντηρια,

μαζεψα αλλο ενα,

εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο,

αλλαξα τις πετσεςτες της κουζινας,

εβαλα βραστο νερο στις οδοντοβουρτσες μας,

ξυδιασα το βραστηρα και

αερισα το σπίτι.

Ευη ,πολύ ομορφες ιδεες!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Να περάσεις τέλεια! (Λέμε τώρα :mrgreen::tongue:!) και να το καταευχαριστηθείς ;)!

Έλααααααααααααα

Πέρασα πάααααρα πολύ ωραία!! Δεν πόνεσα καθόλου, ήμουν οκ σε μισή ώρα τελείωσα κ τα δυο χε χε τα βρήκαμε στα λεφτά κ είμαι ερωτευμένη μαζί τους!! Η επούλωση μου είναι άριστη κ ήδη ξεφλουδίζω ;)

Γειααααα!

Καλαμάρι θέλω κι εγώ να μου πεις από που το πήρες το handbag organizer:D

Kalamarakι' date=' πολυ ωραία η θήκη για την τσάντα, εαν έχεις κάποιον πωλητή δώσε μου τον σε παρακαλώ γιατι θα με βολέψει για κατι μεγάλες τσάντες που έχω.

[/quote']

Την πήρα πέρυσι από αυτόν

http://www.ebay.co.uk/sch/m.html?_odkw=&_ipg=25&_osacat=0&_armrs=1&_ssn=littlecat2020&_trksid=p2046732.m570.l1313.TR8.TRC0.A0.Xhandbag+organiser&_nkw=handbag+organiser&_sacat=0&_from=R40 έχει κ άλλα πολλά ;)

ενα τετοιο τσαντακι θελω να παρω κι εγω για μεσα στη τσαντα,μα τι εχουμε παθει στην καλαμαρια:rolleyes: κι εγω δεν καταφερα να σιδεροσω ακομα:rolleyes: στηλε μου πμ το κην σου να ανταλαξουμε τηλ για να παμε πεζο :cool:( κι αν ξανασιδεροσεις ποτε να με φτησεις:tongue:)

Θα σου στείλω πμ αφού σχολάσω ;):D

Μπράβο κοριτσάκι μου, χίλια μπράβο.

Είσαι οργανωμένη, απόλυτα θα έλεγα, για οτιδήποτε χρειαστείς και έτσι φεύγεις από το σπίτι χωρίς άγχος! Μπράβο!

Εγώ, από τότε που σταμάτησα από το γραφείο "γλύτωσα" από την τσάντα μου! :lol::lol:

Χε χε τυχερήηηη!!! Εγώ το καλοκαίρι γλυτώνω!!!

Καλαμαρίδιο......τι ωραία που τα έχεις οργανωμένα....εγώ κουβαλάω μικρή τσάντα πάντα γιατί δεν εργάζομαι...αλλά αν πιάσω δουλειά (αχαχαχαχ) θα παίρν μεγάλη και εγώ!!!

Εγώ στην τσάντα μου έχω πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό...αλλά όταν μου δίνουν αποδείξεις απο ψώνια κλπ τα πετάω εκεί μέσα και γίνεται χαμός μέχρι να γυρίσω....αλλά πάντα την τακτοποιώ και την αδειάζω όταν γυρνάω σπίτι...

Στο εύχομαι να αναγκαστείς να αλλάξεις τσάντα ;):D

Σας αφήνω έχω μάθημα σε λίγο

Θα σας διαβάσω το απόγευμα

φιλιαααααααααααα

Διαφημίσεις

Κορούλες... ουφ, τι άσχημα νιώθουμε τις πρώτες 2 μέρες τις περιόδου ε? :roll:

Εβαλα μόλις ένα κέικ να γίνεται, σιδέρωσα και προχώρησα πολυ-πολύ τα ρούχα μας {πλέον εχω πολύ λίγα ασιδέρωτα}, τακτοποίησα την κουζίνα μου, οι φακούλες μου έτοιμες {σε λίγο θα μπει και η χορτόπιτα}...

Τελικά μου βγήκε πολυ δουλιτσα για τις επόμενες ημέρες οπότε οι δουλίτσες μου σιγά-σιγά. Ευτυχώς, το τελευταίο διάστημα, δεν αφήνω τίποτα εκτός θέσης οπότε το σπίτι μου δείχνει τακτοποιημένο, πραγμα που με ηρεμει.

Μαρί μου, αν μας διαβάζεις, γράψε μας πως πάνε τα πράγματα με τη δουλίτσα του άντρα σου. Το πρόγραμμα δηλαδή, πως τα πάτε?

Ζήτησα από τη μαμά μου να έρθει να μου κρατήσει το μωρό για 3-4 ώρες για να συμμαζέψω τις ντουλάπες και να κάνω το σίδερο. Δε βλέπω άλλο τρόπο για να προλάβω να τα κάνω.

Φιλάκια!!!!

Πολύ καλά έκανες κορίτσι μου.

Kαλημερα κορίτσια ομορφα,τι κάνετε?

Σημερα ,προς το παρον τουλάχιστον ειναι χαλαρη ημερα.Από εχθες το απόγευμα ευτυχως ειμαι καλύτερα,μοναχα λιγο μπουκωμενη ακομη.Ξυπνησαμε ,ετοιμασα πρωινα και κολατσιο,εστρωσα κρεβατια,εβαλα πλυντηριο καιι πήγα το αγορι μου στο λεωφορειο.Επέστρεψα ,ηπια το καφεδακι μου ,κατεβηκα στον κήπο,εβαψα και το ξυλινο μπαουλάκι που βαζουμε τα ξυλα μας,γιατι ειχε φθαρει πολύ και πήγα λιγακι στη συνυφαδα μου.Για το μεσημερι εχω φασολάδα ισως και και συμπληρωματικο,θα το δω...

Ειρηνη ,καλη δυναμη για σημερα!Περασε η κοιλίτσα στο φιογκάκι?

Μαρια ,η μονη λύση ειναι να τα πλενεις αμεσως ,οτι αλλο και να βαλεις ο λεκες μενει ,θα το παρεις απόφαση για λίγο καιρο ολα τα ρουχαλακια του ετσι θα ειναι,μεγαλες ποδιτσες πάρε τουλάχιστον καπως να προστατευονται.

Δεν μου παραπονέθηκε το πρωί. Ελπίζω σήμερα να μην μου πει κάτι... :roll:

Ωραία δουλίτσα, το βάψιμο για τα ξύλα σας!

Tin εχω περασει παρομοια εμπειρια, στην οικογενεια μυο. (Φυγαμε η μητερα μου, εγω, και τα 2 αδερφια μου απο το σπιτι, επειδη δεν εφευγε ο πατερας μου)Μιλαμε δεν υπαρχει πιο ψυχοφθορο πραγμα, και ειδικα για σενα που εισαι η μανα.

Να φανταστεις αναισθησια ο πατερας μου, την ημερα που φευγαμε ετρωγε πορτοκαλι ο πατερας μου στην κουζινα και δεν σηκωθηκε καν απο την καρεκλα.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Επρεπε ομως να φυγουμε γιατι η μαμα μου θα τρελαινοταν!!!!

..... :(:(:(:(

Σας αφήνω έχω μάθημα σε λίγο

Θα σας διαβάσω το απόγευμα

φιλιαααααααααααα

Χίλια χρόνια θα ζήσεις. Σε σκεφτόμουν το πρωϊνο!

777885dugw57gt25.gif

Βάλτε με κι εμένα στο κλαμπ των αδιάθετων "κορασίδων" :-P

Ελπίζω να είναι ανεκτός ο πόνος γιατί δεν μπορώ να παίρνω ΚΑΙ για αυτό παυσίπονα...

Έβαλα το στεγνωτήριο, μάζεψα λίγα χθεσινά ρουχάκια απ την απλώστρα και άπλωσα επίσης ελάχιστα σημερινά, έβαλα 2ο πλυντήριο και σιδέρωσα τα χθεσινά.

Συνεχίζω τις δουλίτσες μου και σε λίγο θα ανάψω τζάκι γιατί έχει αρκετή δροσιά σήμερα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Συνεχίζω τις δουλίτσες μου και σε λίγο θα ανάψω τζάκι γιατί έχει αρκετή δροσιά σήμερα.

Χτύπα κι άλλο.......................! :lol::lol::lol:

Ετοίμασα ένα πλυντήριο για την νύχτα, τακτοποίησα τα χρώματα της δουλειάς για το απόγευμα και τώρα ξεκινώ να βάζω τα σιδερωμένα στις θέσεις τους.

Υ.Γ. Καλημέρα Ερσάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

Ερωτηση: Για την κρεατοσουπα, το μοσχαρι το ξαφριζουμε?

Δεν θυμαμαι, εχω να φτιαξω χρονια κανεις δεν την τρωει (κλαψ), αλλα σημερα θα την φτιαξω για παρτη μου.

Νομιζω οτι ο αφρος που βγαινει ειναι το αιμα απο το μοσχαρι και δεν πρεπει να το βγαζουμε.Αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.

Μηπως καμια καλη μαγειρισσα ξερει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...