Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πολύ ωραίo πάρτυ Etoiledunord! να τον χαίρεσαι!!! Πολύ μου άρεσαν τα cakepops, έτσι δεν τα λένε; ήταν δύσκολο να τα φτιάξεις ;

Μου άρεσε πολύ το δωματιάκι του με το φως να μπαίνει από το παράθυρο και την πράσινη κουρτίνα! το τετράγωνο μαξιλαράκι που έχεις για να κάθεται καλή ιδέα!

με γεια ο καναπες :) γωνια ειναι η ο αλλος? τα κεικ ποπς ειναι πολυ ευκολα θα βαλο συνταγη;) και ειναι και για κερασμα σχολειου καλη ιδεα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετουαλ τι τελειες φωτο! Ζηλεψα τα κεικ ποπς, το σκεφτομαι για οταν βαφτισω τη μικρη μου αλλα δεν εχω κανει ποτε μια δοκιμη! και παλι να τον χαιρεσαι!

4γιου μην σκεφτεσαι ετσι για τη φιλη σου, αλλιμονο, ανθρωποι ειμαστε, συμβαινουν που και που τετοια "διαλλειματακια" ποσο μαλλον αν προκυπτουν απο θεματα υγειας σου οπως ειπες, ενταξει θα βαλεις τα δυνατα σου τωρα να της δειξεις οτι τιποτα δεν εχει αλλαξει μεταξυ σας! ;) Περαστικα της ευχομαι!

ευη μεγεια ο καναπες! :D (που να δεις σε τι κατασταση ειναι οι δικοι μας.. :oops: )

βασια μου γλυκια, κουραγιο με τα μαθηματα, ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω τι θα κανουμε οταν ερθει η σειρα μας (ειμαι και σκραπας στα μαθηματικα γμτ :rolleyes: ) προς το παρον εφησυχαζομαι να σκεφτομαι πως το παιδι μου σιγουρα θα 'ναι πανεξυπνο και θα τα σκεφτεται ολα μονο του, θα τα πιανει με τη μια και δεν θα χρειαζεται να το διαβαζω εγω :tongue::tongue::tongue::tongue: μπουχαχαχαχαχαχ (πλακιτσα!)

να τα κανεις οποσδηποτε,ειναι τελεια και οικονομικη ιδεα για μικρους και μεγαλους ασε που θα κανεις και νεα μοδα:tongue: εγω περσι τα νακαληψα και τα λατρεψα..για τα βαφτιση να τα κανεις σαν γλυφητζουρζκια με διαφανο χρωμματηστο σελοφαν και κορδελες ;)

Ειρηνάκι το βιξ σωτήριο είναι και δώστου και ζεστό γάλα!!!

Χρύσα κουράγιο με διαβάσματα και εμείς τώρα τελειώσαμε!!! :)

Αλληλούιαααααα κορίτσια....τα καταλαβαμε τα ευρώ!!!!! Γιούπιιιιι!!!! Τελικά κόλπο ήθελε μου το έγραψε η δασκάλα και όλα καλά!!!

π.χ. για να μάθετε όσες ενδιαφέρεστε

έδωσα 5 ευρώ --> 1? 1? 1? 1? 1?

κάνει 2? ,60λ --> 1? 1? 60λ - -

ρέστα --> 0 0 40λ 1? 1? = 2? , 40λ

τα νούμερα να είναι το ένα κάτω απο το άλλο ακριβώς (εδώ δεν βγαίνει)

Χρύσα και Αφροδιτάκι δείτε να μαθαίνετε γιατί δεν θα αργήσει!!! :)

To σημειώνω!!!

τα δικα μου

το σπιτι μου ειναι ετσι κι ετσι, ο καιρος μου τη δινει μονο και μονο για τα ρουχα που δεν στεγνωνουν ουτε σε 5 μερες :mad::-x σημερα θα παμε και για σουπερμαρκετακι, η γιαγια μας θελει οοοοολη την ωρα παρεα και οταν παμε το πρωτο πραγμα που λεει ειναι "αχ τι καλα που ερχεστε!"

εχτες εμπλεξα και με τις αλλες γιαγιαδες που ξαφνικα θυμηθηκαν οτι το σπιτι των παππουδων θελει γενικη και πριζωθηκαν να πεταξουν τα ληγμενα και να καθαρισουμε και ξανατακτοποιησουμε τα ντουλαπια της κουζινας, και αφου με χωσαν για τα καλα, φυγαν γιατι ειχαν και να μαγειρεψουν :rolleyes: (ενω εγω δεν ειχα?), και μ'αφησαν να τα τελειωσω εγω (και ολα αυτα με τη μικρη να γκρινιαζει γυρω γυρω :mad: )

πηγα στις 9 παρα και εφυγα στις 12 μιση, την γιαγια την καημενη αν την ειδαμε για 10' (το ιδιο κι αυτες)

τι να πω, απο τον αυγουστο που λειπει η γιαγια κανεις τους δεν το σκεφτηκε, τωρα που γυρισε και ειναι μπροστα, ξαφνικα θυμηθηκαν να το παιξουν βοηθοι :evil: εγω αυτο καταλαβα.

σορυ που σας πρηζω και σας, αλλα θελω καπου να τα πω κι εγω :roll:

να μην χαρηζεις καστανα,να τους τα λες:twisted: ειναι δυνατον να σ'αφησουν με το μωρο εκει και να την κανου με ελαφρα?:twisted: απαραδεκτες

γεια σας κοριτσακια! Τι κανετε? Εγω απο το πρωι εχω κανει: κρεβατια,χλωρινη στο μπανιο, συμμαζεμα, ηρθε ο αδελφος του αντρα μου κ του εβαλε τον γυψο τιπ τοου κ τακουνακι κ εξω τα δαχτυλα:lol:, μαζεψα τους γυψους που πεσαν κατω, εβαλα την μικρη για υπνο κ κατεβηκα στο γραφειο. Ανεβηκα στις 2 κ κατι, ταισα την μικρη, φαγαμε κ εμεις, μαζεψα κ πηρα την μικρη κ κατι παραγγελειες κ τις πηγα στην κουριερ, η μικρη κοιμηθηκε στο αμαξι οποτε εκανα κ μια ωραια βολτα με το αμαξι κ καφεδακι. Γυρισα, ξαναπηγα για 10' στο γραφειο(παλι μαζι με την μικρη) ηρθε ενας πελατης κ ανεβηκαμε πανω. Εφτιαξα φρουτοκρεμα κ ταισα, αδειασα πλυντηριο πιατων, μαζεψα νεροχυτη, σαπουνισα παγκους-εστιες μαζεψα απλωμενα κ σιδερωσα. Εχω απειρα ασιδερωτα ακομα. Καναμε τα βραδυνα μας, εφτιαξα ντακος με φετα, φαγαμε κ τωρα κοιμησα την μικρη. Παω να χαλαρωσω με ενα κρασακι. Αφροδιτακι περαστηκα κ σε σενα με το δοντι. Ειρηνη τελικα η κοιλια του φιογκου ηταν απο το κρυωμα ε? (καλα τρελη ατακα!) τινα μου να ξερεις οτι η γυναικες στα διαζυγια εχουν ΠΑΝΤΑ το πανω χερι. Τσακισε τον απο οπου μπορεσεις κ ζητα διατροφη κ για τα 3. Κ πες στην δικηγορο σου να ξεκουνηθει να σου βρει λυση! Γιαυτο πληρωνεται! Πιτσακι χαιρομαι που σε ακοω καλυτερα! Χρυσα,βασια κ υπολοιπες κοπελιες φιλακια πολλα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μενα κοριτσια,

κατ'αρχην να σχολιασω τις φωτο του παρτυ της etoil , πολυ ωραια ολα, μερακλιδικα, να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου!

Εμείς εχτες πηγαμε με τον αντρα μου μεσα στην καταιγιδα στον δερματολογο για μερικα σπυρακια που ειχε πεταξει στα ποδια, παραξενα , και μια ξηροδερμια στο κεφαλι και μας ειπε οτι ειναι ψωριαση!!!

Μιλάμε παγωσαμε , μας ειπε οτι ειναι η συγχρονη αρρωστια, αυτοανοσο, και δεν υπαρχει γιατρεια.

ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ, ειναι σιγουρο, ξερω και απο ατομα του περιβαλλοντος μου, αλλιως τι θα εκανα με τα παιδια?Παλι καλα.

Αλλα μαε ειπε οτι αφου τα πεταξε σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα θα γεμισει σε ολο του το σωμα.Στεναχωρηθηκα οσο δεν φανταζεστε.Και μας ειπε οτι αναζωπυρωνεται με το αγχος, πως θα γινει να τα βλεπεις και να μην στεναχωριεσαι?

Εγω το έριξα στην τρελή μπροστα του, τον κοροιδευα, του εκανα πλακα, και δεν το πηρε πολυ επι πονου, ομως μεσα μου...

Αρχιζει θεραπεια με κρεμες και μετα θα δουμε αν θα παρει και χαπια κυκλοσπορινης.

Ρε τι επαθε ο κακομοιρης στα καλα καθουμενα?

Αυτα τα δικα μας δυσαρεστα...ας ειναι μεχρι εκει!

αλλο τρελο ψυχοσωματικο:-( εχω 3 φιλους που πεταξανε αλλα ευτηχος δεν μεταδιδεται.

Κορίτσι μου είμαι κι εγώ έξαλλη με αυτά που διαβάζω:mad:

Είναι συμπεριφορά ανδρός αυτή; Όχι βέβαια..

Ποντάρει στο γεγονός ότι δεν θα θες ούτε εσύ το παιδί σου να φέρει το όνομά του έστω και για μια ημέρα και γι' αυτό φέρεται έτσι άνανδρα..

Να σου πω εγώ τι θα έκανα; Δεν θα πήγαινα πια με συναινετικό. Θα του έκανα κανονική αγωγή διαζυγίου όπου και θα του ζητούσα διατροφή για 3 παιδιά.. Αυτό θα του άρεσε του κυρίου; Δε νομίζω..

Αν σε παίρνει πάντως και δεν σε πιέζουν άλλες καταστάσεις σκέψου και αυτή τη λύση..

Πόσο στενοχωριέμαι όταν μαθαίνω για τέτοιες γαϊδουρινές συμπεριφορές..:-(

συμφωνω με τι δομνινα μηπος θελει στρημογμα για να μαζεφτει λιγακι? μα τι γαιδαρος:mad:

Ακούστε βραδινή ατάκα του φιογκακίου, να πέσετε κάτω από τα γέλια!!!!!

Φιογκάκι:

Μαμά, γιατί δεν βγάζεις αυτό το μαλλί από το πρόσωπό σου?

{μου λέει και μου τραβάει στην άκρη την φραντζούλα}

Σίγουρα θα είναι πολύ ωραία έτσι τα μαλλάκια σου

{συνεχίζει και με κοιτάει, ενώ κρατάει την φράντζα μου στην άκρη}

Ωπα, ώπα!!! ΜΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΤΣΙ! Ξαναβάλε το κουρτινάκι! {την φράντζα}!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κουρτινακι...:tongue::tongue:

Κοριτσάκια μπαίνω να πω ένα καλησπέρα!!!

Από χθες μέχρι πριν λίγο δεν είχαμε ίντερνετ και από την προηγούμενη βδομάδα δεν λειτουργεί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας...τα νεύρα μου κρόσσια...

Η μικρή κοιμήθηκε πριν 10 λεπτά αφού δεν σταματούσε να χοροπηδάει στο κρεβάτι και να μου λέει ότι πετάει...ο άντρας μου με περιμένει να πιούμε ένα κρασάκι οπότε σας καληνυχτώ

Ελπίζω να είστε όλες καλά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

με γεια ο καναπες :) γωνια ειναι η ο αλλος? τα κεικ ποπς ειναι πολυ ευκολα θα βαλο συνταγη;) και ειναι και για κερασμα σχολειου καλη ιδεα

Καλημέρα κοριτσια!

Ο καναπές είναι η γωνία αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, και μάλλον θα ακυρώσουμε την παραγγελία.... το κατάστημα δεν διαθέτει μηχάνημα που να μπορεί να περάσει δόσεις σε πιστωτικές της Εθνικής:mad:... αν δεν βρούν ένα τρόπο να γίνουν οι δόσεις εμείς δεν μπορούμε να πληρώσουμε μονοκοπανιά, οπότε, άκυρη η παραγγελία, άδικα χαρήκαμε και φτου κι απ την αρχή στο ψάξιμο :-( Εχω μια ελπίδα μήπως μέχρι την Παρασκευπη βρουν μια λύση...

Τα cakepops τα έχω πετύχει κάπου σε συνταγή αλλά μου είχαν φανεί δυσκολάκια... για βάλε να δούμε ;)

sACYp2.png

Καλημέρα αγαπημένες μου.

Σήμερα σέρνομαι γιατί αδιαθέτησα χθες και σήμερα... γίνεται χαμος... :roll:

Ο άντρας μου πήγε το φιογκάκι σχολείο και μετά φύγαμε και πήγαμε για κάποια πιστοποιητικά που χρειαζόμασταν. Μόνο ένα μας έμεινε, το οποίο θα είναι έτοιμο από βδομάδα, οπότε προχώρησα αρκετά τις δουλίτσες μου και τη λίστα που είχα ετοιμάσει το περασμένο Σαβ/κο. Αυτό με κάνει να νιώθω καλά.

Επιστρέψαμε σπίτι και πετάχτηκα σούπερ.

Φάγαμε πρωϊνο και άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο. Σήμερα το πρόγραμμα φαγητού έχει φακές και χορτόπιτα. Ισως σιδερώσω λίγο.. θα ήθελα να κάνω και το μπάνιο. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνω γιατί τώρα πονάω οπότε βλέποντας και κάνοντας... το απόγευμα δουλεύω, έχω αρκετή δουλίτσα.

Σας φιλώ γλυκά, εδώ γύρω θα είμαι.

777885dugw57gt25.gif

Μαμά γιατί η κοιλιά σου είναι τόσο χοντρή; Μήπως να μην βάζεις τόση ζάχαρη στον καφέ;(η μεγάλη)

Είναι άπαιχτα τα παιδιά!

Τι ακούμε... :lol::lol:

Ειρήνη αν θέλεις να σου γράψω πως φτιάχνω το γιουβέτσι με κριθαράκι αν και σίγουρα θα ξέρεις. Το μυστικό μου είναι πως δεν βάζω καθόλου κρεμμύδι στο βράσιμο του κοκκινιστού αλλά μόνο τριμμένη ντομάτα, ένα ξύλο κανέλας, 2 μπαχάρια και λίγο ζάχαρη.

Επίσης υπάρχουν φορές που βιάζομαι και αφού βγάλω το κρέας και τα μπαχαρικά από την κατσαρόλα, βάζω εκεί μέσα λίγο ακόμη βραστό νερό (ανάλογα με την ποσότητα ζυμαρικών που θα χρησιμοποιήσω) και συνεχίζω το μαγείρεμα στην κατσαρόλα αντί στο ταψί ή στο πήλινο στον φούρνο.

Όταν βράζω π.χ. χυλοπίτες αντί για κριθαράκι δεν προσθέτω πολύ νερό γιατί βράζουν σε 4-5 λεπτά και δεν θέλω να λασπώσουν.

Ευχαριστώ κορίτσι μου αλλά δεν ξέρω πως.. κόλλησε το μυαλό μου και νόμιζα πως μίλαγες για θαλασσινό.. και λέω "απίστευτο" τι φαγητο ειναι αυτο? :tongue:

γεια σας κοριτσακια! Τι κανετε? Εγω απο το πρωι εχω κανει: κρεβατια,χλωρινη στο μπανιο, συμμαζεμα, ηρθε ο αδελφος του αντρα μου κ του εβαλε τον γυψο τιπ τοου κ τακουνακι κ εξω τα δαχτυλα:lol:, μαζεψα τους γυψους που πεσαν κατω, εβαλα την μικρη για υπνο κ κατεβηκα στο γραφειο. Ανεβηκα στις 2 κ κατι, ταισα την μικρη, φαγαμε κ εμεις, μαζεψα κ πηρα την μικρη κ κατι παραγγελειες κ τις πηγα στην κουριερ, η μικρη κοιμηθηκε στο αμαξι οποτε εκανα κ μια ωραια βολτα με το αμαξι κ καφεδακι. Γυρισα, ξαναπηγα για 10' στο γραφειο(παλι μαζι με την μικρη) ηρθε ενας πελατης κ ανεβηκαμε πανω. Εφτιαξα φρουτοκρεμα κ ταισα, αδειασα πλυντηριο πιατων, μαζεψα νεροχυτη, σαπουνισα παγκους-εστιες μαζεψα απλωμενα κ σιδερωσα. Εχω απειρα ασιδερωτα ακομα. Καναμε τα βραδυνα μας, εφτιαξα ντακος με φετα, φαγαμε κ τωρα κοιμησα την μικρη. Παω να χαλαρωσω με ενα κρασακι. Αφροδιτακι περαστηκα κ σε σενα με το δοντι. Ειρηνη τελικα η κοιλια του φιογκου ηταν απο το κρυωμα ε? (καλα τρελη ατακα!) τινα μου να ξερεις οτι η γυναικες στα διαζυγια εχουν ΠΑΝΤΑ το πανω χερι. Τσακισε τον απο οπου μπορεσεις κ ζητα διατροφη κ για τα 3. Κ πες στην δικηγορο σου να ξεκουνηθει να σου βρει λυση! Γιαυτο πληρωνεται! Πιτσακι χαιρομαι που σε ακοω καλυτερα! Χρυσα,βασια κ υπολοιπες κοπελιες φιλακια πολλα!

Μάλλον ναι κορίτσι μου. Μαλλον κρυωματάκι... το παρακολουθούμε.

Μπράβο που χαλάρωσες με κρασάκι. Κάνε ότι μπορείς για να νιώθεις και συ λιγάκι χαλαρά και όμορφα.

Καλημέρα κοριτσια!

Ο καναπές είναι η γωνία αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, και μάλλον θα ακυρώσουμε την παραγγελία.... το κατάστημα δεν διαθέτει μηχάνημα που να μπορεί να περάσει δόσεις σε πιστωτικές της Εθνικής:mad:... αν δεν βρούν ένα τρόπο να γίνουν οι δόσεις εμείς δεν μπορούμε να πληρώσουμε μονοκοπανιά, οπότε, άκυρη η παραγγελία, άδικα χαρήκαμε και φτου κι απ την αρχή στο ψάξιμο :-( Εχω μια ελπίδα μήπως μέχρι την Παρασκευπη βρουν μια λύση...

Τα cakepops τα έχω πετύχει κάπου σε συνταγή αλλά μου είχαν φανεί δυσκολάκια... για βάλε να δούμε ;)

Ωχ Ευάκι μου........ ελπίζω να βρουν κάποια λύση!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Καταρχήν να ευχηθώ περαστικά σε όλα τα κορίτσια που ταλαιπωρούνται από πονόδοντο.

arisanna περαστικά στον άνδρα σου. Συνεχώς ακούω για ψυχοσωματικά τελευταία. Ειδικά τα δερματολογικά προβλήματα πολύ γιατροί τα αποδίδουν στο άγχος.

τίνα το διαζύγιο είναι δύσκολη υπόθεση δυστυχώς. Έχω πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος που ταλαιπωρείται πολύ. Σου εύχομαι κουράγιο και δύναμη για να μορέσεις επιτέλους να ξεμπερδέψεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Με το καλό το μωράκι.

Ειρήνη τρομερή η ατάκα του γιου σου για το κουρτινάκι!!!

Από δουλειές δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα εκτός από τα βασικά. Το σπιτάκι μου είναι καθαρό αλλά το βουνό από τα ασιδέρωτα θα ακουμπήσει το ταβάνι. Ζήτησα από τη μαμά μου να έρθει να μου κρατήσει το μωρό για 3-4 ώρες για να συμμαζέψω τις ντουλάπες και να κάνω το σίδερο. Δε βλέπω άλλο τρόπο για να προλάβω να τα κάνω.

Φιλάκια!!!!!

Υ.Γ. Μήπως ξέρει καμιά από τις μανούλες πως φεύγει η φρουτόκρεμα από τα ρούχα των μωρών; Όλα τα φορμάκια του μπέμπη βάψανε από τα φρούτα.

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...