Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εδω ειμαι και εγω!!

Τινα πολυ λυπηθηκα..τι ανθρωπος..και δεν σκεφτεται ουτε καν τα παιδια του..αλλα μαλλον σε βρισκει πολυ ανεκτικη και σ'αυτο παταει..

Ειρηνη καλο διαβασμα..

Χρυσα και σε σας το ιδιο..ξεκουρασου μετα..

Ραβ αντε να τελειωσεις με το παλιοδοντι..

ΑρηςΑννα στηριξε τον οσο μπορεις και μη του δειχνεις το αγχος σου..θα εχει εξαρσεις και υφεσεις αναλογα και με την ψυχολογια του..μακαρι να βελτιωθει με τις κρεμες..

Γυρισαμε σπιτακι μπανιαρισα και ελουσα και τις δυο,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε και μαζεψα την κουζινα..σιδερωσα λιγα ρουχαλακια να μην μου μαζευονται ,οι μικρες κοιμηθηκαν και εγω εφτιαξα καφεδακι και αραξα λιγακι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμεις διαβαζουμε ,εχει αρκετουτσικα σημερα και φαγαμε και μιση ωρα γιατι δεν μπορουσε να συγκεντρωθει και εκανε βλακειες...τωρα κανει μονος του την αντιγραφη και εγω νυσταζω...

σκουπισα ,

ψιλοξεσκόνισα

και σφουγγαρισα σε ολο το σπίτι,

εκανα τα μπάνια ,

τηγανισα τις πατατες ,πήρε ο αντρας μου το παιδι από το σχολειο και φαγαμε ολοι παρεα.Μαζεψα την κουζινα και αν αντεξω το απόγευμα θα συνεχισω το σιδερωμα.

Αχ... διάβασμα... :roll:

Δεν μπορουσα να μεινω στο σπιτι κοριτσια. Δεν εφευγε με τιποτα, απο κατω μενει ο αδελφος του και διπλα η μανα του. Θα με διελυαν!

Εννοείται, πως θα είχες σοβαρό λόγο. Αλλά δυστυχώς, ένα διαζύγιο, ειδικά όταν έχεις "απέναντί" σου έναν τύπο σαν τον πρώην σου, χρειάζεται γερό στομάχι.

Εδω ειμαι και εγω!!

Τινα πολυ λυπηθηκα..τι ανθρωπος..και δεν σκεφτεται ουτε καν τα παιδια του..αλλα μαλλον σε βρισκει πολυ ανεκτικη και σ'αυτο παταει..

Ειρηνη καλο διαβασμα..

Χρυσα και σε σας το ιδιο..ξεκουρασου μετα..

Ραβ αντε να τελειωσεις με το παλιοδοντι..

ΑρηςΑννα στηριξε τον οσο μπορεις και μη του δειχνεις το αγχος σου..θα εχει εξαρσεις και υφεσεις αναλογα και με την ψυχολογια του..μακαρι να βελτιωθει με τις κρεμες..

Γυρισαμε σπιτακι μπανιαρισα και ελουσα και τις δυο,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε και μαζεψα την κουζινα..σιδερωσα λιγα ρουχαλακια να μην μου μαζευονται ,οι μικρες κοιμηθηκαν και εγω εφτιαξα καφεδακι και αραξα λιγακι..

Σε χαίρομαι Αρετούλα μου. Τα κρατάς όλα σε ισορροπία.

Εμείς... ακόμα διαβάζουμε... :roll: . Κάναμε και 2, 10λεπτα διαλείμματα γιατί δεν βγαίνει αλλιώς... πολύ γράψιμο και πολύ διάβασμα και μία εργασία για δέντρα αειθαλή...

Στο μεταξύ, τους έβαλε και ακόμα 2 διαγωνίσματα... ένα για την Τρίτη {γλώσσας} και ένα για την άλλη Δευτέρα {ιστορίας, σε όλο το κεφάλαιο}... :roll:

Σήμερα πήρε και το διαγωνισμα της Δευτέρας στα μαθηματικά. Α με τόνο, το φιογκάκι, ούτε ένα λάθος δεν έκανε.

Αχ, στα μαθηματικά είμαστε καλοί.. για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε στη Γλώσσα πάλι... κανά Β ξανά? :tongue:

Τώρα θα τον αφήσω λιγάκι, μας έμεινε μόνο το διάβασμα και η ορθογραφία.

Στο μεταξύ, πονάει στο στηθάκι του. Κρύωσε το μπουφάκι μου γιατί τον βρήκα στο σχολείο σήμερα με το φανελάκι... κάψωσε το αγόρι μου! :lol::lol::lol: Οπότε δεν θα τον πάω tae. Θα κάνει το ζεστό μπανάκι του, θα το τρίψω και βιξ και ξεκούραση από νωρίς...

777885dugw57gt25.gif

Εμεις μολις τελειωσαμε.Ευτυχως που δεν ειχαμε καρατε σημερα.Ευτυχως επίσης που γενικα δεν τους φορτωνει,σημερα ειχαμε το περισσοτερο διαβασμα για καθημερινη.

Ειρηνη μου ελπίζω να του περασει του μικρου,καλα εκανες και τον κρατησες ,και εγω με βικς τον ειχα τις προηγούμενες ημερες ,αποψε θα βαλω και εγω μου φαινεται.

Αρετη ,οπως πάντα μια χαρα τα καταφερνεις,καλή ξεκούραση!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Μπήκα να πω ένα γεια, δεν έχω διαβάσει τίποτα! Περάσαμε πολύ ωραίο πσκ, σπείραμε ένα σωρό πράγματα και είχαμε και καλή παρέα. Επέστρεψα χθες, μου ήρθε περίοδος, πήγα στη δουλειά, μάζεψα λίγο γιατί περιμένω κάτι συναδέλφους για τραγούδι :) Πονάω όμως και νιώθω κομμάτια! Σας φιλώ και ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εμεις μολις τελειωσαμε.Ευτυχως που δεν ειχαμε καρατε σημερα.Ευτυχως επίσης που γενικα δεν τους φορτωνει,σημερα ειχαμε το περισσοτερο διαβασμα για καθημερινη.

Ειρηνη μου ελπίζω να του περασει του μικρου,καλα εκανες και τον κρατησες ,και εγω με βικς τον ειχα τις προηγούμενες ημερες ,αποψε θα βαλω και εγω μου φαινεται.

Αρετη ,οπως πάντα μια χαρα τα καταφερνεις,καλή ξεκούραση!

Και τώρα τον έπιασε και η κοιλιά του...:roll: και φαντάζεστε τι με πιάνει όταν τον πονάει η κοιλιά.... :(:( . Του έδωσα depon {αφού ήταν συνδυασμένο με τον πόνο στο στήθος} και βλέπω....:roll:

Καλησπέρα κορίτσια! Μπήκα να πω ένα γεια, δεν έχω διαβάσει τίποτα! Περάσαμε πολύ ωραίο πσκ, σπείραμε ένα σωρό πράγματα και είχαμε και καλή παρέα. Επέστρεψα χθες, μου ήρθε περίοδος, πήγα στη δουλειά, μάζεψα λίγο γιατί περιμένω κάτι συναδέλφους για τραγούδι :) Πονάω όμως και νιώθω κομμάτια! Σας φιλώ και ελπίζω να είστε όλες καλά!

Στο ξαναλέω: πόσο ωραίες εικόνες μου "δίνεις"! Σ' ευχαριστώ!!!

Καλή διασκέδαση!

Αχ και γω αδιαθέτησα σήμερα... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι το βιξ σωτήριο είναι και δώστου και ζεστό γάλα!!!

Χρύσα κουράγιο με διαβάσματα και εμείς τώρα τελειώσαμε!!! :)

Αλληλούιαααααα κορίτσια....τα καταλαβαμε τα ευρώ!!!!! Γιούπιιιιι!!!! Τελικά κόλπο ήθελε μου το έγραψε η δασκάλα και όλα καλά!!!

π.χ. για να μάθετε όσες ενδιαφέρεστε

έδωσα 5 ευρώ --> 1? 1? 1? 1? 1?

κάνει 2? ,60λ --> 1? 1? 60λ - -

ρέστα --> 0 0 40λ 1? 1? = 2? , 40λ

τα νούμερα να είναι το ένα κάτω απο το άλλο ακριβώς (εδώ δεν βγαίνει)

Χρύσα και Αφροδιτάκι δείτε να μαθαίνετε γιατί δεν θα αργήσει!!! :)

Ειρηνάκι το βιξ σωτήριο είναι και δώστου και ζεστό γάλα!!!

Χρύσα κουράγιο με διαβάσματα και εμείς τώρα τελειώσαμε!!! :)

Αλληλούιαααααα κορίτσια....τα καταλαβαμε τα ευρώ!!!!! Γιούπιιιιι!!!! Τελικά κόλπο ήθελε μου το έγραψε η δασκάλα και όλα καλά!!!

π.χ. για να μάθετε όσες ενδιαφέρεστε

αγόρασα κάτι με 5 ευρώ --> 1? 1? 1? 1? 1?

έδωσα 2? ,60λ --> 1? 1? 60λ - -

ρέστα --> 0 0 40λ 1? 1? = 2? , 40λ

τα νούμερα να είναι το ένα κάτω απο το άλλο ακριβώς (εδώ δεν βγαίνει)

Χρύσα και Αφροδιτάκι δείτε να μαθαίνετε γιατί δεν θα αργήσει!!! :)

ΑΑΑΑ!και μονο που τα βλεπω από μακρια μου φτανει!Ειδες τελικα ,οι δασκάλοι εχουν εναν δικό τους τροπο-μεθοδο -κολπο καθε φορα και τα παιδια τα μαθαινουν πιο ευκολα.Μπραβο σας!!!!

Ειρηνη ,λογικα από το κρυωμα θα ειναι μην πανικοβαλεσαι.

Ο μικρος βλεπει αραγμενος στον καναπέ ενα dvd και εγω εφτιαξα εναν γαλικο και ξεκινησα σιδερωμα.

Αμελι,καλά να περασετε!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειά σας κορίτσια!

Αχ,χτες πήγα στο μαιευτήριο που γέννησε μια φίλη μας!Είδα μπεμπάκι,πατουσίτσες,δαχτυλάκια....αχ κορίτσια μου πόσο νοστάλγησα δεν λέγεται!Να είναι γερό το παιδάκι!!!

Σήμερα άργησα να ξυπνήσω...ενώ ξύπνησα στις 7 κλασσικά για να ετοιμάσω τον μικρό για τον παιδικό,μετά ξαναέπεσα και ξύπνησα 11:cool: με πολύ βαθύ ύπνο.Τι να πω....

Ήπια τον καφέ μου και άρχισα τις δουλίτσες.Αέρισα το σπίτι,άλλαξα σεντόνια,έβαλα ένα πλυντήριο και ετοίμασα φαγάκι,σπανακόρυζο!

Πήρα το νεαρό,γάγαμε με τον άντρα μου,ξαναέπλυνα τα πιάτα και φτιάξαμε καφεδάκι.Ο μικρός δεν μας έκανε την τιμή να κοιμηθεί σήμερα,οπότε τον πήγε ο μπαμπάς μας στο πάρκο και εγώ πήγα ένα μικρό s/m.

Θα βάλω να σιδερώσω σε λίγο γιατί δεν πάει άλλο...τα βλέπω και συγχίζομαι!

Βρε Τίνα τι να πω....συμφωνώ με τα κορίτσια...Δες το αλλιώς και χόρεψέ τον...Είναι δύσκολο βέβαια απο την άποψη οτι θέλεις ηρεμία για την εγκυμοσύνη σου αλλα πάει να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις.Μίλα ξανα με το δικηγόρο σου.

Ειρηνάκι ελπίζω να μην είναι κατι σοβαρό με το παιδάκι!

Μανούλες που διαβάζετε τα αστέρια σας κοθυράγιο και υπομονή...Αχ,να δω και εμεις τι θα τραβήξουμε!

4U....εύχομαι να πάνε όλα καλά!Μείνε δίπλα της όσο μπορείς,καταλαβαίνω και αυτό περί τύψεων που αναφέρεις,αλλα προσπάθησε όσο μπορείς να μην το σκέφτεσαι.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Ακούστε βραδινή ατάκα του φιογκακίου, να πέσετε κάτω από τα γέλια!!!!!

Φιογκάκι:

Μαμά, γιατί δεν βγάζεις αυτό το μαλλί από το πρόσωπό σου?

{μου λέει και μου τραβάει στην άκρη την φραντζούλα}

Σίγουρα θα είναι πολύ ωραία έτσι τα μαλλάκια σου

{συνεχίζει και με κοιτάει, ενώ κρατάει την φράντζα μου στην άκρη}

Ωπα, ώπα!!! ΜΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΤΣΙ! Ξαναβάλε το κουρτινάκι! {την φράντζα}!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ακούστε βραδινή ατάκα του φιογκακίου, να πέσετε κάτω από τα γέλια!!!!!

Φιογκάκι:

Μαμά, γιατί δεν βγάζεις αυτό το μαλλί από το πρόσωπό σου?

{μου λέει και μου τραβάει στην άκρη την φραντζούλα}

Σίγουρα θα είναι πολύ ωραία έτσι τα μαλλάκια σου

{συνεχίζει και με κοιτάει, ενώ κρατάει την φράντζα μου στην άκρη}

Ωπα, ώπα!!! ΜΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΤΣΙ! Ξαναβάλε το κουρτινάκι! {την φράντζα}!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαμά γιατί η κοιλιά σου είναι τόσο χοντρή; Μήπως να μην βάζεις τόση ζάχαρη στον καφέ;(η μεγάλη)

Είναι άπαιχτα τα παιδιά!

Ειρήνη αν θέλεις να σου γράψω πως φτιάχνω το γιουβέτσι με κριθαράκι αν και σίγουρα θα ξέρεις. Το μυστικό μου είναι πως δεν βάζω καθόλου κρεμμύδι στο βράσιμο του κοκκινιστού αλλά μόνο τριμμένη ντομάτα, ένα ξύλο κανέλας, 2 μπαχάρια και λίγο ζάχαρη.

Επίσης υπάρχουν φορές που βιάζομαι και αφού βγάλω το κρέας και τα μπαχαρικά από την κατσαρόλα, βάζω εκεί μέσα λίγο ακόμη βραστό νερό (ανάλογα με την ποσότητα ζυμαρικών που θα χρησιμοποιήσω) και συνεχίζω το μαγείρεμα στην κατσαρόλα αντί στο ταψί ή στο πήλινο στον φούρνο.

Όταν βράζω π.χ. χυλοπίτες αντί για κριθαράκι δεν προσθέτω πολύ νερό γιατί βράζουν σε 4-5 λεπτά και δεν θέλω να λασπώσουν.

Τίνα στενοχωριέμαι πολύ για την κατάσταση.... μακάρι τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Συμφωνώ με τα κορίτσια παραπάνω, δεν λέω κακώς έφυγες γιατί είμαι έξω από τον χορό αλλά μην του κάνεις και όλα τα ''χατήρια'' γιατί θα συνεχίσει να σε εκμεταλλεύεται. Μία γνωστή μου έχει βγάλει συνεναιτικό διαζύγιο με τον ίδιο δικηγόρο και ο πρώην σύζυγος της έχει υπογράψει πως δέχεται να της δίνει ένα ποσό κάθε μήνα μέχρι τα παιδιά να ενηλικιωθούν. Μην τρελλαθούμε, δεν τα έκανες μόνη σου, παιδιά του είναι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...