Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσιαααααααααααα

Δεν ξέρω αν με θυμάστε, είμαι αυτή με το μεσαίο δωμάτιο χάος!!!!!

Θέλω να μοιραστώ την χαρά μου!!!!!

Το τελείωσα το χάος, ρούχα τακτοποιημένα και σιδερωμένα στις

ντουλάπες!!!!!!!Μένει τώρα να φτιάξω την βιβλιοθήκη και είμαι

τέλεια(καλά πολύ μεγάλη ψωνάρα είμαι, χιχιχι_:lol:;))

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσιαααααααααααα

Δεν ξέρω αν με θυμάστε, είμαι αυτή με το μεσαίο δωμάτιο χάος!!!!!

Θέλω να μοιραστώ την χαρά μου!!!!!

Γεια σου Domenica, μπραβο για το δωματιο, φαινεται ξελαφρωσες αρκετα.

Καλη συνεχεια με τη βιβλιοθηκη!

Άλλαξε όλη η διάθεσή μου!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεσκόνισα το προηγούμενο Σάββατο με νερό και μαλακτικό,

το λάτρψα και αυτό γιατί για μία βδομάδα δεν χρειάστηκε να

ξεσκονίσω!!!!!!!!!!!

Ερώτηση Ασχετη Νο1: Έχετε ακούσει αυτό το μανό που αλλάζει χρώμα(θέλει ημιμόνιμο μανικιουρ νομίζω)?

Αν ναι, που μπορώ να το βρώ?

Ερώτηση Ασχετη Νο2:Δεν την θυμάμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα!

Καλέ, τι οδοντο-επιδημία έχει πέσει; Περαστικά σε όλα τα πονεμένα δοντάκια!

Μαρία, τέλειες οι φωτό από το πάρτι! Και του χρόνου!

Χρύσα, περαστικά σου! Μπράβο στο καμάρι και εις ανώτερα!

Εύη, με γεια τον καναπέ! Καλά χουχουλιάσματα!

Τώρα το βράδυ δεν ξέρω και εμένα τι με έπιασε αλλά ένιωσα τόσο κουρασμένη με όλααααα....τα έμπηξα στα καλά καθούμενα....κάθησα σε μια μεριά και μονολογούσα...όλα μου έφταιγαν διαβάσματα, βροχή, οικονομικά, φασαρία, δουλειές σπιτιού...όλα σας λέω!!! Ήθελα να εξαφανιστώ....αφού ξελάφρωσα...ηρέμησα κάπως!

Βοηθάει πού και πού ν' ανοίγουν οι βρύσες ;). Χαίρομαι που είσαι καλά σήμερα :).

kiki, ακόμη γελάω με το peep-toe!!!

:tongue: Με εμπνέει η Γιώτα, όπως τα γράφει! :lol:

Κ να ρωτήσω κάτι η άσχετη;Ποια βρώμη παίρνετε κ από πού; Σούπερ μάρκετ;Ποια μάρκα;Η βρώμη είναι το ίδιο με το κουάκερ;Ποιο κουάκερ παίρνετε; Αυτό με τον ασπρομάλλη κύριο;

Εγώ παίρνω από βιολογικά νιφάδες βρώμης λεπτές.

Καλημέρα και από μενα κοριτσια,

κατ'αρχην να σχολιασω τις φωτο του παρτυ της etoil , πολυ ωραια ολα, μερακλιδικα, να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου!

Εμείς εχτες πηγαμε με τον αντρα μου μεσα στην καταιγιδα στον δερματολογο για μερικα σπυρακια που ειχε πεταξει στα ποδια, παραξενα , και μια ξηροδερμια στο κεφαλι και μας ειπε οτι ειναι ψωριαση!!!

Μιλάμε παγωσαμε , μας ειπε οτι ειναι η συγχρονη αρρωστια, αυτοανοσο, και δεν υπαρχει γιατρεια.

ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ, ειναι σιγουρο, ξερω και απο ατομα του περιβαλλοντος μου, αλλιως τι θα εκανα με τα παιδια?Παλι καλα.

Αλλα μαε ειπε οτι αφου τα πεταξε σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα θα γεμισει σε ολο του το σωμα.Στεναχωρηθηκα οσο δεν φανταζεστε.Και μας ειπε οτι αναζωπυρωνεται με το αγχος, πως θα γινει να τα βλεπεις και να μην στεναχωριεσαι?

Εγω το έριξα στην τρελή μπροστα του, τον κοροιδευα, του εκανα πλακα, και δεν το πηρε πολυ επι πονου, ομως μεσα μου...

Αρχιζει θεραπεια με κρεμες και μετα θα δουμε αν θα παρει και χαπια κυκλοσπορινης.

Ρε τι επαθε ο κακομοιρης στα καλα καθουμενα?

Αυτα τα δικα μας δυσαρεστα...ας ειναι μεχρι εκει!

Ω ρε γμτ! Δύσκολο, ειδικά τώρα στην αρχή, φαντάζομαι, μέχρι να δει με τι ακριβώς έχει να κάνει. Ψάξτε το, πάντως, ομοιοπαθητικά, δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Καλή δύναμη!

Γιατί, βρε; Δεν το αξίζεις; Τόση δουλειά έκανες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλες μου χαθηκα αλλα δεν ειμαι καλα αυτες τις ημερες. Μην στεναχωριεστε το Πιπ ειναι καλα, χοροπηδαει στην κοιλια μου. Απλα αρρωστησα (κρυολογημα) και εχω "βαρυνει" λιγακι και μαλλον εχω μια ουρολοιμωξη και με ταλαιπωρει...

Σας γραφω για να σας πω τα νεα μου (νευρα μου)! Ο πρωην λεει θα υπογραψει μονο εφ'οσον του πληρωσω ΟΛΑ τα εξοδα ΚΑΙ τον δικηγορο του, αλλιως θα περιμενουμε, δεν βιαζεται. Οταν γεννηθει το παιδι θα σκασω και αλλα 2 χιλιαρικα να το βγαλω απο το ονομα του και σε δυο χρονακια θα βγει μονο του γιατι ο "κακομοιρης" (Στρατιωτικος με μεγαλο βαθμο) δεν εχει λεφτα και ουτε θα εχει "στο μελλον".

Εγω εγκυος με δυο μικρα, ανεργη, εχω βλεπετε και αν θελω να ξεμπλεξω απο τον κυριο που του αφησα τα ΠΑΝΤΑ και το σπιτι και τα παντα μεσα στο σπιτι και εφυγα με δυο βαλιτσες ρουχα που λενε, να τον χρυσοπληρωσω να υπογραψει.

Ειναι εξαλλη και η δικηγορος μου... τι να πω πια? Τι να πω?? :( :(

Ευχαριστω που με ακουτε!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

Καλες μου χαθηκα αλλα δεν ειμαι καλα αυτες τις ημερες. Μην στεναχωριεστε το Πιπ ειναι καλα, χοροπηδαει στην κοιλια μου. Απλα αρρωστησα (κρυολογημα) και εχω "βαρυνει" λιγακι και μαλλον εχω μια ουρολοιμωξη και με ταλαιπωρει...

Σας γραφω για να σας πω τα νεα μου (νευρα μου)! Ο πρωην λεει θα υπογραψει μονο εφ'οσον του πληρωσω ΟΛΑ τα εξοδα ΚΑΙ τον δικηγορο του, αλλιως θα περιμενουμε, δεν βιαζεται. Οταν γεννηθει το παιδι θα σκασω και αλλα 2 χιλιαρικα να το βγαλω απο το ονομα του και σε δυο χρονακια θα βγει μονο του γιατι ο "κακομοιρης" (Στρατιωτικος με μεγαλο βαθμο) δεν εχει λεφτα και ουτε θα εχει "στο μελλον".

Εγω εγκυος με δυο μικρα, ανεργη, εχω βλεπετε και αν θελω να ξεμπλεξω απο τον κυριο που του αφησα τα ΠΑΝΤΑ και το σπιτι και τα παντα μεσα στο σπιτι και εφυγα με δυο βαλιτσες ρουχα που λενε, να τον χρυσοπληρωσω να υπογραψει.

Ευχαριστω που με ακουτε!

Δέσποινα, τα έξοδα του διαζυγίου είναι περισσότερα από τα 2000 που θα χρειαστεί να δώσεις μετά, αν δεν έχει βγει μέχρι τότε;;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Ευχαριστω που με ακουτε!

Κορίτσι μου είμαι κι εγώ έξαλλη με αυτά που διαβάζω:mad:

Είναι συμπεριφορά ανδρός αυτή; Όχι βέβαια..

Ποντάρει στο γεγονός ότι δεν θα θες ούτε εσύ το παιδί σου να φέρει το όνομά του έστω και για μια ημέρα και γι' αυτό φέρεται έτσι άνανδρα..

Να σου πω εγώ τι θα έκανα; Δεν θα πήγαινα πια με συναινετικό. Θα του έκανα κανονική αγωγή διαζυγίου όπου και θα του ζητούσα διατροφή για 3 παιδιά.. Αυτό θα του άρεσε του κυρίου; Δε νομίζω..

Αν σε παίρνει πάντως και δεν σε πιέζουν άλλες καταστάσεις σκέψου και αυτή τη λύση..

Πόσο στενοχωριέμαι όταν μαθαίνω για τέτοιες γαϊδουρινές συμπεριφορές..:-(

L2qIp2.png

Τελικά αποφάσισα να αψηφήσω τον πονόδοντο και καθώς υπάρχει η πιθανότητα αύριο να φάω το πρωινό στον οδοντίατρο, έκανα ένα καθάρισμα στα γρήγορα ώστε να σταθεί καλά το σπίτι μέχρι την Παρασκευή. Αέρισα τα μαξιλάρια και τα σκεπάσματα, άλλαξα μαξιλαροθήκες σε όλους (το κάνω αυτό κάθε εβδομάδα ώστε να αλλάζω σεντόνια κάθε 15 μέρες), έβαλα ένα πλυντήριο ρούχα της μικρής, ξεσκόνισα, σκούπισα, καθάρισα τα μπάνια, μάζεψα το σαλόνι, τίναξα και ξαναέστρωσα ριχτάρια και χαλάκια, μάζεψα την κουζίνα και μαγείρεψα φασολάδα. Φάγαμε και ξαναμάζεψα την κουζίνα. Μόλις δίπλωσα και τα ρούχα που έβγαλα απ το στεγνωτήριο και χαλαρώνω μέχρι να πάμε επίσκεψη σε φίλους.

Tintail δυστυχώς έτσι είναι τα διαζύγια... Και απ ότι έχω καταλάβει ο πρώην σου πάντα σε εκμεταλλευόταν επομένως θα έπρεπε να περιμένεις πως μόλις έμαθε πως προχώρησες τη ζωή σου θα "πατούσε" πάνω στην ανάγκη σου για επίσημη ελευθερία... Καλά κουράγια!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω που με ακουτε!

Σπάνια σχολιάζω γραφόμενα "προσωπικά" αλλά άνθρωπος είμαι και γω. Με έπιασαν τα νευρα μου.

Η δικηγόρος σου είναι αστέρι? Γιατί μοιάζει να μην...αν και μπορεί να κάνω λάθος.

Εγώ θα έλεγα να κάνεις το εξής:

1) Να μιλήσεις με τη δικηγορο σου και να του πεις πως πλεον δεν σε ενδιαφέρει και δεν σε αφορά το συναινετικό. Να του τρίξεις τα δόντια με μία αίτηση διαζυγίου οπου θα απατείς τα νόμιμα για τα παιδιά.

2) Να ξεκαθαρίσεις πως δεν έχεις λεφτά για "πέταμα" {οπως είναι του λόγου του} και να πεις πως εφόσον δεν θέλει να "βγάλει" το παιδί από το όνομά του, η αγωγή θα αφορά 3 παιδιά και όχι 2. Αυτό, για να μάθει να είναι κύριος.

3) Στην αίτηση διαζυγίου, να του πεις, πως θα αναφέρεις και διάφορα για τη σεξουαλική σας ζωή, πράγμα που δεν θα αρέσει καθόλου στο στρατιωτικό του περίγυρο.

Η γνώμη μου είναι πως ήταν μεγάλο λάθος σου που έφυγες απο το σπίτι και μάλιστα με 2 παιδιά. Ελπίζω να στο έχει επισημάνει αυτό η δικηγόρος σου.

Τώρα σε εκβιάζει κανονικά αλλά ακόμα μπορεις να το "γυρίσεις".

Υ.Γ. Καλύτερα να δώσεις ένα ποσό για την αίτηση διαζυγίου παρά να του "χαρίσεις" τόσα χρήματα. Και μπορεί να "πιάσει". Αλλά να είσαι σκληρή και ξεκάθαρη.

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσι μου είμαι κι εγώ έξαλλη με αυτά που διαβάζω:mad:

Είναι συμπεριφορά ανδρός αυτή; Όχι βέβαια..

Ποντάρει στο γεγονός ότι δεν θα θες ούτε εσύ το παιδί σου να φέρει το όνομά του έστω και για μια ημέρα και γι' αυτό φέρεται έτσι άνανδρα..

Να σου πω εγώ τι θα έκανα; Δεν θα πήγαινα πια με συναινετικό. Θα του έκανα κανονική αγωγή διαζυγίου όπου και θα του ζητούσα διατροφή για 3 παιδιά.. Αυτό θα του άρεσε του κυρίου; Δε νομίζω..

Αν σε παίρνει πάντως και δεν σε πιέζουν άλλες καταστάσεις σκέψου και αυτή τη λύση..

Πόσο στενοχωριέμαι όταν μαθαίνω για τέτοιες γαϊδουρινές συμπεριφορές..:-(

Συμφωνώ! Μαζί γράφαμε! ;)

Πάω να κάνω λίγες δουλίτσες συντήρησης του καθαρού σπιτακίου και να βρω μερικές εικόνες για το κολάζ μας :D.

Αχ.. και μεις διαβάζουμε... και έχει πάλι... :( το χασα το tae μου.. πολύ διάβασμα και τρελό γράψιμο... :roll:

777885dugw57gt25.gif

Βρε Τινα ,διαβαζω αυτα που εγραψαν τα κοριτσια,μαλλον εχψουν δικιο!

Σε χορευει κανονικοτατα και βεβαια το ξερεις,και μαλλον παταει στην ανεκτικότητά σου..Σκεψου οσα σου ειπαν πάντως...

Και εμεις διαβαζουμε ,εχει αρκετουτσικα σημερα και φαγαμε και μιση ωρα γιατι δεν μπορουσε να συγκεντρωθει και εκανε βλακειες...τωρα κανει μονος του την αντιγραφη και εγω νυσταζω...

σκουπισα ,

ψιλοξεσκόνισα

και σφουγγαρισα σε ολο το σπίτι,

εκανα τα μπάνια ,

τηγανισα τις πατατες ,πήρε ο αντρας μου το παιδι από το σχολειο και φαγαμε ολοι παρεα.Μαζεψα την κουζινα και αν αντεξω το απόγευμα θα συνεχισω το σιδερωμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Δεν μπορουσα να μεινω στο σπιτι κοριτσια. Δεν εφευγε με τιποτα, απο κατω μενει ο αδελφος του και διπλα η μανα του. Θα με διελυαν!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...