Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσάκια ευχαριστώ για την υποστήριξη....σήμερα είμαι καλύτερα....είχε καιρό να με πιάσει τέτοια κρίση, κανα χρόνο....αποσυμπιέζομαι κλαίγοντας.....είχα πολύ πίεση και μου βγήκε σε κλάμα :P :p !!! παλιά ξέσπαγα στο κάπνισμα...

Μπιλάκι εμείς εδώ δεν πλημμυρίσαμε αλλά στην περιοχή μας σε άλλα σημεία έγινε χαμός!

Άρης προσπάθησε να μην του το δείχνεις το άγχος σου....λογικό είναι να το κάτσει βαρύ στην αρχή το νέο...ελπίζω με τις κρέμες να περάσει! Αυτή η παλιοκρίση θα μας τεζάρει όλους!!!

Ευχαριστω Βασια για το ενδιαφερον, βεβαια , προσπαθω να μην του το δειχνω, οταν όμως θυμαμαι εναν φιλο μας που ειχε αυτου του ειδους την ψωριαση, μου ερχεται πολυ βαρυ!

Εν τω μεταξυ ο αντρουλης μου ειναι πολυ πολυ καθαρος και προσεχει πολυ τον ευατο του, σε θεμα εμφανισης δηλαδη, μιλαμε για ψειρας!

Πως θε το διαχειριστει τωρα αυτο?!:-(

Όσο για σενα, καλά κάνεις που ξεσπάς σε κλαμα, παρά σε κάπνισμα.

Ευχομαι να "ανεβεις" γρηγορα και να χαμογελας , οχι να κλαις.

Σε φιλω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρισαννα,χρειαζεται ψυχραιμια και από τους δυο σας,να το κοιταξεις με την ομοιο,δεν πιανει σε ολα αλλα στα περισσότερα γινεται δουλεια.

Για τις γαλότσες και εγω το σκέφτομαι,και αν τις φοραει πως θα κανει γυμναστικη μετα?

Μπραβο Ειρηνακι ,για τη βολτα και τα υπόλοιπα,εχεις μπει σε προγραμμα,ε'?

Βασια μου ,αρκει που εισαι καλύτερα.Βρε τροπους να αποσυμπιεζεσαι ,οσο μπορεις.

Ραβ,ποτε ξεμπερδευεις με το δοντι?Πραγματικα ,ειναι πολύ οι 20 μερες με αντιφλεγμονωδη.

Σιδερωσα καμποσα ρουχα αλλα δυστυχως σερνομαι σημερα ,πάνω να κανω ενα σκουπισμα σφουγγαρισμα και να ετοιμασω πατατες για να φαμε με τις μπριζολίτσες.Ευτυχως δεν εχουμε καρατε το απόγευμα,οπότε θα ξεκουραστουμε .

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Η καθαρή ιατρική μπορεί να δώσει συμπτωματική θεραπεία και όχι ριζική σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν έχω προσωπικά ασχοληθεί αλλά ξέρω πολύ κόσμο που έχει βοηθηθεί με οποιοπαθτηική και σε συνδυασμό με την διατροφή που πρέπει να εφαρμόσει. Ψάξτε το, googlάρετε, δες π.χ. εδω:

http://www.nutritherapy.gr/Blog/pswriasi-o-rolos-tis-diatrofis.html

και γενικά μην επαναπάυεστε και πολύ στην φαρμακευτική αντιμετώπιση.

Evi σε ευχαριστω που μπηκες στον κόπο, διάβασα τον συνδεσμο, πολυ ενδιαφεροντα όλα.Τωρα αναγκαστικά θα ψαχτούμε όσο μπορούμε.

Καλή σου μέρα κοριτσάκι!

Αρισαννα,χρειαζεται ψυχραιμια και από τους δυο σας,να το κοιταξεις με την ομοιο,δεν πιανει σε ολα αλλα στα περισσότερα γινεται δουλεια.

Για τις γαλότσες και εγω το σκέφτομαι,και αν τις φοραει πως θα κανει γυμναστικη μετα?

Μπραβο Ειρηνακι ,για τη βολτα και τα υπόλοιπα,εχεις μπει σε προγραμμα,ε'?

Βασια μου ,αρκει που εισαι καλύτερα.Βρε τροπους να αποσυμπιεζεσαι ,οσο μπορεις.

Ραβ,ποτε ξεμπερδευεις με το δοντι?Πραγματικα ,ειναι πολύ οι 20 μερες με αντιφλεγμονωδη.

Σιδερωσα καμποσα ρουχα αλλα δυστυχως σερνομαι σημερα ,πάνω να κανω ενα σκουπισμα σφουγγαρισμα και να ετοιμασω πατατες για να φαμε με τις μπριζολίτσες.Ευτυχως δεν εχουμε καρατε το απόγευμα,οπότε θα ξεκουραστουμε .

Καλημερα Χρύσα ,

σε ευχαριστω κι εσενα για το ενδιαφέρον, θα το δω για την ομοιο.Όσο για τις γαλότσες, λες να μην μπορει,ε?

Απο αισθητικής αποψεως πως θα ειναι? Μη μας κοροιδευουν κιολας!:tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Τι βροχή η χθεσινή.. Ευτυχώς έφυγα από το γραφείο με βροχή και έφτασα σπίτι πριν ξεκινήσει το τσουνάμι.. Οι δρόμοι ποτάμια κλασσικά αλλά ευτυχώς έχω μεγάλη ομπρέλα και έτσι γλύτωσα το "λούσιμο"..

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με το Quaker.. Η παιδίατρος δεν μου το έχει αναφέρει ακόμη, εγώ το σκέφτηκα ως εναλλακτικό του απογευματινού.. τώρα ο μικρούλης μου τρώει κανονικό γιαούρτι και σκέφτηκα να του δίνω και κάτι άλλο για να μη το βαρεθεί. Τις έτοιμες κρέμες δεν θέλω να τις δώσω και την παιδίατρο που ρώτησα για φαρίν λακτέ (μιας και είναι η μόνη την οποία θα έτρωγα και εγώ ευχαρίστως) μου είπε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν τη χρειάζεται μιας και είναι μια χαρά από βάρος.. Ξένο γάλα δεν του έχω δώσει ακόμη μιας και θηλάζουμε αποκλειστικά και έτσι είναι και ένα θέμα με τι γάλα να του φτιάξω το κουάκερ αν μας πει η γιατρός ότι μπορούμε να το φάμε..

Etoile ο μπουφές καταπληκτικός.. Μπορώ να πω ότι νιώθω μια πείνα τώρα που ξανακοιτάζω τις φωτογραφίες.. Γεια στα χέρια σου!

Arisanna όντως σοκαριστική και για τους δυο σας η διάγνωση.. πόσο μάλλον για τον άντρα σου που είναι και ψείρας σε ότι αφορά την εμφάνισή του.. Αυτό το καταραμένο άγχος μας έχει κάνει όλη τη ζημιά.. Ο οργανισμός μας ζορίζεται τόσο πολύ που τι να σου κάνει και αυτός.. Ξεσπά όπου βρει.. Ηρεμία, ησυχία και όλα θα γίνουν..

Σήμερα σιδερώνει η πεθερά και το βράδυ τρώμε μακαρονάκια.. Χθες έφτιαξα ρεβύθια που τα είχα πεθυμήσει πολύ και τα τσάκισα..

Τώρα είμαι στη δουλειά και σκέφτομαι το μικρό μου!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι να το δεις το έργο σίγουρα!!! Ακόμα και ο άντρας μου πετάχτηκε κάποια στιγμή αλλά μου είπε να μην σας το πω :lol:

... εννοείται, δεν μας το είπες! :tongue:

Ειρηνη ,οτι και να λες ειμαι τοσο χαρουμενη που εκανα το φουρνο μου που θα το φωναξω από τη χαρά μου!:tongue:

Ατιμη αδερφή! :lol::lol:

Μια που το σπιτάκι μου είναι καθαρό :D το 'ριξα στα πλυντήρια από χθες το βράδυ για να 'χω κάτι να κάνω , βρε αδερφέ, ένα σίδερο, κάτι :rolleyes:.

Το να ξεκουραστείς δηλαδή, είναι εκτός? :tongue:

Δεν τίθεται ποτέ θέμα μετρήματος στις σχέσεις μου με τους άλλους. Η φίλη μου εννοείτε ότι έχει τις ίδιες απόψεις.... το θέμα μου είναι ότι αφού καταλήξαμε εκεί .. (σε ψυχοσωματικά δλδ) έχω και εγώ ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης και γι' αυτό έχω τύψεις.

Εχω και εγω κάτι ψυχοσωματικό.. βγάζω μία άσχημη κοκκινίλα, με κάτι σαν σπυριά, τα οποία από εμφάνιση... :(. Ειναι τίποτα φυσικά, μπροστά στα "σοβαρά" ψυχοσωματικά.

Η πεθερά μου δε, δεν ξέρω αν θυμάστε, έχει κάνει 4 βιοψίες και έχουν καταλήξει πως επίσης είναι ψυχοσωματικό. Κοκκινίλες, τεράστιες σε όλο της το πρόσωπο... είναι μία από τις μάστιγες της εποχής μας, που όλοι πιεζόμαστε τόσο πολύ... :roll:

Ελπίζω, να μπορέσει να το "παλέψει" η φίλη σου, να νιώσει σύντομα καλύτερα και εσύ θα είσαι δίπλα της.

Τώρα το βράδυ δεν ξέρω και εμένα τι με έπιασε αλλά ένιωσα τόσο κουρασμένη με όλααααα....τα έμπηξα στα καλά καθούμενα....κάθησα σε μια μεριά και μονολογούσα...όλα μου έφταιγαν διαβάσματα, βροχή, οικονομικά, φασαρία, δουλειές σπιτιού...όλα σας λέω!!! Ήθελα να εξαφανιστώ....αφού ξελάφρωσα...ηρέμησα κάπως!

Αχ Βασιούλα μου... κρίμα να είμαστε μακριά. Θα ήθελα να σου κάνω μία αγκαλιά τωρα...

8s9k.jpg η μαμα κανει ομπρε 2 ωρες πριν το παρτυ :cool:

d2e1.jpg το χαος

b2qz.jpg το αλλο χαος

kyjq.jpg μετα το χαος

Και του χρόνου, αγαπημένη μου!

Μπράβο, στα άξια χεράκια σου!

ειρήνη το ημιμόνιμο λέγεται "σιλάκ" ή "σελάκ";

Στην Ελλάδα, το λέμε σέλακ αγαπημένη μου ή σελάκ. :-)

Πολύ μου αρέσει αυτή η προσέγγιση...Κι εμένα δευτέρα πάει αλλά δεν έχουν κάνει ακόμη τέτοια....

Το Σ/Κ ήμουν μόνη μου επειδή ο σύζυγος μου έπρεπε να πάει Θεσσαλονίκη. Την προηγούμενη εβδομάδα αισθανόμουν έναν πόνο στο δόντι μου που ερχόταν και έφευγε. Είχα πάει στον γιατρό πριν από 1 μήνα και μου ζήτησε πανοραμική γιατί σε ένα δόντι είχε ραγίσει το σφράγισμα και ήθελε να δει πόση ζημιά έχει γίνει. Εγώ φυσικά το ανέβαλλα γιατί φοβάμαι πολύ ....

Την Παρασκευή έφυγα από την δουλειά γύρω στις 2.30 για να πάρω το παιδί που ήταν άρρωστο και το βράδυ άρχισα να αισθάνομαι σουβλιές. Για να μην πολυλογώ, μέχρι εχθές το απόγευμα έπαιρνα mesulid κάθε 12 ώρες σχεδόν.....Έκανα πανοραμική και το αποτέλεσμα: απονεύρωση...

Ψιλοβούρκωσα όταν μου το είπε (στην καρέκλα του τρόμου) αλλά τι να κάνω. Εχθές δεν έφαγα τίποτα γιατί το στόμα μου ήταν πρησμένο ως αργά το βράδυ αλλά τώρα έφαγα ένα τοστ και ένα ποτήρι γάλα και πίνω το καφεδάκι μου. Η συνέχεια της απονεύρωσης θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα.

Βρε κορίτσι μου.. και συ δόντι? :roll: Αμάν ρε γμτ... ομαδικό μας βρήκε? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Είσαι καλύτερα ή πονάς?

Έβαλα καλή σκούπα και σφουγγάρισα και μετά έπλυνα την σκούπα σε στυλ Ειρήνης. ;)

Μαγείρεψα χτένι γιουβέτσι με κριθαράκι μέχρι και σήμερα, έψησα στην λαμαρίνα.....για να έχουμε 2 μέρες.

Μπράβο, για το πλύσιμο της σκούπας, κορίτσι μου!!!

Πως το κάνεις το χτένι γιουβέτσι?

Πήγα τον μικρο στο καρατε το απόγευμα ,οπου και πήρε την πορτοκαλί ζωνη το καμάρι μου,....

Μπράβο για την νέα ζωνη! Μπράβο σας!!!

Αλλά σε ένα υπέροχο γλυκό ζεστό και φωτεινό πράσινο χρώμα:

24pght0.jpg

Υπέροχος! Με γεια σας, αγαπημένο μου!

Και σε τι ζεστό χρώμα!

Δεν πολυγράφω γιατί δεν προλαβαίνω να μπαίνω πολύ από την δουλειά σας παρακολουθώ όμως, γενικά είδα πολλές φωτος που πράγματι εμπνέουν πιο πολύ από την απλή περιγραφή

και ιδού χτες το βράδυ ετοίμασα και εγώ ένα νεσεσεράκι για την τσάντα μου μου κρέμα, χτένα, μαντηλάκια, στικάκι και φορτιστή.

j2az.jpg

Μπράβο κορίτσι μου!

Πολύ όμορφα τα τακτοποίησες!

777885dugw57gt25.gif

Evi σε ευχαριστω που μπηκες στον κόπο, διάβασα τον συνδεσμο, πολυ ενδιαφεροντα όλα.Τωρα αναγκαστικά θα ψαχτούμε όσο μπορούμε.

Καλή σου μέρα κοριτσάκι!

Καλή σου μέρα και καλή προσπάθεια και περαστικά, λυπάμαι που δεν έχω άλλα στοιχεία, αν μάθω κάτι θα σου πω.

:D

sACYp2.png

Έκανα πολύ καλό ξεσκόνισμα σε όλο το σπίτι. Και με στεγνό και με καλά στυμμένο πανί.

Το σπιτάκι μου είναι μαζεμένο, ευτυχώς γιατί τις επόμενες μέρες έχω και δουλίτσα και εξωτερικές δουλειές.

Καλημέρα σε όλες! Εύχομαι να έχετε δύναμη να αντέχετε τα καθημερινά αλλά και τα ζόρικα και αισιοδοξία να πηγαίνετε παρακάτω! Εγώ ταλαιπωρούμαι ακόμα με τα δόντια μου. Πραγματικά δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Αφήστε το "κοστούμι" που έχει ήδη γραφτεί στον οδοντίατρο... Δύσκολα, πολύ δύσκολα... Το Σάββατο είχα και δουλίτσα με αποτέλεσμα να ξυπνήσει το πρόβλημα στα χέρια μου και να αναγκαστώ να πάρω αντιφλεγμονώδες για να καταφέρω να κοιμηθώ. Πραγματικά νόμιζα πως θα καταλήξω στο νοσοκομείο για παυσίπονη ένεση...

Έχω σχεδόν 20 μέρες και σχεδόν κάθε μέρα πίνω παυσίπονο. Κάποιες μέρες πάνω από ένα. Πραγματικά ΔΕΝ αντέχει άλλη χημεία ο οργανισμός μου...

Αυτές τις μέρες απλά συντηρώ το σπίτι και βάζω πλυντήρια - στεγνωτήρια. Ελπίζω αύριο να καταφέρω να το ξεβρωμίσω...

Περαστικά κορίτσι μου.... :?

Μου θυμίζει την μικρή μου ξαδέλφη. Το πρόβλημα έλεγε έχω 20 πορτοκάλια και εσύ έχεις 10 λιγότερα. Πόσα έχεις; Ε, το παιδί δεν το καταλάβαινε. Της λέει λοιπόν η μαμά της. "Βρε αγάπη μου. Εγώ έχω 4 ζευγάρια παπούτσια και εσύ έχεις 3 λιγότερα. Πόσα έχεις;" Και η μικρή σοκαρισμένη απαντάει: " ΜΟΝΟ 1 ζευγάρι παπούτσια έχω;;;;" αχαχαχαχαχαχαχ Η αλήθεια είναι πως θέλουν παραδείγματα που να τα πιάνουν ευκολα.
χαχαχα εξαιρετικό παράδειγμα! :tongue:
Καλημέρα και από μενα κοριτσια,

κατ'αρχην να σχολιασω τις φωτο του παρτυ της etoil , πολυ ωραια ολα, μερακλιδικα, να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου!

Εμείς εχτες πηγαμε με τον αντρα μου μεσα στην καταιγιδα στον δερματολογο για μερικα σπυρακια που ειχε πεταξει στα ποδια, παραξενα , και μια ξηροδερμια στο κεφαλι και μας ειπε οτι ειναι ψωριαση!!!

Μιλάμε παγωσαμε , μας ειπε οτι ειναι η συγχρονη αρρωστια, αυτοανοσο, και δεν υπαρχει γιατρεια.

ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ, ειναι σιγουρο, ξερω και απο ατομα του περιβαλλοντος μου, αλλιως τι θα εκανα με τα παιδια?Παλι καλα.

Αλλα μαε ειπε οτι αφου τα πεταξε σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα θα γεμισει σε ολο του το σωμα.Στεναχωρηθηκα οσο δεν φανταζεστε.Και μας ειπε οτι αναζωπυρωνεται με το αγχος, πως θα γινει να τα βλεπεις και να μην στεναχωριεσαι?

Εγω το έριξα στην τρελή μπροστα του, τον κοροιδευα, του εκανα πλακα, και δεν το πηρε πολυ επι πονου, ομως μεσα μου...

Αρχιζει θεραπεια με κρεμες και μετα θα δουμε αν θα παρει και χαπια κυκλοσπορινης.

Ρε τι επαθε ο κακομοιρης στα καλα καθουμενα?

Αυτα τα δικα μας δυσαρεστα...ας ειναι μεχρι εκει!

Αχ κοριτσάκι μου.. τι τον βρήκε τώρα, στα καλά-καθούμενα..? :roll:

Καλημερα Ειρηνη,

να ρωτησω κατι η ασχετη?

Χτες πηρα τον γιο μου απο το σχολειο , και τα ποδια του ηταν μουσκεμα!

Σκεφτηκα σημερα να του παρω ενα ζευγαρακι γαλοτσες.

Δεν εχω δει ομως κανενα αγορακι στο σχολειο να φοραει,.

Εν τω μεταξυ, εγω του φοραω καθε μερα φορμες σχολειο, οχι τζην παντελονι.

Φοριεται η γαλοτσα με τις φορμουλες?

Μη γελατε καλεεεεε

Και μένα, έτσι ήταν, πριν ξεκινήσουμε να φοράμε γαλότσες κορίτσι μου. Καλτσούλες, ποδαράκια...μούσκεμα! :|

Με τις φόρμες, οι γαλότσες "κάθονται" καλύτερα, επειδή ακριβώς το ύφασμα δεν είναι σκληρό, όπως ένα τζιν. Γι αυτό τον λόγο, όταν του φορώ γαλότσες στο σχολείο, πάντα το συνδυάζω με φόρμα. Πάντα.

Χρυσακι μου, τις μέρες που έχουν γυμναστική και βρέχει, εμάς δεν τα βγάζουν στην αυλή. Κάνουν "γυμναστική" {όχι "κανονικά", κυρίως παίζουν διάφορα παιχνίδια} στο γυμναστήριο, που είναι κλειστό.

Τις πολύ βροχερές μέρες λοιπόν, του φοράω αποκλειστικά γαλότσες, ελαφριές. Τις μέρες που έχω παραπλανηθεί από τον καιρό και του έχω φορέσει σπορτέξ, την ώρα που είναι να τον πάρω, παίρνω μαζί μου σε μία τσαντούλα τις γαλότσες του και του τις φοράω ώστε να μην βραχούν τα ποδαράκια του.

777885dugw57gt25.gif

αφροδιτη τωρα οκ με το δοντι? περαστηκα κ σε σενα στην επιδημια του καφε μας!!! μα καλα εσυ με πονοδοντο εκανες μπαλκονια?????!!!!!!!

Εχθές ξεκίνησε η απονεύρωση αλλά έχω δρόμο. Σήμερα είμαι καλύτερα. δεν μπορώ να φάω καλά μόνο.

Ναί έκανα μπαλκόνια γιατί ήταν χάλια! Το ήξερα πως θα βρέξει αλλά δεν μπορούσα να τα βλέπω άλλο έτσι....και ξέχναγα και το δόντι όσο πάλευα με λάστιχο και βούρτσες...

Έχω αγαπήσει το mesulid, γι'αυτό μπόρεσα να βγάλω το Σ/Κ...

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσι μου.. και συ δόντι? :roll: Αμάν ρε γμτ... ομαδικό μας βρήκε? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Είσαι καλύτερα ή πονάς?

Μπράβο, για το πλύσιμο της σκούπας, κορίτσι μου!!!

Πως το κάνεις το χτένι γιουβέτσι?

Χτένι από μοσχάρι εννοώ.... κοκκινιστό και μετά στον φούρνο.

Tip, από τις αρχικές σελίδες του θέματός μας ;):

Ένας απλός τρόπος για να θυμάστε το πότε πρέπει να γυρίσετε το στρώμα των παιδιών και το δικό σας.

Απλός, ανέξοδος και... έξυπνος! :wink: :wink:

mattress-1-1.jpg

777885dugw57gt25.gif

Καλή σου μέρα κοριτσάκι!

Είμαι σε μια ομάδα στο facebook στην οποία ψάχνονται πάααρα πολύ και βρήκα μια δίαιτα ειδική για ψωρίαση, που έχει προταθεί από ειδικό δερματολόγο και έχει βοηθήσει ανθρώπους:

Διατροφική δίαιτα για την αντιμετώπιση της ψωρίασης σε ενήλικα (τουλάχιστον για 2-3 μήνες για να υπάρξει αποτέλεσμα)

ΝΑΙ

άπαχο κρέας

κοτόπουλο χωρίς πέτσα

άπαχο μοσχάρι

ψάρια

σαρδέλες

σολωμός

πολλά λαχανικά

πολλά φρούτα

ΟΧΙ

ζάχαρη (ούτε ασπαρτάμη)

αλκοόλ (καθόλου)

ζωικά λιπαρά (χοιρινό, αρνί, μπέικον, βούτυρο)

θαλασσινά

γλυκά φρούτα (μπανάνα, γλυκά μήλα, σύκα, κτλ.)

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ

γαλακτοκομικά και αν ναι με πολύ λίγα λιπαρά

ΑΛΛΑ

Omega3: 1500 mg την ημέρα σε τρεις δόσεις

Curcuma: 1000 mg την ημέρα σε δυο δόσεις

Ανάμεσα σε άλλα διάβασα και για βασιλικό πολτό και γύρη καθημερινά.

Επίσης άκουσα ότι παίζει μεγάλο ρόλο η καλή ψυχολογία, φρόντισε λοιπόννα περνάει καλά ο αντρούλης σου και σιγά σιγά όλα θα ξεπεραστούν :D!

sACYp2.png

Είμαι σε μια ομάδα στο facebook στην οποία ψάχνονται πάααρα πολύ και βρήκα μια δίαιτα ειδική για ψωρίαση, που έχει προταθεί από ειδικό δερματολόγο και έχει βοηθήσει ανθρώπους:

Διατροφική δίαιτα για την αντιμετώπιση της ψωρίασης σε ενήλικα (τουλάχιστον για 2-3 μήνες για να υπάρξει αποτέλεσμα)

ΝΑΙ

άπαχο κρέας

κοτόπουλο χωρίς πέτσα

άπαχο μοσχάρι

ψάρια

σαρδέλες

σολωμός

πολλά λαχανικά

πολλά φρούτα

ΟΧΙ

ζάχαρη (ούτε ασπαρτάμη)

αλκοόλ (καθόλου)

ζωικά λιπαρά (χοιρινό, αρνί, μπέικον, βούτυρο)

θαλασσινά

γλυκά φρούτα (μπανάνα, γλυκά μήλα, σύκα, κτλ.)

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ

γαλακτοκομικά και αν ναι με πολύ λίγα λιπαρά

ΑΛΛΑ

Omega3: 1500 mg την ημέρα σε τρεις δόσεις

Curcuma: 1000 mg την ημέρα σε δυο δόσεις

Ανάμεσα σε άλλα διάβασα και για βασιλικό πολτό και γύρη καθημερινά.

Επίσης άκουσα ότι παίζει μεγάλο ρόλο η καλή ψυχολογία, φρόντισε λοιπόννα περνάει καλά ο αντρούλης σου και σιγά σιγά όλα θα ξεπεραστούν :D!

Evi, λεπτομερεστατη λιστα, σε χιλιοευχαριστω.

Αρχιζω λοιπον αλλαγη στις διατροφικες μας συνηθειες, γιατι ομολογω οτι ειμαστε και λιγο καλοπερασακιδες...

Και ειχαμε καθιερωσει μια φορα την εβδομαδα "βρωμικο".κλαψ κλαψ, δεν πειραζει θα του κανουμε συμπαρασταση και θα βγει σε καλο ολων μας.

Kαλημερααακοριτσια ,τι κάνετε?

Αφροδιτακι και εσυ με δοντι?Ελεος!Τουλάχιστον εκανες δουλειες...

Βασια μου εγω δεν ξερω τι να σου πω ,αλλα γιατι δεν ρωτας τη δασκάλα της με ποιο τροπο τους τα μαθαινει?

Etoil,το πάρτυ οι φωτο σου τελειες ,μας μετεφερες ολο το κλίμα!Αλλα και εσυ ομπρε δυο ωρες πριν το πάρτυ???

Αρετη ως συνηθως ολα τα "εφερες βόλτα",μπραβο!

Η Δημητρα τι να κανει?Εχθες ηταν νομιζω ,το χειρουργειο.

Στα δικά μου τωρα,εχθες από δοθλειες δεν εκανα τιποτε,εκτος από τα καθημερινα και τα μαγειρεματα.Πήγα τον μικρο στο καρατε το απόγευμα ,οπου και πήρε την πορτοκαλί ζωνη το καμάρι μου,πήγα σουπερ μαρκετ για κατι λίγα ,γαλατα και λοιπά,μαναβικο και στο γυρισμό πήρα και τη μαμά μου.

Σημερα ξυπνησα με πονολαιμο,βουλωμενα αυτια και μυτη,προφανως με κολλησε ο μικρος.Για φαγητο εχω μπριζολες ετοιμες ψημενες στην καταψυξη αλλα και κοκορα κοκκινιστο από την Κυριακη ,οπότε θα φαμε κατι από αυτα .Εχω σιδερο που πρεπει να γινει οπωσδήποτε αλλα και σκουπισμα σφουγγαρισμα ,μπανια και γενικα λίγο απ'όλα.

ε δεν ξερεις?οτι του φανει του λολοστεφανη :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...