Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα!

εγώ τα βιτεξάκια τα έχω καταργήσει. Χρησιμοποιώ οικολογικά πανάκια τα οποία πλένω στο πλυντήριο μαζί με τα άσπρα και είναι συνέχεια καθαρά και μωσχομυριστά γιατί μου τη δίνει η μυρωδιά της χλωρίνης.

Είναι καλά? Κρατάνε? Πόσο κοστίζουν?

Μου δίνεις σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες? :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνάκι πάνω στις μεταμορφώσεις που λέγατε,δείτε και μερικές ακόμα που έχω βάλει..l

Οποτε βάλεις κι άλλες, σε παρακαλώ βάλτες και εδώ! Τις λατρεύω!!!

777885dugw57gt25.gif

δεν μπορώ να βρω το σιτε που τις είχα βρει...

έχω αποθηκεύσει ένα σωρό στα favourites...κι όλο ψάχνω όταν θέλω κάτι να βρω...και κατά καιρούς αποθηκεύω φώτο και δεν ξέρω από ποια σίτε είναι...έχω έναν φάκελο τίγκα από φωτογραφίες διάφορες...όλο τα χωρίζω σε κατηγορίες κι όλο ψάχνω...

μάλλον η οργάνωση των φακέλων μου είναι δράμα!!

Πες μας τι θα κάνεις με το στεφάνι,θέλω πολύ και εγώ.Θα βάλεις φυσικά λουλούδια η κάτι άλλο?

Ακόμη δεν ξέρω Χρύσα μου, το ψάχνω..φυσικά λουλούδια σίγουρα όχι πάντως, γιατί θέλω να μου διατηρηθεί αρκετό καιρό..Για να δούμε τι θα προτείνουν η αρχηγός και η miriki που είναι πιο σχετικές :) Έχω μπει στην πρίζα για "do it yourself" πασχαλινή διακόσμηση κι εγώ, αφ΄ ενός γιατί δεν έχω ξανά-διακοσμήσει το σπίτι για Πάσχα, αφ΄ ετέρου γιατί με μια βόλτα που έκανα, οι τιμές είναι για κλάματα :mad:

g8Sbp2.png

Ακόμη δεν ξέρω Χρύσα μου, το ψάχνω..φυσικά λουλούδια σίγουρα όχι πάντως, γιατί θέλω να μου διατηρηθεί αρκετό καιρό..Για να δούμε τι θα προτείνουν η αρχηγός και η miriki που είναι πιο σχετικές :) Έχω μπει στην πρίζα για "do it yourself" πασχαλινή διακόσμηση κι εγώ, αφ΄ ενός γιατί δεν έχω ξανά-διακοσμήσει το σπίτι για Πάσχα, αφ΄ ετέρου γιατί με μια βόλτα που έκανα, οι τιμές είναι για κλάματα :mad:

καλημέρα.....για πείτε ιδέες για στεφάνια...συμφωνώ ότι πρέπει να είναι χειροποίητα!!!

Διαφημίσεις

επίσης εδώ δείχνει πως να φτιάξετε ένα λουλούδι απο χαρτοπετσέτα

http://ploumidi.blogspot.com/2011/03/blog-post_2699.html

εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω να φτιάξω με διαφορετικές χαρτοπετσέτες λουλούδια και να τα κολλήσω στο στεφάνι!!

Για τα στεφάνια σκέφτομαι κορδέλες σε πράσινο,κίτρινο,ροζ η μωβ χρώμα,μονόχρωμες και ασορτί καρω,μικρά πασχαλινά αντικείμενα,αυγα,πασχαλίτσες ,φραουλες η κάτι άλλο σχετικό.

Σε στεφάνια που είναι από φελιζολ θα μου άρεσε να είναι ντυμένα με λινάτσα,ωστε να δείχνουν φυσικά,αλλά πολύ όμορφα είναι και τα στεφάνια λυγαριάς σε λευκό η φυσικό χρώμα,που έχω κιόλας:rolleyes:Αυτά προς το παρόν,ίσως σκεφτώ και κάτι άλλο αργότερα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!! Συγνώμη δε γράφω συχνά αλλά είμαι πραγματικά πολύ πιεσμένη και δεν προκάνω (που έλεγε και η γιαγιούλα μου)! Ειρήνη με γειά το μπλογκ!! πολύ ωραίο, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνεις η Martha Steward της Ελλάδας! Κοπέλες τι να πω, είστε όλες πολύ προκομένες!! Εγώ αυτό τον καιρό το έχω ρίξει στη μαγειρική... μαγειρεύω νηστίσιμες συνταγές για γλυκά και φαγητά από τις συνταγές της παρέας και ο άντρας μου κάθε μέρα μου λέει μας κόλασες πάλι σήμερα... τι νηστεία είναι αυτή με υπέροχα φαγάκια και γλυκά... χθες για παράδειγμα έφτιαξα νηστίσιμο μουσακά για μας, κοτόπουλο με χιλοπίτες για τα μικρά, ένα χαλβά φαρσάλων, μια νηστίσιμη πάστα φλώρα και νηστίσιμα τσουρεκάκια... οπότε όπως καταλαβαίνετε όλο το πρωί είμουν στην κουζίνα... μετά πήρα τα μικρά από το σχολείο, όχι να παίξουμε, όχι να βγούμε λίγο κάτω στο δρόμο με τα ποδήλατα, όχι να πάμε στις δραστηριότητές μας, πήγε βραδάκι και δεν ασχολήθηκα με τίποτα άλλο... σήμερα είναι η μέρα καθαριότητας λοιπόν... άντε καλή μας μέρα και καλή ευκολία σε όλες μας!

Διαφημίσεις

http://craftsm.blogspot.com/2012/03/11-33-12.html

και αυτό το στεφανάκι πρωτότυπο... αλλά και οι κοτούλες από πάνω όμορφες!! (ήταν να μη μπω, ΜΠΗΚΑ?? ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ!!!)

edit- δείτε και αυτά από κουβαδάκια γιαουρτιού!! http://craftsm.blogspot.com/2012/03/decoupage.html

Καλημέρα κορίτσια μου.

Μόλις επέστρεψα από δουλίτσα.

Είστε καλά? Ελπίζω ναι.

Εγώ δυστυχώς... από κέφια.... μηδέν... μηδέν όμως.. :( Με έχει ρίξει τόσο το θέμα του φιόγκου.... άλλο πράγμα δηλαδή. Την επόμενη εβδομάδα έκλεισα ραντεβού με μία συμβουλευτική γονέων... δεν ξέρω, ελπίζω να βοηθηθούμε....

Δεν θέλω να σας ψυχο-πλακώσω... :( απλώς δεν είμαι στα νορμάλ μου...

777885dugw57gt25.gif

δεν μπορώ να βρω το σιτε που τις είχα βρει...

έχω αποθηκεύσει ένα σωρό στα favourites...κι όλο ψάχνω όταν θέλω κάτι να βρω...και κατά καιρούς αποθηκεύω φώτο και δεν ξέρω από ποια σίτε είναι...έχω έναν φάκελο τίγκα από φωτογραφίες διάφορες...όλο τα χωρίζω σε κατηγορίες κι όλο ψάχνω...

μάλλον η οργάνωση των φακέλων μου είναι δράμα!!

Και γω έτσι κάνω. Οτιδήποτε βρω και με ενδιαφέρει το αποθηκεύω και όταν έρχεται η στιγμή το χρησιμοποιώ.

Προσέχω πολύ όμως το πως τα έχω στο pc μου για να μην πελαγώνω.

Στους σελιδοδείκτες μου έχω κατηγορίες που με ενδιαφέρουν (π.χ. Νύχια, Περιοδικά, Φιογκάκι, Σπίτι κτλ). και σώζω ανάλογα ώστε να μην "χάνομαι".

Το ίδιο κάνω και στο "σκληρό" μου δίσκο.

Έχω δημιουργήσει directories με την ίδια λογική και εκεί σώζω φωτογραφίες ανάλογα με το θέμα τους!

Οργανωθείτε παντού! Φροντίστε τον εαυτό σας και τα "δικά" σας θέματα, ώστε να τα έχετε εύχρηστα και μην εκνευρίζεστε! :P

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια για δώστε μου τα φώτα σας.....Τα παππούτσια των παιδιών σας τα καθημερινά που τα βάζετε???? δύο κόρες = δύο ζευγάρια παντόφλες, δύο ζευγάρια αθλητικά, δύο ζευγάρια μποτάκια μαζί με τα δικά μας παντόφλες και αθλητικά έχουμε άλλα 4 ζευγάρια.....τις παντόφλες τις βάζω τακτοποιημένες μπροστά στο κρεβάτι μας και των παιδιών γιατί στο δωμάτιο τους θα χαθούν (είναι μικρές 3 και 6 χρονών)

Έχω ένα ψάθινο καλάθι μεγάλο που έχω εκεί όλα τα χειμωνιάτικα, λουστρίνια, καλές μπότες, δεύτερες μπότες.....το οποίο ανοιγει η μικρή για να βρεί κάτι και το κάνει λίμπα......που να βάλω τόσα παππούτσια???? τα καλοκαιρινά δεν τα ανέφερα τα έχω σε κουτιά, αλλά και εκεί έχουμε θάλασσας, πέδιλα, καλά πέδιλα αχχχχχχχχχχχχχχ παππουτσομάνι :mad:

Ακούω ιδέες!!!

Μεγάλο πρόβλημα, λατρεμένη μου...! :rolleyes: Που νομίζω λίγο-πολύ το χουμε όλες.

Εγώ, όπως έχω ξαναπεί, το χω λύσει στο μεγαλύτερο κομμάτι του γιατί η αποθήκη μου είναι ακριβώς έξω από το σπίτι μου, οπότε για τα παπούτσια μας έχω αφιερώσει ένα ολόκληρο ράφι. Τα εκτός εποχής μέσα σε κουτιά και τα εντός εποχής πάνω στα κουτιά (των εκτός εποχής).

Χρησιμοποιείς και παπουτσοθήκη, εκτός από το ψάθινο καλάθι ή την χρησιμοποιείς αντί παπουτσοθήκης? Για δώσε μου μερικές πληροφορίες ακόμη να το δούμε... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...