Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ετουαλ τι τελειες φωτο! Ζηλεψα τα κεικ ποπς, το σκεφτομαι για οταν βαφτισω τη μικρη μου αλλα δεν εχω κανει ποτε μια δοκιμη! και παλι να τον χαιρεσαι!

4γιου μην σκεφτεσαι ετσι για τη φιλη σου, αλλιμονο, ανθρωποι ειμαστε, συμβαινουν που και που τετοια "διαλλειματακια" ποσο μαλλον αν προκυπτουν απο θεματα υγειας σου οπως ειπες, ενταξει θα βαλεις τα δυνατα σου τωρα να της δειξεις οτι τιποτα δεν εχει αλλαξει μεταξυ σας! ;) Περαστικα της ευχομαι!

ευη μεγεια ο καναπες! :D (που να δεις σε τι κατασταση ειναι οι δικοι μας.. :oops: )

βασια μου γλυκια, κουραγιο με τα μαθηματα, ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω τι θα κανουμε οταν ερθει η σειρα μας (ειμαι και σκραπας στα μαθηματικα γμτ :rolleyes: ) προς το παρον εφησυχαζομαι να σκεφτομαι πως το παιδι μου σιγουρα θα 'ναι πανεξυπνο και θα τα σκεφτεται ολα μονο του, θα τα πιανει με τη μια και δεν θα χρειαζεται να το διαβαζω εγω :tongue::tongue::tongue::tongue: μπουχαχαχαχαχαχ (πλακιτσα!)

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα δικα μου

το σπιτι μου ειναι ετσι κι ετσι, ο καιρος μου τη δινει μονο και μονο για τα ρουχα που δεν στεγνωνουν ουτε σε 5 μερες :mad::-x σημερα θα παμε και για σουπερμαρκετακι, η γιαγια μας θελει οοοοολη την ωρα παρεα και οταν παμε το πρωτο πραγμα που λεει ειναι "αχ τι καλα που ερχεστε!"

εχτες εμπλεξα και με τις αλλες γιαγιαδες που ξαφνικα θυμηθηκαν οτι το σπιτι των παππουδων θελει γενικη και πριζωθηκαν να πεταξουν τα ληγμενα και να καθαρισουμε και ξανατακτοποιησουμε τα ντουλαπια της κουζινας, και αφου με χωσαν για τα καλα, φυγαν γιατι ειχαν και να μαγειρεψουν :rolleyes: (ενω εγω δεν ειχα?), και μ'αφησαν να τα τελειωσω εγω (και ολα αυτα με τη μικρη να γκρινιαζει γυρω γυρω :mad: )

πηγα στις 9 παρα και εφυγα στις 12 μιση, την γιαγια την καημενη αν την ειδαμε για 10' (το ιδιο κι αυτες)

τι να πω, απο τον αυγουστο που λειπει η γιαγια κανεις τους δεν το σκεφτηκε, τωρα που γυρισε και ειναι μπροστα, ξαφνικα θυμηθηκαν να το παιξουν βοηθοι :evil: εγω αυτο καταλαβα.

σορυ που σας πρηζω και σας, αλλα θελω καπου να τα πω κι εγω :roll:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Δεν θέλαμε μωρέ να κρύβεται το περβάζι μας! Δεν έχουμε κουρτίνες αλλά κουρτινάκια τύπου ρετρό (το σπίτι είναι μονοκατοικία του '56) που καλύπτουν το κάθε ένα από τα τζαμάκια του καθιστικού, και το περβάζι είναι ήδη στολισμένο, ό,τι και να βάλεις εκεί αναδυκνείεται, και αν είχαμε καναπέ μπροστά, δεν ξέρω, μου κακοφαινότανε...

Αχ ανυπομονω να δω φωτο με αυτα τα κουρτινακια και το περβαζι πρεπει να ειναι τελεια!

Μαρια πολυ ωραιες οι φωτο απο το παρτυ σας δεν σε ζηλευω βεβαια για το χαμο μετα!Αλλα τι σου ειναι να ειναι η μαμα κομμωτρια ε ομπρε 2 ωρες πριν το παρτυ???Εγω ουτε ισιωμα δεν προλαβαινω να κανω.

Βασια σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ ολοι εχουμε αυτες τις στιγμες που μας λυγιζουν οι καταστασεις χαιρομαι που σε ¨ακουω¨ καλυτερα σημερα.

Εμας δεν μας εβαζε στην αρχη με νομισμα πανω απο 2 ευρω.Ενα παιχνιδι που βοηθαει πολυ ειναι να παιζετε μαγαζακι να πουλαει αυτη να αγοραζεις εσυ μεχρι να εξοικειωθει.Παντως ακομη και με μεγαλυτερο νομισμα η λυση ειναι να το σπας σε μονοευρα οπως ειπε και η Γιωτα αλλα οχι με εκατονταδες γιατι δεν εχουν μαθει ακομα.Θα σας δωσει και οδηγιες η δασκαλα και ολα θα ειναι πολυ καλυτερα.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα σε όλες! Εύχομαι να έχετε δύναμη να αντέχετε τα καθημερινά αλλά και τα ζόρικα και αισιοδοξία να πηγαίνετε παρακάτω! Εγώ ταλαιπωρούμαι ακόμα με τα δόντια μου. Πραγματικά δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Αφήστε το "κοστούμι" που έχει ήδη γραφτεί στον οδοντίατρο... Δύσκολα, πολύ δύσκολα... Το Σάββατο είχα και δουλίτσα με αποτέλεσμα να ξυπνήσει το πρόβλημα στα χέρια μου και να αναγκαστώ να πάρω αντιφλεγμονώδες για να καταφέρω να κοιμηθώ. Πραγματικά νόμιζα πως θα καταλήξω στο νοσοκομείο για παυσίπονη ένεση...

Έχω σχεδόν 20 μέρες και σχεδόν κάθε μέρα πίνω παυσίπονο. Κάποιες μέρες πάνω από ένα. Πραγματικά ΔΕΝ αντέχει άλλη χημεία ο οργανισμός μου...

Αυτές τις μέρες απλά συντηρώ το σπίτι και βάζω πλυντήρια - στεγνωτήρια. Ελπίζω αύριο να καταφέρω να το ξεβρωμίσω...

Πες της οτι το 1 ευρω ειναι ο αρχηγος κ αποτελειται απο 100 στρατιωτακια η οτι 100 σταγονες νερου μας κανουν 1 ποτηρι νερο. Καντε τις πραξεις με τετοια παραδειγματα κ αστα τα ευρω κ τα λεπτα. Οταν το καταλαβει θα κανετε την αντιστοιχεια.

Μου θυμίζει την μικρή μου ξαδέλφη. Το πρόβλημα έλεγε έχω 20 πορτοκάλια και εσύ έχεις 10 λιγότερα. Πόσα έχεις; Ε, το παιδί δεν το καταλάβαινε. Της λέει λοιπόν η μαμά της. "Βρε αγάπη μου. Εγώ έχω 4 ζευγάρια παπούτσια και εσύ έχεις 3 λιγότερα. Πόσα έχεις;" Και η μικρή σοκαρισμένη απαντάει: " ΜΟΝΟ 1 ζευγάρι παπούτσια έχω;;;;" αχαχαχαχαχαχαχ Η αλήθεια είναι πως θέλουν παραδείγματα που να τα πιάνουν ευκολα.

περασατε ταυτοχρονα μεγαλα ζορια :( σημασια εχει απο εδω και περα να την βοηθησεις να σταθει ξανα στα ποδια της και να της περασουν τα ψυχοσωματικα..να πω και μια βλακεια? μηπος λεω μηπος αν πηγενατε οι 2 σας ενα 2ημερο καπου θα της αλαζε την ψυχολογια :confused: να ξεφυγει να αλαξει παραστασεις εικονες...

Φίλη μου δυστυχώς τα ψυχοσωματικά δεν είναι μια στεναχώρια που φεύγει με ένα ταξίδι... H κοπέλα πχ πονάει αλλά όλες οι εξετάσεις δείχνουν πως είναι καλά. Νιώθει πως δεν μπορεί να αναπνεύσει ενώ όλα είναι οκ. Δεν τα φαντάζεται. Όντως τα νιώθει. Αλλά δεν είναι παθολογικά. Τα γεννά η ψυχή... Και δυστυχώς θα ταλαιπωρηθεί μέχρι να συνέλθει. Το ξαναλέω, μιλάω εκ πείρας...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μενα κοριτσια,

κατ'αρχην να σχολιασω τις φωτο του παρτυ της etoil , πολυ ωραια ολα, μερακλιδικα, να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου!

Εμείς εχτες πηγαμε με τον αντρα μου μεσα στην καταιγιδα στον δερματολογο για μερικα σπυρακια που ειχε πεταξει στα ποδια, παραξενα , και μια ξηροδερμια στο κεφαλι και μας ειπε οτι ειναι ψωριαση!!!

Μιλάμε παγωσαμε , μας ειπε οτι ειναι η συγχρονη αρρωστια, αυτοανοσο, και δεν υπαρχει γιατρεια.

ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ, ειναι σιγουρο, ξερω και απο ατομα του περιβαλλοντος μου, αλλιως τι θα εκανα με τα παιδια?Παλι καλα.

Αλλα μαε ειπε οτι αφου τα πεταξε σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα θα γεμισει σε ολο του το σωμα.Στεναχωρηθηκα οσο δεν φανταζεστε.Και μας ειπε οτι αναζωπυρωνεται με το αγχος, πως θα γινει να τα βλεπεις και να μην στεναχωριεσαι?

Εγω το έριξα στην τρελή μπροστα του, τον κοροιδευα, του εκανα πλακα, και δεν το πηρε πολυ επι πονου, ομως μεσα μου...

Αρχιζει θεραπεια με κρεμες και μετα θα δουμε αν θα παρει και χαπια κυκλοσπορινης.

Ρε τι επαθε ο κακομοιρης στα καλα καθουμενα?

Αυτα τα δικα μας δυσαρεστα...ας ειναι μεχρι εκει!

Καλημέρα και από μενα κοριτσια,

κατ'αρχην να σχολιασω τις φωτο του παρτυ της etoil , πολυ ωραια ολα, μερακλιδικα, να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου!

Εμείς εχτες πηγαμε με τον αντρα μου μεσα στην καταιγιδα στον δερματολογο για μερικα σπυρακια που ειχε πεταξει στα ποδια, παραξενα , και μια ξηροδερμια στο κεφαλι και μας ειπε οτι ειναι ψωριαση!!!

Μιλάμε παγωσαμε , μας ειπε οτι ειναι η συγχρονη αρρωστια, αυτοανοσο, και δεν υπαρχει γιατρεια.

ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ, ειναι σιγουρο, ξερω και απο ατομα του περιβαλλοντος μου, αλλιως τι θα εκανα με τα παιδια?Παλι καλα.

Αλλα μαε ειπε οτι αφου τα πεταξε σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα θα γεμισει σε ολο του το σωμα.Στεναχωρηθηκα οσο δεν φανταζεστε.Και μας ειπε οτι αναζωπυρωνεται με το αγχος, πως θα γινει να τα βλεπεις και να μην στεναχωριεσαι?

Εγω το έριξα στην τρελή μπροστα του, τον κοροιδευα, του εκανα πλακα, και δεν το πηρε πολυ επι πονου, ομως μεσα μου...

Αρχιζει θεραπεια με κρεμες και μετα θα δουμε αν θα παρει και χαπια κυκλοσπορινης.

Ρε τι επαθε ο κακομοιρης στα καλα καθουμενα?

Αυτα τα δικα μας δυσαρεστα...ας ειναι μεχρι εκει!

Καλημέρα και περαστικά! Χωρίς να είμαι ειδική, από παντού ακούω πως σε δερματικά πολύ καλύτερα αποτελέσματα θα βρείτε με την ομοιοπαθητική. Το έχετε ψάξει;

sACYp2.png

ετουαλ

ευη μεγεια ο καναπες! :D (που να δεις σε τι κατασταση ειναι οι δικοι μας.. :oops: )

Πάμε στοίχημα ότι οι δικοί μου είναι χειρότεροι; θα ανεβάσω το απόγευμα χαρακτηριστική φωτό :tongue::tongue:

sACYp2.png

Καλημέρα κορούλες!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Χθες, υπέροχη, φθινοπωρινή μέρα με μπόλικη βροχή, για μας που ήμασταν ασφαλείς στα σπίτια μας αλλά να σας πω, σκεφτόμουν τους άστεγους...η υγρασία ήταν απίστευτη καθώς και η βροχή.. πολύ βροχή βρε κόρες, που θα στάθηκαν αυτοί οι άνθρωποι? :(

Είχαμε αγγλικά, ο άντρας μου ήταν πρωϊνός χθες, οπότε πήγαμε το παιδί αγγλικά και τα 2 μας για καφεδάκι. Ηταν υπέροχα να χαλαρώνουμε και να βλέπουμε την βροχή.

Το φιογκάκι δε, εγκαινίασε και τις γαλότσες του και ήταν πολύ χαρούμενο!

Σήμερα, πήγα το παιδί σχολείο και προχώρησα τις δουλίτσες μου. Εκανα πραγματάκια που "επρεπε" και χάρηκα που τα προχώρησα.

Τίναξα το χαλι του φιογκακίου και το άφησα να αεριστεί.

Εβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι

Αδειασα όλα τα κουτιά της trofast και ξεδιάλεξα μία γεμάτη σακούλα, με παιχνίδια του φιογκακίου για δόσιμο {και θα το ξανακάνω από βδομάδα!}. Ανέπνευσε λίγο το δωμάτιό του.

Τακτοποίησα ακόμα λίγο την ντουλάπα μου. Ανέβασα κάποια ακόμα "ελαφριά", που όμως δεν ήταν καλοκαρινά και τα φορούσα ακόμα. Εβγαλα επίσης 2 ρουχαλάκια {μία τζιν φούστα και ένα μπλουζάκι} για μία φίλη και τα έβαλα σε μία τσαντούλα, που της έχω ακόμα 3-4 κομμάτια. Οταν πάω, θα της τα πάω κι αυτά.

Επλυνα τα πιατικά μου και καθάρισα τον νεροχύτη μου {χθες, βαρέθηκα και ξάπλωσα νωρίς}

Εστρωσα το χαλί του φιογκακίου και σε λίγο θα πάω να το περάσω με νερόξυδο. Εχω "στόχο" να το κάνω οπωσδήποτε 1 φορά τον μήνα, για να μένει πεντακάθαρο.

Αυτά μικρές μου από εμένα, σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι καλές τακτοποιήσεις.;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και περαστικά! Χωρίς να είμαι ειδική, από παντού ακούω πως σε δερματικά πολύ καλύτερα αποτελέσματα θα βρείτε με την ομοιοπαθητική. Το έχετε ψάξει;

Καλημερα Evi, δεν εχουμε ψάξει τιποτα ακόμα, μόλις μιλησαμε τωρα στο τηλεφωνο και μου ειπε πως εχει βγαλει και στην πλατη, θα τρελαθω!

Ηταν πολυ στεναχωρημενος, ξερεις ο αλλος αν βλεπει τετοια σημαδια, δεν ξερει τι ακριβως ειναι και καταλαβαινεις.Εν τω μεταξυ δουλευει και σε εταιρεια τροφιμων, λετε να εχει καμια επιπτωση στη δουλεια του?Ξερω γω, ολα μου περνανε απο το μυαλο.

Με την ομοιοπαθητικη τι ακριβως γινεται, ξερεις?

Δεν εχω την παραμικρη ιδεα, αν και δεν τα πολυπαραδεχομαι αυτα τα εκτος καθαρης ιατρικής.

Καλημέρα κορούλες!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Χθες, υπέροχη, φθινοπωρινή μέρα με μπόλικη βροχή, για μας που ήμασταν ασφαλείς στα σπίτια μας αλλά να σας πω, σκεφτόμουν τους άστεγους...η υγρασία ήταν απίστευτη καθώς και η βροχή.. πολύ βροχή βρε κόρες, που θα στάθηκαν αυτοί οι άνθρωποι? :(

Είχαμε αγγλικά, ο άντρας μου ήταν πρωϊνός χθες, οπότε πήγαμε το παιδί αγγλικά και τα 2 μας για καφεδάκι. Ηταν υπέροχα να χαλαρώνουμε και να βλέπουμε την βροχή.

Το φιογκάκι δε, εγκαινίασε και τις γαλότσες του και ήταν πολύ χαρούμενο!

Σήμερα, πήγα το παιδί σχολείο και προχώρησα τις δουλίτσες μου. Εκανα πραγματάκια που "επρεπε" και χάρηκα που τα προχώρησα.

Τίναξα το χαλι του φιογκακίου και το άφησα να αεριστεί.

Εβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι

Αδειασα όλα τα κουτιά της trofast και ξεδιάλεξα μία γεμάτη σακούλα, με παιχνίδια του φιογκακίου για δόσιμο {και θα το ξανακάνω από βδομάδα!}. Ανέπνευσε λίγο το δωμάτιό του.

Τακτοποίησα ακόμα λίγο την ντουλάπα μου. Ανέβασα κάποια ακόμα "ελαφριά", που όμως δεν ήταν καλοκαρινά και τα φορούσα ακόμα. Εβγαλα επίσης 2 ρουχαλάκια {μία τζιν φούστα και ένα μπλουζάκι} για μία φίλη και τα έβαλα σε μία τσαντούλα, που της έχω ακόμα 3-4 κομμάτια. Οταν πάω, θα της τα πάω κι αυτά.

Επλυνα τα πιατικά μου και καθάρισα τον νεροχύτη μου {χθες, βαρέθηκα και ξάπλωσα νωρίς}

Εστρωσα το χαλί του φιογκακίου και σε λίγο θα πάω να το περάσω με νερόξυδο. Εχω "στόχο" να το κάνω οπωσδήποτε 1 φορά τον μήνα, για να μένει πεντακάθαρο.

Αυτά μικρές μου από εμένα, σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι καλές τακτοποιήσεις.;)

Καλημερα Ειρηνη,

να ρωτησω κατι η ασχετη?

Χτες πηρα τον γιο μου απο το σχολειο , και τα ποδια του ηταν μουσκεμα!

Σκεφτηκα σημερα να του παρω ενα ζευγαρακι γαλοτσες.

Δεν εχω δει ομως κανενα αγορακι στο σχολειο να φοραει,.

Εν τω μεταξυ, εγω του φοραω καθε μερα φορμες σχολειο, οχι τζην παντελονι.

Φοριεται η γαλοτσα με τις φορμουλες?

Μη γελατε καλεεεεε

Κοριτσάκια ευχαριστώ για την υποστήριξη....σήμερα είμαι καλύτερα....είχε καιρό να με πιάσει τέτοια κρίση, κανα χρόνο....αποσυμπιέζομαι κλαίγοντας.....είχα πολύ πίεση και μου βγήκε σε κλάμα :P :p !!! παλιά ξέσπαγα στο κάπνισμα...

Μπιλάκι εμείς εδώ δεν πλημμυρίσαμε αλλά στην περιοχή μας σε άλλα σημεία έγινε χαμός!

Άρης προσπάθησε να μην του το δείχνεις το άγχος σου....λογικό είναι να το κάτσει βαρύ στην αρχή το νέο...ελπίζω με τις κρέμες να περάσει! Αυτή η παλιοκρίση θα μας τεζάρει όλους!!!

Καλημερα Evi, δεν εχουμε ψάξει τιποτα ακόμα, μόλις μιλησαμε τωρα στο τηλεφωνο και μου ειπε πως εχει βγαλει και στην πλατη, θα τρελαθω!

Ηταν πολυ στεναχωρημενος, ξερεις ο αλλος αν βλεπει τετοια σημαδια, δεν ξερει τι ακριβως ειναι και καταλαβαινεις.Εν τω μεταξυ δουλευει και σε εταιρεια τροφιμων, λετε να εχει καμια επιπτωση στη δουλεια του?Ξερω γω, ολα μου περνανε απο το μυαλο.

Με την ομοιοπαθητικη τι ακριβως γινεται, ξερεις?

Δεν εχω την παραμικρη ιδεα, αν και δεν τα πολυπαραδεχομαι αυτα τα εκτος καθαρης ιατρικής.

Η καθαρή ιατρική μπορεί να δώσει συμπτωματική θεραπεία και όχι ριζική σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν έχω προσωπικά ασχοληθεί αλλά ξέρω πολύ κόσμο που έχει βοηθηθεί με οποιοπαθτηική και σε συνδυασμό με την διατροφή που πρέπει να εφαρμόσει. Ψάξτε το, googlάρετε, δες π.χ. εδω:

http://www.nutritherapy.gr/Blog/pswriasi-o-rolos-tis-diatrofis.html

και γενικά μην επαναπάυεστε και πολύ στην φαρμακευτική αντιμετώπιση.

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...