Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα!!!τι κανετε?εγω φυσικα στην δουλεια..

Χρυσα ελπιζω να μην σε ριξει..περαστικα σου..μπραβο στον μικρουλη για την ζωνη..

Ετοιλ μπραβο σου,ωραιες φωτο απο το παρτυ σας..και του χρονου να ειστε καλα..

Αφροδιτη και εσυ δοντι?τουλαχιστον δεν πονας τωρα ε?

Γιωτα τι σου κανει ο υπνος..ξυπνας με αλλη διαθεση..

Βασια καλα εκανες και εκλαψες..σου εφυγε η ενταση..πιεστηκες και με το διαβασμα συν ολα τα αλλα που εχεις στο μυαλο σου..σημερα ειναι μια αλλη μερα και θα ειναι καλυτερη..

Μαρια 81 για να μαγειρεψω χθες το απογευμα η μικρη ειχε βγαλει ολα τα ταπερ,σουρωτηρια κατσαρολες και επαιζε διπλα μου.γινοταν χαμος στην κουζινα μολις πηγαινα να στριψω παταγα και κατι αλλα ηταν ο μονος τροπος να με αφησει..η μεγαλη ζωγραφιζε..για να βαλω σκουπα ερχοταν συνεχεια μαζι μου και μου κραταγε το καλωδιο..παντως αφιερωνω μια ωρα την ημερα στο σπιτι καθε μερα,ετσι νιωθω και εγω καλα..και το βραδυ πριν πεσω για υπνο συμμαζευω τα παντα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας!!!!

καλα τι χαμος ο χθεσινος ειχαμε ραντεβου στον ορθοπεδικο για τον μικρο κ ημουν ετοιμη να τον παω μονη μου με παιρνει τηλ ο Τ. κ μου λεει μην τολμησετε να βγειτε εξω... σταματημενα αυτοκινητα κ το νερο ειχε φτασει ως τους πλαινους καθρεπτες!!!

αποσταση 3' την εκανε 25'! κ με το που μπηκε φυγαμε για το σπιτι της κουμπαρας μου που ειχε πλυμηρισει στο υπογειο(αλλα ειναι σπιτι κανονικο) κ αχ...!!!! μεγαλη ζημια επαθαν. ηταν κ μονη της με τα 2 μικρα χωρις ρευμα πανικος κοριτσια πολυ στεναχωρηθηκα. ευτυχως την βοηθησαμε βγαλαμε τις λασπες κ οτι αλλο ηταν για πεταμα πλυναμε με το λαστιχο το σπιτι πατωμα τοιχους τους καναπεδες κτλ κτλ....

η ειρωνεια ειναι οτι ειχε ξεπατωθει στην γενικη στους 2 πανω οροφους(3πατη μεζονετα)κ δεν ειχε προλαβει να στρωσει τα χαλια θα τα εβαζε σημερα το πρωι αλλα...εγιναν μεσα στην λασπη αφου τα φυλαγε στο υπογειο...

ελπιζω να μην επαθε καμμια σας ζημια απο την βροχη εδω πολλα σπιτια, ειχαμε ειδοποιησει την πυροσβεστικη απο τις 18.30 φυγαμε στις 22.15 κ ακομα δεν ειχαν ερθει!

Καλημέρα!!!

Σήμερα είμαι καλύτερα απο κέφια!

Χρύσα μου έστειλα σημείωμα να τα εξηγήσει στο παιδί και να μου γράψει σε χαρτί πως τα λέει στην τάξη για να τα πω και εγώ!

Αφροδιτάκι και εσύ με το δόντι.....καλως ήρθες στην παρέα μας βρε!!!! χιχιιχ. Εγώ Δευτέρα βγάζω φρονιμήτη...τι τέλεια!!! Περαστικά σου!

Πήραμε καναπέεεεε!! ΓΙούπι!!!:P:p:p aris17anna14, etoiledunord, marianna88, χρυσα81 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Επιτέλους το αποφασίσαμε, να φύγει αυτός ο ρημάδης ο διθέσιος που τον έχω 15 χρόνια από το Πράκτικερ!!! Τί άγχος κι αυτό! Και τί βάρος συναισθηματικό κουβαλούσε ο πρώην καναπές - τον είχα ήδη χρόνια πριν γνωρίσω το σύντροφό μου και ήταν, πώς να το πω, στενάχωρο να τον έχω...:rolleyes:

Τελικά ρωτήσαμε παντού και μάθαμε ότι το sofa company είναι καλή εταιρία, είναι όντως ακριβά αλλά είχε έπτωση αυτές τις μέρες 20-30% και έτσι το πηραμε απόφαση, έχει και άτοκες, θα κάνουμε και λίγη οικονομία στην κάρτα στο εξής.

Είναι αυτός:

2n7p0u9.jpg

Αλλά σε ένα υπέροχο γλυκό ζεστό και φωτεινό πράσινο χρώμα:

24pght0.jpg

και τι πιραζει πουθα ειναι ποιο χαμηλα το περβαζι?οθτος η αλος το παραθηρο θα εχει κουρτηνα η πακετο η αν τα περβαζια ειναι απο μεσα μπορεις ν τα στολισεις με γλαστρες και διακοσμητικα ;) δες για ιδεες στο πιντερεστ ;)

Δεν θέλαμε μωρέ να κρύβεται το περβάζι μας! Δεν έχουμε κουρτίνες αλλά κουρτινάκια τύπου ρετρό (το σπίτι είναι μονοκατοικία του '56) που καλύπτουν το κάθε ένα από τα τζαμάκια του καθιστικού, και το περβάζι είναι ήδη στολισμένο, ό,τι και να βάλεις εκεί αναδυκνείεται, και αν είχαμε καναπέ μπροστά, δεν ξέρω, μου κακοφαινότανε...

Από το ΙΚΕΑ τώρα σκεφτόμαστε να πάρουμε πιο μικρά πράγματα μια πολυθρονίτσα σε μπεζ που να ταιριάζει.

Μόλις μας τον φέρουν σπίτι θα βγάλω φωτογραφίες γιατί τότε θα έχουμε και χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίo πάρτυ Etoiledunord! να τον χαίρεσαι!!! Πολύ μου άρεσαν τα cakepops, έτσι δεν τα λένε; ήταν δύσκολο να τα φτιάξεις ;

Μου άρεσε πολύ το δωματιάκι του με το φως να μπαίνει από το παράθυρο και την πράσινη κουρτίνα! το τετράγωνο μαξιλαράκι που έχεις για να κάθεται καλή ιδέα!

sACYp2.png

βασια ευχομαι μεσα στον μηνα ανα εχεις απαντηση απο την μια δουλεια εστω! γιατι οχι κ απο τις δυο να διαλεξεις!!!

θα δεις οτι ολα αυτα που εγραψες παρακατω που σε εκαναν να λυγισεις θα νσου φαινονται παιχνιδακια. φιλακια πολλα

αληθεια εσεις εκει πως την βγαλατε με την βροχη μονο εδω εγινε τετοιος χαμος?? δεν εχω δει κ ειδησεις φυσικα μπορει να πλυμηρισε ολη η Ελλαδα κ να μην εχω παρει χαμπαρι!

4u ποτε δεν ειναι αργα για συμπαρασταση οσο η φιλη σου ειναι εδω θα σε χρειαζεται! μην νιωθεις τυψεις κατ εμε αφου ειναι καλη σου φιλη φσικα κ θα καταλαβαινει το δικο σου προβλημα που ειχες κ δεν θα το απρει σαν αδιαφορια!

εβι με γεια τον καναπε περιμενουμε φωτος

ετοιμασα τον μικρο για σχολειο

ηπια καφε

σκουπισα μπαλκονια

εβαλα πλυντηριο

μαζεψα νεροχυτη

αερισα κ εστρωσα κρεβατια

κ συνεχιζω

Καλημέρα σε όλες, ελπίζω να είστε όλες καλά.

Μαρία να χαίρεσαι τον γιο σου, πολύχρονος, ο μπουφές είναι πολύ λιμπιστικός.

Δεν πολυγράφω γιατί δεν προλαβαίνω να μπαίνω πολύ από την δουλειά σας παρακολουθώ όμως, γενικά είδα πολλές φωτος που πράγματι εμπνέουν πιο πολύ από την απλή περιγραφή

και ιδού χτες το βράδυ ετοίμασα και εγώ ένα νεσεσεράκι για την τσάντα μου μου κρέμα, χτένα, μαντηλάκια, στικάκι και φορτιστή.

j2az.jpg

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Ηπια το καφεδακι μου .ετοιμασα ενα πλυντηριο αλλα εχουμε διακοπή νερου ,οπότε εμεινε για αργοτερα και ξεκιναω σιδερο.

Μπιλλυ ,εδω εριξε μια πολύ ωραια μπορα εχθες το απογευματακι αλλα μετα τιποτα ,σημερα εχουμε μια ωραιοτατη λιακαδα.Κριμα για τους κουμπάρους σας,ελπίζω να γλιτωσαν τα πραγματά τους.

Ευη ,μεγεια ο καναπές ,το χρωμα ειναι υπεροχο ,(εχω ετσι εναν τοιχο στο σπίτι μου),και απ'όσο θυμαμαι ταιριαζει και στο σπίτι σας.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρηνάκι να το δεις το έργο σίγουρα!!! Ακόμα και ο άντρας μου πετάχτηκε κάποια στιγμή αλλά μου είπε να μην σας το πω :lol: :lol: :lol: :lol:

διαβασα απο δω τοσο καλα λογια για το ποσο καλο θριλερ ειναι που εψησα τον αντρα μου και βαλαμε χθες να το δουμε (χωρις να δω το τρεϊλερ) και οταν αρχιζει γραφει οτι ειναι βασισμενο σε αληθινα γεγονοτα και κοιταζομαστε και λεμε "θα το δουμε?" αντε ας ξεκινησει να δουμε περι τινος προκειται.. τελικα δεν φτασαμε ουτε στη μεση νομιζω, μολις αρχισαν να γινονται 4-5 περιστατικα και πεταγομασταν αποφασισαμε να το κλεισουμε, οχι τιποτα αλλο, αλλα οπως μου ειπε και ο ιδιος, αν συνεχιζαμε να βλεπουμε, ολως τυχαιως θα ξυπνουσαμε τη νυχτα ακριβως στις 3 και 10, θα βλεπαμε την ωρα και δεν θα μπορουσαμε να ξανακοιμηθουμε! :roll::roll::roll::lol:

Βρε κοριτσάκια, εσείς που είστε έμπειρες μανούλες..

Σκέφτομαι κάποια στιγμή να αρχίσω να δίνω στον μικρό μου (8 μηνών σε μια βδομάδα) για απογευματινό Quaker. Μας έδινε και μας η μητέρα μας όταν ήμασταν μικρά για βραδινό και τρελλαινόμασταν στην κυριολεξία.. Δεν θυμάμαι όμως πως μας το έφτιαχνε.. Νομίζω έβαζε εβαπορέ και όταν άρχιζε να ζεσταίνεται έβαζε το Quaker και ανακάτευε μέχρι να πήξει.. νομίζω έβαζε και λίγη ζάχαρη.. δεν θυμάμαι αναλογία όμως.. Θυμάται κάποια μανούλα μήπως;

Ευχαριστώ πολύ!

δεν ειναι λιγο μοκρο για εβαπορε και ζαχαρη :confused:

και γω πιστευω οτι ζαχαρη και κανονικο γαλα για μωρο δεν ειναι οτι καλυτερο.. Εγω στη μικρη μου αρχισα περιπου σε αυτην την ηλικια να φτιαχνω βρωμη αντι για ετοιμη κρεμα φαριν λακτε και τετοια. Εβραζα νομιζω περιπου 300 ml νερο μαζι με 3 κουταλιες της σουπας βρωμη ανακατευοντας για 4'-5'. και αυτο το μοιραζα για 2 μερες. Για να γλυκανει και για να αραιωσει εβαζα ή μηλο λιωμενο στο μουλτι με λιγο νερακι (και βαφτιζα την κρεμα "βρωμομηλο" :lol::lol::lol: ), ή (αν βιαζομουνα) αραιωνα σε 50 ml νερο 1-2 κουταλακια του γλυκου φαριν λακτε. Μ'αυτον τον τροπο εκανα και τρομερηηηηηηη οικονομια στην φαριν λακτε, και η μικρη μου δεν συνιθιζε στα πολυ γλυκα ;)

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

kiki, ακόμη γελάω με το peep-toe!!!

YOTOU, πολύ μου άρεσε η επεξήγηση με τα στρατιωτάκια και το "σπάσιμο" σε εκατοντάδες.

Etoil, πολύ όμορφες οι φωτογραφίες, πανέμορφα και λιχουδιστά τα καλούδια του πάρτυ. Αυτού του τύπου ο χαμός και με αφορμή γιορτές κ χαρές, είναι από τους ωραιότερους!!! Να είστε καλά, πάντα τέτοια΄

.

Επίσης, έχουμε κ μεις το τρενάκι του ικέα και ήθελα να πάρω το χαλάκι λίλαμπο που έχετε, τελικά πήρα ένα μεγαλύτερο επίσης με δρόμους, σπίτια κλπ που το στρώνω βοηθητικά στο σαλόνι για να παίζουν κ τα 2. Επίσης έχουμε παρόμοιο πορτοκαλί τραπεζομάντηλο-λατρεμένο χρώμα το πορτοκαλί. Όσο για το μαλλί 2 ώρες πριν???Είσαι θεά!!!

Ειρήνη, δεν θυμάμαι αν σου ευχήθηκα για το γιό...Πολύχρονος και ευτυχισμένος.

Αν ξεχνάω κάποι-α/-ον εορτάζ-ουσα/-ων, μην με παρεξηγείτε.

4U, μην σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις. Στην τελική δεν μπορείς να το αλλάξεις-αν κ θεωρώ ότι από τη στιγμή που κ συ είχες τα θέματά σου, είσαι δικαιολογημένη στην καρδιά της φίλης σου. Μπορείς τώρα να σταθείς στο πλάι της και να τη στηρίξεις-που είμαι σίγουρη ότι αυτό κάνεις.

Κ να ρωτήσω κάτι η άσχετη;Ποια βρώμη παίρνετε κ από πού; Σούπερ μάρκετ;Ποια μάρκα;Η βρώμη είναι το ίδιο με το κουάκερ;Ποιο κουάκερ παίρνετε; Αυτό με τον ασπρομάλλη κύριο;

Δεν έχω φάει ποτέ, παρά μόνο κέλογκς, τα οποία τα δοκίμασε κ η μικρά και μου τα ζητάει, αλλά δεν νομίζω ότι απευθύνονται σε παιδάκια. Τα κόκο ποπς θεωρώ ότι έχουν πολλή ζάχαρη. Για πείτε...

yoromichi, ελπίζω να έχετε θετικές εξελίξεις αναφορικά με το μπαμπά σου.

και γω πιστευω οτι ζαχαρη και κανονικο γαλα για μωρο δεν ειναι οτι καλυτερο.. Εγω στη μικρη μου αρχισα περιπου σε αυτην την ηλικια να φτιαχνω βρωμη αντι για ετοιμη κρεμα φαριν λακτε και τετοια. Εβραζα νομιζω περιπου 300 ml νερο μαζι με 3 κουταλιες της σουπας βρωμη ανακατευοντας για 4'-5'. και αυτο το μοιραζα για 2 μερες. Για να γλυκανει και για να αραιωσει εβαζα ή μηλο λιωμενο στο μουλτι με λιγο νερακι (και βαφτιζα την κρεμα "βρωμομηλο" :lol::lol::lol: ), ή (αν βιαζομουνα) αραιωνα σε 50 ml νερο 1-2 κουταλακια του γλυκου φαριν λακτε. Μ'αυτον τον τροπο εκανα και τρομερηηηηηηη οικονομια στην φαριν λακτε, και η μικρη μου δεν συνιθιζε στα πολυ γλυκα ;)

Πολύ σωστά marianna88, κυρίως για το θέμα της ζάχαρης!

Κι εγώ έφτιαχνα βρώμη, και έβαζα και λίγες μαλακές σταφίδες στο μούλτι μαζί με το μήλο μέχρι να λειώσουν.

Με το ίδιο σύστημα έφτιαχνα και κέϊκ χωρίς ζάχαρη! Δεν φουσκώενι πολύ αλλά είναι γευστικό και πολύ πιο υγιεινό αό ατυά που έχουν ζάχαρη. Αν είναι σε ηλικία που τρώει αυγό το μωρό, προσθέτεις και ένα αυγό.

Ιδού η συνταγούλα, που την έχω σερβίρει και σε μωρά 10-12 μηνών:

1 μεγάλο μήλο

1 φλυτζάνι σταφίδες

δύο-τρία ξερα σύκα - μαλακή ποιότητα να είναι

4 κ.σ. ελαιόλαδο ή βούτυρο

1/2 κ.γλυκού κανέλλα

1 φλυτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης

4 1/2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ

Αλείφετε με λάδι ένα ταψάκι ή πυρέξ διαμέτρου 20 εκ. και προθερμαίνετε το φούρνο στους 175.

Πολτοποιείτε το μήλο στο μπλέντερ. Προαιρετικά το μαγειρεύετε πρωτα λίγα λεπτά στον ατμό. Ψιλοκόβετε τις σταφιδες και τα ξερά σύκα στο μούλτι.

Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνετε το λάδι ή το βούτυρο και μετά προσθέτετε τα φρούτα και την κανέλα. Αφήστε σε σιγανή φωτιά για 7-8 λεπτά και μετά απομακρύνετε από το μάτι να κρυώσει λίγο.

Ανακατεύετε σε ένα μπώλ το αλεύρι με το μπέικιν και προσθέτετε σιγά-σιγά στο μίγμα με τα φρούτα, ανακατεύοντας ελαφρά.

Στρώνετε το μίγμα στο ταψί και ψήνετε για 30 λεπτά.

Τη συνταγή την έχω ανεβάσει και εδώ:

http://www.cooktherapy.gr/recipes/%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%82-%CE%B6%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B1

sACYp2.png

Ηπια το καφεδακι μου .ετοιμασα ενα πλυντηριο αλλα εχουμε διακοπή νερου ,οπότε εμεινε για αργοτερα και ξεκιναω σιδερο.

Μπιλλυ ,εδω εριξε μια πολύ ωραια μπορα εχθες το απογευματακι αλλα μετα τιποτα ,σημερα εχουμε μια ωραιοτατη λιακαδα.Κριμα για τους κουμπάρους σας,ελπίζω να γλιτωσαν τα πραγματά τους.

Ευη ,μεγεια ο καναπές ,το χρωμα ειναι υπεροχο ,(εχω ετσι εναν τοιχο στο σπίτι μου),και απ'όσο θυμαμαι ταιριαζει και στο σπίτι σας.

Χρύσα καλά το θυμάσαι! Το μωσαϊκό έχει εκτός από λευκές και πορτοκαλί και πράσινες λαδί ψηφίδες και ο τοίχος είναι σε ένα πολύυυυ απαλό γκριζοπράσινο και το χαλί* - κουρτίνες είναι λευκά. Ανυπομονώ να τον παραλάβουμε!

*εδώ έχω να πω πως είναι μύθος ότι το άσπρο χαλί λερώνει, μια χαρά διατηρείται απλά στο τέλος της άνοιξης γίνεται λίγο μπεζ-κρεμ :tongue:

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...