Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γιώτα και εμείς έτσι κάνουμε 1 ευρώ = 100 κλπ....με 100 της το πάω και δεν μπορεί να κατανοήσει πως το 1 ευρώ = 100 λεπτά γιατί θεωρεί ότι το 1 είναι 1 πως ξαφνικά μου το κάνεις 100??????

Πες της οτι το 1 ευρω ειναι ο αρχηγος κ αποτελειται απο 100 στρατιωτακια η οτι 100 σταγονες νερου μας κανουν 1 ποτηρι νερο. Καντε τις πραξεις με τετοια παραδειγματα κ αστα τα ευρω κ τα λεπτα. Οταν το καταλαβει θα κανετε την αντιστοιχεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ πολύ....σήμερα πελαγώσαμε όλοι μαζί οικογενειακώς.....μα τι σύστημα είναι αυτό βρε παιδί μου....τα παιδάκια μέχρι το 100 ξέρουν...τι τους λένε για 200 και 300 κλπ!!! Ναι δεν της έκανα δεκαδικούς γιατί θα τρελαινόταν....της τα ανέλυσα όσο μπόρεσα αλλά έχει πρόβλημα στην αφαίρεση π.χ. 5 ευρώ = 500 λεπτά και αγοράζω κάτι με 1, 80ευρώ = 180λεπτά.....πως αφαιρώ το 500 απο το 180 αφού δεν έχουν κάνει εκατοντάδες????????? εκεί είναι που κολλάει και δεν καταλαβαίνει!!!

Εγραψα σημείωμα στην δασκαλα για να της τα ξαναπεί αύριο!

100+100+100+100+100=500

100+80=180 αφαιρουμε το 1 κατοσταρι απο την πανω γραμμη κ απο την κατω κ αφαιρουμε 2ο κατοσταρι με το 80. Μας μενει 100+100+100+20=320 η 3,20 ευρω

Τώρα το βράδυ δεν ξέρω και εμένα τι με έπιασε αλλά ένιωσα τόσο κουρασμένη με όλααααα....τα έμπηξα στα καλά καθούμενα....κάθησα σε μια μεριά και μονολογούσα...όλα μου έφταιγαν διαβάσματα, βροχή, οικονομικά, φασαρία, δουλειές σπιτιού...όλα σας λέω!!! Ήθελα να εξαφανιστώ....αφού ξελάφρωσα...ηρέμησα κάπως!

Μην ξεχνας οτι ειναι κ η πιεση της διακοπης του τσιγαρου. Θα τα εχεις αυτα, υπομονη σιγα σιγα ολα θα γινουν.(ολες καπως ετσι δεν ειμαστε?) σου στελνω φιλακι

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσάκια, εσείς που είστε έμπειρες μανούλες..

Σκέφτομαι κάποια στιγμή να αρχίσω να δίνω στον μικρό μου (8 μηνών σε μια βδομάδα) για απογευματινό Quaker. Μας έδινε και μας η μητέρα μας όταν ήμασταν μικρά για βραδινό και τρελλαινόμασταν στην κυριολεξία.. Δεν θυμάμαι όμως πως μας το έφτιαχνε.. Νομίζω έβαζε εβαπορέ και όταν άρχιζε να ζεσταίνεται έβαζε το Quaker και ανακάτευε μέχρι να πήξει.. νομίζω έβαζε και λίγη ζάχαρη.. δεν θυμάμαι αναλογία όμως.. Θυμάται κάποια μανούλα μήπως;

Ευχαριστώ πολύ!

δεν ειναι λιγο μοκρο για εβαπορε και ζαχαρη :confused:

Τώρα το βράδυ δεν ξέρω και εμένα τι με έπιασε αλλά ένιωσα τόσο κουρασμένη με όλααααα....τα έμπηξα στα καλά καθούμενα....κάθησα σε μια μεριά και μονολογούσα...όλα μου έφταιγαν διαβάσματα, βροχή, οικονομικά, φασαρία, δουλειές σπιτιού...όλα σας λέω!!! Ήθελα να εξαφανιστώ....αφού ξελάφρωσα...ηρέμησα κάπως!

πολυ πιεση :(:mad:

Καλησπέρα κορίτσια! Τώρα κοιμήθηκε ο μικρός μου κι έκατσα να σας διαβάσω. Χθες περάσαμε μια πολύ όμορφη Κυριακή με βολτούλα και γονείς.

Σήμερα πάλι στο τρέξιμο. Από δουλειές μόνο του μπέμπη έκανα και λίγο σίδερο για μας.

χρυσα81 γιατί μου θύμησες το φούρνο; νόμιζα ότι είχα κάνει γενική στην κουζίνα!

Δομνίνα τα μωρά μας είναι κοντα στην ηλικία. Ο παιδίατρος μου είπε να του δίνω δημητριακά από 7 μηνών αλλά δεν ρώτησα τρόπο παρασκευής. Την επόμενη εβδομάδα που έχουμε εμβόλιο θα ενημερωθώ.

yotou περαστικά στον άνδρα σου και καλό κουράγιο σε σένα.

αρετή πραγματικά σε θαυμάζω. είσαι πολυ γρήγορη στις δουλειές. πως τα προλαβαίνεις όλα; πες μου το μυστικό σου!

ειρήνη το ημιμόνιμο λέγεται "σιλάκ" ή "σελάκ";

καληνύχτα κορίτσια!

h6cQp3.png

Γεια σας!

Η φιλενάδα μου πολύ ταλαιπωρείται και δεν είμαι σε καθόλου καλή διάθεση!

Δυστυχώς όλα δείχνουν προς το παρόν ότι είναι ψυχοσωματικό ....... δεν βρίσκουν τπτ άλλο........

Εχω τύψεις ... περάσαμε κάποιες δύσκολες καταστασεις ταυτόχρονα τον προηγούμενο χειμώνα, εγώ με την υγεία μου και εκείνη με έναν χωρισμό.... και δεν ήμουν όσο κοντά της χρειαζόταν.

περασατε ταυτοχρονα μεγαλα ζορια :( σημασια εχει απο εδω και περα να την βοηθησεις να σταθει ξανα στα ποδια της και να της περασουν τα ψυχοσωματικα..να πω και μια βλακεια? μηπος λεω μηπος αν πηγενατε οι 2 σας ενα 2ημερο καπου θα της αλαζε την ψυχολογια :confused: να ξεφυγει να αλαξει παραστασεις εικονες...

Καλησπέρα κορίτσια! Τώρα κοιμήθηκε ο μικρός μου κι έκατσα να σας διαβάσω. Χθες περάσαμε μια πολύ όμορφη Κυριακή με βολτούλα και γονείς.

Σήμερα πάλι στο τρέξιμο. Από δουλειές μόνο του μπέμπη έκανα και λίγο σίδερο για μας.

χρυσα81 γιατί μου θύμησες το φούρνο; νόμιζα ότι είχα κάνει γενική στην κουζίνα!

Δομνίνα τα μωρά μας είναι κοντα στην ηλικία. Ο παιδίατρος μου είπε να του δίνω δημητριακά από 7 μηνών αλλά δεν ρώτησα τρόπο παρασκευής. Την επόμενη εβδομάδα που έχουμε εμβόλιο θα ενημερωθώ.

yotou περαστικά στον άνδρα σου και καλό κουράγιο σε σένα.

αρετή πραγματικά σε θαυμάζω. είσαι πολυ γρήγορη στις δουλειές. πως τα προλαβαίνεις όλα; πες μου το μυστικό σου!

ειρήνη το ημιμόνιμο λέγεται "σιλάκ" ή "σελάκ";

καληνύχτα κορίτσια!

καλος ηρθες μαρια:) με λενε μαρια:P

Διαφημίσεις

γεια σας παλι! Σημερα λοιπον εκανα πολυ λιγα πραγματα. Εκτος απο τα καθημερινα επλυνα 1 χυτρα κ 1 ταψι, καθαρισα 2 μαρουλια κ εκοψα λαχανο καροτο σαλατα. Ελα μου που εκατσα να ξεκουραστω στις 8! Αφου κοιμηθηκε η μικρη εκανα ενα συμμαζεματακι κ ξαπλωσα. Μαρια ωραιες φωτος, την τουρτα εσυ την εφτιαξες? Κλεινουν τα ματι

100+100+100+100+100=500

100+80=180 αφαιρουμε το 1 κατοσταρι απο την πανω γραμμη κ απο την κατω κ αφαιρουμε 2ο κατοσταρι με το 80. Μας μενει 100+100+100+20=320 η 3,20 ευρω

Πολύ μου αρέσει αυτή η προσέγγιση...Κι εμένα δευτέρα πάει αλλά δεν έχουν κάνει ακόμη τέτοια....

Το Σ/Κ ήμουν μόνη μου επειδή ο σύζυγος μου έπρεπε να πάει Θεσσαλονίκη. Την προηγούμενη εβδομάδα αισθανόμουν έναν πόνο στο δόντι μου που ερχόταν και έφευγε. Είχα πάει στον γιατρό πριν από 1 μήνα και μου ζήτησε πανοραμική γιατί σε ένα δόντι είχε ραγίσει το σφράγισμα και ήθελε να δει πόση ζημιά έχει γίνει. Εγώ φυσικά το ανέβαλλα γιατί φοβάμαι πολύ ....

Την Παρασκευή έφυγα από την δουλειά γύρω στις 2.30 για να πάρω το παιδί που ήταν άρρωστο και το βράδυ άρχισα να αισθάνομαι σουβλιές. Για να μην πολυλογώ, μέχρι εχθές το απόγευμα έπαιρνα mesulid κάθε 12 ώρες σχεδόν.....Έκανα πανοραμική και το αποτέλεσμα: απονεύρωση...

Ψιλοβούρκωσα όταν μου το είπε (στην καρέκλα του τρόμου) αλλά τι να κάνω. Εχθές δεν έφαγα τίποτα γιατί το στόμα μου ήταν πρησμένο ως αργά το βράδυ αλλά τώρα έφαγα ένα τοστ και ένα ποτήρι γάλα και πίνω το καφεδάκι μου. Η συνέχεια της απονεύρωσης θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα.

Σχετικά με το θέμα του αδερφού μου, έκανε καταγγελία στην αστυνομία της Νίκαιας, μαζί με πολλούς άλλους και βλέπουμε. Το εν λόγω αυτοκίνητο το έχουν πουλήσει στον αδερφό μου και σε μία άλλη κοπέλα...... πολύ απατεωνιά!!!

Επειδή ήθελα να ξεχάσω το θέμα του δοντιού έκανα πολλά πράγματα το Σ/Κ. Το Σάββατο έπλυνα μπαλκόνια, κάγκελα και παντζούρια. Έβαλα καλή σκούπα και σφουγγάρισα και μετά έπλυνα την σκούπα σε στυλ Ειρήνης. ;)

Εγώ στο φίλτρο βάζω εκτός από βανίλια και μια κουταλίτσα σόδα.

Έπλυνα χτένες και βούρτσες με ξύδι σε στυλ kalamari ;)

Μετά έβγαλα φρύδια, αποτριχώθηκα, μπανιαρίστηκα γιατί είχαμε βάφτιση το απόγευμα. Ευτυχώς μαζευτήκαμε νωρίς στο σπίτι και κοιμήθηκα μαζί με τις μικρές (εγώ στην μέση)!!!

Την Κυριακή σιδέρωσα αρκετά (όχι όλα) και μετά χαλάρωση, τίποτα άλλο.....Μαγείρεψα χτένι γιουβέτσι με κριθαράκι μέχρι και σήμερα, έψησα στην λαμαρίνα.....για να έχουμε 2 μέρες.

Kαλημερααακοριτσια ,τι κάνετε?

Αφροδιτακι και εσυ με δοντι?Ελεος!Τουλάχιστον εκανες δουλειες...

Βασια μου εγω δεν ξερω τι να σου πω ,αλλα γιατι δεν ρωτας τη δασκάλα της με ποιο τροπο τους τα μαθαινει?

Etoil,το πάρτυ οι φωτο σου τελειες ,μας μετεφερες ολο το κλίμα!Αλλα και εσυ ομπρε δυο ωρες πριν το πάρτυ???

Αρετη ως συνηθως ολα τα "εφερες βόλτα",μπραβο!

Η Δημητρα τι να κανει?Εχθες ηταν νομιζω ,το χειρουργειο.

Στα δικά μου τωρα,εχθες από δοθλειες δεν εκανα τιποτε,εκτος από τα καθημερινα και τα μαγειρεματα.Πήγα τον μικρο στο καρατε το απόγευμα ,οπου και πήρε την πορτοκαλί ζωνη το καμάρι μου,πήγα σουπερ μαρκετ για κατι λίγα ,γαλατα και λοιπά,μαναβικο και στο γυρισμό πήρα και τη μαμά μου.

Σημερα ξυπνησα με πονολαιμο,βουλωμενα αυτια και μυτη,προφανως με κολλησε ο μικρος.Για φαγητο εχω μπριζολες ετοιμες ψημενες στην καταψυξη αλλα και κοκορα κοκκινιστο από την Κυριακη ,οπότε θα φαμε κατι από αυτα .Εχω σιδερο που πρεπει να γινει οπωσδήποτε αλλα και σκουπισμα σφουγγαρισμα ,μπανια και γενικα λίγο απ'όλα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα! τι κανετε??? εγω ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ Κ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!!

εχτες ηθελα να γραψω "κλεινουν τα ματια μου καλο βραδυ" την δημοσιευση δεν ξερω πως την πατησα, αλλα κοιμομουν!

σημερα σηκωθηκα, πλυθηκα,εβαλα τις κρεμες μου κ εφτιαξα καφεδακι. παω να σηκωσω την μικρη.

αφροδιτη τωρα οκ με το δοντι? περαστηκα κ σε σενα στην επιδημια του καφε μας!!! μα καλα εσυ με πονοδοντο εκανες μπαλκονια?????!!!!!!!

χρυσα μου περαστηκα, ελπιζω να μην σε ριξει πιο πολυ!

εχτες εκανα πετσακια στα νυχια μου κ τα εκοψα. σημερα αν προλαβω θα κανω σχημα κ βαφη (πολλα ζηταω!!!)

απο δουλειες δεν κανω τιποτα σημερα μονο κρεβατια, χλωρινη στο μπανιο, θα μαζεψω απλωμενα(αν εχουν στεγνωσει) κ θα αδειασω το πλυντηριο πιατων. απο φαγητο μαλλον φασολαδα θα φαμε. το απογευματακι σιδερο!

τι βροχη ηταν αυτη εχτες????

να εχουμε μια υπεροχη μερα!!!! σας φιλω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...