Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Είναι ωραία? Δεν έχουμε πάει ποτέ, γιατί έχουμε δίπλα μας το village και δεν. Αλλά θα ήθελα να πάμε κι από κει κάποια στιγμή.

!

ναι ωραια ειναι, καμια σχεση ομως με τα village k to allou fan park. εχει ενα υποτειπωδες λουνα παρκ κ 2-3 καφετεριες, γκουντις κ τα σινεμα. (μερικα μαγαζια με ρουχα κ το τζαμπο). αν το συνδιασεις με το παρκο τριτση αξιζει, αν πας μονο για το σινεμα κ τα καφε χιλιες φορες το village

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη, Βασιλική, Margio και όσες έχετε περάσει την Β' Δημοτικού πείτε μου......πως στο καλό μαθαίνουν τα παιδιά να υπολογίζουν ρέστα στα ευρώ αφού ακόμα δεν έχουν διδαχθεί πράξεις μέχρι το 200, το 300 κλπ....

Να εξηγήσω....έχουμε να μάθουμε να δίνουμε ρέστα....το 1 ευρώ = 100 λ. τα 2 ευρώ = 200 λ. κλπ.....

αν αγοράσουμε κάτι με 80λ και δώσουμε 1 ευρώ....ξέρει να μου πει ότι παίρνει ρέστα 20 λεπτά....

απο εκεί και πέρα κολλάει βρε κορίτσια...δεν ξέρει πάνω απο το 100 αφού δεν έχουν κάνει στο σχολείο δηλ. αν αγοράσει κάτι με 1,20 μέχρι το 200 δεν το καταλαβαίνει....της λέω να το σπάσει σε 2 κατοστάρια πάλι χάνεται!!! Επίσης αν π.χ. είναι να πάρει ρέστα 2,80 πως της εξηγώ τον δεκαδικό αφού δεν τους ξέρει ή θα λέμε 2 ευρώ και 80λ??????? :evil::evil::evil:

Ωχ, παναγία μου!

Ας σου πει κάποια άλλη για τα ρέστα. Εγώ, αν χρειάζεται να δώσω, 8 στις 10 κάνω λάθος κι όταν παίρνω, απλά τα κοιτάω με σιγουριά :tongue:.

Κική και εγω απολαμβανω τον καιρο,εριξε μια μπορα πριν λιγο ,αλλο πραγμα!

Μόλις άρχισε εδώ :).

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπέρα!!!

Τζίφος τελικά!Σήμερα το πρωί μου ήρθε περίοδος δυστυχώς...Ο άντρας μου απογοητεύτηκε περισσότερο αλλά δεν πειράζει τι να κάνουμε.Άλλη φορά!

Κουραστική η Κυριακή τελικά προτιμώ τις άλλες μέρες...

Σοφάκι δεν μπορούσες να έρθεις κι από εδώ μια βόλτα???Άτιμο κορίτσι.Σου στέλνω μνα δίπλα

Θα σχολιάσω μετά τα υπόλοιπα

ελα καλε, μην στεναχωριεστε..... παντως για να εισαι σιγουρη να αφηνεις την 1 εβδ καθυστεριση.

Και τα δαχτυλάκια έξω; Peep toe :lol:;

Επίσης, γέλασα πολύ με το "δεν προλάβαινα ούτε να φτύσω" :lol:!

Μπράβο για τις βόλτες! Μου "ακούγεσαι" καλύτερα. Ελπίζω να ισχύει ;).

!

χαχαχαχαχααχ!!!!! ναι ειμαι καλυτερα, συνηθησα κ επισης σημερα ημουν χαλαρη!

Βρε κοριτσάκια, εσείς που είστε έμπειρες μανούλες..

Σκέφτομαι κάποια στιγμή να αρχίσω να δίνω στον μικρό μου (8 μηνών σε μια βδομάδα) για απογευματινό Quaker. Μας έδινε και μας η μητέρα μας όταν ήμασταν μικρά για βραδινό και τρελλαινόμασταν στην κυριολεξία.. Δεν θυμάμαι όμως πως μας το έφτιαχνε.. Νομίζω έβαζε εβαπορέ και όταν άρχιζε να ζεσταίνεται έβαζε το Quaker και ανακάτευε μέχρι να πήξει.. νομίζω έβαζε και λίγη ζάχαρη.. δεν θυμάμαι αναλογία όμως.. Θυμάται κάποια μανούλα μήπως;

Ευχαριστώ πολύ!

Για ένα μπωλ (χορταστικό!) 2 κ.σ. βρώμη με 1 ποτήρι φρέσκο γάλα, βάζω εγώ. Εγώ της βάζω μέλι ένα κ. γλ. αλλά εσύ δεν κάνει αφού είστε κάτω από το χρόνο, οπότε λίγη ζάχαρη. Βράζεις μέχρι να πήξει, κανελίτσα από πάνω και μιαμ!

Για μένα η εύκολη και πιο θρεπτική εκδοχή του ρυζόγαλου.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Για ένα μπωλ (χορταστικό!) 2 κ.σ. βρώμη με 1 ποτήρι φρέσκο γάλα, βάζω εγώ. Εγώ της βάζω μέλι ένα κ. γλ. αλλά εσύ δεν κάνει αφού είστε κάτω από το χρόνο, οπότε λίγη ζάχαρη. Βράζεις μέχρι να πήξει, κανελίτσα από πάνω και μιαμ!

Σ' ευχαριστώ πολύ Κική μου:P

Ερώτηση.. βάζω το γάλα πρώτα και όταν αρχίσει να ζεσταίνεται προσθέτω τη βρώμη ή βάζω και τα δυο υλικά μαζί από την αρχή;

L2qIp2.png

κοριτσακια γεια σας βρεχει εδω χαμος!!!!!!

δεν σας προλαβαινω....ειμαστε πλεον πολλες το να θυμηθω απο οσα προλαβαινω να διαβασω!

εμεις περασαμε ενα ομορφο κ γεματο Σ/Κ η μανουλα στην ταλαιπωρια της κτλ κτλ

σας φιλω κ να εισαστε ολες οσο καλυτερα μπορειτε!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ Κική μου:P

Ερώτηση.. βάζω το γάλα πρώτα και όταν αρχίσει να ζεσταίνεται προσθέτω τη βρώμη ή βάζω και τα δυο υλικά μαζί από την αρχή;

Εγώ τα βάζω από την αρχή μαζί όλα τα υλικά. Ανακάτευε γιατί κολλάει εύκολα ;).

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Γιώτα και εμείς έτσι κάνουμε 1 ευρώ = 100 κλπ....με 100 της το πάω και δεν μπορεί να κατανοήσει πως το 1 ευρώ = 100 λεπτά γιατί θεωρεί ότι το 1 είναι 1 πως ξαφνικά μου το κάνεις 100??????

Διαφημίσεις

Λυπάμαι για την φιλενάδα σου, εύχομαι να συνέλθει σύντομα.

Αν νιώθεις ότι δεν την στήριξες τότε όσο έπρεπε, μπορείς να το κάνεις τώρα.Πιστευω οτι πάλι σε έχει ανάγκη.

Άλλωστε δεν μπορουμε να ζυγιζουμε πάντα πόσα παιρνουμε και ποσα δινουμε.

Ας πάνε όλα καλα, περαστικά της!

Σοφακι ,μπραβο για το σκ,ομορφη εξόρμηση,θα το ευχαριστηθηκατε!

4U,εχει δικιο και η Κικη και η Αρησαννα,κανε τωρα οτι νομιζεις καλύτερο για αυτη.Στις αληθινες φιλιες δεν μετραμε τι δινουμε και τι περνουμε.Ευχομαι να βρει συντομα τις ισσορροπίες της και να βρεθει αυτο που προκαλέι τα προβλήματα της.

Κική και εγω απολαμβανω τον καιρο,εριξε μια μπορα πριν λιγο ,αλλο πραγμα!

4uδακι περναγες κ εσυ το λουκι σου τοτε, δεν ηταν απο επιλογη σου να μην ησουν τοσο κοντα της οσο θα ηθελες. στηριξε την τωρα, την ιδια αναγκη θα σε εχει!

Δεν τίθεται ποτέ θέμα μετρήματος στις σχέσεις μου με τους άλλους. Η φίλη μου εννοείτε ότι έχει τις ίδιες απόψεις.... το θέμα μου είναι ότι αφού καταλήξαμε εκεί .. (σε ψυχοσωματικά δλδ) έχω και εγώ ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης και γι' αυτό έχω τύψεις.

Βρε κοριτσάκια, εσείς που είστε έμπειρες μανούλες..

Σκέφτομαι κάποια στιγμή να αρχίσω να δίνω στον μικρό μου (8 μηνών σε μια βδομάδα) για απογευματινό Quaker. Μας έδινε και μας η μητέρα μας όταν ήμασταν μικρά για βραδινό και τρελλαινόμασταν στην κυριολεξία.. Δεν θυμάμαι όμως πως μας το έφτιαχνε.. Νομίζω έβαζε εβαπορέ και όταν άρχιζε να ζεσταίνεται έβαζε το Quaker και ανακάτευε μέχρι να πήξει.. νομίζω έβαζε και λίγη ζάχαρη.. δεν θυμάμαι αναλογία όμως.. Θυμάται κάποια μανούλα μήπως;

Ευχαριστώ πολύ!

Για μένα η εύκολη και πιο θρεπτική εκδοχή του ρυζόγαλου.

Εγώ τα βάζω από την αρχή μαζί όλα τα υλικά. Ανακάτευε γιατί κολλάει εύκολα ;).

Με φρέσκο και εγώ όπως η Κική και χωρίς ζάχαρη αλλά με λίγο μέλι. Εγώ βάζω πρώτα γάλα και μετά βρώμη (δεν μας αρέσει πολύ νιανια)

Βασια πραγματικα ειναι το πιο δυσκολο κομματι της δευτερας και ολα τα παιδια αργουν να το καταννοησουν εγω ειχα γραψει σε ενα χαρτονι 1 ?=100 λεπτα και ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΥΡΩ ΜΕ ΛΕΠΤΑ και το κολλησα πανω απο το γραφειο της για να το βλεπει και να το θυμαται.

Τωρα για την αφαιρεση που λες αν πχ εχουμε 2 ? και ξοδευουμε 1,20 πρωτα αφαιρουμε το 1 και μετα αυτο που μας μενει το μετατρεπουμε σε λεπτα και αφαιρουμε 20.Μην την μπλεξεις με δεκαδικους θα χασετε τη μπαλα λεμε 1 ευρω και 20 λεπτα.

Ελπιζω να βοηθησα

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!!δυο φορες προσπαθησα απο την δουλεια να σας γραψω αλλα δεν..ολο και κατι γινοταν..το μεσημερι γυρισαμε με τις μικρες πηραμε ψωμακι και ετοιμασα να φαμε αγαπημενη ψαροσουπα γρηγορα γιατι ειχαμε μπαλετο..μαζευτηκαμε σπιτι κατα τις πεντεμιση τις εκανα μπανακι,εφτιαξα απογευματινο και αφου φαγανε ξεκινησα μαγειρεμα για αυριο..μαζεψα την κουζινα σαπουνισα παγκους,εκανα ενα περασμα στο μπανιο και εβαλα σκουπα..μετα παιχνιδι με τα παιδια,γαλατακια δοντακια και υπνο..

Ειρηνη μου τελειωσα τις δουλιτσες μου και πολυ χαιρομαι που εστρωσα γιατι οπως ειναι βροχερος ο καιρος ειναι το σπιτακι μου χουχουλιαρικο...

4U ελπιζω να περασει γρηγορα η περιπετεια της φιλης σου..μην στεναχωριεσαι και μην νιωθεις τυψεις..εισαι κοντα της τωρα και αυτο μετραει..εξαλλου δεν ηταν απο αδιαφορια..

Irene θα ρθει το μωρακι να μην στεναχωριεται ο αντρας σου..

Μπιλλακι μπραβο που περασατε ομορφα..ετσι ομορφα να περνατε καθε σ/κ..

Σοφακι Καλαβρυτα ε?αχ τι ωραια...

Βασια διαβαζω για τα μαθηματα και αγχωνομαι..αχ τι μας περιμενει..

Αυτη την στιγμη βρεχει παρα πολυ...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Βασια πραγματικα ειναι το πιο δυσκολο κομματι της δευτερας και ολα τα παιδια αργουν να το καταννοησουν εγω ειχα γραψει σε ενα χαρτονι 1 ?=100 λεπτα και ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΥΡΩ ΜΕ ΛΕΠΤΑ και το κολλησα πανω απο το γραφειο της για να το βλεπει και να το θυμαται.

Τωρα για την αφαιρεση που λες αν πχ εχουμε 2 ? και ξοδευουμε 1,20 πρωτα αφαιρουμε το 1 και μετα αυτο που μας μενει το μετατρεπουμε σε λεπτα και αφαιρουμε 20.Μην την μπλεξεις με δεκαδικους θα χασετε τη μπαλα λεμε 1 ευρω και 20 λεπτα.

Ελπιζω να βοηθησα

Σε ευχαριστώ πολύ....σήμερα πελαγώσαμε όλοι μαζί οικογενειακώς.....μα τι σύστημα είναι αυτό βρε παιδί μου....τα παιδάκια μέχρι το 100 ξέρουν...τι τους λένε για 200 και 300 κλπ!!! Ναι δεν της έκανα δεκαδικούς γιατί θα τρελαινόταν....της τα ανέλυσα όσο μπόρεσα αλλά έχει πρόβλημα στην αφαίρεση π.χ. 5 ευρώ = 500 λεπτά και αγοράζω κάτι με 1, 80ευρώ = 180λεπτά.....πως αφαιρώ το 500 απο το 180 αφού δεν έχουν κάνει εκατοντάδες????????? εκεί είναι που κολλάει και δεν καταλαβαίνει!!!

Εγραψα σημείωμα στην δασκαλα για να της τα ξαναπεί αύριο!

Τώρα το βράδυ δεν ξέρω και εμένα τι με έπιασε αλλά ένιωσα τόσο κουρασμένη με όλααααα....τα έμπηξα στα καλά καθούμενα....κάθησα σε μια μεριά και μονολογούσα...όλα μου έφταιγαν διαβάσματα, βροχή, οικονομικά, φασαρία, δουλειές σπιτιού...όλα σας λέω!!! Ήθελα να εξαφανιστώ....αφού ξελάφρωσα...ηρέμησα κάπως!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...