Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Τζίφος τελικά!Σήμερα το πρωί μου ήρθε περίοδος δυστυχώς...Ο άντρας μου απογοητεύτηκε περισσότερο αλλά δεν πειράζει τι να κάνουμε.Άλλη φορά!

Κουραστική η Κυριακή τελικά προτιμώ τις άλλες μέρες...

Σοφάκι δεν μπορούσες να έρθεις κι από εδώ μια βόλτα???Άτιμο κορίτσι.Σου στέλνω μνα δίπλα

Θα σχολιάσω μετά τα υπόλοιπα

Ρηνάκι μου, να μη στεναχωριέσαι ε?

Θα γίνει καρδιά μου.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα..

ακόμη δεν έχω τηλέφωνο και δίκτυο στο σπίτι.... μας είπαν από HOL σήμερα, για να δούμε!

Μπήκα λίγο στα κλεφτά από την δουλειά, δεν προλαβαίνω να σχολιάσω και να σας γράψω νέα μου.

Σοφία έχω μείνει Κλειτορία....είχαμε νοικιάσει προ κρίσης για σκ μια μονοκατοικία 3 ζευγάρια μαζί!

Χρύσα μου ποιά συνταγή έχεις????? Αν τα κάνεις στον φούρνο βγαίνουν σαν τυροπιτάκια....στο τηγάνι δεν ξέρω πως γίνονται θα δοκιμάσω άλλη φορά!

Ειρηνάκι να το δεις το έργο σίγουρα!!! Ακόμα και ο άντρας μου πετάχτηκε κάποια στιγμή αλλά μου είπε να μην σας το πω :lol: :lol: :lol: :lol:

Ειρήνη, Βασιλική, Margio και όσες έχετε περάσει την Β' Δημοτικού πείτε μου......πως στο καλό μαθαίνουν τα παιδιά να υπολογίζουν ρέστα στα ευρώ αφού ακόμα δεν έχουν διδαχθεί πράξεις μέχρι το 200, το 300 κλπ....

Να εξηγήσω....έχουμε να μάθουμε να δίνουμε ρέστα....το 1 ευρώ = 100 λ. τα 2 ευρώ = 200 λ. κλπ.....

αν αγοράσουμε κάτι με 80λ και δώσουμε 1 ευρώ....ξέρει να μου πει ότι παίρνει ρέστα 20 λεπτά....

απο εκεί και πέρα κολλάει βρε κορίτσια...δεν ξέρει πάνω απο το 100 αφού δεν έχουν κάνει στο σχολείο δηλ. αν αγοράσει κάτι με 1,20 μέχρι το 200 δεν το καταλαβαίνει....της λέω να το σπάσει σε 2 κατοστάρια πάλι χάνεται!!! Επίσης αν π.χ. είναι να πάρει ρέστα 2,80 πως της εξηγώ τον δεκαδικό αφού δεν τους ξέρει ή θα λέμε 2 ευρώ και 80λ??????? :evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Καλησπέρες! Χάρηκα που διάβασα όμορφες Κυριακές! Αλλά και σήμερα δεν είναι και τόσο άσχημη Δευτέρα. Μ' αρέσει ο καιρός!

Etoile, να χαίρεσαι το αγόρι σου!

Εύη, τη sofa company δεν την ξέρω αλλά κι εμείς τον ektorp 4 χρόνια τον έχουμε και είναι μια χαρά. Για κάποιους καναπέδες το ικεα δίνει εγγύηση 10 χρόνων.

Ειρηνάκι, με γεια τις αγορές! Να γίνουν ανάρπαστες! Το μωβ ακούγεται τέλειο!

Σοφία, πολύ όμορφα τα μέρη που πήγατε! Να το επαναλάβετε σύντομα!

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε?

ιρενε μου καλα αποτελεσματα!

μαριαννα τελεια τα κερασματα! να τον χαιρεσαι!

νασια μου να τα εκατοστησετε! παντα ευτυχισμενοι κ ερωτευμενοι!

αριςαννα (δεν εχουμε προλαβει να μιλησουμε ακομη γιατι δεν πολυμπαινω λογο τρεχαματων!!!) τι νεα ειχες απο την δουλεια??? ευχομαι ολα καλα

εγω σημερα εκανα απειρες δουλειες κ δεν εκανα μονο ξεσκονισμα σαλονι (κικη η σκονη ειναι φιλη μας) κ δεν σκουπισα την κρεβατοκαμαρα (κοιμοταν ο καλος μου) ποια με ρωτησε πως ειναι (κικη εσυ η η ιρενε???) εινια πολυ καλυτερα, δεν ποναει σχεδον καθολου, το παταει λιγακι οποτε οταν λειπω ειναι με το παιδι (δεν χρειαζομαστε αλλο ατομο) την αλλη εβδ θα βαλει γυψο με τακουνακι κ θα το παταει κανονικα. για αυριο προς το παρον εχω χαλαρο προγραμμα, ελπιζω το απογευμα να σιδερωσω (εχω 3 ασιδερωτα κ 2 που στεγνωνουν) κ να φτιαξω τα νυχια μου (ειναι ΧΑΛΙΑ) αλλα αυριο το πρωι θα βγαλω φρυδια οπωσδηποτε που κανουν μπαμ, οπως λεει κ η μαμα ειρηνη!!! ειρηνη μου ξαναπηγα κερατσινι, αλλα δεν προλαβαινα ουτε να φτυσω.... με γεια τα ρουχαλακια του φιογκακιου. ωραια βολτουλα κανατε!!!

χρυσα μου περαστηκα να ειναι

σταυρουλιτσα δυστυχω συμβαινουν κ αυτα.... βαθιες ανασες κ δωσε τοπο στην οργη!

τινα μπραβο για το μπεμπε κ για την ωραια εκβαση του διαζυγιου

αχ δεν θυμαμαι αλλα, αλλά σας φιλω κ σας σκεφτιμαι ολες!!!

α ξεχασα να σας πω το απογευμα μαγειρεψα (διπλες ποσοτητες για 2 μερες) μπριαμ (μανα σου στελνω ταπερακι) φασολαδα κ σουφλε. οποτε εχω φαγητο για ολη την εβδ. εφτιαξα κ σπανακοπιτα για να τρωμε τα πρωινα!

καλο βραδυ!!!

Και τα δαχτυλάκια έξω; Peep toe :lol:;

Επίσης, γέλασα πολύ με το "δεν προλάβαινα ούτε να φτύσω" :lol:!

Μπράβο για τις βόλτες! Μου "ακούγεσαι" καλύτερα. Ελπίζω να ισχύει ;).

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια;;;

Έχω πολύυυυ καιρό να μπω,να μάθω τα νέα σας και να μοιραστώ μαζί σας και τα δικά μου.Βιωσα μια όχι και τόσο καλή ψυχολογική περίοδο,απο υγεία δόξα το Θεό είμαστε όλοι καλά.Απλά είναι που ο καθένας μας έχει τα όριά του....εγώ τα ξεπέρασα και κλάταρα.Είχα μια άρνηση για πολλά και προσπάθησα πολύ μόνη μου να με συνεφέρω.Θέτω πλέον σε πιο ξεκάθαρες θέσεις τα θέλω μου και τις ανάγκες μου και προχωράω με χαμόγελο και αισιοδοξία.Θέλουμε πολύ να έρθει κάτι νέο στη ζωή μας!

Το σπίτι μου το έχω όχι και σε τόσο καλή κατάσταση.Είναι λίγο άνω κάτω,όχι όμως βρώμικο.Έχω 3 πλύντήρια ασιδέρωτα,ένα που στεγνώνει και ένα που θα βάλω μόλις σηκωθώ απο εδώ.Αισθάνομαι οτι έχω πολύ ενέργεια και θέλω να κάνω αρκετά πράγματα σήμερα.

Θα αρχίσω μάλλον να κάνω λίστες και εγώ,μπας και το παρω πάνω μου πιο πολύ.

Μου λείψατε!!!Χάρηκα που "επέστρεψα"....:)

Κι εμείς χαρήκαμε! Σου εύχομαι να έρθει το "νέο", πιτσάκι μου και να 'σαι πολύ πολύ ευτυχισμένη! :D

Γεια σας!

Η φιλενάδα μου πολύ ταλαιπωρείται και δεν είμαι σε καθόλου καλή διάθεση!

Δυστυχώς όλα δείχνουν προς το παρόν ότι είναι ψυχοσωματικό ....... δεν βρίσκουν τπτ άλλο........

Εχω τύψεις ... περάσαμε κάποιες δύσκολες καταστασεις ταυτόχρονα τον προηγούμενο χειμώνα, εγώ με την υγεία μου και εκείνη με έναν χωρισμό.... και δεν ήμουν όσο κοντά της χρειαζόταν.

4Uδι μου, μην έχεις τύψεις. Νομίζω το έθεσε πολύ ωραία η aris-anna:

Άλλωστε δεν μπορουμε να ζυγιζουμε πάντα πόσα παιρνουμε και ποσα δινουμε.

Στήριξέ την όσο μπορείς και μακάρι να πάνε όλα καλά για εκείνη.

Φιλί!

Καλησπέρα!!!

Τζίφος τελικά!Σήμερα το πρωί μου ήρθε περίοδος δυστυχώς...Ο άντρας μου απογοητεύτηκε περισσότερο αλλά δεν πειράζει τι να κάνουμε.Άλλη φορά!

Πες του να μη στεναχωριέται απλά να εντατικοποιήσει τις προσπάθειες :tongue:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Τελικα σημερα ειχαμε πολλα μαγειρεματα.Εφτιαξα δυο ταψια παξιμαδι λαδενιο,εφτιαξα τις σπανακοπιττες ,τηγανισα μελιτζανες και φαγαμε.

Διαβασαμε με τον μικρο και σε λιγο θα φυγουμε για καρατε.

Βασια αυτη τη συνταγη ειχα βρει και την ειχα αποθηκευσει,για κανενα πάρτυ.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5359&Itemid=49

Ειρηνη ,οτι και να λες ειμαι τοσο χαρουμενη που εκανα το φουρνο μου που θα το φωναξω από τη χαρά μου!:tongue::tongue::tongue:

Καλό απόγευμα!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σοφακι ,μπραβο για το σκ,ομορφη εξόρμηση,θα το ευχαριστηθηκατε!

4U,εχει δικιο και η Κικη και η Αρησαννα,κανε τωρα οτι νομιζεις καλύτερο για αυτη.Στις αληθινες φιλιες δεν μετραμε τι δινουμε και τι περνουμε.Ευχομαι να βρει συντομα τις ισσορροπίες της και να βρεθει αυτο που προκαλέι τα προβλήματα της.

Κική και εγω απολαμβανω τον καιρο,εριξε μια μπορα πριν λιγο ,αλλο πραγμα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη, Βασιλική, Margio και όσες έχετε περάσει την Β' Δημοτικού πείτε μου......πως στο καλό μαθαίνουν τα παιδιά να υπολογίζουν ρέστα στα ευρώ αφού ακόμα δεν έχουν διδαχθεί πράξεις μέχρι το 200, το 300 κλπ....

Να εξηγήσω....έχουμε να μάθουμε να δίνουμε ρέστα....το 1 ευρώ = 100 λ. τα 2 ευρώ = 200 λ. κλπ.....

αν αγοράσουμε κάτι με 80λ και δώσουμε 1 ευρώ....ξέρει να μου πει ότι παίρνει ρέστα 20 λεπτά....

απο εκεί και πέρα κολλάει βρε κορίτσια...δεν ξέρει πάνω απο το 100 αφού δεν έχουν κάνει στο σχολείο δηλ. αν αγοράσει κάτι με 1,20 μέχρι το 200 δεν το καταλαβαίνει....της λέω να το σπάσει σε 2 κατοστάρια πάλι χάνεται!!! Επίσης αν π.χ. είναι να πάρει ρέστα 2,80 πως της εξηγώ τον δεκαδικό αφού δεν τους ξέρει ή θα λέμε 2 ευρώ και 80λ??????? :evil::evil::evil:

βασια μου απο οτι μου ειχε πει η αδελφη μου τα 2,80 ? τα κανει 100+100+80=280 λεπτα κ σε ολα ετσι λειτουργει αφου δεν εχει κανει δεκαδικα. τα 1,2 το κανει 100+20=120. κτλ

Μια που το σπιτάκι μου είναι καθαρό :D το 'ριξα στα πλυντήρια από χθες το βράδυ για να 'χω κάτι να κάνω , βρε αδερφέ, ένα σίδερο, κάτι :rolleyes:.

Τώρα θέλω να κάνω ένα συμμαζεματάκι γρήγορο, να πλύνω πιάτα του μεσημεριανού και ν' απλώσω το πλυντήριο που μόλις τελείωσε. Το απόγευμα λέω να πάρω τη μικρή να πάμε λίγο απ' τον μπαμπά μου.

Επίσης, έχουμε homework :tongue:. Μας ζήτησαν απ' τον παιδικό να φτιάξουμε ένα κολάζ μαζί με τη μικρή που να απεικονίζει τι της αρέσει, τι δεν της αρέσει, με τι θυμώνει και με τι στεναχωριέται και στο τέλος της βδομάδας θα μας καλέσουν να το παρουσιάσουμε στην τάξη παρέα με το παιδί. Λέω να το κάνουμε αύριο το απογευματάκι για να προετοιμαστώ. Ποιος ξέρει τι θ' ακούσω πάλι :rolleyes:.

Μαύρισε ο ουρανός και βροντάει! (Να δω πότε θα στεγνώσουν τα ρούχα στην απλώστρα)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια;;;

Έχω πολύυυυ καιρό να μπω,να μάθω τα νέα σας και να μοιραστώ μαζί σας και τα δικά μου.Βιωσα μια όχι και τόσο καλή ψυχολογική περίοδο,απο υγεία δόξα το Θεό είμαστε όλοι καλά.Απλά είναι που ο καθένας μας έχει τα όριά του....εγώ τα ξεπέρασα και κλάταρα.Είχα μια άρνηση για πολλά και προσπάθησα πολύ μόνη μου να με συνεφέρω.Θέτω πλέον σε πιο ξεκάθαρες θέσεις τα θέλω μου και τις ανάγκες μου και προχωράω με χαμόγελο και αισιοδοξία.Θέλουμε πολύ να έρθει κάτι νέο στη ζωή μας!

Το σπίτι μου το έχω όχι και σε τόσο καλή κατάσταση.Είναι λίγο άνω κάτω,όχι όμως βρώμικο.Έχω 3 πλύντήρια ασιδέρωτα,ένα που στεγνώνει και ένα που θα βάλω μόλις σηκωθώ απο εδώ.Αισθάνομαι οτι έχω πολύ ενέργεια και θέλω να κάνω αρκετά πράγματα σήμερα.

Θα αρχίσω μάλλον να κάνω λίστες και εγώ,μπας και το παρω πάνω μου πιο πολύ.

Μου λείψατε!!!Χάρηκα που "επέστρεψα"....:)

μπραβο πιτσακι μου! περναμε ολες τετοιες φασεις.... ξανα καλως μας ηρθες

Γεια σας!

Η φιλενάδα μου πολύ ταλαιπωρείται και δεν είμαι σε καθόλου καλή διάθεση!

Δυστυχώς όλα δείχνουν προς το παρόν ότι είναι ψυχοσωματικό ....... δεν βρίσκουν τπτ άλλο........

Εχω τύψεις ... περάσαμε κάποιες δύσκολες καταστασεις ταυτόχρονα τον προηγούμενο χειμώνα, εγώ με την υγεία μου και εκείνη με έναν χωρισμό.... και δεν ήμουν όσο κοντά της χρειαζόταν.

4uδακι περναγες κ εσυ το λουκι σου τοτε, δεν ηταν απο επιλογη σου να μην ησουν τοσο κοντα της οσο θα ηθελες. στηριξε την τωρα, την ιδια αναγκη θα σε εχει!

οχι να ερθουν σε εσενα αλλα να παρουν το παιδι για 1-2 μερες στο σπιτι,σου το λεω γιατι εγω οσο ειχα το μαγαζι δουλευα 9 με 9 οποτε και μανα μου ερχοταν καθε μερα :?οποτε οταν ο μικρος εκλεισε τα 2 και αρεοσαν με του θηλασμους το βραδυ τον στελνω εκει πεμπτη και παρασκευη βραδυ για να δουλευω φουλ ταιμ και τον περνω σαββατο.βεβαια αυτο προιποθετη να θελει το παιδι να παει,εμενα λυσαγε να παει αφενος ,αφετερου επρεπε να τον μαθω να κοιματε και εκει γιατι εχω και τα σεμιναρια εκτος που παω 2-3 φορες το χρονο...

να δωσω την μικρη για 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ?????? no way!!! αλλα κ η ιδια δεν θα θελει, εδω παει στην πεθερα που ειναι διπλα κ στο μισαωρο με ψαχνει

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Σας έλειψα εεε ??

Ελειψα απο Παρασκευη μεχρι και εχτες το απογευματάκι με τον συζυγο ...

Πήγαμε 2ημερο στα Καλάβρυτα, περάσαμε σουπερ και ξεκουράστικα βρε κοριτσάκια πολύ!!!

Κοιμήθηκα κοριτσάκια αρκετά το είχα ανάγκη και τώρα βουρ για Χριστουγεννιατικες δημιουργιές ...

Σας φιλώ γλυκα..

Και επειδη δεν το έχω ξεχάσει, ...χρονια πολλά στις γιορταζόμενες..πολύ ομορφες οι αγορές σας μπραβο...πολύ χάρηκα Τινάκι για το κοριτσάκι σας και το διαζυγιο ...Και σας φιλώ γλυκά!!!

καλαβρυτα? απο τα αγαπημενα μου μερη..... μπραβο που περασατε ωραια

Βρε κοριτσάκια, εσείς που είστε έμπειρες μανούλες..

Σκέφτομαι κάποια στιγμή να αρχίσω να δίνω στον μικρό μου (8 μηνών σε μια βδομάδα) για απογευματινό Quaker. Μας έδινε και μας η μητέρα μας όταν ήμασταν μικρά για βραδινό και τρελλαινόμασταν στην κυριολεξία.. Δεν θυμάμαι όμως πως μας το έφτιαχνε.. Νομίζω έβαζε εβαπορέ και όταν άρχιζε να ζεσταίνεται έβαζε το Quaker και ανακάτευε μέχρι να πήξει.. νομίζω έβαζε και λίγη ζάχαρη.. δεν θυμάμαι αναλογία όμως.. Θυμάται κάποια μανούλα μήπως;

Ευχαριστώ πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...