Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορούλες και καλή εβδομάδα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Διάβασα τις βόλτες σας, τις χαλαρουϊτες σας και τα νέα σας. Ας είμαστε όλες καλά.

Εμένα η εβδομάδα μου, ξεκίνησε με πολύ τρέξιμο και γενικότερα αυτήν την εβδομάδα θέλω να κάνω αρκετές εξωτερικές δουλίτσες. Θα δούμε πως θα μου πάει.

Σήμερα λοιπόν, είχα προγραμματίσει Πειραιά. Μία τράπεζα και μετά στη Shellac. Αγόρασα ένα βαθύ μωβ, "μυστηριώδες", σε ημιμόνιμο και μετά βουρ για peggy sage, οπου πηρα ενα νεο χρώμα, ένα απίστευτο νέο αυτοκόλλητο που μπαίνει σε όλο το νύχι {πρέπει να το δουλέψω λίγο γιατί είναι καινούργιο} και ένα top coat με gems, δηλαδή σαν γκλίτερ ας πούμε γιατί οι γιορτές πλησιάζουν!!! :P

Πήρα λεωφορεία, έκανα τη δουλειά μου και επέστρεψα. Εβαλα κοτούλα να βράζει για να κάνω μία ωραιότατη κοτόσουπα, ταιριάζει και με τον καιρό. Σε κανα μισάωρο το πολύ.. νομίζω θα ρίχνει καρέκλες! ;)

Ακούω χριστουγεννιάτικα {πλησιάζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue: } και προχωράω κάποιες ελαφριές δουλίτσες. Σήμερα, για τώρα τουλάχιστον δεν θα κάνω πολλά, κουράστικα από τόσο ποδαρόδρομο.

Σας φιλώ και πάω να "χριστουγεννιαστώ"! :tongue:

Σας φιλώ όλες ΓΛΥΚΑ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

[quote=χρυσα81;2218038

Μιρτουλα καλημερα!Εσυ πως τα πας ?Εστρωσε λιγακι το θεμα με τη δουλεια?

η αλήθεια είναι οτι δεν πετάω από χαρά και ευτυχία Χρύσα μου αλλά είμαι πολύ καλύτερα, αρα είμαι σε καλό δρόμο...τι να κάνω πρέπει να συμβιβαστώ με μερικά πράγματα για να "απολαμβάνω" άλλα....σ ευχαριστώ πολύ:P:p

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου κι από μένα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Το δικό μας σαββατοκύριακο ήταν αρκετά γεμάτο μπορώ να πω μιας και δεν άφησα τον μπέμπη μου σχεδόν καθόλου από πάνω μου.. Μου είχε λείψει ο άτιμος μιας βδομάδα ολόκληρη (βλέπετε ήταν η πρώτη βδομάδα στη δουλειά μετά από απουσία 8.5 μηνών).. Το Σάββατο είχαμε επισκέψεις από ένα πολύ καλό μας φιλικό ζευγάρι και χθες ήρθαν οι νονοί του σπίτι και κοινωνήσαμε για τρίτη φορά μετά τη βάφτιση.. Κύριος ο μικρός, δεν ακούστηκε καθόλου.. ίσα ίσα που έκανε μεγάλη εντύπωση σε όλους στην εκκλησία το πόσο ήσυχος ήταν..

Τους κρατήσαμε για φαγητό το μεσημέρι και μετά το απόγευμα κάναμε ένα ξεκαθάρισμα με το σύζυγο σε κάτι πράγματα που είχαμε στο πατάρι και ανεβάσαμε κάποια ρούχα του μωρού που είναι για του χρόνου κι αυτά στο πατάρι..

Έβαλα 3 πλυντήρια μέσα στο σβκ και πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω το βράδυ..

Από φαγητό.. κρέας λεμονάτο για το σύζυγο που περίσσεψε χθες και ρεβύθια για μένα που έφτιαξα σήμερα..

Έφερε η πεθερά σουτζουκάκια αλλά δεν μου αρέσει καθόλου η μαγειρική της οπότε δεν θα τα τιμήσω..

Χαίρομαι που διαβάζω για βόλτες, για χαλαρότητα και για δουλίτσες..

Να είστε όλες καλά!

L2qIp2.png

Έφτιαξα πιροσκι στον φούρνο.....τα εξαφανίσαμε αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας....επίσης έφτιαξα και κουλουράκια για να έχουμε με το πρωινό μας! :P :p

Τι ηλικία έχουν τα παιδάκια σου???

Πιροσκι δεν εχω φτιαξει ποτε, αν και ειμαστε πολυ της ζύμης.

Τα παιδακια μου ειναι 3 και 6 ετων.

Μικρές μου, αγαπημένες.

Ετοίμασα τρελή κοτοσουπίτσα, μόλις έριξα και το αυγολέμενο... μιαμ! :P

PB110171_zpsd3454dac.jpg

Επίσης, μου περίσσεψε ένα μεγάλο κομματάκι στήθος και το έκανα κοκκινιστό. Μάλλον για αύριο με μπασμάτι.

Πετάχτηκα σουπερ και πήρα 2-3 πραγματάκια και... κορν φλάουερ και έφτιαξα ρυζόγαλο!

Εγινε... σούπερ κόρες!! Ονειρο! Μοσχομύρισε το σπίτι μου κανέλλα! :P

PB110172_zps8c5a44ef.jpg

Ετοίμασα μία λίστα, με όσες εξωτερικές δουλίτσες πρέπει να κάνω, ώστε να οργανωθώ και να μην πιεστώ. Ετσι, τις έχω συγκεντρωμένες και τις έβαλα σε προτεραιότητα.

Πάω να μαζέψω την κουζίνα γιατί... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ etoiledunord! Ο Ektorp είναι ο αγαπημένος μας αλλά έχουμε χαμηλά περβάζια στα παράθυρα του καθιστιθκού και η πλάτη του θα τα ξεπεράσει :-( και γι αυτό κτευθυνόμαστε σε λύση τύπου Karlstad Κι εμένα αυτό με φοβίζει, μην μας πουλήσουν φούμαρα! Από την άλλη αν η ποιότητα είναι καλύτερη προτιμώ να τα δώσω και μάλιστα σε ελληνικό προϊόν. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο της Sofa Company βρίσκεται στην Ηλεία.

και τι πιραζει πουθα ειναι ποιο χαμηλα το περβαζι?οθτος η αλος το παραθηρο θα εχει κουρτηνα η πακετο η αν τα περβαζια ειναι απο μεσα μπορεις ν τα στολισεις με γλαστρες και διακοσμητικα ;) δες για ιδεες στο πιντερεστ ;)

Γεια σας!

Η φιλενάδα μου πολύ ταλαιπωρείται και δεν είμαι σε καθόλου καλή διάθεση!

Δυστυχώς όλα δείχνουν προς το παρόν ότι είναι ψυχοσωματικό ....... δεν βρίσκουν τπτ άλλο........

Εχω τύψεις ... περάσαμε κάποιες δύσκολες καταστασεις ταυτόχρονα τον προηγούμενο χειμώνα, εγώ με την υγεία μου και εκείνη με έναν χωρισμό.... και δεν ήμουν όσο κοντά της χρειαζόταν.

μενουν 25 χιλ μακρια, αλλα δεν ειναι τοσο η αποσταση, οσο οτι δεν θα νιωθει καλα ο αντρας μου να ειναι τοσες ωρες με τους δικους μου, επειδη ειναι ξαπλα δεν νιωθει ανετα να ζηταει πραγματα. επισης το πρωι αφου την βαλουμε για υπνο δουλευει απο το σπιτι. ουσιαστικα χρειαζομαστε ατομο 9,30-11,30 κ 2-εως την ωρα που θα γυρισω.στο ενδιαμεσο θελουμε ησυχια για να μην ξυπνησει, οποτε μονοδρομος η κατασταση. αν μεναν κοντα θα ερχοταν 2 ωρες το πρωι κ 2-3 ωρες το μεσημερακι. ευχαριστω πολυ για τα περαστηκα. διαβασα για παρτυ ειχε γιορτη η γενεθλια ο γιοκας σου??? να τον χαιρεσαι. εχω χασει επεισοδια!

ναι βρε χρυσα, λεω πως κ πως να περασουν οι εεβδομαδες.... διανυουμε την 3η, θελουμε αλλες τοσες.... κ εγω πολυ σιδερο....

καλη εβδομαδα!!!:D

οχι να ερθουν σε εσενα αλλα να παρουν το παιδι για 1-2 μερες στο σπιτι,σου το λεω γιατι εγω οσο ειχα το μαγαζι δουλευα 9 με 9 οποτε και μανα μου ερχοταν καθε μερα :?οποτε οταν ο μικρος εκλεισε τα 2 και αρεοσαν με του θηλασμους το βραδυ τον στελνω εκει πεμπτη και παρασκευη βραδυ για να δουλευω φουλ ταιμ και τον περνω σαββατο.βεβαια αυτο προιποθετη να θελει το παιδι να παει,εμενα λυσαγε να παει αφενος ,αφετερου επρεπε να τον μαθω να κοιματε και εκει γιατι εχω και τα σεμιναρια εκτος που παω 2-3 φορες το χρονο...

Γεια σας!

Δυστυχώς όλα δείχνουν προς το παρόν ότι είναι ψυχοσωματικό ....... δεν βρίσκουν τπτ άλλο........

Εχω τύψεις ... περάσαμε κάποιες δύσκολες καταστασεις ταυτόχρονα τον προηγούμενο χειμώνα, εγώ με την υγεία μου και εκείνη με έναν χωρισμό.... και δεν ήμουν όσο κοντά της χρειαζόταν.

Λυπάμαι για την φιλενάδα σου, εύχομαι να συνέλθει σύντομα.

Αν νιώθεις ότι δεν την στήριξες τότε όσο έπρεπε, μπορείς να το κάνεις τώρα.Πιστευω οτι πάλι σε έχει ανάγκη.

Άλλωστε δεν μπορουμε να ζυγιζουμε πάντα πόσα παιρνουμε και ποσα δινουμε.

Ας πάνε όλα καλα, περαστικά της!

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Σας έλειψα εεε ??

Ελειψα απο Παρασκευη μεχρι και εχτες το απογευματάκι με τον συζυγο ...

Πήγαμε 2ημερο στα Καλάβρυτα, περάσαμε σουπερ και ξεκουράστικα βρε κοριτσάκια πολύ!!!

Κοιμήθηκα κοριτσάκια αρκετά το είχα ανάγκη και τώρα βουρ για Χριστουγεννιατικες δημιουργιές ...

Σας φιλώ γλυκα..

Και επειδη δεν το έχω ξεχάσει, ...χρονια πολλά στις γιορταζόμενες..πολύ ομορφες οι αγορές σας μπραβο...πολύ χάρηκα Τινάκι για το κοριτσάκι σας και το διαζυγιο ...Και σας φιλώ γλυκά!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Σας έλειψα εεε ??

Πήγαμε 2ημερο στα Καλάβρυτα, περάσαμε σουπερ και ξεκουράστικα βρε κοριτσάκια πολύ!!!

Κοιμήθηκα κοριτσάκια αρκετά το είχα ανάγκη και τώρα βουρ για Χριστουγεννιατικες δημιουργιές ...

Σας φιλώ γλυκα..

Και επειδη δεν το έχω ξεχάσει, ...χρονια πολλά στις γιορταζόμενες..πολύ ομορφες οι αγορές σας μπραβο...πολύ χάρηκα Τινάκι για το κοριτσάκι σας και το διαζυγιο ...Και σας φιλώ γλυκά!!!

Καλημερα Mumsofia, για πες λεπτομέρειες για Καλάβρυτα, διαδρομή , τιμές οπωσδήποτε, γιατι θέλω κι εγω να παω κάπου ενα διημερο με τον συζυγο, και δεν ξερω που.

Όχι καυγά.......

ΚΑΥΓΑ!!!

Τί να κάνουμε... όταν υπάρχουν προβλήματα χάνεται η ψυχραιμία και η λογική......

Ολα τα ζευγάρια τα περνούν αυτά, αγαπάκι μου. Το ξέρεις ε? Μην μου απογοητεύεσαι. Μία κακή στιγμή ήταν...

Περάσαμε μια ομορφη μέρα με το μπέμπη μας. Τρελαίνεται όταν είναι έξω! Εννοείται δεν έκανα το σίδερο!

stavroulitsa κι εγώ με τον άντρα μου έχουμε συχνα καυγάδες τελευταία. Μας έχει τσακίσει η κρίση κορίτσια όλους. Πρέπει να το παλέψουμε κι αυτό.

Καληνύχτα σε όλες!

Υ.Γ. Ωραία βολτα Ειρήνη!!! Έχω να κάνω τη διαδρομη αυτή πριν την εγκυμοσύνη.

Πράγματι, υπέροχη περπατάδα.

κοριτσάκια μπήκα να σας ενημερώσω ότι είδαμε με τον άντρα μου το conjuring.......τι τρομάρα ήταν αυτή......!!! Σας το προτείνω!!!

Αρα καλά μου ειπε η κολλητή μου! :tongue:

...κ φυγαμε για βολτα, πηγαμε στα στερ σινεμας στο ιλιον που εχει καφετεριες κ παιχνιδια για την μικρη. κατσαμε για καφε κ πηγα κ την μικρη στα παιχνιδια.

Είναι ωραία? Δεν έχουμε πάει ποτέ, γιατί έχουμε δίπλα μας το village και δεν. Αλλά θα ήθελα να πάμε κι από κει κάποια στιγμή.

Εχθες εκανα λίγες δουλίτσες στο σπίτι,εφτιαξα ενα κεικ και επλυνα το φουρνο!!!!

Θυμήστε στην αδερφή Χρύσα, τις απαγορευμένες λέξεις του θέματος λέμε!!!! :tongue:

Ειρηνη πολυ κοσμο ειχε στο Μοναστηρακι ε?αν σου πω οτι και εγω για το πρωινο σκεφτομουνα βολτα θησειο-μοναστηρακι-πλακα..ποσο μου αρεσει..ειδομεν..

Η γενικη τελειωσε,τωρα εβαλα και την κουρτινα του σαλονιου να πλενεται να την κρεμασω αργοτερα και εχω να κανω και τα τζαμια του σαλονιου..τα χαλια στρωθηκαν ετοιμαστηκαμε για τον χειμωνα..το μεσημερι πρεπει οπωσδηποτε να σιδερωσω,ειναι βουνο..για σημερα θα κανω κοτοπουλακι με ρυζακι..αλλα πριν απο αυτα εχει βολτιτσα με τα παιδακια μου κια τον αντρουλη γιατι χθες δεν πηγαμε πουθενα με τις δουλειες..

Γινόταν χαμός.. είχε και υπέροχη βραδιά, Αρετούλα μου και ήταν υπέροχα!

Ξεμπέρδεψες με τις δουλίτσες?

Χρυσα δεν φτανει που εκανες τη πιο μισητη δουλεια του πλανητη μας το εβαλες και με κοκκινα γραμματα μην τυχον και το προσπερασουμε:tongue:

Ο δικος μου ειναι χαλια αλλα τον αγνοω επιδεικτικα:oops:

Κάνε μας δύο! :tongue:

Καλημέρα κορίτσια! δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά και διαβάζω πού και πού τα νέα σας! Ειρήνη πριν από λίγες μέρες διάβασα για την περιπέτειά σας και χάρηκα που οι εξετάσεις του μιρκού σου είναι τελικά καθαρές! tintail ευχάριστα γιατο μωράκι και για το διαζύγιο! Όλα να πάνε καλά!

Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!

Ελπίζω η ζωή σας εκεί, στο νέο σας σπίτι, να είναι χαλαρή και όμορφη!

Χτες το βραδυ το πηρα αποφαση, δεν μπορουσα πια να περπατησω απο τα πολλα παιχνιδια (και οχι μονο) κυριολεκτικα υπηρχε ενας χαμος, με εκνευριζε τρομερα, δεν πηγαινε αλλο, κι ετσι μολις κοιμηθηκανε εκατσα 2 ωρες γεματες και εκανα συμμαζεματα και ηρθε το σπιτι και εγινε ξανα περπατησιμο :lol::tongue: και συμμαζεμενο!

Μπράβο Μαριαννούλα μου! ΜΠράβο!

Και γω, έχω στο πρόγραμμα, τις επόμενες 2 εβδομάδες, να κάνω γερό ξεκαθάρισμα στα παιχνίδια του φιογκακίου γιατί γέμισε και πάλι το δωμάτιο. Οπότε, θα κάνω μεγάλη τακτοποίηση γιατί δεν μου αρέσει έτσι... :rolleyes:

καλησπερα κοριτσια :) το παρτυ τελειοσε αλλα αυριο πρεπει να μαζεψω το χαμο απο παιχνιδια να σκουπησω να διπλοσφουγγαρησω και να στροσω επιτελους τα χαλια :P μολης εφυγε ο κοσμος μαζεψα και επληνα τα παντα τα υποληπα αυριο μην με κραξουν και οι απο κατω ;) αυριο θα βαλω και φωτο.....η Δημητρουλα τι να κανει ?:-(....καληνυχτα

Να τον χαίρεσαι κορίτσι μου! Πάντα γερός!

Περάσατε ομορφα?

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια;;;

Έχω πολύυυυ καιρό να μπω,να μάθω τα νέα σας και να μοιραστώ μαζί σας και τα δικά μου.Βιωσα μια όχι και τόσο καλή ψυχολογική περίοδο,απο υγεία δόξα το Θεό είμαστε όλοι καλά.Απλά είναι που ο καθένας μας έχει τα όριά του....εγώ τα ξεπέρασα και κλάταρα.Είχα μια άρνηση για πολλά και προσπάθησα πολύ μόνη μου να με συνεφέρω.Θέτω πλέον σε πιο ξεκάθαρες θέσεις τα θέλω μου και τις ανάγκες μου και προχωράω με χαμόγελο και αισιοδοξία.Θέλουμε πολύ να έρθει κάτι νέο στη ζωή μας!

Το σπίτι μου το έχω όχι και σε τόσο καλή κατάσταση.Είναι λίγο άνω κάτω,όχι όμως βρώμικο.Έχω 3 πλύντήρια ασιδέρωτα,ένα που στεγνώνει και ένα που θα βάλω μόλις σηκωθώ απο εδώ.Αισθάνομαι οτι έχω πολύ ενέργεια και θέλω να κάνω αρκετά πράγματα σήμερα.

Θα αρχίσω μάλλον να κάνω λίστες και εγώ,μπας και το παρω πάνω μου πιο πολύ.

Μου λείψατε!!!Χάρηκα που "επέστρεψα"....:)

Σε είχα πολύ στο μυαλό μου, από το τελευταίο σου μήνυμα που έγραφες πως δεν είσαι πολύ καλά.

Ελπίζω να είσαι καλύτερα και να θυμάσαι πως εμείς, είμαστε εδώ για να σου φτιάχνουμε και τα κέφια! ;);)

Και τι δουλεια έχουν τα μωρα playmobil μεσα ΣΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΜΟΥ:roll::roll:

Αχ... το χω πάθει με γκορμίτι! Το πάτησα και χοροπήδαγα σαν Ινδιάνος που παρακαλάει για βροχή! :lol:

Το δικό μας σαββατοκύριακο ήταν αρκετά γεμάτο μπορώ να πω μιας και δεν άφησα τον μπέμπη μου σχεδόν καθόλου από πάνω μου.. Μου είχε λείψει ο άτιμος μιας βδομάδα ολόκληρη (βλέπετε ήταν η πρώτη βδομάδα στη δουλειά μετά από απουσία 8.5 μηνών).

Λογικό ήταν! ;)

Γεια σας!

.... :(:( τα ψυχοσωματικά ... είναι και πολύ δύσκολα στην αντιμετώπιση... :(

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Σας έλειψα εεε ??

Μπράβο Σοφάκι μου! Μπράβο που περάσατε όμορφα!

777885dugw57gt25.gif

Λοιπον μειναμε εξω απο τα Καλαβρυτα Κλειτορια λέγεται το χωριο, το ξενοδοχειο δεν έλεγε πολλά τα δωμάτια (τσουκου) ο εξωτερικος χώρος ωραιος

Ειχε ωραιες ταβερνες να φάτε και καλό φαγητο.

Καλαβρυτα πολύ ωραιο το μνημειο ειναι πολυ συγκινητικό ...

Οδοντωτος υπεροχος αλλα πολυ ακριβο 18 ευρώ το ατομο με επιστροφή(?) και για τα παιδιά το μισο εισητηριο

Μοναδικη διαδρομή και βασικά ειναι ωραια να κατέβετε στην Ζαχλωρου έχει πολύ ωραια ταβερνουλα αναμεσα στον οδοντωτο - Μπορεις να το κάνεις και με τα ποδια τον γηρισμο για να το χαρεις περισσοτερο)

Σπηλιο των Λιμνων αρκετά ακριβό 8 ευρώ το άτομο ... ομορφο χωρις να μπορεις να βγαλεις φωτο (χαχα)

Καλάβρυτα ωραια για βολτα δεν πηγαμε χιονοδρομικο

Μετα πήγαμε Βυτινα μου άρεσε πολύ, με αρκετή ζωη και ωραιους Λουκουμάδες (χαχα)

Περάσαμε σουπερ !!!!

Καλησπέρα!!!

Τζίφος τελικά!Σήμερα το πρωί μου ήρθε περίοδος δυστυχώς...Ο άντρας μου απογοητεύτηκε περισσότερο αλλά δεν πειράζει τι να κάνουμε.Άλλη φορά!

Κουραστική η Κυριακή τελικά προτιμώ τις άλλες μέρες...

Σοφάκι δεν μπορούσες να έρθεις κι από εδώ μια βόλτα???Άτιμο κορίτσι.Σου στέλνω μνα δίπλα

Θα σχολιάσω μετά τα υπόλοιπα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...