Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γιωτα περαστηκα και παλη ...οι γονοις σου δεν μπορουν να βοηθησουν με το παιδι? ειναι πολυ μακρια? για να εισαι ποιο ανετη στη δουλεια τουλαχηστον τωρα που εισαι μονη...

μενουν 25 χιλ μακρια, αλλα δεν ειναι τοσο η αποσταση, οσο οτι δεν θα νιωθει καλα ο αντρας μου να ειναι τοσες ωρες με τους δικους μου, επειδη ειναι ξαπλα δεν νιωθει ανετα να ζηταει πραγματα. επισης το πρωι αφου την βαλουμε για υπνο δουλευει απο το σπιτι. ουσιαστικα χρειαζομαστε ατομο 9,30-11,30 κ 2-εως την ωρα που θα γυρισω.στο ενδιαμεσο θελουμε ησυχια για να μην ξυπνησει, οποτε μονοδρομος η κατασταση. αν μεναν κοντα θα ερχοταν 2 ωρες το πρωι κ 2-3 ωρες το μεσημερακι. ευχαριστω πολυ για τα περαστηκα. διαβασα για παρτυ ειχε γιορτη η γενεθλια ο γιοκας σου??? να τον χαιρεσαι. εχω χασει επεισοδια!

Καλημερα και καλή εβδομάδα να εχουμε ολες!

Μαριαννα ,πολύ ομορφο το κερασμα ,μπραβο σου!

Ετοιλ,να χαιρεσαι το παλικαρι σου,εννοειται περιμενουμε τις φωτο.

Γιωτα ,εκανες πάλι...Περνανε οι μερες και θα ειναι καλύτερα και ο αντρας σου ,μπραβο!

Αννιε,ομορφες βολτες κανατε!

Χαρουλα ,συμπάσχουμε.Και το δικό μου σπίτι ειανι μια χαρα αλλα εχω σιδερο αρκετό και πάλι.Ακομη εχω δυο πλυντηρια για πλύσιμο,ενα πλένεται,ενα ειανι απλωμενα και εχω μαζεψει και αλλα δυο που με περιμενουν.Και εγω γιάυτο ετσι εγραψα για το φουρνο,τη σιχαινομαι αυτη τη δουλεια ,αλλα επρεπε καποια στιγμη να γινει!

Εχθες πήγαμε οικογενειακως για καφεδακι και βολτουλα και μετα στη μαμά μου για φαγητο.Γυρισαμε σπίτι ,διαβασε ο μικρος,και μετα καθησαμε χαλαρα στο σπίτι μας.Ιδανικα ,θελω το σαββατο να κανουμε τις βολτες μας και την κυριακη το απόγευμα μου αρεσει να καθομαστε σπίτι μας,επιτραπέζια ,καφεδακι ,νιωθω πως παιρνουμε δυναμεις για την εβδομάδα που ερχεται.

Σημερα μαζεψα κρεβάτια ,εβαλα ενα πλυντηριο,εβγαλα τα κουβερλί μας να αεριστουν ,εφτιαξα κολατσιο και πρωινα ,και πήγα τον μικρο στο λεωφορειο.Εχθες μοου εδωσε η πεθερα μου χορτα οπότε θα κανω σπανακόπιττα για το μεσημερι,ισως και κατι ακομη,δεν ξερω τι...Εχω σιδερο και πλυντηρια αρκετα αλλα σπίτι καθαρό και μαζεμενο.

ναι βρε χρυσα, λεω πως κ πως να περασουν οι εεβδομαδες.... διανυουμε την 3η, θελουμε αλλες τοσες.... κ εγω πολυ σιδερο....

καλη εβδομαδα!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω σηκωθηκα το πρωι (πιασμενη, κοιμηθηκα μεσα στην μικρης γιατι γκρινιαζε) πλυθηκα κ εβαλα τον αντιρυτιδικο ορο που εχω 2 εβδομαδες να βαλω, εφτιαξα καφεδακι κ απλωσα ενα πλυντηριο που δεν ειχα κουραγιο εχτες. παω να ξυπνησω την μικρη κ να ετοιμαζομαι σιγα σιγα.

καλημερα!!!!

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια;;;

Έχω πολύυυυ καιρό να μπω,να μάθω τα νέα σας και να μοιραστώ μαζί σας και τα δικά μου.Βιωσα μια όχι και τόσο καλή ψυχολογική περίοδο,απο υγεία δόξα το Θεό είμαστε όλοι καλά.Απλά είναι που ο καθένας μας έχει τα όριά του....εγώ τα ξεπέρασα και κλάταρα.Είχα μια άρνηση για πολλά και προσπάθησα πολύ μόνη μου να με συνεφέρω.Θέτω πλέον σε πιο ξεκάθαρες θέσεις τα θέλω μου και τις ανάγκες μου και προχωράω με χαμόγελο και αισιοδοξία.Θέλουμε πολύ να έρθει κάτι νέο στη ζωή μας!

Το σπίτι μου το έχω όχι και σε τόσο καλή κατάσταση.Είναι λίγο άνω κάτω,όχι όμως βρώμικο.Έχω 3 πλύντήρια ασιδέρωτα,ένα που στεγνώνει και ένα που θα βάλω μόλις σηκωθώ απο εδώ.Αισθάνομαι οτι έχω πολύ ενέργεια και θέλω να κάνω αρκετά πράγματα σήμερα.

Θα αρχίσω μάλλον να κάνω λίστες και εγώ,μπας και το παρω πάνω μου πιο πολύ.

Μου λείψατε!!!Χάρηκα που "επέστρεψα"....:)

Καλημερα κοπελιες,

τι κανετε? Βλέπω οι περισσοτερες όλο και μια βολτουλα κανατε.Ε, κι εμεις το ιδιο.

Ας τα παρω απο την αρχη: Το Σαββατο σχόλασα στις 18.30 (απο τις 07.30), πηγα ενα σουπερ (αφου πληρωθηκαααααααααααααα) , και βρηκα ενα σπίτι, ετοιμο να φυγει που ελεγε και η γιαγια μου.Και ο αντρας μου, καθοταν ωραιοτατα στον καναπε, επαιζε playstation, και ειχε βαλει τα παιδια να ζωγραφιζουν και να τους βαζει βαθμο.

Και καλα "επαιζε μαζί τους ".Τα πηραααα!

Βρε χριστιανε μου ανθρωπε, δεν βλέπεις ότι στο πάτωμα ειναι τα τουβλακια και τα πατάμε και πεταγομαστε σαν το ελαττηριο?

Και τι δουλεια έχουν τα μωρα playmobil μεσα ΣΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΜΟΥ:roll::roll:

Καλα δεν σας περιγράφω την κουζινα, ενας χαμός!

Αφου μπήκα μεσα , τους έβαλα τις φωνές , σηκώθηκαν να βοηθήσουν και με κοροιδευαν και οι 3 πισω απο την πλατη μου, εβγαζαν γλωσσα, και τετοια.Εμ βεβαια, εγω ειμαι η "κακια".

Τους έβαλα νωρίς για ύπνο, και αράξαμε με τον αντρα μου, καναπε, τηλεοραση και χαλαουιτα.

Την Κυριακη, πηγαμε μαμα μεσημερι για μπριζολιδια (τα τσακισα, γιατι τις Κυριακες ότι τρωμε δεν παχαινει, ετσι λεγαμε φοιητητριες)και μετα μου την βάρεσε και τους ξεσηκωσα να παμε μια Χαλκιδα παραλία βόλτα.

Όπως είμασταν , έτσι, με τις φορμες πηγαμε , φαγαμε μια κρεπα σοκολάτα (είπαμε Κυριακη, δεν παχαινει) και γυρισαμε , τα παιδια κοιμηθηκαν απο τις

20.30 (ουαου) και μετα οι δύο μας....καταλαβαινετε...:tongue::cool:κοιμηθηκαμε χωρια γιατι η μικρη γκρινιαζε στον υπνο της συνεχεια!

YOTOU μου, και άλλα κοριτσια που με ρωτησατε για την δουλεια, δεν εγινε τιποτα ακομα, με πληρωσε για τον Οκτωβρη και μουγκα.Θα δειξει...

Θα σας διαβασω λεπτομερεστερα και θα σχολιασω.

Φιλακια

Καλησπέρα! Ελπίζω να περνάτε ένα όμορφο σ/κ!

Νυστάζωωω αλλά δεν το 'χω καθόλου με τον μεσημεριανό ύπνο. Νιώθω ότι χάνω το χρόνο μου :rolleyes:. Το πρωί, αφού με ξύπνησε το βλαστάρι μου στις 8:30, καθάρισα σχολαστικά τα υ/δ μας (καλό ξεσκόνισμα, τζάμια, φωτιστικά, αέρισμα μαξιλαριών, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, αλλαγή σεντονιών) κι έστρωσα το χαλί στο δωμάτιο της μικρής. Πόσο ζέστανε ο χώρος!

Επίσης, Ειρήνη μου, σε θυμήθηκα που έγραφες σε ένα παλιό ποστ για πράγματα στο σπίτι, που τα θεωρούμε "καλά" και τα κρατάμε για τη "σωστή" περίσταση με αποτέλεσμα να μην τα χαιρόμαστε κι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω στο κρεββάτι μας μια υπέροχη μάλλινη πολύχρωμη κουβέρτα που μου είχε πλέξει η γιαγιάκα μου και δεν την έστρωνα. Πόσο χάρηκα που το έκανα! Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πλύσιμό της στο τέλος της σεζόν αλλά πραγματικά χαλάλι. Είναι τόσο όμορφη ή τουλάχιστον εμένα έτσι μου φαίνεται, μπορεί και για συναισθηματικούς λόγους.

Μετά έκανα ένα καλό πέρασμα την κουζίνα (πάγκους, εστίες, μικροσυσκευές, το ψυγείο και τα ντουλάπια εξωτερικά κι ένα ξεσκόνισμα το σαλόνι οπότε και τα παράτησα και πήγα για καφεδάκι με την αδερφή μου και την ξαδέρφη μου στη λιακάδα. Το μεσημέρι σαββιατιάτικη περίθαλψη στην πεθερούλα και τώρα χαλάρωση γιατί μόλις ξυπνήσει η οικογένεια θέλω να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω κουζίνα σαλόνι και να στρώσουμε με τον Θ τα χαλιά. Το μπάνιο θα περιμένει ως αύριο το πρωί για να βολτάρουμε οικογενειακώς το απόγευμα :-D. Νομίζω μια χαρά μου βγήκε!

Μπράβο για τις δουλειες σου kiki και πιο πολυ μπράβο για την πλεκτη κουβέρτα , εχω και εγω μια , αλλα το σκέφτομαι να την στρωσω.

Διαφημίσεις

.Και ο αντρας μου, καθοταν ωραιοτατα στον καναπε, επαιζε playstation, και ειχε βαλει τα παιδια να ζωγραφιζουν και να τους βαζει βαθμο.

Και καλα "επαιζε μαζί τους ".Τα πηραααα!

Βρε χριστιανε μου ανθρωπε, δεν βλέπεις ότι στο πάτωμα ειναι τα τουβλακια και τα πατάμε και πεταγομαστε σαν το ελαττηριο?

Και τι δουλεια έχουν τα μωρα playmobil μεσα ΣΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΜΟΥ:roll::roll:

Καλα ε το'χω κανει εικονα και γελαω μονη μου :lol::lol::lol::lol::lol: τελικα ολοι ιδιοι ειναι.

Τα μωρα μηπως ειχαν τις παντοφλες σου για κρεβατι?Οι δικες μου ετσι κανουν τις παντοφλες κρεβατια για τις κουκλες ,μπλιαξ!

Ωραιο αυτο με τις Κυριακες μηπως να το κανουμε και Σαββατο γιατι εγω τοτε συνηθως κανω τις κραιπαλες:rolleyes::tongue::tongue:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια;;;

Έχω πολύυυυ καιρό να μπω,να μάθω τα νέα σας και να μοιραστώ μαζί σας και τα δικά μου.Βιωσα μια όχι και τόσο καλή ψυχολογική περίοδο,απο υγεία δόξα το Θεό είμαστε όλοι καλά.Απλά είναι που ο καθένας μας έχει τα όριά του....εγώ τα ξεπέρασα και κλάταρα.Είχα μια άρνηση για πολλά και προσπάθησα πολύ μόνη μου να με συνεφέρω.Θέτω πλέον σε πιο ξεκάθαρες θέσεις τα θέλω μου και τις ανάγκες μου και προχωράω με χαμόγελο και αισιοδοξία.Θέλουμε πολύ να έρθει κάτι νέο στη ζωή μας!

Το σπίτι μου το έχω όχι και σε τόσο καλή κατάσταση.Είναι λίγο άνω κάτω,όχι όμως βρώμικο.Έχω 3 πλύντήρια ασιδέρωτα,ένα που στεγνώνει και ένα που θα βάλω μόλις σηκωθώ απο εδώ.Αισθάνομαι οτι έχω πολύ ενέργεια και θέλω να κάνω αρκετά πράγματα σήμερα.

Καλημερα pitsipitsi, ευχομαι να εισαι καλυτερα ψυχολογικα, εγω ειμαι νεα στην παρεα, αλλα μου αρεσει πολυ, ειναι κατι σαν ημερολογιο, ψυχοθεραπεια, τελειο παρεάκι.

Καλη επιστροφη-συνέχεια!

καλημέρα!!!

Περάσαμε ένα ήρεμο σκ σπίτι....εγώ το έριξα στις μαγειρικές, είδαμε ταινίες και ξεκουραστήκαμε!!!

Σήμερα έχω να φτιάξω πατάτες τηγανιτές και να το συνδυάσω με το κοτόπουλο απο εχτές.....!! Γύρισα πριν λίγο απο εξωτερικές δουλειές και πάω να ξεκίνησε συμμαζέματα!

Πιτσάκι και εγώ κατά καιρούς πέφτω ψυχολογικά.....η ψυχολογία των περισσότερων χάλια είναι για διάφορους λόγους ο καθένας!!! την υγείας μας να έχουμε....

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια;;;

μπράβο που βρήκες τις άκρες σου και πήρες τα πάνω σου!!καλή συνέχεια!

καλημέρα σε όλες!!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Stavroulitsa, εντάξει με τον αντρουλη? Οι καβγάδες αναζωπυρώνουν, μην ξεχνας...

Χρύσα , τελικα ο μικρός καλά? Πολυ άσχημός ο λαρυγγοβηχας!

Irene, αντε ,κανε το τεστ, θα μας ¨"γκαστρωσεις"????

evi, εγω δεν εχω ακουσει και πολυ καλα λογια για ικεα, για το sofa company δεν ξέρω. Κοίταξες και σε κανενα επιπλοποιο? Δεν ξέρω, τους εμπιστευομαι περισσοτερο, ειναι σαφώς καλυτεροι, απο τα έτοιμα. Στο λέω γιατι δουλευα πολλά χρόνια στην γνωστη εταιρεία επίπλων και δεν...

Marianna, ωραία κερασματα, μπραβο σου!

Tintail, "δεν υπάρχει" ο γιος σου.

Διαφημίσεις

Καλα ε το'χω κανει εικονα και γελαω μονη μου :lol::lol::lol::lol::lol: τελικα ολοι ιδιοι ειναι.

Τα μωρα μηπως ειχαν τις παντοφλες σου για κρεβατι?Οι δικες μου ετσι κανουν τις παντοφλες κρεβατια για τις κουκλες ,μπλιαξ!

Ωραιο αυτο με τις Κυριακες μηπως να το κανουμε και Σαββατο γιατι εγω τοτε συνηθως κανω τις κραιπαλες:rolleyes::tongue::tongue:

Ναι, κανουν τις παντόφλες για κρεβάτι, αλλά ειναι καλτσοπαντοφλες μποτάκι και έτσι όπως έβαλα το ποδι με φόρα μέσα ... καταλαβαίνει τις επαθα:evil::evil:

Ναι καλε, μια μέρα μέσα στην εβδομάδα, οοοοοοοοοτι και να τρωμε δεν παχαινει, ειναι απλό , τι δεν καταλαβαίνεις?:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

καλημέρα!!!

Περάσαμε ένα ήρεμο σκ σπίτι....εγώ το έριξα στις μαγειρικές, είδαμε ταινίες και ξεκουραστήκαμε!!!

Σήμερα έχω να φτιάξω πατάτες τηγανιτές και να το συνδυάσω με το κοτόπουλο απο εχτές.....!! Γύρισα πριν λίγο απο εξωτερικές δουλειές και πάω να ξεκίνησε συμμαζέματα!

Πιτσάκι και εγώ κατά καιρούς πέφτω ψυχολογικά.....η ψυχολογία των περισσότερων χάλια είναι για διάφορους λόγους ο καθένας!!! την υγείας μας να έχουμε....

Καλημέρα και σε σενα Βασια, τι καλα μαγειρεματα έκανες?

Καλη συνέχεια στο συμμάζεμα του σπιτιου.

etoiledunord περάσατε ωραια στο πάρτυ? Να σου ζήσει το παιδάκι σου,εστω και καθυστερημένα σου εύχομαι.

Βάλε μας και καμια φωτο , πολυ θα το χαρούμε.

Τελειωσες με το συμμάζεμα ?

Καλη σου μέρα!!!

Καλημέρα και σε σενα Βασια, τι καλα μαγειρεματα έκανες?

Καλη συνέχεια στο συμμάζεμα του σπιτιου.

Έφτιαξα πιροσκι στον φούρνο.....τα εξαφανίσαμε αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας....επίσης έφτιαξα και κουλουράκια για να έχουμε με το πρωινό μας! :P :p

Τι ηλικία έχουν τα παιδάκια σου???

Eβαλα το δευτερο πλυντηριο,απλωσα το πρωτο,μαζεψα τα κουβερλί μας γιατι ο καιρος αρχιζει να χαλάει,εφτιαξα ζυμαρακι για την πίττα καιπροζυμι για ψωμι λαδενιο και πήγα για περπάτημα.Επεστρεψα μετα από μιια ωριτσα ,ζυμωσα και επλασα τις φρατζλίτσες για το χωμι ,και θα συνεχισω με τα υπόλοιπα.Το σιδερο δεν το βλέπω για σημερα...

Πιτσακι ,χαιρομαι πολύ που μπήκες πάλι στο καφε,ολα να πάνε καλά σου ευχομαι και να φυγουν οι θλιμμενες ημερες!

Αρησαννα,πολύ γελασα με την περιγραφή σου,ε ,εννοειται ολοι ιδιοι ειναι!Η βολτα τελεια ,μπραβο σας!Αφου δεν σου ειπαν κατι για τη δουλεια ,ειναι ευχαριστο.

Βασια,την εχω αποθηκευσει και εγω τη συνταγη για τα πιροσκι.Να μην τα κανω ,λες?

Μιρτουλα καλημερα!Εσυ πως τα πας ?Εστρωσε λιγακι το θεμα με τη δουλεια?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...