Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπέρα κ από μένα!:D

Κική χαίρομαι που υπάρχει ακόμα ένας άνθρωπος που σκέφτεται όπως και γω ότι ο μεσημεριανός ύπνος - αν μπορούσα κ γενικά ο ύπνος..- είναι χάσιμο χρόνου...το πιστευω αυτό από παιδί:rolleyes::rolleyes:

Χρύσα κ εγω δεν πολυστρώνω....δεν εχουμε θέμα αλλεργίας απλά πιστευω ότι τα χαλιά γενικά "κρατάνε" βρωμιά κ επιβαρύνουν το χώρο....ασε που δεν μπορείς να σφουγγαρίσεις κιόλας...καλώς ή κακώς εχω χειμώνα-καλοκαίρι στρωμένη λεπτή μοκέτα στη σαλοκουζίνα που παίζουν τα παιδιά και στα υπνοδωμάτια δεν στρώνω...νιώθω καλύτερα να μπορώ να σφουγγαρίζω...

Μαριάννα πολύ ωραία τα κεράσματά σας!

εμείς σήμερα πήγαμε στα Λουτρά του Λαγκαδά και περάσαμε σούπερ!είναι πολύ ωραίος χώρος για παιδιά - το λεω για τις Θεσσαλονικιές.

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σας δειξω και τι εφτιαξα με τον μικρο μου για να κερασει τα παιδια στο σχολειο την παρασκευη :D

γαλαζοπρασινα κουλουρακια πορτοκαλιου επικαλυμενα με σοκολατα και τρουφα!

τα πακεταραμε ανα δυο για το καθε παιδακι και βουαλα!

2013-11-08083029_zps40b49cea.jpg?t=1384088267

2013-11-08083040_zpsd15bbd8f.jpg?t=1384088312

2013-11-08091121_zps8a7aec10.jpg?t=1384088353

2013-11-08091209_zps984984c4.jpg?t=1384002049

ΤΕΛΕΙΑ και η ιδεα και η εκτελεση μπραβο Μαριαννα μου να τον χαιρεστε!!!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλησπερα!!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Σημερινο του γιου μου!

Ξερεις οτι ο γιος σου παρα-ασχολειται με το ιντερνετ οταν του εχεις αγορασει ενα μπαλλονι Ben Ten και το ακολουθει το εξης σκηνικο στο αυτοκινητο:

"Κωνσταντινε, κατεβασε τον Ben Ten, δεν βλεπω απο το πισω τζαμι"

Και παιρνεις την εξης απαντηση. "Μαμα δεν μπορω να το κατεβασω, δεν εχει ιντερνετ στο αμαξι!!!"

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Καλησπέρα κορτσούλια!!!!

τι μου κάνετε? Εμείς είχαμε ένα ήρεμο σ/κ (μόνη εξαίρεση ότι μου κατέβηκαν οι ρώσοι που έλεγε και η γιαγιά μου και αυτή τη φορά με έχει πεθάνει η μέση - κοιλιά). Λόγω καλόκαιρίας (και μάλλον τέλος , τα κεφάλια μέσα λένε) είμασταν όλο βολτούλες. Το σπιτάκι μας σε γενικές γραμμές είναι καθαρό και συμμαζεμένο. το μόνο που έχω πάλι ένα βουνό σίδερο. δεν μπορώ να καταλάβω πως μαζεύετε τόσο εύκολα!

Ειρήνη μεγειά σας!!!! Πόσο θέλω να κατέβω στην Αθήνα μόνο και μόνο για βόλτα Θησείο - Μοναστηράκι!!!

Συγχαρητηρια Tintail!!! Με το καλό το κοριτσάκι σου!!

Marianna88 με ξελίγωσες βραδιάτικα!!! Υπέροχη ιδέα !!Να τον χαίρεστε!!!

Nasia να ζήσετε!!!! πάντα ερωτευμένοι!!!

Αχ κορίτσια θα συμφωνήσω μαζί σας ότι ο μεσημεριανός ύπνος είναι ότι το χειρότερο!!!

Αρετή ένα ΣΚ έχεις και εσύ ψώφισες στην κούραση!!

ο φούρνος είναι απο τα πράγματα που αγνοώ και εγώ και πάντα τον κάνω τελευταίο και με το ζόρι!

πάω να χριστουγεννιάσω λίγο!!

Κοριτσακια μου γλυκα γεια σας!!!

Εμεις ειχαμε ενα πολυ ωραιο σαβ/ακο με πολλες βολτες! Δουλειες δεν εκανα σχεδον καθολου εκτος απο τα απαραιτητα για να ειναι μαζεμενο το σπιτι! Το σαββατο το πρωι πηγαμε στο εξοχικο μας,επαιξαν τα μικρα φαγαμε καναμε κατι μικροδουλειες κ γυρισαμε το απογευμα,οπου αφησα τα παιδια στην μαμα μου κ πηγαμε μονοι με τον συζηγο σε μια γιορτη φιλων! Την κυριακη πηγαμε οικογενιακως στο πολιτιστικο παρκο του λαυριου. Ωραια ηταν ειδικα για τα μικρα,μεσ την φυση απλα εγω το περιμενα μεγαλυτερο. Φευγοντας απο το παρκο πηγαμε για φαγητο στα βλαχικα κ μετα σπιτι! Τωρα κοιμησα τα μικρα κ σε λιγι θα βαλουμε ταινια να δουμε,θριλερακι! ;)

Διαφημίσεις

Χρυσα μπραβο για τον μικρουλι που ειναι καλυτερα!

Αριςαννα τι εγινε τελικα με την δουλεια? Ελπιζω να ειναι ολα καλα!

Ειρηνη με γεια τα πραγματα,τελεια κ με πολυ γουστο! Αν ειμσστε γειτονισες θα χαρω πολυ να σε γνωρισω κ απο κοντα!

Irene ευχομαι να εισαι εγκυουλα! Τι ωραια συναισθηματα!!

Ενι 155 δεν ξερω καθολου την εταιρια που λες!

Μαριαννα τελεια τα κουλουρακια σου!! Ειναι τα κλασικα με πορτοκαλι?

Δεν θυμαμαι αλλα,σας καληνυχτω φιλακιαα!!!

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε?

ιρενε μου καλα αποτελεσματα!

μαριαννα τελεια τα κερασματα! να τον χαιρεσαι!

νασια μου να τα εκατοστησετε! παντα ευτυχισμενοι κ ερωτευμενοι!

αριςαννα (δεν εχουμε προλαβει να μιλησουμε ακομη γιατι δεν πολυμπαινω λογο τρεχαματων!!!) τι νεα ειχες απο την δουλεια??? ευχομαι ολα καλα

εγω σημερα εκανα απειρες δουλειες κ δεν εκανα μονο ξεσκονισμα σαλονι (κικη η σκονη ειναι φιλη μας) κ δεν σκουπισα την κρεβατοκαμαρα (κοιμοταν ο καλος μου) ποια με ρωτησε πως ειναι (κικη εσυ η η ιρενε???) εινια πολυ καλυτερα, δεν ποναει σχεδον καθολου, το παταει λιγακι οποτε οταν λειπω ειναι με το παιδι (δεν χρειαζομαστε αλλο ατομο) την αλλη εβδ θα βαλει γυψο με τακουνακι κ θα το παταει κανονικα. για αυριο προς το παρον εχω χαλαρο προγραμμα, ελπιζω το απογευμα να σιδερωσω (εχω 3 ασιδερωτα κ 2 που στεγνωνουν) κ να φτιαξω τα νυχια μου (ειναι ΧΑΛΙΑ) αλλα αυριο το πρωι θα βγαλω φρυδια οπωσδηποτε που κανουν μπαμ, οπως λεει κ η μαμα ειρηνη!!! ειρηνη μου ξαναπηγα κερατσινι, αλλα δεν προλαβαινα ουτε να φτυσω.... με γεια τα ρουχαλακια του φιογκακιου. ωραια βολτουλα κανατε!!!

χρυσα μου περαστηκα να ειναι

σταυρουλιτσα δυστυχω συμβαινουν κ αυτα.... βαθιες ανασες κ δωσε τοπο στην οργη!

τινα μπραβο για το μπεμπε κ για την ωραια εκβαση του διαζυγιου

αχ δεν θυμαμαι αλλα, αλλά σας φιλω κ σας σκεφτιμαι ολες!!!

α ξεχασα να σας πω το απογευμα μαγειρεψα (διπλες ποσοτητες για 2 μερες) μπριαμ (μανα σου στελνω ταπερακι) φασολαδα κ σουφλε. οποτε εχω φαγητο για ολη την εβδ. εφτιαξα κ σπανακοπιτα για να τρωμε τα πρωινα!

καλο βραδυ!!!

Καλημέρα κορίτσια! δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά και διαβάζω πού και πού τα νέα σας! Ειρήνη πριν από λίγες μέρες διάβασα για την περιπέτειά σας και χάρηκα που οι εξετάσεις του μιρκού σου είναι τελικά καθαρές! tintail ευχάριστα γιατο μωράκι και για το διαζύγιο! Όλα να πάνε καλά!

Έχω να σας κάνω μια ερώτηση: Μήπως ξέρετε την εταιρεία sofa company; έχει αγοράσει καμιά σας καναπέ από εκεί; Είμαστε -για άλλη μια φορά- σε αναζήτηση καναπέ γιατί πλέον δεν βλέπεται και δεν ... πατιέται ο παλιός μας (από Praktiker) και φοβόμαστε την ποιότητα του ΙΚΕΑ. Είμαστε μεταξύ του να πάρουμε καναπέ - γωνία Karlstad σαν αυτόν αλλά μπεζ:

21j7j89.jpg

(θα αλλάξουμε τα ποδαράκια με πιο ωραία)

αλλά είδαμε και έναν καναπέ - γωνία από το sofa company, αρκετά πιο ακριβό που γίνεται και κρεβάτι:

jrr4ug.jpg

Αναρωτιόμαστε αν είναι καλοί ποιοτικά αυτοί οι καναπέδες ή αν θα είναι σαν του ΙΚΕΑ. Δεν βρίσκω κριτικές πουθενά!

Τα φώτα σας κορίτσια παρακαλώ!:-):roll:

εχω απο ικεα τον εκτορ 2,5 χρ. και δεν εχει απολητος κανενα θεμα το ιδιο και η αδερφη του αντρα μου που εχει 3 καναπεδες ικεα 6 χρ με 2 παιδια κι ενα σκυλο :wink: το sofa company δεν το ξερω ΑΛΛΑ ο 1 καναπες που πηρα και τον εδοσα στη πεθερα μου οταν μετακομησα γιατι ηταν πολυ μεγαλος ειναι ιδιος με τον σοφα μονο που εγω τον ειχα κανει παραγγελια να ειναι 4τραθεσιος και η γωνια νε ενονετε ξεχορα και λεω τωρα εγω μηπος βγενουν ολοι απο ενα εργοστασιο τυπου ικεα και τους πληρονουμαι χρυσους:rolleyes: παντος το ικεα μην το φοβασε ειναι αξιοπηστο

να σας δειξω και τι εφτιαξα με τον μικρο μου για να κερασει τα παιδια στο σχολειο την παρασκευη :D

γαλαζοπρασινα κουλουρακια πορτοκαλιου επικαλυμενα με σοκολατα και τρουφα!

τα πακεταραμε ανα δυο για το καθε παιδακι και βουαλα!

2013-11-08083029_zps40b49cea.jpg?t=1384088267

2013-11-08083040_zpsd15bbd8f.jpg?t=1384088312

2013-11-08091121_zps8a7aec10.jpg?t=1384088353

2013-11-08091209_zps984984c4.jpg?t=1384002049

τελεια ιδεα για κερασμα;)

Καλησπερα!!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Σημερινο του γιου μου!

Ξερεις οτι ο γιος σου παρα-ασχολειται με το ιντερνετ οταν του εχεις αγορασει ενα μπαλλονι Ben Ten και το ακολουθει το εξης σκηνικο στο αυτοκινητο:

"Κωνσταντινε, κατεβασε τον Ben Ten, δεν βλεπω απο το πισω τζαμι"

Και παιρνεις την εξης απαντηση. "Μαμα δεν μπορω να το κατεβασω, δεν εχει ιντερνετ στο αμαξι!!!"

:tongue::tongue:καλα σου λεει το παιδι:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια :) το παρτυ τελειοσε αλλα αυριο πρεπει να μαζεψω το χαμο απο παιχνιδια να σκουπησω να διπλοσφουγγαρησω και να στροσω επιτελους τα χαλια :P μολης εφυγε ο κοσμος μαζεψα και επληνα τα παντα τα υποληπα αυριο μην με κραξουν και οι απο κατω ;) αυριο θα βαλω και φωτο.....η Δημητρουλα τι να κανει ?:-(....καληνυχτα

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε?

ιρενε μου καλα αποτελεσματα!

μαριαννα τελεια τα κερασματα! να τον χαιρεσαι!

νασια μου να τα εκατοστησετε! παντα ευτυχισμενοι κ ερωτευμενοι!

αριςαννα (δεν εχουμε προλαβει να μιλησουμε ακομη γιατι δεν πολυμπαινω λογο τρεχαματων!!!) τι νεα ειχες απο την δουλεια??? ευχομαι ολα καλα

εγω σημερα εκανα απειρες δουλειες κ δεν εκανα μονο ξεσκονισμα σαλονι (κικη η σκονη ειναι φιλη μας) κ δεν σκουπισα την κρεβατοκαμαρα (κοιμοταν ο καλος μου) ποια με ρωτησε πως ειναι (κικη εσυ η η ιρενε???) εινια πολυ καλυτερα, δεν ποναει σχεδον καθολου, το παταει λιγακι οποτε οταν λειπω ειναι με το παιδι (δεν χρειαζομαστε αλλο ατομο) την αλλη εβδ θα βαλει γυψο με τακουνακι κ θα το παταει κανονικα. για αυριο προς το παρον εχω χαλαρο προγραμμα, ελπιζω το απογευμα να σιδερωσω (εχω 3 ασιδερωτα κ 2 που στεγνωνουν) κ να φτιαξω τα νυχια μου (ειναι ΧΑΛΙΑ) αλλα αυριο το πρωι θα βγαλω φρυδια οπωσδηποτε που κανουν μπαμ, οπως λεει κ η μαμα ειρηνη!!! ειρηνη μου ξαναπηγα κερατσινι, αλλα δεν προλαβαινα ουτε να φτυσω.... με γεια τα ρουχαλακια του φιογκακιου. ωραια βολτουλα κανατε!!!

χρυσα μου περαστηκα να ειναι

σταυρουλιτσα δυστυχω συμβαινουν κ αυτα.... βαθιες ανασες κ δωσε τοπο στην οργη!

τινα μπραβο για το μπεμπε κ για την ωραια εκβαση του διαζυγιου

αχ δεν θυμαμαι αλλα, αλλά σας φιλω κ σας σκεφτιμαι ολες!!!

α ξεχασα να σας πω το απογευμα μαγειρεψα (διπλες ποσοτητες για 2 μερες) μπριαμ (μανα σου στελνω ταπερακι) φασολαδα κ σουφλε. οποτε εχω φαγητο για ολη την εβδ. εφτιαξα κ σπανακοπιτα για να τρωμε τα πρωινα!

καλο βραδυ!!!

Γιωτα περαστηκα και παλη ...οι γονοις σου δεν μπορουν να βοηθησουν με το παιδι? ειναι πολυ μακρια? για να εισαι ποιο ανετη στη δουλεια τουλαχηστον τωρα που εισαι μονη...

εχω απο ικεα τον εκτορ 2,5 χρ. και δεν εχει απολητος κανενα θεμα το ιδιο και η αδερφη του αντρα μου που εχει 3 καναπεδες ικεα 6 χρ με 2 παιδια κι ενα σκυλο :wink: το sofa company δεν το ξερω ΑΛΛΑ ο 1 καναπες που πηρα και τον εδοσα στη πεθερα μου οταν μετακομησα γιατι ηταν πολυ μεγαλος ειναι ιδιος με τον σοφα μονο που εγω τον ειχα κανει παραγγελια να ειναι 4τραθεσιος και η γωνια νε ενονετε ξεχορα και λεω τωρα εγω μηπος βγενουν ολοι απο ενα εργοστασιο τυπου ικεα και τους πληρονουμαι χρυσους:rolleyes: παντος το ικεα μην το φοβασε ειναι αξιοπηστο

Ευχαριστώ etoiledunord! Ο Ektorp είναι ο αγαπημένος μας αλλά έχουμε χαμηλά περβάζια στα παράθυρα του καθιστιθκού και η πλάτη του θα τα ξεπεράσει :-( και γι αυτό κτευθυνόμαστε σε λύση τύπου Karlstad Κι εμένα αυτό με φοβίζει, μην μας πουλήσουν φούμαρα! Από την άλλη αν η ποιότητα είναι καλύτερη προτιμώ να τα δώσω και μάλιστα σε ελληνικό προϊόν. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο της Sofa Company βρίσκεται στην Ηλεία.

sACYp2.png

Καλημερα και καλή εβδομάδα να εχουμε ολες!

Μαριαννα ,πολύ ομορφο το κερασμα ,μπραβο σου!

Ετοιλ,να χαιρεσαι το παλικαρι σου,εννοειται περιμενουμε τις φωτο.

Γιωτα ,εκανες πάλι...Περνανε οι μερες και θα ειναι καλύτερα και ο αντρας σου ,μπραβο!

Αννιε,ομορφες βολτες κανατε!

Χαρουλα ,συμπάσχουμε.Και το δικό μου σπίτι ειανι μια χαρα αλλα εχω σιδερο αρκετό και πάλι.Ακομη εχω δυο πλυντηρια για πλύσιμο,ενα πλένεται,ενα ειανι απλωμενα και εχω μαζεψει και αλλα δυο που με περιμενουν.Και εγω γιάυτο ετσι εγραψα για το φουρνο,τη σιχαινομαι αυτη τη δουλεια ,αλλα επρεπε καποια στιγμη να γινει!

Εχθες πήγαμε οικογενειακως για καφεδακι και βολτουλα και μετα στη μαμά μου για φαγητο.Γυρισαμε σπίτι ,διαβασε ο μικρος,και μετα καθησαμε χαλαρα στο σπίτι μας.Ιδανικα ,θελω το σαββατο να κανουμε τις βολτες μας και την κυριακη το απόγευμα μου αρεσει να καθομαστε σπίτι μας,επιτραπέζια ,καφεδακι ,νιωθω πως παιρνουμε δυναμεις για την εβδομάδα που ερχεται.

Σημερα μαζεψα κρεβάτια ,εβαλα ενα πλυντηριο,εβγαλα τα κουβερλί μας να αεριστουν ,εφτιαξα κολατσιο και πρωινα ,και πήγα τον μικρο στο λεωφορειο.Εχθες μοου εδωσε η πεθερα μου χορτα οπότε θα κανω σπανακόπιττα για το μεσημερι,ισως και κατι ακομη,δεν ξερω τι...Εχω σιδερο και πλυντηρια αρκετα αλλα σπίτι καθαρό και μαζεμενο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ευχαριστώ etoiledunord! Ο Ektorp είναι ο αγαπημένος μας αλλά έχουμε χαμηλά περβάζια στα παράθυρα του καθιστιθκού και η πλάτη του θα τα ξεπεράσει :-( και γι αυτό κτευθυνόμαστε σε λύση τύπου Karlstad Κι εμένα αυτό με φοβίζει, μην μας πουλήσουν φούμαρα! Από την άλλη αν η ποιότητα είναι καλύτερη προτιμώ να τα δώσω και μάλιστα σε ελληνικό προϊόν. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο της Sofa Company βρίσκεται στην Ηλεία.

Ευη,την εταιρια αυτη την εχω ακουσει αλλα δεν ξερω καποιον να εχει πάρει.Τι εγγυηση σου δινουν?Φαινεται σαφως πιο πλούσιο ο καναπές αλλα δεν ξερω τι σχεση ποιοτητας τιμης εχει...Οι ικεα βεβαια απ'ότι φαινεται τιποτα δεν παθαινουν,η αδερφη μου εχει πάρει τον κιβικ ,μια χαρα εχει βγει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...