Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ Ειρήνη μου' date=' το παλεύω, μου έχουν πέσει όλα μαζί και αγχώνομαι με το παραμικρό, ελπίζω να ηρεμήσω σύντομα!!!

[/quote']

Λογικό είναι κορίτσι μου...:| ελπίζω να νιώσεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ σύντομα!

Μπράβο για την εξέταση του παιδιού.:D

κοριτσια μου αχ κοριτσια μου, μου λειψατε γαμωτο, τρεχω απο δω τρεχω απο κει και τιποτα δεν κανω, δεν προλαβαινω να σας διαβαζω πλεον και δεν μπορω να παρω και "καλα" μπρος, στο σπιτι ολα ανω κατω, ευτυχως εχω πλυνει πιατα (αγνοω αυτα που ξαναμαζευτηκαν) ουτε πλυντηρια εχω βαλει, ουτε τιποτα, πηγαινω και στους παππουδες, κανω κι εκει οτι μπορω αλλα και παλι οχι οσα θα 'θελα, σημερα γιορταζε και ο μικρος μου (το δευτερο ονομα του) οποτε ειχαμε να προετοιμασουμε και τα κερασματα του για το σχολειο, και μεσα σε ολη αυτη την αναμπουμπουλα η μικρη να μη με αφηνει ΛΕΠΤΟ (ισως γιαυτο τελικα δεν προλαβαινω να κανω καμια σωστη δουλεια), τα μεσημερια κοιμαται κανα μισαωρο στην καλυτερη περιπτωση, ισα που προλαβαινω να ζυμωσω ή να βαλω το φαϊ και τσουυυυπ να σου την! Και τωρα το βραδυ φυσικα ειμαι κι εγω πτωμα, που ορεξη για δουλειες? Για νανι θελω να παω!

ΤΑ ΠΑ ΚΑΙ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ, καληνυχτα και τα ξαναλεμε οποτε, ελπιζω εσεις να στε ολες καλα!! Φιλια πολλα!! Τους αωνιστικους μου χαιρετισμους κοπελες!

Να το χαίρεστε το μπουμπουκάκι σου!!!! :P

Εκτός ωραρίου μου απόψε, καθότι ο σύζυγος απουσιάζει και πριν κανένα μισάωρο "τερμάτισε" και το μικρό μου. Έκανα κάτι τελευταίες μικροτακτοποιήσεις κι έτσι τώρα το σπίτι είναι απολύτως έτοιμο να δεχτεί τις καθαριότητές του αύριο. Πόσο πιο εύκολο είναι να καθαρίσεις έναν χώρο όταν όλα είναι στη θέση τους! Το μεσημερο-απόγευμα έκανα μπαλκόνια κι όταν ξύπνησε το ασκέρι πήγαμε ένα "καλό" σούπερ μάρκετ, γιατί, δεν σας είπα βρε, πληρώθηκα! Κι αύριο θα πάω να τα σηκώσω σχεδόν όλα για να τα δώσω . Συνεχίζω... Γυρίσαμε φτιάξαμε με τη μικρή τα πράγματα και μετά έκανα μαζέματα, κουζίνα, προετοιμασία βραδινού πλυντηρίου κτλ. Φτιάξαμε ένα τυρόψωμο παρέα, του οποίου ένα κομμάτι μόλις τσάκισα και μετά χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσεως, γαργαληθήκαμε και μπανιαριστήκαμε ντουέτο. Μετά πρόγραμμα ύπνου για εκείνη και τώρα ένα ποτήρι κρασί για μένα. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο σήμερα αλλά ένιωθα καλά μέσα σε όλα αυτά.

Η μάνα-Ειρήνη-χορεύει-τον-χορό-της-βροχής-που-επιτέλους-σε-πληρωσαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Υ.Γ. Αχ... γαργαλήματα... τα αγαπημένα μου! :wink:

Γεια σας κ παλι!!!

Επιτελους κοιμηθηκαν τα μικρα κ ειπα να μπω να σας γραψω!

Ειχαμε παει σε γενεθλια που τα εκαναν σε παιδοτοπο κ περασαμε πολυ ωραια,τα μικρα λυσσαξανε!

Στον ιδιο παιδοτοπο ηταν κ η δεσποινα καμπουρη η παρουσιαστρια τελειως αβαφτη κ απεριποιητη αλλα πολυ γλυκια κ η κορουλα της μια γλυκα!

Τινα μπραβο,με το καλο το κοριτσακι σου!!!

Γιωτα υπομονη κ προσπαθησε να ξεκουραζεσαι!

Ειρηνη μενω πολυ κοντα στο κορυδαλο δεν θελω να πω λεπτομεριες γιατι ποτε δεν ξερεις ποος διαβαζει αλλα αν υπαρχει τροπος να σου πω χωρις να δημοσιευτει πολυ ευχαριστως!

Φιλακια πολλα καληνυχτα!

Φυσικά και να μην πεις περισσοτερα. Για την ακρίβεια, μπορεί να είσαι και η πρώτη που έχω ρωτήσει στα τόσα χρόνια του θέματος, που μένει. Και αυτό γιατί ανέφερες τον Αγ. Ταξιάρχη και τον Κορυδαλλό και σκέφτηκα "μένει κοντά, το κορίτσι". Γι αυτό και ρώτησα. ;)

Αρα, είμαστε γειτόνισσες!

καλημερα όμορφες,

κι εγω σας γραφω απο τη δουλεια, αυτο το Σαββατο με σκοτωνει, και ειδικα σημερα με τον ηλιο, τι δουλειες θα ειχα κανει!!!

Κανενα νεο ακομα απο τα αφεντικα, ερχονται σε λιγο, θα δουμε, εχω αγωνια.

Περιμενω και να με πληρωσει για τον Οκτωβρη, δεν εχω παρε μια!

Βεβαια όπως θα τα παρω ετσι θα φυγουν

Ασς βαλω λιγο πετρελαιο τουλαχιστον και να πληρωσω δεη, στεγαστικο και παλι δεν φτανουν, αχ!!!

Και ο αντρουλης θελει να βγουμε σημερα, που να παμε ρε Καραμήτρο?

Αφου ειναι μετρημενα κουκια.

Θα σας διαβασω σε λιγο, τωρα να οργανωθω λιγο στη δουλεια.

Καλη σας συνέχεια!

Μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου. Εγώ ούτε πέρσι έβαλα πετρέλαιο! :mrgreen::mrgreen: Αχ....

Υ.Γ. "Καραμήτρο"!!!! :lol::lol::lol:χαχχαχαχαχα

Καλημέρα κορίτσια. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και την ενθάρρυνση. Όντως με το μωρό άλλαξε όλη η ζωή μου οπότε και το νοικοκυριό μου χρειάζεται αναδιάρθρωση.

Με τόσες συνταγές για ρυζόγαλο που βάλατε θα φτιάξω κι εγώ. Αρέσει πολύ στον άντρα μου αλλά εγώ δεν έχω επιχειρήσει να του το φτιάξω.

Χθες έκανα άπειρες δουλειές και μου έμεινε μόνο το σίδερο. Δεν έχω προλάβει να φτιάξω ακόμη τις ντουλάπες από καλοκαιρινά σε χειμερινά.:oops:

Σήμερα έχω μόνο μαγείρεμα για μας και θα βγάλουμε το μωρό βολτούλα. Αν με αφήσει ο μικρούλης μπορεί να κάνω και λίγο σίδερο.

Φιλάκια σε όλες

Και τι έγινε που δεν έχεις φτιάξει ακόμα ντουλάπες? Σιγά το πράγμα. Ευχαριστήσου τις βόλτες σας και όλα θα γίνουν, σιγά-σιγά! ;)

Καλημέρα σε όλες και περαστικά σε όσους ταλαιπωρούνται.

Εγώ δυο μέρες τώρα τα πρωινά τα έτρωγα στον οδοντίατρο και για πρώτη φορά υποφέρω μετά από σφράγισμα. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα και θα χαπακωθώ βεβαίως ώστε να δουλέψω.

Ταυτόχρονα με οδοντίατρο έτρεχα για κάποια δικαιολογητικά αλλά τσάμπα έτρεχα. Σας το χα γράψει πως δεν χαίρομαι μέχρι να αρχίσω και κάτι ήξερα... Η αίτηση είχε γίνει από σχολή, η γραμματεία της οποίας έκανε λάθος στο ποσό του εισοδήματος και όπως είναι απόλυτα λογικό θα κοπώ. Κρίμα μόνο για ένα λόγο... Γιατί εδώ που μας έφτασαν, τόλμησα να ονειρευτώ πως με αυτά τα χρήματα θα μπορέσω να προχωρήσω σε 2ο παιδί...

Δεν πέφτουμε όμως! Ας μην βρίσκουμε δουλειά, ας μην ξέρουμε πως θα βγει ο μήνας, έρχονται Χριστούγεννα! Αυτή η περίοδος είναι πολύ δημιουργική για εμένα και με βοηθάει στον ψυχολογικό τομέα τουλάχιστον.

Οι δουλειές έχουν πάει πίσω καθώς χθες δεν κατάφερα να κάνω την εβδομαδιαία γενική μου η οποία μεταφέρεται για τη Δευτέρα αλλά ευτυχώς είχα κάνει ένα καλό καθάρισμα την Τετάρτη!

Καλό σαββατοκύριακο να έχετε όλες!

Αχ... 2ο παιδάκι... πόσο σε νιώθω....χτύπησες τώρα νεύρο... :roll:

(Η δεη παίρνει αύξηση 18%, ίσως και παραπάνω :evil::evil::evil: )

Αστα.. η κυβέρνηση μας, η λαμπρή, έδωσε ΜΑΧΗ πάλι για το χαράτσι!:mad::mad:

Έγραψα κι άλλο μνα το πρωί αλλά μετά μάλλον δεν πάτησα υποβολή!!!

Κρίμα γιατί είχα σχολιάσει πολλά και τώρα βαριέμαι να τα ξαναγράφω!!!

Έφτιαξα τρουφάκια μανταρίνι και λικέρ χτες.Η κόρη μου τα τσάκισε,δεν περίμενα να της αρέσουν.

Έχω και 2 μέρες καθυστέρηση αλλά δεν θέλω να χαίρομαι ακόμη...Πόσο να περιμένω για να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης???

Τεστ, τεσττττττττττττττττττττττττττ!

Εγώ, το έκανα την μέρα που ήταν να αδιαθετήσω, δηλαδή χωρίς να έχω καθυστέρηση και.... βγήκε το φιογκάκι! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επίσης, Ειρήνη μου, σε θυμήθηκα που έγραφες σε ένα παλιό ποστ για πράγματα στο σπίτι, που τα θεωρούμε "καλά" και τα κρατάμε για τη "σωστή" περίσταση με αποτέλεσμα να μην τα χαιρόμαστε κι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω στο κρεββάτι μας μια υπέροχη μάλλινη πολύχρωμη κουβέρτα που μου είχε πλέξει η γιαγιάκα μου και δεν την έστρωνα. Πόσο χάρηκα που το έκανα! Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πλύσιμό της στο τέλος της σεζόν αλλά πραγματικά χαλάλι. Είναι τόσο όμορφη ή τουλάχιστον εμένα έτσι μου φαίνεται, μπορεί και για συναισθηματικούς λόγους.

Πόσο όμορφα με έκανες να νιώσω....σ' ευχαριστω!!! :P:p:p

Γεια σας κοριτσαρες

κι εγω δουλιτσες σημερα μονο το μπανιο δεν εκανα αλλα λεω να κανω ενα ντου σε λιγο για να μην κανω ΤΙΠΟΤΑ αυριο.

Εμεις σημερα θα βγουμε με τον αντρουλη και τους κουμπαρους και πολυ χαιρομαι γι αυτο εχουμε καιρο να βγουμε.

Ειρηνακι εγω λεω αν αντεχεις να περιμενεις μια βδομαδα,μακαρι να εισαι.

Ειρηνη με γεια τα ρουχαλακια σας ωραιες, οι βολτες, αχ δεν θελω να τελειωσει αυτη η λιακαδα και ν'αρχισει το κρυο.

Καλο ΣΚ σε ολες καλα να περνατε ο,τι κι αν κανετε,φιλια.

Καλή διασκέδαση κοριτσάκι μου!!!! ;)

Λοιπόν...

από τις 4 και... που γύρισα από το μαγαζί... και αφού έριξα και ένα τρικούβερτο καυγά με τον "καλό μου"... έφτιαξα φακές, φάγαμε, μάζεψα τραπέζι και έβαλα πλυντήριο πιάτων, μάζεψα τα στεγνά απλωμένα ρούχα, άπλωσα αυτά που είχαν πλυθεί το βράδυ, σιδέρωσα 5 πλυντήρια (γιούπι σιγανό... γιατί δεν έχω αυτή τη στιγμή ασιδέρωτα μέχρι να στεγνώσουν αυτά που άπλωσα), σκούπισα και σφουγγάρισα, ξεσκόνησα, έκανα το μπάνιο, ήρθαν μία φίλη της κόρης μου και ένας φίλος του γιου μου και παίζουν, τους έφτιαξα αυγόφετες και φάγανε, μάζεψα πάλι, έβαλα τα σιδερωμένα στη θέση τους και τώρα χριστουγεννοφτιάχνω στην κρεβατοκάμαρα μακριά από ΟΛΟΥΣ.... όσο αντέξω.... όσο αντέξω....

Ωχ.. καυγά ρε γμτ??? :roll::roll:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θυμαμαι αλλα,καταρρεω..ξεκινησα γενικη για να στρωσω,κουρτινες,τζαμια παντζουρια,αλλαξα σεντονια καθαρισα κουζινα πολυ καλα ντουλαπια μεσα τα ειχα κανει προχθες σημερα και εξωτερικα,μπανιο,μπαλκονια...εβαλα απειρα πλυντηρια και τα κουκλακια απο απο τα κοριτσια,εχω πολλα ασιδερωτα τα οποια ευελπιστω να γινουν αυριο..τωρα εκανα μπανακι και παω να διαβασω παραμυθακι στο κοριτσακι μου το μεγαλο για να κοιμηθει..

...ωχ βρε Αρετούλα μου... ψώφια είσαι ε? :roll:

777885dugw57gt25.gif

κοριτσια καλησπερα :) μολις σας διαβασα αλλα τα ξεχασα τα ποιο πολα:oops: εγω ειμαι σε τροχια παρτυ μικρου αυριο και εκανα διαφορα αφου τα αφησα ολλα για το τελος :rolleyes: τες-πα ειμαι σχεδον ετοιμη :rolleyes:

Περάσαμε μια ομορφη μέρα με το μπέμπη μας. Τρελαίνεται όταν είναι έξω! Εννοείται δεν έκανα το σίδερο!

stavroulitsa κι εγώ με τον άντρα μου έχουμε συχνα καυγάδες τελευταία. Μας έχει τσακίσει η κρίση κορίτσια όλους. Πρέπει να το παλέψουμε κι αυτό.

Καληνύχτα σε όλες!

Υ.Γ. Ωραία βολτα Ειρήνη!!! Έχω να κάνω τη διαδρομη αυτή πριν την εγκυμοσύνη.

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

εγω εκανα μερικες δουλιτσες εχτες, (καθαρισα κουζινα-εστρωσα κρεβατια κτλ) βγηκα εξω για εξωτερικες δουλειες κ μετα σουπερ μαρκετ λαικη. αφου φαγαμε κ μαζεψα εκανα ενα μπανακι κ φυγαμε για βολτα, πηγαμε στα στερ σινεμας στο ιλιον που εχει καφετεριες κ παιχνιδια για την μικρη. κατσαμε για καφε κ πηγα κ την μικρη στα παιχνιδια. γυρισαμε η μικρη ξεραθηκε κ εμεις φαγαμε σουβλακια. μετα ξεραθηκα κ εγω απο τις 11,30 κοιμαμαι. μου χρειαζοταν.

τωρα ηπια καφεδακι, τακτοποιησα την μικρη κ πηγε για λιγο στην γιαγια της (για ποσο????)κ ξεκιναω καμια δουλεια. ηδη εχω εχω βαλει ενα πλυντηριο της μικρης.

κ ευτυχως κοιμομαστε τις 2 τελευταιες νυχτες!!!!!

σας φιλω

Καλημερα ομορφες!!!Τι κάνετε/

Σημερα ευτυχως το παιδακι μου ειναι καλά και χωρις βηχα,οπότε ελπίζω να βγουμε καμια βολτιτσα αργοτερα.Εχθες εκανα λίγες δουλίτσες στο σπίτι,εφτιαξα ενα κεικ και επλυνα το φουρνο!!!!

Το βραδακι ,εψησε ο αντρας μου ,οπότε περασαμε ενα ησυχο βραδυ.

Το μεσημερι θα πάμε στη μαμά μου για φαγητο,οπότε δεν θα κανω τιποτα.

Ειρηνη ,πολύ ομορφη η φωτό σου,μεταφερει ενα ευχαριστο κλίμα.Μπραβο που περασατε ετσι ομορφα.Με γεια και τα ρουχαλάκια του γιου!

Ιρενε,ευχομαι να εχεις τα αποτελεσματα που επιθυμεις!Να το κανεις το τεστ.

Σταυρουλίτσα ,αυτα συμβαινουν δυστυχως ,το θεμα ειναι να μην λεγονται βαριες κουβεντες στους καβγαδες ,μας ,αυτες δεν γυρίζουν πίσω.Πήγαινε σημερα τη βολτα σου και μην μεινει μεσα ολο το σκ,κριμα ειναι.

Κικη ,πραγματικα ,μια χαρα τοο ρυθμισες το πρόγραμμά σου!Μπραβο που εβαλες και την κουβερτα.

Αρετη ,πολύ κουραζεσαι και ερχεται ολοκληρη εβδομαδα,πάρε τις ανασες σου ,δεν πειραζει εαν δεν ειναι ολα τελεια.

Αχ,εγω δεν ξερω πότε θα στρωσω ,θα το αφησω οσο γινεται πιο αργα,γιατι εχουν χαλάσει οι μοκετες μας και βγαζουν σκονη από κατω.Εννοειται ,οσο και να το σκουπίζω ,ολο και κατι μενει και δυστυχως επιβαρυνει τον μικρο στις αλλεργιες.

Αρηςαννα,τι εγινε τελικα με τη δουλεια?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα και καλη Κυριακη σε ολους!!!

Σταυρουλιτσα ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα..δυστυχως οπως εχουν γινει τα πραγματα και η ανασφαλεια και το οικονομικο δημιουργουν εκνευρισμο και φυσικα καυγαδες..σου στελνω μια αγκαλιτσα..

Ετοιλ καλα να περασετε σημερα στο παρτυ,να το χαιρεσαι το αγορακι σου..

Μαρια 81 καλως μας ηρθες να χαιρεσαι το παιδακι σου....

Ειρηνη πολυ κοσμο ειχε στο Μοναστηρακι ε?αν σου πω οτι και εγω για το πρωινο σκεφτομουνα βολτα θησειο-μοναστηρακι-πλακα..ποσο μου αρεσει..ειδομεν..

Η γενικη τελειωσε,τωρα εβαλα και την κουρτινα του σαλονιου να πλενεται να την κρεμασω αργοτερα και εχω να κανω και τα τζαμια του σαλονιου..τα χαλια στρωθηκαν ετοιμαστηκαμε για τον χειμωνα..το μεσημερι πρεπει οπωσδηποτε να σιδερωσω,ειναι βουνο..για σημερα θα κανω κοτοπουλακι με ρυζακι..αλλα πριν απο αυτα εχει βολτιτσα με τα παιδακια μου κια τον αντρουλη γιατι χθες δεν πηγαμε πουθενα με τις δουλειες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Χρυσα μπρβο για τον μικρουλη που ειναι καλυτερα.να βγειτε και την βολτιτσα σας,μην χαθει η Κυριακη..ναι εχεις δικιο αλλα σκεφτομαι οτι μεσα στην εβδομαδα ειναι πιο δυσκολο να γινουν πολλα πραγματα,εχουμε και τις δραστηριοτητες και το αλλο ειναι οτι δεν θελω να χανω τα απογευματα στις δουλειες,θελω να ''βλεπω''και τα παιδια..καλα να περασετε..

Κικη πολυ καλα εκανες και εστρωσες την κουβερτα..να την χαρεις..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφες!!!Τι κάνετε/

Σημερα ευτυχως το παιδακι μου ειναι καλά και χωρις βηχα,οπότε ελπίζω να βγουμε καμια βολτιτσα αργοτερα.Εχθες εκανα λίγες δουλίτσες στο σπίτι,εφτιαξα ενα κεικ και επλυνα το φουρνο!!!!

Καλημερα,καλημερα

χθες περασαμε πολυ ωραια,αχ το ειχα πολυ αναγκη τελικα να βρεθω με αγαπημενους ανθρωπους και να γελασω και στη Θεσσαλονικη χαμος παρα πολυ κοσμο κοριτσια αφου ψαχναμε και παρκινγκ πολυ ωρα αλλα και τραπεζι για να καθισουμε.

Το μπανιο τελικα δεν το εκανα γιατι ηρθε η αδερφη μου για καφεδακι με τα παιδια της οποτε σημερα και μπανιο και μαθηματα:evil:.Λεω ομως να τα τελειωσουμε μεχρι το μεσημερι να παμε καμια βολτουλα το απογευμα.

Χρυσα δεν φτανει που εκανες τη πιο μισητη δουλεια του πλανητη μας το εβαλες και με κοκκινα γραμματα μην τυχον και το προσπερασουμε:tongue::tongue:

Ο δικος μου ειναι χαλια αλλα τον αγνοω επιδεικτικα:oops::oops:

Ευχομαι σε ολες μια ομορφη και χαλαρη Κυριακη!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα κορίτσια! δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά και διαβάζω πού και πού τα νέα σας! Ειρήνη πριν από λίγες μέρες διάβασα για την περιπέτειά σας και χάρηκα που οι εξετάσεις του μιρκού σου είναι τελικά καθαρές! tintail ευχάριστα γιατο μωράκι και για το διαζύγιο! Όλα να πάνε καλά!

Έχω να σας κάνω μια ερώτηση: Μήπως ξέρετε την εταιρεία sofa company; έχει αγοράσει καμιά σας καναπέ από εκεί; Είμαστε -για άλλη μια φορά- σε αναζήτηση καναπέ γιατί πλέον δεν βλέπεται και δεν ... πατιέται ο παλιός μας (από Praktiker) και φοβόμαστε την ποιότητα του ΙΚΕΑ. Είμαστε μεταξύ του να πάρουμε καναπέ - γωνία Karlstad σαν αυτόν αλλά μπεζ:

21j7j89.jpg

(θα αλλάξουμε τα ποδαράκια με πιο ωραία)

αλλά είδαμε και έναν καναπέ - γωνία από το sofa company, αρκετά πιο ακριβό που γίνεται και κρεβάτι:

jrr4ug.jpg

Αναρωτιόμαστε αν είναι καλοί ποιοτικά αυτοί οι καναπέδες ή αν θα είναι σαν του ΙΚΕΑ. Δεν βρίσκω κριτικές πουθενά!

Τα φώτα σας κορίτσια παρακαλώ!:-):roll:

sACYp2.png

Κοριτσακια μου επιτελους μια ανασα!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Χτες το βραδυ το πηρα αποφαση, δεν μπορουσα πια να περπατησω απο τα πολλα παιχνιδια (και οχι μονο) κυριολεκτικα υπηρχε ενας χαμος, με εκνευριζε τρομερα, δεν πηγαινε αλλο, κι ετσι μολις κοιμηθηκανε εκατσα 2 ωρες γεματες και εκανα συμμαζεματα και ηρθε το σπιτι και εγινε ξανα περπατησιμο :lol::lol::lol::lol::tongue: και συμμαζεμενο!

Σας διαβασα κιολας ;)

Σημερα δεν ειχα μαγειρεμα, μου εφερε ο αντρας μου ετοιμο κοντοσουβλι και τηγανισα πατατουλες και ετοιμο!

Εβαλα και 3 πλυντηρια γιατι ειχα μερες και ειχαν μαζευτει, τα απλωσα εξω, και αραξα!

Δεν πηγα ακομη απο τους παππουδες γιατι λεμε να παμε το απογευμα οικογενειακως

Εχω σιδερο να κανω, ελπιζω κι ευχομαι, και πιατα για πλυσιμο αλλα δεν πτοουμαι, σιγουρα μεσα στη μερα θα τα τελειωσω!

επανερχομαι με τα σχολια μου

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

ευχαρηστω πολυ κοριτσια να ειμαστε γερες ολες και ολος ο κοσμος..... να χαιρομαστε τα παιδακια μας ....

μαρακι μου χρονια πολλα κι απο μενα καθυστερημενα, να χαιρεσαι και τον γιοκα σου, παντα υγεια!

vassiliki67 και Sailor_moon να χαιρεστε τους αντρες σας!

Κι εγώ ξυπνούσα κοντά στις 3.00 το πρωί και ίδρωνα... Τώρα το έχω ξεπεράσει αλλά το ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑ!!!!!!!

ναι, κι εγω ειχα παθει ψυχολογικα τοτε με αυτη την ταινια, φοβομουν ακομη και να παω να κανω ντους οταν ημουν μονη μου στο σπιτι, δεν ξερω, νομιζω πιο πολυ με φοβισε γιατι ηταν βασισμενη σε αληθινη ιστορια :roll:

Με τους ψυλλους υπάρχει θεμα τωρα τελευταια ,απ'ότι φαινεται. Δεν νομιζω πως η σκουπα θα σε βοηθησει,ψαξε το...Η συνυφαδα μου παλευει πανω από ενα χρονο να τους εξοντωσει,περυσι την Ανοιξη ψεξκασας εξωτερικα το σπίτι τους και επειδη ειμαστε κοντα φυγαμε και μειναμε στη μαμα μου για δυο ημερες.Ολο το καλοκαιρι ηταν ενταξει ακι σημερα με τη βροχη ξαναβρηκαν και ξαναψηκασαν...

εγω σκοπευω να ακολουθησω αυτο: http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=43&t=154775 απλα δεν θα βαλω αυτο το φαρμακο, αλλα ενα απλο αεροζολ. Και ο Θεος βοηθος! Αγορασαμε την ηλεκτρικη (ζητωωω!) αλλα ακομη δεν εχουμε κανει τιποτα γιατι ο αντρας μου εχει φουλ δουλεια κι αυτος, και φυσικα τον χρειαζομαι, και πρεπει να ειναι και μερα, να εχει ηλιο κτλ.

Επίσης ξέχασα να σας πώ ότι σήμερα κλείνουμε 15χρόνια μαζί με τον αντρούλη μου.

να ζησετε!

να σας δειξω και τι εφτιαξα με τον μικρο μου για να κερασει τα παιδια στο σχολειο την παρασκευη :D

γαλαζοπρασινα κουλουρακια πορτοκαλιου επικαλυμενα με σοκολατα και τρουφα!

τα πακεταραμε ανα δυο για το καθε παιδακι και βουαλα!

2013-11-08083029_zps40b49cea.jpg?t=1384088267

2013-11-08083040_zpsd15bbd8f.jpg?t=1384088312

2013-11-08091121_zps8a7aec10.jpg?t=1384088353

2013-11-08091209_zps984984c4.jpg?t=1384002049

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...