Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έγραψα κι άλλο μνα το πρωί αλλά μετά μάλλον δεν πάτησα υποβολή!!!

Κρίμα γιατί είχα σχολιάσει πολλά και τώρα βαριέμαι να τα ξαναγράφω!!!

Έφτιαξα τρουφάκια μανταρίνι και λικέρ χτες.Η κόρη μου τα τσάκισε,δεν περίμενα να της αρέσουν.

Έχω και 2 μέρες καθυστέρηση αλλά δεν θέλω να χαίρομαι ακόμη...Πόσο να περιμένω για να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου χαίρομαι που περάσατε καλά...!

Καλέ Σταυρουλίτσα πριν αντί να γράψω το δικό σου όνομα έγραψα της Βικτωρίας...Μα τι ούφο.Πάντως μην αγχώνεσαι μωρέ όλα θα γίνουν.Κάνε τα απαραίτητα στο σπίτι,ότι μπορείς μην ζορίζεσαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, άπλωσα και το τελευταίο πλυντήριο, φάγαμε χυλοπιτες με κιμά, το πρωί κατεβήκαμε με την κορη μου και πήραμε 2 δωράκια γιατι μπορει να παμε επίσκεψη αύριο σε έναν ξαδελφο μου που γιόρταζε η γυναίκα του! Τώρα η μικρή κοιμάται και ξάπλωσα και εγω!

καλημερα όμορφες,

κι εγω σας γραφω απο τη δουλεια, αυτο το Σαββατο με σκοτωνει, και ειδικα σημερα με τον ηλιο, τι δουλειες θα ειχα κανει!!!

Κανενα νεο ακομα απο τα αφεντικα, ερχονται σε λιγο, θα δουμε, εχω αγωνια.

Περιμενω και να με πληρωσει για τον Οκτωβρη, δεν εχω παρε μια!

Βεβαια όπως θα τα παρω ετσι θα φυγουν:(

Ασς βαλω λιγο πετρελαιο τουλαχιστον και να πληρωσω δεη, στεγαστικο και παλι δεν φτανουν, αχ!!!

Και ο αντρουλης θελει να βγουμε σημερα, που να παμε ρε Καραμήτρο?

Αφου ειναι μετρημενα κουκια.

Θα σας διαβασω σε λιγο, τωρα να οργανωθω λιγο στη δουλεια.

Καλη σας συνέχεια!

Τι να πω υπομονή, μακάρι να σε πληρώσουν άμεσα, δουλεύεις κάθε Σάββατο? τουλάχιστον σχολάς στην ώρα σου ή.......

Και εμείς λέμε για έξοδο σημερα τα δυο μας, μάλλον σινεμά, ειδώμεν!

Λιλά ,αυτο ηταν οτι επρεπε για τα χερια σου!Ευτυχως που δενειχατε ατυχημα!

Εγω κλαιω το Σαββατιατικο πρωινό μας ,συνηθως ειναι ημερα που γυριζουμε αλλα ετσι οπως ειναι ο μικρος δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα.Εχθες ηταν καλύτερα,σημερα εχει ξεκινησει ο βηχας της λαρυγγιτιδας,τον εχει λιωσει και προσπαθω να μην του δωσω κορτιζονη,ελπίζω να τα καταφερουμε.

Από δουλειες εχθες δεν εκανα τιποτα ,αφου το σπίτι ηταν ενταξει και ασχοληθηκα με τον μικρο,παιξαμε διαβασαμε και εκανα και τα μποτε μου.

Ευτυχώς δεν λες τίποτα, περαστικά στον μικρό σου, ελπίζω να ειναι ολο και καλυτερα!

Ηλιόλουστες σουσουραδίτσες μου καλησπέρα! :P:p:p

Εμείς σήμερα, είδαμε τον ήλιο και εννοείται τα παρατήσαμε όλα και φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεε! :tongue::tongue: Πόσες τέτοιες ηλιόλουστες ημέρες θα μας κάνει ακόμα;;; Λιγες φαντάζομαι, οπότε είπαμε να το εκμεταλλευτούμε.

Μετά, πήγαμε για κάποια πραγματάκια του φιογκακίου και...:

Σας φιλώ όλες και σας ευχομαι να έχετε ένα υπέροχο Σ/Κ.

Υπέροχα όλα, με το καλο να τα φορέσει και νατα χαρεί, καλα να περάσετε!

Αχ τί ωραία που τα λες και περισσότερο τί ωραία που τα κάνετε όλα αυτά!!!

Εγώ ακόμη είμαι στο μαγαζί, θα φύγω σε λίγο, φαγητό δεν έχω φτιάξει άρα... πρέπει να μαγειρέψω, ούτε ξέρω σε τί κατάσταση θα βρω τα παιδιά, αν θα έχουν διαβάσει κάτι (είχαν αγγλικά το πρωί και τα δύο), πρέπει να μαζέψω και λιγάκι το δόλιο σπιτάκι, να απλώσω το πλυντήριο που έβαλα να πλένει τη νύχτα και να μαζέψω τα απλωμένα από εχθές, να μαζέψω αυτά που θα φάμε και μετά.... να συνεχίσω να φτιάχνω χριστουγεννιάτικα. Για βολτούλα... ούτε λόγος, ούτε διάθεση και ούτε χρόνος. Αύριο πάλι δουλειές, να βάλω και καμία σκούπα και να ξεσκονίσω, να φτιάξω πάλι και... έχει ο Θεός. Να είμαστε καλά!!!

Πού θα πάει;;;;;;;

Θα φτιάξουν τα πράγματα δεν θα φτιάξουν;;;;;;;

Φορτωμένο το προγραμμα σου, τι να πω, υπομονη όπως λες που θα παει θα φτιάξουν τα πράγματα! Τι χριστουγεννιάτικα φτιάχνεις, διακοσμητικά?

Καλη συνέχεια σε όλα τα κορίτσια!

nJ2dp3.png

Έγραψα κι άλλο μνα το πρωί αλλά μετά μάλλον δεν πάτησα υποβολή!!!

Κρίμα γιατί είχα σχολιάσει πολλά και τώρα βαριέμαι να τα ξαναγράφω!!!

Έφτιαξα τρουφάκια μανταρίνι και λικέρ χτες.Η κόρη μου τα τσάκισε,δεν περίμενα να της αρέσουν.

Έχω και 2 μέρες καθυστέρηση αλλά δεν θέλω να χαίρομαι ακόμη...Πόσο να περιμένω για να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης???

Με δυο μέρες καθυστερηση οποιο τεστ και να παρεις πιστευω θα σου δειξει.

Αντε, με το καλο, ενημερωσε μας...

Εγω το ειχα κανει 2 μερες πριν την καθυστερηση και με βραδινα ουρα και παλι εδειξε.

Φιλια!

aris17anna14 την άλλη φορά είχα 14 μέρες καθυστέρηση και τελικά δεν ήμουν έγκυος και απογοητεύτηκε τόσο πολύ ο άντρας μου που τώρα ούτε καν το πιστεύει...Οπότε λέω να περιμένω κι άλλο λίγο και μετά να κάνω τεστ...Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,εννοείται θα σας ενημερώσω για ότι γίνει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Ελπίζω να περνάτε ένα όμορφο σ/κ!

Νυστάζωωω αλλά δεν το 'χω καθόλου με τον μεσημεριανό ύπνο. Νιώθω ότι χάνω το χρόνο μου :rolleyes:. Το πρωί, αφού με ξύπνησε το βλαστάρι μου στις 8:30, καθάρισα σχολαστικά τα υ/δ μας (καλό ξεσκόνισμα, τζάμια, φωτιστικά, αέρισμα μαξιλαριών, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, αλλαγή σεντονιών) κι έστρωσα το χαλί στο δωμάτιο της μικρής. Πόσο ζέστανε ο χώρος!

Επίσης, Ειρήνη μου, σε θυμήθηκα που έγραφες σε ένα παλιό ποστ για πράγματα στο σπίτι, που τα θεωρούμε "καλά" και τα κρατάμε για τη "σωστή" περίσταση με αποτέλεσμα να μην τα χαιρόμαστε κι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω στο κρεββάτι μας μια υπέροχη μάλλινη πολύχρωμη κουβέρτα που μου είχε πλέξει η γιαγιάκα μου και δεν την έστρωνα. Πόσο χάρηκα που το έκανα! Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πλύσιμό της στο τέλος της σεζόν αλλά πραγματικά χαλάλι. Είναι τόσο όμορφη ή τουλάχιστον εμένα έτσι μου φαίνεται, μπορεί και για συναισθηματικούς λόγους.

Μετά έκανα ένα καλό πέρασμα την κουζίνα (πάγκους, εστίες, μικροσυσκευές, το ψυγείο και τα ντουλάπια εξωτερικά κι ένα ξεσκόνισμα το σαλόνι οπότε και τα παράτησα και πήγα για καφεδάκι με την αδερφή μου και την ξαδέρφη μου στη λιακάδα. Το μεσημέρι σαββιατιάτικη περίθαλψη στην πεθερούλα και τώρα χαλάρωση γιατί μόλις ξυπνήσει η οικογένεια θέλω να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω κουζίνα σαλόνι και να στρώσουμε με τον Θ τα χαλιά. Το μπάνιο θα περιμένει ως αύριο το πρωί για να βολτάρουμε οικογενειακώς το απόγευμα :-D. Νομίζω μια χαρά μου βγήκε!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Χρύσα, ελπίζω να μείνει εκεί ο μικρός. Είδες τελικά ίσως καλύτερα που δεν τον έστειλες χθες.

RavT, κρίμα για τη δουλειά! Και πιο κρίμα που μεταθέτει το όνειρο.

Ειρήνη, με γεια σας! Έτσι να συνεχίσει το σ/κ!

Δεν έχω προλάβει να φτιάξω ακόμη τις ντουλάπες από καλοκαιρινά σε χειμερινά.:oops:

Κι εμείς που τα φτιάξαμε τι καταλάβαμε; Τα καμαρώνουμε στη ντουλάπα. Μην αγχώνεσαι!

Εγώ πειράζει που χαίρομαι :tongue:; Πόσο μ' αρέσει ν' ακούω τέτοια νέα! Γλυκιά αγωνία! Ζηλεύω τρυφερά :D!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Γεια σας κοριτσαρες

κι εγω δουλιτσες σημερα μονο το μπανιο δεν εκανα αλλα λεω να κανω ενα ντου σε λιγο για να μην κανω ΤΙΠΟΤΑ αυριο.

Εμεις σημερα θα βγουμε με τον αντρουλη και τους κουμπαρους και πολυ χαιρομαι γι αυτο εχουμε καιρο να βγουμε.

Ειρηνακι εγω λεω αν αντεχεις να περιμενεις μια βδομαδα,μακαρι να εισαι.

Ειρηνη με γεια τα ρουχαλακια σας ωραιες, οι βολτες, αχ δεν θελω να τελειωσει αυτη η λιακαδα και ν'αρχισει το κρυο.

Καλο ΣΚ σε ολες καλα να περνατε ο,τι κι αν κανετε,φιλια.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Ωχ stavroulitsa πολυ αγχωμένη σε "ακουω" , μήπως να εκανες λιγο το κοροιδο και να έκανες κατι που να σε ευχαριστει, και μετα τα κεφάλια μέσα!!!:lol::lol:

Αχ καλή μου... δεν υπάρχει χρόνος να κάνω κάτι που να ευχαριστεί αποκλειστικά εμένα... απλά και ευτυχώς για αυτά που φτιάχνω τώρα για το μαγαζί, είμαι χαρούμενη που δημιουργώ και μάλλον για την ώρα αυτό μου φτάνει.

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου χαίρομαι που περάσατε καλά...!

Καλέ Σταυρουλίτσα πριν αντί να γράψω το δικό σου όνομα έγραψα της Βικτωρίας...Μα τι ούφο.Πάντως μην αγχώνεσαι μωρέ όλα θα γίνουν.Κάνε τα απαραίτητα στο σπίτι,ότι μπορείς μην ζορίζεσαι

Πρώτον και σημαντικό... για το τεστ εγκυμοσύνης περίμενε μία-δύο ημέρες ακόμη (αν μπορείς βέβαια γιατί εγώ άρχισα να κάνω τα τεστ πριν ακόμη έχω καθυστέρηση χαχαχα)... είναι και ακριβά τα άτιμα τα τεστ!!!

Τώρα για το σπίτι.........

Καλημέρα' date=' άπλωσα και το τελευταίο πλυντήριο, φάγαμε χυλοπιτες με κιμά, το πρωί κατεβήκαμε με την κορη μου και πήραμε 2 δωράκια γιατι μπορει να παμε επίσκεψη αύριο σε έναν ξαδελφο μου που γιόρταζε η γυναίκα του! Τώρα η μικρή κοιμάται και ξάπλωσα και εγω!

Φορτωμένο το προγραμμα σου, τι να πω, υπομονη όπως λες που θα παει θα φτιάξουν τα πράγματα! Τι χριστουγεννιάτικα φτιάχνεις, διακοσμητικά?

[/quote']

Υπομονή.... υπομονή.... όπως έλεγε και ο "Μπιθικωτσήηηηςςςς"

"κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός....."

Μάλλον όμως έχουμε πέσει σε περίοδο βαθιάς και συνεχούς "συννεφιάς"!!!

Τώρα που στο μαγαζί η δουλειά έχει μειωθεί πολύ λόγω του ότι δεν γίνονται πολλοί γάμοι και βαπτίσεις το χειμώνα, φτιάχνουμε χειροποίητα χριστουγεννιάτικα λόγω γιορτών. Ξέρεις, στεφάνια, γούρια τέτοια πράγματα... προσπαθούμε.....

Λοιπόν...

από τις 4 και... που γύρισα από το μαγαζί... και αφού έριξα και ένα τρικούβερτο καυγά με τον "καλό μου"... έφτιαξα φακές, φάγαμε, μάζεψα τραπέζι και έβαλα πλυντήριο πιάτων, μάζεψα τα στεγνά απλωμένα ρούχα, άπλωσα αυτά που είχαν πλυθεί το βράδυ, σιδέρωσα 5 πλυντήρια (γιούπι σιγανό... γιατί δεν έχω αυτή τη στιγμή ασιδέρωτα μέχρι να στεγνώσουν αυτά που άπλωσα), σκούπισα και σφουγγάρισα, ξεσκόνησα, έκανα το μπάνιο, ήρθαν μία φίλη της κόρης μου και ένας φίλος του γιου μου και παίζουν, τους έφτιαξα αυγόφετες και φάγανε, μάζεψα πάλι, έβαλα τα σιδερωμένα στη θέση τους και τώρα χριστουγεννοφτιάχνω στην κρεβατοκάμαρα μακριά από ΟΛΟΥΣ.... όσο αντέξω.... όσο αντέξω....

Καλησπέρα κορούλες μου.

Τι κανετε?

Εμείς γυρίσαμε πριν μισή ωρίτσα περίπου. Βόλτες, βόλτες και πάλι βόλτες, κόρες! :tongue:

Αφού ολοκληρώσαμε τα διαβάσματα του σχολείου, ξεκουραστήκαμε. Τηλεορασούλα και χαλαρουϊτές! :tongue:

Κάποια στιγμή μας την βάρεσε και φύγαμε! Εριξα την ιδέα να πάμε Μοναστηράκι και.. βουρ!

Βρήκαμε να παρκάρουμε (!!!!) και ξεκίνησε το βράδυ μας... κόρες, τι υπέροχα ήταν... οι μυρωδιές, το βράδυ, ο κόσμος... χαμός γινόταν! Ανεβήκαμε όλη την Ερμού, από την Καπνικαρέα και κατεβήκαμε από την Μητροπόλεως μέχρι το Μοναστηράκι και επιστρέψαμε από την Πλάκα... τέλεια βόλτα!

Γινόταν...

PB090172_zpsf4d8fde5.jpg

Καλή ξεκούραση σε όλες και καλό βράδυ!

777885dugw57gt25.gif

Τι κανετε κοριτσια μου?

Καταρχας να πω χρονια πολλα για χθες..Ναυτακι να τον χαιρεσαι τον αντρα σου..

Μαριαννα να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου..

Τινα μπραβο κοπελα για το μπεμπακι και για την ομαλη εκβασ σχετικα με το διαζυγιο..

Χρυσα περαστικα στον μικρουλη σου,ελπιζω να ειναι καλυτερα..

Γιωτα μεγαλο μανικι τραβας..τουλαχιστον να αναρρωσει η μικρη για να κοιμασαι τα βραδυα..να προσεχεις..

Ειρηνη μου μεγεια τα πραγματακια του μικρου..καλα οι γαλοτσες απαιχτες..

Irene ευχομαι συντομα να εχεις τα καλυτερα νεα..

Βασια μακαρι να εχεις μια θετικη απαντηση..

Δεν θυμαμαι αλλα,καταρρεω..ξεκινησα γενικη για να στρωσω,κουρτινες,τζαμια παντζουρια,αλλαξα σεντονια καθαρισα κουζινα πολυ καλα ντουλαπια μεσα τα ειχα κανει προχθες σημερα και εξωτερικα,μπανιο,μπαλκονια...εβαλα απειρα πλυντηρια και τα κουκλακια απο απο τα κοριτσια,εχω πολλα ασιδερωτα τα οποια ευελπιστω να γινουν αυριο..τωρα εκανα μπανακι και παω να διαβασω παραμυθακι στο κοριτσακι μου το μεγαλο για να κοιμηθει..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...