Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γιώτα, αφού συνήλθε η μικρή θα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα και το υπόλοιπο είναι προσωρινό. Εκείνος πώς πάει;

Δέσποινα, ένα ποστ φουλ καλά νέα! Έτσι να συνεχίσεις!

Μαριάννα, να το χαίρεστε το αγόρι σας! Κι όσο για τ' άλλα, έχεις πολλά καρπούζια κάτω απ' την ίδια μασχάλη: δυο σπίτια, δυο μικρά, ένα εκ των οποίων γαντζωμένο πάνω σου, παππουδογιαγιάδες... λογικό μου φαίνεται κάποιες φορές να πελαγώνεις.

Έτσι περνάει αυτές τις ημέρες ο χρόνος μου, απλά νομίζω ότι τώρα που φτιάχνω, την ώρα που φτιάχνω αν και κουράζομαι, είμαι πιο γεμάτη και χαρούμενη.

Τι ωραία που διαβάζεται αυτή η πρόταση! :)

Κική το ρυζόγαλο αν δεν βάλεις κορν φλάουρ κλπ θέλει να είσαι απο πάνω και να ανακατεύεις....όπως τα λές....με το κορν φλάουρ πήζει πιο έυκολα! Εγώ δε βάζω πάντως........

Καλέ, ναι! Σαν τον Πανοραμίξ ένα πράγμα! :lol:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλες!!

Μαριάννα να χαίρεσαι το αγορι σου!

Τίνα μπράβο, όλα τέλεια λοιπόν!!

Γιώτα αντε να αναρρώσει η μικρούλα σου, να μην εχεις δυο "αρρωστούληδες"...

αχχ σήμερα εχει φουλ βόλτες το πρόγραμμά μας και παιδότοπο!!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημερα ομορφες!Καλό Σαββατοκυριακο να εχουμε,να απολαυσουμε τις οικογένειές μας!.

Γιωτα ,που θα πάει θα περασει δε θα περασει? Βαλε τα δυνατα σου και συνεχισε!Ελπίζω το κοριτσακι σου τουλάχιστον να μην σε ξενυχταει από δω και μπρος.

Τινα,μπραβο,ομορφα νεα!

Σταυρουλίτσα,νομιζω η ευχαριστηση αντισταθμιζει την κουραση,καλές δημιουργιες!

Κική,καλοφαγωτα βρε τα χρηματα.Μη μου πεις πως δεν ξερεις τι να τα κανεις???Γι'αυτο υπάρχουν οι λογαριασμοι,μην ψαχνομαστε για το που θα τα δωσουμε.

Μαριαννα ,κοοιτα να κανεις τα βασικα ,αυτα που θεωρεις εσυ απαραιτητα ,και μην ψαχνεσαι για τα υπόλοιπα ,αφου ειναι δυσκολη η περιοδος.Να χαιρεσαι το αγγελούδι σου!

Λιλά ,αυτο ηταν οτι επρεπε για τα χερια σου!Ευτυχως που δενειχατε ατυχημα!

Νασια να ζησετε ,παντα ευτυχισμενοι με τον αντρα σου!

Μιρτουλα,καλά να περασετε σημερα!

Εγω κλαιω το Σαββατιατικο πρωινό μας ,συνηθως ειναι ημερα που γυριζουμε αλλα ετσι οπως ειναι ο μικρος δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα.Εχθες ηταν καλύτερα,σημερα εχει ξεκινησει ο βηχας της λαρυγγιτιδας,τον εχει λιωσει και προσπαθω να μην του δωσω κορτιζονη,ελπίζω να τα καταφερουμε.

Από δουλειες εχθες δεν εκανα τιποτα ,αφου το σπίτι ηταν ενταξει και ασχοληθηκα με τον μικρο,παιξαμε διαβασαμε και εκανα και τα μποτε μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα όμορφες,

κι εγω σας γραφω απο τη δουλεια, αυτο το Σαββατο με σκοτωνει, και ειδικα σημερα με τον ηλιο, τι δουλειες θα ειχα κανει!!!

Κανενα νεο ακομα απο τα αφεντικα, ερχονται σε λιγο, θα δουμε, εχω αγωνια.

Περιμενω και να με πληρωσει για τον Οκτωβρη, δεν εχω παρε μια!

Βεβαια όπως θα τα παρω ετσι θα φυγουν:(

Ασς βαλω λιγο πετρελαιο τουλαχιστον και να πληρωσω δεη, στεγαστικο και παλι δεν φτανουν, αχ!!!

Και ο αντρουλης θελει να βγουμε σημερα, που να παμε ρε Καραμήτρο?

Αφου ειναι μετρημενα κουκια.

Θα σας διαβασω σε λιγο, τωρα να οργανωθω λιγο στη δουλεια.

Καλη σας συνέχεια!

Καλημέρα κορίτσια. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και την ενθάρρυνση. Όντως με το μωρό άλλαξε όλη η ζωή μου οπότε και το νοικοκυριό μου χρειάζεται αναδιάρθρωση.

Με τόσες συνταγές για ρυζόγαλο που βάλατε θα φτιάξω κι εγώ. Αρέσει πολύ στον άντρα μου αλλά εγώ δεν έχω επιχειρήσει να του το φτιάξω.

Χθες έκανα άπειρες δουλειές και μου έμεινε μόνο το σίδερο. Δεν έχω προλάβει να φτιάξω ακόμη τις ντουλάπες από καλοκαιρινά σε χειμερινά.:oops:

Σήμερα έχω μόνο μαγείρεμα για μας και θα βγάλουμε το μωρό βολτούλα. Αν με αφήσει ο μικρούλης μπορεί να κάνω και λίγο σίδερο.

Φιλάκια σε όλες

h6cQp3.png

Καλημέρα σε όλες και περαστικά σε όσους ταλαιπωρούνται.

Εγώ δυο μέρες τώρα τα πρωινά τα έτρωγα στον οδοντίατρο και για πρώτη φορά υποφέρω μετά από σφράγισμα. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα και θα χαπακωθώ βεβαίως ώστε να δουλέψω.

Ταυτόχρονα με οδοντίατρο έτρεχα για κάποια δικαιολογητικά αλλά τσάμπα έτρεχα. Σας το χα γράψει πως δεν χαίρομαι μέχρι να αρχίσω και κάτι ήξερα... Η αίτηση είχε γίνει από σχολή, η γραμματεία της οποίας έκανε λάθος στο ποσό του εισοδήματος και όπως είναι απόλυτα λογικό θα κοπώ. Κρίμα μόνο για ένα λόγο... Γιατί εδώ που μας έφτασαν, τόλμησα να ονειρευτώ πως με αυτά τα χρήματα θα μπορέσω να προχωρήσω σε 2ο παιδί...

Δεν πέφτουμε όμως! Ας μην βρίσκουμε δουλειά, ας μην ξέρουμε πως θα βγει ο μήνας, έρχονται Χριστούγεννα! Αυτή η περίοδος είναι πολύ δημιουργική για εμένα και με βοηθάει στον ψυχολογικό τομέα τουλάχιστον.

Οι δουλειές έχουν πάει πίσω καθώς χθες δεν κατάφερα να κάνω την εβδομαδιαία γενική μου η οποία μεταφέρεται για τη Δευτέρα αλλά ευτυχώς είχα κάνει ένα καλό καθάρισμα την Τετάρτη!

Καλό σαββατοκύριακο να έχετε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα όμορφες,

κι εγω σας γραφω απο τη δουλεια, αυτο το Σαββατο με σκοτωνει, και ειδικα σημερα με τον ηλιο, τι δουλειες θα ειχα κανει!!!

Κανενα νεο ακομα απο τα αφεντικα, ερχονται σε λιγο, θα δουμε, εχω αγωνια.

Περιμενω και να με πληρωσει για τον Οκτωβρη, δεν εχω παρε μια!

Βεβαια όπως θα τα παρω ετσι θα φυγουν:(

Ασς βαλω λιγο πετρελαιο τουλαχιστον και να πληρωσω δεη, στεγαστικο και παλι δεν φτανουν, αχ!!!

Και ο αντρουλης θελει να βγουμε σημερα, που να παμε ρε Καραμήτρο?

Αφου ειναι μετρημενα κουκια.

Θα σας διαβασω σε λιγο, τωρα να οργανωθω λιγο στη δουλεια.

Καλη σας συνέχεια!

Μπορείς να βρεις κάτι από εδώ και να πάτε: http://www.forfree.gr/event.php?pageid=2&id=15715

(Η δεη παίρνει αύξηση 18%, ίσως και παραπάνω :evil::evil::evil: )

Καλημέρα :)

Μπορείς να βρεις κάτι από εδώ και να πάτε: http://www.forfree.gr/event.php?pageid=2&id=15715

(Η δεη παίρνει αύξηση 18%, ίσως και παραπάνω :evil::evil::evil: )

Καλημέρα :)

Καλημέρα , Ευχαριστω για την προταση renata μου!

Το αλλο σχολιο για τη δεη κανω πως δεν το βλεπω8-)8-):cool:

Διαφημίσεις

Ηλιόλουστες σουσουραδίτσες μου καλησπέρα! :P:p:p

Εμείς σήμερα, είδαμε τον ήλιο και εννοείται τα παρατήσαμε όλα και φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεε! :tongue::tongue: Πόσες τέτοιες ηλιόλουστες ημέρες θα μας κάνει ακόμα;;; Λιγες φαντάζομαι, οπότε είπαμε να το εκμεταλλευτούμε.

Αρχικά, με τα πόδια, πήγαμε για δώρο της γιαγιάς μας. Κοιτάξαμε για κολώνια... για μπλούζα αλλά καταλήξαμε σε μία υπέροχη νυχτικιά. Ελπίζω να της αρέσει, θα της την δώσουμε αύριο! :P

Μετά, πήγαμε για κάποια πραγματάκια του φιογκακίου και...:

Βρακάκια {μεγαλώνουμε και τα χρειαζόμαστε! :tongue: }

PB090173_zps12a7ce93.jpg

Καλτσούλες, με ρόμβους, που τις λατρεύω! :P

PB090172_zps0d172332.jpg

Τα φετινά μας γαντάκια, σε μπλε-κόκκινο:

PB090171_zps4c567afc.jpg

Και τέλος, οι φετινές {και για του χρόνου, γιατί τις παίρνουμε πάντα μεγαλύτερες} γαλότσες!!! Επιτέλους, πήραμε!

PB090170_zps15205fb5.jpg

Είχαμε σε κίτρινο και τώρα πήραμε τον κ. Μουστάκια, σε κόκκινο! :lol::lol::lol:

Μετά, πήραμε το αμαξάκι μας και φύγαμε για καφεδάκι και παιχνίδι. Είχα κανονίσει με μία φίλη και συναθλήτρια στο tae, να πιούμε καφέ και να παιξουν τα μικρά μας... πραγματικά περάσαμε υπέροχα. Και εγώ με την κοπέλα και τα παιδάκια μας.

Επιστρέψαμε 13.30 και αφού πήραμε ψωμάκι ήρθαμε σπίτι μας.

Τώρα ψιλο-διαβάζουμε {κάναμε και κάποια χθες} και σε λίγο θα χαλαρώσουμε με τηλεορασούλα και αγκαλιές. Το απόγευμα και πάλι βόλτες...:tongue:

Σας φιλώ όλες και σας ευχομαι να έχετε ένα υπέροχο Σ/Κ.

777885dugw57gt25.gif

Εμείς σήμερα, είδαμε τον ήλιο και εννοείται τα παρατήσαμε όλα και φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεε! :tongue::tongue: Πόσες τέτοιες ηλιόλουστες ημέρες θα μας κάνει ακόμα;;; Λιγες φαντάζομαι, οπότε είπαμε να το εκμεταλλευτούμε.

Αρχικά, με τα πόδια, πήγαμε για δώρο της γιαγιάς μας. Κοιτάξαμε για κολώνια... για μπλούζα αλλά καταλήξαμε σε μία υπέροχη νυχτικιά. Ελπίζω να της αρέσει, θα της την δώσουμε αύριο! :P

PB090173_zps12a7ce93.jpg

PB090172_zps0d172332.jpg

PB090171_zps4c567afc.jpg

Και τέλος, οι φετινές {και για του χρόνου, γιατί τις παίρνουμε πάντα μεγαλύτερες} γαλότσες!!! Επιτέλους, πήραμε!

PB090170_zps15205fb5.jpg

Μετά, πήραμε το αμαξάκι μας και φύγαμε για καφεδάκι και παιχνίδι. Είχα κανονίσει με μία φίλη και συναθλήτρια στο tae, να πιούμε καφέ και να παιξουν τα μικρά μας... πραγματικά περάσαμε υπέροχα. Και εγώ με την κοπέλα και τα παιδάκια μας.

Τώρα ψιλο-διαβάζουμε {κάναμε και κάποια χθες} και σε λίγο θα χαλαρώσουμε με τηλεορασούλα και αγκαλιές. Το απόγευμα και πάλι βόλτες...:tongue:

Μπράβο σας Ειρήνη μου, πολυ ωραια τα περιγραφεις, περασατε τελεια.

Ευχομαι και η απογευματινη σας βολτα να ειναι ωραια!

Διαβαστε πρωτα να "ξενοιαστειτε" που έλεγε και η γιαγιουλα μου;)

Μπράβο σας Ειρήνη μου, πολυ ωραια τα περιγραφεις, περασατε τελεια.

Ευχομαι και η απογευματινη σας βολτα να ειναι ωραια!

Διαβαστε πρωτα να "ξενοιαστειτε" που έλεγε και η γιαγιουλα μου;)

Ξεχασα, ωραια πραγματακια ψωνισατε, με υγεια να τα φορεσει!!!

PB090173_zps12a7ce93.jpg

PB090172_zps0d172332.jpg

PB090171_zps4c567afc.jpg

PB090170_zps15205fb5.jpg

Αχ τί ωραία που τα λες και περισσότερο τί ωραία που τα κάνετε όλα αυτά!!!

Εγώ ακόμη είμαι στο μαγαζί, θα φύγω σε λίγο, φαγητό δεν έχω φτιάξει άρα... πρέπει να μαγειρέψω, ούτε ξέρω σε τί κατάσταση θα βρω τα παιδιά, αν θα έχουν διαβάσει κάτι (είχαν αγγλικά το πρωί και τα δύο), πρέπει να μαζέψω και λιγάκι το δόλιο σπιτάκι, να απλώσω το πλυντήριο που έβαλα να πλένει τη νύχτα και να μαζέψω τα απλωμένα από εχθές, να μαζέψω αυτά που θα φάμε και μετά.... να συνεχίσω να φτιάχνω χριστουγεννιάτικα. Για βολτούλα... ούτε λόγος, ούτε διάθεση και ούτε χρόνος. Αύριο πάλι δουλειές, να βάλω και καμία σκούπα και να ξεσκονίσω, να φτιάξω πάλι και... έχει ο Θεός. Να είμαστε καλά!!!

Πού θα πάει;;;;;;;

Θα φτιάξουν τα πράγματα δεν θα φτιάξουν;;;;;;;

Αχ τί ωραία που τα λες και περισσότερο τί ωραία που τα κάνετε όλα αυτά!!!

Εγώ ακόμη είμαι στο μαγαζί, θα φύγω σε λίγο, φαγητό δεν έχω φτιάξει άρα... πρέπει να μαγειρέψω, ούτε ξέρω σε τί κατάσταση θα βρω τα παιδιά, αν θα έχουν διαβάσει κάτι (είχαν αγγλικά το πρωί και τα δύο), πρέπει να μαζέψω και λιγάκι το δόλιο σπιτάκι, να απλώσω το πλυντήριο που έβαλα να πλένει τη νύχτα και να μαζέψω τα απλωμένα από εχθές, να μαζέψω αυτά που θα φάμε και μετά.... να συνεχίσω να φτιάχνω χριστουγεννιάτικα. Για βολτούλα... ούτε λόγος, ούτε διάθεση και ούτε χρόνος. Αύριο πάλι δουλειές, να βάλω και καμία σκούπα και να ξεσκονίσω, να φτιάξω πάλι και... έχει ο Θεός. Να είμαστε καλά!!!

Πού θα πάει;;;;;;;

Θα φτιάξουν τα πράγματα δεν θα φτιάξουν;;;;;;;

Ωχ stavroulitsa πολυ αγχωμένη σε "ακουω" , μήπως να εκανες λιγο το κοροιδο και να έκανες κατι που να σε ευχαριστει, και μετα τα κεφάλια μέσα!!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...