Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έλα βρε Γιωτάκι,τώρα σε σκεφτόμουν!!!Υπομονή βρε συ που θα πάει όλα θα περάσουν και θα βρείτε πάλι τους ρυθμούς σας!!!Λόγω της αρρώστιας της τα ξενύχτια ή δεν κοιμάται το καλό μου???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια, ελπιζω να σας βρησκω ολες καλα! Εγω εχω λιωσει, το βραδυ ξενυχτι με την μικρη κ την μερα τρεξιμο. Στο σπιτι κανω μονο κρεβατια-χλωρινη στο μπανιο-πιατα κ συμμαζεμα κ φυσικα την φροντιδα της μικρης που ηταν κ αρρωστη κ δεν ετρωγε τιποτα. Σημερα ειναι η πιο χαλαρη μου μερα, μολις ξαπλωσα για λιγο να ισιωσω. Η μικρη ειναι καλα τωρα κ σημερα εφαγε ευτυχως. Δυσκολα πολυ δυσκολα περναω... Σας φιλω παω να σας διαβασω οσο μπορεσω

Έλα βρε Γιωτάκι,τώρα σε σκεφτόμουν!!!Υπομονή βρε συ που θα πάει όλα θα περάσουν και θα βρείτε πάλι τους ρυθμούς σας!!!Λόγω της αρρώστιας της τα ξενύχτια ή δεν κοιμάται το καλό μου???

Λογω της αρρωστιας. Γραφω απο το κιν κ δεν μπορω πολλα.

Καλησπέρα καλές μου φιλενάδες.

Εύχομαι να είσαστε όλες καλά (έχω να μπω πάνω από μία εβδομάδα, πάνω που είπα ότι θα σας παρακολουθώ, ξεκινήσαμε στο μαγαζί τις ετοιμασίες για τα χριστουγεννιάτικα και δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα).

Κάτι έπιασα διαβάζοντας στα πεταχτά για μία λιποθυμία (Γιώτα το νου σου στον εαυτό σου), κάτι για άντρες που ξεκινουν νυχτερινή δουλειά (καλή αρχή να είναι, το έχω περάσει και εγώ αρκετά χρόνια αυτό μιας και ο καλός μου δούλευε σε στούντιο και είχε κάνει τη νύχτα μέρα, ούτε τα παιδιά δεν έβλεπε... τέλος πάντων, το σημαντικό είναι να υπάρχει δουλειά), κάτι για νοσοκομείο σε σχέση με το φιογκάκι (ΜΑΝΑΑΑΑ κατάλαβα καλά, πού να διαβάσω τί έγινε με το παιδί;;;;;;; τώρα είναι καλά από ότι καταλαβαίνω ... είμαι αδιόρθωση.... ).

Μέχρι εκεί έχω φτάσει.... συνεχίζω να σας διαβάζω και φτιάχνω.... φτιάχνω... φτιάχνω....

Το καλό είναι ότι θα "φχαριστηθώ" Χριστούγεννα και προετοιμασία χριστουγέννων φέτος που θα βάλουμε και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στο μαγαζί. Για να καταλάβετε πάω στη δουλειά, γυρίζω το μεσημέρι να φτιάξω φαγητό και να φάει η "οικογένεια", μαζεύω τραπέζι, βάζω πλυντήρια, στρώνω κρεβάτια, σκουπίζω (εμμμμ λίγο αραιά αυτό, δεν προλαβαίνω συχνά), απλώνω, μαζεύω τα στεγνά, φτιάχνω χριστουγεννιάτικα, πάω στη δουλειά, γυρίζω, ξαναμαζεύω τον αμάζευτο στο σπίτι, μπάνιο τα παιδιά, φτιάξιμο τσάντες, φαγητό, μπανάκι δικό μου και..... ξαναφτιάχνω χριστουγεννιάτικα μέχρι τις 1-2 το βράδυ. Πάλι καλά που ο καλός μου που "δυστυχώς" εδώ και μερικούς μήνες δεν δουλεύει (ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ), σηκώνεται στις 6,30 για να ετοιμάσει πρώτα το κοριτσάκι μου για να πάει στο Μουσικό Γυμνάσιο, περνάει το πούλμαν στις 7,15 και τους παίρνει και μετά να ετοιμάσει και τον ντιρλιμίτζη (όπως λέω τον μικρό μου) για το δημοτικό. Έτσι μου δίνει 1,5 με 2 ώρες ύπνο παραπάνω.

Έτσι περνάει αυτές τις ημέρες ο χρόνος μου, απλά νομίζω ότι τώρα που φτιάχνω, την ώρα που φτιάχνω αν και κουράζομαι, είμαι πιο γεμάτη και χαρούμενη.

Αυτά σας πήρα μονότερμα. Πάω να συνεχίσω να σας διαβάζω...

Διαφημίσεις

Σας κανω copy paste απο το αλλο θεμα γιατι ειμαι ΛΙΩΜΑ.

Ο ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ!!! Την αλλη εβδομαδα! :) :)

ΔΕΝ θελει ενα παιδι στο ονομα του που δεν ειναι δικο του (εδω καλα καλα δεν θελει αυτα που ειναι δικα του!)

Σημερα πηγαμε για υπερηχο αναπτυξης λογω του ιστορικου μου. Το μωρο ειναι ΤΕΛΕΙΑ. Καρδια, τελεια. Εγκεφαλος, μια χαρα. Πλακουντας βαθμου 0. Λωρος με 3 αγγεια, αμνιακο τελειο, τραχηλος 41μμ.

Και.... 99% κοριτσακι!

girl4_zps8df2f4bc.jpg

girl6_zps1428b5d4.jpg

Πηραμε και τον Κωστη μαζι που ηθελε να ερθει και ενθουσιαστηκε!!

Ηρθε και η ζωνη εγκυμοσυνης μου και ειναι τοσο ανετη! Την λατρευω!!!

Σας φιλωωωωωω

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Καλησπερούδια!

Βρε κορίτσια, κι εγώ αναρωτιόμουν τόσες μέρες με τις ρυζογαλο-συνταγές. Εγώ είμαι άσχετη αλλά φτιάχνει η πεθερά μου για τη μικρή που το τρώει φανατικά και τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι γάλα, ρύζι, λίγη ζάχαρη και κανέλα ή ξύσμα λεμονιού. Σούπερ απλά. Και, μάλιστα, δεν χρησιμοποιεί καν εβαπορέ γάλα αλλά φρέσκο. Μια χαρά πηχτό είναι. Απλά κάθεται πάνω από την κατσαρόλα κι ανακατεύει ανακατεύει... Με το ζαχαρούχο και το κορν φλάουερ και το άνθος αραβοσίτου τι διαφορά έχει; Γίνεται πιο εύκολα; Είναι πιο γλυκό, πιο γευστικό; Απορίες μιας άσχετης :tongue:.

Αυτο θελω να πετυχω και γω, ματάκια μου.

Οπως κανω το κέικ, χωρίς βούτυρο, έτσι θέλω να φτιάξω και το ρυζόγαλο, ώστε να συνηθίσει το φιογκάκι.. Με φρέσκο γάλα, ρύζι, λίγη ζαχαρίτσα και κανελίτσα. :P

αω σου πω οτι επαθα το ιδιο...καθε μερα δουλεια και σημερα το πρωι με 5 ε :confused: τι γλυκο λουλουδακι:D

Εμ, τόση δουλειά και τόσες υποχρεώσεις όλη μέρα, κοριτσάκι μου...:rolleyes:

:lol::confused: Παιδί μου, τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν;

Τίποτα δεν μου κουμπώνει κοριτσάκι.. Τίποτα! :roll:

Μπήκα να σας γράψω τα νέα μου....αυτή η νέα δουλειά που πήγα σήμερα για συνέντευξη είναι ακόμα πιο καλή περίπτωση απο την προηγούμενη....πολύ ωραίος χώρος εργασίας, όλα μια χαρά τα είπαμε...δεν μου έκανε 100 τεστ όπως ο άλλος....σε 15 μέρες θα έχω αποτέλεσμα είπαν...για να δούμε!!! Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια....λέτε να χτύπησε άσχημα που ρώτησα για μισθό???? τους είδα λιγάκι που με κοίταζαν με ύφος σαν να λένε "έχει το θάρρος και το θράσσος να ρωτάει απο τώρα????"....δεν μου είπαν ποσό αλλά εμμέσως απάντησαν...πήγαν να μου την φέρουν αλλά δεν έπεσα στην παγίδα!!! Εγώ λέω ότι καλά έκανα και ρώτησα γιατί δεν είμαι καμία παιδούλα να παίζω και να κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλο μου!

Εκανες πολύ καλά. Σε εμένα {που έχω κάνει πολλά πολλα interview}, θα έκανε θετική εντυπωση γιατί θα μου έδινες την εντύπωση ενός συγκροτημένου ανθρώπου, που κοιτάει όλες τις πτυχές και εξετάζει τα πράγματα. Οχι τύπου "οτι να 'ναι".

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Καλησπερααα!!! Τι κανετε??

Εγω εκανα διαφορες δουλειες αλλαξα ολα τα σεντονια,εβαλα δυο πλυντηρια,σιδερωσα τα προηγουμενα ασιδερωτα,τακτοποιησα λιγο την ντουλαπα των παιδιων,εβαλα φαγητο παστιτσιο για να μεινςι κ για αυριο κ βγηκαμε να παρουμε δυο δωρακια γιατι το απογευμα θα παμε σε γενεθλια! Εχθες πηγαμε κορυδαλο στα μαγαζια κ πεσαμε πανω σε πανηγυρι,για οσες ενδιαφερονται! :P

Να πω χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν κ να χαιρεστε οσους εχετε που γιορταζουν!

Νασια να ζησετε παντα μαζι κ ευτυχισμενοι!

Αφροδιτη ελπιζω να βγαλετε γρηγορα ακρη!

Μαρια καλως ηρθες να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Ειρηνη πολυ ωραιο το λουλουδι,τετοιες χειρονομιες σου φτιαχνουν την μερα!

Τι περιοχή μένεις? Προφανώς είμαστε κοντά.

γεια σας κοριτσια, ελπιζω να σας βρησκω ολες καλα! Εγω εχω λιωσει, το βραδυ ξενυχτι με την μικρη κ την μερα τρεξιμο. Στο σπιτι κανω μονο κρεβατια-χλωρινη στο μπανιο-πιατα κ συμμαζεμα κ φυσικα την φροντιδα της μικρης που ηταν κ αρρωστη κ δεν ετρωγε τιποτα. Σημερα ειναι η πιο χαλαρη μου μερα, μολις ξαπλωσα για λιγο να ισιωσω. Η μικρη ειναι καλα τωρα κ σημερα εφαγε ευτυχως. Δυσκολα πολυ δυσκολα περναω... Σας φιλω παω να σας διαβασω οσο μπορεσω

Αχ βρε Γιωτάκι...τι κανάλι τραβάς κοπέλα μου.

Γειααααα!

Είμαι μια ξενυχτισμένη πλην όμορφη:tongue: μανούλα 2χρονου που έχει σίγουρα κάνει συμβόλαιο για να με ξεκάνει:rolleyes: δεν εξηγείται αλλιώς...Της λέω το μεσημέρι''κουκλάκι μου πάμε να κοιμηθείς για να ξεκουραστείς...!'' και μου απαντάει ''εγώ δεν θέλω εσύ να κοιμηθείς...:roll:'' Αχ τι με περιμένει ακόμηηηη!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους!!!

Κική έχεις δίκιο,απλά μάλλον εγώ θέλω να πάμε και ίσως είμαι υπερβολική:cool: από τώρα...

Καλαμάρι θέλω κι εγώ να μου πεις από που το πήρες το handbag organizer:D

Λοιπόν το πρωί βαριόμουν να κάνω δουλειές κι έτσι έφτιαξα τρουφάκια μανταρίνι και λικέρ μανταρίνι.Κι έχω ακόμη πολλά μανταρίνια δώστε καμία συνταγή

Κοιμήσου μάνα {το μικρό σου θα αλωνίζει!!!!! } :lol::lol::lol:

Καλησπέρα καλές μου φιλενάδες.

Εύχομαι να είσαστε όλες καλά (έχω να μπω πάνω από μία εβδομάδα, πάνω που είπα ότι θα σας παρακολουθώ, ξεκινήσαμε στο μαγαζί τις ετοιμασίες για τα χριστουγεννιάτικα και δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα).

Κάτι έπιασα διαβάζοντας στα πεταχτά για μία λιποθυμία (Γιώτα το νου σου στον εαυτό σου), κάτι για άντρες που ξεκινουν νυχτερινή δουλειά (καλή αρχή να είναι, το έχω περάσει και εγώ αρκετά χρόνια αυτό μιας και ο καλός μου δούλευε σε στούντιο και είχε κάνει τη νύχτα μέρα, ούτε τα παιδιά δεν έβλεπε... τέλος πάντων, το σημαντικό είναι να υπάρχει δουλειά), κάτι για νοσοκομείο σε σχέση με το φιογκάκι (ΜΑΝΑΑΑΑ κατάλαβα καλά, πού να διαβάσω τί έγινε με το παιδί;;;;;;; τώρα είναι καλά από ότι καταλαβαίνω ... είμαι αδιόρθωση.... ).

Μέχρι εκεί έχω φτάσει.... συνεχίζω να σας διαβάζω και φτιάχνω.... φτιάχνω... φτιάχνω....

Το καλό είναι ότι θα "φχαριστηθώ" Χριστούγεννα και προετοιμασία χριστουγέννων φέτος που θα βάλουμε και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στο μαγαζί. Για να καταλάβετε πάω στη δουλειά, γυρίζω το μεσημέρι να φτιάξω φαγητό και να φάει η "οικογένεια", μαζεύω τραπέζι, βάζω πλυντήρια, στρώνω κρεβάτια, σκουπίζω (εμμμμ λίγο αραιά αυτό, δεν προλαβαίνω συχνά), απλώνω, μαζεύω τα στεγνά, φτιάχνω χριστουγεννιάτικα, πάω στη δουλειά, γυρίζω, ξαναμαζεύω τον αμάζευτο στο σπίτι, μπάνιο τα παιδιά, φτιάξιμο τσάντες, φαγητό, μπανάκι δικό μου και..... ξαναφτιάχνω χριστουγεννιάτικα μέχρι τις 1-2 το βράδυ. Πάλι καλά που ο καλός μου που "δυστυχώς" εδώ και μερικούς μήνες δεν δουλεύει (ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ), σηκώνεται στις 6,30 για να ετοιμάσει πρώτα το κοριτσάκι μου για να πάει στο Μουσικό Γυμνάσιο, περνάει το πούλμαν στις 7,15 και τους παίρνει και μετά να ετοιμάσει και τον ντιρλιμίτζη (όπως λέω τον μικρό μου) για το δημοτικό. Έτσι μου δίνει 1,5 με 2 ώρες ύπνο παραπάνω.

Έτσι περνάει αυτές τις ημέρες ο χρόνος μου, απλά νομίζω ότι τώρα που φτιάχνω, την ώρα που φτιάχνω αν και κουράζομαι, είμαι πιο γεμάτη και χαρούμενη.

Αυτά σας πήρα μονότερμα. Πάω να συνεχίσω να σας διαβάζω...

Βλέπω τις δημιουργίες σου, αγαπημένη μου!

Αχ.. με "χριστουγεννιάζεις" πολύ!

Καλά κουράγια

{υ.γ. ναι, το φιογκάκι είναι καλά τώρα, δόξα την Παναγία}!

777885dugw57gt25.gif

Σας κανω copy paste απο το αλλο θεμα γιατι ειμαι ΛΙΩΜΑ.

Ο ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ!!! Την αλλη εβδομαδα! :) :)

ΔΕΝ θελει ενα παιδι στο ονομα του που δεν ειναι δικο του (εδω καλα καλα δεν θελει αυτα που ειναι δικα του!)

Σημερα πηγαμε για υπερηχο αναπτυξης λογω του ιστορικου μου. Το μωρο ειναι ΤΕΛΕΙΑ. Καρδια, τελεια. Εγκεφαλος, μια χαρα. Πλακουντας βαθμου 0. Λωρος με 3 αγγεια, αμνιακο τελειο, τραχηλος 41μμ.

Και.... 99% κοριτσακι!

Μπράβο Τινάκι μου.

Και μπράβο και για το θέμα με το διαζύγιο. Ολα αρχίζουν και πάνε δεξιά.

777885dugw57gt25.gif

Κική το ρυζόγαλο αν δεν βάλεις κορν φλάουρ κλπ θέλει να είσαι απο πάνω και να ανακατεύεις....όπως τα λές....με το κορν φλάουρ πήζει πιο έυκολα! Εγώ δε βάζω πάντως........

Διαφημίσεις

Καλη σου μέρα Lila's Mom , εχω διαβασει για την περιπετεια με τα χεράκια σου, τι ταλαπιωρια τραβας!

Ευχομαι να συνέλθουν γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθεις κι αλλο.

Ευτυχώς για το παιδάκι σου, τουλαχιστον δεν έπαθε τίποτα, βέβαια την "πληρωσες εσυ".

Γιατι ετοιμάζεσυε για Παίδων?

Περαστικα σας ολόψυχα!

Σε ευχαριστώ, ναι μια ταλαιπωρία την περνάω σχεδόν ένα δίμηνο με τα χέρια, στο παιδων πήγαμε για οφθαλμολογική εξέταση, ευτυχώς όλα καλά!!

Εσύ ολά εντάξει στην δουλειά? ευχομαι ολά να πάνε καλά!

Πω-πω!!! Ασχημο περιστατικό και τα χεράκια σου "απογειώθηκαν" ε? :-(:sad: Τι να πω βρε κοριτσάκι μου.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ απο την καρδιά μου, σου εύχομαι. Εχεις σκεφτεί να κάνεις κάτι για σένα, που να σε ηρεμεί? Που να ηρεμεί λιγάκι τα "μέσα" σου.. όπως γιόγκα ή περίπατους στην εξοχή κάθε σαβ.κο ή στη θάλασσα.... δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να σε ευχαριστήσει και ηρεμίσει λιγουλάκι :rolleyes: .

Σε ευχαριστώ Ειρήνη μου, το παλεύω, μου έχουν πέσει όλα μαζί και αγχώνομαι με το παραμικρό, ελπίζω να ηρεμήσω σύντομα!!!

Lila's mom περαστικά στα χεράκια σου...

εγω σήμερα σεμιναριάστηκα:tongue::tongue::tongue:μας είχε συνάντηση η σύμβουλός μας με θέμα την πληροφορική στο δημοτικό...το πόσο χάρηκα που είδα συναδέλφους μου και συζητήσαμε για τα θέματά μας δε λέγεται...:-D

Σε ευχαριστώ και εσένα για τα περαστικά, χαίρομαι επίσης που πέρασες καλά σήμερα, σε συνδιασμό με το Σ/Κ που έρχεται και θα είσαι με την οικογένεια σου εύχομαι να περάσετε εξίσου καλά!

Πω πω, περαστικά! Όλα μαζεμένα :?.

Σ ε ευχαριστώ, ναι ομολογώ εαν σε θέλει η "τύχη" αλλα ακουσα σήμερα στην τηλεόραση οτι το ζώδιο μου απο εδω και περα θα είναι τυχερό!!!!

φανταζωμαι τι τρομαρα περασες:shock: ο γιος μου τα κανει κατι τετοια κουλα, περαστηκα σου...

Ναι, καταλαβαίνεις, κάνουν όλο απρόβλεπτες κινήσεις, μου έφυγε σε δευτερόλεπτα, ενω σε γενικές γραμμές οταν είμαστε έξω με ακούει εκείνη την στγμή την έπιασε, ευτυχώς που δεν είχα παρατράγουδα!

Lilas mom περαστικα ευχομαι!

Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ!!

Εμείς γυρίσαμε πριν λίγο, την είχα αφήσει το μεσημέρι στην μητέρα μου και έκανα μπάνιο με την ησυχία μου, χτένισα τα μαλλιά μου, άπλωσα ένα πλυντήριο και μάζεψα αυτά που στέγνωσαν και μου ζήτησε ο άντρας μου να πάμε σινεμά, αλλά με πήρε ο ύπνος όποτε άκυρο, πήγα στην μαμά μου και της έβαψα τα μαλλιά!!

Καλό βράδυ σε όλες σας!!!

nJ2dp3.png

κοριτσια μου αχ κοριτσια μου, μου λειψατε γαμωτο, τρεχω απο δω τρεχω απο κει και τιποτα δεν κανω, δεν προλαβαινω να σας διαβαζω πλεον και δεν μπορω να παρω και "καλα" μπρος, στο σπιτι ολα ανω κατω, ευτυχως εχω πλυνει πιατα (αγνοω αυτα που ξαναμαζευτηκαν) ουτε πλυντηρια εχω βαλει, ουτε τιποτα, πηγαινω και στους παππουδες, κανω κι εκει οτι μπορω αλλα και παλι οχι οσα θα 'θελα, σημερα γιορταζε και ο μικρος μου (το δευτερο ονομα του) οποτε ειχαμε να προετοιμασουμε και τα κερασματα του για το σχολειο, και μεσα σε ολη αυτη την αναμπουμπουλα η μικρη να μη με αφηνει ΛΕΠΤΟ (ισως γιαυτο τελικα δεν προλαβαινω να κανω καμια σωστη δουλεια), τα μεσημερια κοιμαται κανα μισαωρο στην καλυτερη περιπτωση, ισα που προλαβαινω να ζυμωσω ή να βαλω το φαϊ και τσουυυυπ να σου την! Και τωρα το βραδυ φυσικα ειμαι κι εγω πτωμα, που ορεξη για δουλειες? Για νανι θελω να παω!

ΤΑ ΠΑ ΚΑΙ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ, καληνυχτα και τα ξαναλεμε οποτε, ελπιζω εσεις να στε ολες καλα!! Φιλια πολλα!! Τους αωνιστικους μου χαιρετισμους κοπελες!:roll:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Εκτός ωραρίου μου απόψε, καθότι ο σύζυγος απουσιάζει και πριν κανένα μισάωρο "τερμάτισε" και το μικρό μου. Έκανα κάτι τελευταίες μικροτακτοποιήσεις κι έτσι τώρα το σπίτι είναι απολύτως έτοιμο να δεχτεί τις καθαριότητές του αύριο. Πόσο πιο εύκολο είναι να καθαρίσεις έναν χώρο όταν όλα είναι στη θέση τους! Το μεσημερο-απόγευμα έκανα μπαλκόνια κι όταν ξύπνησε το ασκέρι πήγαμε ένα "καλό" σούπερ μάρκετ, γιατί, δεν σας είπα βρε, πληρώθηκα! Κι αύριο θα πάω να τα σηκώσω σχεδόν όλα για να τα δώσω :rolleyes:. Συνεχίζω... Γυρίσαμε φτιάξαμε με τη μικρή τα πράγματα και μετά έκανα μαζέματα, κουζίνα, προετοιμασία βραδινού πλυντηρίου κτλ. Φτιάξαμε ένα τυρόψωμο παρέα, του οποίου ένα κομμάτι μόλις τσάκισα και μετά χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσεως, γαργαληθήκαμε και μπανιαριστήκαμε ντουέτο. Μετά πρόγραμμα ύπνου για εκείνη και τώρα ένα ποτήρι κρασί για μένα. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο σήμερα αλλά ένιωθα καλά μέσα σε όλα αυτά.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Γεια σας κ παλι!!!

Επιτελους κοιμηθηκαν τα μικρα κ ειπα να μπω να σας γραψω!

Ειχαμε παει σε γενεθλια που τα εκαναν σε παιδοτοπο κ περασαμε πολυ ωραια,τα μικρα λυσσαξανε!

Στον ιδιο παιδοτοπο ηταν κ η δεσποινα καμπουρη η παρουσιαστρια τελειως αβαφτη κ απεριποιητη αλλα πολυ γλυκια κ η κορουλα της μια γλυκα!

Τινα μπραβο,με το καλο το κοριτσακι σου!!!

Γιωτα υπομονη κ προσπαθησε να ξεκουραζεσαι!

Ειρηνη μενω πολυ κοντα στο κορυδαλο δεν θελω να πω λεπτομεριες γιατι ποτε δεν ξερεις ποος διαβαζει αλλα αν υπαρχει τροπος να σου πω χωρις να δημοσιευτει πολυ ευχαριστως!

Φιλακια πολλα καληνυχτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...