Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μπήκα να σας γράψω τα νέα μου....αυτή η νέα δουλειά που πήγα σήμερα για συνέντευξη είναι ακόμα πιο καλή περίπτωση απο την προηγούμενη....πολύ ωραίος χώρος εργασίας, όλα μια χαρά τα είπαμε...δεν μου έκανε 100 τεστ όπως ο άλλος....σε 15 μέρες θα έχω αποτέλεσμα είπαν...για να δούμε!!! Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια....λέτε να χτύπησε άσχημα που ρώτησα για μισθό???? τους είδα λιγάκι που με κοίταζαν με ύφος σαν να λένε "έχει το θάρρος και το θράσσος να ρωτάει απο τώρα????"....δεν μου είπαν ποσό αλλά εμμέσως απάντησαν...πήγαν να μου την φέρουν αλλά δεν έπεσα στην παγίδα!!! Εγώ λέω ότι καλά έκανα και ρώτησα γιατί δεν είμαι καμία παιδούλα να παίζω και να κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλο μου!

Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα και ειδικά στο παιδάκι της 4U!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οταν ακούω περί σεμιναρίου, θυμάμαι αυτό:

Δες στο 1:06:28

http://www.youtube.com/watch?v=8veqgfyEXGo

Σεμινάριο? Και το δεσποινάριο???? :lol::lol::lol::lol:

χα χα....σωστή!!:tongue::tongue::tongue:

Με το ζαχαρούχο και το κορν φλάουερ και το άνθος αραβοσίτου τι διαφορά έχει; Γίνεται πιο εύκολα; Είναι πιο γλυκό, πιο γευστικό; Απορίες μιας άσχετης :tongue:.

Και τέλος, 'Ελεναααααα;;;;

εγω θα λεγα πιο ευκολο και πιο πηχτής υφής για όποια είναι φαν..α κ σίγουρης επιτυχίας για αρχάριες (το λεω εγω που εχω δοκιμάσει πολλέεεες συνταγές για ριζόγαλο)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Μπήκα να σας γράψω τα νέα μου....αυτή η νέα δουλειά που πήγα σήμερα για συνέντευξη είναι ακόμα πιο καλή περίπτωση απο την προηγούμενη....πολύ ωραίος χώρος εργασίας, όλα μια χαρά τα είπαμε...δεν μου έκανε 100 τεστ όπως ο άλλος....σε 15 μέρες θα έχω αποτέλεσμα είπαν...για να δούμε!!! Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια....λέτε να χτύπησε άσχημα που ρώτησα για μισθό???? τους είδα λιγάκι που με κοίταζαν με ύφος σαν να λένε "έχει το θάρρος και το θράσσος να ρωτάει απο τώρα????"....δεν μου είπαν ποσό αλλά εμμέσως απάντησαν...πήγαν να μου την φέρουν αλλά δεν έπεσα στην παγίδα!!! Εγώ λέω ότι καλά έκανα και ρώτησα γιατί δεν είμαι καμία παιδούλα να παίζω και να κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλο μου!

Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα και ειδικά στο παιδάκι της 4U!!!!!!!

Σίγουρα δεν θα έπρεπε να τους χτυπήσει άσχημα. Σε κάθε περίπτωση, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι λόγος για να μη σου δώσουν τη δουλειά, αν τους κάνεις.

Καλή επιτυχίααααα :D!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

ναι καλά έκανες και ρώτησες...είσαι επαγγελματίας και ρώτησες για την αμοιβή σου....όπου εχω διαβάσει για συνέντευξη για δουλειά την έχουν μέσα στις στανταρ ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κορίτσια' date=' χθες δεν δούλευα και έκανα γενική στο σπίτι, μετα πήγα σούπερ μάρκετ με την μαμά μου και την κορη μου και απο εκείνη την στιγμή άρχισαν τα βάσανα, μου έφυγε η μικρή και πήγε ανάποδα στις κυλιόμενες του σούπερ, ευτυχώς την έπιασε ένας νεαρός και δεν έπαθε τίποτα, απο το άγχος μου και τα νεύρα μου ματωσανε όλα μου τα δάκτυλα και το μεσημέρι πηγή στα επείγοντα του Συγγρου, μου έγραψαν να κάνω μια ένεση κορτιζονης, αντισταμινικα, ξανά αλοιφές και να κλείσω ραντεβού στα πρωινά ιατρεία για να δούνε λεπτομερώς την κατάσταση, την ένεση δεν την έκανα ακόμη γιατι δεν πολυ θέλω, εαν δω μέχρι το απόγευμα οτι χειροτερεύουν θα την κάνω, πήρα και βαλεριανα μπάς και ηρεμήσω λίγο, το αποκορύφωμα της χθεσινής μέρας ήταν οτι έχασα και την κάρτα της μισθοδοσίας μου, να τρέχω να την ακυρώσω και δω στην τράπεζα εαν είχε γίνει καμία κίνηση......., ευτυχώς όλα καλα!

Τώρα ετοιμαζόμαστε για το παιδων, να δω σημερα τι θα γίνει.

Θα σα βάλω αργότερα φωτο απο ενα συρτάρι που έφτιαξα με διάφορα καθημερινής χρήσης, την ιδέα την πήρα απο την Ειρήνη, σε ευχαριστω!

Kalamarakι, πολυ ωραία η θήκη για την τσάντα, εαν έχεις κάποιον πωλητή δώσε μου τον σε παρακαλώ γιατι θα με βολέψει για κατι μεγάλες τσάντες που έχω.

Irene84, και εγω τα ίδια με την κορη μου, ασχολείστε με όλα απο λίγο, στα μόνα παιχνίδια που κάθεται παραπάνω ειναι στα playmobil, για τα Χριστούγεννα θα της πάρω την εξοχική βίλα για να την στήσουμε στο δωμάτιο της μπάς και καθίσει εκεί γιατι εχει κανει κατάληψη στο σαλόνι!

Χρυσα81, νοςτιμο φαίνεται το φαγητό, μπράβο σου!

Μαρια καλώς ήρθες, υπομονή θα βρεις τους ρυθμούς σου σιγα σιγα!

Ειρηνη, ωραίο το λουλουδακι σου, μου αρέσουν αυτές οι μικρές ιδιαίτερες χειρονομίες!!!

Χρόνια πολλα σε όσους γιορτάζουν!!!

Καλη συνέχεια![/quote']

φανταζωμαι τι τρομαρα περασες:shock: ο γιος μου τα κανει κατι τετοια κουλα, περαστηκα σου...

Καλησπερααα!!! Τι κανετε??

Εγω εκανα διαφορες δουλειες αλλαξα ολα τα σεντονια,εβαλα δυο πλυντηρια,σιδερωσα τα προηγουμενα ασιδερωτα,τακτοποιησα λιγο την ντουλαπα των παιδιων,εβαλα φαγητο παστιτσιο για να μεινςι κ για αυριο κ βγηκαμε να παρουμε δυο δωρακια γιατι το απογευμα θα παμε σε γενεθλια! Εχθες πηγαμε κορυδαλο στα μαγαζια κ πεσαμε πανω σε πανηγυρι,για οσες ενδιαφερονται! :P

Να πω χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν κ να χαιρεστε οσους εχετε που γιορταζουν!

Νασια να ζησετε παντα μαζι κ ευτυχισμενοι!

Αφροδιτη ελπιζω να βγαλετε γρηγορα ακρη!

Μαρια καλως ηρθες να χαιρεσαι το μωρακι σου!

Ειρηνη πολυ ωραιο το λουλουδι,τετοιες χειρονομιες σου φτιαχνουν την μερα!

Διαφημίσεις

Καλαμαρακι τελεια η τσαντα!! Πολυ μ αρεσει να ξερω που ειναι το καθε τι χωρις να σπαταλαω χρονο ψαχνοντας κ στο τελος απλα να νευριαζω!

Lilas mom περαστικα ευχομαι!

Μαμαβασια καλη επιτυχια με την δουλεια,καλα εκανες κ ειπες για τον μισθο αλλωστε στις μερες μας αυτο ειναι το πιο σημαντικο!

γεια σας κοριτσια, ελπιζω να σας βρησκω ολες καλα! Εγω εχω λιωσει, το βραδυ ξενυχτι με την μικρη κ την μερα τρεξιμο. Στο σπιτι κανω μονο κρεβατια-χλωρινη στο μπανιο-πιατα κ συμμαζεμα κ φυσικα την φροντιδα της μικρης που ηταν κ αρρωστη κ δεν ετρωγε τιποτα. Σημερα ειναι η πιο χαλαρη μου μερα, μολις ξαπλωσα για λιγο να ισιωσω. Η μικρη ειναι καλα τωρα κ σημερα εφαγε ευτυχως. Δυσκολα πολυ δυσκολα περναω... Σας φιλω παω να σας διαβασω οσο μπορεσω

Γειααααα!

Είμαι μια ξενυχτισμένη πλην όμορφη:tongue: μανούλα 2χρονου που έχει σίγουρα κάνει συμβόλαιο για να με ξεκάνει:rolleyes: δεν εξηγείται αλλιώς...Της λέω το μεσημέρι''κουκλάκι μου πάμε να κοιμηθείς για να ξεκουραστείς...!'' και μου απαντάει ''εγώ δεν θέλω εσύ να κοιμηθείς...:roll:'' Αχ τι με περιμένει ακόμηηηη!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους!!!

Κική έχεις δίκιο,απλά μάλλον εγώ θέλω να πάμε και ίσως είμαι υπερβολική:cool: από τώρα...

Καλαμάρι θέλω κι εγώ να μου πεις από που το πήρες το handbag organizer:D

Λοιπόν το πρωί βαριόμουν να κάνω δουλειές κι έτσι έφτιαξα τρουφάκια μανταρίνι και λικέρ μανταρίνι.Κι έχω ακόμη πολλά μανταρίνια δώστε καμία συνταγή

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...