Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πω-πω ταλαιπωρία... και τώρα άλλα λεφτά για να κινηθεί νομικά... :(

Μπορεί κοριτσάκι μου. Από εξουσιοδοτημενο κατάστημα της disney τις αγόρασα και γω, πριν 2 χρόνια.

Το έκανα... αμα βγει, θα με φτυσω! :tongue: Δεν είχα κορν φλάουερ και έβαλα αλεύρι! :lol::lol::lol:

Ωχ, το αλέυρι νομίζω δεν κάνει,καλυτερα να εβαζες λιγο σιμιγδάλι ή να έβαζες λιγό ρυζι ωμο στο μπλεντερ και να το εβραζες μαζί με το ρυζόγαλο.

'Οπως και να έχει, καλοφάγωτο να είναι, ελπίζω να έγινε καλό.

Με μπολικη κανελιτσα, μου τρεχουν τα σαλια, και πηρα κουλουρι Θεσσαλινίκης για σήμερα , λόγω διαιτας, τι να μου κάνει?

Είδα και κάτι φτερουγες κοτοπουλου πριν και αμέσως είπα:

"Αι μανα μ"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ, το αλέυρι νομίζω δεν κάνει,καλυτερα να εβαζες λιγο σιμιγδάλι ή να έβαζες λιγό ρυζι ωμο στο μπλεντερ και να το εβραζες μαζί με το ρυζόγαλο.

'Οπως και να έχει, καλοφάγωτο να είναι, ελπίζω να έγινε καλό.

Με μπολικη κανελιτσα, μου τρεχουν τα σαλια, και πηρα κουλουρι Θεσσαλινίκης για σήμερα , λόγω διαιτας, τι να μου κάνει?

Είδα και κάτι φτερουγες κοτοπουλου πριν και αμέσως είπα:

"Αι μανα μ"

Η βάση της κατσαρόλας, έγινε σκούρα, μάλλον από το αλεύρι. Διάνοια είμαι το άτιμο! :tongue:

Τα μοίρασα σε μπωλάκια και σε λίγο θα τα βάλω ψυγείο. Θα δοκιμάσω και ο Θεός.. βοηθός! :lol::lol::lol:

Αχ μην μου τις θυμίζεις τις φτερούγες! Από χθες, με έχει ξεκάνει η Χρύσα μας, που τις πόσταρε. Ασε που τις λατρεύω.. μπορώ να φάω ένα σωρό από δαύτες! :tongue:

Κάνεις δίαιτα, "μάμα μ"? :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου την Αρτα με τα Γιάννενα έχω.Ξεκινάμε πορτοφόλι,μικρό πορτοφολάκι με ψιλά,σετ μανικιούρ,χτένα,ομπρέλα όλο τον χρόνο γιατί πλέον ο καιρός έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια,ατζέντα με τηλέφωνα-αφμ-διευθυνσεις,τσιχλες,κινητο,χαρτομάντηλα,τις αποδείξεις της ημέρας,τα φάρμακά μου,και φυσικά ένα αυτοκινητάκι,ενα gormiti ένα παιχνίδι τέλος πάντων,παλιότερα έπαιζε πάντα και μία πιπίλα.Πρέπει όμως να την φτιάξω γιατί έλεος.:rolleyes::rolleyes:

Ναι Ειρήνη μου δεν την γλιτωσα ευτυχώς σήμερα έχει καλό καιρό και δεν με έχει χτυπήσει ακομα αλλά ανάμεσα στις δουλειές ξεκουράζομαι κάτι που πρίν δεν το έκανα.

Τελείωσα και τις δουλίτσες μου μόνο το πλυντήριο μου έχει μείνει που θα πάω σε λίγο να το απλώσω και να βάλω κάτι αθλητικά του άντρα μου μαζί με κάτι πατάκια να πλυθούν.Εβαλα και ψωμάκι να γίνεται βέβαια αυτό από το πρωί αλλά ξέχασα να το αναφέρω τώρα μυρίζει όλο το σπίτι φρεσκοψημένο ψωμάκι.:D

Επίσης ξέχασα να σας πώ ότι σήμερα κλείνουμε 15χρόνια μαζί με τον αντρούλη μου.:-D:grin::-D

Εγώ πάντως στο ρυζόγαλο δεν βάζω καθόλου αλεύρι μόνο γάλα,ζάχαρη,κανέλα και ρύζι αλλά το ρύζι βράζει με το γάλα και έτσι σιγά σιγά πήζει.Τι ωραία και έχω καιρό να το φάω γιατί ο άντρας μου δεν το τρώει το ρυζόγαλο:mad::x:x

Καλημέρα σε όλα τα γλυκά κοριτσάκια.. Χαίρομαι που είστε όλες καλά και όσες αντιμετωπίζετε προβλήματα να λυθούν το συντομότερο με τον πιο ανώδυνο και ανέξοδο τρόπο..

Εμείς είμαστε καλά. Ο μικρούλης μου εξακολουθεί να μου ξυπνά μετά τις 8 το πρωί οπότε κι εγώ μπορώ και κοιμάμαι λιγάκι παραπάνω.. Σήμερα ξύπνησα κατά τις 7.30 διότι 8.30 έπρεπε να φύγω από το σπίτι μιας και έπρεπε να πάω στο Παγκράτι για να πάω με το θείο μου σε ένα υποκατάστημα Τράπεζας να ανοίξουμε κοινό λογαριασμό και να βγάλουμε βιβλιάριο για να του καταθέτει η Πρόνοια το επίδομα αναπηρίας..

Έτσι σηκώθηκα, έβγαλα τα φρούτα του μικρού από το ψυγείο για να πάρουν θερμοκρασία δωματίου και έβαλα το κρεατάκι του με διάφορα λαχανικά να βράσει για να είναι έτοιμο το μεσημέρι..

Αφού ξύπνησε του έκανα ένα σωρό αγκαλίτσες, τον τάϊσα, άλλαξα, φίλησα πολλές φορές και τον παρέδωσα στη γιαγιά του..

Φαγητό για σήμερα δεν μαγείρεψα μιας και είναι η μέρα "delivery".. το έχουμε καθιερώσει εδώ και καιρό με το σύζυγο και κάθε Παρασκευή παραγγέλουμε απέξω..

Το μόνο που πρόλαβα να κάνω στο σπίτι είναι να ανοίξω τα παράθυρα για να αερίσω..

L2qIp2.png

Ειρήνη μου την Αρτα με τα Γιάννενα έχω.Ξεκινάμε πορτοφόλι,μικρό πορτοφολάκι με ψιλά,σετ μανικιούρ,χτένα,ομπρέλα όλο τον χρόνο γιατί πλέον ο καιρός έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια,ατζέντα με τηλέφωνα-αφμ-διευθυνσεις,τσιχλες,κινητο,χαρτομάντηλα,τις αποδείξεις της ημέρας,τα φάρμακά μου,και φυσικά ένα αυτοκινητάκι,ενα gormiti ένα παιχνίδι τέλος πάντων,παλιότερα έπαιζε πάντα και μία πιπίλα.Πρέπει όμως να την φτιάξω γιατί έλεος.:rolleyes::rolleyes:

Ναι Ειρήνη μου δεν την γλιτωσα ευτυχώς σήμερα έχει καλό καιρό και δεν με έχει χτυπήσει ακομα αλλά ανάμεσα στις δουλειές ξεκουράζομαι κάτι που πρίν δεν το έκανα.

Τελείωσα και τις δουλίτσες μου μόνο το πλυντήριο μου έχει μείνει που θα πάω σε λίγο να το απλώσω και να βάλω κάτι αθλητικά του άντρα μου μαζί με κάτι πατάκια να πλυθούν.Εβαλα και ψωμάκι να γίνεται βέβαια αυτό από το πρωί αλλά ξέχασα να το αναφέρω τώρα μυρίζει όλο το σπίτι φρεσκοψημένο ψωμάκι.:D

Επίσης ξέχασα να σας πώ ότι σήμερα κλείνουμε 15χρόνια μαζί με τον αντρούλη μου.:-D:grin::-D

Εγώ πάντως στο ρυζόγαλο δεν βάζω καθόλου αλεύρι μόνο γάλα,ζάχαρη,κανέλα και ρύζι αλλά το ρύζι βράζει με το γάλα και έτσι σιγά σιγά πήζει.Τι ωραία και έχω καιρό να το φάω γιατί ο άντρας μου δεν το τρώει το ρυζόγαλο:mad::x:x

Να την φτιάξεις και να χρησιμοποιήσεις 1-2 νεσεσεράκια ώστε να "μαζευτούν" αυτά που χρειάζεσαι για να μην κυκλοφορούν έτσι και δεν τα βρίσκεις τις ώρες που τα χρειάζεσαι.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ

ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!

happy_anniversary_pink_roses_with_raindrops_zps48500a0a.gif

Νάσια μου, δηαδή βράζεις το ρυζάκι με το γάλα? Τέλεια ιδέα. Νομίζω θα ξαναδοκιμάσω το απόγευμα μ αυτόν τον τρόπο. Να βάλω, ας πούμε, 3 κούπες γάλα και 1 ρύζι?

Φαγητό για σήμερα δεν μαγείρεψα μιας και είναι η μέρα "delivery".. το έχουμε καθιερώσει εδώ και καιρό με το σύζυγο και κάθε Παρασκευή παραγγέλουμε απέξω..

Και πολυ καλά κάνετε! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Να την φτιάξεις και να χρησιμοποιήσεις 1-2 νεσεσεράκια ώστε να "μαζευτούν" αυτά που χρειάζεσαι για να μην κυκλοφορούν έτσι και δεν τα βρίσκεις τις ώρες που τα χρειάζεσαι.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ

ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!

happy_anniversary_pink_roses_with_raindrops_zps48500a0a.gif

Νάσια μου, δηαδή βράζεις το ρυζάκι με το γάλα? Τέλεια ιδέα. Νομίζω θα ξαναδοκιμάσω το απόγευμα μ αυτόν τον τρόπο. Να βάλω, ας πούμε, 3 κούπες γάλα και 1 ρύζι?

Και πολυ καλά κάνετε! ;)

Αν μου επιτρεπεις να παρεμβω για το ρυζογαλο, επειδη το φτιαχνω τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα, για σιγουρη επιτυχια:

1. Βράζεις το ρύζι μονο με νερο και λιιιγο αλάτι.

2. Αφου βράσει και εχει μεινει με λιγο νερο, βαζεις ακομα λιγο νερο (θα το δεις ) και θα προισθεσεις ενα γαλα ζαχαρουχο .

3. Θα το αφησεις να παρει και μια βραση με το γαλα και

4. Θα διαλυσεις ενα φακελακι ανθος αραβοσιτου (οχι στιγμης εννοειται) και θα το ριξεις στην κατσαρολα και ανακατεμα μεχρι να πηξει.

Αυτο κανω εγω και γινεται το πανικουλο σπιτι.

Σας αφηνω γιατι απο το πρωι ολο χαζολογαω και δουλεια τιποτα.:-D

Υ.Γ Προσπαθω να χασω 3-4 κιλα, αλλα δεν μ'αφηνουν να αγιασω.

Καθε βραδυ ο αντρουλης φερνει στα παιδια σοκοφρετες , αλλα αφου κοιμονται τετοια ωρα, τι να κανω, τις τρωω εγω.8-)8-):cool:

Τα παιδια δεν κανει να τρωνε καθε μερα γλυκο ντε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι Ειρήνη μου,

βάζω το γάλα το εβαπορέ και το διαλύω όπως κάνουμε για το γάλα που πίνουμε,ρίχνω 3 κουταλάκια ζάχαρη και λίγη κανέλα σκόνη μόλις ζεσταθεί ρίχνω 1 1/2 κούπα ρύζι γλασέ και ανακατεύω για να μην κολλήσει.Μόλις δώ ότι έχει βράσει και το ρύζι αποσύρω και ρίχνω σε μπολάκια.Πασπαλίζω με κανέλα και περιμένω να κρυώσει.Δεν πήζει όπως πήζει με το άνθος ή με το ζαχαρούχο.

Εμείς φάγαμε κόψαμε και μία κατακόκκινη τούρτα που έφερε ο αντρούλης μου και τώρα ξεκούρασει μέχρι το απόγευμα που έχουμε αγγλικά και εμβόλιο.

ΥΓ Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου Ειρήνη μου, μακάρι να ζήσουμε μαζί πολλά χρόνια αγαπημένοι.

Lila's mom περαστικά στα χεράκια σου...

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ πολλά μαζεμένα σας έπεσαν..σου ευχομαι να ξεμπερδέψετε από όλα εύκολα και σύντομα...

NASIA να ζήσετε!πάντα μαζί και αγαπημένοι!!

εγω σήμερα σεμιναριάστηκα:tongue::tongue::tongue:μας είχε συνάντηση η σύμβουλός μας με θέμα την πληροφορική στο δημοτικό...το πόσο χάρηκα που είδα συναδέλφους μου και συζητήσαμε για τα θέματά μας δε λέγεται...:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλησπερα:-) μολις καθησα απο το πρωι!!! πηγα δουλεια γυρησα σημαζεψα λιγο διαφορα εβαλα 1 πληντ,μαζεψα ενα που απλωσα το πρωι εκανα πατατες με λουκανικα στο γκριλ και καροτο σαλατα να φαμε, μικρο εφαγε ψαροσουπιτσα που του εκανε η γιαγια μας,και τωρα θα αραξω για 1 ωρα και μετα παω να κανω αλλα 2 κοριτσακια τα μαλακια τους :) παω να σας διαβασω ;)

Καλημεραααα,

Σορρυ που δεν σας γραφω αλλα πνιγνομαι στα τρεξιματα και στην δουλεια.

Ειμαστε ολοι καλα, ο πρωην εμαθε για την εγκυμοσυνη, δεν ειχαμε αντιδραση ακομα, θα δουμε.

Σημερα παμε για υπερηχο αναπτυξης (λογω του ιστορικου μου).

Σας αγαπω ολες, σας φιλωωωω!

καλα αποτελεσματα :):) ο πρωην οσο και να χτηπιετε ειναι πρωην ;) λες να κανει κατι :confused:

Διαφημίσεις

Αν μου επιτρεπεις να παρεμβω για το ρυζογαλο, επειδη το φτιαχνω τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα, για σιγουρη επιτυχια:

1. Βράζεις το ρύζι μονο με νερο και λιιιγο αλάτι.

2. Αφου βράσει και εχει μεινει με λιγο νερο, βαζεις ακομα λιγο νερο (θα το δεις ) και θα προισθεσεις ενα γαλα ζαχαρουχο .

3. Θα το αφησεις να παρει και μια βραση με το γαλα και

4. Θα διαλυσεις ενα φακελακι ανθος αραβοσιτου (οχι στιγμης εννοειται) και θα το ριξεις στην κατσαρολα και ανακατεμα μεχρι να πηξει.

Αυτο κανω εγω και γινεται το πανικουλο σπιτι.

Σας αφηνω γιατι απο το πρωι ολο χαζολογαω και δουλεια τιποτα.:-D

Υ.Γ Προσπαθω να χασω 3-4 κιλα, αλλα δεν μ'αφηνουν να αγιασω.

Καθε βραδυ ο αντρουλης φερνει στα παιδια σοκοφρετες , αλλα αφου κοιμονται τετοια ωρα, τι να κανω, τις τρωω εγω.8-)8-):cool:

Τα παιδια δεν κανει να τρωνε καθε μερα γλυκο ντε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ κορίτσι μου.

Και το Ερσάκι μας, μου έχει βάλει καταπληκτική συνταγή αλλά δεν είχα ζαχαρούχο ούτε και αραβοσίτου, ο μπούφος! :tongue:

Αχ, κιλά... και γω είμαι στα περισσότερα που έχω πάει ποτέ μου... :roll::roll: μποθρόνα.

Ναι Ειρήνη μου,

βάζω το γάλα το εβαπορέ και το διαλύω όπως κάνουμε για το γάλα που πίνουμε,ρίχνω 3 κουταλάκια ζάχαρη και λίγη κανέλα σκόνη μόλις ζεσταθεί ρίχνω 1 1/2 κούπα ρύζι γλασέ και ανακατεύω για να μην κολλήσει.Μόλις δώ ότι έχει βράσει και το ρύζι αποσύρω και ρίχνω σε μπολάκια.Πασπαλίζω με κανέλα και περιμένω να κρυώσει.Δεν πήζει όπως πήζει με το άνθος ή με το ζαχαρούχο.

Εμείς φάγαμε κόψαμε και μία κατακόκκινη τούρτα που έφερε ο αντρούλης μου και τώρα ξεκούρασει μέχρι το απόγευμα που έχουμε αγγλικά και εμβόλιο.

ΥΓ Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου Ειρήνη μου, μακάρι να ζήσουμε μαζί πολλά χρόνια αγαπημένοι.

Ευχαριστώ Νάσια μου. Με βοήθησαν πολύ οι συμβουλές σου.

Τούρτα? Τούρτα? Είπε κανείς τούρτα???? :lol::lol::lol:

εγω σήμερα σεμιναριάστηκα:tongue::tongue::tongue:μας είχε συνάντηση η σύμβουλός μας με θέμα την πληροφορική στο δημοτικό...το πόσο χάρηκα που είδα συναδέλφους μου και συζητήσαμε για τα θέματά μας δε λέγεται...:D

Οταν ακούω περί σεμιναρίου, θυμάμαι αυτό:

Δες στο 1:06:28

http://www.youtube.com/watch?v=8veqgfyEXGo

Σεμινάριο? Και το δεσποινάριο???? :lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

χαχαχα

{όταν χάνω ώρα για οποιοδήποτε λόγω ξεφυσάω κ λέω αχχχ τι καλά χαχα ούτε μαθήτρια δεν έκανα έτσι, μαζί σου σε νιώθω ;):mrgreen:}

Κρίμα ο μικρός μωρέ αλλά αφού νιώθει καλύτερα δεν πειράζει. Και εγώ αμφιταλαντεύομαι πάντα σε αυτό το στάδιο :roll:

Στον αγώνα αδερφές μου σιδερώστρες χε χε

Στα δικά μας αυτές τις μέρες συντήρηση των καθαρών κ μαγειρέματα κ βόλτες

χτες πήγαμε μπαλέτο, γυρίσαμε ντουζάκι κ έβγαλα φακές από την αγία κατάψυξη ....σίδερο ΔΕΝ έκανα βαρέθηκα πάλι χα χα

Σήμερα ξυπνήσαμε πλυθήκαμε ετοιμαστήκαμε έφαγε το πρωινό της δόντια κ βουρ σχολείο.

Γύρισα αέρισα έστρωσα κ τώρα πίνω καφεδάκι πριν φύγω για σχολείο

Θα σας δείξω τι έχω μέσα στην τσάντα μου την καθημερινή για τη δουλειά ;)

Κουβαλάω μόνο αυτά τα τέσσερα πράγματα

Το ντοσιέ μου με τις λίστες μαθητών του σχολείου, έγγραφα της τάξης για τη δουλειά μου κτλ , την κασετίνα μου με χρώματα κτλ, το τσαντάκι organizer κ το μικρό μου πορτοφολάκι με ψιλά.

{Ναι ναι έχω κόλλημα με την hello kitty χαχχαα}

photo-2013-11-07-13-22-13-216_zpscc2c0cfa.jpg

Στο organizer τσαντάκι έχω βάλει ότι έχω ανάγκη αλλά όμορφα τακτοποιημένο για να μην κάνω ανασκαφές στη τσάντα μου κάθε φορά που ψάχνω.

Στη μια μεγάλη θήκη έχω μια τσάντα αναδιπλωμένη της unicef, μικρή χτένα, την κρέμα χεριών μου, χαρτομάντιλα, μια κολόνια μικρή κ σερβιέτες ;)

Στην άλλη μεγάλη θήκη το πορτοφόλι μου , στο μικρό κουβαλάω μόνο τα ψιλά κ το έχω έξω για ευκολία πρόσβασης, θέλω το μεγάλο πορτοφόλι μου να είναι "κλειδωμένο" με φερμουάρ για να μην αγχώνομαι.

Στις μικρές έχω το σημειωματάριο μου, τα μαντηλάκια μου {καθαρίζω τα χέρια μου με το που βγαίνω από την τάξη πάντα με έχει σώσει από το να "κολλάω" ιώσεις από τα μικρά } τα ακουστικά του κινητού μου κ το memory stick μου

photo-2013-11-07-13-42-33-373_zps04e7fd42.jpg

Αυτό το handbag organizer το είχε πάρει η Chatzico πρώτη, το ζήλεψα όταν είδα τι βολικό που είναι κ το τσίμπησα κ εγώ από το ebay με έχει βολέψει πάαααρα πολύ κ έχει χώρο για πολλά ακόμη.

T2eC16hy4FIOcYSYjBSIZoKj0IQ60_12_zpsb91694b5.jpg

ενα τετοιο τσαντακι θελω να παρω κι εγω για μεσα στη τσαντα,μα τι εχουμε παθει στην καλαμαρια:rolleyes: κι εγω δεν καταφερα να σιδεροσω ακομα:rolleyes: στηλε μου πμ το κην σου να ανταλαξουμε τηλ για να παμε πεζο :cool:( κι αν ξανασιδεροσεις ποτε να με φτησεις:tongue:)

Καλησπερούδια!

Και ναι, η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε (Ερσάκι :tongue:)! Το πσκ είναι εδώ κι ελπίζω να μας φανεί μεγάαααλο! :D

Πολλές πολλές ευχές σε όλους τους δικούς σας που γιορτάζουν! Στα μικρά Αγγελάκια ;) και στους αντρούληδες!

Είδα υπέροχες και ξεσηκωτικές φωτό της Ειρηνομαμάς, της Χρύσας, της Βούλας και του Καλαμαρακίου!

Αθήνα βλέπω μένεις, δεν το κόβω εφικτό να ζουν στην πρωτεύουσα :-P

Ας έχει κάτι καλό κι αυτή η πρωτεύουσα πια!

Rav, να πάνε όλα καλά με τη δουλειά!

Εχω και ενα δυσαρεστο νεο πρωι πρωι, ο πεθερος μου ανακοινωσε οτι τον σταματανε από τη δουλεια (57 ετων-που να βρει αλλη τωρα, ποιος θα τον παρει) και το χειροτερο οτι μαλλον θα σταματησουν κι εμενα. (Δουλευουμε στην ιδια εταιρεια, εγω γραφειο, εκεινος οδηγος).

Κρίμα για τον άνθρωπο! Ελπίζω γα σένα να μην ισχύει η πληροφορία.

Θυμόσαστε που έλεγα πως θα βάζαμε ράφια στην αποθήκη;

Δε θυμάμαι κιόλας αν είχα γράψει ότι τα βάλαμε.

Τοποθετήθηκαν λοιπόν και έγινε ένα πολύ γερό καθάρισμα σε όλο το υπόγειο, κούκλα έγινε.

Τελείωσε λοιπόν το ένα μανίκι του σπιτιού ( από άποψης καθαριότητας ), το άλλο μανίκι που έχει σειρά είναι τα παντζούρια :evil:

Τι μου κάνεις, τι μου κάνεις...

Είχα διαβάσει πρόσφατα και τη Rav που έκανε αντίστοιχη δουλειά και το προσπέρασα :rolleyes:. Πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω και μου φαίνεται τόσο μανίκι που διαρκώς το αναβάλλω.

Μετά τον οίστρο επανέρχομαι και ρωτώ η δόλια μάνα...

Τι να κάνω με την μικρή που την τελευταία βδομάδα δεν θέλει με τίποτα να κοιμηθεί και μπορεί να μου πάρει μέχρι και 3:shock: ώρες για να κοιμηθεί.Μιλάμε τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσσια

Υπομονή; :tongue:

Σε νιώθουμε πολλές εδώ, να ξέρεις. Been there, done that :cool:!

Βρε Βούλα νομίζεις ότι θα κάτσει σε κουκλοθέατρο ο δικός σου???Η δικιά μου δεν έχει ησυχία,όπου πάμε κάθεται 10 λεπτάκια και μετά κυνηγάμε.Ειδικά τον τελευταίο καιρό δεν μπορούμε να την μαζέψουμε με τίποτα.Θέλω να την πάμε τα Χριστούγεννα κάπου,σε θέατρο ή σε δραστηριότητες αλλά φοβάμαι μήπως δεν κάθεται και μας διώξουν...

Ειρήνη, ασ' την να σε "οδηγήσει" αυτή για τις δραστηριότητες. Εγώ θα έλεγα να την αφήσεις να κάνει τη σβούρα αφού της αρέσει. Έχει άπειρο χρόνο μπροστά της για θέατρα και δραστηριότητες. Νομίζω... :roll:

Καλημέρα κορίτσια. Σας διαβάζω πολύ καιρό και αποφάσισα να σας γράψω γιατί χρειάζομαι τις συμβουλές σας για το σπίτι και γιατί μου άρεσε πολύ η παρεούλα σας.

Έχω ένα μπέμπη 6 μηνών και ξαναγύρισα στη δουλειά πριν λίγο καιρό με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Νιώθω συνεχώς κουρασμένη, το σπίτι μου είναι χάλια και δεν έχω όσο χρόνο θα ήθελα με το παιδί μου.

Πριν μείνω έγκυος είχα τρελή οργάνωση στο σπίτι και το είχα πάντα καθαρό και περιποιημένο. Τώρα πια καμία σχέση.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλες και θα τά λέμε συχνά.

Μαρία, καλώς ήρθες! Μην ξεχνάς ότι είσαι σε μεταβατικό στάδιο. Τους τελευταίους 6 μήνες έχει αλλάξει όλη σου η ζωή. Ε, θα πάρει λίγο χρόνο να βρεις ξανά τις ισορροπίες σου αλλά, νομίζω, όλες εδώ μέσα με μεγαλύτερα παιδάκια μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι τελικά θα τις βρεις.

Καλημέρα!!! Σήμερα έχω ψιλοδουλίτσες να κάνω!!

Προέκυψε σημαντικό ραντεβού κατά το μεσημέρι.....:wink: :wink: :wink: :wink: δώστε θετική ενέργεια βρε κορίτσια.....όχι αυτό που περίμενα αλλά καινούργιο τηλ....για να δούμε τι φρούτο είναι πάλι αυτό!!!!!

ΦΟΥΛΛΛΛ, θετική ενέργεια!!!

Καλημέρα κορίτσια' date=' χθες δεν δούλευα και έκανα γενική στο σπίτι, μετα πήγα σούπερ μάρκετ με την μαμά μου και την κορη μου και απο εκείνη την στιγμή άρχισαν τα βάσανα, μου έφυγε η μικρή και πήγε ανάποδα στις κυλιόμενες του σούπερ, ευτυχώς την έπιασε ένας νεαρός και δεν έπαθε τίποτα, απο το άγχος μου και τα νεύρα μου ματωσανε όλα μου τα δάκτυλα και το μεσημέρι πηγή στα επείγοντα του Συγγρου, μου έγραψαν να κάνω μια ένεση κορτιζονης, αντισταμινικα, ξανά αλοιφές και να κλείσω ραντεβού στα πρωινά ιατρεία για να δούνε λεπτομερώς την κατάσταση, την ένεση δεν την έκανα ακόμη γιατι δεν πολυ θέλω, εαν δω μέχρι το απόγευμα οτι χειροτερεύουν θα την κάνω, πήρα και βαλεριανα μπάς και ηρεμήσω λίγο, το αποκορύφωμα της χθεσινής μέρας ήταν οτι έχασα και την κάρτα της μισθοδοσίας μου, να τρέχω να την ακυρώσω και δω στην τράπεζα εαν είχε γίνει καμία κίνηση......., ευτυχώς όλα καλα!

Τώρα ετοιμαζόμαστε για το παιδων, να δω σημερα τι θα γίνει.[/quote']

Πω πω, περαστικά! Όλα μαζεμένα :?.

Εμείς ζούμε ένα οικογενειακό δράμα, ο αδερφός μου μάλλον έχει πέσει θύμα εξαπάτησης από μάντρα αυτοκινήτων στην Νίκαια..... κρίμα τα λεφτά του. Οι γονείς μου στα πρόθυρα εγκεφαλικού....κι εγώ στην δουλειά να μαζεύω τα κομμάτια όλων...

Κερασάκι, μας ενημέρωσαν από παιδικό πως η μικρή έκανε εμετό και ψάχνουμε άνθρωπο να την πάρει....LOL

Τι αδικία! Φαντάζομαι πόσο θυμό θα νιώθει.Περαστικά στη μικρή!

Χιλιόχρονοι!

Βρε κορίτσια, κι εγώ αναρωτιόμουν τόσες μέρες με τις ρυζογαλο-συνταγές. Εγώ είμαι άσχετη αλλά φτιάχνει η πεθερά μου για τη μικρή που το τρώει φανατικά και τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι γάλα, ρύζι, λίγη ζάχαρη και κανέλα ή ξύσμα λεμονιού. Σούπερ απλά. Και, μάλιστα, δεν χρησιμοποιεί καν εβαπορέ γάλα αλλά φρέσκο. Μια χαρά πηχτό είναι. Απλά κάθεται πάνω από την κατσαρόλα κι ανακατεύει ανακατεύει... Με το ζαχαρούχο και το κορν φλάουερ και το άνθος αραβοσίτου τι διαφορά έχει; Γίνεται πιο εύκολα; Είναι πιο γλυκό, πιο γευστικό; Απορίες μιας άσχετης :tongue:.

Και τέλος, 'Ελεναααααα;;;;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημέρα αγαπημένες μου σουσουραδίτσες.

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Εμείς πήγαμε σχολείο, στην επιστροφή πέρασα από το σούπερ για 2 πραγματάκια και μετά σπίτι. Ηρθε μία φίλη μου, η κοπέλα που είχαμε πάει στο παιδικό πάρτυ τους, το περασμένο Σάββατο και μου έφερε ένα δώρο για τα γεννέθλια του φιογκακίου. Ενα υπέροχο, αμάνικο μπουφάν.

Ήπιε ζεστό κακάο, την κέρασα και κέικ σοκολάτας που έφτιαξα χθες βράδυ και τα ειπαμε. Μόλις έφυγε. Ξεκίνησε όμορφα η μέρα. ;)

Χθες, κοιμόμουν από τις 10 παρά.... ούτε την αρχή του έργου στο σταρ δεν πρόλαβα να δω!!! :tongue::tongue::tongue:

Σήμερα δεν έχω δουλίτσα οπότε σπιτάκι μου! Και το καλύτερο, δεν θα ασχοληθώ με πολλές καθαριότητες αλλά κυρίως με "τακτοποιήσεις" σε διάφορα σημεία που θέλω και ειδικά συρτάρια. Το καλύτερό μου! :mrgreen:

Περιττό να αναφέρω, πως δούλευα όλη την εβδομάδα και έχω ένα 10ευρω.... :roll: αχ!

Και η χθεσινή "προφορά" του άντρα μου, γυρίζοντας από δουλειά:

PB080170_zps74a99ee6.jpg

:P

Εδώ θα είμαι. :D

αω σου πω οτι επαθα το ιδιο...καθε μερα δουλεια και σημερα το πρωι με 5 ε :confused: τι γλυκο λουλουδακι:D

Προσαρμόστηκες καθόλου στα δεδομένα της πρωτοβάθμιας;

Αχ, κιλά... και γω είμαι στα περισσότερα που έχω πάει ποτέ μου... :roll::roll: μποθρόνα.

:lol::confused: Παιδί μου, τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...