Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Μετά την ωοληψία μου χορήγησε κάτι, μου είπε ότι είναι αρκετό. Ο πόνος όμως ξεκίνησε ήπια και σήμερα δυνάμωσε… αύριο Κυριακή δεν θα βρίσκω φαρμακείο..

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

χρόνια πολλά στους Μιχάληδες,Σταμάτηδες,Αγγελου,Μικαέλες,Ματίνες και Αγγελικές καθώς και στους Γαβριήλ.Χρόνια πολλά σε όλους όσους έχουν εορτάζοντες.

Εμείς πήγαμε το πρωί στο σχολείο,γυρνώντας πέρασα από το φαρμακείο να πάρω το εμβόλιο που έχουμε να κάνουμε το απόγευμα καθώς και σίδηρο.Σκούπισα,Επλυνα τα πιάτα,απλωσα ένα πλυντήριο και έβαλα ένα ακόμα μπας και στεγνώσουν με τον σημερινό ηλιαρακο.Εβαλα γίγαντες για σήμερα.

Τώρα κάθισα λιγάκι και σε λίγο θα ρίξω ένα ξεσκόνισμα με το swiffer,μπάνια και ένα σφουγγάρισμα.Η μέση μου σήμερα είναι λίγο καλύτερα από βδομάδα ξεκινάω φυσιοθεραπείες για να δούμε...

Και σε μένα η τσάντα γίνεται το έλα να δεις αφού μου λέει ο άντρας μου μα τι τα θες και τα κουβαλάς όλα αυτά αλλά μια φορά αν βγάλω κάτι τότε είναι που θα μου χρειαστεί.:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, χθες δεν δούλευα και έκανα γενική στο σπίτι, μετα πήγα σούπερ μάρκετ με την μαμά μου και την κορη μου και απο εκείνη την στιγμή άρχισαν τα βάσανα, μου έφυγε η μικρή και πήγε ανάποδα στις κυλιόμενες του σούπερ, ευτυχώς την έπιασε ένας νεαρός και δεν έπαθε τίποτα, απο το άγχος μου και τα νεύρα μου ματωσανε όλα μου τα δάκτυλα και το μεσημέρι πηγή στα επείγοντα του Συγγρου, μου έγραψαν να κάνω μια ένεση κορτιζονης, αντισταμινικα, ξανά αλοιφές και να κλείσω ραντεβού στα πρωινά ιατρεία για να δούνε λεπτομερώς την κατάσταση, την ένεση δεν την έκανα ακόμη γιατι δεν πολυ θέλω, εαν δω μέχρι το απόγευμα οτι χειροτερεύουν θα την κάνω, πήρα και βαλεριανα μπάς και ηρεμήσω λίγο, το αποκορύφωμα της χθεσινής μέρας ήταν οτι έχασα και την κάρτα της μισθοδοσίας μου, να τρέχω να την ακυρώσω και δω στην τράπεζα εαν είχε γίνει καμία κίνηση......., ευτυχώς όλα καλα!

Τώρα ετοιμαζόμαστε για το παιδων, να δω σημερα τι θα γίνει.

Θα σα βάλω αργότερα φωτο απο ενα συρτάρι που έφτιαξα με διάφορα καθημερινής χρήσης, την ιδέα την πήρα απο την Ειρήνη, σε ευχαριστω!

Kalamarakι, πολυ ωραία η θήκη για την τσάντα, εαν έχεις κάποιον πωλητή δώσε μου τον σε παρακαλώ γιατι θα με βολέψει για κατι μεγάλες τσάντες που έχω.

Irene84, και εγω τα ίδια με την κορη μου, ασχολείστε με όλα απο λίγο, στα μόνα παιχνίδια που κάθεται παραπάνω ειναι στα playmobil, για τα Χριστούγεννα θα της πάρω την εξοχική βίλα για να την στήσουμε στο δωμάτιο της μπάς και καθίσει εκεί γιατι εχει κανει κατάληψη στο σαλόνι!

Χρυσα81, νοςτιμο φαίνεται το φαγητό, μπράβο σου!

Μαρια καλώς ήρθες, υπομονή θα βρεις τους ρυθμούς σου σιγα σιγα!

Ειρηνη, ωραίο το λουλουδακι σου, μου αρέσουν αυτές οι μικρές ιδιαίτερες χειρονομίες!!!

Χρόνια πολλα σε όσους γιορτάζουν!!!

Καλη συνέχεια!

nJ2dp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

χρόνια πολλά στους Μιχάληδες,Σταμάτηδες,Αγγελου,Μικαέλες,Ματίνες και Αγγελικές καθώς και στους Γαβριήλ.Χρόνια πολλά σε όλους όσους έχουν εορτάζοντες.

Εμείς πήγαμε το πρωί στο σχολείο,γυρνώντας πέρασα από το φαρμακείο να πάρω το εμβόλιο που έχουμε να κάνουμε το απόγευμα καθώς και σίδηρο.Σκούπισα,Επλυνα τα πιάτα,απλωσα ένα πλυντήριο και έβαλα ένα ακόμα μπας και στεγνώσουν με τον σημερινό ηλιαρακο.Εβαλα γίγαντες για σήμερα.

Τώρα κάθισα λιγάκι και σε λίγο θα ρίξω ένα ξεσκόνισμα με το swiffer,μπάνια και ένα σφουγγάρισμα.Η μέση μου σήμερα είναι λίγο καλύτερα από βδομάδα ξεκινάω φυσιοθεραπείες για να δούμε...

Και σε μένα η τσάντα γίνεται το έλα να δεις αφού μου λέει ο άντρας μου μα τι τα θες και τα κουβαλάς όλα αυτά αλλά μια φορά αν βγάλω κάτι τότε είναι που θα μου χρειαστεί.:tongue::tongue:

Καλημέρα Νάσια, περαστικα με τη μεση σου.

Μια απο τα ιδια λεει και ο αντρας μου για την τσαντα μου!

Καλημέρα κορίτσια' date=' χθες δεν δούλευα και έκανα γενική στο σπίτι, μετα πήγα σούπερ μάρκετ με την μαμά μου και την κορη μου και απο εκείνη την στιγμή άρχισαν τα βάσανα, μου έφυγε η μικρή και πήγε ανάποδα στις κυλιόμενες του σούπερ, ευτυχώς την έπιασε ένας νεαρός και δεν έπαθε τίποτα, απο το άγχος μου και τα νεύρα μου ματωσανε όλα μου τα δάκτυλα και το μεσημέρι πηγή στα επείγοντα του Συγγρου, μου έγραψαν να κάνω μια ένεση κορτιζονης, αντισταμινικα, ξανά αλοιφές και να κλείσω ραντεβού στα πρωινά ιατρεία για να δούνε λεπτομερώς την κατάσταση, την ένεση δεν την έκανα ακόμη γιατι δεν πολυ θέλω, εαν δω μέχρι το απόγευμα οτι χειροτερεύουν θα την κάνω, πήρα και βαλεριανα μπάς και ηρεμήσω λίγο, το αποκορύφωμα της χθεσινής μέρας ήταν οτι έχασα και την κάρτα της μισθοδοσίας μου, να τρέχω να την ακυρώσω και δω στην τράπεζα εαν είχε γίνει καμία κίνηση......., ευτυχώς όλα καλα!

Τώρα ετοιμαζόμαστε για το παιδων, να δω σημερα τι θα γίνει.

Θα σα βάλω αργότερα φωτο απο ενα συρτάρι που έφτιαξα με διάφορα καθημερινής χρήσης, την ιδέα την πήρα απο την Ειρήνη, σε ευχαριστω!

Kalamarakι, πολυ ωραία η θήκη για την τσάντα, εαν έχεις κάποιον πωλητή δώσε μου τον σε παρακαλώ γιατι θα με βολέψει για κατι μεγάλες τσάντες που έχω.

Irene84, και εγω τα ίδια με την κορη μου, ασχολείστε με όλα απο λίγο, στα μόνα παιχνίδια που κάθεται παραπάνω ειναι στα playmobil, για τα Χριστούγεννα θα της πάρω την εξοχική βίλα για να την στήσουμε στο δωμάτιο της μπάς και καθίσει εκεί γιατι εχει κανει κατάληψη στο σαλόνι!

Χρυσα81, νοςτιμο φαίνεται το φαγητό, μπράβο σου!

Μαρια καλώς ήρθες, υπομονή θα βρεις τους ρυθμούς σου σιγα σιγα!

Ειρηνη, ωραίο το λουλουδακι σου, μου αρέσουν αυτές οι μικρές ιδιαίτερες χειρονομίες!!!

Χρόνια πολλα σε όσους γιορτάζουν!!!

Καλη συνέχεια![/quote']

Καλη σου μέρα Lila's Mom , εχω διαβασει για την περιπετεια με τα χεράκια σου, τι ταλαπιωρια τραβας!

Ευχομαι να συνέλθουν γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθεις κι αλλο.

Ευτυχώς για το παιδάκι σου, τουλαχιστον δεν έπαθε τίποτα, βέβαια την "πληρωσες εσυ".

Γιατι ετοιμάζεσυε για Παίδων?

Περαστικα σας ολόψυχα!

Διαφημίσεις

Σουσουραδίτσες μου, ολοκλήρωσα μία "μπελαλίδικη" δουλίτσα.

Τακτοποίησα τη συρταριέρα του φιογκακίου! Ολη και τα 3 βαθιά συρτάρια!

Εβγαλα τα πάντα έξω, την πέρασα με βρεγμένο πανί, την άφησα να στεγνώσει καλά {αν και την πέρασα και με στεγνό πανί} και μετά, τακτοποίησα τα πραγματάκια του όμορφα

Σας βάζω το ένα, με τα πιτζαμάκια του και 2-3 ακόμη πραγματάκια του, τα εσωρουχάκια του καθώς και το αδιαβροχό του:

PB080172_zpsf3faa0be.jpg

Πάω να κάνω ρυζόγαλο... wish me luck! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Εμείς ζούμε ένα οικογενειακό δράμα, ο αδερφός μου μάλλον έχει πέσει θύμα εξαπάτησης από μάντρα αυτοκινήτων στην Νίκαια..... κρίμα τα λεφτά του. Οι γονείς μου στα πρόθυρα εγκεφαλικού....κι εγώ στην δουλειά να μαζεύω τα κομμάτια όλων...

Κερασάκι, μας ενημέρωσαν από παιδικό πως η μικρή έκανε εμετό και ψάχνουμε άνθρωπο να την πάρει....LOL

Τελικά θα κάνεις θεραπείες ε? Δεν το γλύτωσες... :rolleyes:

Γιατί παιδί μου, γίνεται χαμός στην τσάντα σου? Τι έχεις μέσα? :tongue:

Καλημέρα κορίτσια' date=' χθες δεν δούλευα και έκανα γενική στο σπίτι, μετα πήγα σούπερ μάρκετ με την μαμά μου και την κορη μου και απο εκείνη την στιγμή άρχισαν τα βάσανα, μου έφυγε η μικρή και πήγε ανάποδα στις κυλιόμενες του σούπερ, ευτυχώς την έπιασε ένας νεαρός και δεν έπαθε τίποτα, απο το άγχος μου και τα νεύρα μου ματωσανε όλα μου τα δάκτυλα και το μεσημέρι πηγή στα επείγοντα του Συγγρου, μου έγραψαν να κάνω μια ένεση κορτιζονης, αντισταμινικα, ξανά αλοιφές και να κλείσω ραντεβού στα πρωινά ιατρεία για να δούνε λεπτομερώς την κατάσταση, την ένεση δεν την έκανα ακόμη γιατι δεν πολυ θέλω, εαν δω μέχρι το απόγευμα οτι χειροτερεύουν θα την κάνω, πήρα και βαλεριανα μπάς και ηρεμήσω λίγο, το αποκορύφωμα της χθεσινής μέρας ήταν οτι έχασα και την κάρτα της μισθοδοσίας μου, να τρέχω να την ακυρώσω και δω στην τράπεζα εαν είχε γίνει καμία κίνηση......., ευτυχώς όλα καλα!

Τώρα ετοιμαζόμαστε για το παιδων, να δω σημερα τι θα γίνει.[/quote']

Πω-πω!!! Ασχημο περιστατικό και τα χεράκια σου "απογειώθηκαν" ε? :-(:-( Τι να πω βρε κοριτσάκι μου.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ απο την καρδιά μου, σου εύχομαι. Εχεις σκεφτεί να κάνεις κάτι για σένα, που να σε ηρεμεί? Που να ηρεμεί λιγάκι τα "μέσα" σου.. όπως γιόγκα ή περίπατους στην εξοχή κάθε σαβ.κο ή στη θάλασσα.... δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να σε ευχαριστήσει και ηρεμίσει λιγουλάκι :rolleyes: .

Εγώ ευχαριστώ, που το αναφέρεις.. Περιμένω φωτογραφία! :D:D
Και μένα... με λιώνουν... :P

777885dugw57gt25.gif

Σουσουραδίτσες μου, ολοκλήρωσα μία "μπελαλίδικη" δουλίτσα.

Τακτοποίησα τη συρταριέρα του φιογκακίου! Ολη και τα 3 βαθιά συρτάρια!

Εβγαλα τα πάντα έξω, την πέρασα με βρεγμένο πανί, την άφησα να στεγνώσει καλά {αν και την πέρασα και με στεγνό πανί} και μετά, τακτοποίησα τα πραγματάκια του όμορφα

Σας βάζω το ένα, με τα πιτζαμάκια του και 2-3 ακόμη πραγματάκια του, τα εσωρουχάκια του καθώς και το αδιαβροχό του:

PB080172_zpsf3faa0be.jpg

Πάω να κάνω ρυζόγαλο... wish me luck! :tongue::tongue::tongue:

Εχουμε ίδιες πυτζαμες!!!

Μου τις ειχε φερει ο αδερφος μου απο την Αμερικη,(έτσι μου είχε πει τουλάχιστον) αλλά από οτι καταλαβαίνω μου είπε ψέμματα!!!!

Το κ@%&παιδο, θα τον σκίσω.

Εμείς ζούμε ένα οικογενειακό δράμα, ο αδερφός μου μάλλον έχει πέσει θύμα εξαπάτησης από μάντρα αυτοκινήτων στην Νίκαια..... κρίμα τα λεφτά του. Οι γονείς μου στα πρόθυρα εγκεφαλικού....κι εγώ στην δουλειά να μαζεύω τα κομμάτια όλων...

Κερασάκι, μας ενημέρωσαν από παιδικό πως η μικρή έκανε εμετό και ψάχνουμε άνθρωπο να την πάρει....LOL

:(:(:( άλλο πάλι αυτό....

Βρε κοριτσάκι μου... φέρτε και εσείς έναν παπά.. όλες μας δηλαδή γιατί....

Τι έγινε? Εδωσε λεφτά και τώρα του τα μασάνε? Αποδειξεις ή κάποιο καταθετήριο έχει? :(

Και το παιδί... τι θα κάνεις? :(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εχουμε ίδιες πυτζαμες!!!

Μου τις ειχε φερει ο αδερφος μου απο την Αμερικη,(έτσι μου είχε πει τουλάχιστον) αλλά από οτι καταλαβαίνω μου είπε ψέμματα!!!!

Το κ@%&παιδο, θα τον σκίσω.

Ποιες παιδί μου?

Μπορεί όντως να της έφερε βρε, μην τον αποπάρεις.;)

777885dugw57gt25.gif

Ωχ, Αφροδιτάκι , όλα μαζεμένα?

Κράτα γερα, υπομονή.

Περαστικά στην μικρούλα σου, γρηγορα σπίτι!!!

:(:(:( άλλο πάλι αυτό....

Βρε κοριτσάκι μου... φέρτε και εσείς έναν παπά.. όλες μας δηλαδή γιατί....

Τι έγινε? Εδωσε λεφτά και τώρα του τα μασάνε? Αποδειξεις ή κάποιο καταθετήριο έχει? :(

Και το παιδί... τι θα κάνεις? :(

Έδωσε λεφτά έναντι για αγορά αυτοκινήτου και οι κύριοι άφαντοι. Είναι τώρα στην αστυνομία για καταγγελία και ήδη έχουν γίνει γύρω στις 8-9 έως τώρα καταγγελίες.

Λογικά νομικά θα λυθεί, τι να πω ρε παιδιά.....

Έχουμε το καταθετήριο της τράπεζας....

Το παιδί θα το πάρει ο πεθερός μου, εγώ δεν μπορώ δυστυχώς να φύγω ακόμη....ίσως αργά το μεσημέρι αν προλάβω να τελειώσω...

[YOUTUBE][/YOUTUBE]

Ποιες παιδί μου?

Μπορεί όντως να της έφερε βρε, μην τον αποπάρεις.;)

Τις πάνω αριστερα γαλάζιες, μου ειχε πει οτι πηγε στο καταστημα της DISNEY και τις πηρε , μαζί με άλλα σετάκια.

Μάλλον από την γειτονιά του τις πήρε τελικά...:confused:

Πλάκα κάνω, σιγά μην τον αποπάρω, μακάρι όλοι οι θειοι να ήταν έτσι.

Καλή επιτυχία στο ρυζόγαλο, δοκίμασε μια φορά να το κάνεις και σοκολατένιο, εμείς το λατρευουμε.

Αν το κάνεις με κρέμα Γιώτης, αντί για άσπρη, βάλε σοκολάτα.

Μιαμ μιαμ...:P:p:p

Έδωσε λεφτά έναντι για αγορά αυτοκινήτου και οι κύριοι άφαντοι. Είναι τώρα στην αστυνομία για καταγγελία και ήδη έχουν γίνει γύρω στις 8-9 έως τώρα καταγγελίες.

Λογικά νομικά θα λυθεί, τι να πω ρε παιδιά.....

Έχουμε το καταθετήριο της τράπεζας....

Το παιδί θα το πάρει ο πεθερός μου, εγώ δεν μπορώ δυστυχώς να φύγω ακόμη....ίσως αργά το μεσημέρι αν προλάβω να τελειώσω...

Πω-πω ταλαιπωρία... και τώρα άλλα λεφτά για να κινηθεί νομικά... :(

Τις πάνω αριστερα γαλάζιες, μου ειχε πει οτι πηγε στο καταστημα της DISNEY και τις πηρε , μαζί με άλλα σετάκια.

Μάλλον από την γειτονιά του τις πήρε τελικά...:confused:

Πλάκα κάνω, σιγά μην τον αποπάρω, μακάρι όλοι οι θειοι να ήταν έτσι.

Καλή επιτυχία στο ρυζόγαλο, δοκίμασε μια φορά να το κάνεις και σοκολατένιο, εμείς το λατρευουμε.

Αν το κάνεις με κρέμα Γιώτης, αντί για άσπρη, βάλε σοκολάτα.

Μιαμ μιαμ...:P:p:p

Μπορεί κοριτσάκι μου. Από εξουσιοδοτημενο κατάστημα της disney τις αγόρασα και γω, πριν 2 χρόνια.

Το έκανα... αμα βγει, θα με φτυσω! :tongue: Δεν είχα κορν φλάουερ και έβαλα αλεύρι! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...