Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημερα κορίτσια και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!

Ναυτακι ,να χαιρεσαι το αντρα σου ,πολύχρονος και δυνατός να ειναι!

Εδω σημερα αλλαξαν τα σχεδιά μας(γιατι οταν προγραμματιζεις ,λενε,ο θεος γελάει!),ο μικρος εμεινε σπίτι,ευτυχως φαινεται καλύτερα αλλα εχθες ειχε απίστευτη καταρροη.Το μετανιωσα που δεν τον εστειλα εντελει,καθε φορα πολύ προβληματίζομαι γιάυτο.

Τελοσπάντων ,εχθες τελειωσα με την εβδομαδιαιαα καθαριοτητα στο σπίτι και για σημερα δεν εχω κατι σπουδαιο,μονο αρκετο σιδερο,αλλα μπορει να περιμενει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!! Σήμερα έχω ψιλοδουλίτσες να κάνω!!

Προέκυψε σημαντικό ραντεβού κατά το μεσημέρι.....:wink: :wink: :wink: :wink: δώστε θετική ενέργεια βρε κορίτσια.....όχι αυτό που περίμενα αλλά καινούργιο τηλ....για να δούμε τι φρούτο είναι πάλι αυτό!!!!!

ασε ασε....σαν τους φαντάρους μετράω τις μέρες:tongue::tongue::tongue:

καλημέρα σε όλες!!Επιτέλους Παρασκευή, καλό ΠΣΚ να έχουμε!!:D

χαχαχα

{όταν χάνω ώρα για οποιοδήποτε λόγω ξεφυσάω κ λέω αχχχ τι καλά χαχα ούτε μαθήτρια δεν έκανα έτσι, μαζί σου σε νιώθω ;):mrgreen:}

Εδω σημερα αλλαξαν τα σχεδιά μας(γιατι οταν προγραμματιζεις ,λενε,ο θεος γελάει!),ο μικρος εμεινε σπίτι,ευτυχως φαινεται καλύτερα αλλα εχθες ειχε απίστευτη καταρροη.Το μετανιωσα που δεν τον εστειλα εντελει,καθε φορα πολύ προβληματίζομαι γιάυτο.

Τελοσπάντων ,εχθες τελειωσα με την εβδομαδιαιαα καθαριοτητα στο σπίτι και για σημερα δεν εχω κατι σπουδαιο,μονο αρκετο σιδερο,αλλα μπορει να περιμενει.

Κρίμα ο μικρός μωρέ αλλά αφού νιώθει καλύτερα δεν πειράζει. Και εγώ αμφιταλαντεύομαι πάντα σε αυτό το στάδιο :roll:

Στον αγώνα αδερφές μου σιδερώστρες χε χε

Στα δικά μας αυτές τις μέρες συντήρηση των καθαρών κ μαγειρέματα κ βόλτες

χτες πήγαμε μπαλέτο, γυρίσαμε ντουζάκι κ έβγαλα φακές από την αγία κατάψυξη ....σίδερο ΔΕΝ έκανα βαρέθηκα πάλι χα χα

Σήμερα ξυπνήσαμε πλυθήκαμε ετοιμαστήκαμε έφαγε το πρωινό της δόντια κ βουρ σχολείο.

Γύρισα αέρισα έστρωσα κ τώρα πίνω καφεδάκι πριν φύγω για σχολείο

Θα σας δείξω τι έχω μέσα στην τσάντα μου την καθημερινή για τη δουλειά ;)

Κουβαλάω μόνο αυτά τα τέσσερα πράγματα

Το ντοσιέ μου με τις λίστες μαθητών του σχολείου, έγγραφα της τάξης για τη δουλειά μου κτλ , την κασετίνα μου με χρώματα κτλ, το τσαντάκι organizer κ το μικρό μου πορτοφολάκι με ψιλά.

{Ναι ναι έχω κόλλημα με την hello kitty χαχχαα}

photo-2013-11-07-13-22-13-216_zpscc2c0cfa.jpg

Στο organizer τσαντάκι έχω βάλει ότι έχω ανάγκη αλλά όμορφα τακτοποιημένο για να μην κάνω ανασκαφές στη τσάντα μου κάθε φορά που ψάχνω.

Στη μια μεγάλη θήκη έχω μια τσάντα αναδιπλωμένη της unicef, μικρή χτένα, την κρέμα χεριών μου, χαρτομάντιλα, μια κολόνια μικρή κ σερβιέτες ;)

Στην άλλη μεγάλη θήκη το πορτοφόλι μου , στο μικρό κουβαλάω μόνο τα ψιλά κ το έχω έξω για ευκολία πρόσβασης, θέλω το μεγάλο πορτοφόλι μου να είναι "κλειδωμένο" με φερμουάρ για να μην αγχώνομαι.

Στις μικρές έχω το σημειωματάριο μου, τα μαντηλάκια μου {καθαρίζω τα χέρια μου με το που βγαίνω από την τάξη πάντα με έχει σώσει από το να "κολλάω" ιώσεις από τα μικρά } τα ακουστικά του κινητού μου κ το memory stick μου

photo-2013-11-07-13-42-33-373_zps04e7fd42.jpg

Αυτό το handbag organizer το είχε πάρει η Chatzico πρώτη, το ζήλεψα όταν είδα τι βολικό που είναι κ το τσίμπησα κ εγώ από το ebay με έχει βολέψει πάαααρα πολύ κ έχει χώρο για πολλά ακόμη.

T2eC16hy4FIOcYSYjBSIZoKj0IQ60_12_zpsb91694b5.jpg

Βάσια, εύχομαι τα καλύτερα και σου στέλνω πολλή θετική ενέργεια!

Να σκίσεις στο ραντεβού και να τους καταπλήξεις!

Χρυσάκι καλημέρα, περαστικά του του μικρού σου.

Τίνα, θα το ξαναδείτε το σποράκι, ε; Εύχομαι να είναι όλα τέλεια!

Μαρία81 καλωσήρθες! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Πότε γύρισες στη δουλεία; Μην ανησυχείς, θα βρεις τους ρυθμούς σου και θα βοηθηθείς πολύ από το θέμα!

Φιλιά και στις υπόλοιπες :)

Εγώ μετά τη μετακόμιση είχα μόνο δυο μέρες να ψευτοτακτοποιηθώ, τώρα διακοπεύω στο τροχόσπιτο και επιστρέφω Δευτέρα. Την Τρίτη έχω καλέσει συναδέλφους για κιθάρες και τραγούδι και θέλω να το έχω φέρει σε μια σειρά. Προς το παρόν εδώ έχουμε βαψίματα, εκπαίδευση κουταβιού και πολλά μαγειρέματα. Έρχονται σήμερα φίλοι με τα παιδάκια τους, θα κοιμηθούν εδώ και θα κάνουμε αγροτικές εργασίες. Έχει και τέλεια μέρα!

Καλημέρες!!

Ίσως γράψω και αργότερα

Καλημεραααα,

Σορρυ που δεν σας γραφω αλλα πνιγνομαι στα τρεξιματα και στην δουλεια.

Ειμαστε ολοι καλα, ο πρωην εμαθε για την εγκυμοσυνη, δεν ειχαμε αντιδραση ακομα, θα δουμε.

Σημερα παμε για υπερηχο αναπτυξης (λογω του ιστορικου μου).

Σας αγαπω ολες, σας φιλωωωω!

Καλή επιτυχια στον υπέρηχο ,Τινα,να πάνε ολα καλά!Μπες να μας πεις.

Καλημέρα κορίτσια. Σας διαβάζω πολύ καιρό και αποφάσισα να σας γράψω γιατί χρειάζομαι τις συμβουλές σας για το σπίτι και γιατί μου άρεσε πολύ η παρεούλα σας.

Έχω ένα μπέμπη 6 μηνών και ξαναγύρισα στη δουλειά πριν λίγο καιρό με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Νιώθω συνεχώς κουρασμένη, το σπίτι μου είναι χάλια και δεν έχω όσο χρόνο θα ήθελα με το παιδί μου.

Πριν μείνω έγκυος είχα τρελή οργάνωση στο σπίτι και το είχα πάντα καθαρό και περιποιημένο. Τώρα πια καμία σχέση.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλες και θα τά λέμε συχνά.

Μαρια,καλωσηρθες,εγω δεν δουλευω αλλα τα υπολοιπα κοριτσια θα σου δωσουν τα φωτα τους!

Η αλήθεια ειναι πως το μωρακι σου ειναι μικρουλί ακόμη ,αλλα μπορεις να βρεις ενα συστημα ,στα μετρα σου πάντα ,ωστε βασικά πραγματα να κρατιονται σε ταξη.Δικός μου μπούσουλας ειναι να μαζευω νεροχυτη και κουζινα το βραδυ,τα ριχταρια στους καναπέδες ,και το πρωι να στρωνω κατευθειαν τα κρεβατια μας.

Καλέ που είστε όλες...?Μόνο όταν κοιμάμαι αλωνίζετε στο καφέ???

Έβλεπα την ταινία στο σταρ και τώρα δεν νυστάζω...Η μικρή πάλι 2 ώρες έκανε για να κοιμηθεί.Τι θα την κάνω δεν ξέρω.Χοροπηδούσε και φώναζε ''δεν θέλω να κοιμηθώ''!!!

Λοιπόν αφού γράφω μόνη μου πάω να χαζέψω στο Χριστουγεννιάτικο!

Φαση ειναι και θα περασει Ιρενε,υπομονη,ισως σας "παιζει" κιολας.Μην της δινεις πολύ σημασια,κλεισε και τα φωτα στο υπόλοιπο σπίτι και που θα παει θα στρωσει.

Ναι ναι χε χε ε μετά από 6 χρόνια που το σκέφτομαι , αν τα βρούμε κιόλας θα κάνω κ το δεύτερο επιτόπου αλλιώς τον επόμενο μήνα

Και έχω έτοιμο κ το 3ο χε χε χε

Γειας τα χέρια σου Χρυσάκι!!!

Παναγία μου πολύ τα λιμπίστικα κ δεν μου αρέσουν οι φτερούγες! Την είχα βάλει στο μάτι κ εγώ την συνταγή αυτή κ έλεγα να την κανω με κοπανακια μπαίνει στα υπόψιν σίγουρα!

Καλαμαρακι ,ουτε εμενα μου αρεσουν οι φτερουγες ,,ειναι η δευτερη φορα που τις τρωω,αλλα βρηκε σε καλή τιμη προχθες ο αντρας μου και πήρε οπότε κατι επρεπε να τις κανω.Η συνταγη ειναι πολύ καλή πάντως ,αν και επεσε τροποποίηση ,να τις κανεις .

Χρύσα τέλειες οι φωτό σου, μπράβο!!

.

Σε ευχαριστω Μιρτούλα!Καλό σκ,να ξεκουραστεις και να απολαυσεις το σπιτακι σου!

Σταυρούλα και Χρύσα μπράβο σας για τις τακτοποιήσεις!

Η μεγάλη μου πόρωση, να βλέπω ό,τι δε φαίνεται -συρτάρια, ράφια κ.λ.π.- όμορφα τακτοποιημένα!

Ειρήνη μου, εμένα μόνο χαρά μου δίνεις όταν σε βλέπω :)

Σε ευχαριστω Ρενατα!Εγω πάλι δεν το εχω και πολύ.Οκ,δεν γινεται και χαμός,φροντιζω να τα διατηρω τακτοποιημενα ,και πάντα καθετι να μπαινει στη θεση του .Κυριως ομως με απασχολει να μην γινεται χαμός εξω.

Α! Να σας πω και το τέλειο που μας έτυχε το σάββατο:

γυρνάγαμε από ποτάκι και μας άναψε η μηχανή του αυτοκινήτου :shock::shock::shock:

Ευτυχώς το πήρε χαμπάρι ο άντρας μου ( ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ) και το βάλαμε σε μια άκρη που βρήκαμε.

Εννοείται πως τώρα είναι στο συνεργείο :mad::cool:

Θυμόσαστε που έλεγα πως θα βάζαμε ράφια στην αποθήκη;

Δε θυμάμαι κιόλας αν είχα γράψει ότι τα βάλαμε.

Τοποθετήθηκαν λοιπόν και έγινε ένα πολύ γερό καθάρισμα σε όλο το υπόγειο, κούκλα έγινε.

Τελείωσε λοιπόν το ένα μανίκι του σπιτιού ( από άποψης καθαριότητας ), το άλλο μανίκι που έχει σειρά είναι τα παντζούρια :evil:

Ωχ,μεγαλη ζημιια,ε?Ευχομαι να τακτοποιηθει αμεσα.Μπραβο για την αποθηκη σας!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Σας διαβάζω πολύ καιρό και αποφάσισα να σας γράψω γιατί χρειάζομαι τις συμβουλές σας για το σπίτι και γιατί μου άρεσε πολύ η παρεούλα σας.

Έχω ένα μπέμπη 6 μηνών και ξαναγύρισα στη δουλειά πριν λίγο καιρό με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Νιώθω συνεχώς κουρασμένη, το σπίτι μου είναι χάλια και δεν έχω όσο χρόνο θα ήθελα με το παιδί μου.

Πριν μείνω έγκυος είχα τρελή οργάνωση στο σπίτι και το είχα πάντα καθαρό και περιποιημένο. Τώρα πια καμία σχέση.

Καλημερα Μαρια, καλωσόρισες!

Μην ανησυχεις , κάπως έτσι είμασταν όλοι στην αρχή με τα μικράκια μας.

Σύντομα θα προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και θα τα πας μια χαρα.

Λες οτι νιώθεις συνεχως κουρασμένη. Εγω νομίζω οτι σε κουραζει πιο πολυ η ψυχολογιάι και το αγχος που κουβαλας για να τα προλάβεις όλα.

Θυμαμαι τα δικά μου...

Ηρέμησε , και όλα θα γίνουν!

Πολλά φιλια, να χαιρεσαι το αγγελουδι σου.:)

Αμελι ,καλά να περασετε,ομορφα θα ειναι...

Καλαμαρακι ,σουπερ τακτοποίηση ακι στην τσαντα σου ,μπραβο.Γιοα τη hello kitty ,τι να πω?Ευτυχως εκανες κορη!

Βασια,καλή επιτυχια στο ραντεβου!Να μας πεις πως πήγε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Προέκυψε σημαντικό ραντεβού κατά το μεσημέρι.....:wink: :wink: :wink: :wink: δώστε θετική ενέργεια βρε κορίτσια.....όχι αυτό που περίμενα αλλά καινούργιο τηλ....για να δούμε τι φρούτο είναι πάλι αυτό!!!!!

Τα καλύτερα εύχομαι!

Καλημέρα αγαπημένες μου σουσουραδίτσες.

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Εμείς πήγαμε σχολείο, στην επιστροφή πέρασα από το σούπερ για 2 πραγματάκια και μετά σπίτι. Ηρθε μία φίλη μου, η κοπέλα που είχαμε πάει στο παιδικό πάρτυ τους, το περασμένο Σάββατο και μου έφερε ένα δώρο για τα γεννέθλια του φιογκακίου. Ενα υπέροχο, αμάνικο μπουφάν.

Ήπιε ζεστό κακάο, την κέρασα και κέικ σοκολάτας που έφτιαξα χθες βράδυ και τα ειπαμε. Μόλις έφυγε. Ξεκίνησε όμορφα η μέρα. ;)

Χθες, κοιμόμουν από τις 10 παρά.... ούτε την αρχή του έργου στο σταρ δεν πρόλαβα να δω!!! :tongue::tongue::tongue:

Σήμερα δεν έχω δουλίτσα οπότε σπιτάκι μου! Και το καλύτερο, δεν θα ασχοληθώ με πολλές καθαριότητες αλλά κυρίως με "τακτοποιήσεις" σε διάφορα σημεία που θέλω και ειδικά συρτάρια. Το καλύτερό μου! :mrgreen:

Περιττό να αναφέρω, πως δούλευα όλη την εβδομάδα και έχω ένα 10ευρω.... :roll: αχ!

Και η χθεσινή "προφορά" του άντρα μου, γυρίζοντας από δουλειά:

PB080170_zps74a99ee6.jpg

:P

Εδώ θα είμαι. :D

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα αγαπημένες μου σουσουραδίτσες.

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Εμείς πήγαμε σχολείο, στην επιστροφή πέρασα από το σούπερ για 2 πραγματάκια και μετά σπίτι. Ηρθε μία φίλη μου, η κοπέλα που είχαμε πάει στο παιδικό πάρτυ τους, το περασμένο Σάββατο και μου έφερε ένα δώρο για τα γεννέθλια του φιογκακίου. Ενα υπέροχο, αμάνικο μπουφάν.

Ήπιε ζεστό κακάο, την κέρασα και κέικ σοκολάτας που έφτιαξα χθες βράδυ και τα ειπαμε. Μόλις έφυγε. Ξεκίνησε όμορφα η μέρα. ;)

Χθες, κοιμόμουν από τις 10 παρά.... ούτε την αρχή του έργου στο σταρ δεν πρόλαβα να δω!!! :tongue::tongue::tongue:

Σήμερα δεν έχω δουλίτσα οπότε σπιτάκι μου! Και το καλύτερο, δεν θα ασχοληθώ με πολλές καθαριότητες αλλά κυρίως με "τακτοποιήσεις" σε διάφορα σημεία που θέλω και ειδικά συρτάρια. Το καλύτερό μου! :mrgreen:

Περιττό να αναφέρω, πως δούλευα όλη την εβδομάδα και έχω ένα 10ευρω.... :roll: αχ!

Και η χθεσινή "προφορά" του άντρα μου, γυρίζοντας από δουλειά:

PB080170_zps74a99ee6.jpg

:P

Εδώ θα είμαι. :D

Καλημέρα Ειρήνη ,

ρομαντικός ο αντρούλης σου, ε? Μπραβο του για την ωραια χειρονομία!

Οσο για το 10 ευρω , και εγω ετσι ειμαι συνηθισμενη, χαχαχα.

Δεν βαριεσαι, ας ειμαστε καλα τουλαχιστον και να εχουμε δουλιτσα!

Σε φιλω!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα Ειρήνη μου!!αστα...και γω 30Ε εχω να πορεύομαι μέχρι την Τρίτη που θα πληρωθώ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αχχχχχ

Βάσια ολόψυχα καλή επιτυχία!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Δεν έχω σταματήσει να το κάνω από τότε κ μοσχοβολάει βανίλια όταν σκουπίζω {εγώ βαζω δυο καψουλίτσες }

Μπράβο Ελενάκι μου! :D

Καλήμέρα Μαρία και καλώς ήρθες στην παρέα μας, αν και αφού μας διαβάζεις θα μας "γνωρίζεις" ήδη. :)

Ο μπεμπούλης σου, είναι πολύ μικρός ακόμα και σε περίοδο που το σπίτι δεν θα είναι τακτοποιημένο. Μην ανησυχείς και μη στεναχωριέσαι. Θα έρθει η περίοδος που θα ξεπεταχτεί κι αυτός και θα τελειώσει αυτή η περίοδος. Εμείς εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε.

Δεν τον έστειλες Χρύσα μου ε? Τουλάχιστον είναι καλύτερα το παιδί.

Ναυτάκι μας, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!! Γερός και δυνατός και πάντα αγαπημένοι!!

Ολη μου την αγάπη και τη θετική ενέργεια!!!!!!!!!! :P:p

Κουβαλάω μόνο αυτά τα τέσσερα πράγματα

Το ντοσιέ μου με τις λίστες μαθητών του σχολείου, έγγραφα της τάξης για τη δουλειά μου κτλ , την κασετίνα μου με χρώματα κτλ, το τσαντάκι organizer κ το μικρό μου πορτοφολάκι με ψιλά.

{Ναι ναι έχω κόλλημα με την hello kitty χαχχαα}

photo-2013-11-07-13-22-13-216_zpscc2c0cfa.jpg

Στο organizer τσαντάκι έχω βάλει ότι έχω ανάγκη αλλά όμορφα τακτοποιημένο για να μην κάνω ανασκαφές στη τσάντα μου κάθε φορά που ψάχνω.

Στη μια μεγάλη θήκη έχω μια τσάντα αναδιπλωμένη της unicef, μικρή χτένα, την κρέμα χεριών μου, χαρτομάντιλα, μια κολόνια μικρή κ σερβιέτες ;)

Στην άλλη μεγάλη θήκη το πορτοφόλι μου , στο μικρό κουβαλάω μόνο τα ψιλά κ το έχω έξω για ευκολία πρόσβασης, θέλω το μεγάλο πορτοφόλι μου να είναι "κλειδωμένο" με φερμουάρ για να μην αγχώνομαι.

Στις μικρές έχω το σημειωματάριο μου, τα μαντηλάκια μου {καθαρίζω τα χέρια μου με το που βγαίνω από την τάξη πάντα με έχει σώσει από το να "κολλάω" ιώσεις από τα μικρά } τα ακουστικά του κινητού μου κ το memory stick μου

photo-2013-11-07-13-42-33-373_zps04e7fd42.jpg

Αυτό το handbag organizer το είχε πάρει η Chatzico πρώτη, το ζήλεψα όταν είδα τι βολικό που είναι κ το τσίμπησα κ εγώ από το ebay με έχει βολέψει πάαααρα πολύ κ έχει χώρο για πολλά ακόμη.

Μπράβο κοριτσάκι μου, χίλια μπράβο.

Είσαι οργανωμένη, απόλυτα θα έλεγα, για οτιδήποτε χρειαστείς και έτσι φεύγεις από το σπίτι χωρίς άγχος! Μπράβο!

Εγώ, από τότε που σταμάτησα από το γραφείο "γλύτωσα" από την τσάντα μου! :lol::lol:

Εγώ μετά τη μετακόμιση είχα μόνο δυο μέρες να ψευτοτακτοποιηθώ, τώρα διακοπεύω στο τροχόσπιτο και επιστρέφω Δευτέρα. Την Τρίτη έχω καλέσει συναδέλφους για κιθάρες και τραγούδι και θέλω να το έχω φέρει σε μια σειρά. Προς το παρόν εδώ έχουμε βαψίματα, εκπαίδευση κουταβιού και πολλά μαγειρέματα. Έρχονται σήμερα φίλοι με τα παιδάκια τους, θα κοιμηθούν εδώ και θα κάνουμε αγροτικές εργασίες. Έχει και τέλεια μέρα!

Αχ όμορφες εικόνες που μου μεταφέρεις....σ' ευχαριστώ!

Στα δικά μου:

Αδειασα το πλυντήριο πιάτων που του είχα γεμάτο από προχθές

Τίναξα και ξανα-έστρωσα τα ριχτάρια του σαλονιού, αν και ακόμα μοσχομυρίζουν από το προχθεσινό πλύσιμο

Εβαλα γίγαντες να βράζουν {ζήλεψα από το Ρηνάκι μας ;) }

Εβαλα στον κλίβανο τα υλικά της δουλειάς μου, να αποστειρώνονται

Πότισα τα "πίσω" λουλουδάκα μου

Καθάρισα τον καθρέπτη του μπάνιου

Ξεσκονισα ελαφρώς, το σαλόνι

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα Ειρήνη ,

ρομαντικός ο αντρούλης σου, ε? Μπραβο του για την ωραια χειρονομία!

Οσο για το 10 ευρω , και εγω ετσι ειμαι συνηθισμενη, χαχαχα.

Δεν βαριεσαι, ας ειμαστε καλα τουλαχιστον και να εχουμε δουλιτσα!

Σε φιλω!!!

Πολύ ρομαντικός.. μία φορά την εβδομάδα, όλο και κάτι θα μου φέρει. :D

Η πλάκα είναι, που και το φιογκάκι, μου κόβει ένα λουλουδάκι και μου το προσφέρει, χωρίς υπερβολή, σχεδόν και καθημερινά. χαχαχαχα είναι γλύκα τα αγόρια! ;);)

Ελα ντε.. συνηθισμένοι στα 10ευρα! :lol::lol::lol:

καλημέρα Ειρήνη μου!!αστα...και γω 30Ε εχω να πορεύομαι μέχρι την Τρίτη που θα πληρωθώ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αχχχχχ

Βάσια ολόψυχα καλή επιτυχία!!

Ερσάκι......... είσαι πλούσια, μπουμπού μου!!!!!!!!!

Υ.Γ. Οποια άλλη έχει περισσότερα χρήματα, να μας πει που να της την στήσουμε...!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

777885dugw57gt25.gif

Καλαμαρίδιο......τι ωραία που τα έχεις οργανωμένα....εγώ κουβαλάω μικρή τσάντα πάντα γιατί δεν εργάζομαι...αλλά αν πιάσω δουλειά (αχαχαχαχ) θα παίρν μεγάλη και εγώ!!!

Εγώ στην τσάντα μου έχω πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό...αλλά όταν μου δίνουν αποδείξεις απο ψώνια κλπ τα πετάω εκεί μέσα και γίνεται χαμός μέχρι να γυρίσω....αλλά πάντα την τακτοποιώ και την αδειάζω όταν γυρνάω σπίτι...

καλημερα σε ολες!!!

μπηκα στα γρηγορα να ευχηθω στην 4u να χαιρεται το αγγελουδακι της κ να περασουν πολυ πολυ ομορφα σημερα τα 2 τους κ τα 3 τους!!!

images?q=tbn:ANd9GcSYX6zFrBFEmgztyuZz_Jtlbn1XlrhVtBi4tak-BSsYy6MWmtz1

σας φιλω ολες δεν προλαβαινω να σας διαβασω φευγω.!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...