Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Βρε Βούλα νομίζεις ότι θα κάτσει σε κουκλοθέατρο ο δικός σου???Η δικιά μου δεν έχει ησυχία,όπου πάμε κάθεται 10 λεπτάκια και μετά κυνηγάμε.Ειδικά τον τελευταίο καιρό δεν μπορούμε να την μαζέψουμε με τίποτα.Θέλω να την πάμε τα Χριστούγεννα κάπου,σε θέατρο ή σε δραστηριότητες αλλά φοβάμαι μήπως δεν κάθεται και μας διώξουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω να σχολιάσω τα πάντα αλλά δυστυχώς δεν τα θυμάμαι.Αυτή τη βδομάδα τόσα πράγματα είχα να κάνω και δεν τα ολοκλήρωσα και θα πήξω πάλι το Σκ...

Ωραία ιδέα ο φελλός Βούλα,εγώ της δίνω κόλλες χρωματιστές και αυτοκόλλητα και τα κολλάει και χαίρεται...!

Α!κι αυτο καλη ιδεα!Θα το δοκιμασω;)

Αχ Ειρηνακη μου περναμε την ιδια ακριβως φαση....Το μεσημερι μπορει να μην κοιμηθει καθολου,και το βραδυ τον βαζω 9-9.30 για υπνο και εχει παει και 1 τα ξημερωματα για να κοιμηθει....το καλο ειναι οτι δυο μεσημερια τωρα που δεν κοιμηθηκε καθολου,αν και σηκωνεται,αναβει φως και περνει τα παιχνιδια του δεν βγαινει απο το δωματιο του,οποτε και εγω ξαπλωνω λιγακι και ξεκουραζομαι...

Α ωραία δεν είμαι η μόνη λοιπόν...:roll:Εμένα δεν θέλει να κάτσει μόνη της και εδώ και μια βδομάδα δεν πηγαίνει στο κρεβάτι της έρχεται μαζί μας:cool:Αλλά με κουράζει που την παίρνει ο ύπνος αργά γιατί μετά κι εγώ νυστάζω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...

Γιώτα εσένα η μικρή κοιμάται???

Βρε Χρύσα πόσα έκανες???Μπράβο χρυσοχέρα μου;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρύσα τέλειες οι φωτό σου, μπράβο!!

Irene, άλλαξε κάτι στην καθημερινότητα του και επηρέασε τον ύπνο?Αν οχι κάνεις απλά υπομονή, φάση είναι θα περάσει....αν άλλαξε κάτι δες τι είναι κ διόρθωσέ το...πχ μήπως ξυπνάει αργότερα το πρωι κλπ...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Α!κι αυτο καλη ιδεα!Θα το δοκιμασω;)

Να το δοκιμάσεις.Όταν διορθώνω κι επειδή κι ο άντρας μου θέλει παρέα κι έτσι πάω στο σαλόνι η μικρή δεν μ'αφήνει σε ησυχία.Οπότε της δίνω κόλλες και τα αυτοκόλλητα(έχω υπερβολικά πολλά:rolleyes:) κι έτσι είμαστε και οι 2 ευχαριστημένες:-D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Bασια πηρα την ιδεα απο το κοριτσι μας εδω κι εκανα την συνταγη του Ακη.

http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=29004&subid=2&pubid=30023144

Τα κοριτσια το εφαγαν οχι με λαχταρα οπως το παστιτσιο πχ αλλα μου αρκει που το εφαγαν γιατι ενα θεμα με τα πρασινα το εχουμε:roll:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Βρε Βούλα νομίζεις ότι θα κάτσει σε κουκλοθέατρο ο δικός σου???Η δικιά μου δεν έχει ησυχία,όπου πάμε κάθεται 10 λεπτάκια και μετά κυνηγάμε.Ειδικά τον τελευταίο καιρό δεν μπορούμε να την μαζέψουμε με τίποτα.Θέλω να την πάμε τα Χριστούγεννα κάπου,σε θέατρο ή σε δραστηριότητες αλλά φοβάμαι μήπως δεν κάθεται και μας διώξουν...

Δεν ξερω βρε Ειρηνη μου...Η αληθεια ειναι οτι αν του κεντρισει το ενδιαφερον μπορει να κατσει κανενα 20 λεπτο αλλα αυτο διαρκει 1 ωρα,κατα την γνωμη μου πολυ γι'αυτην την ηλικια,αν δω και απο δω θα τον βγαλω εξω που εχει κηπο.Αυτο που κανω εγω ειναι να τον πηγαινω σε δωρεαν εκδηλωσεις(οπως κι αυτη)για να δω τις αντιδρασεις του και να παιρνει ερεθισματα κι απο του χρονου που θα ειναι πιο μεγαλος θα τον πηγαινω καπου πιο οργανωμενα....

Χρύσα τέλειες οι φωτό σου, μπράβο!!

Irene, άλλαξε κάτι στην καθημερινότητα του και επηρέασε τον ύπνο?Αν οχι κάνεις απλά υπομονή, φάση είναι θα περάσει....αν άλλαξε κάτι δες τι είναι κ διόρθωσέ το...πχ μήπως ξυπνάει αργότερα το πρωι κλπ...

όχι μωρέ,τα ίδια όπως και πριν.Το θέμα είναι πως ότι ώρα και να κοιμηθεί το βράδυ το πρωί στις 8 είναι ξύπνια.Οπότε μας τρώει και η γκρίνια γιατί δεν έχει χορτάσει πλήρως.Υπομονή κάνω αλλά πόση.όταν κοιμόταν στις 22.00 είχα κι εγώ χρόνο να κάνω 5 πράγματα να τα πούμε λίγο με τον άντρα μου...:roll:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α ωραία δεν είμαι η μόνη λοιπόν...:roll:Εμένα δεν θέλει να κάτσει μόνη της και εδώ και μια βδομάδα δεν πηγαίνει στο κρεβάτι της έρχεται μαζί μας:cool:Αλλά με κουράζει που την παίρνει ο ύπνος αργά γιατί μετά κι εγώ νυστάζω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...

Γιώτα εσένα η μικρή κοιμάται???

Βρε Χρύσα πόσα έκανες???Μπράβο χρυσοχέρα μου;)

Εμενα καθεται στο δωματιο του και παιζει αλλα οταν το βραδυ παμε για υπνο αν δεν εχει κοιμηθει ερχεται και χωνεται κι αυτος στο κρεβατι μας...κι εμενα με κουραζει γιατι γυρναει συνεχεια πλευρο σαν σβουρα....Υπομονη νομιζω φαση ειναι και θα περασει.....

Διαφημίσεις

η καλαμαρια σημερα δεν το εχει με το σιδερο :rolleyes:εγω τα εκλεισα στη ντουλαπα για να μην με βλεπουν στραβα:mrgreen:

χε χε άντε ντε που ήσουν? Την επόμενη φορά να έρθεις πεζόδρομο ;)

Μπαίνεις δυνατά, έτσι; ;)

Να το καταχαρείς!

Ναι ναι χε χε ε μετά από 6 χρόνια που το σκέφτομαι , αν τα βρούμε κιόλας θα κάνω κ το δεύτερο επιτόπου αλλιώς τον επόμενο μήνα

Και έχω έτοιμο κ το 3ο χε χε χε

Καλημέρααααα!!!!! Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;

Αν δεν γράψω και τώρα δεν θα γράψω ποτέ.

Χθες λοιπόν πέρα από το διάβασμα κατάφερα μόνο να μαζέψω ότι περιφερόταν και να καθαρίσω ρόδια.

Έφτιαξα λικεράκι.Την Παρασκευή γιορτάζει ο αντρούλης μου και είπα να έχω κάτι σπιτικό σε ποτάκι εκτός από το σπιτικό γλυκάκι μου (γαλακτομπούρεκο).

Θα κρατήσω κι ένα μπουκαλάκι να το πάω στη δασκάλα μας τα Χριστούγεννα μαζί με μπισκοτάκια που θα φτιάξω. Τι λέτε δεν είναι καλή ιδέα απ' το να αγοράσω κάτι;;

Πιστεύω κ είμαι σίγουρη πως θα της αρέσει πάρα πολύ το δώρο σου ;)

Είσαι δικιά μου εσύ....... όπου βόλτα και ευκαιρία για διασκέδαση, παρούσα!

Εννοείτε καλέ, ποτέ δεν αφήνω μια ευκαιρία για βόλτα να πάει χαμένη ποτέ όμως χε χε

Εχω και ενα δυσαρεστο νεο πρωι πρωι, ο πεθερος μου ανακοινωσε οτι τον σταματανε από τη δουλεια (57 ετων-που να βρει αλλη τωρα, ποιος θα τον παρει) και το χειροτερο οτι μαλλον θα σταματησουν κι εμενα. (Δουλευουμε στην ιδια εταιρεια, εγω γραφειο, εκεινος οδηγος).Δεν ειναι ακομα τιποτα σιγουρο, απλα ηταν μπροστα σε μια συζητηση αφεντικων που κλαιγονταν, ελεγαν για περικοπες και μειωμενο ωραριο, και με λιγα λογια του εδωσαν να καταλαβει οτι μπορει και να μας διωξουν, αφου μπορουν και μονοι τους να κανουν τη δουλεια.

Αυτό μας έλειπε τωρα, εν οψει χειμωνα, και δεν προλαβα να βαλω και λιγο πετρελαιο.

Εύχομαι να μη χρειαστεί να χάσετε τη δουλειά σας τέτοιο καιρό...

Δεν ξερω για ανατολικα αλλα η Δυτικη Θεσσαλονικη χθες σιδερωνε...ουφ τελειωσα ομως και τωρα δεν θα βαλω πλυντηριο για λιγες μερες να χαρω επιτελους το σαλονι μου χωρις σιδερωστρα:mrgreen:

[/color]

Καλά έκανε η δυτική θεσ/νικη γιατί εγώ ετοίμασα άλλο ένα απόψε...κ αύριο θα πνίγομαι στα ασιδέρωτα επισήμως πια!!!

Να το χαρείς να το χαρείς!!

καλημέρα σε όλες:D:D

αντε μία και αυριο......:tongue::tongue::tongue:

Ούτε οι μαθήτριες δεν κάνουν έτσι για το σ.κ χαχαχαχα

Το τρέμω το γυμνάσιο γιατί μ' αυτά που ακούω, άσε τα φροντιστήρια που ίσως χρειαστούν.

Ωραία κι αυτά τα δωράκια και χρήσιμα. Τυχερούλα.

Ούτε εγώ έχω ασιδέρωτα. Τ' ακούς Καλαμαράκι;

Τα ακούω τα ακούω φτου σου σε ζηλεύω :twisted:

Μακαρι Βασιλική μου, και να σκεφτείς ότι εμένα δουλευει και ο συζυγος, αλλες οικογενειες που ειναι και οι δυο ανεργοι τι κανουν?

Θεε μου, εφιάλτης!!!

Ω ναι ναι....το ζήσαμε κ αυτό φέτος....

Καλημέρα γλυκα μου κοριτσάκια!!

Χτες γυρισα σπιτάκι μου με τα ποδια μια και τρολευ δεν υπηρχε πουθενά!!!

Εκανα λοιπον το fitness μου,χαχα και μετα σιδερωσα , ψευτομαγειρεψα συγυρισα και εκατσα με το γλυκο μου το αγοράκι

Έκανες γυμναστική στις γαμπούλες έεε?

κορίτσια για τα διαβάσματα που λέτε.....είναι πολύ πολύ χρήσιμο από πολλές απόψεις να μάθετε στα παιδάκια σας να αρχίζουν -από κάποια ηλικία και μετά βέβαια - να διαβάζουν μόνα τους.....μην πάνε πχ γυμνάσιο και τα διαβάζετε ακόμα μαζί....πρέπει να πάρουν αυτή την ευθύνη πάνω τους και να μάθουν να την φέρνουν εις πέρας...

Πρώτα θέλω να σας γράψω για το θέμα του διαβάσματος από επαγγελματική άποψη.

Νομίζω ότι είναι καλό για τα παιδιά να μαθαίνουν από μικρά να διαβάζουν μόνα τους ή έστω με μια μικρή βοήθεια και να μην ''εξαρτώνται'' από τους γονείς.Κι αυτό γιατί έτσι διαμορφώνουν και μια δική τους άποψη και προσωπικότητα.Μου έχει τύχει άπειρες φορές να ''λύνουν'' τις ασκήσεις οι γονείς και το παιδί να μην έχει καταλάβει τίποτα από αυτά που έχουμε πει...

Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά είναι υπερφορτωμένα και από το σχολείο αλλά και από άλλες δραστηριότητες.Καλό είναι λοιπόν τον μεγαλύτερο όγκο εργασιών να τον ολοκληρώνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο και κυρίως το άγχος των γονιών να μην μεταδίδεται στα παιδιά.

Όποια πληροφορία ή σημειώσεις θέλετε για δημοτικό,γυμνάσιο,λύκειο σε θεωρητικής φύσεως μαθήματα ρωτήστε ελεύθερα...

Θα συμφωνήσω , θα πρέπει να τα βοηθήσουμε να "μάθουν" πως να διαβάζουν τον τρόπο , ένα σύστημα, ώστε να φέρνουν εις πέρας τις υποχρεώσεις τους.

Υ.Γ. Και ένα extra tip που μας το είχε δώσει μία κοπέλα στο παλιό το τοπικ. Ρίξτε στο φίλτρο της σκούπας μια σταλίτσα βανίλια και θα... μοσχομυρίζει όλο το σπίτι σας! :) [/i]

Δεν έχω σταματήσει να το κάνω από τότε κ μοσχοβολάει βανίλια όταν σκουπίζω {εγώ βαζω δυο καψουλίτσες }

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι κανετε?

Σημερα εφτιαξα τα ψαρακια με πατατουλες και σαλατα.

Το πρωι εδωσα στον μικρο μου εναν φελο και χρωμα για να κανει σφραγιδες και εγω οργανωσα λιγο την ντουλαπα του,σας βαζω φωτο

http://imageshack.us/photo/my-images/845/qgq5.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/29/vb2x.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/822/dv48.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/19/m9im.jpg/

Υστερα σιδερωσα και εχω να σας δηλωσω οτι δεν εχω καθολου ασιδερωτα:tongue:,εχω ομως απλυτα:?

Παω να σας διαβασω και σχολιασω;)

Πολύ όμορφα όλα Μαμά του κων/νου!!

0oid.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ορίστε Ειρηνη μου ,εχει μεινει το φαγητο για το αντρα οπότε εισαι τυχερη.

Γειας τα χέρια σου Χρυσάκι!!!

Παναγία μου πολύ τα λιμπίστικα κ δεν μου αρέσουν οι φτερούγες! Την είχα βάλει στο μάτι κ εγώ την συνταγή αυτή κ έλεγα να την κανω με κοπανακια μπαίνει στα υπόψιν σίγουρα!

Καλέ που είστε όλες...?Μόνο όταν κοιμάμαι αλωνίζετε στο καφέ???

Έβλεπα την ταινία στο σταρ και τώρα δεν νυστάζω...Η μικρή πάλι 2 ώρες έκανε για να κοιμηθεί.Τι θα την κάνω δεν ξέρω.Χοροπηδούσε και φώναζε ''δεν θέλω να κοιμηθώ''!!!

Λοιπόν αφού γράφω μόνη μου πάω να χαζέψω στο Χριστουγεννιάτικο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια. Σας διαβάζω πολύ καιρό και αποφάσισα να σας γράψω γιατί χρειάζομαι τις συμβουλές σας για το σπίτι και γιατί μου άρεσε πολύ η παρεούλα σας.

Έχω ένα μπέμπη 6 μηνών και ξαναγύρισα στη δουλειά πριν λίγο καιρό με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Νιώθω συνεχώς κουρασμένη, το σπίτι μου είναι χάλια και δεν έχω όσο χρόνο θα ήθελα με το παιδί μου.

Πριν μείνω έγκυος είχα τρελή οργάνωση στο σπίτι και το είχα πάντα καθαρό και περιποιημένο. Τώρα πια καμία σχέση.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλες και θα τά λέμε συχνά.

h6cQp3.png

Καλημεραααα,

Σορρυ που δεν σας γραφω αλλα πνιγνομαι στα τρεξιματα και στην δουλεια.

Ειμαστε ολοι καλα, ο πρωην εμαθε για την εγκυμοσυνη, δεν ειχαμε αντιδραση ακομα, θα δουμε.

Σημερα παμε για υπερηχο αναπτυξης (λογω του ιστορικου μου).

Σας αγαπω ολες, σας φιλωωωω!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Ούτε οι μαθήτριες δεν κάνουν έτσι για το σ.κ χαχαχαχα

ασε ασε....σαν τους φαντάρους μετράω τις μέρες:tongue::tongue::tongue:

καλημέρα σε όλες!!Επιτέλους Παρασκευή, καλό ΠΣΚ να έχουμε!!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...