Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνάκι, τέλεια τα νέα (τα αποτελέσματα των εξετάσεων) για το μικρό μου φίλο, εφιάλτης ήταν και τώρα πέρασε :)

Πήρα χαμπάρι ότι ανοίξατε και το χριστουγεννιάτικο, χάζεψα όλες τις φωτογραφίες - τέλειες- !!! :P

Εγώ φέτος έχω στερέψει από ιδέες, θα στολίσω ( ; ) τι θα στολίσω ( ; ) :cool:

Εφιάλτης, Ειρηνάκι μου.. οπως το λες.

ΕΜΕΝΑ! ΕΜΕΝΑ!

Αν είναι να βλέπω τη θέα σου, θα έρθω εγώ, θα σταθώ στο παράθυρο σου {οπου με βάλεις δηλαδή} και μπορείς να στολίσεις εμένα!!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

0oid.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ορίστε Ειρηνη μου ,εχει μεινει το φαγητο για το αντρα οπότε εισαι τυχερη.

Μμμμμμμμ!!!!Πεντανοστιμο φαινεται Χρυσα μου!Μπραβο!Θα το δοκιμασω και εγω!

0oid.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ορίστε Ειρηνη μου ,εχει μεινει το φαγητο για το αντρα οπότε εισαι τυχερη.

Α πα πα με λίγωσες και έχω φάει!

Ζηλεψα, το βάζω στα άμεσα!

Υ.Γ. Και έλεγα, αφού ειναι περασμένη η ώρα, θα μου πει η Χρύσα

"Ναι, θα σου βγάλω μία φωτογραφία στομάχου τώρα, να τις δεις τις φτερούγες"! :lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Θυμόσαστε που έλεγα πως θα βάζαμε ράφια στην αποθήκη;

Δε θυμάμαι κιόλας αν είχα γράψει ότι τα βάλαμε.

Τοποθετήθηκαν λοιπόν και έγινε ένα πολύ γερό καθάρισμα σε όλο το υπόγειο, κούκλα έγινε.

Τελείωσε λοιπόν το ένα μανίκι του σπιτιού ( από άποψης καθαριότητας ), το άλλο μανίκι που έχει σειρά είναι τα παντζούρια :evil:

Εφιάλτης, Ειρηνάκι μου.. οπως το λες.

ΕΜΕΝΑ! ΕΜΕΝΑ!

Αν είναι να βλέπω τη θέα σου, θα έρθω εγώ, θα σταθώ στο παράθυρο σου {οπου με βάλεις δηλαδή} και μπορείς να στολίσεις εμένα!!!! :lol::lol::lol:

Ελα πουλάκι μου, θα είσαι το γούρι μας! :tongue:

Αλλά μόνη σου θα στολιστείς :tongue:

Χρύσα μου τέλειες φαίνονται οι φτερούγες!

Εγώ σήμερα γίγαντες...

Α! Να σας πω και το τέλειο που μας έτυχε το σάββατο:

γυρνάγαμε από ποτάκι και μας άναψε η μηχανή του αυτοκινήτου :shock::shock::shock:

Ευτυχώς το πήρε χαμπάρι ο άντρας μου ( ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ) και το βάλαμε σε μια άκρη που βρήκαμε.

Εννοείται πως τώρα είναι στο συνεργείο :mad::cool:

Πρώτα θέλω να σας γράψω για το θέμα του διαβάσματος από επαγγελματική άποψη.

Νομίζω ότι είναι καλό για τα παιδιά να μαθαίνουν από μικρά να διαβάζουν μόνα τους ή έστω με μια μικρή βοήθεια και να μην ''εξαρτώνται'' από τους γονείς.Κι αυτό γιατί έτσι διαμορφώνουν και μια δική τους άποψη και προσωπικότητα.Μου έχει τύχει άπειρες φορές να ''λύνουν'' τις ασκήσεις οι γονείς και το παιδί να μην έχει καταλάβει τίποτα από αυτά που έχουμε πει...

Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά είναι υπερφορτωμένα και από το σχολείο αλλά και από άλλες δραστηριότητες.Καλό είναι λοιπόν τον μεγαλύτερο όγκο εργασιών να τον ολοκληρώνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο και κυρίως το άγχος των γονιών να μην μεταδίδεται στα παιδιά.

Όποια πληροφορία ή σημειώσεις θέλετε για δημοτικό,γυμνάσιο,λύκειο σε θεωρητικής φύσεως μαθήματα ρωτήστε ελεύθερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θυμόσαστε που έλεγα πως θα βάζαμε ράφια στην αποθήκη;

Δε θυμάμαι κιόλας αν είχα γράψει ότι τα βάλαμε.

Τοποθετήθηκαν λοιπόν και έγινε ένα πολύ γερό καθάρισμα σε όλο το υπόγειο, κούκλα έγινε.

Τελείωσε λοιπόν το ένα μανίκι του σπιτιού ( από άποψης καθαριότητας ), το άλλο μανίκι που έχει σειρά είναι τα παντζούρια :evil:

Πω-πω... δύσκολη δουλεια αυτή της αποθήκης. Μπράβο όπως που τακτοποιηθήκατε.

Παντζούρια... μία δουλειά που αποφεύγω! :twisted:

Ελα πουλάκι μου, θα είσαι το γούρι μας! :tongue:

Αλλά μόνη σου θα στολιστείς :tongue:

Χρύσα μου τέλειες φαίνονται οι φτερούγες!

Εγώ σήμερα γίγαντες...

Εγώ, το γούρι σου? Μετά από τόσες ατυχίες φέτος? Ξανασκέψου το! :mrgreen::mrgreen:

Υ.Γ. Αχ ναι βρε κορίτσια... να αναφέρετε τα φαγητά σας για να παίρνουμε ιδέες... τι θέμα κι αυτό το καθημερινό φαγητό... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Μετά τον οίστρο επανέρχομαι και ρωτώ η δόλια μάνα...

Τι να κάνω με την μικρή που την τελευταία βδομάδα δεν θέλει με τίποτα να κοιμηθεί και μπορεί να μου πάρει μέχρι και 3:shock: ώρες για να κοιμηθεί.Μιλάμε τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσσια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σταυρούλα και Χρύσα μπράβο σας για τις τακτοποιήσεις!

Η μεγάλη μου πόρωση, να βλέπω ό,τι δε φαίνεται -συρτάρια, ράφια κ.λ.π.- όμορφα τακτοποιημένα!

Ειρήνη μου, εμένα μόνο χαρά μου δίνεις όταν σε βλέπω :)

Θέλω να σχολιάσω τα πάντα αλλά δυστυχώς δεν τα θυμάμαι.Αυτή τη βδομάδα τόσα πράγματα είχα να κάνω και δεν τα ολοκλήρωσα και θα πήξω πάλι το Σκ...

Ωραία ιδέα ο φελλός Βούλα,εγώ της δίνω κόλλες χρωματιστές και αυτοκόλλητα και τα κολλάει και χαίρεται...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά τον οίστρο επανέρχομαι και ρωτώ η δόλια μάνα...

Τι να κάνω με την μικρή που την τελευταία βδομάδα δεν θέλει με τίποτα να κοιμηθεί και μπορεί να μου πάρει μέχρι και 3:shock: ώρες για να κοιμηθεί.Μιλάμε τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσσια

Αχ Ειρηνακη μου περναμε την ιδια ακριβως φαση....Το μεσημερι μπορει να μην κοιμηθει καθολου,και το βραδυ τον βαζω 9-9.30 για υπνο και εχει παει και 1 τα ξημερωματα για να κοιμηθει....το καλο ειναι οτι δυο μεσημερια τωρα που δεν κοιμηθηκε καθολου,αν και σηκωνεται,αναβει φως και περνει τα παιχνιδια του δεν βγαινει απο το δωματιο του,οποτε και εγω ξαπλωνω λιγακι και ξεκουραζομαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...