Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Είμαι στη δουλειά και μόλις βρήκα 5 λεπτά ελεύθερα για να σας γράψω κι εγώ..

Είμαστε καλά, ο μικρούλης μου κοιμήθηκε και πάλι σήμερα το βράδυ από τις 9 μέχρι τις 12.30 και μετά αφού θήλασε από τις 1.30 σερί μέχρι τις 8 το πρωί.. Με το που ξύπνησε τον τρέλλανα στις αγκαλιές και τα φιλιά μιας και είναι ροδαλός - ροδαλός και καλοδιάθετος και μετά τον θήλασα, άλλαξα, έντυσα και έβαλα στο πάρκο του για να πιω κι εγώ έναν καφέ..

Ήρθε η πεθερά μου στις 8.30 το πρωί για να μπορέσω να πάω λαϊκή όπου και πήγα και προμηθεύτηκα όλα τα φρούτα και λαχανικά για τις κρέμες και φαγητά του μωρού αλλά και δικά μας..

Μετά πήγα και πήρα τα ειδικά παπούτσια ασφαλείας που είχε παραγγείλει ο άντρας μου διότι αύριο στην εταιρεία που δουλεύει περνάνε ISO και πρέπει όλοι να είναι με συγκεκριμένο τρόπο ντυμένοι..

Μετά ήρθα στη δουλειά όπου και θα παραμείνω μέχρι τις 6.. Τρέχοντας μετά θα πάω σπίτι διότι έχουμε συνέλευση και θα πάρω και το μωρό μαζί για να αφήσουμε τον μπαμπά μας να ξεκουραστεί λιγάκι..

Φαγητό για σήμερα.. Περίσσεψε από χθες λίγο κρέας - αν δεν το φάει η πεθερά όλο τώρα το μεσημέρι.. θα κάνω και λίγο πουρέ.. διαφορετικά ούτε και ξέρω τι θα φάμε..

Με το φαγητό έχω θέμα.. Ο άντρας μου δεν τρώει σχεδόν τίποτε...Επειδή είχε ένα θέμα με το στομάχι του -αλλά το έχει ξεπεράσει προ πολλού - τα έχει πάρει όλα από φόβο.. δεν τρώει πλέον καθόλου όσπρια και λαδερά με αποτέλεσμα να μου έχει περιορίσει κατά πολύ τις γευστικές επιλογές.. Μακαρόνια, ρύζι, κρέας...μόνο αυτά τρώει σε διάφορες παραλλαγές.. κάποια συμβουλή;

Εύχομαι για όλες τα καλύτερα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι κανετε?

Σημερα εφτιαξα τα ψαρακια με πατατουλες και σαλατα.

Το πρωι εδωσα στον μικρο μου εναν φελο και χρωμα για να κανει σφραγιδες και εγω οργανωσα λιγο την ντουλαπα του,σας βαζω φωτο

http://imageshack.us/photo/my-images/845/qgq5.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/29/vb2x.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/822/dv48.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/19/m9im.jpg/

Υστερα σιδερωσα και εχω να σας δηλωσω οτι δεν εχω καθολου ασιδερωτα:tongue:,εχω ομως απλυτα:?

Παω να σας διαβασω και σχολιασω;)

Πόσο καλή μανούλα είσαι Βουλάκι μου... μπράβο, που σε ενδιαφέρει τόσο το να απασχολείται δημιουργικά το βλασταράκι σου!

Πολύ όμορφα τα έχεις και μπράβο για την οργάνωση!

777885dugw57gt25.gif

Μαζεψα τα απλωμενα,απλωσα το πρωινο πλυντηριο,εκανα ενα καλό καθαρισμα στα ντουλαπια της κουζινας,εκανα εξωτερικα το ψυγειο ,την κουζινα και τον απορροφητηρα,εβαλα και τα φιλτρα τοτυ στο πλυντηριο,επλυνα καλά τη βεραντα,ποτισα τα λουλούδια μου,πήγα στη μαμα μου και στο φουρνο,μαγειραψα το φαγητό μας και πήρα τα πιτσιρικια από το λεωφορειο.

Οι φτερουγες εγιναν τελειες,οπότε τις συστηνω ανεπιφύλακτα,εβαλα και λίγη φρυγανια τριμμενη επάνω πριν το ψησιμο και εκαναν πολύ ωραια κρουστα.

Τα πιτσιρικια ζωγραφιζουν και εγω μαζεψα το τραπέζι.Ο μικρος μου ηρθε από το σχολειο με καταρροη ,να δω πως θα πάει..

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Οχι ευτυχώς Παναγία μου! Συγνώμη που σας ανησυχησα, δεν είναι θέμα υγείας.

Κοριτσακι μου αφου δεν ειναι θεμα υγειας ολα τα αλλα ξεπερνιουνται;)Σου στελνω αγκαλια!

xAXA βρε κοριτσια σας διαβαζω κ γελαω τι τα θελετε καλε τα θριλερ αφου σας παει να......:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω καποτε εβέπα φανατικα!! αλλα δεν χαμπαριαζα κιολας;)

πλεον ομως με επηρεαζουν απιστευτα πολυ ακομα κ ταινιες με αγωνια κ ενταση με ταραζουν:roll::roll: κ ειμαι ηδη αρκετα... δεν θελω αλλο:!: εξαλλου σπανια βλεπω πια τηλεοραση γενικοτερα.

Και εγω τα ιδια...παλια βλεπαμε συνεχεια,τωρα δεν αντεχω....μηπως μεγαλωνουμε:rolleyes:

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια κ απο μένα. λοιπόν τα νέα μου έχουν ως εξής. ο σύζυγος οκ δεν πονάει απλά του χουν μαυρίσει οι γοφοί. χθές εγώ έκανα απεργία γιατί ήταν είχα να κάνω απεργία πολύ καιρό λόγω της άδειας που είχα αλλά κυρίως γιατί πήγα κ έκανα μποτέ όπως καλά είπε η μάνα ειρήνη.

μαγείρεψα μπριζόλες στον φούρνο

πήγα κ εκανα ημιμόνιμο γαλλικό (7 ευρώ έχει προσφορά) ώστε να μπορώ να τα βάφω σε πιο έντονα χρώματα γιατί δεν μπορώ να έχω συνέχεια βαμμένα τα νύχια μου σε έντονα χρώματα δεν μου αρέσει. έκανα αποτρίχωση

πήρα τον μικρό από το σχολείο

ήρθε ο αδελφός μου με έναν φίλο του στα ικεα κ μετά στο σπίτι μου κ έδωσα στον φίλο του διάφορα για τις δίδυμες που περιμένουνε.

πήρε ο αδελφός μου δώρο στα μικρά τη σκηνή από το ικέα κ ξετρελάθηκαν, ο δε μεγάλος το μεσημέρι κοιμήθηκε μέσα.

λιώσαμε στον ύπνο μέχρι της 7 και

και μετά κολατσιό, μπάνιο, λίγο παιχνίδι γιατί τι να πρωτοπρολάβουμε μέσα σε 2μιση ώρες να κάνουμε κ ύπνο.

αυτά. ήθελα να πάω κ λίγο αγορά μιας που είχα απεργία αλλά δεν πρόλαβα αφού έκατσα 2,5 ώρες στο ινστιτούτο.

τη θετική μου ενέργεια σε όλες.

ειρήνη θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι σου στέλνω πμ

Αχ μποτε!!!Τι ωραια!!!Μπραβο Βικυ μου!!!Το χρειαζομαστε καπου-καπου...

Αχ,τη σκουπα μου πρεπει και εγω να την καθαρισω αμεσαμκαλη η υπενθυμηση Ειρηνη!

Βουλα ωραιες οι φωτό σου,!

Βικυ,μπραβο για το μποτε ,σούπερ τονωτικο!Με γεια και η σκηνη,θα την ευχαριστηθουν και τα δυο σου!

Σοφια ,δυο φορες την εβδομαδα να εχει απεργιες,την εκανες τη γυμναστική σου!

Οσο για τα θριλερ ,δεν θελω με τιποτα να τα βλέπω ,θελω να χαλαρωνω ακι να μην προβληματιζομαι οταν βλέπω τηλεοραση ,αν ειναι να χαλιεμαι ,ε σκεφτομαι τα δικα μου προβλήματα!:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Δες το trailer κοριτσι μου. Και γω δεν το έχω δει ακόμα αλλά θα το δω άμεσα:

Α και το "χειρότερο"... είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία...!

Υ.Γ. Βάσια μου, πολύ χρησιμες πληροφορίες. Ευχαριστούμε!

Παναγιτσα μου!!!Αυτα τρεμω!!!Που ειναι βασισμενα σε αληθινες ιστοριες....μπρρρρρρ....το ειδα το τρειλερ και φαινεται πολυ καλο....

Μαζεψα τα απλωμενα,απλωσα το πρωινο πλυντηριο,εκανα ενα καλό καθαρισμα στα ντουλαπια της κουζινας,εκανα εξωτερικα το ψυγειο ,την κουζινα και τον απορροφητηρα,εβαλα και τα φιλτρα τοτυ στο πλυντηριο,επλυνα καλά τη βεραντα,ποτισα τα λουλούδια μου,πήγα στη μαμα μου και στο φουρνο,μαγειραψα το φαγητό μας και πήρα τα πιτσιρικια από το λεωφορειο.

Οι φτερουγες εγιναν τελειες,οπότε τις συστηνω ανεπιφύλακτα,εβαλα και λίγη φρυγανια τριμμενη επάνω πριν το ψησιμο και εκαναν πολύ ωραια κρουστα.

Τα πιτσιρικια ζωγραφιζουν και εγω μαζεψα το τραπέζι.Ο μικρος μου ηρθε από το σχολειο με καταρροη ,να δω πως θα πάει..

Μπόλικες δουλίτσες έκανες σήμερα Χρύσα μου.

Αχ θα ήθελα να δω φωτογραφία απο τις φτερούγες σου. ;)

Ωχ, ελπίζω να σταματήσει εκει, στην καταρροή!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια σας έχω χάσει λίγο...

Πηγαίνω μια μπρος μια πίσω αλλά μάλλον πρέπει να πάρω με τη σειρά τα γραφόμενα, μακάρι να τα καταφέρω :tongue:

Να πω Χρόνια Πολλά στο Μαράκι μας και να καλοσωρίσω όλα τα νέα μέλη :)

Δήμητρα, εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου :(

Κωνσταντίνα πολλές αγκαλιές στη μαμά σου σε παρακαλώ :)

4U, τις καλύτερες ευχές μου για τους φίλους σου, γρήγορα να ξεπεραστούν όλα.

Πόσο καλή μανούλα είσαι Βουλάκι μου... μπράβο, που σε ενδιαφέρει τόσο το να απασχολείται δημιουργικά το βλασταράκι σου!

Πολύ όμορφα τα έχεις και μπράβο για την οργάνωση!

Αχ κοριτσακι μου!!!Ποσο ομορφη κουβεντα!!!Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!

Ειρηνάκι, τέλεια τα νέα (τα αποτελέσματα των εξετάσεων) για το μικρό μου φίλο, εφιάλτης ήταν και τώρα πέρασε :)

Πήρα χαμπάρι ότι ανοίξατε και το χριστουγεννιάτικο, χάζεψα όλες τις φωτογραφίες - τέλειες- !!! :P

Εγώ φέτος έχω στερέψει από ιδέες, θα στολίσω ( ; ) τι θα στολίσω ( ; ) :cool:

Με σκοτώνετε βρε κορίτσια,δεν προλαβαίνω να μπω και βλέπω ότι έχετε γράψει 5 σελίδες...Πότε να προλάβω να διαβάσω και να σχολιάσω σε όλα???

Έχω κι ένα θέμα,θα σας ρωτήσω σε λίγο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...