Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δες το trailer κοριτσι μου. Και γω δεν το έχω δει ακόμα αλλά θα το δω άμεσα:

Α και το "χειρότερο"... είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία...!

Μόλις το είδα και αλήθεια έχω ανατριχιάσει. Αυτή η ηθοποιός έπαιζε και στο θρίλερ Stir of Echoes με τον Kevin Bacon.

Δεν την βλέπω αυτό το Σ/Κ που θα είμαι μόνη μου πάντως....το μόνο σίγουρο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια για τα διαβάσματα που λέτε.....είναι πολύ πολύ χρήσιμο από πολλές απόψεις να μάθετε στα παιδάκια σας να αρχίζουν -από κάποια ηλικία και μετά βέβαια - να διαβάζουν μόνα τους.....μην πάνε πχ γυμνάσιο και τα διαβάζετε ακόμα μαζί....πρέπει να πάρουν αυτή την ευθύνη πάνω τους και να μάθουν να την φέρνουν εις πέρας...

Ερσάκι αυτό άρχισα να εφορμόζω από πέρσι και σε μεγάλο βαθμό το έχουμε καταφέρει.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλησπερα φιλεναδες μου!!

Ειρηνη μου ευχομαι οτι και αν ειναι αυτο που σε απασχολει να λυθει συντομα..ευτυχως που δεν ειναι θεμα υγειας..

Ναυτακι να τον χαιρεσαι τον αντρα σου..πως ειναι ο μικρουλης?

Βασια πολυ χρησιμες οι πληροφοριες αλλα τελευταια οι λογαριασμοι πληρωνονται μετα την ληξη τους παντα..

ΑρηςΑννα ευχομαι να μην γινει τιποτα ουτε για σενα ουτε και για τον πεθερο σου..δυσκολα και για τους δυο..

Βικυ μπραβο για την περιποιηση..το χρειαζομαστε,ανεβαζει την ψυχολογια μας..

Εγω το πρωι σηκωθηκα εστρωσα κρεβατια ετοιμασα τα παιδια για το σχολειο,γαλατακι δοντακια και φυγαμε..γυρισα με την μικρη,της αλλαξα ρουχαλακια την ταισα και εβαλα την φασολαδα μας να γινεται..καθαρισα την κουζινα,επλυνα λιγα πιατακια,τιναξα τα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα εκανα ενα περασμα στο μπανιο και εβαλα σκουπα..το μεσημερι μολις κοιμηθουν θελω να κανω τα ντουλαπια της κουζινας εσωτερικα και την συνθεση του σαλονιου..λεω να στρωσω το Σ/κ μιας και την δευτερα ξαναρχιζω δουλεια οποτε θα ειναι δυσκολο και δν θελω τα απογευματα να κανω μονο δουλειες και να χανω χρονο απο τα παιδια..ειδομεν

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Οχι κάθε μέρα αλλά υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ να τις παλέψω με τίποτα. Χθες, αφού γυρίσαμε στις 20.30 από τα αγγλικά, πλύθυκε, έφαγε και διαβάσαμε και πάλι μέχρι τις δέκα παρά, πράγμα απαράδεκτο για μένα γιατί το παιδί κοιμάται τέτοια ώρα...:rolleyes:

Αχ εσύ και αν έχεις "δύσκολη" χρονιά με τόσα διαβάσματα, Βασούλα μου... :roll:

Υπέροχη η ιδέα σου για το δώρο!

Ειρήνη μου, περίεργο που βάζουν στο φροντιστήριο Αγγλικών τις μικρές τάξεις τόσο αργά. Φυσικό είναι, το παιδάκι τι αντοχές να έχει μετά.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπερα κ απο μενα!!!

Σημερα απο δουλειες λιγα πραγματα σκουπισμα,φαγητο,τιναγμα τα ριχταρια κ τελος τα μπαλκονια. Μετα παιχνιδι με τα μικρα μεχρι να ερθει η ωρα του μεσιμεριανου!

Το απογευμα θα παμε μια βολτα στα μαγαζια για να παρουμε μποτουλες της μικρης μου!

Ειρηνακι αφου δεν ειναι θεμα υγειας να σκεφτεσαι οτι ολα τα αλλα διορθωνονται κ αν οχι τα προσπερναμε αρκει να εχουμε ΥΓΕΙΑ!!

Etoil δεν σου ευχηθηκα εχτες,χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια!

Για τα θριλερ που λεγατε τα εχω δει σχεδον ολα,για την καθαρση σας ειχα γραψει κ εγω κ οντως αξιζει να το δειτε!!

κορίτσια για τα διαβάσματα που λέτε.....είναι πολύ πολύ χρήσιμο από πολλές απόψεις να μάθετε στα παιδάκια σας να αρχίζουν -από κάποια ηλικία και μετά βέβαια - να διαβάζουν μόνα τους.....μην πάνε πχ γυμνάσιο και τα διαβάζετε ακόμα μαζί....πρέπει να πάρουν αυτή την ευθύνη πάνω τους και να μάθουν να την φέρνουν εις πέρας...

Ειρήνη όλα καλά εύχομαι, φιλιά πολλά!

Πολύ σωστά, Ερσάκι μου.

Πιστεύω πως το Δημοτικό, ειδικά οι πρώτες τάξεις, είναι ο "μπούσουλας" του παιδιού για το διάβασμά του. Εμείς φέτος, στην Γ΄Δημοτικού, δίνω στο παιδί, μια "ελευθερία", ας πούμε, και γράφει κάποια πράγματα εντελώς μόνος τους, σαν να μην είναι σπίτι, όπως του λέω για να αρχίσει να πηγαίνει προς την κατευθυνση του να διαβάζει μόνος του, κάποια στιγμη αλλά όχι ακόμα.

Ορίστε και η αληθινή ιστορία..... μπρρρρρρρ

Ναι! Μου είπε η φίλη μου, πως στο τέλος της ταινίας, δείχνει και φωτογραφίες από την αληθινή οικογένεια... :shock:

Καλησπερα φιλεναδες μου!!

Ειρηνη μου ευχομαι οτι και αν ειναι αυτο που σε απασχολει να λυθει συντομα..ευτυχως που δεν ειναι θεμα υγειας..

Ναυτακι να τον χαιρεσαι τον αντρα σου..πως ειναι ο μικρουλης?

Βασια πολυ χρησιμες οι πληροφοριες αλλα τελευταια οι λογαριασμοι πληρωνονται μετα την ληξη τους παντα..

ΑρηςΑννα ευχομαι να μην γινει τιποτα ουτε για σενα ουτε και για τον πεθερο σου..δυσκολα και για τους δυο..

Βικυ μπραβο για την περιποιηση..το χρειαζομαστε,ανεβαζει την ψυχολογια μας..

Εγω το πρωι σηκωθηκα εστρωσα κρεβατια ετοιμασα τα παιδια για το σχολειο,γαλατακι δοντακια και φυγαμε..γυρισα με την μικρη,της αλλαξα ρουχαλακια την ταισα και εβαλα την φασολαδα μας να γινεται..καθαρισα την κουζινα,επλυνα λιγα πιατακια,τιναξα τα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα εκανα ενα περασμα στο μπανιο και εβαλα σκουπα..το μεσημερι μολις κοιμηθουν θελω να κανω τα ντουλαπια της κουζινας εσωτερικα και την συνθεση του σαλονιου..λεω να στρωσω το Σ/κ μιας και την δευτερα ξαναρχιζω δουλεια οποτε θα ειναι δυσκολο και δν θελω τα απογευματα να κανω μονο δουλειες και να χανω χρονο απο τα παιδια..ειδομεν

Πως πάει η μικρούλα?

Καλά θα κάνεις, Αρετούλα μου, τώρα που έχεις άδεια γιατί μετά.. πάλι τρέξιμο!

Ειρήνη μου, περίεργο που βάζουν στο φροντιστήριο Αγγλικών τις μικρές τάξεις τόσο αργά. Φυσικό είναι, το παιδάκι τι αντοχές να έχει μετά.

Πάμε 6.30 με 8 και μέχρι να επιστρέψουμε πάει 8.20 στην καλύτερη περίπτωση... :rolleyes:

Και σκέψου πως το φιογκάκι ξάπλωνε στις 7 μέχρι πρόπερσι και στις 8 πέρσι. Αλλά φέτος... :roll:

Από τις δουλίτσες μου, πήγα φούρνο, πήρα το παιδάκι από το σχολείο, φάγαμε, μάζεψα, άπλωσα το πλυντήριο που είχα βάλει νωρίτερα και ετοίμασα και ένα με λευκόρουχα για την νύχτα.

Τώρα ξεκινήσαμε διάβασμα.

777885dugw57gt25.gif

Ξεχασα να σας γραψω αλλο ενα πολυ καλο θριλερ που πραγματικα αξιζει να δειτε ειναι η παγιδευμενη ψυχη! Τωρα παιζεται στους κινηματογραφους κ το 2 αλλα δεν το εχω δει,το πρωτο παντως σας το συστηνω! ;)

Οπως σας έχω ξαναπεί, σποραδικά, θα σας βάζω και παλιότερες δημοσιεύσεις για το θέμα μας, ώστε να βοηθιούνται οι νέες κοπέλες αλλά και για να τα θυμόμαστε / σχολιάζουμε και εμείς.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΥΠΑΣ

Μην αμελείτε να καθαρίζετε την ηλεκτρική σας σκούπα! Κάνει τόσα για σας αλλά και κεινη χρειάζεται καθάρισμα γιατί έχει δεκάδες μικρόβια!

Αποσυναρμολογείστε την σκούπα σας και καθαρίστε οτιδήποτε καθαρίζεται!

skoupa-1.jpg

Βγάλτε τον σωλήνα και βάλτε τον στην μπανιέρα, ρίξτε λίγο σαμπουάν μέσα και ξεπλύντε με άφθονο χλιαρό νερό.

Όσο για το στόμιο της, που υπάρχουν τρίχες αλλά και ατελείωτα μικρόβια εγώ κάνω το εξής:

Βυθίζω το στόμιο της μέσα σε λεκάνη με λίγο σαμπουάν, χλιαρό νερό και 1 σταλίτσα χλωρίνη {εναλλακτικά, για όσες δεν την προτιμούν, ξύδι}. Το αφήνω λίγη ώρα και μετά ξεπλένω με άφθονο χλιαρό νερό. Το αφήνω να στενγώσει στο μπαλκόνι και είναι... πεντακάθαρο!

Το ίδιο κάνω και για το φίλτρο της.

SKOUPA.jpg

Υ.Γ. Και ένα extra tip που μας το είχε δώσει μία κοπέλα στο παλιό το τοπικ. Ρίξτε στο φίλτρο της σκούπας μια σταλίτσα βανίλια και θα... μοσχομυρίζει όλο το σπίτι σας! :)

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια καλησπερα κ απο μενα!!!

Σημερα απο δουλειες λιγα πραγματα σκουπισμα,φαγητο,τιναγμα τα ριχταρια κ τελος τα μπαλκονια. Μετα παιχνιδι με τα μικρα μεχρι να ερθει η ωρα του μεσιμεριανου!

Το απογευμα θα παμε μια βολτα στα μαγαζια για να παρουμε μποτουλες της μικρης μου!

Ειρηνακι αφου δεν ειναι θεμα υγειας να σκεφτεσαι οτι ολα τα αλλα διορθωνονται κ αν οχι τα προσπερναμε αρκει να εχουμε ΥΓΕΙΑ!!

Etoil δεν σου ευχηθηκα εχτες,χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια!

Για τα θριλερ που λεγατε τα εχω δει σχεδον ολα,για την καθαρση σας ειχα γραψει κ εγω κ οντως αξιζει να το δειτε!!

Κορίτσι μου, ποιο είναι η Κάθαρση στα αγγλικά? Τι τίτλο δηλαδή έχει το έργο για να το ψάξω?

Σ' ευχαριστώ.

Υ.Γ. Και ένα ακόμα θρίλερ που έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια αλλά εγώ δεν το είδα γιατί έχει και πάλι έντονο θέμα με "παιδάκι" και ταράζομαι, είναι το Insidious. Υπάρχει το 1 και τώρα παίζεται το 2 στους κινηματογράφους.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι κανετε?

Σημερα εφτιαξα τα ψαρακια με πατατουλες και σαλατα.

Το πρωι εδωσα στον μικρο μου εναν φελο και χρωμα για να κανει σφραγιδες και εγω οργανωσα λιγο την ντουλαπα του,σας βαζω φωτο

http://imageshack.us/photo/my-images/845/qgq5.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/29/vb2x.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/822/dv48.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/19/m9im.jpg/

Υστερα σιδερωσα και εχω να σας δηλωσω οτι δεν εχω καθολου ασιδερωτα:tongue:,εχω ομως απλυτα:?

Παω να σας διαβασω και σχολιασω;)

Καλημερα κοπελιες,

τι κανετε?

Εγω στη δουλεια, εχτες δεν έκανα πολλα στο σπιτι γιατι πηγαμε γηπεδο και μετα ηρθαμε στο σπιτι με μια συμμαθητρια μου , που πανε τα παιδια μας μαζι γηπεδο) και ηπιαμε καφε.

Θυμηθηκαμε τα νιατα μας!Ηταν ενα ευχαριστο απογευμα και για τις μαμαδες και για τα παιδια.

Εχω και ενα δυσαρεστο νεο πρωι πρωι, ο πεθερος μου ανακοινωσε οτι τον σταματανε από τη δουλεια (57 ετων-που να βρει αλλη τωρα, ποιος θα τον παρει) και το χειροτερο οτι μαλλον θα σταματησουν κι εμενα. (Δουλευουμε στην ιδια εταιρεια, εγω γραφειο, εκεινος οδηγος).Δεν ειναι ακομα τιποτα σιγουρο, απλα ηταν μπροστα σε μια συζητηση αφεντικων που κλαιγονταν, ελεγαν για περικοπες και μειωμενο ωραριο, και με λιγα λογια του εδωσαν να καταλαβει οτι μπορει και να μας διωξουν, αφου μπορουν και μονοι τους να κανουν τη δουλεια.

Αυτό μας έλειπε τωρα, εν οψει χειμωνα, και δεν προλαβα να βαλω και λιγο πετρελαιο.

Οχ...Ευχομαι να πανε ολα καλα με την δουλεια σου!

Ειρηνη μου η καθαρση στα αγγλικα ειναι the purge!

Το insidious που γραφεις πιο πανω ειναι η παγιδευμενη ψυχη που λεω εγω κ ειναι οντως ψυχοπλακωτικο αλλα ωραιο!

Α, εντάξει! Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρααααα!!!!! Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;

Θα κρατήσω κι ένα μπουκαλάκι να το πάω στη δασκάλα μας τα Χριστούγεννα μαζί με μπισκοτάκια που θα φτιάξω. Τι λέτε δεν είναι καλή ιδέα απ' το να αγοράσω κάτι;;

Πολυ ωραια ιδεα!!!Εννοειτε να το κανεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...