Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δεν έχω κατοικίδιο μέσα στο σπίτι....αλλά ξύπναγα τον άντρα μου, τον έβαζα να ελέγξει το σπίτι και μετά ξανακοιμόμουν..... Σίγουρα με έβριζε από μέσα του!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω κατοικίδιο μέσα στο σπίτι....αλλά ξύπναγα τον άντρα μου, τον έβαζα να ελέγξει το σπίτι και μετά ξανακοιμόμουν..... Σίγουρα με έβριζε από μέσα του!!!

xAXA βρε κοριτσια σας διαβαζω κ γελαω τι τα θελετε καλε τα θριλερ αφου σας παει να......:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω καποτε εβέπα φανατικα!! αλλα δεν χαμπαριαζα κιολας;)

πλεον ομως με επηρεαζουν απιστευτα πολυ ακομα κ ταινιες με αγωνια κ ενταση με ταραζουν:roll::roll: κ ειμαι ηδη αρκετα... δεν θελω αλλο:!: εξαλλου σπανια βλεπω πια τηλεοραση γενικοτερα.

Εβαλα ακόμα ένα πλυντήριο, με κάλτσες και ρούχα της δουλειάς του μπαμπά μου, τελείωσα την κουζίνα μου, προχώρησα πολύ το σιδέρωμα και έπλυνα και το μπροστινό μπαλκόνι:

PB070170_zpsa0b75790.jpg

777885dugw57gt25.gif

ΕΥΔΑΠ!!!!!!

Κορίτσια σήμερα με ενημέρωσαν στα ΕΛΤΑ που πήγα να πληρώσω ότι όταν γράφει ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ ότι λήγει 7/11/2013 δεν ισχύει αυτό το νούμερο αλλά το βάζουν για να πάμε έγκαιρα να πληρώσουμε.....το νούμερο που ισχύει είναι αυτό που φαίνεται γραμμένο κάτω απο τον αρ. παραστατικού δίπλα απο την ημερομηνία λήξεως..... δείτε τους λογαριασμούς σας....εμένα γράφει 27/11 - ΧΧ το οποίο σημαίνει ότι ο λογαριασμός του νερού λήγει στις 27/11 και όχι στις 7 !!!! Τσεκάρετε το!!!

καλημέρα κορίτσια κ απο μένα. λοιπόν τα νέα μου έχουν ως εξής. ο σύζυγος οκ δεν πονάει απλά του χουν μαυρίσει οι γοφοί. χθές εγώ έκανα απεργία γιατί ήταν είχα να κάνω απεργία πολύ καιρό λόγω της άδειας που είχα αλλά κυρίως γιατί πήγα κ έκανα μποτέ όπως καλά είπε η μάνα ειρήνη.

μαγείρεψα μπριζόλες στον φούρνο

πήγα κ εκανα ημιμόνιμο γαλλικό (7 ευρώ έχει προσφορά) ώστε να μπορώ να τα βάφω σε πιο έντονα χρώματα γιατί δεν μπορώ να έχω συνέχεια βαμμένα τα νύχια μου σε έντονα χρώματα δεν μου αρέσει. έκανα αποτρίχωση

πήρα τον μικρό από το σχολείο

ήρθε ο αδελφός μου με έναν φίλο του στα ικεα κ μετά στο σπίτι μου κ έδωσα στον φίλο του διάφορα για τις δίδυμες που περιμένουνε.

πήρε ο αδελφός μου δώρο στα μικρά τη σκηνή από το ικέα κ ξετρελάθηκαν, ο δε μεγάλος το μεσημέρι κοιμήθηκε μέσα.

λιώσαμε στον ύπνο μέχρι της 7 και

και μετά κολατσιό, μπάνιο, λίγο παιχνίδι γιατί τι να πρωτοπρολάβουμε μέσα σε 2μιση ώρες να κάνουμε κ ύπνο.

αυτά. ήθελα να πάω κ λίγο αγορά μιας που είχα απεργία αλλά δεν πρόλαβα αφού έκατσα 2,5 ώρες στο ινστιτούτο.

τη θετική μου ενέργεια σε όλες.

ειρήνη θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι σου στέλνω πμ

Διαφημίσεις

xAXA βρε κοριτσια σας διαβαζω κ γελαω τι τα θελετε καλε τα θριλερ αφου σας παει να......:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω καποτε εβέπα φανατικα!! αλλα δεν χαμπαριαζα κιολας;)

πλεον ομως με επηρεαζουν απιστευτα πολυ ακομα κ ταινιες με αγωνια κ ενταση με ταραζουν:roll::roll: κ ειμαι ηδη αρκετα... δεν θελω αλλο:!: εξαλλου σπανια βλεπω πια τηλεοραση γενικοτερα.

Και γω τα ίδια.. τρέμω αλλά τα βλέπω.. μαζόχα με τα θρίλερ... :tongue:

Προτιμώ τα θρίλερ με τα "πνεύματα", που δεν βλέπεις ακριβώς τι "φοβάσαι" και δεν βλέπω σπλάτερ ή bloodbath.

Δεν σας έγραψα καθόλου για τις ταινίες γιατί δεν έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και τηλέφωνο στο σπίτι.....

Καλό ήταν ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ, στην μισή ταινία φοβόμουν αλλά μετά έγινε πιο εγκεφαλική και ξεθάρρεψα... Το συστήνω!

Έχουμε δει και ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ (The Purge) και να σας πω την αλήθεια με τρόμαξε πιο πολύ από φαντάσματα, γιατί πραγματεύεται την άλλη όψη της ανθρώπινης φύσης!!!!!

Την Κυριακή είδαμε την ταινία ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Ζ. Μου άρεσε πολύ (όχι μόνο λόγω Brad Pitt) και θέλω πολύ να την ξαναδώ σύντομα (χωρίς να σιδερώνω αυτή την φορά).

Από τις ταινίες που έβαλε η Ειρήνη, θεωρώ πολύ τρομακτική και καλογυρισμένη για το είδος της, την Ο ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ EMILY ROSE.Έκανα λίγο καιρό να συνέλθω...

Το the purge, δεν θα το δω, για τους λόγους που αναφέρεις. Πολύ βία και δεν την αντέχω...

Και μένα μου άρεσε το wolrd war z αν και το τέλος λιγάκι..

Η κολλητή μου, είδε το conjuring και μου είπε πως τα κανε πάνω της...:tongue: Την εμπιστεύομαι γιατί δεν "φοβάται" εύκολα και θα μου το γράψει να το δω. Ανυπομονώ.

Θα σου πω τι μου ειπε η αδερφη μου που ο γιος της παει φετος πρωτη γυμνασιου.Το δημοτικο ειναι παιδικη χαρα μπροστα στο Γυμνασιο:shock::shock:

Ε ρε γλέντια... :(

Οι ώρες φεύγουν αέρα στα διαβάσματα.

Ειρήνη μου συμπάσχουμε. Και καλά η δική μου πάει Πέμπτη. Αλλά το φιογκάκι;; Τρίτη τάξη και τόσα πολλά;;

Χθες για να καταλάβετε είχαμε Ιστορία, Φυσική, Γεωγραφία, Θρησκευτικά,Αγγλικά και Μαθηματικά. Όλα αυτά διάβασμα και εργασίες. Ευτυχώς που δεν υπήρχαν εξωσχολικές δραστηριότητες.

Πόσα να χωρέσει ένα μυαλουδάκι πια.

Αφού πλέον στις 9 το παιδάκι........ :(:(

Φανταστείτε τι έχει να γίνει στο Γυμνάσιο.

Χθες λοιπόν πέρα από το διάβασμα κατάφερα μόνο να μαζέψω ότι περιφερόταν και να καθαρίσω ρόδια.

Έφτιαξα λικεράκι.Την Παρασκευή γιορτάζει ο αντρούλης μου και είπα να έχω κάτι σπιτικό σε ποτάκι εκτός από το σπιτικό γλυκάκι μου (γαλακτομπούρεκο).

Θα κρατήσω κι ένα μπουκαλάκι να το πάω στη δασκάλα μας τα Χριστούγεννα μαζί με μπισκοτάκια που θα φτιάξω. Τι λέτε δεν είναι καλή ιδέα απ' το να αγοράσω κάτι;;

Οχι κάθε μέρα αλλά υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ να τις παλέψω με τίποτα. Χθες, αφού γυρίσαμε στις 20.30 από τα αγγλικά, πλύθυκε, έφαγε και διαβάσαμε και πάλι μέχρι τις δέκα παρά, πράγμα απαράδεκτο για μένα γιατί το παιδί κοιμάται τέτοια ώρα...:rolleyes:

Αχ εσύ και αν έχεις "δύσκολη" χρονιά με τόσα διαβάσματα, Βασούλα μου... :roll:

Υπέροχη η ιδέα σου για το δώρο!

777885dugw57gt25.gif

ΕΥΔΑΠ!!!!!!

Κορίτσια σήμερα με ενημέρωσαν στα ΕΛΤΑ που πήγα να πληρώσω ότι όταν γράφει ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ ότι λήγει 7/11/2013 δεν ισχύει αυτό το νούμερο αλλά το βάζουν για να πάμε έγκαιρα να πληρώσουμε.....το νούμερο που ισχύει είναι αυτό που φαίνεται γραμμένο κάτω απο τον αρ. παραστατικού δίπλα απο την ημερομηνία λήξεως..... δείτε τους λογαριασμούς σας....εμένα γράφει 27/11 - ΧΧ το οποίο σημαίνει ότι ο λογαριασμός του νερού λήγει στις 27/11 και όχι στις 7 !!!! Τσεκάρετε το!!!

mamavasia, εγω και που κοιταζω την ημερομηνια λήξης, δεν το πληρωνω ποτε στην ωρα του, και για τη δεη το ιδιο ισχυει δηλαδη.

Παντα ληγμενα ...Δεν ξερω ρε παιδι μου, το χω σε κακο να πληρωσω στην ωρα τους:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΥΔΑΠ!!!!!!

!!!!όταν πάω σπίτι θα το τσεκάρω...

mamavasia, εγω και που κοιταζω την ημερομηνια λήξης, δεν το πληρωνω ποτε στην ωρα του, και για τη δεη το ιδιο ισχυει δηλαδη.

Παντα ληγμενα ...Δεν ξερω ρε παιδι μου, το χω σε κακο να πληρωσω στην ωρα τους:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μόλις έμαθα ότι ισχύει το ίδιο και για την ΔΕΗ....η κανονική ημερομηνία λήξης φαίνεται κάτω απο τα κουτάκια που λέει περίοδος κατανάλωσης και είναι ένα τετραψήφιο νούμερο τελευταίο στα δεξιά στο παράδειγμα μας απο κάτω είναι το 1207 (δεν είναι δικός μου λογαριασμός, παράδειγμα είναι)

941277_10201759430779474_895517547_n.jpg

Με άλλα λόγια έχεις ένα μικρό περιθώριο να τα πληρώσεις.....λίγες μερούλες!

Α ξέχασα να σας πω.

Το πρωί, που πήγα το φιογκάκι στο σχολείο, πήρα και την μία τσάντα {ετοίμασα 2 τελικά}, αυτήν με τα είδη φαρμακείου και την έδωσα στον Πρόεδρο, για την οικογένεια που μαζεύουν.

Μου είπε πως πήγαν την 1η "φουρνιά" πραγμάτων και τα πράγματα είναι .... πολύ-πολύ χάλια.... :roll::roll: αχ τα παιδάκια σκέφτομαι....

Υ.Γ. Βάσια μου, σήμερα έχει το έργο μας.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Και γω τα ίδια.. τρέμω αλλά τα βλέπω.. μαζόχα με τα θρίλερ... :tongue:

Προτιμώ τα θρίλερ με τα "πνεύματα", που δεν βλέπεις ακριβώς τι "φοβάσαι" και δεν βλέπω σπλάτερ ή bloodbath.

Η κολλητή μου, είδε το conjuring και μου είπε πως τα κανε πάνω της...:tongue: Την εμπιστεύομαι γιατί δεν "φοβάται" εύκολα και θα μου το γράψει να το δω. Ανυπομονώ.

Δεν βλέπω σπλάτερ ή bloodbath ούτε κι εγώ ποτέ ποτέ ποτέ, ούτε καν βλέπω trailer τους!!!! Εννοώ τύπο SAW κτλ κτλ

Πες μας για το conjuring...

πήρε ο αδελφός μου δώρο στα μικρά τη σκηνή από το ικέα κ ξετρελάθηκαν, ο δε μεγάλος το μεσημέρι κοιμήθηκε μέσα.

αχ αυτή τη σκηνούλα του Ικεα θέλει να ζητήσει η κόρη μου απ τον Αγ. Βασίλη:tongue::tongue:

μπράβο για το μποτέ σου!!;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Δεν βλέπω σπλάτερ ή bloodbath ούτε κι εγώ ποτέ ποτέ ποτέ, ούτε καν βλέπω trailer τους!!!!

Πες μας για το conjuring...

Δες το trailer κοριτσι μου. Και γω δεν το έχω δει ακόμα αλλά θα το δω άμεσα:

Α και το "χειρότερο"... είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία...!

Υ.Γ. Βάσια μου, πολύ χρησιμες πληροφορίες. Ευχαριστούμε!

777885dugw57gt25.gif

Μόλις έμαθα ότι ισχύει το ίδιο και για την ΔΕΗ....η κανονική ημερομηνία λήξης φαίνεται κάτω απο τα κουτάκια που λέει περίοδος κατανάλωσης και είναι ένα τετραψήφιο νούμερο τελευταίο στα δεξιά στο παράδειγμα μας απο κάτω είναι το 1207 (δεν είναι δικός μου λογαριασμός, παράδειγμα είναι)

941277_10201759430779474_895517547_n.jpg

Με άλλα λόγια έχεις ένα μικρό περιθώριο να τα πληρώσεις.....λίγες μερούλες!

Άρα αυτός έληγε 12/07/2010 και όχι 01/07/10. Αν πήγαινες δηλαδή μετά τις 07/11 στα ΕΛΤΑ για ΕΥΔΑΠ θα δεχόντουσαν την πληρωμή;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...