Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

εμενα η ενδοκρινολογος ειναι καθετη να μην κανω καμια προετοιμασια πριν τις καμπυλες για να ειναι ρεαλιστικα τα αποτελεσματα. να τρωω οπως τρωω καθημερινα υπο κανονικες συνθηκες. απλα την προηγουμενη μερα να χω φαει βραδυνο ως τις 10. αλλα το κανονικο μου βραδυνο που θα ετρωγα ουτως η αλλως. 

Expand  

Οκ, είμαι κοντά στο τι κάνω καθημερινά. Τις εξετάσεις αυτές τις κάνω λόγω οικογενειακού ιστορικού κυρίως και λόγω αρκετών περιττών κιλών για το ύψος μου γιατί δεν έχω κοιτάξει ποτέ σάκχαρο. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν βοηθάει η όλη κατάσταση το θέμα με την γονιμότητα αλλά δεν υπάρχουν και πολλά που μπορώ σε αυτή την φάση να αλλάξω στην διατροφή. Έχω δυσκολία στην απώλεια βάρους και δεν έχουμε βρει κάτι μέχρι στιγμής με την ενδοκρινολόγο. Φοβάμαι μην έχω καμία αντίσταση στην ινσουλίνη και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι.. τώρα για το σάκχαρο, θα δούμε.. μετά την εμβοή που δεν λέει να φύγει ένα χρόνο και τώρα, όλα τα έχω δυνατά στον οργανισμό μου, από ψυχοσωματικά άλλο τίποτα..

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

my billy είπε:
κοριτσια προσοχη στα κινητα!!

στον Τ παιρνουν συχνα 3-4 φορες καποια νουμερα σαν απο εξωτερικο απο Κυπρο με προθεμα+300 μην τα σηκωνετε ουτε να καλειτε πισω!!! χρειαζοναται μονο 3¨ να σας κλεψουν ολα τα δεδομενα απο το κινητο μεσω ιντερνετ ακομα κ πιστωτικης καρτας αν εχετε χρησιμοποιησει μεσω κινητου κ να κανουν χρηση! προσοχη πηγε κ ρωτησε τι ειναι αυτες οι κλησεις κ του το ειπαν. ευτυχως δεν το εχει σηκωσει!

καλά που μας το είπες!!!

Μπράβο για την δουλειά!!! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

MARGIO είπε:
Ξεχασα να ευχαριστησω την κοπελα που εβαλε τη συνταγη για λαζανια με σπανακι ,η Αρετη νομιζω...τα εκανα χθες το βραδυ και δεν αντεξα εφαγα ενα κομματι ειναι τελεια αν τα φανε και τα κοριτσια μου σημερα το μεσημερι θα σ'ευγνωμονω για παντα!!

Για ξαναβάλε συνταγή γιατί μου διέφυγε!

my billy είπε:
κοριτσια προσοχη στα κινητα!!

στον Τ παιρνουν συχνα 3-4 φορες καποια νουμερα σαν απο εξωτερικο απο Κυπρο με προθεμα+300 μην τα σηκωνετε ουτε να καλειτε πισω!!! χρειαζοναται μονο 3¨ να σας κλεψουν ολα τα δεδομενα απο το κινητο μεσω ιντερνετ ακομα κ πιστωτικης καρτας αν εχετε χρησιμοποιησει μεσω κινητου κ να κανουν χρηση! προσοχη πηγε κ ρωτησε τι ειναι αυτες οι κλησεις κ του το ειπαν. ευτυχως δεν το εχει σηκωσει!

Ευχαριστούμε ;)

Ειρηνάκι πάρε ανάσες και ηρέμησε, ελπίζω να μην είναι θέμα υγείας!!!! Και εμείς έχουμε τέτοια κουβερτούλα μικρή για τον καναπέ για όταν κάνει κρύα....μια κουβέρτα για την κάθε μια!!!

mamavasia είπε:
Ειρηνάκι πάρε ανάσες και ηρέμησε, ελπίζω να μην είναι θέμα υγείας!!!! Και εμείς έχουμε τέτοια κουβερτούλα μικρή για τον καναπέ για όταν κάνει κρύα....μια κουβέρτα για την κάθε μια!!!

Οχι ευτυχώς Παναγία μου! Συγνώμη που σας ανησυχησα, δεν είναι θέμα υγείας.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

χρυσα81 είπε:
Εβαλα μια καλή σκουπα παντου,

εβαλα και τις φτερούγες να μαριναρονται και φευγω να δω τη μαμα μου και να πάω στο φουρνο.

Αρηςαννα,ασχημα πραγματα,ελπίζω να τακτοποιηθει ο πεθερός σου ,ειναι σε δυσκολη ηλικια για δουλεια,και μαλιστα για τετοια δουλεια.Εσυ μηπως τη γλιτωσεις και δεν φυγεια ή ειανι σιγουρο?

Δεν ξέρω Χρύσα μου, δεν ειναι τιποτα σιγουρο,τωρα το πρωι μου το ειπε ο πεθερος μου, τι ελεγαν τα αφεντικα χτες το βραδυ.

Θα δείξει.

Τι μαρινάδα βαζεις στις φτερουγες?

mamavasia είπε:

Κι εμείς ! Και μία για τον μπαμπά και την μαμά που τον ''παίρνουν'' καμιά φορά στον καναπέ....

Ειρήνη είπε:
Καλημέρα.

Σήμερα είναι μία κακή μέρα, από χθες το βράδυ δηλαδή, οπότε δεν θα σχολιάσω τίποτα κορίτσια μου, αν και σας έχω διαβάσει.

Θα "περιοριστώ" στο θέμα μας, μέχρι να μου περάσει.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση

Σήμερα, κάνω δουλίτσες. Με βοηθάει να αποφορτιστώ.

Εκανα το πίσω μπαλκόνι μας, που το χρειαζόταν, από τη χθεσινή κακοκαιρία και τον αέρα:

PB070171_zpsce4537d3.jpg

Επλυνα μία "βοηθητική", μικρή κουβερτούλα, που δεν σκεπάζεται το φιογκακι {είναι μικρού μεγέθους} αλλά την έχουμε για διάφορες χρήσεις {τη στρώνω κάτω αν θελήσει να παίξει κάπου που δεν είναι "στρωμένα" κ.α.} και τώρα στεγνώνει στην απλώστρα:

PB070170_zpsc55fcc24.jpg

Επλυνα πιάτα και πιατικά και σήμερα θα κάνω μακαροναδούλα, με κόκκινη σάλτσα. Εδώ και καμιά ωρίτσα, σιδερώνω.

Σας φιλώ όλες γλυκά και εύχομαι να είστε καλά.

Ειρήνη, ευχομαι να "συνέλθεις" γρηγορα, να ειναι κατι περαστικο.

Φιλια!

aris17anna14 είπε:
Δεν ξέρω Χρύσα μου, δεν ειναι τιποτα σιγουρο,τωρα το πρωι μου το ειπε ο πεθερος μου, τι ελεγαν τα αφεντικα χτες το βραδυ.

Θα δείξει.

Τι μαρινάδα βαζεις στις φτερουγες?

Πρωτη φορα τις φτιαχνω αλλα ελπίζω να πετυχουν .Από εδω πήρα την ιδεα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/katapliktikes-pikantikes-fterouges-kotopoulou.html

αλλα τις εκανα πιο ελαφριες για να μπορουν να φανε τα παιδια,λαδι σκορδο,μουσταρδα ,ελάχιστο καρυ και γλυκο κοκκινο πιπέρι,πιπέρι,πορτοκάλι και λεμονι.Τωρα ξεκουραζονται στο ψυγειο.

Με μπλοκαρε μια επίσκεψη και καθυστερησα να φυγω,οπότε φευγω τωρα.

Ειρηνη ,πάρε οπως ειπαν τα κοριτσια τις ανασες σου και αφου δεν ειναι θεμα υγεια ,θα λυθει.Σου στελνω φιλια και αγκαλιά!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα γλυκα μου κοριτσάκια!!

Χτες γυρισα σπιτάκι μου με τα ποδια μια και τρολευ δεν υπηρχε πουθενά!!!

Εκανα λοιπον το fitness μου,χαχα και μετα σιδερωσα , ψευτομαγειρεψα συγυρισα και εκατσα με το γλυκο μου το αγοράκι

να τα εκατοστησεις etoiledunord πολύ ομορφα τα λουλουδάκια σου ..ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

Ειρηνάκι μου γλυκό, όλα καλά ευχομαι!!!

:) Ματσ

Διαφημίσεις

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ είπε:

Από τις ταινίες που έβαλε η Ειρήνη, θεωρώ πολύ τρομακτική και καλογυρισμένη για το είδος της, την Ο ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ EMILY ROSE.Έκανα λίγο καιρό να συνέλθω...

αχ...και γω το ίδιο...για μέρες ξυπνούσα 10 λεπτά πριν την ωρα που ξυπνάει το κορίτσι στην ταινία και γίνονται τα διάφορα...και αντε να ξανακοιμηθείς μετά...:confused::confused:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

MUMSOFIA είπε:
Καλημέρα γλυκα μου κοριτσάκια!!

Χτες γυρισα σπιτάκι μου με τα ποδια μια και τρολευ δεν υπηρχε πουθενά!!!

Εκανα λοιπον το fitness μου,χαχα και μετα σιδερωσα , ψευτομαγειρεψα συγυρισα και εκατσα με το γλυκο μου το αγοράκι

να τα εκατοστησεις etoiledunord πολύ ομορφα τα λουλουδάκια σου ..ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

Ειρηνάκι μου γλυκό, όλα καλά ευχομαι!!!

:) Ματσ

Περπάτησες τόσα χιλιόμετρα, παιδί μου?????????

aris17anna14 είπε:
Μακαρι Βασιλική μου, και να σκεφτείς ότι εμένα δουλευει και ο συζυγος, αλλες οικογενειες που ειναι και οι δυο ανεργοι τι κανουν?

Θεε μου, εφιάλτης!!!

:(:(:(:(

Ελπίζω να μην ισχύει κορίτσι μου και να παραμείνετε στις θέσεις σας.

777885dugw57gt25.gif

κορίτσια για τα διαβάσματα που λέτε.....είναι πολύ πολύ χρήσιμο από πολλές απόψεις να μάθετε στα παιδάκια σας να αρχίζουν -από κάποια ηλικία και μετά βέβαια - να διαβάζουν μόνα τους.....μην πάνε πχ γυμνάσιο και τα διαβάζετε ακόμα μαζί....πρέπει να πάρουν αυτή την ευθύνη πάνω τους και να μάθουν να την φέρνουν εις πέρας...

Ειρήνη όλα καλά εύχομαι, φιλιά πολλά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

mirtoula4 είπε:
αχ...και γω το ίδιο...για μέρες ξυπνούσα 10 λεπτά πριν την ωρα που ξυπνάει το κορίτσι στην ταινία και γίνονται τα διάφορα...και αντε να ξανακοιμηθείς μετά...:confused::confused:

Κι εγώ ξυπνούσα κοντά στις 3.00 το πρωί και ίδρωνα... Τώρα το έχω ξεπεράσει αλλά το ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑ!!!!!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ είπε:
Κι εγώ ξυπνούσα κοντά στις 3.00 το πρωί και ίδρωνα... Τώρα το έχω ξεπεράσει αλλά το ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑ!!!!!!!

αχ ετσι....και γω το ίδιο...και εκείνη την εποχή έμενα και μόνη μου στην Έδεσσα....έπαιρνα τον σκυλάκο μου στην κρεβατοκάμαρα και μόνο ετσι ηρεμούσα...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...