Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν σας έγραψα καθόλου για τις ταινίες γιατί δεν έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και τηλέφωνο στο σπίτι.....

Καλό ήταν ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ, στην μισή ταινία φοβόμουν αλλά μετά έγινε πιο εγκεφαλική και ξεθάρρεψα... Το συστήνω!

Έχουμε δει και ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ (The Purge) και να σας πω την αλήθεια με τρόμαξε πιο πολύ από φαντάσματα, γιατί πραγματεύεται την άλλη όψη της ανθρώπινης φύσης!!!!!

Την Κυριακή είδαμε την ταινία ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Ζ. Μου άρεσε πολύ (όχι μόνο λόγω Brad Pitt) και θέλω πολύ να την ξαναδώ σύντομα (χωρίς να σιδερώνω αυτή την φορά).

Από τις ταινίες που έβαλε η Ειρήνη, θεωρώ πολύ τρομακτική και καλογυρισμένη για το είδος της, την Ο ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ EMILY ROSE.Έκανα λίγο καιρό να συνέλθω...

Το επόμενο Σ/Κ ο αγαπημένος μου θα είναι Θεσσαλονίκη και έτσι θα δω κοριτσίστικα πράγματα!!!

κοριτσια προσοχη στα κινητα!!

στον Τ παιρνουν συχνα 3-4 φορες καποια νουμερα σαν απο εξωτερικο απο Κυπρο με προθεμα+300 μην τα σηκωνετε ουτε να καλειτε πισω!!! χρειαζοναται μονο 3¨ να σας κλεψουν ολα τα δεδομενα απο το κινητο μεσω ιντερνετ ακομα κ πιστωτικης καρτας αν εχετε χρησιμοποιησει μεσω κινητου κ να κανουν χρηση! προσοχη πηγε κ ρωτησε τι ειναι αυτες οι κλησεις κ του το ειπαν. ευτυχως δεν το εχει σηκωσει!

συνεχιζω με καραφουλ ταιμ:rolleyes: ακομα δεν μου εχει πει το οριστικο μου ωραριο να δω αν με βολευει αλλα καπου στην μεση θα τα βρουμε αφου με θελει:tongue::tongue: μονο μισθο κ ωρες ξερω (30ωρες την εβδομαδα 600ε τον μηνα:rolleyes:)

ειναι τα πιο λιγα χρηματα που θα εχω παρει απο τα 18 μου που επιασα δουλεια αλλα οκ! βαλε οτι θελω κ αττικη οδο να παω καποιες μερες.....να δω τι θα μενει...

αλλα ακομα δεν εχω δουλεψει με το νεο καθεστως! ολο παραπανω με ζηταει.....πληρωνομαι εξτρα φυσικα αλλα δεν αντεχω τοσες ωρες 40-45!:(

Αααααχ, εγώ με 40-45 είμαι σούπερ ικανοποιημένη όταν τα καταφέρνω.....χτυπάω και κάτι 60άρια κατά καιρούς.....όλα δικά μου..

Μπιλάκι αυτο το διαβασα και εγω ,εχει γινει χαμος,παιρνουν σε πολλα τηλ.

Ναυτακι εστρωσαν λιγο τα πραγματα,πως τα πάτε με τα πιτσιρικια?

Σημερα μαγειρευω πατζαρια και πατατες βραστα και φτερουγες κοτοπουλου στο φουρνο.

Θα εχω και την ανηψια πάλι το μεσημερι,οπότε θελω να ειναι κατι που θα το φανε σιγουρα.

Επλυνα καλά τα μπανια,εκανα τα τζαμια σε ολο το σπίτι ,τα φωτιστικα στα υπνοδωμάτια (εχθες τα ειχα ξεσκονισει ) και συνεχιζω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες,

τι κανετε?

Εγω στη δουλεια, εχτες δεν έκανα πολλα στο σπιτι γιατι πηγαμε γηπεδο και μετα ηρθαμε στο σπιτι με μια συμμαθητρια μου , που πανε τα παιδια μας μαζι γηπεδο) και ηπιαμε καφε.

Θυμηθηκαμε τα νιατα μας!Ηταν ενα ευχαριστο απογευμα και για τις μαμαδες και για τα παιδια.

Εχω και ενα δυσαρεστο νεο πρωι πρωι, ο πεθερος μου ανακοινωσε οτι τον σταματανε από τη δουλεια (57 ετων-που να βρει αλλη τωρα, ποιος θα τον παρει) και το χειροτερο οτι μαλλον θα σταματησουν κι εμενα. (Δουλευουμε στην ιδια εταιρεια, εγω γραφειο, εκεινος οδηγος).Δεν ειναι ακομα τιποτα σιγουρο, απλα ηταν μπροστα σε μια συζητηση αφεντικων που κλαιγονταν, ελεγαν για περικοπες και μειωμενο ωραριο, και με λιγα λογια του εδωσαν να καταλαβει οτι μπορει και να μας διωξουν, αφου μπορουν και μονοι τους να κανουν τη δουλεια.

Αυτό μας έλειπε τωρα, εν οψει χειμωνα, και δεν προλαβα να βαλω και λιγο πετρελαιο.

Όχι ρε γαμώτο. Όλο απολύσεις γίνονται τώρα τελευταία. Συνέχεια οικογένειες στο δρόμο. Που μας καταντήσανε και που θα μας βγάλει όλο αυτό;;.

Κορίτσι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί να χάσεις τη δουλειά σου, ούτε εσύ ούτε ο πεθερός σου.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημερα :) αχ αυτες οι ωρες ποτε δεν ειναι αρκετες! εχει φοβηθει το ματι μου με τα του σχολειου..

και εμενα γιορταζει ο καλος μου αυριο :) και εφτιαξα χθες σοκολατακια και σημερα θα κανω καρυδοπιτα χωρις αυγα :)

μπραβο για το λικερ που δε βαριεσαι να καθαριζεις τα ροδια!

οσο για την ιδεα για τη δασκαλα μου φαινεται πολυ καλη, συχνα πηγαινω σπιτικα δωρα ;)

Καλημερα Χρυσα μου :) και για μας εδω ειναι γιορτη στη περιοχη μας, γιορταζει και ο καλος μου οποτε και εγω εχω και εκκλησια και τρεξιμο για τη γιορτη! τι καλο μαγειρευεις σημερα ; :)

Να τον χαιρεσαι τον αντρα σου ,πολύχρονος!Θα τα καταφερεις βρε θηριο να κανεις και γιορτη?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Περαστικά για το δοντάκι.....εγώ πάντως αφού με είδε η γιατρός μου είπε να σταματήσω αντιβίωση γιατί έχει ηρεμήσει....και όλως περιέργως δεν πονάω!!!!

Εσύ εκπαιδευτικός είσαι Βασιλική???? και εμένα δύσκολη είναι η κόρη....που να πάμε και στα δύσκολα!!!

Ούτε εγώ πονάω, ευτυχώς. Πάω κάθε μέρα το καθαρίζει και κάνει αλλαγή κι όταν είναι έτοιμο θα το βγάλει (αύριο ή Δευτέρα).:rolleyes:

Εκπαιδευτικός δεν είμαι Βάσια μου, αλλά έχω γίνει στα πλαίσια βέβαια του εφικτού.:tongue:

7q1Np2.png0ulEp2.png

Θα σου πω τι μου ειπε η αδερφη μου που ο γιος της παει φετος πρωτη γυμνασιου.Το δημοτικο ειναι παιδικη χαρα μπροστα στο Γυμνασιο:shock::shock::shock::shock:

Δεν ξερω ρε κοριτσια τι θα γινει πολυ πιεση και εμεις και αυτα...εγω αποφασισα να χαλαρωσω λιγο, χωρις να αφηνουμε κενα αλλα δεν θα σκασω κιολας Τριτη δημοτικου ειμαστε δεν δινουμε και πανελληνιες.

Το δωρο της δασκαλας εμενα μου αρεσει πολυ σαν ιδεα.

Μαρακι Χρονια πολλα να τα εκατοστησεις,πολυ ωραια και η ανθοδεσμη.Εμεις με το συζυγο γενικα δεν ημασταν ποτε ρομαντικοι αλλα τα τελευταια χρονια μου παραπερνει χρηστικα δωρα προπερσι μου πηρε μιξερ και περσι σκουπακι εεε του λεω ενταξει ειπαμε δεν το'χουμε με το ρομαντισμο αλλα θελεις κατι να μου πεις μ'αυτα τα δωρα:confused::confused::confused:.Η αληθεια ειναι οτι τον ειχα πρηξει κι εγω ειδικα με το συγκεκριμενο μιξερ και σου λεει αν της το παρω θα χαρει....πουθενα δεν πιανομαστε τελικα :lol::lol::lol::lol:

Δεν ξερω για ανατολικα αλλα η Δυτικη Θεσσαλονικη χθες σιδερωνε...ουφ τελειωσα ομως και τωρα δεν θα βαλω πλυντηριο για λιγες μερες να χαρω επιτελους το σαλονι μου χωρις σιδερωστρα:mrgreen:

Το τρέμω το γυμνάσιο γιατί μ' αυτά που ακούω, άσε τα φροντιστήρια που ίσως χρειαστούν.

Ωραία κι αυτά τα δωράκια και χρήσιμα. Τυχερούλα.

Ούτε εγώ έχω ασιδέρωτα. Τ' ακούς Καλαμαράκι;

7q1Np2.png0ulEp2.png

κοριτσια προσοχη στα κινητα!!

στον Τ παιρνουν συχνα 3-4 φορες καποια νουμερα σαν απο εξωτερικο απο Κυπρο με προθεμα+300 μην τα σηκωνετε ουτε να καλειτε πισω!!! χρειαζοναται μονο 3¨ να σας κλεψουν ολα τα δεδομενα απο το κινητο μεσω ιντερνετ ακομα κ πιστωτικης καρτας αν εχετε χρησιμοποιησει μεσω κινητου κ να κανουν χρηση! προσοχη πηγε κ ρωτησε τι ειναι αυτες οι κλησεις κ του το ειπαν. ευτυχως δεν το εχει σηκωσει!

Ευχαριστούμε Μπιλλάκι.

Διάβασα και για τη μανουλα κι ένα έχω να πω. Το μεγαλείο της ψυχής της....

Εύχομαι κοριτσάκι μου, μέσα απ' την καρδιά μου όλα να πάνε καλά και να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί άλλο.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Εβαλα μια καλή σκουπα παντου,

εβαλα και τις φτερούγες να μαριναρονται και φευγω να δω τη μαμα μου και να πάω στο φουρνο.

Αρηςαννα,ασχημα πραγματα,ελπίζω να τακτοποιηθει ο πεθερός σου ,ειναι σε δυσκολη ηλικια για δουλεια,και μαλιστα για τετοια δουλεια.Εσυ μηπως τη γλιτωσεις και δεν φυγεια ή ειανι σιγουρο?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ξεχασα να ευχαριστησω την κοπελα που εβαλε τη συνταγη για λαζανια με σπανακι ,η Αρετη νομιζω...τα εκανα χθες το βραδυ και δεν αντεξα εφαγα ενα κομματι ειναι τελεια αν τα φανε και τα κοριτσια μου σημερα το μεσημερι θα σ'ευγνωμονω για παντα!!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Όχι ρε γαμώτο. Όλο απολύσεις γίνονται τώρα τελευταία. Συνέχεια οικογένειες στο δρόμο. Που μας καταντήσανε και που θα μας βγάλει όλο αυτό;;.

Κορίτσι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί να χάσεις τη δουλειά σου, ούτε εσύ ούτε ο πεθερός σου.

Μακαρι Βασιλική μου, και να σκεφτείς ότι εμένα δουλευει και ο συζυγος, αλλες οικογενειες που ειναι και οι δυο ανεργοι τι κανουν?

Θεε μου, εφιάλτης!!!

Καλημέρα.

Σήμερα είναι μία κακή μέρα, από χθες το βράδυ δηλαδή, οπότε δεν θα σχολιάσω τίποτα κορίτσια μου, αν και σας έχω διαβάσει.

Θα "περιοριστώ" στο θέμα μας, μέχρι να μου περάσει.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση

Σήμερα, κάνω δουλίτσες. Με βοηθάει να αποφορτιστώ.

Εκανα το πίσω μπαλκόνι μας, που το χρειαζόταν, από τη χθεσινή κακοκαιρία και τον αέρα:

PB070171_zpsce4537d3.jpg

Επλυνα μία "βοηθητική", μικρή κουβερτούλα, που δεν σκεπάζεται το φιογκακι {είναι μικρού μεγέθους} αλλά την έχουμε για διάφορες χρήσεις {τη στρώνω κάτω αν θελήσει να παίξει κάπου που δεν είναι "στρωμένα" κ.α.} και τώρα στεγνώνει στην απλώστρα:

PB070170_zpsc55fcc24.jpg

Επλυνα πιάτα και πιατικά και σήμερα θα κάνω μακαροναδούλα, με κόκκινη σάλτσα. Εδώ και καμιά ωρίτσα, σιδερώνω.

Σας φιλώ όλες γλυκά και εύχομαι να είστε καλά.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...