Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα και απο εμας :)

μετα απο τις ατελειωτες αυπνιες μου συνεχιζω να εχω το μυαλο μου στη θεση του :P

Εχει ξυπνησει το μικρο μου και περιμενω να ξυπνησει και το μεγαλο για να φαει πρωινο και να παμε εκκλησια να προσκυνησουμε και μετα παιδοτοπο γιατι του το υποσχεθηκα ( γενικα δε μου αρεσουν πολυ οι κλειστοι παιδοτοποι). φαγακι εκανα χθες το βραδυ σπετζοφαι και θα τηγανισω και λιγες πατατουλες για να φαμε και ο γιος εχει μακαρονια με κιμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Σήμερα θα βγω να πληρώσω κάτι λογαριασμούς....γιατί δεν μας έφτανε η εφορία ....έχουμε και άλλες σπατάλες!!!

Μπιλακι δεν είχα κάποιο νέο....δεν ελπίζω, δεν το σκέφτομαι.... :)

Βασιλική πολλά διαβάσματα!!! Διαβάζει μόνη της φαντάζομαι και σου τα λέει μετά???

Καλημέρα, αχ να ηταν μονο η εφορια...και εγω πρεπει να πληρωσω τη δοση του δανειου....με βλεπω για σημερα να τελειωνω!

my billy, μπορεις να βαζεις λιναροσπορο αντι για αυγο, θες να βρω καπου που εχω ενα πινακα με αντικατασταση αυγου, τι μπορεις να βαλεις σε αλλες ποσοτητες;;

4u για αυτο ζηλευω, γιατι και εγω να εχω βγει και 2 φορες μονη με το καλο μου;;χαχαχαχα. περαστικα ευχομαι για τους φιλους σου.

Αρετη όλη μερα τρεχεις ε;;

καλημερα!

ναυτακι για βαλε αν δεν σου ειναι κοπος φυσικα αλλα λιναροσπορος??? πειραζει που δεν ξερω τι ειναι:rolleyes::rolleyes: κ που το βρισκω στο σουπερ εχει??:confused:

φιλακια στα πατουσακια σας!!!

βασια ετσι χαλαρα κ οτι προκυψει;)

απο φαγητο σημερα θα ψησω τσιπουρες κ θα βαλω κ φασολαδα για αυριο γιατι το πρωι εχω δικαστηριο....(αποποιηση κληρονομιας για τα ανηλικα παιδια μας, εγω κ οι αδερφες μου)

ηδη σκουπισα τα χοντρα απο τα μπαλκονια αν κα φυσαει κ θα γινουν παλι αλλα ηθελα να αερισω κ μου την εσπαγαν τα φυλλα:mad:

ετοιμασα τον μικρο για π. σταθμο

μαζεψα κατι σκορπια

εστρωσα κρεβατια

μαζεψα νεροχυτη απο τα πρωινα

αδειασα πλυντηριο πιατων

απλωσα ενα βραδινο πλυντηριο

εκανα ενα περασμα το μπανιο (καθε πρωι το κανω)

πινω καφε κ σας χαζευω κ σε λιγο ξεκουναω να σδερωσω 1μιση πλυντηριο ειναι μονο ευτυχως αλλα μετα θα μεινουν ξανα αυτα που στεγνωνουν γκρρ...το ατελειωτο ως γνωστον!

θα ολοκληρωσω την λιστα με τα "πρεπει να γινουν" αυτου του μηνα η οποια κυριως περιεχει ιατρικους ελεχγους για μενα κ τον μικρο που μας εχω λιγο αφησει....:roll::roll:

θα λουστω κ θα βγω για εξωτερικες δουλιτσες.

μετα απο τις ατελειωτες αυπνιες μου συνεχιζω να εχω το μυαλο μου στη θεση του :P

Εχει ξυπνησει το μικρο μου και περιμενω να ξυπνησει και το μεγαλο για να φαει πρωινο και να παμε εκκλησια να προσκυνησουμε και μετα παιδοτοπο γιατι του το υποσχεθηκα ( γενικα δε μου αρεσουν πολυ οι κλειστοι παιδοτοποι). φαγακι εκανα χθες το βραδυ σπετζοφαι και θα τηγανισω και λιγες πατατουλες για να φαμε και ο γιος εχει μακαρονια με κιμα.

:P:pαχ ξερεις τι μου εχει λειψει τη φωτο με τα λουλουδακια απο την λαικη που σου εφερνε ο μεγαλος σου γιοκας πλεον!!!:tongue:

Καλημέρα! Σας διάβασα και τρέχω! Φουλ μέρα σήμερα! Οδοντίατρο, χαρτούρα για ένα πρόγραμμα (ναι με πήραν αλλά δεν ενθουσιάζομαι ακόμα! ), ψώνια για δουλειά, ψώνια για κάτι πάρτι που έχουμε το ΣΚ και κάτι που σίγουρα δε θυμάμαι!

Ευχαριστώ βρε Χρύσα ... ακόμα το ψάχνουν .... θα ξέρουμε αύριο περισσότερα (δεν θέλω να γράψω και πολλά...) μέχρι τώρα όμως δεν έχουν βρει κάτι και η μητέρα της και εγώ το "κόβουμε" για ψυχοσωματικό!

Εύχομαι να μην έχει κάτι το κορίτσι αλλά μη νομίζεις πως τα ψυχοσωματικά δεν είναι "κάτι"... Δυστυχώς είμαι παθούσα και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να μην έχει ΟΥΤΕ ψυχοσωματικά...

Ρε κοριτσια , οι ψυλλοι πως ειναι δηλαδη?

Φαινονται δηλαδη με γυμνο ματι?

Για πειτε και στην ασχετη να ψαχτουμε λιγο.

Αθήνα βλέπω μένεις, δεν το κόβω εφικτό να ζουν στην πρωτεύουσα :-P

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Τρεμω που τα σκεφτομαι ,τοσο διαβασμα πια???Υπερβολη!

Για το δωρο συμφωνω ,εαν θεωρεις πως ειναι και ο χαρακτηρας της δασκάλς που θα τα εκτιμησει,ειανι τελειο.Περυσι ,που π΄πηγαμε ολες οι μαμαδες μαζι ενα τεραστιο καλάθι με τετοια καλούδια στη νηπιαγωγο ,ειχε ενθουσιαστει.Το καλύτερο δωρο που εχω πάρει,μας ειχε πει.Οπότε πολύ καλά θα κανεις.

Κι εγώ έτσι πιστεύω Χρύσα μου. Κι απ' οτι έχω καταλάβει από τον χαρακτήρα της σίγουρα θα το εκτιμήσει.

Καλημερα :) αχ αυτες οι ωρες ποτε δεν ειναι αρκετες! εχει φοβηθει το ματι μου με τα του σχολειου..

και εμενα γιορταζει ο καλος μου αυριο :) και εφτιαξα χθες σοκολατακια και σημερα θα κανω καρυδοπιτα χωρις αυγα :)

μπραβο για το λικερ που δε βαριεσαι να καθαριζεις τα ροδια!

οσο για την ιδεα για τη δασκαλα μου φαινεται πολυ καλη, συχνα πηγαινω σπιτικα δωρα ;)

Ναυτάκι μου, ωραία καλούδια και συ . Άντε να τους χαιρόμαστε. Στα ρόδια με βοήθησε και ο καλός μου. Ευτυχώς.

Καλημέρα!!!

Σήμερα θα βγω να πληρώσω κάτι λογαριασμούς....γιατί δεν μας έφτανε η εφορία ....έχουμε και άλλες σπατάλες!!!

Μπιλακι δεν είχα κάποιο νέο....δεν ελπίζω, δεν το σκέφτομαι.... :)

Βασιλική πολλά διαβάσματα!!! Διαβάζει μόνη της φαντάζομαι και σου τα λέει μετά???

Αχ μωρέ Βάσια, ποτέ δεν τελειώνουν τα βάσανα με τις πληρωμές, κάθε τόσο έρχεται κι από κάτι.

Μη χάνεις τις ελπίδες σου για τη δουλειά. Ίσως αργούν τα διαδικαστικά.

Μόνη της διαβάζει αλλά πολλές φορές ζητάει βοήθεια για έννοιες που δεν καταλαβαίνει. Οπότε λέμε όλο το μάθημα μαζί. Αυτό συμβαίνει στην Ιστορία πιο πολύ που απ' ότι σας έχω ξαναπεί είναι πολύ δύσκολη κι αυτό επιβεβαιώνεται κάθε φορά που έχουμε.

Α, δεν σου πα, το δόντι δεν το έβγαλα ακόμα. Κάνω θεραπεία γιατί ήταν χάλια. Και με κόλλησες και θα το βγάλεις και γρηγορότερα:confused::confused:

Κουράγιο ναυτάκι μου, κι εγώ που δεν έχω μωρό ζήτημα αν κοιμάμαι 5-6 ώρες το 24ωρο. Ωραίο φαγάκι.Μιαμ, μιαμ!!

7q1Np2.png0ulEp2.png

Εμείς γυρίσαμε από το σχολείο της μικρής κ ενώ είχα στήσει την σιδερώστρα ακούς Ραβτ είχα ετοιμάσει κ τα ρούχα να ξεκινήσω είχα ζεστάνει κ το σίδερο....τσουπ μας πήρε τηλέφωνο η μαμά μιας συμμαθήτριας της μικρής , η νέα μας κολλητή, ότι μάλιασε η μικρή της να βρεθούμε λες κ δεν βλέπονται καθημερινά χαχα κ μας πρότεινε παιδότοπο γιατί είχε βρέξει....

Ε δεν ήθελε κ πολύ σκέψη χε χε παράτησα το σίδερο ετοιμαστήκαμε κ φύγαμε. Γυρίσαμε πριν καμιά ώρα, αφήσαμε τις μικρές στον παιδότοπο baby parking για δυο ωρίτσες κ πήγαμε παρακάτω ένα τετράγωνο για καφεδάκι ήσυχα ήσυχα ωραία περάσαμε.

Ε κ τώρα με κοιτάζουν λοξά τα ασιδέρωτα αλλά...μπα δεν θα τα αγγίξω

θα μπω για μπανάκι κ μετά μαγείρεμα για αύριο κ μετά νάνι

Είσαι δικιά μου εσύ....... όπου βόλτα και ευκαιρία για διασκέδαση, παρούσα!

Καλημερα κοπελιες,

τι κανετε?

Εγω στη δουλεια, εχτες δεν έκανα πολλα στο σπιτι γιατι πηγαμε γηπεδο και μετα ηρθαμε στο σπιτι με μια συμμαθητρια μου , που πανε τα παιδια μας μαζι γηπεδο) και ηπιαμε καφε.

Θυμηθηκαμε τα νιατα μας!Ηταν ενα ευχαριστο απογευμα και για τις μαμαδες και για τα παιδια.

Εχω και ενα δυσαρεστο νεο πρωι πρωι, ο πεθερος μου ανακοινωσε οτι τον σταματανε από τη δουλεια (57 ετων-που να βρει αλλη τωρα, ποιος θα τον παρει) και το χειροτερο οτι μαλλον θα σταματησουν κι εμενα. (Δουλευουμε στην ιδια εταιρεια, εγω γραφειο, εκεινος οδηγος).Δεν ειναι ακομα τιποτα σιγουρο, απλα ηταν μπροστα σε μια συζητηση αφεντικων που κλαιγονταν, ελεγαν για περικοπες και μειωμενο ωραριο, και με λιγα λογια του εδωσαν να καταλαβει οτι μπορει και να μας διωξουν, αφου μπορουν και μονοι τους να κανουν τη δουλεια.

Αυτό μας έλειπε τωρα, εν οψει χειμωνα, και δεν προλαβα να βαλω και λιγο πετρελαιο.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει στο Γυμνάσιο.

Χθες λοιπόν πέρα από το διάβασμα κατάφερα μόνο να μαζέψω ότι περιφερόταν και να καθαρίσω ρόδια.

Έφτιαξα λικεράκι.Την Παρασκευή γιορτάζει ο αντρούλης μου και είπα να έχω κάτι σπιτικό σε ποτάκι εκτός από το σπιτικό γλυκάκι μου (γαλακτομπούρεκο).

Θα κρατήσω κι ένα μπουκαλάκι να το πάω στη δασκάλα μας τα Χριστούγεννα μαζί με μπισκοτάκια που θα φτιάξω. Τι λέτε δεν είναι καλή ιδέα απ' το να αγοράσω κάτι;;

Θα σου πω τι μου ειπε η αδερφη μου που ο γιος της παει φετος πρωτη γυμνασιου.Το δημοτικο ειναι παιδικη χαρα μπροστα στο Γυμνασιο:shock::shock::shock::shock:

Δεν ξερω ρε κοριτσια τι θα γινει πολυ πιεση και εμεις και αυτα...εγω αποφασισα να χαλαρωσω λιγο, χωρις να αφηνουμε κενα αλλα δεν θα σκασω κιολας Τριτη δημοτικου ειμαστε δεν δινουμε και πανελληνιες.

Το δωρο της δασκαλας εμενα μου αρεσει πολυ σαν ιδεα.

Μαρακι Χρονια πολλα να τα εκατοστησεις,πολυ ωραια και η ανθοδεσμη.Εμεις με το συζυγο γενικα δεν ημασταν ποτε ρομαντικοι αλλα τα τελευταια χρονια μου παραπερνει χρηστικα δωρα προπερσι μου πηρε μιξερ και περσι σκουπακι εεε του λεω ενταξει ειπαμε δεν το'χουμε με το ρομαντισμο αλλα θελεις κατι να μου πεις μ'αυτα τα δωρα:confused::confused::confused:.Η αληθεια ειναι οτι τον ειχα πρηξει κι εγω ειδικα με το συγκεκριμενο μιξερ και σου λεει αν της το παρω θα χαρει....πουθενα δεν πιανομαστε τελικα :lol::lol::lol::lol:

Δεν ξερω για ανατολικα αλλα η Δυτικη Θεσσαλονικη χθες σιδερωνε...ουφ τελειωσα ομως και τωρα δεν θα βαλω πλυντηριο για λιγες μερες να χαρω επιτελους το σαλονι μου χωρις σιδερωστρα:mrgreen:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες,

τι κανετε?

Εγω στη δουλεια, εχτες δεν έκανα πολλα στο σπιτι γιατι πηγαμε γηπεδο και μετα ηρθαμε στο σπιτι με μια συμμαθητρια μου , που πανε τα παιδια μας μαζι γηπεδο) και ηπιαμε καφε.

Θυμηθηκαμε τα νιατα μας!Ηταν ενα ευχαριστο απογευμα και για τις μαμαδες και για τα παιδια.

Εχω και ενα δυσαρεστο νεο πρωι πρωι, ο πεθερος μου ανακοινωσε οτι τον σταματανε από τη δουλεια (57 ετων-που να βρει αλλη τωρα, ποιος θα τον παρει) και το χειροτερο οτι μαλλον θα σταματησουν κι εμενα. (Δουλευουμε στην ιδια εταιρεια, εγω γραφειο, εκεινος οδηγος).Δεν ειναι ακομα τιποτα σιγουρο, απλα ηταν μπροστα σε μια συζητηση αφεντικων που κλαιγονταν, ελεγαν για περικοπες και μειωμενο ωραριο, και με λιγα λογια του εδωσαν να καταλαβει οτι μπορει και να μας διωξουν, αφου μπορουν και μονοι τους να κανουν τη δουλεια.

Αυτό μας έλειπε τωρα, εν οψει χειμωνα, και δεν προλαβα να βαλω και λιγο πετρελαιο.

:roll::roll:ωχ ωχ ωχ ευχομαι τουλαχιστον εσυ να μεινεις οσο για τον πεθερο οδηγος ολο κ καπου μπορει να βρει πιστευω

Αχ μωρέ Βάσια, ποτέ δεν τελειώνουν τα βάσανα με τις πληρωμές, κάθε τόσο έρχεται κι από κάτι.

Μη χάνεις τις ελπίδες σου για τη δουλειά. Ίσως αργούν τα διαδικαστικά.

Μόνη της διαβάζει αλλά πολλές φορές ζητάει βοήθεια για έννοιες που δεν καταλαβαίνει. Οπότε λέμε όλο το μάθημα μαζί. Αυτό συμβαίνει στην Ιστορία πιο πολύ που απ' ότι σας έχω ξαναπεί είναι πολύ δύσκολη κι αυτό επιβεβαιώνεται κάθε φορά που έχουμε.

Α, δεν σου πα, το δόντι δεν το έβγαλα ακόμα. Κάνω θεραπεία γιατί ήταν χάλια. Και με κόλλησες και θα το βγάλεις και γρηγορότερα:confused::confused:

Περαστικά για το δοντάκι.....εγώ πάντως αφού με είδε η γιατρός μου είπε να σταματήσω αντιβίωση γιατί έχει ηρεμήσει....και όλως περιέργως δεν πονάω!!!!

Εσύ εκπαιδευτικός είσαι Βασιλική???? και εμένα δύσκολη είναι η κόρη....που να πάμε και στα δύσκολα!!!

Μπιλάκι τι έγινε με δουλειά εσυ???

συνεχιζω με καραφουλ ταιμ:rolleyes: ακομα δεν μου εχει πει το οριστικο μου ωραριο να δω αν με βολευει αλλα καπου στην μεση θα τα βρουμε αφου με θελει:tongue::tongue: μονο μισθο κ ωρες ξερω (30ωρες την εβδομαδα 600ε τον μηνα:rolleyes:)

ειναι τα πιο λιγα χρηματα που θα εχω παρει απο τα 18 μου που επιασα δουλεια αλλα οκ! βαλε οτι θελω κ αττικη οδο να παω καποιες μερες.....να δω τι θα μενει...

αλλα ακομα δεν εχω δουλεψει με το νεο καθεστως! ολο παραπανω με ζηταει.....πληρωνομαι εξτρα φυσικα αλλα δεν αντεχω τοσες ωρες 40-45!:(

Καλημερα κοπελιες,

τι κανετε?

Μακάρι να μην γίνει..... ενημέρωσε μας και αν θέλεις κάποια συμβουλή στείλε μου π.μ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...