Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αχχχ έχεις δίκιο ντε, για αυτό δεν το ανέλυσα το πρωί για να μη μου πεις αυτό που δεν ήθελα να διαβάσω χε χε

Χρύσα κ Νάσια κάνατε πολλά σήμερα!! Νάσια πολύ όμορφη η κουζίνα σου αν κ στραβώθηκα μου άρεσε πολύ το χρώμα των ντουλαπιών σου ;)

Χρόνια πολλά στο μικρό σου κ σε σένα να σας χαίρονται! Πολύχρονοι !!

Τι γλύκας ο μικρός στις φώτο!

Α βρε Κική το έπιασες με την μια χε χε σσσσσσσ τσιμουδιά εως την Παρασκευή, ανυπομονώ σαν μικρό παιδί χε χε {αν τα βρούμε....ίσως κάνω διπλό χοχοχο}

Όσο για την δουλειά είμαστε στα ίδια ακριβώς, λέξη προς λέξη συμφωνώ με όλα ;)

Φοργιουδάκι εύχομαι όλα να πάνε καλά με την φιλενάδα σου!!

Εμείς γυρίσαμε από το σχολείο της μικρής κ ενώ είχα στήσει την σιδερώστρα ακούς Ραβτ είχα ετοιμάσει κ τα ρούχα να ξεκινήσω είχα ζεστάνει κ το σίδερο....τσουπ μας πήρε τηλέφωνο η μαμά μιας συμμαθήτριας της μικρής , η νέα μας κολλητή, ότι μάλιασε η μικρή της να βρεθούμε λες κ δεν βλέπονται καθημερινά χαχα κ μας πρότεινε παιδότοπο γιατί είχε βρέξει....

Ε δεν ήθελε κ πολύ σκέψη χε χε παράτησα το σίδερο ετοιμαστήκαμε κ φύγαμε. Γυρίσαμε πριν καμιά ώρα, αφήσαμε τις μικρές στον παιδότοπο baby parking για δυο ωρίτσες κ πήγαμε παρακάτω ένα τετράγωνο για καφεδάκι ήσυχα ήσυχα ωραία περάσαμε.

Ε κ τώρα με κοιτάζουν λοξά τα ασιδέρωτα αλλά...μπα δεν θα τα αγγίξω

θα μπω για μπανάκι κ μετά μαγείρεμα για αύριο κ μετά νάνι

η καλαμαρια σημερα δεν το εχει με το σιδερο :rolleyes:εγω τα εκλεισα στη ντουλαπα για να μην με βλεπουν στραβα:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα ενα κ αυτο κλεψιμεικο!!

α!! εγω δεν εχω παραπονο κοβει συχνα αλλα μπαινοντας στην αυλη πεφτει πανω τους κ απο το να τον τσιμπανε τα αγκαθια τα κλαδευει κ μου τα φερνει:rolleyes::rolleyes:

Καλησπέρα,

εγω τι να πω που στα πρωτα μου γεννεθλια ως παντρεμένοι, μου εφερε

ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοβαρα μιλάω, προκειμένου να μου πει πρωτος λεει τα χρονια πολλα πηγε στην ξαδερφη του που εχει φυτωριο και πηρε ενα βασιλικο.

Πάλι καλα που δεν πηρε και κανα ματσακι ανηθο...

Απο τοτε βεβαια μονο τριανταφυλλα καθε χρονο στη δουλεια, αλλά ο βασιλικος θα μου μεινει αξεχαστος.

βασια κ χρυσα ευχαριστω θα την κανω οταν λεμε λιγο γαλα..? η ζυμη να ξεκολαει απο τα χερια?? ειναι σφιχτη μαλακια? πηγαμε κ σουπερ σημερα πηραμε κ τα υλικα κ την περιμενει πως κ πως αντε μπας κ βρουμε ενα γλυκο ακομα(εκτος το μωσαικο )που να του αρεσει.

βασια μπραβο για το τσιγαρο απ την δουλεια κανενα νεο ε??

4γιου δεν εχουμε κοντα μαχ αλλα θα το κοταξω κ αλλου δεν θυμομουν την μαρκα ευχαριστω!! μακαρι να ειναι ψυχοσωματικο κ οχι τιποτα αλλο οχι οτι ειναι ευκολα κ αυτα φυσικα αλλα κατι μπορει να γινει.

αρηςαννα χαχα βασιλικο!!

Διαφημίσεις

Δες στο θέατρο ΦΟΥΡΝΟΣ στα Εξάρχεια. Εχει 3 παιδικές διαδραστικές παραστάσεις από 2,5 ετών. Τις 2 τις είδαμε πέρυσι και την άλλη θα τη δούμε φέτος. Στο συγκεκριμένο θέατρο ρώτα αν ισχύει έκπτωση με κάρτας ανεργίας (τουλάχιστον πέρυσι ίσχυε ;) )

Ευχαριστω!Θα το ψαξω!

Σήμερα μπήκε η κολλητή μου... :( ακύρωσα καφέ και ήμουν εκεί εννοείτε....

...δυσκολεύομαι πολύ.... με πολλά ταυτόχρονα

Να πάνε όλα καλά!

{αν τα βρούμε....ίσως κάνω διπλό χοχοχο}

Μπαίνεις δυνατά, έτσι; ;)

Να το καταχαρείς!

η καλαμαρια σημερα δεν το εχει με το σιδερο :rolleyes:εγω τα εκλεισα στη ντουλαπα για να μην με βλεπουν στραβα:mrgreen:

Ούτε η Αθήνα το 'χει :rolleyes:. Εγώ δλδ είχα όλη την καλή διάθεση αλλά ήρθε η αδερφή του Θ με τον μικρό της, ε και δεν ήταν σωστό :cool:.

Καλησπέρα,

εγω τι να πω που στα πρωτα μου γεννεθλια ως παντρεμένοι, μου εφερε

ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοβαρα μιλάω, προκειμένου να μου πει πρωτος λεει τα χρονια πολλα πηγε στην ξαδερφη του που εχει φυτωριο και πηρε ενα βασιλικο.

Πάλι καλα που δεν πηρε και κανα ματσακι ανηθο...

Απο τοτε βεβαια μονο τριανταφυλλα καθε χρονο στη δουλεια, αλλά ο βασιλικος θα μου μεινει αξεχαστος.

:lol::lol: Να κλάψεις ή να γελάσεις;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημέρααααα!!!!! Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;

Αν δεν γράψω και τώρα δεν θα γράψω ποτέ.

Σας διάβασα χθες το βράδυ με το ένα ματι κλειστό. Αλλά που κουράγιο για σχολιασμούς.Αυτό που συμβαίνει τ' απογεύματα απλά δεν υπάρχει.

Οι ώρες φεύγουν αέρα στα διαβάσματα.

Ειρήνη μου συμπάσχουμε. Και καλά η δική μου πάει Πέμπτη. Αλλά το φιογκάκι;; Τρίτη τάξη και τόσα πολλά;;

Χθες για να καταλάβετε είχαμε Ιστορία, Φυσική, Γεωγραφία, Θρησκευτικά,Αγγλικά και Μαθηματικά. Όλα αυτά διάβασμα και εργασίες. Ευτυχώς που δεν υπήρχαν εξωσχολικές δραστηριότητες.

Πόσα να χωρέσει ένα μυαλουδάκι πια.

Αφού πλέον στις 9 το παιδάκι........ :(:(

Φανταστείτε τι έχει να γίνει στο Γυμνάσιο.

Χθες λοιπόν πέρα από το διάβασμα κατάφερα μόνο να μαζέψω ότι περιφερόταν και να καθαρίσω ρόδια.

Έφτιαξα λικεράκι.Την Παρασκευή γιορτάζει ο αντρούλης μου και είπα να έχω κάτι σπιτικό σε ποτάκι εκτός από το σπιτικό γλυκάκι μου (γαλακτομπούρεκο).

Θα κρατήσω κι ένα μπουκαλάκι να το πάω στη δασκάλα μας τα Χριστούγεννα μαζί με μπισκοτάκια που θα φτιάξω. Τι λέτε δεν είναι καλή ιδέα απ' το να αγοράσω κάτι;;

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημεραααα....

Σηκωθηκαμε ,εβαλα τα σεντονια μας για πλύσιμο ,αλλαξα τα κρεβατια ,μαζεψα το νεροχυτη ,γιατι δυστυχως δεν τον ειχα κανει εχθες το βραδυ,εφτιαξα ,πρωινα,καφεςδες και γαλατα,πήγα τον μικρο στο λεωφορειο και επέστρεψα.Εφτιαξα καφεδακι και χαζευω.

Σημερα λέω να κανω λίγες δουλίτσες γιατι αυριο ειναι των Ταξιαρχων,και για το χωριο ειναι μεγαλη γιορτη και αργια,οπότε θα πάμε εκκλησια και απόψε και εγω θα πάω και αυριο το πρωι.

Μπιλάκι,η ζυμη βγαινει κανονικη ,σιγουρα οχι σφιχτη,βαλε πρωτα το λαδι με το αλευρι και τη ζαχαρη και μετα προσθεσε σιγα σιγα,ισως ενα ποτηρακι του κρασιου να το θελει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Σας διάβασα χθες το βράδυ με το ένα ματι κλειστό. Αλλά που κουράγιο για σχολιασμούς.Αυτό που συμβαίνει τ' απογεύματα απλά δεν υπάρχει.

Ειρήνη μου συμπάσχουμε. Και καλά η δική μου πάει Πέμπτη. Αλλά το φιογκάκι;; Τρίτη τάξη και τόσα πολλά;;

Χθες για να καταλάβετε είχαμε Ιστορία, Φυσική, Γεωγραφία, Θρησκευτικά,Αγγλικά και Μαθηματικά. Όλα αυτά διάβασμα και εργασίες. Ευτυχώς που δεν υπήρχαν εξωσχολικές δραστηριότητες.

Χθες λοιπόν πέρα από το διάβασμα κατάφερα μόνο να μαζέψω ότι περιφερόταν και να καθαρίσω ρόδια.

Έφτιαξα λικεράκι.Την Παρασκευή γιορτάζει ο αντρούλης μου και είπα να έχω κάτι σπιτικό σε ποτάκι εκτός από το σπιτικό γλυκάκι μου (γαλακτομπούρεκο).

Θα κρατήσω κι ένα μπουκαλάκι να το πάω στη δασκάλα μας τα Χριστούγεννα μαζί με μπισκοτάκια που θα φτιάξω. Τι λέτε δεν είναι καλή ιδέα απ' το να αγοράσω κάτι;;

Τρεμω που τα σκεφτομαι ,τοσο διαβασμα πια???Υπερβολη!

Για το δωρο συμφωνω ,εαν θεωρεις πως ειναι και ο χαρακτηρας της δασκάλς που θα τα εκτιμησει,ειανι τελειο.Περυσι ,που π΄πηγαμε ολες οι μαμαδες μαζι ενα τεραστιο καλάθι με τετοια καλούδια στη νηπιαγωγο ,ειχε ενθουσιαστει.Το καλύτερο δωρο που εχω πάρει,μας ειχε πει.Οπότε πολύ καλά θα κανεις.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γυρησα στο σπιτι και βρηκα αυτα τα υπεροχα λουλουδια απο το μωρο μου :P:p:p αχχχχ τον αγαπω πολυ
εχθες αγορασα αυτο το υπεροχο νεσερ στην εκπληκτικη τιμη των 0,90ε απο το βικος και εβαλα μεσα ολα αυτα που μας ανακατεβουν την τσαντα αλλα ειναι και απαρετητα :wink:

Χρόνια πολλά :)

και πολλά μπράβο στον καλό σου!!!

αυτα τα μικρα μεσα στη τσαντα ειναι που με εκνευριζουν αφανταστα, οποτε σουπερ λύση το νεσεσερ!

my billy, μπορεις να βαζεις λιναροσπορο αντι για αυγο, θες να βρω καπου που εχω ενα πινακα με αντικατασταση αυγου, τι μπορεις να βαλεις σε αλλες ποσοτητες;;

4u για αυτο ζηλευω, γιατι και εγω να εχω βγει και 2 φορες μονη με το καλο μου;;χαχαχαχα. περαστικα ευχομαι για τους φιλους σου.

Αρετη όλη μερα τρεχεις ε;;

Καλημερα :) αχ αυτες οι ωρες ποτε δεν ειναι αρκετες! εχει φοβηθει το ματι μου με τα του σχολειου..

και εμενα γιορταζει ο καλος μου αυριο :) και εφτιαξα χθες σοκολατακια και σημερα θα κανω καρυδοπιτα χωρις αυγα :)

μπραβο για το λικερ που δε βαριεσαι να καθαριζεις τα ροδια!

οσο για την ιδεα για τη δασκαλα μου φαινεται πολυ καλη, συχνα πηγαινω σπιτικα δωρα ;)

Καλημεραααα....

Σηκωθηκαμε ,εβαλα τα σεντονια μας για πλύσιμο ,αλλαξα τα κρεβατια ,μαζεψα το νεροχυτη ,γιατι δυστυχως δεν τον ειχα κανει εχθες το βραδυ,εφτιαξα ,πρωινα,καφεςδες και γαλατα,πήγα τον μικρο στο λεωφορειο και επέστρεψα.Εφτιαξα καφεδακι και χαζευω.

Σημερα λέω να κανω λίγες δουλίτσες γιατι αυριο ειναι των Ταξιαρχων,και για το χωριο ειναι μεγαλη γιορτη και αργια,οπότε θα πάμε εκκλησια και απόψε και εγω θα πάω και αυριο το πρωι.

Μπιλάκι,η ζυμη βγαινει κανονικη ,σιγουρα οχι σφιχτη,βαλε πρωτα το λαδι με το αλευρι και τη ζαχαρη και μετα προσθεσε σιγα σιγα,ισως ενα ποτηρακι του κρασιου να το θελει.

Καλημερα Χρυσα μου :) και για μας εδω ειναι γιορτη στη περιοχη μας, γιορταζει και ο καλος μου οποτε και εγω εχω και εκκλησια και τρεξιμο για τη γιορτη! τι καλο μαγειρευεις σημερα ; :)

Καλημέρα!!!

Σήμερα θα βγω να πληρώσω κάτι λογαριασμούς....γιατί δεν μας έφτανε η εφορία ....έχουμε και άλλες σπατάλες!!!

Μπιλακι δεν είχα κάποιο νέο....δεν ελπίζω, δεν το σκέφτομαι.... :)

Βασιλική πολλά διαβάσματα!!! Διαβάζει μόνη της φαντάζομαι και σου τα λέει μετά???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...