Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

4U εμας δεν μας πειραζει θα κραταμε το φαναρι!!!

αν εισαι ακομα μεσα βαλε μου σε παρακαλω το λινκ που ειχες βαλει για το παγουρακι του παιδιου. το ειχες παρει ιντερνετικα η απο μαγαζι ?? μας χαλασε κ θελουμε αλλο επειγοντως!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπιλάκο κάνε αυτή την συνταγή της Χρύσας http://www.sintagespareas.gr/sintages/milopita-agglias.html και μην βάλεις αυγό καθολου απλά για να σου πετύχει το ζυμάρι ρίξε λίγο γάλα (υγρό στοιχείο)....δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στην γεύση!!!

Άντε γιατί έμεινε παραπονεμένος ο κούκλος!!! :)

4U εμας δεν μας πειραζει θα κραταμε το φαναρι!!!

αν εισαι ακομα μεσα βαλε μου σε παρακαλω το λινκ που ειχες βαλει για το παγουρακι του παιδιου. το ειχες παρει ιντερνετικα η απο μαγαζι ?? μας χαλασε κ θελουμε αλλο επειγοντως!!

http://www.maxstores.gr/index.php?id_product=44710&controller=product

ECOLIFE ΠΑΓΟΥΡΙ

Tο πήρα απο max stores καλύτερη τιμή ακόμα και απο μερικά ιντερνετικά. Υπάρχει ένα και μόνο σχέδιο για αγόρια (δες το λινκ παραπάνω) και ενα για κορίτσια.

Στο λέω για να μην σε παραπληροφορήσουν και σου πουν "δεν το έχουμε αλλά έχουμε αυτό και είναι ίδιο κλπ."

Να δεις τον πάτο του να λέει stainless steel ;)

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Εμεις σημερα ημασταν πολυ χαλαρα,ηταν και ο αντρουλης μου σπιτι γιατι απεργουσε και το πρωι μας εφτιαξε πρωινο και μας το εφερε στο κρεβατι!!!Το απογευμα καθως επλενα τα πιατα εκοψα το δαχτυλο μου και ετρεχε αιμα το ειδε ο μικρος και ερχεται και μου λεει:μαμαααα,μαμααααα κεμααααα(να μου βαλει κρεμα απο αυτη που του εβαζα οταν χτυπησε)!!!!!!Υστερα χτυπησε και αυτος το δαχτυλο του κι εκλαιγε και βαλαμε τα δαχτυλακια μας διπλα-διπλα να κανουν παρεα:tongue::tongue:

Απο δουλιτσες δεν εκανα τιποτα το ιδιαιτερο μονο μαγειρεψα φασολια μαυροματικα,επλυνα πιατα,εστρωσα ριχταρια που ειχαν γινει... και σκουπισα με την ηλεκτρικη ολο το σπιτι,κατα τ'αλλα χαλαρωσαμε μας ενεπνεε και ο καιρος;)

Διαφημίσεις

4uδακι αν βρεις καμια δραστηριοτητα για 2 1/2 χρονα,εσυ που τα ψαχνεις πες μου pleaseeeeeeee!!!Ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα ή μαλλον βρισκω αλλα ειναι πανακριβα...το Σαββατο θα τον παω κουκλοθεατρο!!!!

Ο φίλος επέστρεψε σπιτι του χτες απο νοσοκομείο. Δυσκολεύεται με το τσιγάρο που του το έκοψαν αλλά και με πολλά άλλα...

Σήμερα μπήκε η κολλητή μου... :( ακύρωσα καφέ και ήμουν εκεί εννοείτε....

...δυσκολεύομαι πολύ.... με πολλά ταυτόχρονα

Περαστικα:-(:-(

Χρύσα στις 13/11 κλείνω μήνα ακάπνιστη :P :p :P :p είναι όμως κάτι μέρες που μου ανάβουν τα λαμπάκια τόσο, που αναβοσβήνουν μπροστά μου 10 πακέτα τσιγάρα!!!!

Ωραία κουζίνα Νάσια!!

Ετολ Τέλεια τα λουλουδάκια σου!

Μπραβο Βασια!!!!Κρατα γερα!!!!Με εχεις βαλει στην πριζα και το σκεφτομαι και εγω....

Billy,κανε τη συνταγη που εχω βαλει,ανετα γίνεται και χωρίς αυγο,λίγο υγρο στοιχειο θα χρειαστει,βαλε γαλα η νερακι,μια χαρα θα ειναι.

4u,και η φιλη σου στο νοσοκομειο???Αμαν πια!Περαστικα της και γρηγορα,ελπίζω να ειναι κατι ανωδυνο.

Etoil,να εισαι πολύχρονη και πάντα χαρουμενη ,με ολους τους αγαπημενους σου κοντα σου!Η ανθοδεσμη σου τελεια!Μπραβο στο συζυγο!

Νασια ,πολύ ομορφη η κουζινα σου ,και βεβαια πολύ τακτοποιημενη!Με γεια και η κουρτινα!

Εμεις διαβασαμε με τα μικρα και μετα πήγα το γιο καρατε ,και εγω στο μαναβικο και στο σούπερ μαρκετ.Τη μικρη την πήγα στη γιαγια της και θα την ξαναπάρω αυριο το μεσημερι παλι να φανε και να διαβασουν παρεα.Επιστρεψαμε,καναμε τα μπανια μας και ξεκουραστηκαμε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

4uδακι αν βρεις καμια δραστηριοτητα για 2 1/2 χρονα,εσυ που τα ψαχνεις πες μου pleaseeeeeeee!!!Ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα ή μαλλον βρισκω αλλα ειναι πανακριβα...το Σαββατο θα τον παω κουκλοθεατρο!!!!

Δες στο θέατρο ΦΟΥΡΝΟΣ στα Εξάρχεια. Εχει 3 παιδικές διαδραστικές παραστάσεις από 2,5 ετών. Τις 2 τις είδαμε πέρυσι και την άλλη θα τη δούμε φέτος. Στο συγκεκριμένο θέατρο ρώτα αν ισχύει έκπτωση με κάρτας ανεργίας (τουλάχιστον πέρυσι ίσχυε ;) )

Billy,κανε τη συνταγη που εχω βαλει,ανετα γίνεται και χωρίς αυγο,λίγο υγρο στοιχειο θα χρειαστει,βαλε γαλα η νερακι,μια χαρα θα ειναι.

4u,και η φιλη σου στο νοσοκομειο???Αμαν πια!Περαστικα της και γρηγορα,ελπίζω να ειναι κατι ανωδυνο.

Etoil,να εισαι πολύχρονη και πάντα χαρουμενη ,με ολους τους αγαπημενους σου κοντα σου!Η ανθοδεσμη σου τελεια!Μπραβο στο συζυγο!

Νασια ,πολύ ομορφη η κουζινα σου ,και βεβαια πολύ τακτοποιημενη!Με γεια και η κουρτινα!

Εμεις διαβασαμε με τα μικρα και μετα πήγα το γιο καρατε ,και εγω στο μαναβικο και στο σούπερ μαρκετ.Τη μικρη την πήγα στη γιαγια της και θα την ξαναπάρω αυριο το μεσημερι παλι να φανε και να διαβασουν παρεα.Επιστρεψαμε,καναμε τα μπανια μας και ξεκουραστηκαμε.

Ευχαριστώ βρε Χρύσα ... ακόμα το ψάχνουν .... θα ξέρουμε αύριο περισσότερα (δεν θέλω να γράψω και πολλά...) μέχρι τώρα όμως δεν έχουν βρει κάτι και η μητέρα της και εγώ το "κόβουμε" για ψυχοσωματικό!

Ευχαριστώ βρε Χρύσα ... ακόμα το ψάχνουν .... θα ξέρουμε αύριο περισσότερα (δεν θέλω να γράψω και πολλά...) μέχρι τώρα όμως δεν έχουν βρει κάτι και η μητέρα της και εγώ το "κόβουμε" για ψυχοσωματικό!

Πραγματικα ευχομαι όλα να πάνε κατ'ευχην!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kalamaraki μου γλυκό και ζορισμένο απ τη στιγμή που διαθέτεις 1/2 ώρα πρωί και 1/2 βράδυ, αν ΚΑΘΕ φορά που έχεις ασιδέρωτα (απ την προηγούμενη μέρα), κάθεσαι και τα σιδερώνεις τελείωσες. Στο λέω με βεβαιότητα επειδή χρησιμοποιείς κι εσύ στεγνωτήριο και καταλαβαίνω τι όγκο ασιδέρωτων μπορεί να έχεις.

Αχχχ έχεις δίκιο ντε, για αυτό δεν το ανέλυσα το πρωί για να μη μου πεις αυτό που δεν ήθελα να διαβάσω χε χε

Χρύσα κ Νάσια κάνατε πολλά σήμερα!! Νάσια πολύ όμορφη η κουζίνα σου αν κ στραβώθηκα μου άρεσε πολύ το χρώμα των ντουλαπιών σου ;)

b7qn.jpg γυρησα στο σπιτι και βρηκα αυτα τα υπεροχα λουλουδια απο το μωρο μου :P:p:p αχχχχ τον αγαπω πολυ

Χρόνια πολλά στο μικρό σου κ σε σένα να σας χαίρονται! Πολύχρονοι !!

Τι γλύκας ο μικρός στις φώτο!

Παρούσα και υγιής :D!

Δεν υπάρχει λογικό και παράλογο σ' αυτά τα θέματα, νομίζω και σίγουρα κανείς δεν νομιμοποιείται να έχει "ύφος" σ' αυτές τις συζητήσεις.

Εγώ ανήκω σ' εκείνες που δεν θα ήθελαν να είναι σπίτι και να μην δουλεύουν. Είμαι πεπεισμένη ότι είμαι καλύτερη μάνα για το παιδί μου όταν περνάω κάποιο χρόνο μακρυά του κάνοντας πράγματα που μου αρέσουν και η δουλειά μου μ' αρέσει. Θαυμάζω τις full time μαμάδες αλλά εγώ δεν μπορώ.

Κάπου πάει το μυαλό μου :rolleyes:. Κάτι "μόνιμο", ας πούμε :cool:; Περιμένουμε φωτό με ανυπομονησία!

Α βρε Κική το έπιασες με την μια χε χε σσσσσσσ τσιμουδιά εως την Παρασκευή, ανυπομονώ σαν μικρό παιδί χε χε {αν τα βρούμε....ίσως κάνω διπλό χοχοχο}

Όσο για την δουλειά είμαστε στα ίδια ακριβώς, λέξη προς λέξη συμφωνώ με όλα ;)

Φοργιουδάκι εύχομαι όλα να πάνε καλά με την φιλενάδα σου!!

Εμείς γυρίσαμε από το σχολείο της μικρής κ ενώ είχα στήσει την σιδερώστρα ακούς Ραβτ είχα ετοιμάσει κ τα ρούχα να ξεκινήσω είχα ζεστάνει κ το σίδερο....τσουπ μας πήρε τηλέφωνο η μαμά μιας συμμαθήτριας της μικρής , η νέα μας κολλητή, ότι μάλιασε η μικρή της να βρεθούμε λες κ δεν βλέπονται καθημερινά χαχα κ μας πρότεινε παιδότοπο γιατί είχε βρέξει....

Ε δεν ήθελε κ πολύ σκέψη χε χε παράτησα το σίδερο ετοιμαστήκαμε κ φύγαμε. Γυρίσαμε πριν καμιά ώρα, αφήσαμε τις μικρές στον παιδότοπο baby parking για δυο ωρίτσες κ πήγαμε παρακάτω ένα τετράγωνο για καφεδάκι ήσυχα ήσυχα ωραία περάσαμε.

Ε κ τώρα με κοιτάζουν λοξά τα ασιδέρωτα αλλά...μπα δεν θα τα αγγίξω

θα μπω για μπανάκι κ μετά μαγείρεμα για αύριο κ μετά νάνι

4αδακι περαστικα στην φιλη σου και μακαρι να μην ειναι τιποτα..στον φιλο σου καλη αναρρωση..να προσεχει απο δω και περα..μου θυμισες την περιπετεια του μπαμπα μου..

Ετοιλ πολυ ωραια η ανθοδεσμη..μπραβο και στο αγγελακι σου που βοηθαει με τα ξυλα..

Νασια πολυ ωραια η κουζινα σου και εννοειται σουπερ τακτοποιημενη..προσπαθησε ομως να μην κανεις πολλες δουλειες για να μην επιβαρυνεις την μεση σου..

Ειρηνακι τι νυχακια παιχνιδιαρικα ειναι αυτα?

Εμεις γυρισαμε απο το μπαλετο,η κορη μου ζηταει να παει καθε μερα ,τους εφτιαξα το απογευματινο,οεπλυνα λιγα πιατακια και μετα παιχνιδι εως την ωρα για μπανιο..γαλατακια δοντακια κια υπνο για να χαλαρωσω λιγακι και εγω..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...