Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 48 λεπτά , cant_wait είπε:

μηπως μπορούμε να μάθουμε το όνομα αυτού του ενδοκρινολογου;

Expand  

Ναι απλά νομίζω δεν δέχετε κανέναν καινούριο ασθενή ή αν δεχτεί έχω την εντύπωση ότι τα ραντεβού είναι μετά από πάρα πολύ χρόνο 6μηνο κτλ. Σουβ/γλου. Είναι νομίζω πολύ γνωστός έτσι Κ αλλιώς 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

aris17anna14 είπε:
Καλή αρχή για τον αντρουλη σου, ειναι λιγο δυσκολο το νυχτερινο, αλλα θα συνηθισει. Εμένα ο αντρας μου δουλεύει 13 χρόνια τώρα με κυλιομενο ωράριο.Στην αρχη ζόρικα, αλλα τωρα συνηθισε.

Και τι να κάνεις, μπορείς να πεις και όχι στην δουλεια?

Να χαιρεσαι τα παιδάκια σου, ελπίζω να μην κλάψει το μικρο στην παιδιατρο!

Αχ! Κάτι δεν κατάλαβες καλά... Δεν πειράζει θα μας μάθεις! Όταν λέω μεγάλος, εννοώ τον άντρα μου...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρύσα στις 13/11 κλείνω μήνα ακάπνιστη :P :p :P :p είναι όμως κάτι μέρες που μου ανάβουν τα λαμπάκια τόσο, που αναβοσβήνουν μπροστά μου 10 πακέτα τσιγάρα!!!!

Ωραία κουζίνα Νάσια!!

Ετολ Τέλεια τα λουλουδάκια σου!

Πολύ όμορφη η ανθοδέσμη μπράβο στον αντρούλη σου και χρόνια πολλά με υγεία

etoiledunord είπε:
b7qn.jpg γυρησα στο σπιτι και βρηκα αυτα τα υπεροχα λουλουδια απο το μωρο μου :P:p:p αχχχχ τον αγαπω πολυ

kalamaraki είπε:
Κική που είσαι εσύ κ η 4u?

Παρούσα και υγιής :D!

Μπιλάκο, έχετε δρόμο μπροστά σας δύσκολο. Περπατήστε τον μαζί της και να δεις που θα την έχετε κοντά σας να σας συμβουλεύει, να σας αγαπάει και να την αγαπάτε για πολύ πολύ καιρό ακόμα. Έχε πίστη!

Δήμητρα, καλή δύναμη και σ' εσένα και στον μπαμπά σου! Εύχομαι ειλικρινά να πάνε όσο καλύτερα γίνεται τα πράγματα!

Γιωτούλι, πώς είναι η μικρή; Εσύ; Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά. Περνάς ζόρι, ρε γμτ.

Ειρήνη, το παρατήρησες ότι αλλάζει το κλίμα; Τέλεια αποτελέσματα από τις ιατρικές εξετάσεις και για τους δυο σας, μπόλικη δουλίτσα, καλά νέα απ' το σχολείο (και για το Β το παιδάκι έκανε την προσπάθειά του!)

Μαρία, χρόνια σου πολλά! :P

Νάσια, περαστικά! Πολύ όμορφες οι φωτό από το σπιτάκι σου!

Δομνίνα, καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή επάνοδο στη δουλειά.

YOTOU είπε:
τελικα την δουλεια των 2 εβδ την δεχτηκες?

Ναι, περιμένω να με ειδοποιήσουν όταν φιξαριστούν οι ημερομηνίες.

aris17anna14 είπε:
Συνεχίζω...

και η κοπέλα να μου λεέι καλα που ζεις, θες να εξαρτάσαι από τον αντρα σου?

Να λες ευχαριστω που δουλευεις και έχεις δικό σου πορτοφόλι. Και έρχομαι εγω και λέω:

Το πορτοφόλι είναι ένα στο σπίτι και σίγουρα δεν είμαι αχάριστη που έχω δουλεια , τόσος κόσμος υποφέρει.

Αλλά ρε παιδια, της έκαναν τόση μεγάλη εντυπωση αυτά που της είπα , μιλάω παράλογα?

Δεν υπάρχει λογικό και παράλογο σ' αυτά τα θέματα, νομίζω και σίγουρα κανείς δεν νομιμοποιείται να έχει "ύφος" σ' αυτές τις συζητήσεις.

Εγώ ανήκω σ' εκείνες που δεν θα ήθελαν να είναι σπίτι και να μην δουλεύουν. Είμαι πεπεισμένη ότι είμαι καλύτερη μάνα για το παιδί μου όταν περνάω κάποιο χρόνο μακρυά του κάνοντας πράγματα που μου αρέσουν και η δουλειά μου μ' αρέσει. Θαυμάζω τις full time μαμάδες αλλά εγώ δεν μπορώ.

kalamaraki είπε:
Αποφάσισα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου που το σκέφτομαι κοντά 6 χρόνια τώρα , θα μου το κάνει δώρο η κουμπαρούλα μου για να μου φτιάξει το κέφι κ την αγαπώ πολύ για αυτό:D

Θα σας το δείξω την Παρασκευή αν όλα πάνε καλά!

Κάπου πάει το μυαλό μου :rolleyes:. Κάτι "μόνιμο", ας πούμε :cool:; Περιμένουμε φωτό με ανυπομονησία!

kalamaraki είπε:
Σήμερα δυστυχώς δεν μπορώ να απεργήσω....ξέρω πως ακούγεται λάθος αλλά αυτά τα 50ευρώ που θα μου κόψουν δεν έχω την πολυτέλεια να τους τα χαρίσω...

Υπάρχει άνθρωπος σήμερα που να μην μπορεί να το κατάλαβει αυτό; :roll:

Εγώ απήργησα. Έτσι κι αλλιώς απλήρωτη είμαι (για τον Οκτώβριο). Του Νοεμβρίου ποιος ξέρει πότε θα έρθουν; Άι στα κομμάτια πια...

Και θα πήγαινα για καφέ με καμιά τρελή :tongue: διαθέσιμη αλλά η φετινή δασκάλα της μικρής απεργεί κι έτσι κάναμε παρέα.

4 U _ είπε:
Αγόρασα και ένα κουπόνι με 5? για κούρεμα, χτένισμα, θεραπεία και λούσιμο κοντά στην περιοχή μου και μάλλον θα χρησιμοποιηθεί σε κανα μήνα!

Την Παρασκευή ο σύζυγος πήρε άδεια και θα βγούμε οι 2 μας για καφέ και φαγητό (κουπόνι πάλι)!!! μετά θα πάρουμε το παιδί απο το σχολείο και θα του κάνουμε όλα τα χατίρια!

Να περάσετε τέλεια, μικρή μου!

ravT είπε:
Δυστυχώς εδώ και 1,5 χρόνο έχουν εμφανιστεί ψύλλοι και στο δικό μου χωριό που είναι ορεινό στη δυτική Ελλάδα. Αν κρίνω απ τις αφηγήσεις του παππού μου πως ψύλλοι είχαν να εμφανιστούν απ τον πόλεμο του '40 και αν συμπληρώσω σε αυτό το πρόβλημα τα εξαιρετικά μολυσμένα κουνούπια (φέτος στα 28 μου ΤΡΟΜΑΞΑ ενώ ποτέ δεν είχα θέματα με τα κουνούπια) θα καταλήξω στο εξής ένα συμπέρασμα. Δεν υπάρχουν λεφτά (δηλαδή υπάρχουν αλλά τα τρώνε αυτοί που τα έτρωγαν τόσα χρόνια), δεν ψεκάζουν και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα...

Ξέρεις πόσος κόσμος θα διαφωνούσε μαζί σου επ' αυτού :rolleyes::lol:;

Ψύλλοι μπρρρ! Μαριάννα, καλά ξεμπερδέματα!

etoiledunord είπε:
φιλη και στη πολη βγενουν :rolleyes: τιν επαθα εγω και δεν ξερω απο που :confused: σκυλο η γατα δεν εχω στρατιοτη δεν εχω σε ξενοδοχειο δεν πηγα :confused: τι να πω...και ηταν μονο στη κρεβατοκαμαρα:rolleyes: αν ηταν ψυλος τεληκα :confused:

:lol::lol: Έχω λιώσει λέμε!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

etoiledunord είπε:
γυρησα στο σπιτι και βρηκα αυτα τα υπεροχα λουλουδια απο το μωρο μου :P:p:p αχχχχ τον αγαπω πολυ

Τι γλυκός!

Εμένα 18 χρόνια τώρα, μου έκοψε ένα βράδυ από έναν κήπο που περνούσαμε απέξω ένα :tongue:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

καλως την κικη!!!

ελπιζω να ηρεμησες με το θεματακι που ειχες.

βρε κοριτσια ειδα που ειχατε βαει συνταγη για μηλοπιτα ψαχνω στο γουγλε αλλα δεν βρισκω καποια χωρις αβγο. εφτιαξαν σημερα τα μικρα στο σχολειο κ ο μικρος μου ηταν πολυ στεναχωρημενος που δεν δοκιμασε κ του υποσχεθηκα... αλλα δεν βρισκω

αχ την Κυριακη ειχαμε παει σε παρτυ γεννεθλιων κ δεν μπορουσε να φαει για ακομη μια φορα τουρτα... μας λεει τσαντισμενος μπροστα σε ολους κ με το δαχτυλακι σηκωμενο!

μαμα μπαμπα εσεις φταιτε!

μα για τι αγαπη μου?

γιατι βαλατε τους μαστορους να με φτιαξουν λαθος κ με εστειλαν στον θεουλη με αλλεργια στο αβγο!!!!

χαχα δεν μας εχει ρωτησει πως ηρθε στον κοσμο,το εχει βγαλει το συμπερασμα !!!

kiki v είπε:
Τι γλυκός!

Εμένα 18 χρόνια τώρα, μου έκοψε ένα βράδυ από έναν κήπο που περνούσαμε απέξω ένα :tongue:!

χαχα ενα κ αυτο κλεψιμεικο!!

α!! εγω δεν εχω παραπονο κοβει συχνα αλλα μπαινοντας στην αυλη πεφτει πανω τους κ απο το να τον τσιμπανε τα αγκαθια τα κλαδευει κ μου τα φερνει:rolleyes::rolleyes:

Τα κατάφερα και το συνέφερα κάπως το σπιτάκι μου το δόλιο. Παρασκευή Σάββατο θα καθαριστεί καλά εκτός νέου απροόπτου και θα στρωθούν και τα χαλιά, αν και, απ' ό,τι είδα, ο φθινοπωρινός καιρός δεν θα κρατήσει για πολύ :-(.

Έχω ελάχιστα ρουχαλάκια για σίδερο, που θα τα κάνω τώρα το απόγευμα, λίγα πιατικά να πλύνω, ετοιμασίες για το αυριανό φαγητό (το οποίο δεν ξέρω ακόμα τι θα 'ναι :confused:) και γενικά τα αυριανά μας και μετά θ'αράξω αφού φαντάζομαι θα έχουμε απαρτία σπίτι. Εκτός κι αν, αντί για τρέξιμο, πάει για κανόε καγιάκ με τη βροχή που φαίνεται ότι θα ρίξει :rolleyes:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

my billy είπε:
καλως την κικη!!!

ελπιζω να ηρεμησες με το θεματακι που ειχες.

βρε κοριτσια ειδα που ειχατε βαει συνταγη για μηλοπιτα ψαχνω στο γουγλε αλλα δεν βρισκω καποια χωρις αβγο. εφτιαξαν σημερα τα μικρα στο σχολειο κ ο μικρος μου ηταν πολυ στεναχωρημενος που δεν δοκιμασε κ του υποσχεθηκα... αλλα δεν βρισκω

αχ την Κυριακη ειχαμε παει σε παρτυ γεννεθλιων κ δεν μπορουσε να φαει για ακομη μια φορα τουρτα... μας λεει τσαντισμενος μπροστα σε ολους κ με το δαχτυλακι σηκωμενο!

μαμα μπαμπα εσεις φταιτε!

μα για τι αγαπη μου?

γιατι βαλατε τους μαστορους να με φτιαξουν λαθος κ με εστειλαν στον θεουλη με αλλεργια στο αβγο!!!!

χαχα δεν μας εχει ρωτησει πως ηρθε στον κοσμο,το εχει βγαλει το συμπερασμα !!!

Ψυχή μου :D!

Εμένα το επαναφέρει συχνά πυκνά το θέμα. Την ενδιαφέρει :rolleyes:. Και έχει πει κατά καιρούς τρελές ατάκες... :cool:

my billy είπε:
χαχα ενα κ αυτο κλεψιμεικο!!

α!! εγω δεν εχω παραπονο κοβει συχνα αλλα μπαινοντας στην αυλη πεφτει πανω τους κ απο το να τον τσιμπανε τα αγκαθια τα κλαδευει κ μου τα φερνει:rolleyes::rolleyes:

Έστω, ρε παιδί μου! θα συμβιβαζόμουν :lol:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

my billy είπε:
κ εγω θα παρω για το Σαββατο διαδραστικο παιδικο θεατρο τα τρια γουρουνακια στο γκαζι.εχει παει καμμια σας σε αυτο?

Έχω παρει και εγώ το κουπόνι αλλά δεν έχω παει ακόμα .... είμαστε κλεισμένοι για όλο το μήνα :) Για Δεκέμβριο μας βλέπω!

Sailor_moon είπε:

4u ζηλευω λεμε για τη Παρασκευη ;)

ααα και να καλοσωρισω τα νεα μελη!!!

τι ζηλεύεις βρε... εδώ και 4+ χρόνια που γέννησα θα είναι η 3 φορά που βγαίνω με το σύζυγο!

Μια όταν πήγαινε παιδικό και πήραμε και οι 2 άδεια απο τις δουλειές μας!

Μια κάπου λίγο μετά το Πάσχα που μας πέρασε που έμεινε σε φιλικό μας ζευγάρι και κοιμήθηκε με τη φιλενάδα του - συζυγο ;)

και άλλη μια θα είναι την Παρασκευή!!! :tongue:

Διαφημίσεις

4 U _ είπε:
Έχω παρει και εγώ το κουπόνι αλλά δεν έχω παει ακόμα .... είμαστε κλεισμένοι για όλο το μήνα :) Για Δεκέμβριο μας βλέπω!

τι ζηλεύεις βρε... εδώ και 4+ χρόνια που γέννησα θα είναι η 3 φορά που βγαίνω με το σύζυγο!

Μια όταν πήγαινε παιδικό και πήραμε και οι 2 άδεια απο τις δουλειές μας!

Μια κάπου λίγο μετά το Πάσχα που μας πέρασε που έμεινε σε φιλικό μας ζευγάρι και κοιμήθηκε με τη φιλενάδα του - συζυγο ;)

και άλλη μια θα είναι την Παρασκευή!!! :tongue:

αντε βρε!!!!!!!!! λες να το τρεναρουμε να παμε μαζι ??

μπορει να παρω κ για τον βασιλια βατραχο κ να παμε πρωτα σε αυτο θα δουμε

Ο φίλος επέστρεψε σπιτι του χτες απο νοσοκομείο. Δυσκολεύεται με το τσιγάρο που του το έκοψαν αλλά και με πολλά άλλα...

Σήμερα μπήκε η κολλητή μου... :( ακύρωσα καφέ και ήμουν εκεί εννοείτε....

...δυσκολεύομαι πολύ.... με πολλά ταυτόχρονα

Ειρήνη είπε:
Θα με παρετε και μένα? Θελω και γω χατηράκια!!! :tongue:

Η "Αγία" μου. Εχω πάρει και το όνομά της... :P

Ωχ κοριτσάκι μου τι σας βρήκε!!!

Αν θέλεις τη γνώμη μου, μην ψεκάσεις χαλί με τέζα! Πέρασέ τα με τη σκούπα και μετά με νεροξυδο.

Περαστικά της!

εσύ όμως δεν γιορτάζεις ... ενώ ο γιος διπλά! :tongue: να να να να

να περιμένεις μέχρι τη γιορτή σου!

my billy είπε:
αντε βρε!!!!!!!!! λες να το τρεναρουμε να παμε μαζι ??

μπορει να παρω κ για τον βασιλια βατραχο κ να παμε πρωτα σε αυτο θα δουμε

θα σε ενημερώσω ;) Ελπίζω να μη σε πειράζει που δεν θα είμαστε μόνοι μας ... Θα είναι και μια απο τις συζύγους του μαζί μας ....:tongue:

4 U _ είπε:
Ο φίλος επέστρεψε σπιτι του χτες απο νοσοκομείο. Δυσκολεύεται με το τσιγάρο που του το έκοψαν αλλά και με πολλά άλλα...

Σήμερα μπήκε η κολλητή μου... :( ακύρωσα καφέ και ήμουν εκεί εννοείτε....

...δυσκολεύομαι πολύ.... με πολλά ταυτόχρονα

:(:(:(τι εγινε βρε παιδακι μου θα μας ξεκανουνε ελεος δηλαδη!!!!!!!!!

περαστικα να ειναι ευχομαι κ για τους δυο τους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...